View Full Version : معيارهاي انتخاب فيلتر هواي اسپرت مناسب
علی سلیمی
5 February 2005, 01:03 AM
سلام به همه دوستان٬ يه سوالي از دوستاني كه در زمنيه تونينگ كار ميكنن داشتم و اونم اينه كه مدتي هست كه فيلتر هواي اسپرت هاي متنوعي با شكل و ظاهر و مارك هاي متفاوتي تو بازار پر شده و همينطور هم قيميت هاي مختلفي كه تو بازار موجوده٬ ميخواستم بدونم شما چه معيار هايي رو براي انتخاب فيلتر هوا ميدونيد.
يعني بر فرض شخصي مثل من بخواد از بازار فيلتر هواي اسپرت بخره بايد به چه نكاتي توجه كنه چون من فيلتر هوا هاي مختلفي قيميت كردم از 15 هزار تومن تا 40-50 هزار تومن به بالا٬ ميخواستم راهنمايي كوچيكي بفرماييد تا من و ساير دوستان بهترين انتخاب رو داشته باشيم. :o
ممنون متشكر
payamix
5 February 2005, 07:01 PM
من همين ديروز 1 مدل قيمت كردم 90 تومن :twisted:
kasra03
5 February 2005, 09:07 PM
بچه ها سلام ببخشيد من زياد تو ماشين وارد نيستم ميشه بگيد فيلتر هواي اسپرت چي هست؟عكسي چيزي ازش نداريد؟
payamix
5 February 2005, 10:55 PM
اين رو دو ماه پيش خريدم 10 تومن :
https://www.sharemation.com/payamix/DSC00692.jpg
Evanescence
6 February 2005, 08:21 AM
payamix, جان تاثيري در شتاب ماشينتون داشت ؟
علی سلیمی
6 February 2005, 10:45 AM
Evanescence, عزيز فكر نميكنم اين فيلتر هواي موجود در حال حاضر به تنهايي بتونن تاثير محسوسي تو شتاب ماشين ايجاد كنن.
payamix, جان٬ ميخوام فيلتر هوا بگيرم اما واقعا نميدونم به چه علت تفاوت قيميت دارن٬ چون من يه جا قيميت كردم مثلا ميگه 10 هزار تومن يه جا همون رو ميگه 40 هزار تومن٬ حالا شما از فيلتر هوايي كه انداختي راضي هستي؟
niceeevil, باهات كاملا موافقم چون يكي از آشنايان من هم همين كار رو كرده و بهم گفت كه اين فيلتر ها قابل شستشو هستن و اگر وسواس زيادي نداشته باشي ميتوني بدي برات بشورنش و مجدد استفاده كني اما من ماشين اون رو كه ديدم خيلي تر و تميز بسته بود البته ماشين اون پژو 405 بود. حالا من دنبال k&l ميرم احتمال داره اين جا هم پيدا بشه.
به هر حال براي من اين مساله مهمه كه واقعا چه فرقي تو فيلتر هواي 90 هزار تومني با 10 هزار تومني هست٬ عمر بيشتر؟ كارايي بهتر؟ و ...؟ و از كجا ميشه موقع خريد به اين نكات پي برد.
payamix
6 February 2005, 05:44 PM
payamix, جان تاثيري در شتاب ماشينتون داشت ؟
همون روز اول كه بستم به طور بسيار ناچيزي افزايش شتاب رو حس كردم اما بعدش عادي شد!
محمد رضا محمدي
6 February 2005, 07:25 PM
فيلتر هواي اسپرت روي صداي موتور تاثير جالبي داره ..
روي شتاب و مصرف سوخت و همچنين عمر خودرو تاثير داره ..
niceevil
6 February 2005, 07:37 PM
k&C
مارکش اين بود من تو سايتش رفتم نوشته بود حدود 10% رو اسب بخار تأثير داره در بهترين حالات
اين مدل يه روغن مخصوص داره واسه شتشو عمرش هم زياده تقريباً هر 50000 بايد عوض بشه فکر کنم
payamix
6 February 2005, 08:31 PM
به هر حال افزايش قدرت اونقدر نيست كه توقعش رو داريد٬ البته با اين فيلتر من.
صداش آزار دهنده است٬ به همين علت اون لوله سفيد رنگ رو اضافه كردم كه با اين كار صداش تقريبن نسف شد.
