PDA

View Full Version : کلوپ نوکیا 6300

vahid etemad
19 August 2007, 10:43 PM
هر کس مشکلی چیزی در مورد این گوشی داره اینجا مطرح کنه

من شنیدم این گوشی صدای پخشش یکم بم هست ؟ راسته ؟

ناران
19 August 2007, 11:50 PM
من این گوشی رو دارم بله صدای پخش فایلهای AMR خیلی کم است ولی صدای MP3 بد نیست احتمالا

با آمدن UPDATE جدی این مشکل حل شود ولی خدایش خیلی سبک و نازک است LCD آن 16 میلون

رنگ و بزرگ است با این قیمتی که الان داره فکر کنم بیارزد :icon_excl :big_smileb:

vahid579
24 August 2007, 09:17 PM
می خواستم ببینم که MP4 فیلم برداری می کنه ؟؟؟؟
صداش مثل کدام گوشی نوکیا است ؟؟؟
سرعت گوشی چطوره ؟؟؟
رم داخل جعبه چقدر است و تا چه رمی را ساپورت می کنه ؟؟؟؟
کیفیت عکسش خوبه ؟؟؟؟

ناران
24 August 2007, 11:34 PM
1 - نه فقط 3gp فیلمبرداری می کند

2- نمی دونم

3 - به نظر من خوبه

4 - 128 مگ است ولی تا 2 گیگ ساپورت مکند ولی سرعت عملکرد گوشی رو پایین نمی آورد .

5 - به نظرم زیاد بد نیست .

سوالی بود من در خدمتتم . :icon_excl

justin
2 September 2007, 12:00 AM
تمامی اطلاعات مورد نیازتونو درباره این گوشی ... بررسی حرفه ایشو میتونین از اینجا بخونین...

http://news.justin-online.net/nokia_6300_01.php (http://news.justin-online.net/nokia_6300_01.php)

century21co
2 September 2007, 10:35 AM
سلام دوستان
صدای زنگ 6300 من خیلی کمه... از پروفایل زیادش هم کردم یعنی رو آخرین حدش هست... اما بازم صداش خیلی کمه... فکر کردم مشکل از آهنگ باشه اما صدای زنگهای اصلی هم کمه... همشون همینطوره یا من مشکل دارم؟

justin
3 September 2007, 01:10 AM
ان گوشی کلاً صدای بالایی نداره و از اسپیکر قدرتمندی بهره نمیبره

vahid etemad
5 September 2007, 04:32 AM
اون قضایایی که میگن برد گوشی باید سبز پر رنگ باشه برای این گوشی هم صدق میکنه ؟

p7777
5 September 2007, 11:04 AM
سلام من خریدم 212000 مجارستانی اصل...این گوشی جنگولک بازی زیاد نداره...از نظرکلی گوشی سنگینیه و بسیار ظریف ...
سوالی بود در خدمتم
....

century21co
5 September 2007, 12:38 PM
سلام به همه دوستان
این push to talk چه صیغه ایه؟
یعنی دو نفر میتونند بصورت واکی تاکی باهم صحبت کنند؟
سرویس خاصی نیاز داره یا باید خود گوشی رو تنظیم خاصی انجام داد؟
سپاس

ناران
7 September 2007, 01:03 AM
push to talk این سرویس رو باید اپراتور عرضه بکنه که فعلا در ایران تعطیل است

در امارات روی اپراتور اتصالات و در عربستان روی اپراتور الجوال فعال است عجب فازی هم میده :big_smileb:

vahid etemad
15 September 2007, 02:35 AM
اصل یا تقلبی بودن این گوشی رو چه جوری میشه تشخیص داد ؟

msp_ok
18 September 2007, 03:51 PM
سلام
من دوستم یه 6300 خریده ولی میگه هر چی گشته حالت زنگ افزایشی این گوشی را پیدا نکرده !!
در واقع میخواد زنگ افزایشی را غیر فعال بکنه اما نمیتونه !!
میشه روش این کار را به صورت کاملا آماتوری بگین ؟ D:

1- آپدیت این گوشی مثل بقیه گوشی های نوکیا هستش ؟
2- لینک آموزشی آپدیت گوشی نوکیا را میشه واسم قرار بدین ؟
3- اپدیت گوشی های نوکیا شبیه گوشی های سونی اریکسون است ؟
4- چه زمانی فریم جدید این گوشی واسه آپدیت میاد ؟
متشکرم

msp_ok
19 September 2007, 12:12 AM
سلام
من دوستم یه 6300 خریده ولی میگه هر چی گشته حالت زنگ افزایشی این گوشی را پیدا نکرده !!
1-در واقع میخواد زنگ افزایشی را غیر فعال بکنه اما نمیتونه !!
میشه روش این کار را به صورت کاملا آماتوری بگین ؟ D:

