View Full Version : داغ داغ : نمایش نام خیابان و کوچه ای که در آن هستید روی صفحه موبایلتان
Sina-Ts
27 August 2007, 11:16 PM
مروز می خواهم یک ترفند بسیار فوق العاده را خدمتتان معرفی کنم. این ترفند امروز به طور یکپارچه در همه کشور فعال شده است.پیش از این از حدود هفته پیش این قابلیت در تعدادی از شهرهای بزرگ ایران فعال شده بود. روزنوشت میلاد و P۳۰download این ترفند را برای اولین بار و به مناسبت نیمه شعبان تقدیم شما می کند
اما این قابلیت فوق العاده چیست؟ از این به بعد و بعد از فعال کردن ویژگی زیر در موبایلتان شما می توانید نام خیابان و کوچه ای که در آن هستید را روی صفحه موبایلتان ببینید. مثلا الان تو خیابان ولی عصر هستید روی موبایلتان می نویسد ValiAsr یا هر جای دیگر حتی در شهرهای کوچک ایران این ویژگی فعال شده است.این سرویس تقریبا همان کاری را انجام می دهد که سیستم های GPS انجام می دهند.همانطور که در عکس می بینید برای مثال عکس زمانی گرفته شده است که موبایل در کوچه شقایق بوده است. ضمنا این ویژگی برای IR TCI یا همون اپراتور اول یا همراه اول است.
اما به چه صورت می توان این قابلیت را در موبایلتان فعال کرد؟ بنده در روش کار را در ۳ موبایل نوکیا , سونی اریکسون و سامسونگ خدمتتان عرض می کنم . دوستان دیگر اگر این روش را در موبایلهای دیگری فعال کردند در بخش نظرات بگویند تا در اینجا قرار دهم.همچنین نام شهری که در آن هستید و از این سرویس استفاده می کنید را هم در بخش نظرات بگویید.
شما می توانید روش فعالسازی و توضیحات کامل را به صورت PDF از اینجا (http://imilad.parsaspace.com/Gps%20In%20IR-TCI.zip) یا اینجا (http://p30sis.persiangig.com/Gps%20In%20IR-TCI.zip) و یا اینجا دریافت کنید و این قابلیت را در گوشی خود فعال کنید.ضمنا پسورد فایل P۳۰sis می باشد.
naymz
28 August 2007, 12:44 AM
روی پاکت پی سی هم فعال میشه ؟
Mr.Sina
28 August 2007, 12:55 AM
من N95 رو امتحان کردم نشد...
RoSo
28 August 2007, 03:05 AM
من هنوز نمیدونم منظور شما چیه ولی احتمالاً به درد پاکت پی سی نخواهد خورد شما پاکت پی سی cell info display نداره !!!
Sina-Ts
28 August 2007, 09:04 AM
توی بعضی از خيابون ها هنوز فعال نشده..اين روشش به اين صورت هست که از روی tower های مخابرات
محل رو تشخيص ميده..يعنی مخابرات اومده برای هر دکلی که داره اسمه خيابون يا کوچه اي
که دکل توشه رو گزاشته..برای پاکت پی سی هم اينجور که من پرسيدم بايد رفت تو اين گزينه..
Settings > Phone > Enable broadcast channel
اما بايد يه چيزی به اسمه channel number رو بهش داد..يعنی بايد بفهميم شماره channel number cell info display مخابرات اينجا چنده
linkin_park
28 August 2007, 10:50 AM
واقعا جالب و عالی بود...
خیلی ممنون
siavash_sg
29 August 2007, 01:15 AM
منم رو ان80 کردم نشد
سرکاریه حتمن
جناب لینکین پارک برای شما کار کرد؟
taha-nokia
29 August 2007, 02:03 AM
روي فيليپس 760 امتحان كردم جواب نداد ولي روي سوني اريكسون k300 i جواب داد . توي فيليپس district code ميخواد فكر كنم يه چيز تو مايه هاي channel number باشه كه توي پاكت پيسي ها هستش . حالا كسي ميدونه اين channel number براي مخابرات ايران چنده ؟
.
soheil86
29 August 2007, 02:29 AM
اسم خیابونی که ما توشیم و میده یا اسمه خیابونی که دکل توشه ؟؟
راه حلی برای ppc پیدا نشد ؟؟
GHAHRAMAN
29 August 2007, 02:36 AM
اسم خیابونی که شما توش هستین!
