View Full Version : نحوه ی دریفت کردن
El Padrino.
15 August 2007, 10:31 PM
دوستان اگه ممکنه نحوه ی دریفت کردن رو توضیح بدن
ممنون
ali14049
17 August 2007, 03:28 PM
سلام دوست من! بنظرم اول از همه برو فست اند فریسو ببین! دیدنه این فیلم خیلی میتونه کمک کنه! تا بعد بیام برات توضیح کامل بدم! توی یو تیوب هم نمونه های خیلی خوبی داره!
eCom2001
17 August 2007, 04:28 PM
دوست عزبز با چه ماشینی می خواید این کارو انجام بدین؟
یک مورد خارج از بحث ... علی جون چه قدر نوشته شما علامت تعجب داره!! :grimace:
El Padrino.
17 August 2007, 09:48 PM
با ماتیز چون فکر کنم بهتر بشه
arash p mbz bmw
18 August 2007, 03:26 PM
حسن جان کودوم قسمت رو مشکل داری؟!
ببین با هر ماشینی حتی ماتیز میشه اما اینو بدون احتیاج به ماشینی هست که تعادلش به نسبت بد نباشه!!!
kickerboy
18 August 2007, 04:27 PM
چی چی با هر ماشینی می شه با ماتیز پدر صاحب بچه در می آد ، اخه خدا خیرت بده این کارا رو واسه چی می خاهی انجام بدی ، دیگه چرا با ماتیز ، من به شخصه معتقدم با ماتیز شدنی نیست ، اگر هم بشه ماتیزه ماشین نمی شه و در ضمن کوچکترین اشتباه با این جور ماشین ها = باقالی شدن
روشن گفتم؟
به دل نگیر اما ان شاء الله یه ماشین میگیری واسه این کارا بعدشم جایی که محل این کارا هست میری حالِ همگی رو می گیری
arash p mbz bmw
18 August 2007, 05:46 PM
مگه دریف حالگیریه؟!؟!:icon_ques
با هر ماشینی میشه خوبم میشه!!!
فک کنم دریف رو با راک فورد یا بورن اشتباه گرفتی..!!
توی دریف فقط مهم اینه که ماشینو سر بدی!!!
البته کنترلش هم مهمه برای همین گفتم بهتره ماشینی باشه که تعادلش خوب باشه ...
El Padrino.
18 August 2007, 05:53 PM
آخه ماتیز اگه چپ کنه و یا داغون بشه مشکلی نیست ولی آوانته اگه چپ کنه حیفه
من کلا نی دونم این کار رو چه جوری باید انجام داد فیلم هاشو گرفتم ولی متوجه نشدم
kickerboy
18 August 2007, 07:12 PM
خوب منظور من از دیریف سر دادن ماشین به پهلو هست نه هر سُر دادنی ، واسه این کار ماشین باید ،
نگاه کنید دوستان اینو جدی میگم ماشینتون باید موتور قوی و سبک داشته باشه ، نگید نگفت ، پس فردا برید با ماشین ای سلطنتی که موتورشون کل وزن ماشین رو تشکیل مده بخواهید دریف بزنید ( مثالاً ماکسیما )
نمی گم نمی شه ، یا چپ می کنید ، اما اولاً ماشین فشار زیادی رو به اجبار تحمل می کنه ، خوب بعدش هم پیادتون می کنه ، دومن اصلاً دیریف قشنگی نمی شه ، یه جور هایی خنده دار می شه ، تو تعادل کاملاً باشما موافقم بعد از قضیه موتور و استرس بار مهم ترین نقش رو داره ، بورن رو من نمی فهمم منظور شما دقیقاً چیه می شه یکم توضیح بدین ، یا اگه قبلاً جایی بحث شده بگید تا من اطلاعاتم رو ، بیشتر کنم .
اگه دیریف حال گیری نیست واسه چیه ، 2 تا حالت داره یا می خوای خودت حال کنی که خوب حال بقیه رو میگیری ، یا می خوای حال بقیه رو بگیری که بشدت با این حرکت حالشون گرفته می شه البته شاید شما هم مثل من وقتی یه همچین حرکتی رو از کسی ببینی بجای اینکه حالت گرفته بشه و ... به وجد بیای شاید حتی واسش هورا هم بکشی ، این خیلی خوبه ، خوشحالم که اینقدر روحیه های بچه های تالار های فارسی بالا و به هم نزدیک هست .
arash p mbz bmw
18 August 2007, 09:18 PM
نه عزیزم
من این تکنیک رو اصلا حال گیری نمیدونم
این حرکت به نظر من خیلی حال میده بهت و اصلا هم صحیح نیست توی خیابون بزنی و باید توی پیچ پیست یا شب وقتی خلوته انجامش بدی...
