PDA

View Full Version : سوال در مورد باتری

باغی
10 August 2007, 03:15 AM
سلام دوستان.میخواستم بفرما ئید که میشه باتری لپ تاب برداشت مستقیم از برق استفاده کرد.ویا اگه باتری باشه میشه از برق استفاده کرد تا شارز بشه ولی برق قطع نکنی مدت زمان طولانی ازش استفاده کنی.به باتری اسیب میزنه یا نه.ممنون

hooman62
11 August 2007, 11:51 AM
سلام دوستان.میخواستم بفرما ئید که میشه باتری لپ تاب برداشت مستقیم از برق استفاده کرد.ویا اگه باتری باشه میشه از برق استفاده کرد تا شارز بشه ولی برق قطع نکنی مدت زمان طولانی ازش استفاده کنی.به باتری اسیب میزنه یا نه.ممنون
با درود خدمت شما اگر من منظورتون را درست فهمیده باشم شما اگر بیشتر با برق کار میکنی بهتره قبل از روشن کردن لپتاپ باتری اون را خارج کنی بعد اون را با اتصال ادابتورش روشن کنی که این عمل علاوه بر این که بد نیست و ایرادی برای سیستمت ایجاد نمی کنه بسیار خوب است و عمر باتری را بیشتر میکنه چون باتری اور شارژ نمیشه فقط هر یک ماه یا بیست روز یک بار با باتری کار کن و بگذار کامل باتری تخلیه بشه تا باتری اصطلاحا تنبل نشه و عمل شارژ و دشارژش را انجام بده
در مورد سوال دومت یعنی همینطور که باتری به دستگاه وصل است عمل شارژ با برق صورت بگیرد که جواب این سوال شما هم اری میباشد و بدون هراس میتونی باتری را با برق شارژ کنی و همزمان نیز از سیستم استفاده کنی
فقط یادت باشه زمانی که دستگاه روشن است هیچگاه اقدام به گذاشتن را برداشتن باتری نکنی.
امیدوارم جواب سوالاتت را گرفته باشی و موفق باشی

Y@TA
11 August 2007, 10:28 PM
خسته نباشید ...

ممنون از هومن عزیز که خیلی خوب پاسخ دادند.
یه نکته کوچیک : باطری ها معمولا یه عمری دارند که با راهی که همون خان عرض کردند ، از این عمر مشخص ، استفاده بهینه تری میشه کرد

در نظر بگیریم عمر مفید یک باطری دو سال باشه
در حالت استفاده نادرست از باطری ، در سال دوم احتمالا مدت زمان استفاده از شارژ باطری به 30 دقیقه میرسه
در حالت درست ↓↓↓ :
فقط هر یک ماه یا بیست روز یک بار با باتری کار کن و بگذار کامل باتری تخلیه بشه تا باتری اصطلاحا تنبل نشه و عمل شارژ و دشارژش را انجام بده
در سال دوم مدت زمان استفاده از شارژ باطری به 60 دقیقه میرسه

زمانها جهت مثال بود و اعداد واقعی نمیباشد

موفق باشید

باغی
12 August 2007, 01:44 AM
ممنون هومن جان از راهنمائیتون.ولی یک مشکلی هست من اومدم باتری بر دارم ولی یکی از پایهای لپ تاب روشه اینطوری تعادل لپ تاپ به هم میخوره.ممنون میشم بگی پایرو چجوری از باطری جدا کنم.بدم نمیشه باطری باشه وهم از برق استفاده کرد.منظورم اینه وقتی باطری هم شارژ شد بازم به برق باشه تا شارژش کم نشه .مثلا من از صبح تا شب می خوام دستگاهم روشن باشه و معمولا برق نزدیکمه باطری لازم ندارم چی کار کنم.:icon_cool

