View Full Version : سگهای کوچک و خانگی |مطالب آرشیو
Pedro
25 November 2005, 11:12 AM
براي شروع من اين مطلب از سايت حيوانات ايران گرفتم براتون ميزارم
------------------------------------------------------------------------------------
آماده کردن منزل
پيش از آوردن توله مورد نظر خود به منزل بايد انرا از هر نظر اماده سازيد . بخاطر داشته باشيد شما موجودي کنجکاو را به خانه مي اوريد و از اين نظر بايد هر نوع اسباب و يا وسائلي را که ميتوانند به توله شما اسيب برسانند از دسترس او دور کنيد و يا هر نوع ماده اي را که مي تواند سبب مسموميت شود نظير پاک کننده ها و شوينده هاي مختلف ء انواع اسپري ها و ..........
همچنين بايد سيمهاي برق و يا هر نوع وسيله الکتريکي را از محل بازي و يا رفت و آمد خود برداريد .
در ضمن اشياي گرانقيمت و قابل شکستن را نيز تا زماني که توله شما به سن رشد برسد : بايد در محل امني نگه داري نمائيد .
هميشه روي آشغالها و دور ريختنيها را بپوشانيد زيرا توله شما به درون آنها شيرجه رفته و به منظور يافتن اشياء پنهان شده احتمالي همه آنها را پراکنده خواهد کرد .
گياهان آپارتماني بسياري ميتوانند براي سگها سمي باشند به همين منظور آنها را از مکاني که توله شما امکان دسترسي و جويدن آنها را دارد دور کنيد .
چگونه به اين تازه وارد خوشامد بگوئيم ؟
چنانچه براي شما امکان پذير است چندي از محل کار خود مرخصي بگيريد و يا سعي کنيد در يک تعطيلات طولاني آخر هفته وقت خود را در کنار اين عضو جديد خانواده بگذرانيد ء تا هر يک از شما ديگري را بهتر بشناسيد .
اگر شما ميخواهيد تا سگ شما بيشتر وقتش را در حياط منزل بگذراند و يا به هر دليل قادر به نگه داري از آن درون منزل نيستيد ( نظير سگهاي نگهبان ) بايد قبل از هر چيز خانه اي مناسب براي او در نظر بگيريد اين خانه بايد به اندازه کافي بزرگ باشد که سگ شما بتواند درون آن بطور کامل بايستد و به دور خود بچرخد اين خانه بايد از بارش برف و باران در امان باشد و کف آن بايد کمي برجسته ترو بلند تر از سطح زمين باشد .
آنچه براي سگ شما ضروري است :
در اينجا به چيزها ئي اشاره ميکنيم که شما بايد براي سگ خود تهيه کنيد:
غذا
لا اقل به اندازه دو هفته غذاي مورد نياز توله خود را تهيه کنيد .
ظرف غذا
بهترين انتخاب در اين مورد ظروف تمام استيل و زنگ نزن است . مزيت اين ظروف نسبت به ساير انواع اينست که براحتي در دسترس بوده, براحتي تميز مي شوند و پس از مدتي استفاده بو نخواهند گرفت.
قلاده
قلاده اي که انتخاب مي کنيد نبايد بسيار تنگ باشد. معيار مناسب براي اندازه گيري قلاده اينست که بتواند دو انگشت خود را براحتي بين قلاده و بدن سگ قرار دهيد.
ابزار برس کشيدن
يک برس, شانه و شامپوي مناسب حيوانات خانگي نياز شما را نسبت به نظافت و تيمار کردن سگتان بر طرف مي سازد.
اسباب بازي
اين وسايل سگ را بخود مشغول کرده و در بعضي موارد مانع از خرابکاري او در خانه نيز مي شود.
نکته اي که بايد به آن توجه کرد اينست که ان اسباب بازيها نبايد قابل بلع و يا شکستن باشند زيرا مي توانند سبب خفگي و يا آسيب هاي جدي به دستگاه گوارش شوند.
محل خواب
يک سبد ( البته براي سگ هاي کوچکتر ) مي تواند بسيار مناسب باشد. محل آنرا به سليقه خود مي توانيد انتخاب کنيد. در گوشه اتاق خواب, حيات منزل و يا هر نوع محل مناسب ديگر.
علائم بيماري
حتي زمانيکه شما قويترين و سالمترين توله ها انتخاب کنيد اين موضوع به اين معنا نخواهد بود که او هيچگاه مريض نخواهد شد .
در اينجا نيز شما را علايمي که نشان دهنده بروز مشکل هستند آشنا مکنيم .
1- بي اشتهائي يا کم شدن آن .
2- درد يا تب .
3- استفراغ بيش از سه بار( در روز ) و يا استفراغ همراه با خون .
4- اسهال يا هر نوع تغيير در نحوه اجابت مزاج و يا ادرارکردن حيوان .
5- وجود سرفه يا عطسه در زمان تنفس .
6- نوشيدن بيش از حد و غير طبيعي آب .
7- خستگي و کسالت .
