PDA

View Full Version : نشانگرهاي صفحه كيلومتر 405

سينا86
4 February 2005, 01:56 AM
پژو 405 مدل 83 دارم چند تا از نشانگرهاي صفحه كيلومتر كار نميكنه بطور مثال (باز بودن درب) يا (بسته نبودن كمربند) ويه چند تاي ديگه ميخواستم بپرسم فقط ماشين من اينجوري يا ماشين شما هم همينطوره :?:

علی سلیمی
4 February 2005, 02:07 AM
دوست عزيز قبل از هر چيز خودروي نو رو تبريك ميگم ايشالاه از گارانتي هم كه اومد بيرون بازم چرخش براتون مثل قبل بچرخه :arrow:

در اين مورد بايد بگم ماشين يكي از دوستان من كه جزو اولين سري از نصب سري جديد اين صفحه كيلومتر ها هست فاقد هشدار دهنده باز بودن درها توسط صفحه كيلومتر هست (فقط مثل قديم براي روشن بودن چراغ ها هشدار ميده) اما براي كمربند چراغ هشدار دهنده اون فعال هست.
پيشنهاد ميكنم به يكي از مراكز ايران خودرو براي رفع اين مشكل مراجعه كنيد.

محمد رضا محمدي
5 February 2005, 12:54 PM
به دفتر چه ي راهنماي خودرو مراجعه كنيد اگر چنين امكاناتي روي خودروي شما نصب شده ... به اولين نمايندگي مجاز مراجعه كنيد ..

آریو
1 June 2006, 01:25 AM
من هم GLI دارم هیچ کدوم ازاون هایی که گفتیدکارنمی کنه

ehsanpy
1 June 2006, 02:53 AM
من هم پژو مدل 83 دارم اين چراغايي رو كه ميگي كار نميكنه . ماشين دوستام هم همين طور هست.يه بار كه براي سرويس برده بودمش گارانتي گفتن كه ميشه سيمگشي هاشو انجام داد تا اين چراغها هم روشن شه.

MTaghavi
1 June 2006, 08:40 AM
سلام به همه دوستان

براي منهم همين جوري بود وقتي براي سرويس اوليه رفتم تعميرگاه مركزي مسئول پذيرش گفت كه همين جوري هست هيچ كدام كار نمي كنه :icon_bigg
اين هم از ايران خودرو

diyaco
1 June 2006, 01:18 PM
من هم برای پرشیا پرسیدم همین جواب را دریافت کردم:icon_mad:
مسئول تعمیرگاه گفت که این سری نشانگرها فقط برروی پرشیا elx فعال هستند :icon_mad:
به هرحال موضوع جالبی است , نشانگر باز بودن درب ماشین هم در ایران جز امکانات آپشنال محسوب میشود :icon_eek:

بهروزخان
1 June 2006, 05:21 PM
من 405 دارم و اين امكانات رو نداره ولي مطمئنم مثل چراغ ترمز طاقچه عقب و راهنماي كنار درب و پروژكتور زير سپر جلو و بان هاي عقب سيم كشي هاش آمادست .
بالاخره بايد يه فرق اساسي :icon_mrgr با خودروي ملي داشته باشه.
تازه 405 اون خانومه رو كه توي سمند اين آلارمها رو اغ=علام ميكنه نداره:icon_cry: من اون خانومه رو ميخوام.

z_qz54
1 June 2006, 06:58 PM
من هم پژو مدل 83 دارم اين چراغايي رو كه ميگي كار نميكنه . ماشين دوستام هم همين طور هست.يه بار كه براي سرويس برده بودمش گارانتي گفتن كه ميشه سيمگشي هاشو انجام داد تا اين چراغها هم روشن شه.

من 405 دارم و اين امكانات رو نداره ولي مطمئنم مثل چراغ ترمز طاقچه عقب و راهنماي كنار درب و پروژكتور زير سپر جلو و بان هاي عقب سيم كشي هاش آمادست .
بالاخره بايد يه فرق اساسي :icon_mrgr با خودروي ملي داشته باشه.
.

پس کلا این چراخ رو نداره.

خواهش میکنم، تاپیک از کیلومتر شمار خارج نشه .