PDA

View Full Version : نرم افزار pc براي انتقال ليست تلفنهايا دفتر تلفن

dashakoll
4 July 2004, 03:37 PM
با سلام خدمت تمام اساتيد
اول اينكه آيا نرم افزاري براي نوكيا6600وجود داره كه تلفنها را اول در كامپيوتر نوشت و بعد به گوشي انتقال داد اگر وجود داره محبت كنيد آدرس لينكش را بدهيد

دوم اينكه چطور ميشه وارد آپلود سنتر شد

kave
4 July 2004, 06:55 PM
اين كه ميگم در مرد 3650 است البته قبلا هم در مردش صحبت شده
اين رو امتحان كن روي 6600 نيازي به نرم افزار پيدا نميكني
اگر ميخواهيد شماره ها ی داخل Contacts را داشته باشيد با Nokia PC Suite راحت يک Backup تهيه كنيد.اگر هم فقط شماره ها را نياز داريد با يک برنامه‌ FileManager برويد به اين قسمت :

C:/system/Data/Contacts.cdb

و فايل contacts.cdb رو send كنيد به كامپيوتر و همه شماره هاي contact هاي شما در يك فايل به pc منتقل ميشود.هروقت هم مجدادن ياز پيدا کرديد ميتوانيد از pc به گوشي بفرستيد و در همان آدرس سابق كپي كني.

در ضمن فايل contacts.cdb دز برنامه های ofice قابل باز شدن می باشد.

براي رمز آپلود سنتر قوانين سايت رو بخون
[Only registered and activated users can see links]

dashakoll
5 July 2004, 05:35 PM
دوست عزيز من ابتداي ورود قوانين سايت را مطالعه كردم چيزي در مورد ورود به آپلود سنتر ننوشته
در ضمن اين چيزايي كه محبت كرديد نوشتيد در 6600وجود نداره اگر براتون امكان داره در مورد 6600 توضيح بدين
باتشكر

kave
5 July 2004, 06:01 PM
من در مورد 6600 شما در منوهاش نمي تونيد اين رو ببينيد ها من اين بگم مي دونيد منظورم چي بود ؟
البته من 6600 ندارم روي همين حساب اساتيد بيد بگن
اما براي رمز ورود اينجارو ببين

Koorosh
5 July 2004, 07:40 PM
من روي 6600 خودم ديدم . و دقيقا جواب داد ! 8)

kave
5 July 2004, 10:30 PM
اين دوستمون احتمالا دنبال اين ماجرا توي منو ها ميگرده :o

dashakoll
8 July 2004, 01:08 AM
جناب شبزده
ضمن تشكر از راهنماييهاتون خواستم بعرض برسونم كه من تا چند روز پيش از نوكيا خوشم نمي اومد اما يه گوشي 6600 گرفتم واقعا لذت بردم خيلي عاليه .
چند تا مشكل دارم
1-اگر برنامه دفتر تلفن كه روي مموري نصب بشه براي 6600وجود داره لطف كنيد معرفي كنيد
2- من گوشي را چطور ميتونم فرمت كنم و فرم واير ش را از كجا تهيه كنم اگه لينكش را معرفي كنيد ممنون ميشم.
3- من هنوز نتونستم وارد آپلود سنتر بشم اگه پسورد خاصي داره محبت كنيد پي ام بزنيد (تو قوانين سايت چيزي دستگيرم نشد)
ايشالا بتونم جبران كنم

kave
8 July 2004, 09:31 AM
جناب شبزده
ضمن تشكر از راهنماييهاتون خواستم بعرض برسونم كه من تا چند روز پيش از نوكيا خوشم نمي اومد اما يه گوشي 6600 گرفتم واقعا لذت بردم خيلي عاليه .
چند تا مشكل دارم
1-اگر برنامه دفتر تلفن كه روي مموري نصب بشه براي 6600وجود داره لطف كنيد معرفي كنيد
2- من گوشي را چطور ميتونم فرمت كنم و فرم واير ش را از كجا تهيه كنم اگه لينكش را معرفي كنيد ممنون ميشم.
3- من هنوز نتونستم وارد آپلود سنتر بشم اگه پسورد خاصي داره محبت كنيد پي ام بزنيد (تو قوانين سايت چيزي دستگيرم نشد)
ايشالا بتونم جبران كنم

