View Full Version : آیامایل به دریافت خودرو جایگزین بجای تندر 90 هستید؟
Raminium2001
17 August 2007, 07:28 PM
لطفا در صورت امکان دلیل خودتون رو هم بگید تا همه از نظرتون استفاده کنند.
Thrash_1504
17 August 2007, 08:31 PM
لطفا در صورت امکان دلیل خودتون رو هم بگید تا همه از نظرتون استفاده کنند.
به خاطر اینکه از 405 و مشتقاتش (سمند و پرشیا) حالم به هم می خوره پول هم ندارم زانتیا و ماکسیما بخرم
parsboy
17 August 2007, 10:32 PM
پسر خوب اگه ماشین دیگه ای میخواستن که نمی اومدن تندر اسم بنویسن
vahid579
18 August 2007, 01:20 AM
من دیروز خودم یک E1 سوار شدم واقعا ماشین بود از هر لحاظ . مخصوصا موتورش که خیلی قوی بود .
قیمت :
E1 : 12/900
E1 full : 13/900
E2 : 14/100
E2 full : 15/100
نمایشگاه سایپا بود . خوده صاحبش می گفت E2 full هنوز تولید نشده .
shahram2006_m
18 August 2007, 10:33 AM
دوستان درسته دل خوشی از شرکت های سازنده ندارند اما از توهین به این شرکت ها جدا خودداری کنید.
دوستان اگر حرف خاصی ندارید لطفا فقط در نظرسنجی شرکت کنید.
reza engine
18 August 2007, 01:51 PM
در صورت مجبور شدن به تعويض اگه راه ديگري نبود:
انتخاب اول: 206 تيپ 5 اگه بدن
انتخاب دوم: 405 با موتور TU5 شنيدم قراره از آذر روش بذارن ( اگه مثل تندر نشه)
اطمينان دارم كه بهترين شرايط تعويض رو براي 206 SD اعلام مي كن.
Raminium2001
18 August 2007, 05:12 PM
من اصلا دلم نمیخواد که ماشین جایگزین بگیرم. حالا میخوام بدونم اگه حاضر به عوض کردن نباشم شدنی هست یا نه. (مثلا بگم چند ماه دیگه هم وا میسم تا همین رو بگیرم)
Raminium2001
19 August 2007, 05:32 PM
دوستان برای فروش حواله و یا تعویض خودرو خیلی عجله نکنید.
من یک دوستی در مجلس دارم که پریروز به من گفت علت تاخیر دو چیز هست:
استفاده از پول مشتریها و دریافت سود بیشتر
تا حدودی مشکل در تامین قطعاتاین دوستم میگفت قطعا به زودی به همه تحویل میدن.
اما اون چیزی که به نظر من قطعی به نظر میرسه اینه که خودرو سازها با این تاخیر باعث میشن قیمت این خودرو در بازار تا حدی بالا بره که دیگه یک تهدید جدی برای خودروهای پراید، سمند، پژو و ... به حساب نیاد و بتونن همچنان خودروهای بی کیفیت با قیمت بالا به خورد ملت شریف ما بدهند.
YasharX
7 September 2007, 02:25 AM
قرار بود تندر 90 جایگذین پیکان 5 میلیون بشه نه با قیمت 14 میلیون ؟!؟!
واقعا ملت باید تحریم کنن و پولاشونو پس بگیرن . آخه میرزه 14 تا ؟!!؟
هیچ قیافه ای نداره این ماشین آینه ها جانبی زشت ، ستون عقب بد ، قسمت بالای درب ها مخصوصا درب عقب بی ریخت . ارتفاع صندوق عقب خیلی بالا که باعث شده دید عقب کم باشه ، رودری بد قواره و ....
آخه کی گفته ایران باید ماشین تولید کنه ؟!!؟ بعد 3 - 4 سال هنوز دارن برای تحویل این ماشین لنگ میزنن ؟؟
بجای اینکه این همه سرمایه گذاری در بخش خودرو بشه برن صنایع دستی و فرش و .... که در دنیا بنام هست و رونق بدن والا ایران بعد 12 سال ممنوعیت واردات خودرو نشون داد که نمیتونه تولید کننده باشه .
باید از این معقوله بیاد بیرون و دربهارو باز کنن و تعرفه واردات به زیر 10 % برسونن این وضعش نمیشه همه ملتو گذاشتن سر کار ........
سود انباشته
7 September 2007, 08:44 AM
سلام
اگر من که قصد خرید پژو 206 صندوقدار یا هر خودروی دیگری را داشتم همان موقع یعنی اسفند ماه ثبت نام کرده بودم و تا حالا هم تحویل گرفته بودم ولی بنظر میرسه که کارخانه به احتمال زیاد خودروی جایگزینی با تندر90 را پژو206 صندوقدار اعلام کند که فقط وفقط به نفع کارخانه خواهد بود چون تندر با سود مشارکت 12 درصد پیش فروش گردیده است ولی سایر محصولات ایران خودرو با سود مشارکت بالای 16 درصد پیش فروش میگردد و 206 صندوقدار با سود مشارکت 12 درصد به نفع کارخانه خواهد بود.
اینجانب
7 September 2007, 09:38 AM
در صورتی که اینکار را بکنند باب جدیدی از اعتراض بر روی خریداران گشوده میشود!:icon_bigg
farzan_b1983i
7 September 2007, 11:03 AM
از اول معلوم بود ! حالا هم که قیمت بالا رفته می خوان جدید ها رو با قیمت بالاتری بفروشن! این ها هم همش بازیه!!!
Nomad
7 September 2007, 12:26 PM
البته قیمتش فقط تو بازار آزاد بالا رفته و فکر میکنم ماهایی که حواله داریم بایستی فقط همون مبلغ باقی مونده ی حواله رو پرداخت کنیم ... آخ جاتون خالی دیروز یه روانپریش رو دیدم که با ماشین ( تندر ) صفرش تو خیابون داشت دستی می کشید ... آخ من سوختم !!
Raminium2001
7 September 2007, 09:19 PM
ما که نه، همون 10,600 واسه فولش باید بدیم ولی نظر دوستمون کاملا درسته که ماشینی رو که همه چیزش رو برداشتن (حتی صندلی ایمنش رو) و مثلا تولید داخل هست و کلی تخفیف گمرک، باید 2 - 2.5 برابر قیمت جهانیش تو بازار معامله کنیم. واقعا فاجعه به نظر میاد. ولی خوب که فکر کنی می بینی تو این مملکت، نه عجیبه نه فاجعه. کسی هم اعتراض نخواهد کرد.
در ضمن، سری اول رو نمی دونم. ولی مطمئنم به زودی کیفیتش هم اینقدر پایین خواهد امد که مردم همه پژو 405 و سمند و ... را ترجیه بدن.
