PDA

View Full Version : مشخصات فنی اتومبیل تندر

woodybed2003
18 August 2007, 04:42 PM
با سلام خدمت اساتید
امروز که به سایته ایران خودرو رفتم یکدفعه عکس بزرگ R90 رو دیدم خیلی هیجان زده بر روی آن کلیک کردم و مشخصات فنی اون رو خوندم اما وقتی رسیدم حجم موتور و قدرت و گشتاور اون خورد توی ذوقم حالا من مشخصات فنی شو براتون می ذارم ببینین.
اطلاعات فنيون 7 نفره تندر نوع موتور چهار سيلندر خطيحجم موتور1598 سي سيحداكثر قدرت105 اسب در 5750 دور در دقيقهحداكثر گشتاور 148 نيوتن متر در 3750 دور در دقيقهنسبت تراكم9.8 بر يكتعداد سوپاپ16نوع سوختبنزين بدون سربسيستم سوخت رسانيانژكتور الكترونيكي چندنقطه ايسطح آلايندگييورو 4مبدل كاتاليزورياستانداردضريب آيروديناميك 0.36 حداكثر سرعت 174 كيلومتر در ساعتشتاب صفر تا صد كيلومتر در ساعت 11.8 ثانيهنوع گيربكس 5 دنده دستيقطر دايره گردش خودرو 11.25 متردور فرمان قفل به قفل 3.2 دورسيستم تعليق جلو پايه هاي مك فرسون و بازوهاي جناغيسيستم تعليق عقب ميله پيچشي و فنر لولترمزهاي جلو ديسك هاي 260 ميلي متري، ضدقفلترمزهاي عقب كاسه 228 ميلي متري، ضدقفلاندازه رينگ چرخ ها6.0Jx15"ابعاد تايرها185/65R15مصرف سوخت در شهر9.8 ليتر در صد كيلومترمصرف سوخت در بزرگراه 6.3 ليتر در صد كيلومترميانگين مصرف سوخت 7.5 ليتر در صد كيلومترميزان خروجي دي اكسيد كربن 178 گرم در كيلومتروزن خودرو با احتساب كولر1225 كيلوگرمطول 4450 ميلي مترعرض (با آينه هاي جانبي) 1993 ميلي مترارتفاع (با ميله هاي باربند) 1674 ميلي مترفاصله دو محور 2905 ميلي مترحداكثر طول قسمت بار 1500 ميلي مترفضاي صندوق در حالت پنج صندلي700 ليترفضاي صندوق در حالت هفت صندلي198 ليترظرفيت باك بنزين50 ليتر

حالا به نظر شما:
1- این قدرت و گشتاور برای این ون به این بزرگی و به این سنگینی کم نیست؟؟ اگه دقت کنین وزنش به اندازه ی سمنده!!
2- آیا ماشین ایده آل و خوبی هست؟
3- کسی از قیمت این خبری داره؟
من تنها مزیتی که در یک نگاه به مشخصات فنی اون پی بردم مصرف سوخت اونه که میشه گفت برای یک ون خیلی عالی هستش!
اگر کسی می تونه اطلاعات بیشتری در اختیار ما قرار بده خیلی ممنون میشم
ممنون

fafal
18 August 2007, 06:10 PM
اگر وزنش اندازه سمنده قدرتش که از سمند بیشتره 105 اسب

woodybed2003
18 August 2007, 08:51 PM
اگر وزنش اندازه سمنده قدرتش که از سمند بیشتره 105 اسب
با سلام
به نظر من اولین فاکتور در پر قدرت بودن ماشین گشتاوره ، البته این نظر منه اگه اشتباه اساتید درستش کنند. که سمند گشتاورش نسبت به R90 بیشتره. سمند گشتاورش 153nm هستش اما اون چی nm148 هستش. اگه اشتباهی هم هست دوستان درست کنند
ممنون

fafal
19 August 2007, 10:43 AM
دوست خوبم قدرت یا توان که با اسب بخار یا کیلووات سنجیده میشه که نشانه قدرت ماشینه
گشتاور رابط سرعت زاویه ای و قدرت و همون طور که میدونید توی دنده های سبک بسیار کم میشه و این قدرت ماشینه که حرف اول رو میزنه گشتاور توی لحظه راه افتادن بیشتر خودشو نشون میده در ضمن ضرایب دنده ها هم مهمه

قدرت= گشتاور * سرعت زاویه ای

woodybed2003
19 August 2007, 03:22 PM
با سلام
دوست عزیز خیلی ممنون که این نکته رو به ما یاد دادی. اما دوست عزیز برای مثال، داج وایپر و کامیون بنز اکتروس هر دو تقریبا قدرت یکسانی دارند!!اما چون کامیون معمولا به نیروی بیشتری نیاز داره تا بتونه بارو حمل کنه،گشتاورش بیشتره که خیلی کمکش می کنه. این مثالو کی از دوستان در یکی از تاپیک ها زده بود.
ممنون

fafal
19 August 2007, 04:02 PM
دوست عزیز عرض کردم گشتاور توی دور های پایین و دنده سنگین خودشو نشون میده که توی خودروی سواری شتاب اولیه تاثیر میزاره
شما باکامیون نمیتونید زیاد سرعت بگیرید ولی بار زیادی رومیتوند با سرعت کم حمل کنید
در سواری کاملا برعکس وشما سرعت رو بیشتر نیاز دارید
همین دلیل استفاده موتورهای دیزلی برای کارهای قدرتی
گشتاور زیاد
قدرت کمتر و بدست آمدن قدرت کامل توی دور پایین تر نسبت به موتور بنزینی در همون سایز و حجم
شما این دو ماشین رو توی دنده 4 و سرعت 100 کیلومتر از نظر گشتاور اصلا نمیتونید مقایسه کنید و بگید سمند بهتره فکرم نکنم بخاهید با ون سنگ چند تن جابجا کنید چون توی اون سرعت میزان گشتاور خیلی کم شده که بستگی به ضرائب دنده و دیفرانسیل داره و اگر مثلا به اتفاق هردو رو 1 به 10 بگیریم
گشتاور سمند میشه 15.3 و گشتاور رنو میشه 14.5 یعنی اختلاف بسیار ناچیز

z_qz54
29 August 2007, 02:28 AM
بله شما درست می گید:icon_cool . ما تسلیم:icon_razz :icon_idea
ممنون

اینجا میدان جنگ نیست و نیازی به ادامه بحث نیست دوستان
همه ما کنار هم آمدیم تا از اطلاعات همدیگر استفاده کنیم
خیلی سخت نگیرید:icon_surp