براي همه سوالات شما جواب دارم اما تماميه تاپيك ها رو يك نگاه بندازيد جواب همه سوالات شما داده شده
در ظمن نه اينكه نخواهم پاسخ بدم ولي خوب آخه اينجا تيترش هچ ارتباطي به سوالات نداره
اگر با سرچ كردن پيدا نكردي تو سايت يك تاپيك جدا گونه در بخش نوكيا باز كن اونجا پسخت رو مب دم 8)

dashakoll
8 July 2004, 01:00 PM
متشكر از لطفتون
دفتر تلفن را لطف كنيد اسمشا بگيد در ضمن وارد آپلود سنتر شدم ولي تا نرم افزارها را بشناسم خيلي مونده :!:

kave
8 July 2004, 01:58 PM
Contacts

تمامي نرم افزار ها بايد روي مموري نصب بشه حالا اين شما هستيد كه انتخاب مي كنيد كه از كدام يك از حافظه هايي كه در اختيار داريد استفاده كنيد حافظه مطعلق به گوشي يا مموري كارت
كه بهتر است از مموري كارت استفاده كنيد
و در زمان نصب برنامه از شما پرسيده ميشود كه كدام را مد نظر داريد
اما در مورد پرسش اصليتون بايد عرض كنم كه برنامه Contacts manager پاسخ گوي نياز شماست

dashakoll
8 July 2004, 02:35 PM
از كجا بايد دانلودش كرد؟

kave
8 July 2004, 05:08 PM
آپلود سنتر رو ببينيد چنانچه كه نبود بفرماييد بنده قرار مي دم
و يا در جايي آپلود م كنم ميتوانيد از آنجا دريافت كنيد 8)

dashakoll
10 July 2004, 01:26 AM
جناب شبزده
آپلود سنتر را نگاه كردم نرم افزاري به اسم Contacts manager وجود ندارد .
اگر مقدوره محبت كنيد.
با سپاس

kave
10 July 2004, 02:38 PM
چشم تا 2 روز ديگه مي تونيد از اونجا دريافت كنيد 8)

dashakoll
15 July 2004, 12:40 AM
باسلام
جناب شبزده پس چي شد اين نرم افزلر Contacts manager ؟؟؟؟؟
محبت نكرديد؟
با تشكر

RoSo
16 July 2004, 11:30 AM
dashakoll,
برنامه Contacts Manager در آپلود سنتر هست. اسم فايلش هم اينه ======>>>>

agoraplus.contactsmanager.v1.03.1.cracked-n7ug.sis

در قسمت Symbian Progz ميتوني پيدا كني.

ولي من اين برنامه رو پيشنهاد نميكنم چون افتضاح به من ضدحال زد. من چند وقت پيش با اين برنامه يه بكاپ گرفتم از شماره تلفن ها بعد از مدتي به دلايلي همه شماره ها پاك شد بعد كه خواستم از فايل بكاپ اين برنامه استفاده كنم حالم گرفته شد. من با اين برنامه از 95 نفر Contact بكاپ گرفته بودم كه چيزي در حدود 150 تا شماره تلفن ميشد ولي وقتي اين فايل رو Import كردم تو گوشي از 150 تا شماره فقط 27 تا رو برام ريخت تو گوشي و بقيه رو Import نكرد.

من پيشنهاد ميكنم از برنامه Smart Vcard استفاده كنيد خيلي بهتره. 8)

dashakoll
16 July 2004, 11:20 PM
دوست محترم جناب RoSo
متشكر از لطفتون
موفق باشيد

kave
17 July 2004, 10:40 AM
Smart Vcard

اين نرم افزار شما را به دنياي تبادلاطلاعات تماسها متصل ميسازد و با استفاده از اين برنامه مي توانيد براحتي مي توانيد اطلاعات تماسهاي خود را واردكارتهاي Vcard نموده و يا از آن خارج كنيد