8- تشنجها و حرکات عصبي احتمالي .
9- هر نوع ترشح از چشمها
Pedro
26 November 2005, 07:58 PM
من که خيلي حال مي کنم
يکي از دوستان از اين سگ کوتوله ها (نژادش يادم رفت) داشت اسمش نانسي بود موهاش بلند بود چشمشم نميشد ديد وقتي مي گفتم بريم دد رو دو پاش بلند ميشد دستاشو ميزد به هم
pamjadi
30 December 2005, 07:36 PM
سلام به همه دوستان
داستان ما از این قراره که یه سگ تریر ماده گرفتم
2 سالشه، اون روز اول که اومده بود سرحال تر بود (احساس می کنم)
الانم که 3 هفته است که اینجاست دیگه عادت کرده ولی به نظر سرحال نمیاد
اصلا شیطون نیست همش می خوابه یا درست حسابی بازی و اون شیطنتی که من در سگ های
دیگران دیدم در سگم نمی بینم، نمی دونم ماده ها اینطوری آروم ترن یا این که این طفلک افسرده شده ؟
RoSo
30 December 2005, 08:24 PM
شما تو خونه سگ یا حیوان دیگه ای دارید یا فقط همین یکیه؟
سگها مخصوصاً ماده ها خیلی لوس و حسود هستن و اگه حیوان دیگه ای تو خونه داشته باشید اینا خیلی سریع افسرده میشن.
سعی کنید بیشتر بهش توجه کنید و بیرون زیاد ببریدش.
به همون سرعت که افسرده میشن به همون سرعت هم خوب میشن (البته در صورتی که زود اقدام کنید) وگرنه اگه بهش نرسید کاملاً افسرده میشه.
zorvaan
11 January 2006, 02:43 AM
من یه سگ کوچولویه، ملوس، خوشگل میخام. خیلی هم لاقر نباشه, ترجیهن تک رنگ باشه. اگه سراق داری قیمت هم بده . در زمن خیلی هم گرون نباشه.
Kave
15 January 2006, 05:09 AM
من یه سگ کوچولویه، ملوس، خوشگل میخام. خیلی هم لاقر نباشه, ترجیهن تک رنگ باشه. اگه سراق داری قیمت هم بده . در زمن خیلی هم گرون نباشه.
من توصيه مي کنم سگ سفيد نگيري چون خيلي لوس هستش و متاسفانه زياد گاز مي گيره
من خودم يک دونه سفيدشو دارم
نژاد سگ من شيتزو ترير
RoSo
15 January 2006, 11:04 PM
نه اصلاً گاز گرفتن سگها ربطی به رنگشون نداره.
سگ کاوه گاز میگیره چون اولاً نر هستش دوماً چون زیاد بیرون نمیبرنش که بازی کنه و انرژیش تخلیه بشه.
Moein273
15 January 2006, 11:31 PM
بله میدونستم اما تعجب کردم گفتم شاید دلیل خاصی پیدا شده.
belenda
17 January 2006, 01:21 AM
فکر نکنم رنگه سگ ربطی به لوسی یا...داشته باشد لوسی یا ... به تربیت سگ بستکی دارد
ضمنا چون سگ سفید خیلی زیبا و نازه بخاطره همین زیاد لوس به بار می یارن
به نظره من اگه بخوایی از نزاده تریر بخر که هم زیباست هم مهربان و هم با هوش
MerDaX
17 January 2006, 02:52 AM
فکر نکنم رنگه سگ ربطی به لوسی یا...داشته باشد لوسی یا ... به تربیت سگ بستکی دارد
اين نژادي كه گفتين خونه رو هم جارو ميزنه؟:icon_twis
به نظر من از سگ بايد در يه نگاه تصميمتو بگيري ولي چون سگ موجود با وفائيه هر نوعشو بگيري ضرر نكردي:icon_cool .
kima
18 January 2006, 12:18 AM
ترییر خنگ ندیدن نه ؟
من یکی دیدم اصلا شاهکار بود
معلوم نبود شگ هست یا موش کور
RoSo
16 April 2006, 08:38 PM
حامد جان برای سگ باید وقت بذاری و حوصله اگر این 2 مورد رو نداری بیخالش شو. سگ دقیقاً یک عضو از خانواده میشه و باید بهش توجه کنید. اگر بگیرید و همینطوری ولش کنید به امان خدا نخرید بهتره.
در مورد نظافتش هم بستگی به شما و خانواده داره.اگر شما وسواس داشته باشید اذیت میشید ولی اگر راحت باشید مشکلی نیست. باید درست تعلیمش بدین.بعد نصف مشکل حل میشه نصف دیگه اش هم بستگی به شما داره. وابستگی به این موجود خیلی زیاده.اگر فکر میکنید نمیتونید نگهداریش کنید از خریدش صرف نظر کنید.
نظافتش هم زیاد سخت نیست. شما باید وقت و حوصله بذارید و بهش یاد بدید که کجا باید کارش رو بکنه. بو هم نداره اگر مرتب حمامش کنید.
