PDA

View Full Version : مشكل قفل مركزي با تلفن همراه!!!!

shei2nak
22 July 2007, 02:45 AM
سلام دوستان يك مشكل جالب جديدن (حدود 2هفته) برام پيش اومده اونم اينه كه وقتي من در ماشينم و در حال رانندگي و اگر كسي به موبايل من زنگ بزنه چهار در به صورت همزمان قفل ميشن :icon_twis اما وقتي كه من ميخوام به كسي زنگ بزنم اين مشكل پيش نمياد. به نظرتون مشكل از كجاست از دزدگير يا قفل مركزي يا موبايل يا .... .
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد:icon_cool :lover:

FARZAD_1975
22 July 2007, 08:40 AM
سلام دوستان يك مشكل جالب جديدن (حدود 2هفته) برام پيش اومده اونم اينه كه وقتي من در ماشينم و در حال رانندگي و اگر كسي به موبايل من زنگ بزنه چهار در به صورت همزمان قفل ميشن :icon_twis اما وقتي كه من ميخوام به كسي زنگ بزنم اين مشكل پيش نمياد. به نظرتون مشكل از كجاست از دزدگير يا قفل مركزي يا موبايل يا .... .
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد:icon_cool :lover:

امواج تلفن همراه روي رله هاي اتوماتيک والکترونيکي اثر ميزاره منم به يه مورد مشابه برخوردم هر وقت موبايلم زنگ ميخوره يه دو سه ثانيه قبلش دستگاه کاغذ خردکن که زير ميز کارم تو اداره هست خود به خود شروع بکار ميکنه!! درصورتي که تو حالت عادي فقط با تماس کاغذ بايد روشن بشه

اصغر
22 July 2007, 11:07 AM
سلام

اگر روي اتوموبيلتان دزدگير ريموت دار داريد به نمايندگي دزدگير مراجعه كنيد و بدهيد فركانس دزدگير و ريموت را اندكي تغيير بدهند ولي اگر اتوموبيلتان ريموت فابريك دارد بعيد است كه راهي داشته باشد.

چون اين فركانسي است كه با فركانس ريموت يكي شده وگرنه قفل مركزي بدون ريموت چنين مشكلي ندارد.

حامدگلشن
22 July 2007, 01:17 PM
دزدگيرت چيه ؟
احتماله زياد از اين برند هاي متفرقه هست