PAYAM
29 August 2007, 03:39 AM
اين قابليت از اول روي سيمكارتهاي ايرانسل فعال بود و البته خيلي هم چيز خاصي نيست! ضمنا در حال حاضر توي تهران و شهرستانهاي اطراف كه كار نميكند و ربطي به گوشي هم ندارد.
web
29 August 2007, 03:50 AM
ضمن تشکر از سینا جان باید بگم که این قابلیت زیاد جدید نیست و الان سه ماهه که در شهرستان های بزرگ فعال شده اما در تهران خیر.
ضمنا اضافه میکنم که برای 2-1 روز اول چون تازگی داره فعالش کنین اما بعد از این مدت غیرفعال باشه بهتره چون از نظر امنیتی خیلی راحت قابل ردیابی میشین.
secondphoenix
29 August 2007, 03:57 AM
اين قابليت از اول روي سيمكارتهاي ايرانسل فعال بود و البته خيلي هم چيز خاصي نيست! ضمنا در حال حاضر توي تهران و شهرستانهاي اطراف كه كار نميكند و ربطي به گوشي هم ندارد.
هیچ وقت هم درست اعلام نمیکنه! (ایرانسل)
بارها شده در غرب تهران, اعلام کرده شما در شرق تهران هستید!
PAYAM
29 August 2007, 04:45 AM
كلا اين جريان Cell Info Desplay ربطي به GPS يا GPRS يا ساير موارد ندارد.
همانطور كه ميدانيد سيستم GSM كه ما استفاده ميكنيم به سيستم Cellular هم معروف است و در امريكاي شمالي به آنچه كه ما گوشي موبايل ميگوييم هم در اصطلاح Cell Phone ميگويند، دليل آنهم اينست كه اين شبكه از تعدادي آنتن BTS (در اصطلاح عوام = دكل) كه مانند سلول مناطق را زير پوشش دارند تشكيل شده است. در هر لحظه شما روي يكي از اين BTSها قرار داريد و هنگام جابجايي از منطقهاي به منطقه ديگر بين BTSها سوييچ ميشويد.
حتما هم ميدانيد كه دليل ممنوعيت استفاده از موبايل در هواپيما علاوه بر امكان ايجاد نويز بر روي سيستمهاي ناوبري هواپيما، ايجاد مشكل جدي در مكانيابي سلولها براي موبايل شما، به دليل سرعت بالاي عبور هواپيما از روي سلولها (يا همان BTSها) است.
بگذريم... هر BTS در هر لحظه مشغول چك كردن ارتباط شما و رجيسترتان در شبكه GSM است. موقعيت مكاني شما نيز با روشن بودن موبايلتان و قرار گرفتن در ناحيه پوششي يك سلول توسط پروايدر قابل تشخيص است.
مرسوم است براي هر BTS با توجه به موقعيت مكانيش اسمي انتخاب ميكنند و همانطور كه گفته شد در هر لحظه شما روي يكي از اين سلولها هستيد. ميتوان ترتيبي اتخاذ كرد كه اين نام پيش فرض يا هر پيغام ديگري منحصرا توسط هر سلول براي گوشيها ارسال شود كه خب در بالا گفتم كه ايرانسل از ابتدا بصورت پيشفرض آنرا فعال كرده بود و "همراهاول" هم جديدا به اين نتيجه رسيده است كه اين قابليت مفيد را اضافه كند.
در كشورهاي ديگر از اين قابليت استفادههاي زيادي ميكنند، به عنوان مثال پروايدر TurkCel تركيه، به محض شناسايي يك خط رومينگ شده يا خط جديد در شبكه، پيغام خوشآمد و راهنمايي ميفرستد يا پروايدر Orange در اروپا Cell Info را در هر كشور با زبان خودش نمايش ميدهد و ...