ولي من اين برنامه رو پيشنهاد نميكنم چون افتضاح به من ضدحال زد

والاه دي جي جون يادمه بهم گفتي اي كاش مي گفتي اون روز با اين برنامه به اين مشكل بر خوردي جالبه برام نسخه هاي ديگر اين نرم افزار رو امتحان كردي؟
يك چك بكن شايد گوشيت مشكل داشته يا نرم افزاره
بعد از مستر ريت كه كردي دوباره بريزش يك چك بكن ببين چي ميشه چون من امتحان كردم مشكلي نداشت باهاش
بايد اين رو هم بگم شايد با ورژن گوشيت مشكل داره
ببرش بالا ديگه :arrow:

mori_kntu
2 August 2004, 08:29 PM
شبزده جان من كه ميرم اين فايل C:/system/Data/Contacts.cdb رو كپي كنم ميگه در حال استفاده
چي كارش كنم؟
فايل منجر من هم fexplorer هستش ممكنه براي اون باشه؟

kave
3 August 2004, 01:58 AM
از پي سي فايل منيجر استفاده كن mori جان مشكلت حل مي شه :o

mori_kntu
3 August 2004, 03:17 PM
برنامه اش رو از كجا بگيرم؟
تو آپلود سنتر هست؟

تاريخ 13 مرداد 1383 - 15:41:

من برنامه رو گرفتم
ظاهرا كپي ميكنه
اما با حجم 0 كيلو بايت
يعني در واقع نميكنه
از بچه هايي كه 6600 دارن خواهشا بگن چه كاري كردن؟
اين پي سي فايل منجر كه من گرفتم بالاش نوشته مخصوص 3650-7650-p800 اما تو ليستش 6600 هم داره

kave
4 August 2004, 03:03 AM
من برنامه رو مي زارم تا فردا توي سايت 8)

mori_kntu
4 August 2004, 09:54 PM
مرسي شبزده جان هر وقت
ذاشتي خبرش رو به من بده

kave
5 August 2004, 04:11 AM
قرار گرفت دوستان مي توانند استفاده كنند 8)

mori_kntu
5 August 2004, 06:11 AM
شبزده جان اين همون ورژني بود كه من داشتم
باز همون مشكل هست
ظاهرا كپي ميكنه اما فايلي با حجم 0 كيلو بايت!
كسي مشكل من رو نداشته؟ نميدونه بايد چي كار كنم؟

سود انباشته
1 February 2005, 03:04 PM
ايا نرم افزار pc suite 6.4 كابل dku-5 usb را پشتيباني ميكنه؟
اما فكر ميكنم كه به احتمال 90 درصد كابل dku-5 سريال دار را پشتيباني كنه.
اگه كسي قبلآ با لين نرم افزار كار كرده بكه.
منتظرم...

secondphoenix
2 July 2005, 11:20 AM
و در آخر چه شد ؟ !!! :icon_roll
ميشه يكي كمك كنه از اين دفترچه تلفن يك Backup گرفت !
احتياج فوري به مسترريست دارم ! فقط منتظر برنامه Backup هستم ! :icon_redf

vatoovatoo80
2 July 2005, 12:25 PM
سلام این برنامه با اسم [B]SmartVCard رو بگیر :
اونو رو گوشیت نصب کن.به قسمت export برو و Export all را بزن و سپس save as رو بزن.هر جا آدرس بدی واست یه فایل درست میکنه که باید اونو رو کامپیوتر بریزی.حالا دیگه با خیال راحت مستر ریست کن و بعد دوباره این برنتمه رو نصب کن و import کن.
موفق باشی.

secondphoenix
2 July 2005, 12:50 PM
اونو رو گوشیت نصب کن.به قسمت export برو و Export all را بزن و سپس save as رو بزن.هر جا آدرس بدی واست یه فایل درست میکنه که باید اونو رو کامپیوتر بریزی.حالا دیگه با خیال راحت مستر ریست کن و بعد دوباره این برنتمه رو نصب کن و import کن.
موفق باشی.

ممنونم
اين برنامه كه احتياجي به بلوتوث نداره ؟؟؟ :icon_roll

vatoovatoo80
2 July 2005, 01:01 PM
بلاخره شما باید این فایل ایجاد شده رو یه جوری رو pc بریزید.البته میتونید اونو بریزید رو مموری و مموری رو خارج کنید و سپس با استفاده از 3 کلید سبز ستاره و 3 گوشی رو فرمت کنید.

secondphoenix
3 July 2005, 10:06 AM
عالي بود ! :icon_cool
ممنون :icon_excl

ATOS
14 August 2005, 08:09 PM
اين كه ميگم در مرد 3650 است البته قبلا هم در مردش صحبت شده
اين رو امتحان كن روي 6600 نيازي به نرم افزار پيدا نميكني
اگر ميخواهيد شماره ها ی داخل Contacts را داشته باشيد با Nokia PC Suite راحت يک Backup تهيه كنيد.اگر هم فقط شماره ها را نياز داريد با يک برنامه‌ FileManager برويد به اين قسمت :

C:/system/Data/Contacts.cdb

و فايل contacts.cdb رو send كنيد به كامپيوتر و همه شماره هاي contact هاي شما در يك فايل به pc منتقل ميشود.هروقت هم مجدادن ياز پيدا کرديد ميتوانيد از pc به گوشي بفرستيد و در همان آدرس سابق كپي كني.