ATOS
17 April 2006, 05:33 PM
بو هم نداره اگر مرتب حمامش کنید.
يعني باغچه اي كه ميره توش..... هم بو نميگيره؟
من بدجوري از حيوون خونگي چشمم ترسيده:icon_redf يه همستر داشتم تمام خونه بوي موش گرفته بود و حتي خاك آكواريوم رو كه تو باغچه ريخته بودم بو گند گرفته بود:icon_cry:
z_qz54
17 April 2006, 09:35 PM
این سگ نسبت به شما بی اعتماد شده.
فقط خواهش میکنم این حرف من رو باور کنید. حداقل ارزش امتحان کردن رو داره.اینو یه دکتر حرفه ای گفته. اینجور مواقع سگ از صاحبش دلسرد میشه و شما باید انقدر این سگ رو تحویل بگیرید و بهش محبت کنید تا دوباره جون بگیره. شما باید روزها باهاش صحبت کتید و تا جایی که میتونید بغلش کنید.سعی کنید به وجد بیاریدش و باهاش بازی کنید. (بغل کردن خیلی مهمه.اینطوری سگ احساس آرامش میکنه) بعد از 3-2 روز خوب میشه. البته اگه سکته نکرده باشه.
شاید الان بخندید به این روش بغل کردن ولی این شیوه بارها جواب داده. به من اطمینان کنید دوست عزیز.ضرر نمیکنید.
قربان این چه حرفیه ، شما استادید .
من امروز واقا به حرف شما عمل کردم ، تاجایی که اونو بردم تو خونه و روی مبل نشوندمش ، حالا شیر هم میخوره.
من بازم واقا از شما ممنونم.
دکتره گفت سکته کرده ولی من که فکر کنم میخواست یه پول خوب بگیره.
RoSo
17 April 2006, 10:00 PM
يعني باغچه اي كه ميره توش..... هم بو نميگيره؟
من بدجوري از حيوون خونگي چشمم ترسيده:icon_redf يه همستر داشتم تمام خونه بوي موش گرفته بود و حتي خاك آكواريوم رو كه تو باغچه ريخته بودم بو گند گرفته بود:icon_cry:
حامد جان سگ خیلی تمیزتر از همستر هستش و اصلاً قابل مقایسه نیستن.
قربان این چه حرفیه ، شما استادید .
من امروز واقا به حرف شما عمل کردم ، تاجایی که اونو بردم تو خونه و روی مبل نشوندمش ، حالا شیر هم میخوره.
من بازم واقا از شما ممنونم.
دکتره گفت سکته کرده ولی من که فکر کنم میخواست یه پول خوب بگیره.
نه احتمالاً اون دکتر ناشی بوده. بازهم میگم سعی کنید بغلش کنید.روزی نیم ساعت هم که شده بغلش کنید خوبه خوب میشه. امیدوارم که خوب بشه.
XELTEK
22 May 2006, 11:21 AM
منم همینو میخوام !!! البته رنگش مهم نیست !!!
Camdit
24 May 2006, 04:41 AM
شیهتزو :
سگی ملوس/ بازیگوش و دوست داشتنی با موهایی بسیار بلند و زیبایی مثال زدنی! در اغلب موارد شخصیتی مستقل و مغرور آموختن یک نکته ی مشخص(مثل ادرار کردن در جای مشخصی از خانه)نیازمند دلبستگی زیاد و صبر فراوان است. از گردش و بازی در فضای آزاد لذت می برد ولی عموما سگی خانگی است و با زندگی در داخل فضای خانه راحت تر است و درکل سگی بسیار مناسب برای زندگی آپارتمانی.
بجز برس روزانه و مداوم موها و آرایش روزانه ی آنها(که می توانید با کوتاه کردن آنها خود را از شرش خلاص کنید)نگهداری چندانی نمی خواهد و به فضا و خوراک کم و محبت زیادی نیاز دارد! بخاطر شخصیت مستقلشان کمی زود عصبانی می شوند و در کنار سگهای دیگر هم عموما آرامش خاطر ندارند(هرچند آنها را تحمل می کنند).. در کل تا وقتی به شما عادت کند کمی بد خلق است و نکته ی نه چندان جالب این گونه اینست که پس از بلوغ بسیار دیر به صاحب خود خو می گیرند و اغلب افسرده می شوند.(بنابراین باید حتما توله ی کوچک آن را خرید!)
عمر نسبتا طولانی 15 ساله ای دارد و پس از 1 سالگی می شود گفت که کاملا بالغ شده/ سن پیری آن نیز از 10 سالگی شروع می شود و در دوران پایانی زندگی اش بیشتر خواب آلوده است. بین 5 تا 7 کیلوگرم وزن دارد و به گرما نیز حساس است.
