View Full Version : آیا در ایران MVM را گازسوز میکنند؟
century21co
12 August 2007, 10:37 AM
با سلام خدمت همه دوستان
کسی میدونه تو ایران MVM رو گازسوز میکنند یا نه؟ تو پاکستان اینکار رو میکنند.
اصغر
12 August 2007, 12:08 PM
سلام
ديگه مورچه چيه كه كله پاچش چي باشه !!
اين ماشين همينجوري مصرفش زير 6 ليتر در 100 كيلومتره ( ادعاي سازنده ي ايراني 3 ليتر در 55 كيلومتره كه مي شه 5.45 در 100كيلومتر) ديگه گازسوز كردن نمي خواد !
PAYAM
12 August 2007, 01:31 PM
ماشين هاي هاچ بك به دليل فضاي كم صندق عقب جايي براي قرار دادن كپسول گاز ندارن و بهمين دليل ماشين هايي مثل ماتيز و 206 و گل و پرايد صندوق دار و ... هم هم زمان با طرح اجباري توليد ماشين خهاي گازسوز ديگه توليد نخواهند شد.
ATOS
13 August 2007, 12:05 AM
ماشين هاي هاچ بك به دليل فضاي كم صندق عقب جايي براي قرار دادن كپسول گاز ندارن و بهمين دليل ماشين هايي مثل ماتيز و 206 و گل و پرايد صندوق دار و ... هم هم زمان با طرح اجباري توليد ماشين خهاي گازسوز ديگه توليد نخواهند شد.
نه پیام جان:
تولید اتومبیل های با مصرف 6 و کمتر از 6 کماکان ادامه خواهد داشت و گازسوز نیز نخواهند شد:icon_surp
El Padrino.
13 August 2007, 12:29 AM
نه خیر نمیشه چون جای کپسول نداره
شما چه گیری دادی به گاز سوز کردن یا باید از خیر ام وی ام بگذری یا از خیر گاز سوز کردن
century21co
13 August 2007, 06:02 PM
دوستان محترم
عزیزان من
از پاسخ همتون ممنونم
یه بار دیگه سوال من رو بخونید... من گفتم آیا تو ایران این کار رو میکنند؟
چون تو پاکستان این کار رو میکنند... مطمئنم... جای کپسول هم داره... کیت هم ایتالیایی هست...
کپسولش هم خیلی راحت جدا میشه و شما هر وقت بخواهی میتون کپسول رو به راحتی بذاری و برداری
206 و گل و پراید صندوقدار هم میتونن گازسوز بشن هیچ مشکلی نیست... تولید هم متوقف نخواهد شد.
من که خودم mvm دارم... مصرفش کمی بالاست ... یعنی بالاتر از چیزی که اعلام شده... چیزی حدود 6.5 لیتر میسوزونه... البته بدون کولر... و تو سیکل ترکیبی... باید برم تنظیم موتور...
ممنون
اصغر
13 August 2007, 11:06 PM
سلام
يه چيز ديگه هم هست آخه .
اين CNG مثل گازاي قديمي نيست كه . ماشيناي قوي رو CNG مي زني سر بالايي كردستان جونشون درمياد . حالا MVM رو اگه CNG بزني بايد پياده شي بغلش كني :icon_razz
james_hetfiel
23 October 2007, 12:29 PM
اون کپسولی که توی خارج میذارن و جدا میشه کپسول شارژیه که اصلا سیستم اتصالش کاملا فرق میکنه و حتی با گاز شهری خونه خود آدم هم میتونه بوسیله دستگاه خاصی شارژ بشه. قرار بود این طرح تو ایران اجرا بشه نمی دونم چی شد ولی کلا این ماشین نخریدنش خیلی بهتر از خریدنشه . به تصاویر تست تصادف این و ماتیز در تاپیکی به همین نام دقت کن متوجه میشی که رانندگی با این ماشین خودکشیه
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.