View Full Version : شماره مشترك مورد نظر در شبكه موجود نمي باشد؟
config
30 July 2007, 09:41 PM
سلام دوستان
اگه #094*21* رو بزني كسي باهات تماس بگيره ميگه:(ماره مشترك مورد نظر در شبكه موجود نمي باشد)
سوالم اينكه براي سيم مشكلي بوجود نمياره؟
s30yavash
30 July 2007, 11:22 PM
كد براي غير فعال كردنش چي هست ؟
GHAHRAMAN
31 July 2007, 01:18 AM
از قسمت مدیریت دایورت گوشی می تونید اون رو غیر فعال کنید این کد شماره شما رو به0940دایورت میکنه.
در ضمن به سیم کارت هم آسیبی نمی زنه.
Y@TA
31 July 2007, 01:59 AM
خسته نباشید ...
كد براي غير فعال كردنش چي هست ؟
#21#
برای لغو تمامی انتقال تماسها
منسور باشید
BloodReza
31 July 2007, 08:12 AM
من که چند وقته از این کد دایورت استفاده میکنم بوق مشغول میزنه
ولی اگه شماره مشترک مورد نظر در شبکه موجود نمی باشد میخای از 09123000000 استفاده کن
Y@TA
1 August 2007, 02:36 PM
یه راه قدیمی دیگه هم هست ...
روی شماره قدیم خودتون انتقال تماس بدید.
مثلا برای من که خط با کد یک دارم ( افه نمیزارم هــــــــا ، مثال زدم )
روی *********0911277 دایورت میکنیم
الان کد 0912 هست با پیش شماره 1 و ما روی 0911 با پیش شماره 2 دایورت میکنیم
شماره الان ****0912177 و روی ****0911277 دایورت میکنم. یعنی :
#- - - - 0911277*21* ( از چپ به راست )
با این حساب هم پیغام شماره مشترک مورد نظر در شبکه موجود نمیباشد رو میدهد
Y@TA
1 August 2007, 02:44 PM
در روش بالا تمام تماس ها انتقال پیدا میکنه ...
راهی برای خلاصی از دست مزاحمان :icon_excl:)
کدی هست برای رد تماس یا موارد اشغالی خط ( رد تماس هم نوعی اشغالی محسوب میشه )
OK # شماره مورد نظر *67* ( از چپ به راست )
در این شرایط و در صورت رد تماس ، انتقال تماس به شماره ای که شما روی آن انتقال داده اید انجام خواهد شد.
به طور مثال : #02188888888*67* در صورت رد تماس به 8888888 انتقال خواهد یافت :icon_razz
برای استفاده از این انتقال تماس یه شماره هم معرفی میکنم که پیغام جالبی میده ....:icon_twis
# 02155220088*67* ( از چپ به راست )
با کد بالا و شماره معرفی شده پیغام ":icon_arro مشترک مورد نظر مجوز برقراری این ارتباط را ندارد :icon_arro" را به مزاحمان خود تقدیم کنید:icon_mrgr :)
رحيم توكلي
13 October 2007, 01:54 AM
کلن اینطوره که دایورت میکنن به یه شماره ای که وجود نداره
یا به شماره ای که مسدود هست دایورتش کنید
من که اینکارو ترجیح میدم
meslehichkas
7 April 2008, 05:35 PM
البته فکر میکنم اگر که کسی که داره شماره ی شمارو میگیره ابتدا با پیغام divert روی LCD مواجه میشه بعد میشنوه که مشترک مورد نظر...
درسته؟
alidesign
7 April 2008, 07:06 PM
این راها همه خوبه ولی فک کنم وقتی قبضتون بیاد میفهمید چه بلاییسرتون اومده ( پول انتقال تماس یا همون دایورت و یادتون نره ) . راستی یه راه بهتر اسونتر و خیلی راحت میگم که اینهمه دردسر نکشید . گوشیتونو روشن کنید بعد زمانی که شبکه شناخته شد و آنتن داشت باتری رو از پشت در بیارید بدون خاموش کردن گوشی . دیگه هرکی زنگ بزنه مگه در دسترس نیست . ممکنه در درازمدت یکم عمر باطری رو کم کنه که برای زمان اضطراری راه بسیار خوبیه .رو سامسونگ و سونی اریکسون تست شده . موفق باشید
ماندانگاس
7 April 2008, 08:25 PM
جستجوی شبکه رو Manual کنین و یه کاری کنین که آنتن گوشیتون خالی بشه چند دقیقه بذارید بمونه ارتباطش با شبکه قطع میشه و گوشی هم دیگه دنبال شبکه نمیگرده! پیغام مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد برای کسایی که تماس میگیرن پخش میشه.
eastern
7 April 2008, 09:09 PM
چرا از آلومینیوم فویل ( یا همون کاغذهای آلومینیومی) آشپزخونه استفاده نمی کنید. من همیشه یک تکه تو کیفم دارم. هر وقت خواستم در دسترس نباشم گوشی رو کاملا می پیچم تو کاغذ آلومینیومی . آنتنش قطع میشه و دیگه در دسترس نیستم!
