PDA

View Full Version : آموزش تصویری تنظیمات GPRS ایرانسل برای Pocket PC !!!

blue galaxy
3 September 2007, 08:08 PM
با عرض سلام خدمت اعضای محترم انجمن. :icon_arro

از آنجایی که خوشبختانه رشد GPRS در کشور ما صعودی بوده و ممکن است عزیزانی که از گوشی Pocket PC استفاده می کنند برای تنظیم این ارتباط با مشکل مواجه شوند بر آن شدم تا آموزشی در این باره تهیه کنم.

در مورد گوشی های معمولی غیر از Pocket PC امکان تنظیم خودکار ( OTA ) وجود دارد و کافی است تا با وارد کردن کد زیر در گوشی :
*130*3*5#

و زدن دکمه تماس با توجه به نوع گوشی خود یک sms حاوی تنظیمات خودکار دریافت می کنید و کافی است تا آن را save کنید.
ولی در مورد بعضی گوشی ها از جمله Pocket PC ها شما باید تنظیمات را به صورت دستی یا manual وارد کنید.

مراحل کار:

1) در صفحه today رو start کلیک کنید.

[Only registered and activated users can see links]

2) بر روی setting کلیک کنید.

3) در تب پایینی پس از انتخاب connections از گزینه های bluetooth - beam ,... روی connections کلیک کنید.

4) از تب پایین advance را انتخاب کنید و سپس بر روی select Networks کلیک کنید.

5) برای هردو عبارت My Work Network را انتخاب کنید.

6) پس از این در مرحله به تب Tasks در مرحله 4 بروید. و Add a new modem connection را انتخاب کنید.

7) جلوی عبارت Enter a name for connection عبارت Irancell-GPRS را وارد کنید و در قسمت پایین برای نوع مودم Cellular Line یا همان GPRS را انتخاب کنید و next را بزنید.

8 ) در این مرحله برای عبارت Acces point name عبارت mtnirancell را وارد کنید و next را بزنید.

9) این کادر را خالی گذاشته و finish را بزنید.

10) در این حالت connection ساخته شده را مشاهده می کنید که در تب پایینی روی proxy کلیک کنید.

11) در کادر ظاهر شده تیک جلوی دو عبارتی که خط کشیده شده را علامت بزنید.و سپس روی advance کلیک کنید.

12) در این قسمت جلوی عبارت HTTP کلیک کرده و برای server عبارت 10.131.26.138 و برای پورت 8080 را وارد کنید و ok کنید.

13) جلوی عبارت WAP کلیک کرده و در کادر ظاهر شده برای server همان 10.131.26.138 و برای پورت 9201 را وارد و ok کنید.

14) در نهایت تنظیمات شما به صورت زیر خواهد بود:

15) از منوی start روی Internet Explorer کلیک کرده و با وارد کردن نام سایت خود از اینترت لذت ببریدو ما رو هم دعا کنید. :icon_cool

توجه: این مقاله توسط Professional و برای سایت Mobile4Persian.com ([Only registered and activated users can see links]) تهیه شده.هرگونه کپی برداری تنها با ذکر منبع مجاز می باشد. :-o :D

امیدوارم مطالب گفته شده برای شما دوستان و هموطنان عزیز مفید بوده باشد. :(

sysboy
23 September 2007, 06:35 AM
سلام
من تازگی گوشی HTC TYTN2 خریدم
و تنظیمات جی پی آر اس رو مطابق توضیحات انجام دادم(البته سیمم حتما ایرانسل هست!)
گوشیم کانکت میشه لوکیت میکنه ولی موقع open کردن همینجوری میمونه و اطلاعاتی رو بارگزاری نمیکنه.
چند تا از دوستانم هم که آی میت دارن با همین تنظیمات به راحتی از جی پی آر اس ایرانسل استفاده میکنن ولی من هنوز مشکل دارم
آیا اینکه ویندوز گوشیم 6 هستش تاثیری در این مسئله داره یا مشکل جای دیگه ای هست؟

L O V E L Y
25 November 2007, 10:43 AM
سلام

گوشي من كيو تك اس 200، تنظيمات رو انجام دادم اما صفحه رو باز نمي كنه

نميشه گوشي رو به كامپوتر وصل كرد و از GPRS استفاده كرد ؟

blue galaxy
10 December 2007, 07:12 PM
sysboy مرورگر خود گوشی یعنی IE مشکل داره از opera استفاده کنید.

lovely_az_2003 شدن که میشه ولی باید تنظیماتی انجام بشه.