Top RPM
7 February 2005, 06:00 PM
تا جايي كه من مي دونمK&N هست. البته مدل هاي كاغذي هم زياده. در ضمن تو دور بالا كاركردشون يشتره و بايد تميز نگهشون داريد. اگر مي تونيد يه جاي خوب براش درست كنيد( براي پرايد تو بازار اومده)
niceevil
7 February 2005, 06:05 PM
K&N
8)
http://www.knfilters.com/
rf_rf_x2
7 February 2005, 10:48 PM
پس اينكه ميگن 6 اسب بخار قدرت موتورو زياد ميكنه خالي بنديه؟؟؟؟؟؟
niceevil
7 February 2005, 11:17 PM
سايتی که دادم رو ببين اونجا نوشته تا 10% اسب بخار رو زياد ميکونه
البته اون مدل نه اينا که اينجا ميدن 10 تومان
علی سلیمی
7 February 2005, 11:32 PM
niceeevil, سلام دستت درد نكنه سايت رو ديدم عالي بود فقط حيف كه خريد كردن ازشون يه كم سخته٬ يعني اگر قرار باشه از آمريكا بخرم بفرستم دوبي٬ از دوبي به تهران كلي طول ميكشه :P ولي فكر ميكنم نمونه ي اون تو همين تهران هم باشه٬ در هر صورت ممنون از لينكت اين فيلتر هوا هاي اسپرت كه دور ور 10-20 تومن هست بيشتر صداي خوبي دارن و فكر نميكنم از ساير جهات چندان هم با فيلتر هاي معمولي تفاوت آنچناني داشته باشن٬ حالا فعلا ايران خودرو كه مارو 3 هفته هست الاف كرده تا يه ماشين اونم با رنگ انتخابي خودشون بدن٬ اما وقتي ماشين رو گرفتم يه فيلتر خوب ميگيرم و حتما نتايجش رو به شما هم اعلام ميكنم (امروز اون دوستم رو كه از همون فيلتر هاي قابل شستشو و .. رو خريده بود ديدم و ازش پرسيدم چطوره؟ گفت تو شتاب چندان هم تاثير محسوسي نداره البته رينگ 17 زير ماشينش هست بايدم اينو بگه اما ميگه كلا صداي ماشين و راه رفتنش خيلي از قبل بهتر شده 8) )
علی سلیمی
7 February 2005, 11:53 PM
payamix, جان ميتونم بپرسم كجا قيميت كردي و ماركش چي بود؟ (ميخوام رو 405 ايي كه دو سه هفته پيش بايد تحويل ميگرفتم بزارم).
و اينكه روغن هم داشت و قابل شستشو بود؟ (البته ميدونم كه اكثرا قابل شسشو هستن)
payamix
8 February 2005, 12:02 AM
يك جعبه نسبتن بزرگ بود كه شامل لوله هاي ارتباطي٬ خود فيلتر كه مخروطي شكل بود و ساير متعلقات بود (يك بسته كوچيك هر توي جعبه ديدم٬ فكر كنم روغن بود) ٬ ماركش يادم نيست.
محل مغازه هم توي pm عرض ميكنم. :P
sajjadnegaresh
31 August 2006, 09:19 AM
http://www.mysportcar.com/Images/Products/182_2T.jpg
نام محصول:فیلتر هوا SIMOTA
کد محصول:TT-8834
توضیحات تکمیلی:
قیمت محصول (ریال) :130000
http://www.mysportcar.com/Images/Products/180_1T.jpg
نام محصول:فیلتر هوا Type-R
کد محصول:TT-8833
توضیحات تکمیلی:
قیمت محصول (ریال) :110000
http://www.mysportcar.com/Images/Products/85_1T.jpg
نام محصول:فيلتر هوا
کد محصول:TT-8802
توضیحات تکمیلی:
قیمت محصول (ریال) :90000
منبع : فروشگاه كلاسيك (http://www.mysportcar.com/Groups.aspx)
دانيال
1 September 2006, 07:46 AM
سلام خسته نباشید
سجاد جان بازم از این سایتها داری معرفی کن عزیز سایت جالبی بود .
یا حق.............
