PDA

View Full Version : g600 با دوربین 5 مگ و مجهز به لرزشگیر

Cyber boy
22 July 2007, 08:15 PM
فکر کنم این اولین گوشی دنیاست که دوربینش لرزشگیر هم داره صفحه نمایشش هم 16 میلیون رنگه
http://img.gsmarena.com/w/pics/samsung/samsung-g600-01.jpg

javid-43
25 July 2007, 04:24 PM
سلام

قیمتش چند است ؟

Javid
25 July 2007, 11:18 PM
سلام

قیمتش چند است ؟
سلام دوست خوبم.
این گوشی Coming Soon هست و هنوز وارد بازارهای جهانی نشده...
لینک مشخصات:
http://www.gsmarena.com/samsung_g600-2039.php

Cyber boy
27 July 2007, 05:50 PM
تاریخ عرضه ی این گوشی احتمالا اگوست امسال هست حدود یه ماه دیگه
ولی سامسونگ تو عرضه این گوشی خوب عمل نکرد چون هم خیلی دیر تر از n95 معرفی شد و هم قبل از اینکه این گوشی به بازار بیاد مدل g800 رو هم معرفی کرد که دوربینش 3x زوم اپتیکال هم داره و احتمالا مانع فروش g600 بشه
البته هر دو مدل به جز دوربینشون چیز دیگه ندارن در حالی که n95 خیلی در این مورد قوی تره اگه اسمارت فون بودن یا gps داشتن به نظر من جزو گوشی های پر فروش میشدن

ShahabSAMSUNG
17 August 2007, 02:31 PM
اگه نظرت اینه، فکر کنم اف700 رو ندیدی و حتی اسمش رو هم نشنیدی.
دوربین 5 مگ، امکانات بالا، صفحه تاپ اسکرین بزرگ، صفحه کلید qwety بصورت کشویی از بغل.
تقریباً همزمان با آیفون ریلیز شده.

جدیداً هم یه گوشی کامل دیگه (حتی دارای GPS) از سامسونگ تولید شده که به لحاظ امکانات خیلی تکمیله فقط دوربین 3.2 مگ داره.

خب هر گوشی برای کاریه.
این گوشی ها بیشتر مانورشون روی دوربینه و امکانات مد نظرشون نیست.
البته امکاناتشون هم در حد مطلوبی هست.

Cyber boy
18 August 2007, 10:43 AM
اگه نظرت اینه، فکر کنم اف700 رو ندیدی و حتی اسمش رو هم نشنیدی.
دوربین 5 مگ، امکانات بالا، صفحه تاپ اسکرین بزرگ، صفحه کلید qwety بصورت کشویی از بغل.
تقریباً همزمان با آیفون ریلیز شده.

جدیداً هم یه گوشی کامل دیگه (حتی دارای GPS) از سامسونگ تولید شده که به لحاظ امکانات خیلی تکمیله فقط دوربین 3.2 مگ داره.

خب هر گوشی برای کاریه.
این گوشی ها بیشتر مانورشون روی دوربینه و امکانات مد نظرشون نیست.
البته امکاناتشون هم در حد مطلوبی هست.
البته هم اسمشو شنیدم و هم خیلی اخبار شو دنبال کردم اولین روز که f700 معرفی شد تو gsmarena دیدمش
ولی اگه یادت باشه حدود 2 سال پیش هم سامسونگ p860 رو هم معرفی کرد ولی هیچ وقت به طور انبوه تولید نشد f700 خیلی وقت که معرفی شده ولی هیچ خبری در مورد عرضش نیست

در ضمن g600 بیشر به خاطر لرزشگیرش برام جالب بود ولی دوربین موبایل ها برام اهمیتی نداره به نظر من باید یه سه ساله دیگه هم صبر کرد تا واقعا دوربین گوشی ها آدمو راضی کنه

sutsutak
18 August 2007, 12:38 PM
دوستان! سامسونگ نام خودش را به عنوان اولين توليدكننده گوشي با دوربين 5 مگاپيكسلي ابدي كرده. تا حالا هم منتظر بود تا شركت‌ها توانايي خودشن را به نمايش بذارن و استقبال مردم هم از اين نوع گوشي‌ها مشخص بشه. حالا هم داره با يك محصول جديد مياد توي بازار. تا آن‌جا كه من مي‌دونم قيمت اوليه اين گوشي فقط 400 دلاره كه از قيمت گوشي‌هاي مشابه خيلي پايين‌تره و همين مي‌تونه موفقيتش رو تضمين كنه. اين سياست هميشگي سامسونگ بوده و زمان هم درست بودن اين سياست رو نشون داده. ارايه گوشي‌هايي مثل n95 فقط توقعات مردم رو نسبت به شركت بالا مي‌بره و به گونه‌اي تيشه به ريشه توليدكننده مي‌زنه. سامسونگ هيچ وقت از اين جور خطاها نمي‌كنه.