در ضمن فايل contacts.cdb دز برنامه های ofice قابل باز شدن می باشد.

براي رمز آپلود سنتر قوانين سايت رو بخون
آقا جان ما هنوز نتونستيم اين فايل comtact.cdb رو بفرستيم رو كامپيوتر و يا روي MMC كپي كنيم :icon_twis همش ميگه در حال استفاده است و برنامه Profile Explor هم اصلا فعال نميشه و برنامه PC File Maneger هم تو آپلودسنتر نيست :icon_eek: . با Safe Mode هم اومدم بالا ولي كار نكرد . برنامه Contact Maneger هم تو آپلودسنتر موجود نيست .
بهتره همه دوستان كمك كنن تا اين تاپيك به نتيجه برسه :icon_cool چون مشكل مهمي حل ميشه :icon_excl

در ضمن:

موفق باشی.
البته صرفا شماره ها رو بك آپ ميگيره :icon_mad: عكس ها و گروهها و.... پر ميشن :icon_razz

emroozi83
14 August 2005, 10:01 PM
بذارید اول من در این مورد توضیح بدین بعدن تشکراتون رو بگین....
تخصصم تو اینه دیگه چه کنیم؟؟؟ اینم خدا بمون نده چه کنیم؟؟؟
با توجه به این توضیحات کامل بنده جای هیچ ابهامی باقی نمیمونه....

خب اول برنامه SmartvCard رو از لینک زیر دانلود کنین.... بعد برنامه رو روی گوشیتون نصب کنین.... بعد وارد برنامه بشین و دکمه ی Export رو بزنین.... بعد Options بعد Export All رو می زنین...خب حالا Yes رو می زنین بعدش چند گزینه دارین اینجا....Save as واسه ذخیره توی فایله با پسوند VCF دومی و بقیه هم واسه فرستادن همین فایل با بلوتوث و .... است. حالا اول اینو شما باید به صورت فایل Vcf ذخیره کنین .بعد از برنامه خارج شین و با هر وسیله ای که دلتون میخواد فایله رو بفرستین تو کامپیوتر ..... اگر ویندوز Xp داشته باشین خیلی راحت با کلیلک کردن روی اون فایل و بدون هیچ برنامه اضافه ای میتونین کل لیست دفترچتون رو به لیست Adress Book ویندوز اضافه کنین.... با Ok Ok Ok....
خب حالا که لیستتون به دفترچه ویندوز اضافه شد میتونین به Start|All programs|Accessories|Adress Book بروید و با همین برنامه کار ویرایش رو انجام بدین.... حالا هر کاری باشه........
بعد توی همینجا دکمه ی File|Export|Bussiness Card(vCard) رو می زنید بعد اونو با پسوند Vcf توی کامپیوتر ذخیره میکنین....
حالا این فایلو می ذارین توی گوشی بعد وارد این برنامه SmartvCard می شین و ایندفعه با دکمه ی Import اون فایلو بازخوانی می کنین و تمام اون لیستو به لیست دفترچتون Add می کنید....
تموم شد. اینم از توضیحات کامل نحوه کار با دفتر چه تلفن بدون نرم افزارهای اجق وجق......
امیدوارم مفید بوده باشه
....
اینم بگم که این برنامه عکس و ایمیل و شماره تلفن (Home Phone)و فاکس و کلا هر چیزی که قابل خواندن روی موبایل و کامپیوتر باشه رو می تونه ذخیره و بازخوانی کنه[SIZE=3]......
منبع: خودم در تک دانلود

masoudcarpet
16 August 2005, 08:22 AM
با این برنامه شما به همه خواسته های خودتون میرسید البته اگه کرک شده اونو پیدا کنید من اونو دارم ولی حجمش در حدود 8 مگابایته امکان دیدن دفترچه تلفن و ویرایش اون از ابتدائی ترین امکانات این برنامه است قابلیت نوشتن و ارسال sms از طریق کامپیوتر رو هم داره
Oxygen Phone Manager Symbian OS 2.0.4.1 Reg. 6600-7650-3650-P800
جستجو کنید حتما پیدا میکنید