View Full Version : Emulator برای ps2
extremepower
7 August 2007, 04:40 AM
سلام. من یک emulator خوب برای اجرای بازی های ps2 روی pc میخوام.اگه کسی سراغ داره و تستش هم کرده و جواب داده لطفا اسم برنامش رو بگه یا لینکش رو بده من بگیرم.
پیشاپیش مچکرم.
Cyber boy
7 August 2007, 11:17 AM
تو این سایت برای همه ی کنسول ها میتونی یه emulator پیدا کنی
[Only registered and activated users can see links]
البته اینم بگم فکر نکنم کسی به اندازه ی من دنبال emulator گشته باشه ولی با این حال هنوز یه emulator که ps2 رو خوب اجرا کنه پیدا نکردم تو اون سایت سه تا emulator برای ps2 هست با همشون هم کار کردم ولی فقط یکی شون جواب داد که با اونم فقط منوی بازی رو تونستم باز کنم
PAYAM
7 August 2007, 10:05 PM
PS2 و كلا نسل جديد كنسولها مثل xbox و wii و غيره مثل PS1 و كنسولهاي قديميتر نيست و از روالي متفاوت با كنسولهاي قديم استفاده ميكنند و كل جريان Base سختافزار و خصوصا GPU و پروسس گرافيك در اين كنسولها با PC متفاوت است و اجراي تمام بازيهاي PS2 و مشابهات روي PC ميتوان گفت غيرممكن است.
Amir_dre
21 August 2007, 10:06 AM
مشکل تمامی ایملیتور ها بایوسشونه که چون بایوس اورجینال دی وی دی های کرک شده رو نمیخونه مگه اینکه با الکل ایمیج بگیری.نکته بدی اینکه باید سی پی یو تون خیلی قوی باشه من با سی پی یو 2هسته ای AMDو رم 512DDR2(667)تونستم با 30 فریم به زور Splinter cellرو اجرا کنم.!!!
راستی اسم برنامم:NSX2 PS2 Emulator 0.08 +Bios
VIGO
21 August 2007, 05:46 PM
دوستان ، بحث بایوس نیست، من آخرین ورژن بایوس PS2 رو دارم و بازیهاش رو به بهترین نحو می تونم اجرا کنم . اما مشکل اینجاست که سخت افزار کامپیوتر باید خیلی سطح بالا باشه.
حداقل سیستم من که مشخصات زیر رو داره و یک سیستم معمولی هستش فریم فریم اجرا می کنه و تنها مشکلش هم همین هستش:
CPU : 2.8 Pentium
RAM : 512mb Kingstone
Graphic : ATI-Radeon 9200se
Cyber boy
21 August 2007, 07:31 PM
البته اوایل منم مشکل بایوس داشتم ولی پیدا کردم کلا مشکل من این بود که برنامه فقط صفحه اول رو میاره ولی مراحل بازی رو لود نمیکنه البته اورکلاکش نکردم ببینم چی میشه
در ضمن برا ps2 دیگه emulator اهمیتی نداره بازی ها حتی دیگه واسه PC هم درست و حسابی ساخته نمیشن همشون برا xbox 360 و PS 3 دارن اماده میشن
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.