بورن منظورم born outهست که یکی از حرکات نمایشی هست ...
همون دودینگ خودمون که اونقد در جا میگازیم که لاستیک بخوابه....
دریف معمولا و بیتشر توی پیست کاربرد داره نه توی خیابون
به نظر من توی ریس خیابونی شفیت کردن و نحوه ی ترمز گیری و حتی HEEL & TOEرو بدونی برات کافیه چون هیچ کس بلد نیست پس شما حتما جلو میافتی و جلو هم میمونی...
El Padrino.
18 August 2007, 09:28 PM
به نظر من توی ریس خیابونی شفیت کردن و نحوه ی ترمز گیری و حتی HEEL & TOEرو بدونی برات کافیه چون هیچ کس بلد نیست پس شما حتما جلو میافتی و جلو هم میمونی...
این که الان وگفتی یعنی چه :icon_arro
میشه توضیح بدی من این فن ها رو بلد نیستم شیفت کردن TOE HEEL
arash p mbz bmw
18 August 2007, 09:37 PM
حسنی جون شیفت کردن یعنی اینکه در ثانیه دنده رو با دور بالای موتورت عوض کنی
متاسفانه توی ماشین همه ی ماها ECUتوی رد لاین ماشین رو خفه میکنه یعنی نمیزاره ماشین دورش بیشتر از رد بره....
حالا اگه ما بخوایم دنده رو توی دور بالا عوض کنیم و در ثانیه باید اونقد تمرین کنیم که نه اب هویج بگیریم نه اونقد طول بدیم که بریم توی رد لاین
توی دور بالا یا همون شیفت که دنده هارو عوض بکنی بسیار توی شتاب گیری تاثیر داره...
HEE & TOEهم یه تکنیک هست که به لحاظی میتونم بگم هم ترمز کمکیه و هم توی پیچها برای شتاب گیری دوباره خیلی کمک میکنه
بسیار طولانیه
ایشالله بعدن میگم
البته از صحبتهای کیکر بوی عزیز مشخصه که میدونه چیه!!
اگه توضیح نداد چشم من میشینم یه مقاله ی کامل در موردش اماده میکنم...
Lord of Darkness
18 August 2007, 11:21 PM
دوست عزیر Heel &Toe همون دریفت به حساب میاد.
دریفت برای ماشینهای دف عقبه(ب ام و(مخصوصا2002) و ماشین امریکاییا خوراک دریفتن).
اما Heel & Toe برای ماشینهای دف جلو.با ماتیز هم یکم سخته بهتره با پراید بزنی البته اگه یه نفر پیدا کنی که بخواد پرایدشو بندازه دور.l
Lord of Darkness
18 August 2007, 11:40 PM
دليل استفاده از تكنيك Heel And Toe اينست كه :
بعد از برداشتن پا از روي كلاچ درزمان تعويض معكوس دنده با يك ترمز لحظه اي از سوي موتور جلوي ناپايداري اتومبيل گرفته شود.
همچنين در هنگام كم كردن دنده در لحظه برداشتن پا از روي كلاچ به گيرباكس و آكسها ضربه وارد ميشود كه كم كردن دنده با روش Heel And Toe جلوي وارد آمدن ضربه و آسيب رسيدن به گيرباكس و آكسها را ميگيرد.
دنده معكوس :
وقتي به پيچي نزديك ميشود اولين كار سرعت خود را كم كرده و داخل پيچ را كنترل ميكنيد و بعد از خروج از پيچ با تعويض دنده به 1 يا 2 دنده كمتر سرعت اتومبيل را افزايش ميدهيد.در اين مدت چون به احتمال زياد پاي خود را از روي پدال گاز برداشته ايد دور موتور پائين خواهد آمد .ممكن است تا حداقل افت كرده باشد و در ثاني برداشتن پا از روي كلاچ ( مخصوصا در كلاچهاي اسپورت) هر چقدر هم گاز بدهيد نخواهيد توانست جلوي ضربه خوردن اتومبيل را بگيريد و شتاب نيز كم شده رسيدن به سرعت قبلي زمان بيشتري خواهد برد.
در نتيجه پايداري اتومبيل بر هم خورده (به خصوص در زمينهاي لغزنده) و هم آكسها و گيرباكس و ديفرانسيل و ... آسيب خواهند ديد.
