View Full Version : تلفن های پنج رقمی
ali
19 August 2007, 10:34 PM
کسی اطلاعاتی راحب این دسته از شماره تلفن ها دارد؟(چه نوع سرویسی استفاده می کند)
GHAHRAMAN
20 August 2007, 01:15 AM
شماره مربوط به شبکه مخابرات هوشمند هستند که با قیمت های کلان چند میلیونی به شرکت سر شناس و دارای بنیه قوی اقتصادی و مالی واگذار می شن.
شرکت هایی که از این نوع شماره ها در اختیار دارم به عنوان مثال پارس آنلاین افرانت و داتک و....را نام برد.
ali
20 August 2007, 05:44 PM
پس بدین ترتیب امکان واگذاری اینگونه خطوط وجود دارد
سپاسگزارم از راهنمایی شما
GHAHRAMAN
21 August 2007, 02:20 AM
زمانی شماره های تلفن های عمومی که به مغازه ها رو مورد استفاده قرار می دادن ولی الان دیگه واگذار نمی شه
PAYAM
21 August 2007, 02:53 AM
شما بايد تمام شمارههاي بعد از اون پنج رقم رو از مخابرات بخريد (مثلا اگر شماره 81911 رو ميخواهيد داشته باشيد بايد تمام شمارههاي با فرمت 81911*** رو بخريد) كه علاوه بر آزاد بودن شمارهها، همان طور كه دوستان گفتن احتياج به پارتي كلفت هم دارد.
ali
21 August 2007, 03:53 AM
پس به خاطر این موضوع انقدر گران است، 1000 شماره باید خریداری بشه!
چرا پیش کد یک یا نه برای این دسته از شماره ها استفاده نمی شود؟ (محدودیتی هست؟)
PAYAM
22 August 2007, 12:01 AM
توي امريكا مثلا كد 800 در اصطلاح Tool Free است، يعني اگر شما تماس بگيريد هزينهش براي صاحب شماره محسوب ميشود و مسائل ديگر...
اما عزيزم اينجا ايران است!
GHAHRAMAN
22 August 2007, 10:15 AM
الان واگذاری این خطوط از خدمات شبکه هوشمند هستش و نیازی به خریداری رنج سرشماره نیست ولی فی نفسه قیمت بالایی دارن.
آشنايي با شبکه هوشمند (IN)
شبکه هوشمند INاز لحاظ ساختار به گونه اي است که در لايه اي بالاتر از شبکه هاي معمول مخابرات (شبکه تلفني ، همراه ، ديتا ) قرار مي گيرد و مشترکين مي توانند از انواع خدمات آن ،به آساني و با سرعت استفاده کنند .
به گزارش بخش آموزش شبكه فن آوري اطلاعات ايران ، از روابط عمومی شرکت مخابرات، اين شبکه از گره هاي سخت افزارهاي ونرم افزاري تشکيل شده تا با استفاده از پرو تکتهاي خاص امکان ارايه سرويس هاي ويژه را براي مشترکين تلفن ثابت و همراه فراهم شود .
به کار گيري پايگاههاي اطلاعاتي در شبکه و فراهم نمودن امکان دسترسي براي مشترکين و اپراتورهاي خصوصي ، افزايشدرآمد براي اپراتورها،بابردن تعداد مکاکمات موفق ،استفاده موئژ از منابع شبکه ، مديريت قابل انتقال بر روي سرويس هاو امکان کنترل پارامترهاي ارايه سرويس توسط مشترک از جمله مزاياي پياده سازي شبکه هوشمند است .
مهمترين سرويس هاي که شبکه هوشمند ارايه مي کند عبارتنداز:
سرويس صندوق پستيVMS
اين سرويس قادر به ثبت پيام هاي تلفني نمابر و ايميل براي مشترکين است . از اين سرويس به عنوان تلفن مجازي نيز مي توان بهره گرفت.
سرويس مکالمات انبوه ( Mass calling service ( MSC
با استفاده از اين سرويس اپراتور شبکه مي تواند به طور موقت يک شماره تلفن را جهت استفاده کننده از سرويس اختصاص دهد و هر زماني که يک مکالمه بااين شماره بر قرار شود ،استفاده کننده يک پيام را دريافت نموده تا نسبت به وارد کردن اعداد بيشتري جهت نشان دادن يک الويت يا تقدم اقدام نمايد.