قیمت نسبی آن در بازارهای جهانی 500 تا 1000 دلار آمریکاست و در بازارهای ایران هم موجود می باشد. از قیمت عمده آن خبر ندارم ولی بصورت تقریبی و بخاطر آنکه در داخل با گونه تریر آمیخته شده ارزان است و می توان آنرا با 300 تا 500 هزار تومان خریداری کرد. تشخیص آن در دوران توله گی از عهده ی خریدار نا آشنا خارج است و باید اصالت و سلامت آن توسط یک دامپزشک تائید شود.
http://www.petconnectonline.com/puppies_for_sale/images/SHIH_TZU.jpg
http://elevage-de-clairbois.com/SHIH-TZU.jpg
http://www.dog.com/breed/docgrafx/shihtzu.jpg
کامدیت
gongsta_021
29 July 2006, 12:48 AM
کسی اشپیتس داره ؟؟؟
gongsta_021
29 July 2006, 02:47 PM
من اشپیتس دارم از تمتم کسانی که اشپیتس دارن کمک میطلبم راستی یه سر هم به این سایت بزنید
http://www.spitz.blogfa.com
gongsta_021
31 July 2006, 03:29 AM
هیچ کس علاغه نداره راجب اشپیتس چیزی بدونه؟؟؟
mohsen3544
19 August 2006, 11:48 AM
در مورد تریر ها مطلب میخوام. آیا اونها میتونن در حیاط یه خونه تو شمال نگهداری بشن و سرمای زمستون را تحمل ککنن؟
mohsen3544
21 August 2006, 08:06 PM
در مورد تریر ها مطلب میخوام. آیا اونها میتونن در حیاط یه خونه تو شمال نگهداری بشن و سرمای زمستون را تحمل ککنن؟قابل توجه دوست عزيز DictatoR! من اين سئوالو کرده بودم اما جوابي نگرفتم!
:icon_ques :icon_eek:
KING_OF_NET
22 August 2006, 01:57 AM
دوست عزيز ازت خواهش ميكنم اگه ميخواي سگو تو حيات نگه داري ترير نگير.بيچاره اگه يك در هزار بتونه سرماشو تحمل كنه از تنهايي افسرده ميشه و در نهايت دق مرگ ميشه.
آخه ترير كه سگ حياط نيست!
mohsen3544
22 August 2006, 11:15 AM
من خودمم گيج شدم. ميدوني مشکل من چيه؟ سگ رو نميخوام داخل خونه نگه دارم و ميخوام تو حياط باشه!
DictatoR
22 August 2006, 04:05 PM
بطور کلی تا 3 ماه بعد از تولد باید روزانه 4 مرتبه در ساعت های معین به توله ها غذا داد.
بهترین ساعات برای غذا دادن حدود ساعت 8 صبح _ 12 ظهر _ 4 بعدازظهر و 8 شب می باشد.
البته بهترین و مقوی ترین غذا برای تغذیه سگ در بدو تولد شیر مادر آن می باشد.
حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه بعد از غذا باید سگ را برای دفع کردن مدفوع به مکان مناسب در خارج از منزل راهنمایی نمود.دقت داشته باشید هیچگاه قبل از نیم ساعت بعد از خوردن غذا سگ را جهت دفع مدفوع وادار ننمایید زیرا در طی این مدت هنوز غذای خورده شده هضم نگردیده و این عمل باعث هضم نشدن غذای خورده خواهد شد.
از سن سه تا هفت ماهگی باید روزانه 3 وعده و از سن هفت ماهگی تا یک سالگی 2 وعده به سگ غذا داد و پس از آن روزانه 1 وعده غذا کافی می باشد.بهترین ساعت خوردن غذا در این سن برای سگ ساعت 6 بعدازظهر و بهترین موقع برای دفع مدفوع صبح زود و اواخر شب می باشد.
عده ای نیز بر این باورند که سگ باید بعد از یک سالگی روزانه 3 وعده غذا بخورد که به شکل انسانها بصورت صبحانه در اول وقت,نهار در میان روز و شام در اواخر شب باشد ولی بطور کلی تغذیه سگ باید بر اساس جدول بخصوصی که تهیه شده از سن و وزن سگ اجرا گردد.
به عنوان مثال برای سگی که تا 10 کیلوگرم وزن و زیر یک سال سن دارد باید روزانه 500 تا 700 گرم غذای مقوی داد و همچنین برای سگی که تا 20 کیلوگرم وزن و بالای یک سال سن دارد باید روزانه یک کیلوگرم و همینطور برای سگی که تا 50 کیلوگرم وزن دارد روزانه 2 کیلوگرم غذا داد.
بطور کلی نوع و مقدار غذا برای سگ بستگی به چالاک بودن سگ دارد.سگ های شکاری به دلیل سرعت زیاد و مصرف انرِژی در موقع شکار و یا دویدن باید حدالامکان از غذاهای بیشتر و مقوی تر استفاده نمایند.
اگر ظرف غذای سگ بعد از خوردن غذا کاملا پاک شده و یا به اصطلاح لیسیده شده باشد نشانگر کافی بودن غذا می باشد.