اگر ميخواهيد از تكنيك Heel And Toe استفاده كنيد در وضعيتي مانند بالا شرايط بالا چنين عمل كنيد :
تكنيك HEEL AND TOE
باز هم وارد همان پيچ بالايي ميشويد. وقتي داريد با پاي راست ترمز ميكنيد با پاي چپ كلاج را گرفته و دنده معكوس بدهيد ( پا روي كلاچ ميماند) سپس با پاشنه و يا بغل پاي راست (به شكلي كه پنجه پاي راست روي ترمز بماند) پدال گاز را كمي فشار دهيد تا دور موتور بالا برود و بتوان به راحتي سرعت گرفت و پا را از روي كلاچ برداريد. همين ....
بدين ترنيب به نرمي و بدون ضربه دنده معكوس كرده ايد.
اين روش بيشتر در پيستها استفاده ميشود و در پيست موثرتر است و در رالي اگر ميزان تراكم موتور كم باشد موثر نبوده و مورد استفاده نيست....
دليل ديگر به كار بردن اين تكنيك اينست كه در اتومبيلهاي ديفرانسيل جلو با اين كار پشت اتومبيل كمي سر ميخورد و پيچهاي تيز را به راحتي و با سرعت بيشتري ميتوان پيچيد.
اگر پدال گاز و ترمز در سطح نزديك به هم باشند انجام اين تكنيك راحتتر خواهد بود.
صندلي بايد تنظيم و خود را راحت احساس كنيد براي تنظيم پدال ميتوانيد كيت پدال اسپورت خريداري و نصب كنيد
همچنين كفشهاي مورد استفاده نيز بسيار مهم هستند , با كفشهايي كه كف بسيار كوچك و كم عرضي دارند نميتوان اين كار را انجام داد , كفشهاي معمولي براي اين كار مناس خواهند بود.
بهترين كفش هم يك جفت كفش رانندگي گران قيمت خواهد بود , اونم اگه تونستين گير بيارين.
تمرين تكنيك Heel And Toe
بله ديگه همون چيزي رو كه شما انتظار خوندنشو دارين ميخوام بنويسم ... يك مكان وسيع و خالي
در يك مكان وسيع و خالي نوشتهاي بالا را تمرين كنيد(اگر اين كار رو نكنيد در اوج لذت و ياد گيري يهو يه تصادف بي موقع ميشه و شما در حالي كه فكر ميكنيد چيزي نشده پياده ميشيد و ميبينيد كه يه 2-3 تومن خرج شماست و يه 2-3 تومن هم خرج ماشين اون يكي بابا ... حالا اگه شانس داشته باشين و با ماشين تصادف كنين , اگه به آدم بزنين و هيچيشم نشه كلاهتون پس معركه است)
بعد از يكي دو ساعت و يا 300 -400 بار انجام تمرين Heel And toe از دنده 2 به 1 كه متوجه شديد كاملا ياد گرفتيد و اتوماتيك وار اين حركت را انجام ميدهيد اين بار از دنده 3 به 2 تمرين كنيد.
حداكثر بعد از 1 ماه ميتوانيد اينتكنيك را بدون نقص انجام دهيد.
ضمنا هيچ وقت و تاكيدا هيچ وقت اين تكنيك را در جا ها و يا پيچ هايي كه طرف ديگر آنرا نميبينيد و ديد محدود است انجام ندهيد.
سخن آخر و نتيجه
اين تكنيك براي پيست و مسابقات است و آنرا در خيابان انجام ندهيد مگر در يك مكان وسيع و خالي.نقطه مشترك ايمني يك اتومبيل مجهز براي پيست و يك اتومبيل معمولي اينست كه هر دو 4 چرخ دارند پس هميشه مواظب باشيد.......
يك راننده خوب كسي است كه با اينكه همه تكنيكهاي رانندگي را ميداند هميشه طبق مقررات رانندگي ميكند و جز موارد ضرور و حياتي آنهارا به كار نمي گيريد.
برگرفته از سایت تیونینگ تاک
arash p mbz bmw
19 August 2007, 01:08 AM
lord عزیزم کامل -جامع و مفید بود...
اما من یه نکته ای رو تصیح کنم با اجازتون...
تکنیک heel and toeخودش یک مرحله از دریف محسوب میشه نه دریف باشه خودش....
من بارها برای اینکه دور ماشینم برای شتاب بیشتر بالا باشه بدون اینکه دریف بزنم از این تکنیک استفاده کردم....