2- آپدیت این گوشی مثل بقیه گوشی های نوکیا هستش ؟
3- لینک آموزشی آپدیت گوشی نوکیا را میشه واسم قرار بدین ؟
4- اپدیت گوشی های نوکیا شبیه گوشی های سونی اریکسون است ؟
5- چه زمانی فریم جدید این گوشی واسه آپدیت میاد ؟
متشکرم
6-در ضمن تو پک گوشی دوستم کابل اتصال USB نبوده !! برداشتن یا اینکه داخل هیچ پکی نیست ؟
7-اون درب پلاستیکی که مربوط به کابل USB هستش چه شکلی باز میشه ؟ :icon_razz
پس چرا جواب این 7 تا سوال را نمیدین ؟:icon_mrgr

vahid etemad
20 September 2007, 03:47 AM
1- حالت زنگ افزایشی اصلا تغییر نمیکنه
2-بله
3-نمیدونم از بقیه کمک بگیرید
4-تقریبا
5-تا الان که نیمده
6- هیچکدوم ندارن
7- با باز کردن درب باتری

msp_ok
20 September 2007, 09:59 PM
1- حالت زنگ افزایشی اصلا تغییر نمیکنه
مگه میشه که این تنظیم وجود نداشته باشه !!! :icon_mad:

سپندار مزد
21 September 2007, 08:25 AM
در جعبه هیچ کدام از 6300 ها کابل usb وجود نداره
برای باز کردن درب باطری هم قلق خاصی داره به دب زیاد فشار نیارید

abbaspoor
21 September 2007, 06:46 PM
جدیدن نوکیا 6301 هم معرفی کرده که wifi هم داره..

msp_ok
21 September 2007, 11:12 PM
پس اگه بخواهیم به کامپیوتر وصل کنیم میتونیم از سایر کایل های نوکیا استفاده کنیم یا کابل خاصی داره ؟

afi
27 September 2007, 02:23 AM
پس اگه بخواهیم به کامپیوتر وصل کنیم میتونیم از سایر کایل های نوکیا استفاده کنیم یا کابل خاصی داره ؟
میتونی از کابل معمولی البته سایز کوچیک استفاده کنی که فراوونه

farzad-sany
28 September 2007, 08:05 AM
http://justin-online.net/img/nokia_6300/nokia_6300/top01.jpg

[ مشخصات کامل گوشی Nokia 6300 ]

نوکیا 6300 ستاره جدید نوکیا در خط Series 40 3rd Edition است. این گوشی با طراحی ساده ،miniUSB ، بدنه باریک و فولادی به بازار عرضه شده است.

ویژگی ها:

- صفحه نمایش QVGA عالی 16 میلیون رنگ

- دوربین 2 مگاپیکسلی

- اسلات کارت حافظه MicroSD

- رادیو FM

- رابط استاندارد miniUSB

- جک هدفون 2.5 میلی متری

- بلوتوث با پشتیبانی پروفایل A2DP

معایب:

- ماندن اثر انگشت روی بدنه گوشی

- از UMTS پشتیبانی نمیکند.

- دوربین نه چندان خوب ( فاقد فلاش و اتوفکوس )

- فیلمبرداری ویدیویی فقط در ابعاد 144*176

- فشردن کلید های کناری دشوار است

- نداشتن پورت Infrared

ساختمان:

نوکیا 6300 در ابعاد 11.7*43.6*10.4 و با وزن 91 گرم طراحی شده است. این گوشی شباهتهای بسیاری به گوشی نوکیا 3230 دارد. هنگامی که برای اولین بار این گوشی را از نزدیک میبینید. بیشتر از همه باریکی این گوشه به چشم خواهد آمد. صفحه کلید این گوشی بسیار پهن و خوش دست طراحی شده است. دگمه های ناویگیشن گوشی کمی عجیب طراحی شده اند . نوکیا اغلب از این کلید های ناویگیشن در گوشی های خود استفاده نمیکند. همچنین فاصله دگمه های صفحه کلید به خاطر همین کلید های ناویگیشن، از صفحه نمایش زیاد شده است که این امر باعث دراز به نظر رسیدن گوشی میشود.

در کناره سمت راست نوکیا 6300 اسلات کارت حافظه قرار دارد که رنگ آن آبی روشن بوده و به راحتی قابل تشخیص است. در همین طرف از گوشی و کمی بالاتر از اسلات کارت حافظه دگمه های تنظیم صدی قرار دارند. در کناره دیگر گوشی عمدتاً هیچ دگمه و یا شکافی وجود ندارد. جای تاسف است که دگمه شاتر گوشی روی کناره گوشی قرار ندارد و مانند مدل های قدیمی تر نوکیا، عکس گرفتن تنها فشار دادن ناویگیشن مقدور میباشد. این سبک از طراحی دیگر قدیمی شده و کمپانی های بزرگ تولید کننده گوشی های همراه سعی میکنند به پیروی از دوربین های دیجیتال دگمه شاتر را روی کناره گوشی قرار دهند تا در هنگام عکاس، گوشی به حالت عمودی در دست قرار گیرد تا کنترل آن نیز آسان تر گردد. به عنوان مثال میتوان به گوشی Nokia N73 و سونی اریکسون k850 اشاره نمود. این مهم را میتوان اولین عیب در طراحی گوشی نوکیا 6300 دانست.