sajjadnegaresh
6 September 2006, 04:15 PM
به طور علمي كسي مي تونه جواب بده كه فيلتر هوا چند درصد يا به طور تقريب چه مقدار به قدرت موتور اضافه مي كنه ؟
arash p mbz bmw
6 September 2006, 05:28 PM
سجاد عزیز
اگر فیلتر هوا از نوع خوب باشه میتونه تا 4اسب اضافه بکنه
به این دلیل که بیشتر با هوا در تماس هست و هوای بیشتری در عمل جرقه زنی میباشد و عمل انفجار بهتر انجام میشه
sajjadnegaresh
6 September 2006, 11:27 PM
سجاد عزیز
اگر فیلتر هوا از نوع خوب باشه میتونه تا 4اسب اضافه بکنه
به این دلیل که بیشتر با هوا در تماس هست و هوای بیشتری در عمل جرقه زنی میباشد و عمل انفجار بهتر انجام میشه
حال يه فيلتر هواي خوب چه قيمتي هستش
z_qz54
7 September 2006, 12:08 AM
اون روغنی که همراه فیلتر هول میدند ، برای چرب کردند فیلتر که باید هر 5000 کیلومتر اسپری کنید. بعد هر 5000 تا باید هواکش رو بشوئید. خاصیت اون روغن اینه که تمام آلودگی ها به اون جذب میشه.و موقع شستو شو ریخته میشه. جنس فیلتر هوا ها فرقی با هم نمیکنند و این تفائت به خاطر اون دو قوطی اسپری هستش. من خودم 3 مارک با قیمت های متفاوت نصب کردم.جناب پیامیکس اون لوله مال هواکش هود آشپزحانه نیست؟
sajjadnegaresh
13 October 2006, 12:09 AM
قيمت اين روغني شسشتو كه فرمودي چند هستش و در چه ماركهايي موجوده ؟
ALI 405
26 November 2006, 09:42 PM
با عرض سلام خدمت دوستان میخواستم ببینم فیلتر هوا اسپرتی رو صدای موتور هم تاثیر داره یانه اگه داره صداش زیاده وقابله تحمله یا آزار دهنده ست. مثل مخزن اگزوز آدمو راضی میکنه(صداش):icon_eek:
Malkemid
27 November 2006, 02:44 AM
با عرض سلام خدمت دوستان میخواستم ببینم فیلتر هوا اسپرتی رو صدای موتور هم تاثیر داره یانه اگه داره صداش زیاده وقابله تحمله یا آزار دهنده ست. مثل مخزن اگزوز آدمو راضی میکنه(صداش):icon_eek:
صداش کمتر از دستکاری اگزوزه...قابل تحمله و خیلی هم قشنگه اتفاقا!:icon_arro
صدای اگزوز که گوشخراشه
arash_a59
16 May 2008, 02:30 AM
با سلام خدمت دوستان
من چند روز پيش يه فيلتر هواي اسپرت براي پرايدم (انژكتوري) گرفتم ،طرف گفت 11000 تومان كه نهايتا 10000تومان خريدمش. ماركش معروف نيست و ساخت چين هست اما پدر و مادر داره ( رو كارتونش نوشته ساخت چين با توضيح نحوه نصب و اينكه فقط در ماشين هاي انژكتوري استفاده بشه !) نتيجه اي كه گرفتم :
1- شتاب ماشين به اندازه كاملا محسوسي افزايش يافته
2- مصرف بنزينم يه خورده بيشتر شده(كه شايد بخاطر نوع رانندگيم بعد از نصب اين فيلتر باشه چون پر گاز حركت ميكنم) !
3- تا دور موتور 3500 اصلا صدا نداره اما ازون بيشتر يه خورده صدا ميده كه قشنگ و دلچسبه و اصلا گوش خراش نيست(من دلم مي خواست بيشتر صدا بده!)
4- دماي موتور يه خورده بيشتر شده !
5- قدرت موتور رو تست نكردم
اگه كسي خواست عكس و ماركش رو ميذارم. ضمنا بگيد نتايجي كه گرفتم (بجز افزايش شتاب كه طبيعي هست) غير عادي نيست؟!
Pontiac
16 May 2008, 10:28 PM
سلام
چطوری نصبش کردی؟ عکس از محل نصب بزاری بد نیست .مصرف بنزینت همون طور که خودت عنوان کردی به دلیله رانندگی پر گاز هست و تقریبا طبیعیه اما چقدر افزایش داشتی؟
در مورد دمای موتور برام عجیبه ،قانونا به دلیل بالا رفتن نسبی راندمان بایددما ثابت باشه یا حتی خیلی نامحسوس کم بشه! خیلی به ماشین فشار آوری؟ اصطلاحا زیادی پر گاز رفتی؟
در مورد صدا هم هرچه فاصله فیلتر تا موتور کم تر باشه صدا بیشتر میشه
ashinem
28 May 2008, 10:27 AM
از این فیلتر های اسپرت رو ماتیز هم میشه بست؟
z_qz54
28 May 2008, 11:49 PM
روی هر ماشینی بسته میشه
محمد رضا محمدي
1 June 2008, 08:31 PM
دوستان پیشنهاد میکنم تحت تاثیر حرف فروشنده ها قرار نگیرید !
مطمئن باشید فیلتر هوا با قیمت زیر 40 هزار تومن برای شتاب و قدرت خودروی شما هیچ تاثیری که نداره هیچ ! ضرر هم داره به خاطر اینکه فیلتر های چینی موجود در بازار اصلن هواکشی خوبی ندارن و مطمئن باشید فیلتر هوای فابریک خودروی شما هواکشی بهتری خواهد داشت
تنها مساله ای که با نصب انواع مختلف فیلتر هوا شاهد اون خواهید بود صدای بم و اسپرت خودرو توی دور موتور بالای 3000 هستش !
در مورد تاثیر فیلتر هوا روی قدرت موتور از فکر 10% و این ارقام کاملن بیایید بیرون ! فیلتر هوای خوب + چیپ تیونینگ + هدرز روی خودرویی مثل 206 با موتور 1600 چیزی در حدود 25 اسب اضافه میکنه نه بیشتر ... در صورتیکه طبق گفته فروشنده ها فقط با نصب فیلتر اسپرت در حدود 11 اسب بایستی افزایش قدرت داشته باشیم !!!!!!!!!!!1:icon_mrgr:icon_razz
:lover:
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.