این کار بوستر رو تقویت میکنه و ترمز علاوه بر اینکه بهتر عمل میکنه دور ماشین هم بالا میمونه تا بشه شتاب خوبی از ماشین بگیریم...
مرسی از توضیحات خوبتون
دوست عزیر Heel &Toe همون دریفت به حساب میاد.
دریفت برای ماشینهای دف عقبه(ب ام و(مخصوصا2002) و ماشین امریکاییا خوراک دریفتن).
اما Heel & Toe برای ماشینهای دف جلو.با ماتیز هم یکم سخته بهتره با پراید بزنی البته اگه یه نفر پیدا کنی که بخواد پرایدشو بندازه دور.l
به نظر من فرقی نمیکنه
مهمترین بخش دریف سر دادنه که اگه بلد باشی دیف جلو هم میشه سر داد..!!!
ali14049
19 August 2007, 02:24 AM
مطالب دوستان کامل بود و ولی اینو بگم که با ماشینا دیف جلو هم میشه دریفت زد و من یه بار با ماکسیما اونم بطور اتفاقی دریفت زدم! خیلی هم خوب شد ولی خب لحظه لحظه حساسی بود و از روی تفریح نبود! فقط برای حفظ تعادل گازو نباید ول کنید که ماشین میره تو باقالیا...!:icon_razz
Lord of Darkness
19 August 2007, 10:45 AM
نه علی عزیز من نمیگم نمیشه دریفت زد.میگم به این تکنیک توی ماشینهای دف جلو با دف عقب فقط اسمش فرق میکنه.ماهیت کار یکه(سر دادن عقب ماشین توی پیچ برای اینکه از سرعت و شتاب ماشین کم نکنیم و سرعتمون رو تو پیچ حفظ کنیم) فقط اسم ظاهریشون فرق میکنه.
El Padrino.
19 August 2007, 11:07 AM
آرش جان شیفت کردن رو بلدم در کسری از ثانیه باید دنده رو عوض کنی که در ماشین ها از دنده 1 به 2 تیک آف می کنه و در بعضی ماشین ها حتی از 2 به 3 هم تیک آف میکنه مثل سیلو
arash p mbz bmw
19 August 2007, 02:24 PM
نه علی عزیز من نمیگم نمیشه دریفت زد.میگم به این تکنیک توی ماشینهای دف جلو با دف عقب فقط اسمش فرق میکنه.ماهیت کار یکه(سر دادن عقب ماشین توی پیچ برای اینکه از سرعت و شتاب ماشین کم نکنیم و سرعتمون رو تو پیچ حفظ کنیم) فقط اسم ظاهریشون فرق میکنه.
اگه دف جلو باشه باید اور استریت بکنین ماشینو...
اگه دف عقب هم باشه باید اندر استریت بکنید...
توی هر دو حالت میشه اما خوب دف عقب سر دادنش راحت تر و زیبا تره!!:icon_excl
siavash_sg
21 August 2007, 12:13 AM
ولی این تکنیک باعث مختل شدن رانندگی میشه
اصلن معکوس دادن در پیچ اشتباه و باعث اختلال میشه
در رانندگی حرفه ای همیشه قبل از پیچ معکوس رو میدن نه درون پیچ
وقتی که معکوس بدی یا به اصطلاح دنده چاق باشه دیگه احتیاجی نیست که بخواین دور موتور رو بالا ببرین
ماشین وقتی وارد دهانه پیچ شد اگه دنده چاق باشه هر چه قدر گاز بدی که در نمیره وقتی تعادلش حفظ بشه اگه با دندهی پر تویی پیچ برید خیلی راحت میتونید عقب ماشین رو سر بدید کاری که من خودم میکنم
ولی بازم میگم ماشینی که رفت تو پیچ فقط باید با دنده پر پارو گذاشت رو گاز وگرنه میری تو باقالیا
arash p mbz bmw
21 August 2007, 12:18 AM
اقا سیاوش افتخار دادین به ما و پست دادین قربان....
میدونید اصلا هدف از معکوس اینه که دور بالاتر بره و گیرباکس هم کمک کنه به کاهش سرعت
معمولا توی پیست میگن تا نزدیک پیچ تا میتونی بگاز و نزدیک پیچ با نهایت قدرت ترمز کن
حالا با این روش دیگه راحتی...
وقتی توی پیچ معکوس بدی دیگه مشکلی نداره ماشین و به قولی گیجی هم نمیگیره چون چرخ دنده ها هستن که دیگه سرعت رو کم میکنن و در ضمن دو رو هم بالا میارن!!