دگمه power گوشی هم مانند اکثر گوشی های نوکیا در بالای گوشی قرار دارد. البته به دلیل باریک بودن، نگاه داشتن آن برای خاموش یا روشن نمودن گوشی کمی دشوار است.

در پشت گوشی تنها دوربین و اسپیکر گوشی قرار دارد. با اینکه این گوشی در نگاه اول از لحاظ ظاهری شباهتهای بسیاری به گوشی N73 دارد اما بسیاری از ویژگی های این مدل را ندارد. که نظیر آن میتوان به تک اسپیکر بودن نوکیا 6300 اشاره کرد. این گوشی تنها یک اسپیکر در پشت دارد.

قسمت زیرین گوشی کمی شلوغ به نظر میرسد. رابط MiniUSB ، جک هدفون 2.5 میلی متری ، شارژر و شکاف بند گوشی همه با هم در قسمت زیرین گوشی قرار دارند که به همین علت کمی زشت و شلوغ به نظر میرسد.

قسمت زیرین گوشی طوری طراحی شده است که شما به طور هم زمان میتوانید هم شارژر و هم جک هدفون را به گوشی متصل کنید که این یکی از محاسن گوشی به شمار میرود. اما اتصال هم زمان کابل MiniUSB و جک هدفون امکان پذیر نخواهد بود.

در کل میتوان طراحی گوشی را هوشمندانه و تا حدودی ظریف دانست. نوکیا تا آنجا که توانسته سعی داشته ساختمان گوشی را باریک و ظریف طراحی کند و در عین حال امکانات لازم را روی آن قرار دهد که تا حدودی هم موفق بوده. با صرفه نظر از دگمه های Navigation نه چندان زیبای این گوشی و شلوغ بودن قسمت زیرین آن، میتوان نمره 3 از 5 را به طراحی گوشی داد.

نام شما در پشت گوشی :

قسمت بالای پشت گوشی از پلاستیک سیاه رنگ ساخته شده است. دوربین 2 مگاپیکسلی گوشی تقریباً در وسط این سطح سیاه قرار دارد. در بالای گوشی شما علامت تجاری کمپانی نوکیا را مشاهده مینمایید. لنز دوربین این گوشی اندکی در یک قاب جاسازی شده است. اسپیکر گوشی هم در سمت راست دوربین قرار دارد.

شما میتوانید در قسمت پولادی پشت گوشی نام و یا علامت مورد علاقه خود را قرار دهید. قسمت پولادی گوشی کاملاً خالی بوده و شاید در نگاه اول کمی بد فرم به نظر برسد. شما میتوانید از این فضای خالی استفاده کرده و نام و یا مارک مورد علاقه خود را روی این قسمت از گوشی حکاکی کنید. آنطور که گفته شده مارک تجاری 50 کمپانی خرده فروش به صورت رایگان برای گذاشتن در پشت گوشی عرضه شده است.

دوربین:

دوربین 2 مگاپیکسلی این گوشی میتواند عکس های در ابعاد 1200*1600 پیکسل بگیرد. متاسفانه دوربین این گوشی فاقد محافظ لنز میباشد. ما متوجه شدیم که در هنگام کار و استفاده از گوشی. اثر انگشت روی قسمت پلاستیکی پشت گوشی و 100 البته روی لنز گوشی باقی میماند. برای همین شما باید قبل از عکاسی لنز گوشی را تمیز کنید تا لک های بر جا مانده روی لنز گوشی باعث کدر شدن عکس گرفته شده نشود.

مایوس کننده است اگر بگوییم که در دوربین این گوشی نه از اتوفکوس خبری است و نه از فلاش. کیفیت عکسهای گوشی در شب و محیط های تاریک اصلاً خوب نیست. بهتر است شب هنگام و یا در جاهایی که از نور مناسب بهره مند نیست از غکس گرفتن با 6300 خودداری نمایید چون فقط آب در هاون کوبیدن است.

تنظیمات عکاسی نوکیا 6300 در حد استاندارد است. برای عکاس شما باید گوشی را به حالت افقی در دست گرفته و از دگمه وسط ناویگیشن برای عکاسی استفاده نمایید. با این حساب میتوانید از تنها از یک دست برای عکس گرفتن استفاده نمایید.

عکس های گرفته شده از دوربین نوکیا 6300 از کیفیت بالایی برخوردار نیستند. با این حساب میتوان گفت که این گوشی برای عکاسی و یا حداقل عکس گرفتن ساخته نشده است. غکس های گرفته شده از این گوشی من را به یاد دوربین گوشی نوکیا N91 می اندازد.

با توجه به نداشتن بسیاری از خصوصیات یک دوربین خوب نظیر محافظ لنز، اتوفکوس، فلاش، عمودی نگاه داشتن گوشی در هنگام عکاسی و ... من به دوربین این گوشی نمره 2.5 از 5 میدهم. این نمره هم تنها بدلیل 2 مگاپیکسل بودن این گوشی میباشد. در کل میتوان گفت که دوربین نوکیا 6300 کار شما را راه می اندازد. ولی اگر دوربین 2 مگاپیکسلی این گوشی یکی از دلایل علاقه شما به نوکیا 6300 است. پیشنهاد میکنم در انتخاب خود تجدید نظر فرمایید.