Nomad
8 September 2007, 02:07 AM
ایکاش که حداقل همون سری اول رو تحویل بدن ..... حالا اگر بعدا خواستن هر کاری دلشون میخواد بکنن .... هر چی اعتراض کنی که فایده نداره ... یه مدت پیش رفته بودم تو مرکز فروش ایرانخودرو ...، بنده ی خدا یه آقایی بود بخاطر اینکه واسه تحویل ماشینش تعلل میکردن میخواست خودشو آتیش بزنه ... ( طرف اسمش تو قرعه کشی هم در اومده بوده ولی باز هم ... !! )
amir8ipe
8 September 2007, 02:58 AM
بنظر من حالا فرض بر این که به سختی قطعات هم جور کردن و ماشین های مردم رو تحویل دادند... آیا خوشتون میاد ماشینی سوار شید که قطعاتش نایاب باشد. که اگر کوچکترین ضربه ای خورد یا چیزیش خراب شد ... یا اصلا گیرتون نیاد یا کلی واسش پول بدید. با این وضعیت کنونی نظر من به پراید هست شتاب ش کم بد بد بد بد از همه نظر ولی چیزاش پیدا مشه کم کصرف هم هست . همینطور هم 206
من که با جایگزین 100% موافقم!
Nomad
8 September 2007, 03:17 AM
بنظر من حالا فرض بر این که به سختی قطعات هم جور کردن و ماشین های مردم رو تحویل دادند... آیا خوشتون میاد ماشینی سوار شید که قطعاتش نایاب باشد. که اگر کوچکترین ضربه ای خورد یا چیزیش خراب شد ... یا اصلا گیرتون نیاد یا کلی واسش پول بدید. با این وضعیت کنونی نظر من به پراید هست شتاب ش کم بد بد بد بد از همه نظر ولی چیزاش پیدا مشه کم کصرف هم هست . همینطور هم 206
من که با جایگزین 100% موافقم!
دوست عزیز مطمئن باش اگه بتونن قطعات اولیه رو برای ساخت تعهداتشون جور کنن ... بقیه اش رو هم جور میکنن ... تازه بعضی از قطعات تندر با مگان و سیناد یکی هستش ... البته من اصلا منکر این نمیشم که در ابتدای تولید هر اتومبیلی با تیراژ پایین برای تامین قطعات یدکی با مشکل مواجه میشیم ....!! :icon_surp
در ادامه هم باید بگم شما اول باید ببینی هدف طرف چی بوده که رفته تندر اسم نوشته ... اگر میخواست فقط یه ماشینی سوار شه که میرفت فروش فوری هر چی داشتن رو یکیشو میخریدو خلاص ...!! :icon_twis ولی .... ( دیگه بقیش واضحه ) . :icon_evil
abbas123
8 September 2007, 08:04 AM
با سلام
من كه مخالفم با خودروي جايگزين .
ولي همه دوستان دارن ميگن بهترين جايگزين پژو 206 صندوقدار .
حالا اونائي كه تو ي سايپا يا پارس خودرو نوشتن چي بايد بگيرن
حتما زانتيا يا ماكسيما !!!!!
salar68
8 September 2007, 12:11 PM
با سلام
در مورد تاخیر علت این هست چون تندر یه خودرو مونتاژی کامل نیست راه انداختن یه خحط مونتاژ ساده در ایران حدودا" 7 تا 8 ماه بیشتر وقت نمی گیره
چون ابزار و تکنولوژی خاصی نمی خواد
اما تندر که بیش از سال و نیم طول کشید علت اصلی دیکرد جوینت شدن در صنعت قطعه سازی با رنو بود 60% در آغ از تولید قطعه داخلی اونم تحت لیسانس رنو و نظارت شدید واسه کشوری که قطعه ساز نیست و تمام قطعاتش را از مهندسی معکوس تولید کرده بسیار مشکل هست .
مسئول تامین قطعات شرکت رنو پارس هست که با کلی شرکت داخلی هم قرار داد داره و دانش فنی لازم را منتقل کرده اما مشکلات اصلی این خودرو
1- هماهنگ نبودن قطعه سازان توی همهی زمینه ها باهم فرآیند قطعه ها باید کامل باشه و یه مجموعه قوی توزیع باشه که متاسفانه توی این زمنیه بسیار ضعیف هست
اگه مونتاژ کامل بود و تمام قطعات خارجی بود توی شبکه رنو راحت می شد تهیه کرد اما خحوشبختانه یا متاسفنه شبکه فروش رنو هم داخل هست و این همه مشکل تو تهیه مجموعه قعطات هست
2- مشکلات بین الممللی و تحریم های بانکی واسه ایران و همینطور تحت فشار قرار داشتن دو شرکت رنو و توتال که توی ایران سرمایه گذاری انجام داده اند
تقریبا" رنو هم آنچنان فعالیتی احیرا" نداشته این هم دلیل خارجی !
اما نکته اصلی واسه نگه داشتند این خودرو !
توی همرده تقریبا" خودرو های مثل 405 هست( این خودرو معروف دههای 90 هم که تکنولوژی پائینی هم داره و همینطور قدیمی و بسیار دستکاری شده و اینکه تا چند سال آینده هم این خودرو دیگر تولید نخواهد شد تا سال 90)
اگر کسی نگران تامین قطعه این خودرو هست بعید می دونم چون اولا" بیشتر قطعاتش داخلی و تحت لیسانس رنو هست به جزئت تنها 2 تا خودرو هستند که می تونید راحت و مطئن باشید از قطعه اش یکی 206 و دیگری همین تندر.
اگر هم مشکل واسه کشور پیش بیاد حداقل داخلیو مطمئن عین 206 لنگ نمی شید
پس مشکل قطعه زیاد نیست
واسه کیفیت هم چون خودروی به روزی هست تحت نظارت شدید رنو تولید می شه و همینطورم 20% این خودرو صادر می شه بیشتر از 50 هزار تا صادرات گفتنش ساده هست.
از همه مهمتر این خودرو توی دو شرکت رقیب تولید می شه ایرانخودرو و سایپا این دو تا قبلا" به هیچ عنوان واره حیطه هم نمی شدند مثلا" ایران خودرو بازار 10تا15 را داشت سایپا 20 را داشت زیر 10 هم همینطور رقابتی بین پیکان و پراید نبود
اما حالا محصولاتی توی رنج هم و از همه مهتر یک محصول را تولید می کنند
همین الان که همهگیر نشده تند و وارد بازار نشده پارس خودرو ادعا می کنه خط تولیدش بهتره چون نیمه رباتیک هست و ایرانخودرو دستی.
