View Full Version : تاپیک راهنمایی نصب و استفاده از برنامه ها
am!n
3 September 2007, 09:43 AM
عرض سلام خدمت دوستان و سروران گرامی.
علت ایجاد این تاپیک از این قرار است که دوستانی که در نصب یک برنامه با مشکل روبه رو می شوند یا پس از نصب برنامه نحوه ی استفاده از برنامه را بلد نیستند در این تاپیک مطرح کنند تا نظم تاپیک های معرفی برنامه بهم نخوره-
لذا از کلیه ی کاربران بخش عاجزانه تقاضا دارم بخاطره نظم دیگر تاپیک های معرفی برنامه هم که شده مشکلات نصب و اجرای برنامه ی مورد نظر خورد را در این تاپیک مطرح کنند.
با تشکر:lover:
سایه خورشید
3 November 2007, 03:49 PM
خسته نباشید
به عنوان اولین پست کاری تاپیک یه سوال مطرح میکنم .نمیدونم شاید جاش درست نباشه و یا تکراری باشه ولی گشتن و پیدا کردنش تو یه سایت بزرگی مثل اینجا خیلی سخته. البته همین طوری نمیگم خیلی گشتم و به نتیجه نرسیدم.(اینا رو گفتم که خدایی نکرده بعد از این پست این تاپیک هم قفل نشه)
اما سوالم:من با توجه به این که تازه کارم این مشکل رو دارم.اون هم نصب برنامه رو k-jam هستش.پسوند برنامه ای که از همین جا دانلود کردم rar هست نمیدونم چه طوری نصبش کنم (تورو خدا راهنماییم کنید کلی وقت گذاشتم تا برنامه رو پیدا کردم و با ADSL چهارده مگابایت رو دانلود کردم.)
در ضمن از اصطلاحات کامپیوتری هم خیلی حالیم نمیشه لطفن روان و فارسی بهم بگید.ممنون میشم.
mohammad51
3 November 2007, 11:50 PM
خسته نباشید
به عنوان اولین پست کاری تاپیک یه سوال مطرح میکنم .نمیدونم شاید جاش درست نباشه و یا تکراری باشه ولی گشتن و پیدا کردنش تو یه سایت بزرگی مثل اینجا خیلی سخته. البته همین طوری نمیگم خیلی گشتم و به نتیجه نرسیدم.(اینا رو گفتم که خدایی نکرده بعد از این پست این تاپیک هم قفل نشه)
اما سوالم:من با توجه به این که تازه کارم این مشکل رو دارم.اون هم نصب برنامه رو k-jam هستش.پسوند برنامه ای که از همین جا دانلود کردم rar هست نمیدونم چه طوری نصبش کنم (تورو خدا راهنماییم کنید کلی وقت گذاشتم تا برنامه رو پیدا کردم و با ADSL چهارده مگابایت رو دانلود کردم.)
در ضمن از اصطلاحات کامپیوتری هم خیلی حالیم نمیشه لطفن روان و فارسی بهم بگید.ممنون میشم.
دوست عزيز
شما بايد گوشيتون رو با وسيله كابل به كامپيوترتون وصل كنيد اكتيوسينك رو نصب كنيد و بعد از اينكه سيستمون گوشي رو شناخت ميتونيد برنامه هاتون رو روي گوشي نصب كنيد. اما ئر مورد فايل هاي rarشما بايد برروي سيستمون برنامه win rar رو نصب كنيد و بعد از باز كردن فايل rar توسط win rar يك فايل exe دزر داخلش هست كه اون رو اجرا ميكنيد و شروع به نصب ميكنيد :icon_cool
سایه خورشید
4 November 2007, 01:13 AM
بازش کردم ولی فقط چندتا فایل rar دیگه هست که تو اونا هم exe نیست!!!
حالا چی؟
mohammad51
4 November 2007, 01:06 PM
بازش کردم ولی فقط چندتا فایل rar دیگه هست که تو اونا هم exe نیست!!!
حالا چی؟
دوست عزیز
احتمالا این فایل شما cab هست یعنی برنامه ای هست که باید بر روی گوشی کپی کنید واز همون جا اجرا و نصبش کنی:icon_cool
am!n
23 February 2008, 05:38 PM
The Black and The Light Theme - Advance Theme + Standard Theme
یکی از زیبا ترین و کاملترین تم ها برای پاکت پی سی-دانلود نکنید ضرر کردید.:icon_cool
Requirements:
VGA PocketPC with either WM 5 or WM 6 system operation. Wisbar Advance 2 or 3. Wisbar Advance Desktop. S2U2.
Overview:
Have you ever feel confuse of choosing, whether to use WAD Theme (the uniqueness)
or Standard Today Theme (nice today plugin) ?
If so, this theme will solve your problem by letting you use both of them.
This Wisbar Advance Desktop theme is made as a reflection
In this theme, we combine all sections that you can find at this site, which are anitoon, automotive, games, views, and misc sections. Below, you will find out more about the
screenshots and brief explanation about the way to use this WAD theme. Enjoy the theme.
طریقه ی نصب و استفاده
Download the files given below.
ابتدا دانلود کنید.
- Extract the file to your PC Desktop.
فایل را از حال زیپ خارج کنید و اکسترکت کنید.
- Connect your PPC with PC via ActiveSync.
سپس پاکت پی سی را از طریق اکتیوساین به کامپیوتر وصل کنید.
- Transfer the choosen .tsk theme to your Windows folder on your PPC.