همیشه سعی شود ظرف غذا و آب سگ تمیز و شسته شده باشد.
هیچگاه بعد ار اینکه سگ غذایش را خورد ظرف را از جلوی او برندارید.همیشه سعی کنید حدود نیم ساعت بعد از خوردن غذا ظرف را بردارید تا سگ یاد بگیرد که باید در مدت زمان معینی غذا را بخورد.
هیچگاه پس مانده غذا را جلوی سگ نگذارید.
بعد از خوردن غذا سگ باید استراحت کامل نماید تا هم به هضم غذا کمک کند و هم قوای تحلیل رفته خود را به هنگام جست و خیز باز یابد.
به دلیل اینکه سگ در موقع خوردن غذا مواد آبکی در خود تولید می کند,هنگام خوردن غذا نیاز به نوشیدن آب ندارد ولی لازم است روزانه 2 بار ظرف آب سگ را پر نمود.اگر آب به مقدار زیاد در دسترس سگ باشد,حتی اگر تشنه هم نباشد آب می خورد و این باعث سستی و بیحالی بیش از حد سگ خواهد بود.
توله سگ ها ذاتا عادت دارند که چیزی بخورند این غریزه فطری آنهاست تا در منزل پی به محل خوراکیها ببرند.مثلا هنگام باز شدن درب یخچال با چشمهای خیره که نشانگر گرسنگی سگ است انسان را زیر نظر دارد و از کوچکترین موقعیت برای خوردن استفاده می کند.
اگر حتی یک بار در مقابل التماسهای سگ چیزی برای خوردن به سگ بدهید,عادت کرده و همیشه از شما غذا برای خوردن طلب می کند.پس بهتر است همان وعده غذای در نظر گرفته شده را رعایت کنید.
بخاطر داشته باشید که هرچقدر دادن استخوان به سگ باعث رضایت سگ می گردد و با اینکه دندان های سگ قادر به شکستن استخوان می باشد ولی به هر حال خطراتی را هم در پیش دارد.
استخوان گوساله و بره که مقدار زیادی غضروف دارند برای سگ های جوان که در حال رشد هستند مفید خواهد بود.
در ایران خمیر آرد گندم به دلیل مقوی بودن آن یکی از غذاهای اصلی سگ گله محسوب می شود.
(از کتاب دنیای شگفت انگیز سگ ها)
DictatoR
22 August 2006, 07:21 PM
من خودمم گيج شدم. ميدوني مشکل من چيه؟ سگ رو نميخوام داخل خونه نگه دارم و ميخوام تو حياط باشه!
اصلا به نظر من آوردن سگ توی خونه کار درستی نیست...از بین اون سگ هایی که تو تاپیک مقایسه چند سگ گارد بودن هیچ کدومو تو حیاط نمیتونین نگه دارین...البته میشه ها ولی اگه شمام صدای پارس یه گریت دینو تحمل کنین همسایه هاتون فکر نمیکنم همچین لطفی بکنن...تنها صداش نیست دردسرای زیادی داره...خب شما یه تریرو میتونین زمستون تو حیاط نگه دارین...مشکلیم پیش نمیاد...فقط تریرها مثل دوبرمن و باکسر نیستن که ببندینشون تو باغ آب و غذاشونم بدین خلاص...باید بهشون محبت بشه...هدفتونم که مطمئنا نگهبانی نیست...چون تریرها با یه شوت خلاصن...:icon_surp
:icon_cool
KING_OF_NET
22 August 2006, 07:55 PM
خب شما یه تریرو میتونین زمستون تو حیاط نگه دارین...مشکلیم پیش نمیاد
:icon_twis پيشنهاد ميكنم اينجور نسخه اي رو اول برايه ترير خودتون بپيچيد.درسته كه ترير پشمالو هست ولي وقتي زمستون تو اين برف تهران يه ساعت ميره بيرون و بازي ميكنه و كلشو زير برف ميكنه و حسابي برفي ميشه از شدت سرما شروع ميكنه به لرزيدن و بايد علاوه بر كاپشنش كه تنش ميكنم كاپشن خودمم در بيارم اونو بپيچم دورش.:icon_mad:
DictatoR
22 August 2006, 08:00 PM
:icon_twis پيشنهاد ميكنم اينجور نسخه اي رو اول برايه ترير خودتون بپيچيد.درسته كه ترير پشمالو هست ولي وقتي زمستون تو اين برف تهران يه ساعت ميره بيرون و بازي ميكنه و كلشو زير برف ميكنه و حسابي برفي ميشه از شدت سرما شروع ميكنه به لرزيدن و بايد علاوه بر كاپشنش كه تنش ميكنم كاپشن خودمم در بيارم اونو بپيچم دورش.:icon_mad:
:icon_arro ...والا پسر عموی من 4 سال یه تریر سفید داره همینجوری تابستون زمستون تو حیاط پلاس...ککشم نمیگزه...من از روی اون میگم...شاید اون یه سوپر تریر...!!!:icon_razz
در ضمن من هنوز 2 سالم مونده تا نسخه بییچم...:icon_surp
mohsen3544
22 August 2006, 11:11 PM
چرا تشکر کردید؟
mohsen3544
23 August 2006, 12:28 PM
من از چند نفر پرسیدم همه میگن تریر تو حیاط میمونه. حتی یه دامپزشک هم تایید کرد و میگفت تریر خودش رو هم تو حیاط نگه میداره. منظوره من در حیاط خونه این نیست که سگو ول کنیم به امان خدا. بلکه سگ محل نگهداریش حیاط باشه. امیدوارم کمکم کنید.