قیمت ثابته خریدار پس از آروم شدن و راحت شدن فروش سراغ شرکتی می ره که کیفیت و خدمات پس از فروش بهتری داشته باشن
پس می شه این امید هم داشت حتی بدون نظارت رنو شاهد یه خودروی با کیفیت باشیم
این خودرو هم حداقل آینده خوبی داره رسیدن به تیراژ بیش از 250 هزار در آینده در حالی که اکثر برند های ما در حال نو سازی هست و بعید است آیندهی خوبی داشته باشند به جای زانتیا سی 4 به جای 405 انواع سمند و همینطور مدل های جدید سمند
به جای پراید مصولات جدید چینی و برندهای داخلی که همین سالا وارد بازار می شه
توی این آشفته بازار صنعت خودرو فکر نکنم کسی از خرید تندر در طولانی مدت راضی نباشه ( به جز دیر تحویل دادنو اوئالاین خدمات و ... )
به نظر من از تمام خودرو های زیر 15 وطنی آینده دار تره ( نسبت به 405 پارس حتی مدل کنونی سمند و ... )
faraz45
8 September 2007, 02:15 PM
با سلام.
من با خودرو جایگزین مخالفم. ولی اگه شرایط طوری پیش بیاد که مجبور باشیم انتخاب کنیم همون 206sd بهترین گزینه هستش به شرطی که تخفیف بسیار ویژه براش درنظر بگیرن که البته خیلی خیلی بعیده!
Raminium2001
9 September 2007, 05:13 PM
سالار جان مگه یادت رفته که داری راجع به ایران خودرو و سایپا صحبت می کنی؟ این دو شرکت همیشه سر بازار با هم کنار میان برای سود بیشتر. مثلا نمونه بارزش رو توی قضیه سهمیه بندی دیدی که چطور درست مثل دو تا برادر خونی! با هم هماهنگ شدن و نه تنها آشغالاشون ارزون نشد، که گرونتر هم شد.
حالا در مورد تندر چی هست که فکر می کنی رغابتی به نفع مصرف کننده پیش میاد؟ من بهت قول میدم میشینن با هم به این نتیجه می رسند که یک ماشین بی کیفیت بدن بیرون با حد اکثر سود و کیفیت یکسان، ولی میان بیرون شروع می کنند به تبلیغات آنچنانی. منظورم اینه که شاید تو افکار عمومی هر کدوم بخان جا بندازند که محصول بهتری تولید می کنند تا مشتری بیشتر و سود بیشتر رو به سمت خودشون جذب کنند، ولی نهایتا سر کلیت بازار و بالا نرفتن توقع مشتری یک ائتلاف استراتژیک همیشگی دارند که بازار انحصاری رو بهش اضافه کنی، میشه یک سود غیر قابل تصور برای عده ای ...
در هر حال این ماشین با این قیمت یک ظلم به مردم ایران هست.
من که منتظرم ایشالا هر چه زودتر این تندر عزیز در بیاد و صفر بفروشم یک 206 بجاش بگیرم. چون از نظر اقتصادی این کار بیشتر از هر کاری به صرفه به نظر می رسه. ولی در آینده اگه همه چیزش موجود بود و کیفیتش هم خوب بود و قیمت آزاد و ثبت نامی همین 10-11 بود حتما دوباره می خرم.
Nomad
10 September 2007, 01:30 AM
البته خداییش هم اگر کسی بفروشه تندرش رو اصلا ضرر نمیکنه چون بخاطر چند ماه نه اصلا 1 سال انتظار چندین میلیون تومن کاسبی کرده ... وصد البته اگثر افرادی هم که تندر نوشتن ( مخصوصا مدلهای 10.5 میلیونی ) حداقل یه ماشین زیر پاشون هست واسه رفت وآمد ... پس حواله رو پس ندید که همه جانبه ضرر می کنید !!
ar1358
10 September 2007, 04:34 AM
يرانخودرو به ثبتنامكنندگان تندر-90 پيشنهاد داد
خودروي جايگزين تحويل بگيريد
گروه خودرو- شركت ايرانخودرو به طور رسمي در پاسخ به انتقاد ثبتنامكنندگان تندر-90 مبني بر عدم قرعهكشي و واگذاري خودروهاي مذكور به آنها پيشنهاد داد كه به جاي تندر 90 متقاضيان ميتوانند يكي از محصولات اين شركت را به عنوان خودروي جايگزين انتخاب كنند.
ايرانخودرو در انتقاد به ثبتنامكنندگان تندر-90 كه در انتظار خودروهاي وعده داده شده، هستند به راديو جوان گفته است كه اين شركت طبق برنامهريزي قبلي، خود را براي توليد روزانه 500دستگاه تندر 90 در شهريور ماه آماده كرده بود كه اين تعداد توليد پاسخگوي انتظارات و تعهدات قبلي ميشد، اما به دليل آنكه تعدادي از قطعهسازان ايراني هنوز موفق به دريافت مجوز نهايي توليد قطعات تندر-90 از سوي شركت رنو نشدهاند توليد اين خودرو با مشكل مواجه شده است. حال ثبتنامكنندگان تندر-90 ميتوانند يكي از 7محصول ايرانخودرو را به عنوان جايگزين انتخاب كرده و براي كسب اطلاعات بيشتر در اين زمينه به نمايندگيهاي مجاز ايرانخودرو مراجعه كنند.
اين در حالي است كه مسوولان شركت پارس خودرو ديگر توليدكننده تندر-90 ادعا ميكنند كه چنين پيشنهادي را در دستور كار خود ندارند، هرچند برخي از كارشناسان صنعت خودرو عنوان ميكنند كه شركت پارسخودرو محصولي با رنج قيمتي تندر-90 در خط توليد ندارد به همين دليل نميتواند به ثبتنامكنندگان تندر-90 در شركت مذكور چنين پيشنهادي ارائه كند.
صادرات چه ميشود؟
طبق وعده مسوولان، دو شركت توليدكننده ميبايست تا پايان سال يكهزار و 200دستگاه خودروي تندر-90 را به ثبتنامكنندگان اين خودرو تحويل دهند و از سويي ديگر براي پيشبرد وعده صادرات 20درصدي اين خودرو، سهم شركت رنو را نيز جهت صادرات توليد كنند. همچنين طبق گفته مسوولان وزارت صنايع صادرات تندر-90 بايد از شهريور ماه آغاز شود كه با توجه به گذشت 6ماه از ابتداي سالجاري شركتهاي خودروساز تاكنون نتوانستهاند حتي به تعهدات داخلي خود نيز عمل كنند.به گفته برخي كارشناسان قرارداد الحاقيه و تاخير رنو در پذيرفتن آن موجب به وجود آمدن تاخير در توليد اين خودرو شده است، اما درحالحاضر و پس از گذشت چندين ماه از آغاز توليد اين خودرو شركتهاي خودروساز هنوز موفق به جوابگويي تعهدات داخلي خود نشدهاند چه رسد به صادرات 20درصدي به ساير كشورهاي منطقه. به گفته يكي از كارشناسان صنعت خودرو تداوم انتقاد به قرارداد تندر-90 موجب بلاتكليفي شركاي قطعهساز خارجي و عدم سرمايهگذاري به موقع آنها شد. عدم سرمايهگذاري به موقع قطعهسازان خارجي موجب شد كه آنها نتوانند قطعات مورد نياز خودروسازان را به موقع تامين كنند كه اين امر موجب تاخير در توليد خودروي تندر-90 شده است.از سوي ديگر انحصار شركت رنو در تامين قطعات موجب شده است كه شركتهاي خودروساز نتوانند قطعات مورد نياز خود را از طريق ديگري تامين كنند.