صفحه نمایش:

صفحه نمایش این گوشی بسیار عالی است. صفحه نمایش TFT QVGA در ابعاد 320*240 با قابلیت نمایش 16.7 میلیون رنگ. در ابعاد 41*31 خیال شما را از یفیت فوق العاده صفخه نمایش نوکیا 6300 راحت مینماید.

در قسمت بالای صفحه نمایش سمت راست. یکی ساعت کامپیوتری قرار دارد.نشانگر ظرفیت باتری و آنتن گوشی در سمت چپ قرار دارد. شکل ظاهری نشانگر باتری این گوشی من را به یاد گوشی های سونی اریکسون می اندازد که از یک باتری سبز رنگ استفاده میکند. نشانگر بلوتوث نیز در همین سمت از صفحه نمایش قرار دارد.

نام اپراتور و تاریخ گوشی هم در سمت چپ صفحه نمایش درست زیر نشانگر باتری و آنتن جاسازی شده است.

در حالت استندبای (مانند اکثر گوشی های نوکیا) شما نمیتوانید از تصویر استندبای استفاده نمایید.

با توجه به ابعاد بالا و کیفیت فوق العاده صفحه نمایش گوشی. میتوان نمره 5 را برای آن در نظر گرفت. که شاید یکی از معدود قابلیت های عالی این گوشی باشد.

صفحه کلید :

صفحه کلید این گوشی در دو قسمت طراحی شده اند. کلید های بالایی که با فاصله 2 میلی متر از صفحه کلید و شماره های گوشی قرار دارند.

صفحه کلید این گوشی بسیار خوب طراحی شده است و فاصله دگمه ها نسبت به هم تقریباً زیاد بوده و کار با آن بسیار راحت است. برای مثال شما در تایپ سریع SMS مشکل نخواهید داشت.

شکل دگمه های وظیفه و Navigation گوشی کمی خلاف معمول طراحی شده اند. با این حساب با کمی کار با دگمه های گوشی باز هم مشکلی نخواهید داشت.

نور پیش زمینه صفحه کلید هم به رنگ آبی و بسیار عالیست و در همه جای صفحه کلید به طرز یکسانی قرار دارد.

به نظر من نمیتوان به غیر از شکل غیر معمول دگمه های هدایتر گوشی نمیتوان به نکته منفی روی صفحه کلید گوشی اشاره کرد. نمره ما به صفحه کلید این گوشی 3.5 از 5 است.

پخش کننده موسیقی XpressMusic :

پخش کننده موسیقی که در نوکیا 6300 وجود دارد دقیقاً شبیه گوشی نوکیا 5300 میباشد. موزیک پلایر این گوشی قادر به پخش فایلهای MP3, MID, AAC, AAC+, WMA میباشد. هم چنین قادر به خواندن تگ ID3v2 فایلهای موسیقی میباشد و میتواند تمامی آهنگها را از روی نام Artist, Album, Track List, Genres, Composers ... دسته بندی نماید. برای اطلاعات بیشتر میتوانید به مقاله بررسی گوشی نوکیا 5500 رجوع کنید.

همچنین این گوشی از پروفایل بلوتوث A2DP پشتیبانی میکند.

با جستجو در داخل جعبه گوشی شما میتوانید هدست Nokia HS-4 را پیدا نمایدد. این هدست دارای جدهدفون 2.5 میلی متری است. این هدست کیفیت صدای فوق العاده ای دارد و شما از گوش دادن به موزیک لذت خواهید برد.

همچنین موزیک پلایر این گوشی دارای اکولایزر های مختلف است که شما میتوانید یکی از آنها را برای پخش فعال کرده و یا خودتان یک اکولایزر بسازید.

باتری، پیغام ها ، دیگر قابلیت ها :

نوع باتری گوشی نوکیا 6300 Standard battery, Li-Ion 860 mAh (BL-4C) است که از 348 ساعت حالت استندبای و 3 ساعت و نیم حالت مکالمه پشتیبانی میکند.

جایگاه باتریب در پشت گوشی قرار دارد که با کند قسمت فولادی گوشی نمایان میشود.

دفترچه تلفن نوکیا 6300 قابلیت ذخیره 1000 نام را دارد که برای هر کدام میتوانید 5 شماره تلفن و گزینه های دیگر نظیر آدرس- ایمیل-روز تولد-فکس-محل کار-اسم کوچک -وب سایت و... را قرار دهید. همچنین میتوانید برای هر نفر تصویری را اختصاص دهید.

این گوشی قابلیت ذخیره 20 تماس گرفته شده، 20 تماس از دست رفته و 20 تماس دریافت شده را دارد.

این گوشی از باندهای مخابراتی 900/1800/1900 MHz کار میکند. البته سری آمریکایی این گوشی در باندهای 850/1900/1800 MHz طراحی شده است. همچنین این گوشی از شبکه های مخابراتی GPRS, HSCSD, EDEG پشتیبانی میکند. متاسفانه این گوشی فاقد قابلیت 3G است.