DictatoR
23 August 2006, 08:06 PM
جناب mohsen3544...به نتیجه ای نرسیدید؟:icon_surp
mohsen3544
23 August 2006, 09:50 PM
نه متاسفانه!خودم خودمو تحويل ميگيرم!
DictatoR
23 August 2006, 10:41 PM
نه متاسفانه!خودم خودمو تحويل ميگيرم!
اختیار دارین,این چه حرفیه...:icon_surp
خب...شما میخواستین یه تریر بخرین...مشکلی که دارین باهاش چیه؟
mohsen3544
24 August 2006, 12:20 PM
يکي شبهه نگهداري در حياط و اينکه بالاخره در زمستون دووم مياره يا نه. و بعد دقيقا نميدونم چي بايد بگيرم!!
mohsen3544
25 August 2006, 10:42 PM
بهتره يه کم در مورد غذاهاي آماده تو بازار صحبت کنيم. نظرتون چيه؟ با تجربه ها بگن.
smehdi
29 August 2006, 02:00 AM
@mohsen3544
فکر نمیکنم نگهداشتن یک توله سگ کار راحتی باشه. چه برسه به اینکه توی حیات باشه و از دیدت خارج!
اگر میخوای سگی تو خونه داشته باشی بدون که دردسرهای زیادی داره . من خودم 4 ساله که دو تا شو دارم!
غذا های آماده هم زیاد بد نیستن. ولی حیوونای ما بیشتر این غذاهای خشک رو مزمزه مکینن تا بخورن. غذای اصلی اونها: اسکلت - سنگدون و جگر مرغه.
شاهین سرشار
29 August 2006, 10:23 PM
بهترین سگ خونگی سگ جیبی هست که نژادشم هلندیه و دیگه اندازش یا بزرگ نمیشه یا خیلی کم بزرگ میشه که
قیمتی معادل 000/500/1 میلیون تومان را دارد .
cruel_boy
9 September 2006, 10:46 PM
http://tinypic.com/48qxetg.jpg
arash_tak2006
14 October 2006, 11:57 PM
من میخوام یه (تریر) بگیرم خوبه؟
مربا
15 October 2006, 08:44 PM
من میخوام یه (تریر) بگیرم خوبه؟
فکر می کنم که تریر خیلی خطرناک باشه.....مال جاهای بزرگ هستش.....از من می شنوی یه نژاد ارومتر بگیر
Anoush
16 October 2006, 11:42 AM
فکر می کنم که تریر خیلی خطرناک باشه.....مال جاهای بزرگ هستش.....از من می شنوی یه نژاد ارومتر بگیر
حتما اشتباه میکنید.
3179
این چطوری خطرناکه؟
Moein273
16 October 2006, 12:25 PM
تریر خطرناکه ؟!!! تریر یه سگ تزئینی هست حتما با سگ دیگه ای اشتباه گرفتید
McAcE
30 October 2006, 05:17 PM
از بقیه دوستان تقاضا دارم که در مورد نژادهای تریر و شیتزو کامل توضیح بدند ممنون میشم یه سوال دیگه هم دارم توله ای که میخریم بهتر چند ماه باشه البته میگن برای مبتدی های مثل من بهتر 1 ساله خرید که آموزش هایی دیده باشه (مثل همون دستشویی رفتن) و بقیه موارد نظر شما چیه؟
McAcE
30 October 2006, 05:38 PM
دوستان این تایپیک رو برای این زدم تا بیشتر با سگهای خانگی دوستان پی هالزی آشنا بشیم از همه تقاضا دارم اسم سگ نوع نژاد و همه چیز در مورد سگشان را به همراه عکس بگند و به بقیه چیزها معرفی کنند در پایان خوشگل ترین سگ رو از بین همه در نظر سنجی انتخاب میکنیم نظر شما چیه؟:icon_arro
منم خودم هنوز سگ ندارم اما به زودی میخرم (از نژاد دوست داشتنی تریر) اا به دلایلی نمیتونم تو خونه زیاد بیارمش:icon_cry: اگه یه مو ازش تو خونه پیدا بشه باید غید سگ رو بزنم :icon_cry:
خواب دوستان ممنون میشم تو این تایپیک شرکت کنید
:icon_arro :icon_arro :icon_arro :icon_arro :icon_arro :icon_arro :icon_cool:icon_cool:lover::lover::lover:
:icon_sad: :icon_sad: :icon_sad: :icon_sad: واقا داشتن سگ خانگی خوشگل پشمالو لذت داره نه؟
McAcE
31 October 2006, 02:51 PM
نه مثل اینکه دوستان پی هالزی نمیخواند اسمه سگ و نژادشو به ما بگن و اگه تونستند یه (عکس ازش بزارند) من بازم از همه دوستان خواهش میکنم بیان و از سگشون در این تایپیک نام ببرند(اگه هم خاطر ه ای از سگ تو خونشون دارند بگن)
من بازم خواهش میکنم شرکت کنید میخواهیم خوشگل ترین سگ رو از میان سگهای شما انتخاب کنیم ممنون از همهی کسانی که در این تایپیک شرکت میکنند
KING_OF_NET
5 November 2006, 11:41 AM
خوب تا اينجا كه كسي سري به اين تاپيك نزده.به هر حال من به عنوان اولين نفر سگمو معرفي ميكنم ولي عكسشو بعدا ميذارم.