سختگيري دولت فرانسه
از سوي ديگر با توجه به نظارت سختگيرانه دولت فرانسه مبني بر ارسال قطعات مورد نياز تندر-90 كارشناسان پيشبيني ميكنند كه مشكل توليد تندر-90 تا يكسال آينده نيز برطرف نخواهد شد.چندي پيش دولت جديد فرانسه شركتهاي خودروساز اين كشور همچون رنو را جهت محدود كردن سرمايهگذاري در ايران ترغيب كرد كه در صورت محقق شدن اين الزام توليد تندر-90 با توجه به تامين 50درصد قطعات مورد نياز آن از سوي فرانسه با مشكل مواجه خواهد شد كه در اين صورت هزار و 200 ثبتنامكننده تندر-90 همچنان بلاتكليف باقي خواهند ماند.
اینجانب
10 September 2007, 10:55 PM
مسئله شکست پروژه تندر از دو منظر قابل بررسی است:
1- جای تاسفه است که بعد از اینهمه سال که از حمایت بی چون و چرا و بینظیری که از صنعت خودرو میشود بازهم خودروسازان و قطعه سازان از تولید یک خودرو با مشخصات و امکانات متوسط و با کیفیت و با قیمت قابل قبول عاجز هستند. این نشون دهنده این هست که اولا خودروهایی که با تبلیغات بسیار زیاد تا بحال تولید میشده هیچکدام از نظر کیفی حداقل استانداردها را نداشته اند و ثانیا مسئولین باید یک تجدید نظر کلی در برنامه ریزیهاشون در حمایت از صنعت خودرو بکنند و واقعبینتر باشند.
2- مسئله دیگر این هست که خوب بهرحال این پروژه شکست خورده و باید ضرر و زیان مردمی که این خودرو را پیشخرید کرده اند بنحو عادلانه جبران شود. سوالی که مطرح هست اینه که آیا ایرانخودرو و پارسخودرو در ایجاد این ضرر و زیان مقصرند؟ پاسخ اینه که قطعا! چون اولا اونها با مردم بطور مستقیم قرار داد بسته اند و پول مردم مستقیما توی جیب اونها رفته (نه تو جیب مثلا رنوپارس) درثانی سهامدار اصلی رنوپارس هم خود این دو شرکت هستند (بعلاوه ایدرو و خود رنو).
حال اگر قرار باشد که با تحویل خودرو جایگزین ضرر مردم جبران شود، شرایط و نحوه محاسبه قیمت آن چگونه باید باشد؟
1- اولا سود مشارکت باید، مطابق عرف زمان عقد قرارداد برای بقیه خودروها، از زمان عقد قرار داد محاسبه شود نه از 2 ماه بعد چون خودروسازبر عهد خود وفا نکرده و نمیتواند، طبق قرار، تندر تحویل دهد بلکه میخواهد خودرو دیگری تحویل دهد.
2- سود مشارکت محاسبه شده باید، مطابق عرف زمان قرارداد برای بقیه خودروها، 18% باشد نه 16% فعلی و بطریق اولی نه 12% قرارداد تندر. دلیل هم همان دلیل قبلی است: خودروساز خلف وعده کرده و نمیتواند طبق قرار داد تندر تحویل دهد.
3- باید مطابق عرف قراردادهای آنزمان مبلغی هم تخفیف زیر قیمت بازار داده شود.
4- تا اینجا صرفا حقوق مسلم خریدار محاسبه شده است، حقوقی که در صورت ثبت نام هر خودرو دیگری در آنزمان به وی تعلق میگرفت. ولی باید توجه داشت که خودروساز به علت عدم وفای به قرارداد باید جریمه هم بپردازد چون اگر خریداران از ابتدا میدانستند که باید فلان خودرو جایگزین را بگیرند شاید اصلا قراردادی نمیبستند و اگر خریداری فکر میکرد که شرایط فوق الذکر شرایط مناسبی برای پیشخرید مثلا 405 هست خوب همانزمان اقدام به پیشخرید آن میکرد. بنظر من برای محاسبه این جریمه، حداقل این است که همان میزان جریمه عرفی که برای دیرکرد زمان تحویل است یعنی محاسبه 5/0% سود اضافه (یا محاسبه سود 24% سود کلی= 18% اولیه + 6% جریمه دیرکرد) منظور شود.
بهرحال باید واقعیت را پذیرفت، صنایع خودروسازی ما از تولید خودرویی با مشخصات تندر عاجز هستند. دوستانی که میخواهند خودرو جایگزین بگیرند توجه داشته باشند که این نحوه محاسبه، حداقل شرایط تامین ضرر و زیان آنهاست و دوستانی که درسدد مطرح کردن این موضوع با مسئولین یا در رساناها هستند بر رعایت این شرایط بعنوان حداقل ها تاکید کنند.
diyaco
12 September 2007, 11:31 PM
اگر خریداران مجبور به تعویض اتومبیل خریداری شده بشوند (که ظاهرا" این امر درحال وقوع است و مقدمات آن هم انجام شده) به نظر من حقیر هیچ ایرادی به ایران خودرو و سایپا وارد نیست
ایراد اصلی متوجه ما خریداران ایرانی است که حاضریم ملیونها تومان از پولمان را در آخرین ماه های سال برای پیش خرید ماشینی پرداخت کنیم که حتی یک نمونه از آن تولید نشده و برای مشاهده خریدار در نمایشگاه ها و مراکز فروش این اتومبیل قرار داده نشده است.
متاسفانه بسیاری از ما بجای اینکه در فکر لذت بردن از اتومبیل دلخواهمان باشیم در فکر دلالی هستیم و این گمان را داریم که چون اولین سری تولید است سود بیشتری عایدمان میشود...
بقول معروف : برما هرآنچه لایقمان هست میرود... :icon_bigg
SADEGH_FMAN
13 September 2007, 10:01 AM
206 تیپ 2 سفارشی ماشین خوبیه فقط تا اونجایی که من می دونم فقط 206 سفارشی تو کلاس 6 هستش و امکانات کمی نسبت به قیمتی که پرداخت می کنید داره واسه تودوزی چرم ورنگ های جدید که نمی آیند 1 میلیون اضافه بگیرند.