حرف آخر:

نوکیا 6300 یک گوشی خوش ساخت، شیک و با قابلیت های بالاست. نوکیا در طراحی آن تا جایی که توانسته ظرافت را مد نظر قرار داده و سعی کرده بیشتر امکانات را در این گوشی قرار دهد. من خرید این گوشی را به کسانی که از گوشی قابلیت ها فراوان و ظرافت را یکجا میخواهند توصیه میکنم. ولی چنانچه یکی از معیارهای شما برای خرید این گوشی دوربین و یا موزیک پلایر آن است. بهتر است کمی بیشتر بیندیشید. چون شما اصلاً از دوربین این گوشی راضی نخواهید شد.

همچنین با آنکه این گوشی از پروفایل A2PD پشتیبانی میکند و دارای جک هدفون 2.5 است. اما از اسپیکرهای قدرتمند بهره مند نیست. کیفیت هدست این گوشی شما را راضی نگه میدارد و از گوش دادن به موسیقی لذت خواهید برد. اما برای گوش دادن از طریق اسپیکر این گوشی گزینه مناسبی نیست.

در کل نوکیا 6300 یکی مدل کامل و ظریف است که از هر قابلیت و امکاناتی چیزی در آستین دارد. و اگر شما انتظاراتی در حد یکی دوربین حرفه ای و یا موزیک پلایر حرفه ای از گوشی ندارید، میتواند یکی از بهترین گوشی ها برای شما باشد.

ddavod
8 October 2007, 02:57 PM
یه نفر تنظیمات جی پی ارس این گوشی رو یاد بده

ddavod
12 October 2007, 03:41 PM
گوشی 6300 من برای روشن شدنش رمز گذاشتم ولی حالا یکدفعه رمز قبول نمیکنه و گوشی رو نمیتونم روشن کنم من چی کار کنم

inmanam
13 October 2007, 01:30 AM
من تازه یه 6300 گرفتم
میشه فایل های توی گالری رو حذف کرد؟
مثلا خیلی از فایل های ringtone و .... رو لازم ندارم ولی پاک هم نمیشه
چیکار کنم؟

inmanam
22 October 2007, 01:30 AM
چرا نمی تونم فایل های application با حجم بیشتر از 1 مگا بایت رو تو گوشیم بریزم؟
اصلا میشه اینکارو کرد؟
اگه نمی شه چیکار کنم؟

shahrokh_al
1 November 2007, 11:19 PM
دوستان گوشیه من موقع صحبت خیلی داغ میشه. مال همه همینجوره؟

p7777
3 November 2007, 11:45 PM
salam ..sari miram sare asle matlab
in ramz ke ro password mizaram kar nemikone yani hich tafavoti nadare ? aslan ramz vase chi karbord dare ?
va dige inke chera to gallery vaghti masalan harfe G ro mizanam fili ke to gallerim hasto nemiare hatman bayad dasti filamo peyda konam ?
va dar akhar aya dictenery rosh nasb mishe ya na ? mer30

ترجمه:
سلام.. سریع میرم سر اصل مطلب
این رمز که رو password میزارم کار نمیکنه یعنی هیچ تفاوتی نداره ؟ اصلاً رمز واسه چی کاربرد داره ؟
و دیگه این که چرا تو گالری وقتی مثلاً حرف G رو میزنم فایلی که تو گالریم هستو نمیاره حتماً باید دستی فایلو پیدا کنم ؟
و در آخر آیا دکشنری روش نصب میشه یا نه ؟ مرسی

(دوست عزيز زبان رسمي اين فوروم پارسي است. لطف كنيد قوانين رو بخوانيد و از نوشتن به‌صورت پينگليش خودداري كنيد.)

shahrokh_al
4 November 2007, 10:06 PM
سلام

مدت زمان روشن موندن صفحه رو نمیشه تغییر داد؟ من چیزی پیدا نکردم

مهرداد65
5 November 2007, 10:46 PM
من دیشب خریدم ۲۱۵
این گوشی سیمبیان که به نظر نمیاد باشه
حالا میخوام ببینم برنامه روش نصب میشه ؟
تم براش از کجا میشه پیدا کرد ؟

Koorosh
15 November 2007, 02:45 PM
من قصد دارم برای کسی که تا حالا از گوشی 6800 استفاده کرده این گوشی را تهیه کنم . اما یکم پست های این تاپیک منو نسبت به این کار پشیمان کرد .

