View Full Version : راهنمایی خرید پاکت پی سی.خیلی فوری
mehdi asbaghi
8 August 2007, 11:26 AM
سلام خدمت دوستان می خوام یه پاکت پی سی تا قیمت هشتصد هزار تومن بخرم قبل این یه جس جم داشتم که موقع نصب ویندوز 6 بریک شد(تقصیر خودم بود).و دیگه درست نشد.:icon_cry:
من چون اس ام اس زیاد مینویسم میترسم روی صفحش با مدادش خط بیفته.بنا بر این اگه کیبرد داشته باشه بهتره.
گوشی هایی که خودم انتخاب کردم: jas jam---htc 4350---htc p3300---htc toch---
حالا از شما کمک میخوام و امید وارم که زود جواب بدین تا کار از کار نگذشته.
راستی toch چتوره من از نزدیک کارشو ندیدم :icon_cool
mohammad51
10 August 2007, 02:40 AM
سلام خدمت دوستان می خوام یه پاکت پی سی تا قیمت هشتصد هزار تومن بخرم قبل این یه جس جم داشتم که موقع نصب ویندوز 6 بریک شد(تقصیر خودم بود).و دیگه درست نشد.:icon_cry:
من چون اس ام اس زیاد مینویسم میترسم روی صفحش با مدادش خط بیفته.بنا بر این اگه کیبرد داشته باشه بهتره.
گوشی هایی که خودم انتخاب کردم: jas jam---htc 4350---htc p3300---htc toch---
حالا از شما کمک میخوام و امید وارم که زود جواب بدین تا کار از کار نگذشته.
راستی toch چتوره من از نزدیک کارشو ندیدم :icon_cool
دوست عزيز
به نظر من همون جاست جم گوشي خوب و كامليه اما اگي چيز بهتري ميخواي بايد يك مقداري صبر كني تا گوشي هاي بهتر وارد بازار ايران بشن :icon_cool
alggar
11 August 2007, 09:56 PM
HTC P4550
mohammad51
11 August 2007, 11:43 PM
HTC P4550
دوست عزيز
من هنوز تو بازار نديدم البته ممكنه مغازه رمضاني داشته باشه :icon_cool
boyboy72000
15 January 2008, 07:21 PM
نظرتون در مورد HTC Touch چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
mohammad51
16 January 2008, 12:14 AM
دوست عزيز
اين گوشي يك pocket pc خوبه اما نميدونم شما چقدر با اين نوع گوشي كار كرديد و از اين نوع گوشي چه انتظاراتي داريد؟؟؟؟
Sina-Ts
16 January 2008, 01:33 AM
بسيار خوشگل و خوشدست
سرعت متوسط بخاطر رم 64 و سی پی ايو 200
در کل اگه کار خيلی سنگين با پاکت پی سی ندارين انتخاب خوبيه
am!n
16 January 2008, 01:06 PM
در کل اگه کار خيلی سنگين با پاکت پی سی ندارين انتخاب خوبيه
با احترام به نظر مدیران گرامی-همونطوری که سینای عزیز گفتند اگر کار سنگینی ندارید مدل تاچ مناسب وگرنه که خیر چون سی پی یو آن چنانی نداره بنظر من htc tytn 2 در بازار امروز ایران بهترین گزینس.
El Padrino.
16 January 2008, 01:15 PM
HTC TyTNکه حدود 700 تومن هست عین جاز جم هست فقط اسمش فرق می کنه
El Padrino.