YasharX
14 September 2007, 02:47 AM
اگر خریداران مجبور به تعویض اتومبیل خریداری شده بشوند (که ظاهرا" این امر درحال وقوع است و مقدمات آن هم انجام شده) به نظر من حقیر هیچ ایرادی به ایران خودرو و سایپا وارد نیست
ایراد اصلی متوجه ما خریداران ایرانی است که حاضریم ملیونها تومان از پولمان را در آخرین ماه های سال برای پیش خرید ماشینی پرداخت کنیم که حتی یک نمونه از آن تولید نشده و برای مشاهده خریدار در نمایشگاه ها و مراکز فروش این اتومبیل قرار داده نشده است.
متاسفانه بسیاری از ما بجای اینکه در فکر لذت بردن از اتومبیل دلخواهمان باشیم در فکر دلالی هستیم و این گمان را داریم که چون اولین سری تولید است سود بیشتری عایدمان میشود...
این که کاره همیشگی که آخر سال که میشه پول مردم را به 1000 بهونه یا تندر نود یا ثبت نامه سیمکارت موبایل و .... از ملت غیور و همیشه در صحنه میگیرن ، سود این مقدار پول را کافی سرانگشتی حساب کنی و ببینی که چه خبره :icon_razz
راستی این زحمت کشیدن چند مدلی بیرون دادن اونم با قیمتهای کاذب 100 رحمت به انصاف نمایشگاهی ها البته دستاشون تو 1 کاسه هست :icon_sad:
Nomad
14 September 2007, 01:42 PM
البته در این مورد فکر میکنم خود ایرانخودرو و سایپا هم تو گل گیر کردن و موندن چکار کنن ...
Raminium2001
30 September 2007, 01:27 PM
دوستان من امروز یک خبر جالبی شنیدم. شرکت رنو شدیدا با ایران خودرو بر سر دادن خودرو جایگزین مشکل پیدا کرده و به دادن مثلا یک پژو (محصول رقیب) بجای رنو مورد انتخاب متقاضیان واکنش نشون داده (البته علنی نشنیدم دعوایی مطرح شده باشه).
یک چیز دیگه هم اینکه دیروز دیدم شرایط تبدیل تندر خان! عوض شده و مثلا برای 206 دیگه نباید 5500 بدین. باید 6200 (یا بیشتر) بدین!!!!! که وقتی دلیل رو پرسیدم مسئولش یک چیزهای ... گفت که والا من که سر در نیاوردم.
Nomad
30 September 2007, 11:19 PM
یکی از آشناهای خیلی نزدیک من تو یکی از بخشهای ارشد سایپا هستش و بهم گفت که تقریبا مشکل تامین قطعات تیپ E0 حل شده و تعداد تولیدی در روزشون داره بالا میره ولی مشکل در مورد E2 همچنان ادامه داره ...
Raminium2001
4 October 2007, 10:22 PM
دوستان من شنیدم اینا همه ماشینها رو تحویل می دن ولی تمام تلاششون رو میکنند که مردم رو منصرف کنند تا بقیه محصولاتشون رو بفروشند. اگه از من میشنوید به هیچ وجه حواله خوتون رو پس ندین یا عوض نکنید که اگه این کار رو بکنید برعکس بیشتر کلاه سرمون رفته و بجز خواب پولمون تو این مدت، چیزی که میخواستیم هم نگرفتیم، همچنین تعداد متقاضی که کم بشه، خیلی راحت تر سر مردم کلاه میزارند.
در مورد شرکت سایپا هم، مگه ریو تو این رنج قیمت نیست؟ ولی تعویض رو جدا بی خیال شین.
benyamilan
4 October 2007, 11:59 PM
من چند روز پیش یه L90 رو قیمت کردم 15.500.000 بهم گفتن واقعا تعجب کردم...!!!
نمیدونم یه چی پروند با واقعا خودروی 7 میلیونی که مسئولا دم ازش میزدن قیمتش اینقد شده؟؟؟
Raminium2001
5 October 2007, 12:27 AM
نه عزیزم متاسفانه درست شنیدی. من منتظرم که اگه خدا بخواد! تندرم (E2) در بیاد زود بفروشمش ولی تبدیل به روش کلاهبردارانه این ... ها نه.
شهرام 2
20 October 2007, 11:10 AM
خوب معلومه وقتی اختلاف قیمت زیاده گرفتن خودروی جایگزین اشتباهه نخواستی میفروشی وسودش رومیبری
Raminium2001
5 November 2007, 02:02 PM
الان دیگه فکر نمی کنم خودرو جایگزین از طرف کارخونه مطرح باشه. دوستان، به نظر شما بجای تندر تو همین رنج قیمت واقعیش، چی برای خانومم بخرم که هم ماشین خوبی باشه هم راحت باشه و هم به این راحتی ها مشکل دار نشه.
reza engine
5 November 2007, 02:22 PM
الان دیگه فکر نمی کنم خودرو جایگزین از طرف کارخونه مطرح باشه. دوستان، به نظر شما بجای تندر تو همین رنج قیمت واقعیش، چی برای خانومم بخرم که هم ماشین خوبی باشه هم راحت باشه و هم به این راحتی ها مشکل دار نشه.
206
اگه داري تيپ 6
سود انباشته
5 November 2007, 04:27 PM
پژو 206 براش بخر چون هم کم مصرف و هم الان تو بورس هست.
چند روز پیش هم به خاطر پر شدن ظرفیت پیش فروش دیگه ثبت نام نمیکنه و پیش فروش تا اول اذر متوقف شد!
شاید هم از اول دی برای ماشین های هاچ بک که 206 هم شامل اونها میشند روزانه 7 لیتر بنزین بدن که اون موقع 206 یکد فعه چند میلیون گرون میشه که میتونی خوب سود کنی.
اگه خواستی 206 بخری حتما تیپ 2 بگیر چون موقع فروش به راحتی میوتونی بفروشی اگه به دنبال امکانات و تجهیزات رفاهی و قدرت بالای موتور بیشتری هستی تیپ 5 توصیه میشه.
reza engine
5 November 2007, 05:17 PM
پژو 206 براش بخر چون هم کم مصرف و هم الان تو بورس هست.
چند روز پیش هم به خاطر پر شدن ظرفیت پیش فروش دیگه ثبت نام نمیکنه و پیش فروش تا اول اذر متوقف شد!
شاید هم از اول دی برای ماشین های هاچ بک که 206 هم شامل اونها میشند روزانه 7 لیتر بنزین بدن که اون موقع 206 یکد فعه چند میلیون گرون میشه که میتونی خوب سود کنی.