Farzad_j
7 April 2008, 10:49 PM
چرا از آلومینیوم فویل ( یا همون کاغذهای آلومینیومی) آشپزخونه استفاده نمی کنید. من همیشه یک تکه تو کیفم دارم. هر وقت خواستم در دسترس نباشم گوشی رو کاملا می پیچم تو کاغذ آلومینیومی . آنتنش قطع میشه و دیگه در دسترس نیستم!
این کار باعث میشه که مصرف باطری زیاد بشود و اگر بیرون باشین و به گوشیتون نیاز پیدا کنید وقتی بیرون بیارینش میبینید که دیگه شارژ زیادی نمونده واسش.
چون با این کار گوشی شبکه را گم میکند و مرتب دنبال شبکه میگردد.
Empress
7 April 2008, 11:07 PM
میشه قبلش جستجوی شبکه رو روی manual تنظیم کرد تا این ایراد هم که جناب Farzad_j (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=37519) گفتند برطرف بشه.
Farzad_j
7 April 2008, 11:26 PM
یک راه حل ساده تر هم که وجود داره اینکه بعد از اینه که بعد از اینکه گوشی رو خوب پوشوندید و اطمینان پیدا کردید که شبکه رو گم کرده، همون جا گوشی رو توی ورق آلمینیوم خاموش کنید و بعد با خیال راحت گوشی رو در بیارید و تو جیبتون بزارید.
http://www.phalls.com/images/icons/icon10.gif
ماندانگاس
8 April 2008, 12:14 AM
هزار ماشالله بر جوانان مرز و بوم!!http://www.phalls.com/vbulletin/../images/icons/icon10.gif
اون مدلهایی که Flight Mode دارن میتونن خاموش نکنن و از این حالت استفاده کنن تا در عین در دسترس نبودن از گوشیشون استفاده کنن.
saramb
9 April 2008, 12:44 PM
بهتره دایورت کنی رو یه شماره الکی من که هزاربار اینکارو کردم رو گوشی طرف مقابل هم نزده دایورت:icon_cool اینجوری میشه از گوشی استفاده کرد ولی باطری درآوردن ، گوشی خاموشه یعنی نمیشه ازش استفاده کرد درضمن به باطری آسیب میرسه... من که همه چیزو امتحان کردم ولی به نظرم دایورت رو یه شماره الکی بهتره... دایورت رو یه خط قطع پیغام در شبکه موجود نیست رو نمیده بلکه همون پیغام خط مسدود است رو میده:lover:
Farzad_j
9 April 2008, 01:41 PM
بهتره دایورت کنی رو یه شماره الکی من که هزاربار اینکارو کردم رو گوشی طرف مقابل هم نزده دایورت:icon_cool اینجوری میشه از گوشی استفاده کرد ولی باطری درآوردن ، گوشی خاموشه یعنی نمیشه ازش استفاده کرد درضمن به باطری آسیب میرسه... من که همه چیزو امتحان کردم ولی به نظرم دایورت رو یه شماره الکی بهتره... دایورت رو یه خط قطع پیغام در شبکه موجود نیست رو نمیده بلکه همون پیغام خط مسدود است رو میده:lover:
بنده همین الان دوباره تست کردم، پیغام دایوت شدن را نمایش میدهد.
البته یک لحظه هست که اگر شخص تماس گیرنده توجه نکند امکان دارد متوجه نشود (البته اگر پاپی نشه و چند بار زنگ نزنه تا متوجه بشه)
به نظر من اگر بخواهیم روش های گفته شده تا اینجا را خلاصه و مقایسه کنیم به قرار زیر است:
دایورت کردن:
مشکلات: نمایش پیغام دایورت شدن شماره روی صفحه نمایش گوشی موبایل شخص تماس گیرنده (اگر از ثابت تماس بگیرند مشخص نمیشود)
مزیت: بدون نیاز به تجهیزات و قابل استفاده بودن گوشی و حتی برقراری تماس یا ارسال sms در این زمان و امکان انتخاب افراد (ریجکت کردن شماره های مورد نظر)
در آوردن باطری:
مشکلات: امکان آسیب به گوشی یا باطری و غیر قابل استفاده بودن گوشی در این زمان
مزیت: بدون نیاز به تجهیزات و ساده
ایزوله کردن گوشی توسط یک لایه فلز:
مشکلات:مصرف بالای باطری ، نیاز به تجهیزات و غیر قابل استفاده بودن گوشی در این زمان
مزیت: مشکلات دو روش اول را ندارد و ساده (مثلا استفاده از یک کشوی یا کمد فلزی و یا حتی قابلمه! :icon_arro)
ایزوله کردن گوشی توسط یک لایه فلز و سپس خاموش یا Flight Mode کردن آن:
مشکلات: نیاز به تجهیزات از قبل تهیه شده
مزیت: مشکلات دو روش اول و مشکل مصرف زیاد باطری روش سوم را ندارد و قابل استفاده بودن گوشی در حالت Flight Mode
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.