PDA

View Full Version : سیم‌کارت‌های مخابرات ایران از چه الگوریتمی استفاده می‌کنند؟



hmalek61
5 August 2007, 07:30 PM
سلام.
کسی از دوستان میدونه مخابرات روی سیم‌کارت‌هاش از چه الگوریتمی استفاده می‌کنه؟ COMP128V1 یا COMP128V2

من خط موبایلم رو اواخر ۸۳ گرفتم

smail
5 August 2007, 08:22 PM
اگر 83 گرفته ايد ورژن يك است

hmalek61
6 August 2007, 01:12 AM
ممنون،
فقط ميخواستم بدونم چقدر مطمئن هستيد؟ چون من جايي خوندم كه سيم‌كارت‌هايي كه 250 شماره تلفن به بالا رو ذخيره ميكنه به احتمال زياد از ورژن دو هست. مال من phonebook اش 250 تا شماره رو ذخيره ميكنه.

نميدونم خبر داريد يا نه ولي گوشي اپل (كه خيلي هم سروصدا كرده) اخيرا بيرون اومده ولي مشكلش اينه كه به يك شركت مخابراتي خاص (AT&T) قفل شده و فقط با سيم‌كارت‌هاي اين شركت كار ميكنه. حالا جديدا يه عده تونستن با روش sim cloning سيم‌كارت‌هاي ديگه رو هم روي اين گوشي فعال كنن. كه البته اين روش فقط با سيم‌كارت‌هاي ورژن يك كار ميكنه.

smail
6 August 2007, 08:42 AM
چون خودم يك سري از سيمكارتهاي سال 83 رو كپي كرده ام

hmalek61
7 August 2007, 12:25 AM
چون خودم يك سري از سيمكارتهاي سال 83 رو كپي كرده ام

من امروز توي جمهوري هرچي گشتم نتونستم نمونه‌ي اين دستگاه رو پيدا كنم:
http://www.infinityusb.com/default.asp?show=productsdetail&ProductID=11

آيا م?شه اگر جايي رو ميشناسين ?ه اين دستگاه يا مشابه اون رو داره معرفي ?نيد ?ا حداقل بگيد كجاها بايد دنبالش بگردم؟

Y@TA
7 August 2007, 03:10 AM
خسته نباشید ...

نميدونم خبر داريد يا نه ولي گوشي اپل (كه خيلي هم سروصدا كرده) اخيرا بيرون اومده ولي مشكلش اينه كه به يك شركت مخابراتي خاص (AT&T) قفل شده و فقط با سيم‌كارت‌هاي اين شركت كار ميكنه. حالا جديدا يه عده تونستن با روش sim cloning سيم‌كارت‌هاي ديگه رو هم روي اين گوشي فعال كنن. كه البته اين روش فقط با سيم‌كارت‌هاي ورژن يك كار ميكنه.
مشکلی نیست !!!

http://yata2.persiangig.com/image/Ho-Eslam%20Balchi%20.gif

حسین اسلامبلچی ، رئیس شرکن مخابرات آمریکا ( AT&T ) :icon_cool
یه ایمیل بهش بزن و ارق وطن پرستیش رو تحریک کن تا سیستم رو روی سیستم ایران هم متمرکز کنه


من امروز توي جمهوري هرچي گشتم نتونستم نمونه‌ي اين دستگاه رو پيدا كنم:
آيا م?شه اگر جايي رو ميشناسي
کسی که نمیشناسم ، ولی احتمال خیلی زیاد فروشنده های "ر س ی و ر" باید داشته باشن .
تو نظر اول با کارت ریدر ماهواره خیلی به نظرم شبیه اومد

منسور باشید

PAYAM
7 August 2007, 09:01 PM
پرورگرامرهاي اسمارت كارد‌ها را مي‌توني خودتون بسازيد يا اگه براتون سخته از پاساژ توكل يا ايرانيان آماده‌شو بخريد. فقط توجه داشته باشيد كه مد فونيكس داشته باشه و USB رو هم ساپورت كنه.

smail
7 August 2007, 09:48 PM
من امروز توي جمهوري هرچي گشتم نتونستم نمونه‌ي اين دستگاه رو پيدا كنم:
http://www.infinityusb.com/default.asp?show=productsdetail&ProductID=11

آيا م?شه اگر جايي رو ميشناسين ?ه اين دستگاه يا مشابه اون رو داره معرفي ?نيد ?ا حداقل بگيد كجاها بايد دنبالش بگردم؟
اگر حوصله لحيم كاري و مونتا‍ژداريد نقشه اش رو براتون ميزارم
يادش بخير نقشه اش رو چند سال پيش تو فروم وحيد از يكي از اساتيد گرفتم

ramezanigsm
10 October 2007, 03:50 AM
نیکی وپرسش مهندس؟؟

palizesoftware
10 October 2007, 08:13 AM
اگر حوصله لحيم كاري و مونتا‍ژداريد نقشه اش رو براتون ميزارم
يادش بخير نقشه اش رو چند سال پيش تو فروم وحيد از يكي از اساتيد گرفتم

دوست عزيز ممنون ميشيم اين لطف رو بكنيد. در ضمن اگر امكان داره نرم‌افزارها رو هم براي دانلود يا معرفي عنوان كنيد.

parsmobile
2 June 2008, 01:27 PM
اگر حوصله لحيم كاري و مونتا‍ژداريد نقشه اش رو براتون ميزارم
يادش بخير نقشه اش رو چند سال پيش تو فروم وحيد از يكي از اساتيد گرفتم
آقا زحمتشو مي كشيد؟

realmadrid
10 October 2008, 06:01 PM
سیم کارت های ایرانسل رو هم میشه کپی کرد ؟
دستگاش هست ؟ نقشه ای می خواد بزارین !

PAYAM
10 October 2008, 06:12 PM
سیم‌کارت ایرانسل رو اوایل که اومد بود اسکن کردم (دوسال و نیم پیش) ولی کپی نشد با پروگرامرهای اون‌موقع. الان رو آپدیت نیستم...

realmadrid
10 October 2008, 06:41 PM
پس راهی برای کپی نیست ؟

اخه من چندتا خط دارم ! نمی خوام چندتا گوشی داشته باشم !