اگه خواستی 206 بخری حتما تیپ 2 بگیر چون موقع فروش به راحتی میوتونی بفروشی اگه به دنبال امکانات و تجهیزات رفاهی و قدرت بالای موتور بیشتری هستی تیپ 5 توصیه میشه.
اين ديگه چه صيغه ايه؟
زمزمه هاي كارت سوخت واسه گاز و گازوئيل هست ولي ايني كه گفتي يعني چه؟
سود انباشته
5 November 2007, 08:11 PM
فعلا که شایعه شده است.
ولی تو کشور ما شایعه ها بعد از مدتی به واقعیت تبدیل میشوند.
دلیل افزایش قیمت خودروهای هاچ بک و کمبود انها در بازار به خاطر این خبر هست:
به علت اینکه فضای اضافی برای مخزن گاز در خودروهای هاچ بک وجود ندارد لذا سهمیه انها قرار شده که از اول دی 7 لیتر در روز بشه!!
رنو5 پی کی پرایدهاچ بک پژو205 پژو206 گلف و سایر خودروها با افزایش قیمت مواچه شده اند.
Raminium2001
7 November 2007, 11:49 AM
مرسی از راهنماییت. منم شایعه رو شنیدم (و مطمئنم این یکی دیگه واقعی نمیشه) ولی یک سوال دارم، من از امکانات تیپ 3 خوشم امد و همین طور که گفتی خودمم فکر می کنم 206 انتخاب مناسبی باشه. ولی خیلی وقته فروش یا حتی پیش فروش تیپ 3 رو نمی بینم. قیمتش با موتور TU3A چقدر هست و آیا تو بازار گیر میاد؟
Malkemid
22 January 2008, 01:11 AM
حالا جدای از قضیه بی عرضگی شرکت ....از هر جا جلوی ضرر رو بگیری منفعته...آخه ماشین به این بی ریختی رو چرا نمی خواین عوضش کنین؟!
reza engine
22 January 2008, 09:45 AM
تندر-90 در سلامتي كامل به سر نميبرد...
محسن گروسي- دنياي اقتصاد 2 بهمن
يك روز بر خانه نشسته بوديم، داشتيم تخمه ميخورديم، يك دفعه ديديم تلفنمان زنگ زد. گوشي را برداشتيم گفتيم كيسته؟ گفت از روابط عمومي ايرانخودرو (يا حالا سايپا) هستم.</B>
[Only registered and activated users can see links] (javascript:PopupPic('1440/m09-01.jpg '))
طرح: محسن رفيعي - خبرگزاري موج
اگر آب دستتان است زمين گذاشته و سريعا بياييد كه تندر-90تان آماده است.
ما هم كه كلي دستپاچه شده بوديم، سوار يك سمند ليموزين شده و سريعا خودمان را به نمايندگي مذكور رسانديم و از آن طرف آمديم بر پيش شما ببينيم، شما چطور، خوب هستيد، تندر-90 خودتان را تحويل گرفتهايد...؟
خودمان هم ميدانيم عمرا اين خاليبندي ما را باور كرده و نسبت به دريافت تندر-90 ثبتنامي خود از ايرانخودرو و البته سايپا، (به اين زوديها البته) اميدوار شده باشيد. هر چند كه ما هم مثل شما كماكان پيگير ميزان توليد و عرضه خودروي تندر-90 در داخل بوده كلي هم نگرانيم. البته نه اينكه فكر كنيد، ما نيز در يك منطقه خوش آبوهواي مالي و پولي، به سر برده و پولمان روي پارو نظام جمع كاري ميكند و تندر -90 آن هم از مدل 2ا E را ثبتنام كرده باشيم، نه ما بيشتر نگران خودروسازان عزيز داخلي هستيم كه نكند با عدمتحويل به موقع تندر-90هاي ثبتنامي، خدايي نكرده، سوابق درخشان آنها در اين زمينه، لكهدار شده و زبانمان لال خوشقولي و اعتبارشان زير سوال رود! خصوصا اينكه مديرعامل ايرانخودرو، چندي پيش با بيان اينكه در صورت فراهم بودن شرايط، 20روزه، تمامي تعهدات شركت متبوعش را در زمينه توليد و عرضه تندر-90هاي ثبتنامي انجام خواهد داد، اين طوري هم كلي ما و شما را شرمنده كرده و ما را به اين فكر برده است كه چرا ايرانخودروييها با اين توان توليد بالا و اراده عظيم، فروتني كرده، فقط از 50هزار نفر متقاضي اين خودرو ملي سال جاري ثبتنام به عمل آوردهاند. ما خودمان حدس ميزنيم دليلش اين است كه مسوولان اين شركت نخواستهاند خيلي به رنوي فرانسه رو داده و بيش از اينها زحمت توليد اين خودرو را كه پلت فرم آن متعلق به سال 1996 ميلادي است، به گردن بگيرند. البته سايپاييهاي عزيز - بخوانيد پارسخودروييهاي خيلي عزيز – هم نقش انكارنشدني را در توليد و عرضه تندر-90 در داخل داشته است. 50هزار متقاضي ديگر نيز براي دريافت اين خودرو، در اين شركت ثبتنام كردهاند. (البته روزهاي اوليه ثبتنام كه سايپا، با اتكا به خطوط رباتيك خط توليد تندر-90 خود، جوگير شده بود، از 75هزار متقاضي براي دريافت اين خودرو ثبتنام كرد، كه پس از مدتي، به واسطه مشكلات و موانع موجود، لطف كرده و 25هزار متقاضي را از فهرست سالجاري خود حذف و به سال يا شايد هم سالهاي آينده حواله كرد.)