GHAHRAMAN
29 August 2007, 06:37 AM
من چون بنا به دلایلی عاشق این سیستم هستم همیشه این سیستم رو روی گوشی خودم روشن می زارم تا بلکه یه روزی یه فرجی شد و ما هم از این سیستم استفاده کردیم .
دو سه ماه پیش چند بار اتفاقی متوجه شدم که یک چیز هایی میاد و میره متوجه شدم که دارن این سیستم رو روی BTS ها راه می ندازین ولی الان که دیگه اصلا چیزی نیست.
من که منتظرم!
Sina-Ts
29 August 2007, 10:54 AM
در مورد پاکت پيسی بايد برين به اين آدرس و بعد رو عدد 50 بدين
setting > phone > more > enable broad cast channel >settings > enable receive channel list >new > channel number =50
romeo_1593
29 August 2007, 11:17 AM
رو K800 جواب نداد
soheil86
29 August 2007, 01:16 PM
با N70 و جمین و سامسونگ ( مدلش و نمیدونم :icon_mrgr) امتحان کردم هیچکدوم نشد
RoSo
29 August 2007, 03:02 PM
آقایون محترم که میگن جواب نداد !!!
توروخدا یکم به پستهای قبلی دقت کنید.
این سیستم فعلاً تو تهران کار نمیکنه. حالا باز بعد از پست من 10 نفر میان میگن کار نکرد!!!
nosratb
1 September 2007, 01:10 AM
روي w 550 و w 810 جواب نداد . در تنظيمات اين subscription كه سه تا عدده چيه؟ كسي ميدونه چه جو ر ي تنظيم ميشه؟
Silver Boy
1 September 2007, 01:42 AM
مرسوم است برای هر BTS با توجه به موقعیت مكانیش اسمی انتخاب میكنند و همانطور كه گفته شد در هر لحظه شما روی یكی از این سلولها هستید. میتوان ترتیبی اتخاذ كرد كه این نام پیش فرض یا هر پیغام دیگری منحصرا توسط هر سلول برای گوشیها ارسال شود كه خب در بالا گفتم كه ایرانسل از ابتدا بصورت پیشفرض آنرا فعال كرده بود و "همراهاول" هم جدیدا به این نتیجه رسیده است كه این قابلیت مفید را اضافه كند.
در كشورهای دیگر از این قابلیت استفادههای زیادی میكنند، به عنوان مثال پروایدر TurkCel تركیه، به محض شناسایی یك خط رومینگ شده یا خط جدید در شبكه، پیغام خوشآمد و راهنمایی میفرستد یا پروایدر Orange در اروپا Cell Info را در هر كشور با زبان خودش نمایش میدهد و ...
البته در IR-TCI هم پیش از این، موقعیت نشان داده میشده اما تماما به صورت کد شده و عدد بوده اما گویا الان نام BTS رو درج میکند البته هنوز من چک نکردم
ضمنا اگر اشتباه نکنم این مورد در نمایشگاه کتاب که امسال برگزار شد گویا کسانی که در محدوده نمایشگاه بودند پیغام خوش آمدگویی ارسال میشده
از این قابلیت میشه استفاده های زیادی کرد به طور نمونه اگر شما در یک خیابانی هستید، لیست غذاهای روز رستورانهای آن خیابان برای شما ارسال میشه (شیوه تبلیغاتی)
که البته شرکت رهیاب که بردارم مدیر پروژه های کامپیوتری این شرکت هست بر روی پروژه ای بدین منظور کار میکنند تا از طریق تشخیص موقعیت افراد اطلاعات مفید برای شخص ارسال شود
که چنین کاری (نمایش موقعیت) یکی از اهدافش همین شیوه خدمات جدید مخابراتی هست که البته این نمونه کوچکی برای استفاده از این قابلیت هست و میتوان به بسیاری خدمات متنوع دیگری نیز اشاره کرد
ali_tech
1 September 2007, 11:24 AM
خوب اينكه بدونيد از كدوم BTS خط مي گيريد چه فايده اي داره؟ منظورم اينه كه كاربردش چيه؟
M@YS@M
1 September 2007, 11:48 AM
من روي گوشي k500i امتحان كردم ولي كار نكرد
Bahrammt
1 September 2007, 01:10 PM
خوب اینكه بدونید از كدوم BTS خط می گیرید چه فایده ای داره؟ منظورم اینه كه كاربردش چیه؟
به نظر من كه كاربرد خاصي نداره ... از حدود 3 ماه پيش اين امكان در مشهد وجود داره . فقط روزاي اول جالب بود اونهم بعنوان يك چيز تازه!!! بعضي خيابانها BTS ندارن و در برخي از مناطق هم كه بين چند BTS همپوشاني وجود داره دائماً نام BTS روي نمايشگر گوشي تغيير ميكنه. مگر اينكه امكانات ديگه اي نظير چيزي كه دوستان اشاره كردن ارائه بدن ... يا مثلاً امكاني باشه كه وقتي با كسي تماس ميگيري بتوني بفهمي كجاست!! (چه آشوبي بشه اين مملكت):icon_arro
z_qz54
1 September 2007, 02:42 PM
ممنونم از سينا عزيز,تنظيمات براي جمين كار كرد.