کسی می دونه که آیا صدای پخش زنگ ش در مقایسه با 6800 چطوره ؟ آیا مثل گوشی 3230 که مشکل صدای زنگ داشت این هم این مشکل را داره ؟

کلا یه مقایسه بکنید با 6800

chormangs
18 November 2007, 01:22 AM
سلام من خالم 6630 خريده چند تا مشكل باهاش داشت من نتونستم راهنماييش كنم گفتم از شما بپرسم
اول اينكه اينباكس گوشيش با 5 تا اس ام اس پر ميشه:icon_eek:
دوم اينكه فايل هايي رو كه از طريق بلوتوس ميگيره ميره تو فايل يو اس بيه گوشي و وقتي ميخوايي بياريش تو گالري ميزنه مموري جا نداره در صورتي كه 800 مگابايت از مموري كارت خاليه
ممنون ميشم بگيد آيا اين گوشي هم مثل مدلهاي قديمي نوكيا بايد دستي حافظه اش رو انتخاب كرد مثلا مموري كارت يا فون مموري؟

chormangs
18 November 2007, 01:24 AM
ببخشيد منظورم همون 6300بود اشتباهي گفتم 6630

tantalize
19 December 2007, 12:51 PM
به نظر من هم نسبت به k750 که تقریبا تو یک رنج قیمتی هستند خیلی بهتر و جالبتره

sara_rad12
30 December 2007, 03:57 PM
شارژ کردن این گوشی چرا اینقدر زمان می بره. با توجه به اینکه باطری اون 3/5 ساعت در حالت کار دائم، کار میکنه ولی شارژ کردن اون 2/30 ساعت زمان می بره. گوشی دوستم N73 است و باطری اون 7 ساعت کار میکنه ولی برای شارژ کامل فقط 1/30 ساعت وصلش میکنه . آیا علتش میتونه از خود شارژر باشه ... لطفا جواب بدید.

homan66
30 December 2007, 08:47 PM
این گوشی قابلیت مودم شدن را داره

faresm2
31 December 2007, 10:53 AM
شارژ کردن این گوشی چرا اینقدر زمان می بره. با توجه به اینکه باطری اون 3/5 ساعت در حالت کار دائم، کار میکنه ولی شارژ کردن اون 2/30 ساعت زمان می بره. گوشی دوستم N73 است و باطری اون 7 ساعت کار میکنه ولی برای شارژ کامل فقط 1/30 ساعت وصلش میکنه . آیا علتش میتونه از خود شارژر باشه ... لطفا جواب بدید.

از شارژر . شما اگه از شارژر قديمي + تبديل استفاده كنيد سريع تر شارژ ميشه .

nojan
11 February 2008, 01:32 AM
سلام
من رو گوشیم پسورد گذاشتم حالا بعد ز یک ماه یه بار خموش روشن کردم رو رمز درست که میزنی هنگ میکنه
من مسیج هامو میخوام واسه همین نمیخوام فلش کنم
چی کار کنم؟
کمککککککککککککککککککککککک

Farzad410
17 February 2008, 08:54 PM
سلام
مشكل اتصال به PC با نرم افزارPC Suit دارم بطوريكه امكان Syncrinoze كردن و...سايرامكانات PC suit را ندارم.
لطفا راهنمايي كنيد.
متشكرم

سید بهار بهاری
8 May 2008, 10:23 PM
اصل یا تقلبی بودن این گوشی رو چه جوری میشه تشخیص داد ؟

سید بهار بهاری
8 May 2008, 10:24 PM
اصل یا تقلبی بودن این گوشی رو چه جوری میشه تشخیص داد nokia6300

saman_666
13 June 2008, 01:50 PM
دوستان رنگ بندی این گوشی چی هست ؟
من تو سایت Nokia چیزی ندیدم و بعضی از سایتها نقره ای و مشکی رو معرفی کردن و بعضی دیگر سایتها مثل GsmArena رنگ نقره ای و مشکی و قرمز و سفید رو معرفی کردند.

من می خواستم قرمزش رو بخرم یکی از مغازه ها می گفت که فاکتور می دم و قید می کنم که اصل هستش و چند جای دیگه پرسیم می گفتن سفید و قرمزش تقلبی هستش .

جریانش چیه؟

faresm2
13 June 2008, 05:15 PM
من در تمام گوشي هايي 6300 كه از دبي وارد ايران ميشه بجز رنگ نقره اي و سياه چيزي نديدم.

vahid etemad
15 July 2008, 02:01 AM
دوستان من جدیدا به یک مشکل برخوردم . موقع نصب برنامه روی گوشی اگر حجم برنامه از 1 مگ بیشتر باشه error میده و برنامه نصب نمیشه . مال شما هم اینجوریه ؟

F.®.A
15 July 2008, 02:55 PM
دوستان من جدیدا به یک مشکل برخوردم . موقع نصب برنامه روی گوشی اگر حجم برنامه از 1 مگ بیشتر باشه error میده و برنامه نصب نمیشه . مال شما هم اینجوریه ؟
lموقع کانکت کردن کابل به گوشی گوشی رو بزار در وضعیت Data storage بعد نرم افزارتو کپی کن تو گوشیت:icon_cool

Ahmadreza_b
15 July 2008, 05:23 PM

دوست عزیز لطفاً متن Error را قرار بدید تا در صورت امکان راهی برای حل مشکل شما پیدا شود.
شاید به دلیل وجود فضای کم روی مموری گوشی باشه، چون فایل قبل از نصب بطور خودکار روی گوشی کپی میشه!!