تم با پسوند tsk را در شاخه ی ویندوز کپی کتید.
- Transfer the .cab files to your PPC.
فایل کب را در پاکت پی سی بریزید.[color=#1e1e1e]
سلام
با عرض معذرت مجدد. من يك پست زده بودم و در مورد برنامه بالا كه گذاشته شده راهنمائي خواسته بودم ولي نميدانم چرا پاكش كرده بودند؟!!!
به هر حال در فايلي كه براي داونلود گذاشته شده هيچگونه تم با پسوند TSK وجود ندارد و فقط فايل cab. بود كه وقتي نصب ميكرديم هيچگونه آيكوني و يا مسيري براي دسترسي به برنامه بوجود نمي آورد.
لطفا" راهنمائي بفرمائيد.
متشكرم
دوست گرامي همونطوري كه قبلا هم در تاپيك مربوطه عرض كردم گفتم كه همچين چيزي با اين فرمت وجود ندارد.
البته من در برنامه قبلی نتونستم به تناهیی اجراش کنم و از WisBar Advance Desktop v1.3.0.7 استفاده کردم.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
با دانلود اين برنامه و قسمت منيجر تم مي تونيد مشكل خودتون را حل كنيد.:icon_cool
saeid_anwar
23 February 2008, 06:13 PM
دوست گرامي همونطوري كه قبلا هم در تاپيك مربوطه عرض كردم گفتم كه همچين چيزي با اين فرمت وجود ندارد.
با دانلود اين برنامه و قسمت منيجر تم مي تونيد مشكل خودتون را حل كنيد.:icon_cool
با سلام
متاسفانه در لينك داده شده فايلي وجود ندارد . لطفا" بررسي فرمائيد.
با تشكر
am!n
23 February 2008, 06:45 PM
با سلام
متاسفانه در لينك داده شده فايلي وجود ندارد . لطفا" بررسي فرمائيد.
با تشكر
[Only registered and activated users can see links] .Regged.rar
يا ورژن جديد تر:
[Only registered and activated users can see links]
vahid5201
8 June 2008, 12:35 PM
با سلام به شما
لطفئا من را در مورد چگونگی نصب ویندوز بر روی گوشی راهنمای کنید
در ضمن مدل هم گوشی htc touch است
و آیا برای نصب ویندوز باید برنامه ای نصب شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
متشکرم
mohsen_fs
23 June 2008, 06:13 PM
سلام
میخواستم بدونم net. رو حتمآ باید در مموری گوشی بریزیم یا میشه در کارت حافظه هم اونو ریخت...؟
یه چیز دیگه بیشتر رامها امولاتور جاوا روشون نصبه و اگه بخوایم یه برنامه جاوا با حجم بالا بریزیم بالاجبار در مموری اصلی گوشی میریزه راهی داره که در storage برنامه های جاوا ریخته بشه؟؟(با توجه به این که امولاتور جاوا در حافظه اصلی نصبه)
ممنونم از راهنماییتون
mohsen_fs
27 June 2008, 11:58 PM
سلام
میخواستم بدونم net. رو حتمآ باید در مموری گوشی بریزیم یا میشه در کارت حافظه هم اونو ریخت...؟
یه چیز دیگه بیشتر رامها امولاتور جاوا روشون نصبه و اگه بخوایم یه برنامه جاوا با حجم بالا بریزیم بالاجبار در مموری اصلی گوشی میریزه راهی داره که در storage برنامه های جاوا ریخته بشه؟؟(با توجه به این که امولاتور جاوا در حافظه اصلی نصبه)
ممنونم از راهنماییتون
28 June 2008, 11:30 AM
سلام
ممنونم از راهنماییتون
net که در حافظه ی اصلی باشه که بهتره.
برنامه های جاوا را که میشه تو کارت حافظه ریخت و اجراشون کرد.
من درست منظور شما را نفهمیدم...
mohsen_fs
28 June 2008, 04:10 PM
من درست منظور شما را نفهمیدم...
am!n جان منظور من این بود که ممکنه رامی که روی گوشیمه خودش به طور پیش فرض برنامه مدیریت جاوا روش باشه ..حالا من هر برنامه جاوایی که بریزم میره تو حافظه اضصلی.. میشه کاری کرد اون برنامه ها در حافظه جانبی ذخیره بشند؟
am!n
28 June 2008, 04:24 PM
حالا من هر برنامه جاوایی که بریزم میره تو حافظه اضصلی.. میشه کاری کرد اون برنامه ها در حافظه جانبی ذخیره بشند؟
باور کن قسمت دوم را باز نفهمیدم.
خوب شما وقتی پاکت پی سیت را وصل می کنی به کامپیوتر اون برنامه را خودت بریز تو کارت حافظه...
mohsen_fs
29 June 2008, 03:58 AM
باور کن قسمت دوم را باز نفهمیدم.
ممنونم که پیگیری میکنید :-)..متوجه شدم
اشتباهم این بود که فکر میکردم برنامه های جاوا وقتی نصب میشند به غیر از فضایی که فایل اصلی میگیره فضایی هم برای نصب شدنشون میخواد (که اینطور نیست)..
am!n عزیز در ضمن این تاپیک میتونه چاره گشا برای شلوغی و بی نظمی بیمورد تاپیکها باشه شما و دوستان دیگه اگه کمی در مورد این تاپیک اطلاع رسانی کنید خیلی به نظرم خوب باشه...
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.