سیاوش جان منتظر شنیدن خاطرات دریف زنی خود شما هستیما....
siavash_sg
21 August 2007, 12:49 AM
ارش جون نظره لطفته ما که دوچرخه هم نمیتونیم سوار بشم
منظور از معکوس رو میدونم
خودم اول نزد پدرم دوره این کارها رو دیدم بعد اقای خسرو مخزنی و نادر جعفری که از نزدیکان پدرم هستن و مربیان پیست هم تمرین دادن منو و تایید کردن
الان خم مشغول جمع کردن یه فورد اسکورت هستیم که گیر باکسش به مشکل خورده اونم دف عقب هست خوراک اینجور کارها
ولی طبق رانندگی من تو پیست و نظر این بزرگ واران معکوس باید قبل از پیچ داده بشه سر دادن ماشی باید با شتاب گیری که از دنده معکوس داری و فرمون انجام بشه حالا نگه داشتن پا بر روی کلاج زمان رو از ما میگیره در مسابقه که این کار ریسک بالایی داره بدرد نمیخوره و فقط میتونی زمانی که در ریسنگ لاین هستین و پبچ باز میزنین ان کارو رو بکنید
توی پیست میگن اگه ماشین کنارته تا جایی که اون گاز میده تو هم بده
حالا اگه هر دوتا به این حرف عمل کردن چی میشه؟
El Padrino.
21 August 2007, 01:04 PM
جناب لرد واقعا ممنون کامل بود
یک راه دیگه برای معکوس دادن سر پیچ
قبل از پیچ ماشین رو خلاص کنید یک دنده معموس بزنید و کلاچ رو ول کنید هم در ترمز گیری کمک میکنه و هم زود تر معکوس رو انجام دادید حتی در بعضی از پیچ های ملایم احتیاجی به ترمز گرفتن نیست فقط می تونید معکوس بدید نه البته در دور های بالا ولی معکوس قبل از ترمز در شتاب گیری بعد از پیچ اختلال ایجاد می کنه یعنی باعث میشه شتاب گیری درست و خوب انجام نشه چون دور موتور پایین هست ماشین دور تر شتاب میگیره
arash p mbz bmw
21 August 2007, 02:22 PM
'گذر از پیچ مبحث مفصلیه که به همین سادگیا نیست...
اونقد مهمه که فقط چندین تکنیک برای عبور راحتر از پیچ هست...
ما باید نوع پیچ رو بسنجیم و بعدش حالا تصمیم بگیریم که چطور ردش کنیم نه اینکه همین طوری معکوس بدیم و ترمز کنیم و....
kickerboy
26 August 2007, 10:41 AM
ضمن عرض سلام مجدد به تمامی عزیزان
مباحث خیلی داره تخصصی می شه
واسه من که فرق کلاچ و ترمز رو نمی دونم درکش سخته ، یه لطفی بکنید اگه اطلاعاتی هم میدید کامل و تا اونجا که می شه از اصطلاحات اتوموبیل رانی استفاده نکنید ( آدم چون اطلاعات نداره گیج می شه ) بعد در مورد رد کردن پیج ها یه تکنیک هست که کلاچ و ترمز رو با هم می گیرم و گاز میدیم ، در خصوص نحوه و نسبت گرفتن کلاچ و ترمز یه کم توضیح بدید و اینکه واسه خاطر آماده کردن پای چپ که به طور همزمان می خواد کلاچ و ترمز رو بگیره آیا تمرین مقدماتی داره که اول بس ا... ترکمون نزنیم ؟
ممنون
arash p mbz bmw
26 August 2007, 02:19 PM
ضمن عرض سلام مجدد به تمامی عزیزان
مباحث خیلی داره تخصصی می شه
واسه من که فرق کلاچ و ترمز رو نمی دونم درکش سخته ، یه لطفی بکنید اگه اطلاعاتی هم میدید کامل و تا اونجا که می شه از اصطلاحات اتوموبیل رانی استفاده نکنید ( آدم چون اطلاعات نداره گیج می شه ) بعد در مورد رد کردن پیج ها یه تکنیک هست که کلاچ و ترمز رو با هم می گیرم و گاز میدیم ، در خصوص نحوه و نسبت گرفتن کلاچ و ترمز یه کم توضیح بدید و اینکه واسه خاطر آماده کردن پای چپ که به طور همزمان می خواد کلاچ و ترمز رو بگیره آیا تمرین مقدماتی داره که اول بس ا... ترکمون نزنیم ؟
ممنون
کاملا حق با شماست و مقصر من هستم و باید اصطلاحات رو کمتر به کا ببرم...
