PDA

View Full Version : ایا ایران خودرو در تولید به مشکل بر خورده؟

pesaremelli
7 September 2007, 11:55 AM
حدودن چند ماهی میشه که ثبت نام خودروهای جدید در ایران خودرو با محدودیت بسیار زیادی روبرو شده به طوری که در اگهی های ثبت نام بجز پیکان وانت 206 sd , و سمند ال ایکس سال سفارشی ویتارا از ثبت نام محصولات پرفروش مثل سمند معمولی پژو 405 پژو پارس معمولی و elx و سمند lx و 206 هاچ بک خبری نیست و ماشینهایی هم که قبلن ثبت نام شدن با تاخیرهای بسیار طولانی تحویل میشن به نظر شما مشکل از کجاست ؟ایا الزام دولت به تولید خودروهای پرمصرف به صورت دوگانه سوز و عدم تامین کپسول گاز خودروها باعث ایجاد مشکل شده یا ایران خودرو در تامین قطعات خارجی خودروها به دلیل مسائل تحریم دچار مشکل شده به هر حال درسته که مسئله ی تاخیر در تحویل اتفاق تازه ای نیست ولی اینبار قضیه خیلی فرق میکنه ایران خودرو مجبوره مقدار قابل توجهی از پول پرداختی مشتریاش رو بابت تاخیر پس بده و کاهش تولید هم به ضررش هست ایا واقعن ایران خودرو دچار مشکل شده؟:lover:

homo
7 September 2007, 01:29 PM
سلام
مشكل كه مسلمه دارن الان چند ماهه ديگه roa ثبت نام نميكنن همونايي كه هم ثبت نام كردن نميدن.
من الان برا L90 حدود 50 روزه پول دوم رو ريختم هيچ خبريم نيست

Raminium2001
7 September 2007, 08:41 PM
تا اونجایی که من اطلاع دارم تولید خودرو خیلی هم کم نشده. ولی تعهدات شرکتها (هم ایران خودرو هم سایپا بخصوص ایران خودرو) زیاد هست و مهمترین مشکل تولید هم همین قانون دوگانه سوز کردن اجباریه. تحریمها بجز در مورد لوگان روی بقیه محصولات ایران خودرو تاثیر آنچنانی نداره.

پیمان ق
4 October 2007, 02:27 AM
بنظر من که همش یک بازیه برای سرکیسه کردن پول بدبخت مشتریان از همه جا بی خبر تا این شوک سهمیه بندی بنزین نتونه در کاهش قیمت محصولات بی کیفیت و پر مصرفشون تاثیری بزاره.:icon_mad:
وقتی رقابت واقعی نباشه ، وضع بهتر از این نمیشه.

BloodReza
4 October 2007, 02:53 AM
تازه همین ها رو هم در شرایط هر ماه گران میکنن
مثلن 206 سدان وی1 برای فروش شهرویور با بیمه بدنه 13.700 تموم میشد و بدون بیمه بدنه 13.520
برای مهر کردن 14.040 تازه بدون بیمه بدنه

hos.comput
31 October 2007, 02:08 AM
اگه یه نگا بکنید میبینید که تمام خودرو سازا دارن تاکسی میدن بیرون و ثبت نام نمیکنن!