reza9147
17 December 2007, 04:34 PM
با سلام .
من i-mate sp3 دارم و خط من هم ایرانسل است ولی نمیدونم با اون چطور اینترنت برم .
و یا این که با ان به دیگران بلوتوس بدم .
اگر میشود من را راهنمایی کنید .
با تشکر:icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_ cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::confused:

mohammad51
17 December 2007, 05:08 PM
با سلام .
من i-mate sp3 دارم و خط من هم ایرانسل است ولی نمیدونم با اون چطور اینترنت برم .
و یا این که با ان به دیگران بلوتوس بدم .
اگر میشود من را راهنمایی کنید .
با تشکر:icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_ cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::confused:

دوست عزیز

این کارها رو انجام دادید ؟حل نشده؟
شاید مشکل از خود سیم کارتتون باشه :icon_cool

reza9147
17 December 2007, 06:05 PM
باسلام
این روش مربوط به گوشی من نمیشه .
این روش مربوط به ایمت مدل بالاتر از اسمارت فون است.
گوشی من ویندورموبایل اسمارت فون است .
اگر کسی میداند من را راهنمایی کند.
گوشی من i-mate sp3 است.
با تشکر.

El Padrino.
23 January 2008, 08:33 PM
سلام
من قبلا این تنظیمات رو کرده بودم و باGPRS کار می کردم چند وقت پیش هارد ریست کردم و یک بار همین طوری به صورت اشتباه این تنظیمات رو انجام دادم بعضی وقت ها کار می کرد و بعضی وقت ها کار نمی کرد و ارر می داد تا این که امروز دوباره تنظیمات رو به حالت اول در آوردم و کانکشن رو پاک کردم و دوباره مطابق دستو تنظیمات رو انجام دادم ولی الان دیگه کانکنکت نمیشه میشه راهنماییم کنید

X_Man
25 February 2008, 05:20 PM
من تنظیمان رو انجام میدم اما بعد از تلا ش برای اتصال این پیغام رو میده.

To answer modem has disconeccted. to chek your connection setting and change the if neede, tap setting.

کسی میدونه چاره چیه؟

mohammad51
27 February 2008, 11:09 AM
من تنظیمان رو انجام میدم اما بعد از تلا ش برای اتصال این پیغام رو میده.

To answer modem has disconeccted. to chek your connection setting and change the if neede, tap setting.

کسی میدونه چاره چیه؟

X_Man عزیز

یک بار تمام تنظیمات رو به حالت اولیه برگردونید احتمالا مشکلتون حل میشه خیلی از دوستان با این کار مشکلشون حل شده:icon_cool

X_Man
27 February 2008, 09:25 PM
X_Man عزیز

یک بار تمام تنظیمات رو به حالت اولیه برگردونید احتمالا مشکلتون حل میشه خیلی از دوستان با این کار مشکلشون حل شده:icon_cool

با هارد ریست؟

fshh
19 April 2008, 10:03 AM
من هر کاری کردم تنظیمات رو نتونستم برگردونم لطفا در این مورد توضیح بدین

mohammad51
19 April 2008, 04:56 PM
من هر کاری کردم تنظیمات رو نتونستم برگردونم لطفا در این مورد توضیح بدین

دوست عزیز

همون طور که قبلا هم گفتم برای خیلی از گوشی ها این تنظمیات درست کار نمیکنه بهتره تنظیمات رو به حالت اولیه در بیارید ببینید مشکلتون حل میشه:icon_cool

fshh
20 April 2008, 06:49 PM
من قبلا با opera mini وصل میشدم ولی حالا نمیشه لطفا راهنمایی کنین تا تنظیمات رو به حالت اول برگردونم خودم هر کاری کردم نشد

mohammad51
20 April 2008, 11:07 PM
من قبلا با opera mini وصل میشدم ولی حالا نمیشه لطفا راهنمایی کنین تا تنظیمات رو به حالت اول برگردونم خودم هر کاری کردم نشد

دوست عزیز

فکر نمیکنم مشکل گوشیتون باشه ممکنه مشکل خود ایرانسل باشه یک بار با گوشیه دیگه ای امتحان کنید ببینید مشکلتون حل میشه:icon_cool

xnish333
16 May 2008, 09:44 PM
راه اندازی GPRS برای Internet & MMS در سیستم Irancell

برای اون دسته از دوستانی که در فعال سازی اینترنت و MMS برای سیم کارت ایرانسل مشکل دارند فایل PDF آپلود کردم که باید مرحله به مرحله تنظیماتش رو انجام بدن .
[Only registered and activated users can see links] df.html