سرويس نظر سنجي(Tlevoting ( VOT
اين سرويس يکي از سرويس هاي زير گروه سرويس مکالمه انبوه مي باشد که شامل سرويس VOTيا نظرسنجي تلفني است. در اين نظرسنجي جواب سوال اهميت ندارد و فقط دادن راي و جمع آوري نظر مورد توجه است
سرويس کارت اعتباري ياPrepaid card Service PCS
براي استفاده از اين سرويس ،بايد کارت هاي اعتباري به مبلغ 20 هزارريال را از دفاتر امور مشترکين و خدمات ارتباطي يا بخش خصوصي تهيه کرد و سپس با يک تلفن معمولي (همگاني –ثابت )مي توان با هر نقطه از کشور يا خارج از کشور يا حتي داخل شهر تماس بر قرار نمود و هزينه تماس از کارت اعتباري مربوطه کسر مي شود .پس از خريد کارت دو شماره شامل يک شماره 10 رقمي که شماره کارت است ويک شماره چهاررقمي که رمز عبور است روي کارت نوشته شده که براي برقراري ارتباط مورد استفاده قرلر مي گيرد.
براي برقراري ارتباط ابتدا بايستي شماره يا عدد 900 را روي هر نوع تلفن (همگاني يا ثابت )که کد ورودي به شبکه هوشمند مي باشد را شماره گيري کرد سپس با توجه به تذکرات راهنما با انتخاب شماره يک (فارسي )2(انگليسي)3(عربي)زبان مورد نظر را انتخاب کرد. سپس شماره کارت مندرج در کارت اعتباري را وارد کرده و کليد پوند(#)و بعد از آن رمز عبور را وارد کرده و سپس کليد پوند (#)را فشار دهيد و در نهايت شماره مخاطب را وارد کرده و کليد پوند (#) را فشار دهيد.
سرويس شبکه خصوصي مجازي Virtual Private Network - ***
با وجود شبکه هوشمند وبا استفاده از امکانات شبکه عمومي مي توان يک شبکه اختصاصي مجازي برقرار نمود .سرويس شبکه خصوصي مجازي براي يک شبکه اختصاصي براي شرکت ها يا سازمان هاي داراي واحدهاي گسترده در سطح شهر و شهرستان يا خارج از کشور مي شود .
سرويس تفکيک هزينه يا خدمات مشاورهاي PRM - Premium Rate Service
اين سرويس براي اپراتورها اين امکان را فراهم مي سازد که اطلا عات فروش و عرضه محصولات يا خدمات مشاوره اي خود را با يک روش اقتصادي ارايه نمايد .
سرويس مکالمه مجاني FPH - Free Phone
اين سرويس قابليت انعطاف در مسير يابي و شارژ معکوس را بر اساس شرايط مختلف مورد تقاضا ارايه مي دهد . در حقيقت مشترک اين سرويس مي پذيرد که هزينه مکالمات دريافتي به عهده او باشد و جهت هر گونه مکالمه شارژ گردد.پرداخت هزينه ارتباط توسط شرکت يا مشترک تلفن شونده با عث تشويق مشتريان در برقرار ارتباط و راه حلي براي توسعه شرکت يا سازمان دارنده اين سرويس مي باشد.
منبع (http://www.iritn.com/?action=show&type=news&id=6603)
ali
22 August 2007, 09:25 PM
اطلاعات نسبتا کاملی نسبت به سرویس های شبکه هوشمند دارم هدف من تنها کسب اطلاع از شماره های پنج رقمی بود
با اینحال از حسن توجه شما سپاسگزارم
GHAHRAMAN
22 August 2007, 11:35 PM
یکی از امکاناتی که توی اسلیاید شو خدمات شبکه هوشمند معرفی شده واگذاری خطوط 3و 4و5 رقمی هستش اگر نیاز هست بفرمایید آپلود کنم.
البته همه شهر های ایران دارای شبکه هوشمند نیستند.
PAYAM
23 August 2007, 04:59 AM
اين اطلاعاتي كه جناب GHAHRAMAN عزيز گذاشتند مربوط به خدمات شمارههاي هوشمند يعني همين شمارههايي كه با پيششماره 9092 شروع ميشوند ميباشد و جريانش مقداري با شمارههاي 4 و 5 رقمي فرق داره. البته اين خدمات رو فكر ميكنم كه بشه روي شمارذههاي 4 و 5 رقمي هم داشت اما قضيه پيششمارهش فرق ميكنه.