اسم:"شاني"
نژاد:"شيتسو ترير"
رنگ:سفيد با تيكه هايي از رنگ قهوهيي خيلي روشن كه به بوري ميزنه گوشاشم رگه هايه خاكستري داره.
خوب اگه چيز ديگه اي هم بايد بگم تذكر بدين تا بگم.
McAcE
17 November 2006, 04:25 PM
تشکر از جناب کینگ واقعا ممنون از بقیه دوستان هم تقاضا دارم به این تایپیک یه سری بزنن بازم ممنون اگه در این تایپیک شرکت کنید
McAcE
17 November 2006, 07:48 PM
اسم سگ: لویزه (loize)
نژاد :شیتسو
بسیار بازیگوش ولی بانمک خوشگل
همیشه وقتی منو میبینه یه زره ناز میکنه بعدش یهو میپره تو بقلم که از نظر من جالبه:icon_mrgr (البته یه بار یک هفته ازش مراقیت کردم چون دوستم با خانواده رفته بودند مسافرت)
http://i15.tinypic.com/2qdbl34.jpg[/IMG]
McAcE
18 November 2006, 09:35 PM
منتظر بقیه دوستان هم هستیم
bmw320
27 November 2006, 04:33 PM
من اسکاتیش تریر دارم سفید
McAcE
27 November 2006, 06:13 PM
من اسکاتیش تریر دارم سفید
درود و سپاس یگه میشه عکس ازش بزار اگه اطلاعاتی هم مثل سن و قیمت و بقیه موارد هم بدی ممنون اسکاتیش تریر سگ بسیار خوشگلیه
sina2502002
1 December 2006, 02:47 AM
آقا من هم يه دونه ترير مي خوام بخرم
آيا ترير ها هم دسته بندي ميشن
و قيمت تقريبيشون چقدره ؟
Anoush (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=20474) جان از شما معذرت خواهي مي كنم بابت سوالم:icon_neut
ولي مي خوام بدونم كه گرون نخرم:icon_cool
McAcE
1 December 2006, 02:28 PM
البته بقیه استاد ترند من اطلاعاتم همینه
تریر به چند دسته تقسیم میشه
تریر.......اسکاتیش تریر.......وایت تریر............شیتسو تریر(بهترینشونه) ....استافرد شر بول تریر
انگلیش تریر.......آیردل تریر............اسکای تریر
حلال باید ببینی کدومشون میتونند بهت بیشتر حال بدن
من که شیتسو رو بهترین سگ خونگی می دونم
bmw320
2 December 2006, 08:35 PM
آرومتر از تریر سراغ داری؟
McAcE
3 December 2006, 07:19 PM
فک کنم شیتسو از تریر ارومتر باشه
arasto_discus
21 January 2007, 07:47 PM
با سلام
دوستانیکه اطلاع دارند آیا نژادی به نام پوتنژ ( یا یه چیزی شبیه به این وجود داره یا نه ). یه بنده خدایی میگفت که یه نژاد فرانسویه/
ممنون می شم اگر اطلاعاتیدارید ذکر کنید
shahryar200
21 January 2007, 08:11 PM
من سگ تریر دارم اسمش هم جسی هست
تو این تابیک هم شرکت میکنم
Light
24 January 2007, 03:04 PM
منم شرکت می کنم
این عکس سگمه اسمش هم موک هست حدود 2 سالشه
فقط می تونم بگم شیطون ترین موجودیه که تو زندگیم دیدم !!
http://i16.tinypic.com/30dciae.jpg
McAcE
26 January 2007, 01:46 PM
منم شرکت می کنم
این عکس سگمه اسمش هم موک هست حدود 2 سالشه
فقط می تونم بگم شیطون ترین موجودیه که تو زندگیم دیدم !!
http://i16.tinypic.com/30dciae.jpg
لطف کنید نژادشم ذکر کنید با تشکر از شرکت کردن شما
Light
26 January 2007, 02:25 PM
بنده زیاد از نژاد سر در نمیارم تو شناسنامه اش فقط نوشته تریر
لطفا دوستان اهل فن تشخیص بدن از چه نوع تریری هست
هيچ كس
4 February 2007, 07:47 PM
سلام دوستان.