هماكنون آخرين آماري كه از ميزان تندر-90هاي تحويلي به متقاضيان هردو شركت خودروساز، به بيرون درز كرده است، حتي به 20هزار دستگاه نيز نرسيده و متقاضيان اين خودرو، كماكان دست به چانه در انتظار نشستن پشت فرمان تندر-90 خود هستند. البته بعضيها هم (شما را نميگوييم!) منتظرند با دريافت تندر-90شان، سريعا آن را آب كرده و در بازار بيدر و پيكر خريد و فروش اين خودرو، سهچهار ميليوني سود كنند؛ چرا كه هماكنون بهاي هر سه مدل E0 و E1 و E2 تندر-90 در بازار، بسيار فراتر از مبالغي است كه متقاضيان به عنوان وجه ثبتنام آن به خودروسازان پرداخت كردهاند. در واقع اين موضوع نيز از ديگر شاهكارهاي ايرانخودرو و سايپا است كه محصولي كه با پرچم خودروي ارزان به صف توليدات داخلي پيوست و مشتريان را نسبت به عرضه يك خودروي باكيفيت و ارزان، در بازار داخل، اميدوار ساخت، عملا به محصولي گران تبديل شده و تندر-90 به خصوص مدل E2 آن دست آويزي براي دلالان و واسطههاي بازار شده است. هر چند كه اگر در اين زمينه به ايرانخودرو و سايپا، خرده گرفته شود، آنها بلافاصله پاي يوروي بدبخت از همه جا بيخبر را وسط كشانده و تمام كاسه كوزههاي مربوط به گراني تندر-90 را بر سر بالا رفتن نرخ اين واحد پولي كه قرار داد تندر-90 بر پايه آن است، ميشكنند. در حالي كه اگر خودروسازان داخلي لطف كردند يا از متقاضيان كمتري ثبتنام به عمل آورده يا اينكه وعده سر خرمن به متقاضيان نميدادند شايد بازار خودروي داخل نيز، نسبت به تندر-90 حساس نشده، پول خون آن را با مشتريان حساب نميكرد. باور كنيد ما هم مثل شما دوست داشتيم از آخرين اخبار قيمت مدلهاي تندر-90، اطلاعاتي را چاپ كنيم؛ ولي به لحاظ آنكه قيمتهاي فوقالعاده عجيبي از اين خودرو توسط برخي نمايشگاهداران به ما داده شد، از درج اين قيمتها كه صحت و سقم آنها مبهم بود، خودداري كرديم.
Raminium2001
22 January 2008, 11:42 AM
منهم علاقه ای به نگهداری تندر 90 ندارم. قیافه که به سلیقه من یکی نمی خوره (باز صد رحمت به پراید) صندلیهاش اونطور راحت نیست و در ضمن خیلی هم بلنده. دید خوب، گیربکس عالی و موتور مناسبش هم اونقدری ارضام نمی کنه که تامین قطعات تضمین خدمات! رو بی خیال شم.
برای همین یک دو ماهه دنبال یه تیپ 3 تمیز می گردم (دسته 2) ولی هنوز چیزی که نظرم رو جلب کنه ندیدم، البته علتش اینه که تو خرید ماشین دسته 2 خیلی وسواس دارم.
reza engine
28 January 2008, 11:34 AM
منهم علاقه ای به نگهداری تندر 90 ندارم. قیافه که به سلیقه من یکی نمی خوره (باز صد رحمت به پراید) صندلیهاش اونطور راحت نیست و در ضمن خیلی هم بلنده. دید خوب، گیربکس عالی و موتور مناسبش هم اونقدری ارضام نمی کنه که تامین قطعات تضمین خدمات! رو بی خیال شم.
برای همین یک دو ماهه دنبال یه تیپ 3 تمیز می گردم (دسته 2) ولی هنوز چیزی که نظرم رو جلب کنه ندیدم، البته علتش اینه که تو خرید ماشین دسته 2 خیلی وسواس دارم.
اگه هنوز دنبالش يه مورد سراغ دارم. البته صاحبش مردده در مورد فروشش. به خاطر همين شايد قيمت بالا بگه. اگه خواستي پيام خصوصي بده مشخصات ماشين رو بدم.
Navid_Aref
2 March 2008, 09:50 PM
حالا جدای از قضیه بی عرضگی شرکت ....از هر جا جلوی ضرر رو بگیری منفعته...آخه ماشین به این بی ریختی رو چرا نمی خواین عوضش کنین؟!
با سلام به جناب Malkemid علاقه مند به هنرپیشه معروف رابرت پاتریک(ترمیناتور2)
لطفا این گونه در مورد لوگان صحبت نکنید. احتمالا شما تیپ E0 پایه( که کاملا ناقصه) رو دیدید که به این صورت در مورد لوگان کم لطفی می فرمایید. به نظر بنده تیپ های بالای لوگان مخصوصا تیره رنگ ها خیلی هم زیبا هستند و از نظر فنی همه انواع تندر 90عالیند.
ehsan amiri
8 March 2008, 04:47 PM
ما كه تا حالا صبر كرديم ، يه 4 ماه ديگه هم صبر ميكنيم تا بالاخره تندر مونو تحويل بدن .
ehsan amiri
8 March 2008, 04:51 PM
آقايون خواهش مي كنم با تعصب نظر نديد . درسته كه تندر 90 از نظر شكل و خيافه قشنگ نيست ، ولي از نظر كيفيت موتور و آپشن هايي كه توش به كار رفته عاليه .
hm_fa_da
24 March 2008, 03:33 PM
سلام
هر کی نمیخواد ال 90 نگه داره، حداقل از الان حوالشو بفروشه ! من خودم دنبال یه حواله ال 90 هستم ! E2 پارس خودرو
هر کی داره یه پیغام خصوصی برام بفرسته ...
اینطوری حداقل یه سودی هم گیرش میاد ...
amingzj
21 May 2008, 07:12 PM
شرايط تبديل خودرو تندر 90 (ويژه خرداد 87) ([Only registered and activated users can see links])
amingzj
1 June 2008, 05:23 PM
تبديل خودرو تندر 90 E1CP به E2(SLX) ([Only registered and activated users can see links])
mehraban87
2 June 2008, 02:32 PM
دوستان درسته دل خوشی از شرکت های سازنده ندارند اما از توهین به این شرکت ها جدا خودداری کنید.
دوستان اگر حرف خاصی ندارید لطفا فقط در نظرسنجی شرکت کنید.
باسلام
شرکت ها هر آهن پاره ای را به مردم چیز کنند به قیمت خون پدرشان . :147:
ولی کسی حق اعتراض هم نداشته باشد چون به بعضی دوستان عزیزم بر می خورد . آقا جنس بد را بگویم بد و نخریم . اصلا جنس بد بیخ ریش صاحبش . تا صاحبان شرکت ها کار خود را اصلاح کنند . آخر جون آدمیزاد که برگه چغندر نیست . ببخشید برگه چغندر هم کلی ارزش دارد
mehraban87
2 June 2008, 02:52 PM
جانا سخن از دل ما می گوئید
آن وقت که ما ثبت نام کردیم آهن این خود رو در معادن سنگ آهن نهفته بود انشاءاله این آخرین اشتباه ما باشد منکه خودم را نمی بخشم اگر بیماری مسری ثبت نام اتوموبیل را ترک نکنم .
به هر حال آدم باید سعی کند کمتر گول به خورد.
mehraban87
2 June 2008, 03:06 PM
سالار جان مگه یادت رفته که داری راجع به ایران خودرو و سایپا صحبت می کنی؟ این دو شرکت همیشه سر بازار با هم کنار میان برای سود بیشتر. مثلا نمونه بارزش رو توی قضیه سهمیه بندی دیدی که چطور درست مثل دو تا برادر خونی! با هم هماهنگ شدن و نه تنها آشغالاشون ارزون نشد، که گرونتر هم شد.
