View Full Version : تو رو خدا کمک کنید 6600
آرشششش
4 September 2007, 04:32 PM
من دیروز گوشیم خاموش شد بعد وقتی روشن شد رو حالات تعیین ساعت موند و بعد صفحه گوشی اومد یالا آنتن هم داشت ولی نوشته بودapp.startup closed باید چیکار کنم؟
نمی خوام فلش کنم آخه تمام sms کاریم توش دارم بد بخت میشم چیکار کنم؟
نمی تونم یجوری یک backup ازش بگیرم ، تورو خدا کمک کنید
Y@TA
4 September 2007, 09:54 PM
سلام
آرس جان
فکر نمیکنم بتوین بک آپ بگیری الان دیگه:icon_mad:
برای بالا آوردن گوشیت این کا رو انجام بده ، بی خیال اطلاعات قبلی بشو :icon_mrgr
نگه داشتن چهارکلید : ستاره(*)، کلید شماره 3 ، کلید سبز ، کلید پاور
بعد از چهار ثانیه میره برای ریست گوشی
این مشکل رو روی 7610 دیدم با این کار فقط به صورت موقت درست شده ، و نیاز به تعمیر سخت افزاری پیدا کرد
Farzad_j
4 September 2007, 11:27 PM
دوست عزیز میتوانید با نگاه داشتن کلید مداد در زمان روشن شدن safe mode گوشی رو روشن کنید، اگر موفق شدید آنگاه برای نگهداری مسیج ها توسط برنامه های مانند sms diary و یا به هر روش دیگری از آنها یک کپی تهیه کنیدو یا حداقل آنها را به مموری کارت منتقل کنید یا ...
اگر هم که با این کار موفق به روشن کردن گوشی نشدید دیگر چاره ای جز کاری که جناب Y@TA گفتند ندارید و تنها اگر مسیج ها روی مموری کارت باشد امکان دسترسی به آنها را خواهید داشت.
این تاپیک به قسمت رفع اشکال / پرسش و پاسخ (http://www.phalls.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=95) منتقل شد.
لطفا به محل ایجاد تاپیک بیشتر دقت کنید.
آرشششش
5 September 2007, 10:57 AM
بچه ها با safe mode هم بالا نمی یاد پس هیچ کاری نمیشه کرد؟؟؟
Y@TA
6 September 2007, 11:20 AM
برای بالا آوردن گوشیت این کا رو انجام بده ، بی خیال اطلاعات قبلی بشو :icon_mrgr
نگه داشتن چهارکلید : ستاره(*)، کلید شماره 3 ، کلید سبز ، کلید پاور
بعد از چهار ثانیه میره برای ریست گوشی
این مشکل رو روی 7610 دیدم با این کار فقط به صورت موقت درست شده ، و نیاز به تعمیر سخت افزاری پیدا کرد
اصلا این یک مشکل سخت افزاری ـست
سایه خورشید
6 September 2007, 11:11 PM
باتری گوشی رو چند ساعتی دربیار و دوباره بزار سرچاش بعد روشن کن .چون گوشیت سی پی یو ی پایینی داره احتمال داره مشکلش رفع بشه !
اما اگر نشد همون کاری که Y@TA گفت فقط میتونه جوابش بده البته اگر نمیخوای فلشش کنی .
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.