به صورت يك اس ام اس نشون ميده با اين تفاوت كه در قالب اس ام اس ذخيره نميشه!
همه شهر ها هم نام خيابان بي تي اس رو ندارمد
با حروف اختصاري يا كد دار كردن نام شهر مشخص ميشه
mohammad50
1 September 2007, 05:16 PM
من دو هفته پیش مشهد بودم اونجا بدون هیچ تنظیماتی روی گوشی من (سونی 750) کار میکرد و هر جا میرفتم اسم اونجا رو مینوشت. اومدیم تهران قطع شد. فکر کنم تو تهران فعال نیست
naymz
1 September 2007, 07:08 PM
در مورد پاکت پیسی باید برین به این آدرس و بعد رو عدد 50 بدین
setting > phone > more > enable broad cast channel >settings > enable receive channel list >new > channel number =50
کجاش باید نشون بده ؟
soheil86
2 September 2007, 12:00 AM
ممنونم از سینا عزیز,تنظیمات برای جمین كار كرد.
به صورت یك اس ام اس نشون میده با این تفاوت كه در قالب اس ام اس ذخیره نمیشه!
همه شهر ها هم نام خیابان بی تی اس رو ندارمد
با حروف اختصاری یا كد دار كردن نام شهر مشخص میشه
توی کدوم شهر ؟؟
applepie
2 September 2007, 02:13 AM
ببخشيد اين سرويس پوليه يا رايگانه؟ چجوري ميشه غير فعالش كرد؟ نام فارسي نشون نميده؟
PAYAM
2 September 2007, 02:52 AM
رايگانه،
همين راهي كه دوستان گفتن رو بريد بعد غير فعالش كنيد! (بهصورت پيشفرض هم غيرفعال است)،
نام فارسي هم ممكنه بشه نشون داد ولي بستگي به ساپورت گوشي داره.
hamedfox
2 September 2007, 01:35 PM
من هفته پیش تبریز بودم بطور اتفاقی دیدم که نوشته اونم تو خیابان ولیعصر تبریز بعد چند جا دیگه هم زد ولی وقتی برگشتم تهران دیگه اینجوری نشد فک کنم حق با اونائی که میگن تهران کار نمکنه
z_qz54
2 September 2007, 03:28 PM
توی کدوم شهر ؟؟
نوشهر،بابلسر؛بعضی از مناطق اصفهان؛بعضی از مناطق کاشان
apachiaband
3 September 2007, 12:53 AM
سلام .
من که حدودا هفته پیش مشهد بودم اونجا روی تمام گوشی ها (بدون تفاوت در نوع سیم کارت) و بدون هیچ گونه تنظیماتی کار میکرد(البته برای خود مشهدی ها نه برای سیم کارت های شهر دیگه یا حداقل اصفهان که من داشتم)
apachiaband
3 September 2007, 01:40 AM
الان من با 6230 و w800 امتحان کردم در اصفهان/میدان جمهوری نشد.
alish
3 September 2007, 07:26 AM
من چند شب پيش خيابان نفت بودم کار ميکرد و جاي ديگه جواب نميداد
ATOS
3 September 2007, 11:54 PM
تنظیمات Motorola V3i و Motorola E1 به چه شکل است؟:icon_ques
آرمان
4 September 2007, 01:02 AM
در تمامی گوشیها قسمتی بنام
cell info
area info
cell broadcast
وجود دارد باید بروید در این قسمت و آن را از حالت خاموش به روشن تغییر دهید.
applepie
5 September 2007, 12:35 AM
در تمامی گوشیها قسمتی بنام
cell info
area info
cell broadcast
وجود دارد باید بروید در این قسمت و آن را از حالت خاموش به روشن تغییر دهید.
