PDA

View Full Version : ریست شدن N76

robber
7 September 2007, 04:10 PM
سلام به دوسته عزيزي که قسط کمک به منو داره
من دو هفتست يک ن76 خريدم متاسفانه روزي دو تا سه بار ریسترات ميشه دوبار سيستم عاملشو عوض کردم بهتر شده
اما هنوز رسترت ميش
سيستم عامله آخري با نرم افزاري به نامه Vodafoneترکيب شده
متاسفانه گوشيم ضمانتم نداره
بازم تشکر میکنم

عرفنا
7 September 2007, 07:20 PM
سلام به دوسته عزيزي که قسط کمک به منو داره
من دو هفتست يک ن76 خريدم متاسفانه روزي دو تا سه بار ریسترات ميشه دوبار سيستم عاملشو عوض کردم بهتر شده
اما هنوز رسترت ميش
سيستم عامله آخري با نرم افزاري به نامه Vodafoneترکيب شده
متاسفانه گوشيم ضمانتم نداره
بازم تشکر میکنم

دوست عزیز منزورتون از اینکه سیستم عامل رو عوز کردین دقیقا چیه؟؟؟
در مورد vodafone هم همون طور که می دونین یک اپراتور هستش که برخی گوشی هارو به صورت اختصاصی برای خودش سفارش تولید می ده.
اما در مورد مشکل شما اگر مورد نرم افزاری باشه اهتمال خیلی زیاد با یک بار update فیرم ویر مشکلتون هل خاهد شد :icon_cool

shahrokh_al
7 September 2007, 08:22 PM
در مورد vodafone هم همون طور که می دونین یک اپراتور هستش که برخی گوشی هارو به صورت اختصاصی برای خودش سفارش تولید می ده.
اما در مورد مشکل شما اگر مورد نرم افزاری باشه اهتمال خیلی زیاد با یک بار update فیرم ویر مشکلتون هل خاهد شد :icon_cool
دوست عزیز من هم این گوشی رو داشتم. همینطور بود. اخرین ورژن هم بود. فکر کنم مشکل نرم افزاری هست که در اپدیتهای بعدی احتمالا درست میشه

robber
7 September 2007, 08:35 PM

سلام ممنون از کمکه شما
منظورم فلش کردن و دوباره نرم افزار ريختن بود
خودم هم در مورده اين Vodafone نميدونم
فقظ بد از بالا اومدن گوشي ور ارمه nokia ارمه قرمز رنگي vodafon مياد حالا نميدونم اين کسي که فلش کرده چرا اين سيستمو پياده کرد

اگه امکان داره در مورده updateهم توضيح بدين

robber
7 September 2007, 08:36 PM
دوست عزیز من هم این گوشی رو داشتم. همینطور بود. اخرین ورژن هم بود. فکر کنم مشکل نرم افزاری هست که در اپدیتهای بعدی احتمالا درست میشه

سلام

عرفنا
7 September 2007, 10:14 PM
سلام ممنون از کمکه شما
منظورم فلش کردن و دوباره نرم افزار ريختن بود
خودم هم در مورده اين Vodafone نميدونم
فقظ بد از بالا اومدن گوشي ور ارمه nokia ارمه قرمز رنگي vodafon مياد حالا نميدونم اين کسي که فلش کرده چرا اين سيستمو پياده کرد

دوست عزیز شما با آشنایی با تالارهای پارسی چرا دیگه به بیرون مراجعه کردین:icon_surp
یه سر به این تاپیک بزنین اگر باز هم مشکلی بود یا در همون جا یا در این تاپیک بنده و دیگران در خدمتتون هستیم: :icon_cool

آپدیت فریمور توسط خود برنامه نوکیا - Nokia Software Updater ا (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=24424)

موفق باشید :icon_excl