View Full Version : سوءاستفاده ی ساپیا از نام زانتیا.....!!!
*علی*
29 August 2007, 11:30 AM
تبلیغات جالب شرکت سایپا
با توجه به پر فروش بودن زانتیا و محبوبیت آن بین مردم حالا شرکت میخواهد با گذاشتن نام زانتیا اول C5 هم تبلیغات برای سیتروئن C5 انجام دهد
مردم ما هم که خدا رو شکر اطلاعاتشون در باره ماشین و کارخانجات بسیار قوی هست فکر نکنم گول بخورند :icon_mrgr:icon_mrgr
http://aycu06.webshots.com/image/24365/2006296305308037667_fs.jpg
danial_2006
29 August 2007, 01:04 PM
البته طبق مشخصاتي كه سايپا داده بهسازي خوبي در بخش موتور شده
*علی*
29 August 2007, 10:50 PM
البته طبق مشخصاتی كه سایپا داده بهسازی خوبی در بخش موتور شده
فکر کنم متوجه منظور و مطلب بنده نشدید .
در این تبلیغ مورد تبلیغ سیتروئن C5 است نه زانتیا فیس لیفت شده
لطفا یک بار دیگر پست اول رو مطالعه کنید
El Padrino.
30 August 2007, 12:51 AM
بله حالا نمی دونم فقط توی کرمان از این خبر هاست یا نه
اغلب مردم C5 رو با نام هایی چون
1-زانتیا C5
2-زانتیا 2007
3-زانتیا مدل C5
4-زانتیا سری C5 و..... می شناسند
واقعا جای تاسف داره که کارخانه سازنده خودرو رو درست معرفی نکنه و شایدم به خواطر این بوده از محبوبیت زانتیا استفاده کنه
eCom2001
30 August 2007, 07:36 AM
وا!!! به حق چیزای ندیده و نشنیده .... :victory:
من موندم یکی واسه شرکت سیتروئن این تبلیغ رو ترجمه کنه چی بر می گردن میگن!
arash p mbz bmw
30 August 2007, 03:31 PM
در حالی که واقعا c5مثل زانتیا عمرن توی حتی خود فرانسه محبوبیت کسب نکرد!!
چند وقت پیش داشتم یورونیوز رو میدیدم...جالبیش این بود که برای حمل دیپلمات ها و بادیگاردها زانتیا اورده بودن!!!
madjidrahimi
8 September 2007, 12:26 PM
مردم ما عادت دارن شما خودتونو اذیت نکنید. در کل وقتی صنایع در انحصار قرار می گیره اینجور عوام فریبی کودکانه که چیزی نیست. مردمی که هیوندای سوناتا رو با تویوتا کمری اشتباه می گیرن یا ریو رو می گن رو شاسی پراید طراحی شده و ... چه اشکال داره سیتروئن C5 با اسم زانتیا به مردم غالب بشه.
Glimpser
8 September 2007, 01:26 PM
شایدم چون ملت فکر میکنند زانتیا ساخت شرکت زانتیا است نه سیتروئن این کارو کردند
DWXX
13 March 2008, 08:57 PM
اگر با این حساب پیش برویم ( یا بهتر بگم پس برویم ! ) حتما ژیان هم زانتیای قدیمی هست
یا پدر یا پدر بزرگ یا جد زانتیا ست
L90 هم همون رنو هست و ...
من هم فکر کنم یک نفر دیگه باشم....
Šepehr
13 March 2008, 11:57 PM
خیلی عجیبه
من که تاحالا همچین چیزی نشنیده بودم
واقعا برای مسئولین سایپا متاسفم
persianking62
14 March 2008, 12:38 AM
متاسفانه این جور چیزی فقط تو کشور ما هست.سایپا بهتر هست برای c5 با همین نام تبلیغ کنه نه زانتیا C5 چون اگر در مورد c5 شرکت درست تبلیغ میکرد و مشخصات فنی خودرو درست میگفت که نگفته به طور یقین مشتریان فراوانی جلب c5 میشدند شما اگه قیافه c5 زیاد بهش توجه نکنید که البته بعضی ها شکل ظاهریش می پسندند و بعضی نه که سلیقه هست خودروی c5 خودروی هست با مشخصه های فنی عالی و کیفییت قطعات به کار رفته خوب و سواری خیلی خوب حتی در مقابل رقیبایی چون کمری و سوناتا و...ولی متاسفانه به دلیل تبلیغات بد c5 بازار فروش خوبی پیدا نکرد من نمیدنم اگه اینو برای یک فرانسوی ترجمه میکردن چی فکر میکرد؟
kingdariush
14 March 2008, 12:51 AM
مردمی که زانتیا رو 28 میخرن اطلاعاتشون قوی هست!؟
pouya_yz
14 March 2008, 09:09 PM
برای رفاه حال بعضی نمایندگیها و مردم ایران پیشنهاد میکنم کمپانی سیتروئن اسم کمپانی خودشون را به زانتیا تغییر دهند ..
:icon_cool:icon_cool:icon_cool
A_R_Z
21 March 2008, 02:28 AM
کلآ شرکت ایرانخودرو و سایپا برای پول دراوردن حاضرن هر کاری بکنن و تنها چیزی که براشون اهمیت نداره حقوق مردم هستش .
البته یه اشتباه مصطلح دیگم هست که بعضی ها به پژو 405 ، پژو GLX میگن .
http://www.addemoticons.com/emoticon/crazy/AddEmoticons0051.gif
shaggy
27 March 2008, 12:58 AM
مردم ما عادت دارن شما خودتونو اذیت نکنید. در کل وقتی صنایع در انحصار قرار می گیره اینجور عوام فریبی کودکانه که چیزی نیست. مردمی که هیوندای سوناتا رو با تویوتا کمری اشتباه می گیرن یا ریو رو می گن رو شاسی پراید طراحی شده و ... چه اشکال داره سیتروئن C5 با اسم زانتیا به مردم غالب بشه.
دقیقا! بعلاوه اینها:
مردمی که پژو رو با 405 میشناسن از آرم http://www.ukcarbroker.co.uk/citroen.gif هم یاد زانتیا میفتن چون اصلا نمیدونن کارخونه سازنده ژیان! و زانتیا سیتروئن هست!
اصلا سیتروئن چیه، کیه؟
تا اینکه بدونن c5 چیه؟!!!
و چون آرم بالا روش هست حتما یا زانتیا جدیده یا یه نسبتی با زانتیا داره!
alidesign
10 May 2008, 08:55 PM
:icon_surp بچه ها اینجوریم نیست نباید به خاطر یه سری افراد با اطلاعات سطح پایین بقیرم جمع بست ، مردم خیلیاشون میفهمن ، اینا فک میکنن همه یجورایی هر کاری بکنن بازم فرقی نداره که متاسفانه همینجوریم شده ، نمیدونم برایه چی ولی دلیلش نمیتونه بی سوادی باشه
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.