faresm2
18 July 2008, 12:12 AM

بله اكثر گوشي هاي جاواي نوكيا اين مشكل رو دارند. برنامه هاي بيش از يك مگ رو ساپورت نميكنه.

dangerless
20 August 2008, 07:54 PM
دوستان من یه سوال تخصصی دارم.
قاب این گوشی دو مدل داره. پلاستیکی و آهنی البته آهنی که نه یه فلز رسانا . من خودم دو سه بار که خواستم قابشو عوض کنم دیدم یه سری فلز مسی از گوشی به قاب وصل میشن . بعدا فهمیدم واسه آنتن دهین . سوالم اینه که جنس قابش تو آنتن دهیش تاثیر داره یا نه ؟

Koosha_Raisi
20 August 2008, 09:15 PM
دوستان من یه سوال تخصصی دارم.
قاب این گوشی دو مدل داره. پلاستیکی و آهنی البته آهنی که نه یه فلز رسانا . من خودم دو سه بار که خواستم قابشو عوض کنم دیدم یه سری فلز مسی از گوشی به قاب وصل میشن . بعدا فهمیدم واسه آنتن دهین . سوالم اینه که جنس قابش تو آنتن دهیش تاثیر داره یا نه ؟

سلام dangerless جون:icon_surp من خودم 6300 دارم فکر نکنم ربطی داشته باشه:icon_twis یعنی تقریبا مطمئنم:icon_cool

dangerless
20 August 2008, 09:40 PM
سلام کوشا مطمئنی ؟ آخه مال من وقتی قابش پلاستیکی بود هی آنتنشو گم میکردو من مجبور بودم گوشی رو رست کنم. ولی از وقتی آهنیش کردم درست شده. مال تو آهنیه یا پلاستیکی ؟

Koosha_Raisi
20 August 2008, 09:58 PM
سلام کوشا مطمئنی ؟ آخه مال من وقتی قابش پلاستیکی بود هی آنتنشو گم میکردو من مجبور بودم گوشی رو رست کنم. ولی از وقتی آهنیش کردم درست شده. مال تو آهنیه یا پلاستیکی ؟

آهنیه. شاید ربط داشته باشه. شاید چون آهنیه امواج رو بهتر میگیره!

dangerless
21 August 2008, 12:07 AM
نمیدونم شاید. دوستان کس دیگه ای در این رابطه اطلاع نداره ؟

export
25 August 2008, 12:36 PM
تو خوده نوکیا (تو دفترچش) نوشته آنتن پشته قسمت پلاستیکی گوشی قرار گرفته . پشته گوشی پیشه دوربین . و اینکه فک نکنم آنتن رو به قسمت فلزی وصل کنند . چون با این کار زمانی که گوشی تو دسته شماس امواج بیشتر و زمانی که تو جیبتونه کمتر ! فک کنم امواج زیاد هم مسله امواجه کم رو گوشی تاثیر منفی بزاره !

Y@TA
27 August 2008, 03:28 AM
سلام

یه سری فلز مسی از گوشی به قاب وصل میشن . بعدا فهمیدم واسه آنتن دهین .
اون چیزی که شما دیدی هیچ ربطی به آنت دهی نداره و فقط خنک کننده های بــُــرد هست

وقتی قابش پلاستیکی بود هی آنتنشو گم میکردو من مجبور بودم گوشی رو رست کنم. ولی از وقتی آهنیش کردم درست شده.
دوست عزیز گم کردن آنتن چه ربطی به مستر ریست داره ؟
و آیا ایراد و اشکالات سخت افزاری ربطی به نرم افزار گوشی داره! ؟ که با ریست حل بشه
*** آقایون PF آنن هیچ ربطی به قاب نداره! و تکه ای کاملا مجزاست ***

و در آخر
سایت GsmArena رنگ نقره ای و مشکی و قرمز و سفید رو معرفی کردند.

وقتی یه سایت رسمی و تخصصی مثل GSMArena برندی رو معرفی میکنه دروغ و دقل نداره
اگه رنگی زمینه کمتری داره و کمتر جنبه تجاری داره ، دلیلی بر نبود اون رنگ نیست

بعضی مواقع هم باید رنگ سفارشی یا محصول کاستام رو در نظر بگیرید

موفق باشید

dangerless
29 August 2008, 01:01 AM
سلام

اون چیزی که شما دیدی هیچ ربطی به آنت دهی نداره و فقط خنک کننده های بــُــرد هست

دوست عزیز گم کردن آنتن چه ربطی به مستر ریست داره ؟
و آیا ایراد و اشکالات سخت افزاری ربطی به نرم افزار گوشی داره! ؟ که با ریست حل بشه
*** آقایون PF آنن هیچ ربطی به قاب نداره! و تکه ای کاملا مجزاست ***

آخه از وقتی قابشو فلزی کردم درست شده ها در رابطه با رستم باید بگم همون کار جستجوی مجدد اپراتورو انجام میده و توی آنتن دهی بی تاثیر نیست

dangerless
5 September 2008, 09:57 PM
هیچ راهی نیست که گوشی بتونه برنامه های جاوای بالای 1 مگا بایت رو بخونه ؟