16 January 2008, 01:23 PM
دوست عزيز
من هنوز تو بازار نديدم البته ممكنه مغازه رمضاني داشته باشه :icon_cool
چه طور گوشی رو که مدلش رو نمی دونید آدرسشو می دید
p4550 همون TYTN II هست (نام دیگه این گوشی هست) اگه به تاپیکش دقت کرده باشید در اسم تاپیک هم P4550 هست
mohammad51
16 January 2008, 01:37 PM
دوستان عزیز
باید توجه داشته باشن که این دوستمون چقدر میخواد هزینه کنه تا بتونیم نصبت به پولی که ایشون در نظر گرفته بهترین گزینه رو بهشون پیشنهاد کنیم نه اینکه ما گوشی های مختلف رو پیشنهاد کنیم بدون در نظر گرفتن قیمت ها:icon_cool
HTC TyTNکه حدود 700 تومن هست عین جاز جم هست فقط اسمش فرق می کنه
در مورد صحبت این دوستمون هم باید بگم فقط 2 تا فرق کوچلو دارن 1- قیافه ظاهری و 2- وزن بیشتر tytnنصبت به جاست جم
El Padrino.
16 January 2008, 01:39 PM
وزنشون یکیه توی gsm اشتباه زده قیافشون هم فرق آنچنانی نداره
Moein273
16 January 2008, 01:39 PM
بین این 2 میتونی انتخاب کنی یا HTC Tytan II و یا HTC Touch Dual البته فکر میکنم یه 50 تومنی باید به هزینه هاتون اضافه کنید
am!n
17 January 2008, 04:54 AM
HTC Touch Dual
معین جان مگه این مدل تو ایران اومده؟؟!!
Moein273
17 January 2008, 11:03 AM
بله من توی علاعدین دیدم که میفروختن
احسان خان
17 January 2008, 12:59 PM
HTC Touch Dual همچيش خوبه
فقط قطر صفحه يكم كوچيك شده (2.6 inches) البته پيكسل صفحه همون 240 در 320 هست.
mohammad51
20 January 2008, 06:09 PM
mehdi asbaghi عزیز
لطفا نظر خودتون رو نصبت به این نوشته های دوستان بفرمایید تا اگر باز هم نصبت به این گوشی های راهنمایی میخواهید دوستان کمکتون کنن:icon_cool
Sina-Ts
20 January 2008, 06:30 PM
HTC Touch Dual همچيش خوبه
فقط قطر صفحه يكم كوچيك شده (2.6 inches) البته پيكسل صفحه همون 240 در 320 هست.
يه مشکل ديگش هم اينه که وای فای نداره
shahram2006_m
21 January 2008, 11:53 PM
دوستان نظرتون در HTC Touch چیه؟ یکی از معیار های انتخاب من وزن سبک (تنها 112 گرم) همچنین اندازه نسبتا کوچکشه.
http://i.gsmarena.com/vv/reviewsimg/htc-touch/ofic/gsmarena_ofic003.jpg
http://i.gsmarena.com/vv/reviewsimg/htc-touch/gsmarena_024.jpg
http://i.gsmarena.com/vv/reviewsimg/htc-touch/gsmarena_022.jpg
sayan
23 January 2008, 09:40 AM
من خودم هم دنبال اين گوشي هستم. وزن سبك اندازه كوچيك، قابيلت FLO كه خيلي جالبه، واي فاي ...
اكثر سايتها امتياز بالايي به گوشي دادن و اون رو خوب ارزيابي كردن. ولي نظرات كاربرا آدمو گيج ميكنه!
بعضي خيلي راضي بودن ازش و تعريف كردن ولي بعضي هم گفتن كه فقط درد سره و حتي فيلم رو هم درست و حسابي پحش نميكنه! بعضيها گفتن نقطه قوتش باطريشه كه هفته اي 2 بار فقط شارژ ميخواد بعضيام گفتن كه هر روز بايد شارژش كني و باطريش مزخرفه!
حالا نميدونم كدوم راست ميگن ولي با توجه به سي پي يو 201 مگا هرتزي و رم و روم 64 و 128 مگيش، مسلمه كه نبايد انتظار سرعت بالا رو ازش داشته باشي. حالا اگه دوستاني هستند كه اين گوشي رو داشته باشن خوشحال ميشيم نظرشون رو بشنويم.
mohammad51
23 January 2008, 10:04 AM
من خودم هم دنبال اين گوشي هستم. وزن سبك اندازه كوچيك، قابيلت FLO كه خيلي جالبه، واي فاي ...