روي گوشي زيمنس سري A62 هيچ كدومش نيست ، هيچ چيزي شبيه به اينا هم نيست، ممكنه نشه رو اين گوشي استفاده كرد؟ چكار كنم؟
آرمان
5 September 2007, 01:42 PM
نمی تواند نباشد چون من روی قدیمی ترین گوشیهاهم این بخش ها رو پیدا کردم باید بگردید شاید به نام خاص دیگری در گوشی شما وجود داشته باشد
RoSo
5 September 2007, 05:16 PM
همونطور که بعضی از دوستان هم اشاره کردن تو بعضی از نقاط تهران کار میکنه.
من امروز دیدم تو پاسداران بوستان سوم نشون داد. همونطور که علی عزیز گفتن تو پاکت پی سی به صورت نوتیفیکیشن ظاهر میشه.
Sina-Ts
5 September 2007, 06:04 PM
روی گوشی زیمنس سری A62 هیچ كدومش نیست ، هیچ چیزی شبیه به اینا هم نیست، ممكنه نشه رو این گوشی استفاده كرد؟ چكار كنم؟
ممکنه تو تنظيمات sms باشه..اونجا رو بگرديد
am!n
5 September 2007, 09:15 PM
تو اهواز هم جواب نداد....
Tommy Angelo
6 September 2007, 01:42 AM
تو کرمانشاه جواب نداد.البته من قبلا خودم این گزینه رو تو نوکیا فعال کرده بودم.تو تهرانم که 4 ماه پیش بودم کار نمیکرد.از کی این سیستم فعال شده؟
abedinian
6 September 2007, 10:50 AM
سلام
همانطوري كه بعضي از دوستان اشاره كردند، به نظر من اين يك SMS نمايشي هست كه مرتب از آنتن ارسال ميشه و بعضي آنتنها احتمالا اين ارسال را ندارند.
براي تنظيم هم بعضي گوشيها در قسمت تنظيم sms هست مثل گوشي من كه سوني هست.
century21co
6 September 2007, 11:10 AM
هیچ وقت هم درست اعلام نمیکنه! (ایرانسل)
بارها شده در غرب تهران, اعلام کرده شما در شرق تهران هستید!
من تاحالا ندیدم ایرانسل بگه شما غرب تهرانید یا شرق تهران... ایرانسل با توجه به محل و موقعیت bts به شما میگه از کدوم آنتن دارید اطلاعات میگیرید و به کدوم آنتن متصل هستید...
نکته قابل توجه اینکه وقتی شما در ارتفاعات تهران (مثل توچال- لویزان و ... ) هستید چون تعداد زیادی آنتن رو میتونید ببینید برای همین هم ممکنه با کوچکترین جا به جایی اون اسم عوض بشه... البته ایرانسل در صدد رفع این مشکل هست که کار خیلی سختی هم نیست و فقط باید برد آنتن ها رو کاهش بده...
تو تله کابین توچال گاهی وقتا رو ایرانسل مینویسه... "یا مهدی" :icon_surp
z_qz54
6 September 2007, 01:48 PM
متاسفانه توی گوشی نوکیا a1200 به صورت پیام کوتاه میاد و ذخیره هم میشه و وقتی با خودرو توی جاده در حال حرکت هستید؛از فشار شدید اس ام اس گوشی قفل میکنه!!!! 2بار برای من اینطور شد!
