PDA

View Full Version : سوال در خصوص dell vostro 1500

sogoli
5 September 2007, 12:28 PM
بنده دیروز dell vostro 1500 خریداری کردم.
هاردش دوتا درایو داره :یکیش recovery هست و دیگری درایو c

حال سوالم این هست که چگونه می توانم درایو c رو تبدیل به 2تا درایو کنم و دیگر اینکه چگونه می تونم سی دی ریکاوری بسازم

alireza_shd
18 September 2007, 12:27 PM
برای تغییر در پارتیشن یندی ویستا یا xp بهترین روش استفاده از partition magic است.
اما خود ویندوز نیز ابزار نه چندان کارامدی در این رابطه دارد.
در contorol panel/administrative tool/coputer managment
storag/ disk mangment را انتخاب کنید. درایو c را انتخاب کرده shirink volume را زده تا حجم درایو کم شود. سپس در فضا خالی درایو جدید را بنا کنید اما ابتدا باید در فضای خالی یکextended partition بسازید.
اما این ابزار به من اجازه نداد تا درایو c را کوچک تر از 72 gb کنم.

sogoli
18 September 2007, 06:56 PM
با shirink volume نتونستم اینکارو بکنم
partition magic هم توویستا اجرا نمیشه

alireza_shd
19 September 2007, 11:36 AM
آیا با اکانت administrator بودین؟
ابتدا درایو مورد نظر را کلیک کرده تا یه صورت هاشور خورده در آید بعد رایت کلیک کرده و shirink volume من بارها این کار را کرده ام.
partition map دستگاه به چه شکلی است؟(در disk mangment ترتیب قرار گرفتن Partition ها از چپ به راست چگونه است؟)

lvloh3nn
9 February 2008, 01:04 AM
اين مدل چون ۴ تا پارتيشن پيش فرض داره كه يكي ريكاوري يكي مديا دايركت يكي بكاپ و ديگري C هست. و نميشه پارتيشن ديگري ساخت. من هم نتوانستم. ويندوز پيغام ميده كه بيش از اين نميشه پارتيشن ساخت.

parsian
3 April 2008, 04:21 PM
اين مدل چون ۴ تا پارتيشن پيش فرض داره كه يكي ريكاوري يكي مديا دايركت يكي بكاپ و ديگري C هست. و نميشه پارتيشن ديگري ساخت. من هم نتوانستم. ويندوز پيغام ميده كه بيش از اين نميشه پارتيشن ساخت.

منم اين مشكل رو دارم اشكال كار در اينجاست كه 3 عدد primary partition ساخته و extended partition هم فقط شامل مديا دايركت شده و چون درايو c جزء اون سه تاي اوليه ديگه نميشه بهش درايو ديگري اضافه كرد . با يكي از نمايندگيها تماس گرفتم حاضر نشد راهنمايي كنه ! گفت فقط با گرفتن هزينه درست ميكنه و آموزش هم نميده
ويندوز بك اپ روي هارد كامله و درايور و برنامه ها روش نصبه ولي ويندوز روي دي وي دي اينطور نيست پس اگه هارد پاك بشه زياد جالب نيست
لطفا اگر كسي در اين مورد كاري انجام داده لطفن كمك كنه:icon_wink

sogoli
4 April 2008, 01:35 PM
بهترین راه برای حل مشکلتون استفاده از نرم افزار Acronis.Disk.Director.Suite. هست که پارتیشنتون رو می تونید تغییر بدید حتی 2 تا ویندوز ایکس پی و ویستا را با هم نصب کنید.

sepehr4252
4 April 2008, 06:12 PM
منم اين مشكل رو دارم اشكال كار در اينجاست كه 3 عدد primary partition ساخته و extended partition هم فقط شامل مديا دايركت شده و چون درايو c جزء اون سه تاي اوليه ديگه نميشه بهش درايو ديگري اضافه كرد . با يكي از نمايندگيها تماس گرفتم حاضر نشد راهنمايي كنه ! گفت فقط با گرفتن هزينه درست ميكنه و آموزش هم نميده
ويندوز بك اپ روي هارد كامله و درايور و برنامه ها روش نصبه ولي ويندوز روي دي وي دي اينطور نيست پس اگه هارد پاك بشه زياد جالب نيست
لطفا اگر كسي در اين مورد كاري انجام داده لطفن كمك كنه:icon_wink
من با delete کردن پارتیشن mediadirect این کارو کردم

niceevil
22 April 2008, 08:42 PM
بهترين راه اينه که hard رو فرمت کنين از اول پارتيشن بندی کنين و ويندووز نصب کنين
دل cd windows رو هم به شما ميده و مشکلی ندارين

رو ويستا من نزديک به 8 تا برنامه معروف رو تست کردم اما همه آخرش خرابش ميکنن و ويستا يا بالا نمياد يا ارور ميده