Koosha_Raisi
6 September 2008, 04:26 AM
هیچ راهی نیست که گوشی بتونه برنامه های جاوای بالای 1 مگا بایت رو بخونه ؟

تا جایی که بنده مطلئم به هیچ وجع. واسه همین نمیشه رو 6300 دیکشنری ریخت!:icon_idea

زهرا اخوت
24 September 2008, 12:13 PM
سلام دوستان من تازه این گوشی رو خریدم و چند تا مشکل دارم اول اینکه چه طور می شه رفت تو اینترنت چون هر کار می کنم می گه تنظیمات نامعتبر و دیگه اینکه تایپ هوشمند نداره ؟ اگه داره کجا هست چون من پیداش نکردم و دیگه اینکه چه گونه از سرویس ایمیل می شه بهره برد و اینکه قبلا یه قسمت داشت که توی اون شماره تلفن همراه خود شخص رومی نوشت به نام شماره من ولی الان هر چی دنبالش می گردم نیست اینم توضیح بدین و دیگه اینکه چرا نمی شه روش برنامه هایی مثل دیکشنری یا غیره رو ریخت ؟ ممنون می شم جواب بدین

Farzad_j
24 September 2008, 11:40 PM
تنظیمات اینترنت رو یک بار دیگه از طریق گرفتن کد زیر از ایرانسل در خواست کنید.
*140*3*6#
برای تایپ هوشمند در مسیج هم یا کلید مربع را چند بار باید بزنید و یاد دیکشنری را از قسمت options آن روشن کنید تا در هنگام تایپ علامت زیر را در بالای صفحه ببینید.
http://i36.tinypic.com/2vlk784.jpg
در مورد برنامه هم روی 6300 فقط می توانید برنامه های جاوا که پسوند آن ها jar هست نصب کنید و در ضمن این گوشی با برنامه های حجیم و بالای 1MB عموما مشکل دارد وآن ها را اجرا نمی کند.

زهرا اخوت
5 October 2008, 05:50 PM
سلام دوستان من یه مشکل بزرگ با گوشیم پیدا کردم و اون اینه که وقتی به کامپیوتر متصلش می کنم کامپیوتر خود به خود شروع به ری استار کردن می کنه نمی دونم چرا اینطوری می شه و چه طوری باید حلش کنم یعنی ممکنه که گوشیم ویروسی شده باشه؟

Koosha_Raisi
5 October 2008, 05:55 PM
سلام دوستان من یه مشکل بزرگ با گوشیم پیدا کردم و اون اینه که وقتی به کامپیوتر متصلش می کنم کامپیوتر خود به خود شروع به ری استار کردن می کنه نمی دونم چرا اینطوری می شه و چه طوری باید حلش کنم یعنی ممکنه که گوشیم ویروسی شده باشه؟

نه دوست عزیز!:icon_surp جاوا ویروس نداره!! برای همینه که هیچ آنتی ویروسی نداره!! از این نظر خیالتون راحت باشه!:icon_cool و میتونید با اطمینان هر بلوتوثی رو قبول کنید!

Farzad_j
6 October 2008, 01:55 AM
گفته های جناب Koosha_Raisi کاملاً درست است، اما به یک نکته باید توجه کنید؛
وقتی گوشی رو به صورت data Transfer ا(USB Mass Storage) به PC وصل میکنید گوشی شما برای کامپیوتر مانند یک فلش مموری میشود و در نتیجه همان طور که فلش مموری ها میتوانند باعث انتقال ویروس از کامپیوترها به هم شود گوشی نیز میتواند همین نقش را داشته باشد.
ولی این ویروس ها عموماً (تقریباً در همه موارد) به خود گوشی هیچ آسیبی وارد نمیکنند و باعث اختلالی در گوشی نخواهند شد و چون ویروس روی گوشی قابل اجرا نیست فقط گوشی ناقل این ویروس میتواند باشد.

اگر حدس میزنید مشکلتان از اینگونه ویروس ها باشد: می توانید از آنتی ویروس ها یا برنامه ساده زیر روی کامپیوترتون استفاده کنید. (البته برنامه زیر بیشتر به درد پیشگیری میخوره و حالا اگر کامپیوترتون آلوده شده احتمالاً یک آنتی ویروس به روز مناسب تر خواهد بود)
http://www.phalls.com/showthread.php?t=43189

زهرا اخوت
6 October 2008, 01:27 PM
سلام فرزاد جان روی کامپیوترم ورژن جدید آنتی ویروس کاسپر اسکای رو دارم نمی دونم مال اینه یا نه و یه چیزه دیکه یه پیام می ده که نرم افزار نوکیا پاک شده و بلافاصله خاموش می شه آیا ممکن با نصب نرم افزار مشکل حل بشه

زهرا اخوت
6 October 2008, 03:56 PM
با سلام دوباره ،مشکلم حل شد متاسفانه برنامه اش از روی کامپیوتر حذف شده بود که دوباره ریختم و مشکلم حل شد خوشحالم از اینکه ویروسی نشده بود نه گوشیم و نه کامپیوتر