اونی که میگین کلاچ-ترمز-گاز با هم سر پیچ همون hel&toeهست که به معنی پاشنه ی پا هست....
پاشنه رو گاز و با نوک با ترمز و اونیکی پا هم روی کلاچ...
خیلی تمرین میخواد....
من اولا که میزدم ماشین سر پیچ گیج میشد و سریع باید جمش میکردی مگرنه ....
طریقه ی ترمز گرفتن هم توی ماشینای بدون ABSجداست..!!ایشالله عرض میکنم خدمتتون...
Lord of Darkness
5 September 2007, 11:10 PM
kicker boy عزیز
من پیشنهاد میکنم حتما با حضور یه مربی(منظور کسی که حداقل به این تکنیک کاملا مسلط باشه) انجام بدی.کلا رانندگی حرفه ای حتما نیاز به مربی داره چون هم احتمال آسیب دیدن خودت هست و هم احتمال خسارت دیدن ماشین(که این احتمال بسسسسسسیار قویتره).
مهمتر از همه اینکه اگه یه تکنیکی اشتباه توی بدنت بیفته درست کردنش خیلی خیلی سخت تر از آموزش اولیه هست.
kickerboy
6 September 2007, 03:45 PM
سپاس
اما اول اینو بگید که با پای چپ کلاچ و ترمز رو باید گرفت یا با پای راست گاز و ترمز ؟
نمی دونم چرا من تو ذهنم بود که باید با پای چپ کلاچ و ترمز رو بگیرم اما منطقی ترش انگار پای راست و گاز و ترمز هست
دوم اینکه خوب من شاید رفیقی ندارم که این تکنیک ها رو بلد باشه و مربی هم که خوب خرج داره دیگه ما هم که مایه دار نیستیم ، یه جوری باید کنار بیاییم ( با شما هم موافقم حتماً ماشین اسیب می بینه من حواسم یه خودم هست )
سوم ، من اونقدر هم تو جو این حرکات نیستم که همین که شما گفتید برم اجراش کنم حتمن قدم به قدم اجرا می شه که همون طور که اشاره کردم ترکمون نزنم .
Lord of Darkness
7 September 2007, 10:11 AM
پای راست برای گاز و ترمز،پای چپ برای کلاچ
X_Man
3 May 2008, 01:39 AM
حتما قبل دریفت این فیلم رو ببینید تا شاید پشیمون بشید :icon_twis
How not to drift (http://www.snotr.com/video/1096)
یا حداقل حواستون رو بیشتر جمع کنید.
Nomad
3 May 2008, 03:59 AM
دوست عزیز ... من تا حالا راننده به این خنگی ندیده بودم !!
البته اگر کامنت های همین فیلم رو هم بخونید متوجه میشید که اینا چقدر مبتدی بودن ...
تعریف نباشه ولی خود بنده چنان دریفت هایی انجام میدم با همین ماشینهای دف جلو مثه 405 و خانواده پژو که خودم هم بعد از هر دریفت کلی هیجان زده میشم و آدرنالین میپره آسمون ...
بالاخره الکی بهمون نمیگن DK ...:icon_mrgr
حالا اینا چه گاگول هایی بودن من نمیدونم ... احتمالا بار اولشون بوده .
البته اکیدا دریف بازی رو به دوستانی که تا حالا تجربه نداشتن توصیه نمیکنم که یا از توی جدول وسط بلوار جمعتون میکنن و یا جوی آب و دیوار و غیره . ( من خودم کلی وصله پینه زدم به ماشین تا یاد گرفتم ) .
shei2nak
4 May 2008, 03:07 AM
سلام.
من امروز سوار پيكام مدل فكر كنم 54 اينا بود كه ماله يكي از بچه هاي دانشگاه بود شدم و رانندش ( دوستم) با هر حركت سريع فرمان ماشين رو كلي سر ميداد ( دريفت ميزد) و برام خيلي جالب بود كه چرا اينجوري ميشد و حتي لاستيك ها هم صاف نيودند و به قول خودش مارشال دور سفيد بودند. به نظرتون دليل چي ميتونست باشه؟ ايا دنده دشلي ها ويا هرزگرد هاي ديفرانسيلش مشكل داشتند يا از فرمونش است؟؟؟
Nomad
7 May 2008, 11:46 PM
والله نمیدونم چی میشه گفت در این مورد ...!!