اكثر سايتها امتياز بالايي به گوشي دادن و اون رو خوب ارزيابي كردن. ولي نظرات كاربرا آدمو گيج ميكنه!
بعضي خيلي راضي بودن ازش و تعريف كردن ولي بعضي هم گفتن كه فقط درد سره و حتي فيلم رو هم درست و حسابي پحش نميكنه! بعضيها گفتن نقطه قوتش باطريشه كه هفته اي 2 بار فقط شارژ ميخواد بعضيام گفتن كه هر روز بايد شارژش كني و باطريش مزخرفه!
حالا نميدونم كدوم راست ميگن ولي با توجه به سي پي يو 201 مگا هرتزي و رم و روم 64 و 128 مگيش، مسلمه كه نبايد انتظار سرعت بالا رو ازش داشته باشي. حالا اگه دوستاني هستند كه اين گوشي رو داشته باشن خوشحال ميشيم نظرشون رو بشنويم.
دوست عزیز
اگر منظور شما از پخش فیلم همون کلیپ هایی که در گوشی میریزن باشه مطمئن باشید مشکلی نیست و به راحتی نشون میده البته ممکنه بعضی از فرمت ها رو ساپورت نکنه که اونهم با نصب برنامه هایی که هست مشکل حل میشه و اما باطری گوشی اگر درست شارژ و دشارژبشه من فکر نکنم که مشکلی پیدا کنه اما بهترین حالت در حالت پر مصرف یک روز و نیم یک بار باید شارژ بشه :icon_cool
Moein273
23 January 2008, 11:30 AM
فیلم رو به راحتی پخش میکنه در ضمن مدلهای جدیدترش هم اومدن که فکر میکنم رم بالاتری دارن سی پی یوش هم خیلی خوب جواب میده زیاد به اعداد توجه نکنید
am!n
23 January 2008, 05:30 PM
مدل Touch وزن خیلی خوبی داره اما نباید فراموش کنیم که:
1-وایرلس نداره.
2-باتری آنچنانی نداره.
3-دوربین بی فلاش.
4-رم و رام و سی پی یو پایین.
حدقل تاچ 2 یا تاچ دوآل رم و رام و سی پیوش 2 برابر شده.
shahram2006_m
24 January 2008, 02:42 AM
مدل Touch وزن خیلی خوبی داره اما نباید فراموش کنیم که:
1-وایرلس نداره.
2-باتری آنچنانی نداره.
3-دوربین بی فلاش.
4-رم و رام و سی پی یو پایین.
حدقل تاچ 2 یا تاچ دوآل رم و رام و سی پیوش 2 برابر شده.
امین جان Touch وایرلس داره ؛ اما Touch Dual نداره.
http://www.gsmarena.com/htc_touch_dual-2127.php
http://www.gsmarena.com/htc_touch-1999.php
am!n
24 January 2008, 11:48 AM
Touch وایرلس داره
شرمنده-می خواستم بگم دوربین برای تلفن تصویری نداره (3g)
http://img.gsmarena.com/vv/bigpic/htc-p6500.gif
من خودم مدل 6500 را دوست دارم که فینگرپرینت داره(اثر انگشت) اما خیلی بزرگه- 5/3 اینچ و زیاد هم قشنگ نیست اما دوربین 3 مگا پیکسل داره.1 گیگ هم حافظه داره و سی پی یو 400.جی پی ای و باتری قوی هم داره.
s730 هم خیلی نازه-نظرتون چیه -ویندوز اسمارت فون واقعا بده؟؟
راستی دیدن این لینک (http://www.gsmarena.com/htc_touch_cruise-3d-spin-2174.php) خالی از لطف نیست.(کمی صبر کنید تا لود شه)
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.