GHAHRAMAN
10 September 2007, 04:35 AM
من امروز اتفاقی رفته بودم دانشگاه تو یکی از بلوار هاش داشتم میومدم گوشی رو از جیبم در آوردم دیدم یه سطر نوشته زیر ساعت هست با خودم گفتم این کد چیه زده اینجا چون توش عدد هم بود یکم که دقت کردم دیدم نوشته Tabriz University-Bolvare-29-Bahman دو قدم اومدم پایین تر از بلوار محو شد جای دیگههم که ندیدم.
Pedro
10 September 2007, 03:11 PM
من تاحالا ندیدم ایرانسل بگه شما غرب تهرانید یا شرق تهران... ایرانسل با توجه به محل و موقعیت bts به شما میگه از کدوم آنتن دارید اطلاعات میگیرید و به کدوم آنتن متصل هستید...
نکته قابل توجه اینکه وقتی شما در ارتفاعات تهران (مثل توچال- لویزان و ... ) هستید چون تعداد زیادی آنتن رو میتونید ببینید برای همین هم ممکنه با کوچکترین جا به جایی اون اسم عوض بشه... البته ایرانسل در صدد رفع این مشکل هست که کار خیلی سختی هم نیست و فقط باید برد آنتن ها رو کاهش بده...
بله همانطور كه گفتيد آدرسي كه نمايان ميشه آدرس محل bts هست به همين جهت خيلي نميشه به اين آدرسها اعتبار كرد. در شهرهاي بزرگتر حالا بدليل بزرگ بودن خيابونها ممكنه هر خيابون در محدوده btsيا btsهاي مشخصي باشه ولي در شهرها كوچكتر بدليل نزديكي خيابونها امكان دقيق بودن اين مشخصات كمه. من همين الان كه در يكي از شهرهاي شمالي هستم اين امكانات براي خطوط دولتي كه فراهم نيست ولي براي خط ايرانسل بنده گاهي 3 آدرس مختلف هم ظاهر ميشه.
كم كردن محدوده حريم هر آنتن هم يعني زياد شدن تعداد اونها و اين تنها زماني مقرون به صرفه هست كه مشتركين به تعداد كافي وجود داشته باشند
gilmor
15 September 2007, 04:31 PM
من هم تست كردم ولي كار نميكنه
به تازگي شنيدم اگر 141 را شماره گيري كنيد نام محلتان را اعلام مي كنه
و ميتونيد فاصله شهرها را از اون بپرسيد
Kam-Telecom
15 September 2007, 05:08 PM
از خواص امواج GSM اینه که امواج تمایل به لبه ها و ارتفاعات دارن و در اون ارتفاعات گوشی شما سیگنال خیلی از سایتها رو که در ارتفاعات پایین هستن رو sens میکنه.
همچنین خیلی اوقات هم سایتهای BTS که stable نیستن به دلیل افت RXlevel ، گوشی روی سایت همسایه با RXlevel با لاتر cell Re selection انجام میده و شما مشخصات سایتی رو میبینید که دورتر از محل فعلی شماست
eastern
3 January 2008, 03:43 AM
سیم کارت من ، 912 است، گوشیم هم نوکیا. تهران که هیچ منطقه ای رو نشون نمی ده. اما مشهد که رفتم همه جا اسم محله رو نشون می داد. منم فکر می کنم اسمی که ظاهر میشه محل استقرار BTS باشه. گاهی تو اتاق نشسته بودم اما در عرض یک ربع ساعت دو سه بار اسم محله تغییر می کرد ! (البته تمام اون محله ها همسایه هم بودن)
GHAHRAMAN
3 January 2008, 04:20 AM
یک هفته ای هست که به طور کامل نمایش می ده ولی چند روز اول باعث خراب شدن آنتن شده بود.
وقتی خاموشش می کردم آنتن میومد بالا ولی وقتی روشن بود 1-2 تا آنتن می داد که این مشگل هم کلا رفع شده 4 روزه.
ولی به نظر من خسته کنندس.
ماندانگاس
3 January 2008, 06:49 AM
این همراه اول هم با سل اینفو مسخره بازی در میاره! یا ارائه بده یا ارائه نده دیگه!
رو ایرانسل من فعاله.
استفاده ای که من از این سیستم میکنم اینه:
توی خونه وقتی می نویسه مدرس - صدر اصلا آنتن نمیده.