من چند سال 405 داشتم و چند سری لاستیک ها رو عوض کردم ... هر باز که لاستیکها ساییده میشدن ، برای شروع پیچ میدون ها با چرخش سریع فرمون و همزمان یه گاز پر دادن تو دنده سنگین ، ماشین کلی لیز میخورد و لذتی داشت ...
حالا این دوستتون از چه روشی استفاده کرده ... نمیدونم .
البته چرا از خودش نپرسیدید ، خودش جای سوال داره ...!!
Orion
7 May 2008, 11:58 PM
چرا تو كامنتهاي اون فيلم چند نفر گفتند ماشينهاي دف جلو رو نميشه دريفت زد؟!!
Nomad
8 May 2008, 01:22 AM
آخه دوست عزیز ... دریفت بر خلاف تصور دوستان ایرانی جماعت و ماشین باز ... ، این نیستش که میرن سر یه پیج و دستی رو میکشن و فرمون و میپیچون و دم ماشین میچرخه و خلاص ...!!
دریفت انواع داره و بعضی مدلهاش هم فوق العاده سخت هست . بعضی از نوع هاش هم هست که حتما بایستی با انواع خاصی از ماشین ها انجام بشه ... مثه ماشین های دف عقب .
موفق باشید و ماشین بابا رو هم با اینکارها خراب نکنید که ما خیری ندیدم غیر از خوشی دوستان !! و لاغیر .
shei2nak
8 May 2008, 02:52 PM
سلام.
منم ميدونم. اما كسي كه نميدونه فرمون چيه و دنده چيه ازش چي مي پرسيدم؟؟؟:icon_razz درضمن من يه بار پشت فرمونش نشستم و تا ميومدي گاز بدي ماشين ريپ ميزد و ميخاست كه خاموش بشه ( كه با كمي روغن ترمز در كاربراتش درستش كردم). خلاصه ماشين داغوني داشت و اين كارا رو باهاش ميكرد...
lovee_eshgh
9 May 2008, 12:49 PM
خوب tokio drift بگیرید نگاه کنید ، بهتر از انجام عملیشه !
shei2nak
10 May 2008, 04:52 PM
منظورتون چيه؟ پس ديگه ملت يه پلي استيشن هم بگيريم و ديگه نه رالي و نه فرمول يك و اين حرفها؟؟؟؟؟؟
El Padrino.
13 May 2008, 10:16 PM
مسعود جان میشه در مورد دریفت زدن ساده کمی توضیح بدید ؟
sahandpotter
19 May 2008, 12:43 PM
دوستان...میخواستم ببینم طریقه ی دریفت زدن با ماشین شاسی بلند...توی خاکی چطوری هست؟؟
کسی تجربه ای داره؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنه..
shei2nak
20 May 2008, 12:11 AM
سلام.معمولا تو خاكي با همه نوع ماشين خيلي راحت تر ميتوان دريفت زد. چون اصطحكاك خيلي كمتر از اسفالت است.
براي اين امر فكر كنم راحت ترين كار اينه كه اگر در حالت درجا ميخواهيد دور 180 درجه بزنيد فرمان را تا انتها بچرخانيد و بصورت خيلي پرگاز (تيك اف شديد) شروع به حركت كنيد كه عمل چرخش خيلي زيبا مي شود. اما اگر در حركت مي خواهيد انجام دهيد هم طبق دستور العمل هاي اسفالت است و اما همانطور كه اصطحكاك خاكي كم است و باعث صحولت در انجام عمل دريفت باعث منحرف شدن هم ميشود و نياز به دقت زيادي دارد.
Orion
20 May 2008, 12:27 AM
سلام.معمولا تو خاكي با همه نوع ماشين خيلي راحت تر ميتوان دريفت زد. چون اصطحكاك خيلي كمتر از اسفالت است.
براي اين امر فكر كنم راحت ترين كار اينه كه اگر در حالت درجا ميخواهيد دور 180 درجه بزنيد فرمان را تا انتها بچرخانيد و بصورت خيلي پرگاز (تيك اف شديد) شروع به حركت كنيد كه عمل چرخش خيلي زيبا مي شود. اما اگر در حركت مي خواهيد انجام دهيد هم طبق دستور العمل هاي اسفالت است و اما همانطور كه اصطحكاك خاكي كم است و باعث صحولت در انجام عمل دريفت باعث منحرف شدن هم ميشود و نياز به دقت زيادي دارد.