شما الان ميتونيد با يه درخواست ساده و كمي دوندگي يك شماره هوشمند بگيريد (الان بعضي مطبها و حتي يكي دو تا آژانس اتومبيل و حتي يك مركز گرفتن فال حافظ (!) و ... هم از اين شمارهها دارن و قطعا با جا افتادن خدماتش، مراكز استفادهكنندهش بيشتر هم ميشن) اما قيمت و قضيه پيششماره 4 يا 5 رقمي از زمين تا آسمان با اين شمارهها فرق داره.
GHAHRAMAN
23 August 2007, 06:54 AM
منظور من شماره هایی که با سر شماره 9092 هستند نبود.
این سرشماره مربوط به شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی هستند و بر روی شماره های E1 قابل تعریف هستند و مورد کاربریشون هم عدم خرید اکانت اینترنت و پرداخت هزینه ارتباط اینترنتی با استفاده از قبض تلفن ثابت هستش.
منظور من به عنوان مثال شماره :81181 مربوط به شرکت افرا نت یا شماره تلفن 82201 مربوط به پارس انلاین بود که جزو خدمات شبکه هوشمند محسوب می شه.
PAYAM
23 August 2007, 01:23 PM
9092 ها الان فقط منحصر به شبكه هوشمند اينترنت (IN) نميشه و طيف وسيعي از خدمات رو در برميگيره.
عرض كردم كه اين خدماتي كه در بالا گذاشتين ميتونه هم با شمارههاي داري سرشماره 9092 استفاده بشه هم با شمارههاي 4 يا 5 رقمي (يا شايد هم با شمارههاي ديگه) منتهي قيمت خريد يك شماره با سرشماره 9092 با شماره 4 يا 5 رقمي خيلي فرق داره... همين!
ali
23 August 2007, 02:28 PM
یکی از امکاناتی که توی اسلیاید شو خدمات شبکه هوشمند معرفی شده واگذاری خطوط 3و 4و5 رقمی هستش اگر نیاز هست بفرمایید آپلود کنم.
البته همه شهر های ایران دارای شبکه هوشمند نیستند.
ببینید دوستان سرویس های IN که پیش شماره 90 دارند هزینه های پایینی دارند و به سادگی هم
می توان به این خدمات دسترسی یافت و همانطور که آقا پیام گفتند شامل طیف وسیعی از خدمات
می شود و نه فقط اینترنت هوشمند که فکر می کنم تنها از خدمات PRM بهره می برد. اینکه کسی
استفاده نمی کند و یا کمتر استفاده می شود به این دلیل است که این امکانات برای مردم جا نیفتاده
است وگرنه الان همه جا فراگیر شده بود.
اما بحث اصلی تلفن های 3 و 4 و 5 رقمی است، بنده در اسلات شویی که در مورد خدمات شبکه
هوشمند دارم هیچ توضیحی منوط بر چگونگی واگذاری خطوط 3 و 4 ویا 5 رقمی نیامده است، اگر شما
چنین فایلی دارید سپاسگزار می شوم برای بنده ارسال بفرمایید و یا در این تاپیک قرار دهید.
پیام عزیز شما از قدیمی های این سایت هستید، بنده مدتی است به دلیل مشغله کاری و عواملی دیگر
نشده و نتوانستم به انجمن مراجعه کنم اینه که از تغییراتی که در این سایت افتاده بی خبرم، نام کاربری
شما را به عنوان یک عضو قدیمی فعال این سایت به خاطر ندارم ایا تغییر نام کاربری داده اید و یا به تازگی
فعالیت اثر گذار خود را آغاز نموده اید؟ (متشکر می شوم بنده را در جریان قرار دهید)
شاد و پیروز باشید
X_Man
9 October 2007, 06:10 PM
من 4 رقمی فقط آساتک رو میشناسم.
دیگه چه شرکت هایی 4 رقمی یا 3 رقمی دارند؟
شهرام 2
10 October 2007, 01:15 PM
شماره تلفنخانه اکثر وزارتخانه ها 4رقمی است
حتی دانشگاهها هم شماره 4رقمی دارند
دانشگاه تهران 6111 اگردرست یادم مونده باشه
X_Man
10 October 2007, 01:34 PM
اما شرکت ها پولشون به 4 رقمی نرسیده.
دانشگاه شریف هم یادم اومد 6616
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.