Y@TA
12 August 2007, 12:39 PM
خسته نباشید ...
ممنون هومن جان از راهنمائیتون.ولی یک مشکلی هست من اومدم باتری بر دارم ولی یکی از پایه های لپ تاب روشه اینطوری تعادل لپ تاپ به هم میخوره.
ممنون میشم بگی پایه رو چجوری از باطری جدا کنم.؟
بعد هم نمیشه باطری باشه وهم از برق استفاده کرد.؟
باغی جان مدل لب تاپت چیه ؟
به جای اون پایه ای که ، بخشی از باطری به جای پایه کار میکنه باید معادلی پلاستیکی یا همچین چیزی پیدا کنی.
اگر هم پایه روی باطری و قابل جدا کردنه که باید مدل دستگاه رو بفرمایید ، تا ببینیم چیه و راه حل چیه .
ا بعد هم نمیشه باطری باشه وهم از برق استفاده کرد.؟
این کار هم میشه ، ولی همون Over Charge که هومن جان عرض کردند ، حادث میشه و ضعیف شدن قدرت و کم شدن عمر باطری که خدمتتون عرض کردم

موفق باشید

باغی
12 August 2007, 03:38 PM
با تشکر y@taجان.لپ تاب من یکیdell inspiron 6400 و sony fz190 هست . اسمش چی هست واز کجا ؟ از پایتخت بگیرم دارن همچین چیزی.ممنون میشم بگی از کجا بگیرم و چی هست .من الان باتری هر دو رو برداشتم زیادم تعادلش بد نیست ولی خوب یکی از پایها رو باتریه نمیدونم میشه جدا کرد.واگه بدون
پایه باشه مشکلی پیش میاد یا نه؟

Y@TA
12 August 2007, 04:22 PM
خسته نباشید ...

باغی جان تو 6400 مشکل تعادل در صورت عدم استفاده از باطری ندیدم تا حالا ... چطور شما ؟
عکسهایی از 6400 :
http://regmedia.co.uk/2006/12/05/dell_inspiron_6400_sides.jpg . . http://buysell.mypdacafe.com/upload_files/mpc_buysell/5772/6400_bottom_314.jpg

شما با استفاده از این میز مخصوص لب تاپ (http://www.istgah.com/search/?stext=%D9%85%D9%8A%D8%B2+%D9%84%D8%A8+%D8%AA%D8%A 7%D9%BE&limit=25&limitstart=0&siteid=155389&kid=128) ، علاوه بر تعادل در استفاده ، از عدم بالارفتن دما هم بهره ببرید.:icon_cool

موفق باشید

باغی
12 August 2007, 06:23 PM
تشکرy@taجان .بله مشکل تعادل نداره ولی خوب یک پایش کمه دیگه. چیزی نیست بشه گذاشت جاش اخه اگه باطری برداری جاش خالی میمونه وگردو خاک میگیره واسه سیستم مشکلی پیش نمیاد؟اون میزی که گفتید را دارم .راستی sony fz190 نگاه کردم چون باطریش 2 ساعته هست کوچیکتره و پایه روش قرار نداره فقط این 6400 چون 3 ساعته هست بزرگه و یه پایه روش هست.

Y@TA
12 August 2007, 06:52 PM
سلام
باغی جون فکر میکنم به جواب رسیدیم دیگه
اگر سوال خاصی نداری مدیران عزیز ، تاپیک رو قفل و این پست بنده رو حذف کنند.
سوالات دیگر ، در گفتگوهای مربوطه
برای تشکر هم ، فشردن کلید سپاس ( Thank's ) کافیست
موفق باشی

ArmiN
7 October 2007, 12:15 PM
من باتری لپ تاپم که خدا رو شکر تعطیله میخواستم بدونم چه جوری میشه لپ تاپ رو به برق ماشین وصل کرد

achachi
7 October 2007, 12:33 PM
آداپتور تبدیل برق ماشین برای لپتاب تو بازار هست که چند نوع فیش داره برای نوت بوک های مختلف و درجه برای تغییر آمپر . ولی کلا" فکرنمیکنم چیزمناسبی باشه ولی یه نوع باطری پرتابل قراره واردبازار بشه ( توسط یکی از دوستان ) که اونم فیش های مختلف داخل کیتش داره و فکر میکنم چیز حسابی ای باشه ، قیمتش هم حدود 50 -55 در میاد و اندازش هم حدودن اندازه هارددیسکه