و صد البته امكان چپ كردن بيشتر! چون تو جاده خاكي موانعي وجود دارند كه در آسفالت وجود ندارد. و وجود مانع براي چرخهاي عقب كه در حال ليز خوردن هستند، يعني ريسك بالاي چپ شدن! مگر اينكه خاكش مثله كوير خالص باشه. يعني شن.
shei2nak
20 May 2008, 12:53 AM
سلام. براي تكميل اينم بگم كه تو اسفالت هم ممكنه هر مانعي پيدا شود. (ديروز تو راه دانشگاه داشتم ميرفتم تو اتوبان سعيدي همون جاده اسلامشهر كه خيلي عادي بود ولي امروز ديدم يكي از پل ها نشست كرده و منم با 80 تا سرعت از روش يك پرش كردم..... .
كلا بنده زياد موافق دريفت نيستم چون نا جاده ها مطمعن هستند و نه ماشين ها....
tooraj2001
20 May 2008, 12:16 PM
دریف روی آسفالت این جوری هست ؟ : با سرعت تمام و در حال گاز دادن بدون ترمز گرفتن فرمون رو بپیچونیم ؟
shei2nak
20 May 2008, 06:23 PM
نهههههههههههههههههههههه.
تورو خدا اين كار ها رو نكنيد. فردا خونتون ميفته گردن ما......
پست هاي قبلي رو مطالعه كنيد كاملا متوجه ميشويد.
El Padrino.
22 May 2008, 08:47 PM
امروز وسط خیابون یک ورنا یک دریفتی زد تا 2 ساعت توی کف بودم به عمرم چنین درفتی ندیهد بودم حتی در فیلم ها!!! جو درفت زدن گرفتتم با ماتیز یکی زدم خیلی خوب نشد یک کم از تعادل خارج شد ولی خیلی حال می ده اگه دریفت هم نشه بازم حال میده با سرعت زیاد پیچید
Orion
22 May 2008, 08:53 PM
دف جلو رو چجوري دريفت ميزنين؟!! :icon_twis
El Padrino.
23 May 2008, 11:48 AM
بدون ترمز بپیچ با سرعت زیاد راحت میشه زد
shei2nak
23 May 2008, 06:26 PM
سلام.
اميدوارم منظور از سرعت زياد 120 تا نباشه( يا بيشتر) دريفت زدن بشتر از 60 تا سرعت خيلي خطرناك و نياز شديد به حرفه اي بودن دارد.... موفق باشين و يكم كمتر جوگير شويد كه چند وقت ديگه نيايد پست بزنيد كه واي بدبخت شدم نصف ماشين بابام رو جم كردم..:icon_cry::icon_mrgr
El Padrino.
23 May 2008, 08:24 PM
ماتیز ماشین مامانه ! با ماشین بابا این کار ها خطر ناکه حسن !! نه با 40 تا زدم
shei2nak
24 May 2008, 01:04 AM
يعني واقعا چرخ هاي عقب سر خورد؟؟؟ فكر نكنم. من كه با سيلو. 405.پرايد و اردي اين شراسط رو امتحان كردم اما فقط خودم چسبيده ميشدم به درو ديوار و ماشين كماكان چسبيده به اسفالت ادامه مسير ميداد....
Orion
24 May 2008, 11:08 PM
اصولاً دريفت كردن با ماشينهاي دف جلو معني نداره! يعني اسمش ديگه دريفت نيست! بايد يه اسم ديگه براش گذاشت!
El Padrino.
25 May 2008, 01:24 PM
چرا دریف نیست اتفاقا عالی میشه
من دیروز با آوانته هم یکی زدم خیلی جالب در نیومد با سرعت 40 تا توی خیابان عریض پیچیدم در حین پیچ دوباره تخته گاز کردم ماشین معکوس زد خیلی تعادلش به هم نخورد فکر کردم نشد ولی رد لاستیک رو که نگاه کردم فهمیدم چه کار کردم !!! باری دیگر به تعادل آوانته ایمان آوردم
sahandpotter
25 May 2008, 09:10 PM
منم اینکارو بلاخره با ماشین شاسی بلند تو خاکی انجام دادم......در حین فرمون دادن دور موتورو بردم بالا...
خیلی خوب جواب داد !!!
جوووووو رالی گرفت منو !!!!
مخصوصن لیز خوردنش که هیچ....بلند شدن خاک بعدش خیلی حال داد !!!
sahandpotter
25 May 2008, 09:13 PM
محض اطلاع دوستان ماشین رونیز بود....
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.