PDA

View Full Version : مشكل در اينفرارد

master
7 February 2005, 01:16 AM
دقيقا من هم همين مشكل و دارم از علايدين خريدم 11 تومن ميگفت اين از همه بهتره..8 تومنيش رو هم داشت
تو 5. 6 تا كامپيوتر امتحان كردم اصلا نميشناسه
فكر كنم كابلهامون ايراد داره و 11 تومن ضرر كرديم.
يه كابل ديگه هم دارم كه پارسالا كه تازه اومده بود 35 تومن خريدم و قشنگ ميشناسه و كار ميكنه

bazikadeh
7 February 2005, 01:21 AM
منظورت فكر كنم با بلوتوث هست. 8)

electronic80
7 February 2005, 01:56 AM
ببخشيد اشتباها تايپ شد بر روي usb2 بزنيد

-–•(-• SinaSystem •-)•–-
7 February 2005, 01:57 AM
USB 2 اينفرارد رو ساپورت نميكنه :x

master
7 February 2005, 02:03 AM
بزار امتاحان كنم اگه بشه كه يه ماچ بهت بدهكار ميشم :shock:

master
7 February 2005, 02:07 AM
باز هم نميشناسه

در مورد usp2 بيشتر توضيح ميدي؟ شايد قلقي داره كه من نميدونم
آخه اينفرا چيزي هم نداره كه خراب باشه!!!

electronic80
7 February 2005, 03:28 AM
synasystem من هميشه با usb2 ميشم .حتي با card reader هم با usb2 كانكت ميشم .master جان بر روي مادر برد شما مشخص شده نوشته شده كه usb2 كدام است.معمولا usb پورت براي دستگاههاي جانبي مثل اسكنر و پرينتر فرق نمي كند.

Nima Golshahi
7 February 2005, 03:41 AM
بيا از اول مرور كن !
وقتي كامپيوترت مياد بالاپشت سر هم DEL رو بزن وارد ست آپ شو و پورتهاي USB رو چك كن .
قبل از اينكه اينفرا رو وصل كني CD اونو بزار و درايورش رو نصب كن / حالا ازت ميخواد ريست كني / بعد از ريست بلافاصله اينفرا رو نصب كن / وارد ويندوز كه شدي با نام Mobile Action 60 تو اين مايه ها بايد باشه كه قطعه رو ميشناسه .

اگه هم ميبيني كه جواب نميده تا دير نشده ببر بده همون جايي كه خريدين و از فروشنده بخواهيد كه تست كنه .

8) مويد باشيد

بلای ناگهانی
7 February 2005, 03:49 AM
شايد نرم افزارشو درست نصب نمي كنه!!!! اگر ويندوزت xp هستش يه سر به divise maneger هم بزن شايد اشكال از اونجا باشه

Evanescence
7 February 2005, 08:40 AM
بلاي ناگهاني, درست ميفرماين
به device manager بريد و ببينيد آيا بدون اشكال نصب شده يا نه . ممكنه com و port ها با هم تداخل داشته باشند

kamy3
7 February 2005, 09:03 AM
سلام دوستان
من هم همين مشكل عجيب رو با اينفرا دارم
وقتي به كامپيوتر وصل ميشه اونو فقط به عنوان يك پورت usb ميشناسه ولي اينفرا رو نيميشناسه همه راههايي كه در ارتباط با pc ميطونه داشته باشه رو تست کردم جواب نميده البته اينفراي من کار ميکرد يهو اينجوري شد بنظر شما
چه مشکل ميطونه داشته باشه

بلای ناگهانی
7 February 2005, 12:20 PM
من هنوز فكر مي كنم كه مشكل در نصب صحيح اينفرارد هستش و اينفرارد اكثر شما سالم هست.اين مراحل رو انجام بدين شايد درست شد my computer/propertis/hardware/devise maneger ببينيند جلوي برنامه اينفرارد كه نصب كردين يك علامت سوال زرد رتگ هستش؟ اگر هست گزينه update driver رو بزنين تا برنامه كامل نصب شه. به همين خاطر هست كه خيلي از كساني كه با اينفرارد كار مي كنند مي گند كه اينفرارد در ويندوز xp نصب نمي شه!!!!!!!!!!!!!!!!! :x :x

Evanescence
8 February 2005, 08:18 PM
اين كه از كدام نسخه ويندوز xp استفاده ميكنيد هم اهميت داره . مثلا من خودم رو ورژن 2001 xp خيلي راحت ir رو نصب كردم ولي روي service pack هاي 1 و 2 هر كار كردم نشد :x

فرهادـ6600
8 February 2005, 10:52 PM
سلام دوستان
مشكل من يه چيز ديگه هست
من وصلش ميكنم،باهش هم ميتونم هر چيزي كه خواستم رو بفرستم تو موبايلم ولي بعد از 2-3 روز ديگه نمي تونم
ارور ميده
اگه ميشه كمكم كنيد :cry:

داود18
10 February 2005, 08:59 AM
اقا مشكل من هم همينه نصبش ميكنم كانكت هم ميشه ولي ميخواهي چيزي روش بفرستي ارور ميده كمك كنيد :cry:

hamidjan
7 March 2005, 03:23 PM
سلام
من هم تقريبا مشگل دوستان بالا رو دارم
همه چيز درست است وقتي گوشي را
جلوي اينفرارد قرار ميدم (تو win xp )
فورا مينويسه 6610 تو range هست.
وقتي ميخوام يه midi بريزم تو گوشي
تا دكمه send رو ميزنم پيغام ميده كه
وايرلس لينك خطا داره و اطلاعات به other machin
ارسال ميشه؟
دوستان اكر لطف نمايند راهنمايي كنند ممنون ميشم. 8)