ولی وقتی می نویسه زرگنده آنتن میده.
پس من همیشه وقتی میخوام جایی زنگ بزنم اول میرم یه جایی که گوشیم از بی تی اس زرگنده سیگنال بگیره بعد زنگ بزنم.
پس این قابلیت باعث میشه ما بتونیم بفهمیم وقتی یه جای ثابت هستیم گوشیمون کجای اون محل آنتن میده کجا آنتن نمیده!
موقع حرکت هم میتونین ازش استفاده کنین. مثلا شما دارین یه جا میرین نوشته آفریقا گلشهر! هر کار میکنین گوشیتون آنتن نمیده. ولی یکم میاین بالاتر میبینین نوشته گلفام! میفهمین بی تی اس عوض شده! یه بار دیگه میگیرین آنتن میده! همین...
من از این سرویس استفاده ی دیگه ای نمیکنم.
BloodReza
9 April 2008, 07:36 AM
توی همدان راه افتاده برای همراه اول از دیروز داره کار میکنه و منطقه و محوصه یی که توش هستی رو نشون میده
saramb
10 April 2008, 12:31 AM
همیشه برای ایرانسل و تالیا کار میکنه هرچند که ایرانسل بعضی وقتها قاطیه ولی همراه اول تا اونجایی که من میدونم تو مشهد میندازه که محل کجاست چون چند وقت پیش زنداییم مشهد بود بعد گقت که اونجا رو گوشی میزده... :lover:( برای من که ایرانسلم میزنه البته قبلاً درست تر میزد جدیداً یه کم قاطی میزنه)
dj_metal_666
10 April 2008, 02:10 AM
سلام
من در مشهد هستم و این سیستم زیاد هم جالب نیست چون اولا از انتنی که ازش استفاده می کنه مینویسه و بعدشم خط من اپراتور اول هست ولی خیلی وقتها هم نمی ندازه!!! اخه این امکان چه بدرد می خوره وقتی این قدر سیستمها ایراد داره و برای گرفتن یک شماره گاهی وقتها ادم را پشیمان می کنه ازبس که نتورک بیسی یا... میزنه!
ایرانسل هم که تازگی ها از ان بدتر شده!
واقعا برای خودمان متاسفم.
BloodReza
10 April 2008, 07:45 AM
اینا انگار برای هر BTS یه اسمی گذاشتن از نزدیکترین BTS هم که آنتن بگیره همونجارو مینویسه
ممکنه شما در یه خیابون باشی که BTS نداره ولی دو خیابون اونطرف تر داره و گوشی داره ازش آنتن میگیره پس اسم اونجا رو میزنه
soheil_programmer
8 July 2008, 05:29 PM
مشکل عدم نمایش صحیح مناطق بدلیل HandOver ایستگاه های BTS و بدلیل ترافیک میتونه باشه که در اینصورت مشخصات دکل دیگری در خیابانی دیگر نمایش داده می شود.
یک حرکت جالب با همین Cell Info Display
تست شده بر روی گوشی های نوکیا با خط ایرانسل (من فقط روی 5700 تست کردم)
با این کار میتونید آخرین Cell info Display هایی که نمایش داده شده روی گوشیتون رو با زمان و تاریخ ببینید
روش کار:
وارد Messaging بشید
Option رو بزنید و Cell Broadcast رو انتخاب کنید
حال دوباره Option رو بزنید و Settings رو انتخاب کنید
Recepyion رو ON کنید
Language رو روی All قرار بدید
Topic Detection رو هم ON کنید
به صورت دیفالت یک پوشه به نام 000 در لیست وجود داره (به این پوشه ها Topic میگویند)
اگر کمی صبر کنید یک تاپیک با کد 050 در لیست نمایان خواهد شد
وقتی که نمایان شد روش برید و Option رو بزنید و Subscribe رو انتخاب کنید
توی اون تاپیک شما میتونید آخرین Cell info های خودتون رو ببینید
اگر از Option گزینه Hot mark رو انتخاب کنید با هر بار تغییر Cell info بر روی Standby گوشی به شما اطلاع داده میشه.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.