حالا در مورد تندر چی هست که فکر می کنی رغابتی به نفع مصرف کننده پیش میاد؟ من بهت قول میدم میشینن با هم به این نتیجه می رسند که یک ماشین بی کیفیت بدن بیرون با حد اکثر سود و کیفیت یکسان، ولی میان بیرون شروع می کنند به تبلیغات آنچنانی. منظورم اینه که شاید تو افکار عمومی هر کدوم بخان جا بندازند که محصول بهتری تولید می کنند تا مشتری بیشتر و سود بیشتر رو به سمت خودشون جذب کنند، ولی نهایتا سر کلیت بازار و بالا نرفتن توقع مشتری یک ائتلاف استراتژیک همیشگی دارند که بازار انحصاری رو بهش اضافه کنی، میشه یک سود غیر قابل تصور برای عده ای ...
در هر حال این ماشین با این قیمت یک ظلم به مردم ایران هست.
من که منتظرم ایشالا هر چه زودتر این تندر عزیز در بیاد و صفر بفروشم یک 206 بجاش بگیرم. چون از نظر اقتصادی این کار بیشتر از هر کاری به صرفه به نظر می رسه. ولی در آینده اگه همه چیزش موجود بود و کیفیتش هم خوب بود و قیمت آزاد و ثبت نامی همین 10-11 بود حتما دوباره می خرم.
از شرکت ها مخصوصا ایران خودرو هرچه بخری کلاه سرت تان رفته شک نکنید.
Navid_Aref
2 June 2008, 06:46 PM
جناب mehraban87 ([Only registered and activated users can see links]) گرامی، لطفا تاریخ پست هایی را که به آنها استناد کردید را هم در نظر بگیرید. برخی از آنها بیشتر از یک سال پیش یعنی زمانی که حتی یک لوگان هم تولید نشده بود و در آن حال و هوا نوشته شده اند که در نظر نگرفتن تغییر شرایط در حال حاضر منصفانه نیست. هم اکنون نزدیک به چهل هزار لوگان در دو شرکت خودرو ساز تولید شده است و اکثر افراد جامعه این خودرو را می شناسند.
مربوط به September 2007 هستند!!
poryabehzadi
27 June 2008, 11:34 PM
قرار بود تندر 90 جایگذین پیکان 5 میلیون بشه نه با قیمت 14 میلیون ؟!؟!
واقعا ملت باید تحریم کنن و پولاشونو پس بگیرن . آخه میرزه 14 تا ؟!!؟
هیچ قیافه ای نداره این ماشین آینه ها جانبی زشت ، ستون عقب بد ، قسمت بالای درب ها مخصوصا درب عقب بی ریخت . ارتفاع صندوق عقب خیلی بالا که باعث شده دید عقب کم باشه ، رودری بد قواره و ....
آخه کی گفته ایران باید ماشین تولید کنه ؟!!؟ بعد 3 - 4 سال هنوز دارن برای تحویل این ماشین لنگ میزنن ؟؟
بجای اینکه این همه سرمایه گذاری در بخش خودرو بشه برن صنایع دستی و فرش و .... که در دنیا بنام هست و رونق بدن والا ایران بعد 12 سال ممنوعیت واردات خودرو نشون داد که نمیتونه تولید کننده باشه .
باید از این معقوله بیاد بیرون و دربهارو باز کنن و تعرفه واردات به زیر 10 % برسونن این وضعش نمیشه همه ملتو گذاشتن سر کار ........
دوست عزیز امروزه متفاوت بودن هر چیزی دوست داشتنی تر است می توانی انرا در جامعه ببینی تا کی قیافه ماشین های چند دهه پیش مانند 405 -پراید .....را دید وتحمل کرد .این معایب که برای تندر گفته اید محاسن اوست لطفا برای اگاهی به سایت خبر خودرو قسمت ال 90 مراجعه کنید در قسمت ال 90 مستحکم و مدرن..تمام محاسن این خودرو را خواهید فهمید
امير محمودزاده
1 July 2008, 09:05 AM
جناب آقاي پوريا بهزادي
با تشكر از پاسخ جنابعالي ضمن تاييد مطالب پورياي عزيز به اطلاع همه تندريهاي دوست داشتني ميرسانم كه اينجانب در يكي از كارخانه هاي بزرگ صنعتي در شهر تبريز به عنوان كارشناس فني كار مي كنم وسفرهاي خارج از كشور مخصوصا آلمان زياد مي روم.لذا لازم دانستم بگويم كه در مملكت ما تا كي بايد ماشينهايي مانند روآ و پرايد و .... به حالت تحميلي به اين ملت داده شود حالا كه ماشيني با امكانات روز دنيا وبا قيمتي مناسب چرا اينهمه ناشكري ميكنيم مگه ما لياقت سوارشدن اين خودروها را نداريم.اين ماشين در خود آلمان طرفداران زيادي دارد من خودم قبل از اينكه اين خودرووارد خيابانها شود در ايتاليا و فرانسه از نزديك ديده بودم و خيلي از ماشين راضي بودند.
amingzj
11 July 2008, 12:39 AM
تمديد بخشنامه هاي تبديل خودرو تندر نود – گوياهاي 2118 و 2126 و 2133 ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links]
amingzj
12 July 2008, 10:08 AM
تبديل (E2(SLX به (E2 LP(luxury ([Only registered and activated users can see links])
البته به نظر من این دیگه خیلی نامردیه!
amingzj
10 August 2008, 12:37 PM
تبديل استثنايي خودرو تندر 90 (در خصوص مشترياني كه دعوتنامه براي ايشان ارسال نشده است) ([Only registered and activated users can see links])
mosafer1
1 October 2008, 12:06 PM
با سلام
قابل توجه دوستانی که بهمن 86 ایرانخودرو ثبت نام کردند:
{توضیح: ایرانخودرو سال گذشته (بهمن 86) شروع به پیش فروش تندر با موعد تحویل شهریور 87 (!) کرد}
طی تماس با یکی از نمایندگیهای ایرانخودرو (شیراز)، ظاهرا شرایط تبدیل جدید برای این افراد اعلام شده است. شرایط تبدیل برای متقاضیان "E2 LP" ، که 7 میلیون واریز کرده بودند، به شرح زیر می باشد:
پارس؛ مبلغ واریزی: 9.800.000
405؛ مبلغ واریزی: 5.720.000
سمند LX؛ مبلغ واریزی: 7.580.000
ظاهرا تحویل 30 روزه.
حال جای این سوال باقیست که ایرانخودرو و جناب منطقی، با آگاهی از روند تحویل خودروها، با چه استدلال و منطقی موعد تحویل رو شهریور 87 اعلام کردند؟ و با چه هدفی شروع به ثبت نام جدید کرده بودند؟ البته جواب این سوالها رو هممون میدونیم.
با تشکر.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.