من مدتيه كه ميخوام يك سگ بخرم.
براي اين كار لازم دونستم كه اول اطلاعاتم رو راجب اين حيوان بيشتر كنم.
از اين جهت تصميم گرفتم كه از شما كمك بگيرم.
پس از شما درخواست ميكنم كه منرو در هرچه بهتر تصميم گرفتن راهنمايي فرماييد.
راستش من از اين نژاد سگها بيشتر خوشم اومده.
عكسشون رو در اينجا ميگذارم تا شما منو در مورد اونها روشن كنيد.
در ضمن خانه ما آپارتماني است.
-خصوصيات
-ويژگيها
-طول عمر
-شرايط نگهداري
-قيمت
-مركز فروش
-...
و هر چيز ديگه اي كه لازمه من بدونم.
بي نهايت سپاسگزارم
http://www.3d-screensaver-downloads.com/images/free-dog-screensaver/big3.jpg
http://tinypic.com/2wqeh75.jpg
http://www.pointernet.pds.hu/Kutya/wallpapers/dog_002N.jpg
McAcE
7 February 2007, 08:25 PM
پیشنهاد من به شما جناب هیچ کس اینکه برای اشنایی مقدماتی با اصول سگ داری و مختصری در رابطه با نژاد سگ صفحات اول همین تایپیک رو بخونید و اشنایی نسبی پیدا کنید سوالی بود من و بقیه دوستان در خدمتیم
در ظمن ورود شما به تالارهای پارسی رو تبریک میگم
هيچ كس
7 February 2007, 09:42 PM
سلام جناب dj baby
من قبلا اين اين كار رو كردم.
ولي اساسا سوال من چيز ديگريه.
كه ظاهرا دوستان يا نميدونن يا نميگن كه اين سگ از چه نژادي هست.
ولي من خودم فكر ميكنم كه لورن من باشه.
حالا من اين رو از يه بنده خدا شنيدم.
درست يا غلط نميدونم.
تا شما چي بگيد.
McAcE
8 February 2007, 02:15 PM
در مورد شرایط نگهداری که توضیح داده شده
این عکس سگ هایی رو که اینجا گزاشتید من نمیدونم چه نژادی هستند اما میدونم تو ایران کم گیر میاد اینا اصول نژادهای اروپایی هستن که البته هرکدومش تو مناطق مختلف قیافهاشون فرق میکنه و میتونی سفارش بدی برات بیارن که قیمتش بالا میره من که اطلاعاتی در مورد این نژاد ها ندارم اما تو ایران نژاد شیتسو و تریر خیلی طرفدار دارند شگ هایی بسیار باهوش ارام متناسب با آپارتمان و البته از این نژاد ها خوشگل ترن
هيچ كس
13 February 2007, 07:43 PM
سلام.
لطفا در مورد نژادهاي شیتسو و تریر بيشتر توضيح بده.
مثلا قيمت توله آنها چقدر؟
و يا از كجا ميشه گرفت و ...؟
Mehrzaad
15 February 2007, 12:45 AM
http://i18.tinypic.com/4cm64go.jpg
http://i12.tinypic.com/4dntn6c.jpg
اين Jessi , دو سالشه ، نژادش به روايتی مالتز + ترير ، 3 تا هم توله داره که اونا به باباشون رفتن و
دقيقاً شبيهه تريرها هستن ، خواستيد عکس توله هاشم ميزارم.
لیلی
5 April 2007, 01:29 AM
سلام .
من میخوام یک سگ کوچولو و خوشکل و باهوش بخرم سگی که زیاد بزرگ نشه اما نمیدونم از چه نژادی سگ بگیرم؟ نر بهتره یا ماده؟
در ضمن برای من امکان نداره که به هیچ وجه سگ رو داخل خونه ببرم فقط حیاط. البته میتونم براش لونه درست کنم و وسایل مورد نیازش رو فراهم کنم.
در صفحات اول تاپیک دیدم که یکی از دوستان گفته بود سگ نر گاز میگیره.:icon_ques واقعا درسته؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید.:icon_neut
Light
5 April 2007, 01:01 PM
نژادش تریر هست
من با سگ مشکل ندارم و همیشه توی خونه هست
اگر می خوایید سگ عروسکی رو همیشه توی حیاط تنها بزارید پیشنهاد می کنم از خرید منصرف بشید
سگهای عروسکی بسیار حساس هستند و اگر تنها بزاریدشون خیلی زود دق می کنن !
مخصوصا نژاد تریر که دوست داره همیشه کنار صاحبش باشه و شیطونی کنه
لیلی
5 April 2007, 01:22 PM
نژادش تریر هست
من با سگ مشکل ندارم و همیشه توی خونه هست
اگر می خوایید سگ عروسکی رو همیشه توی حیاط تنها بزارید پیشنهاد می کنم از خرید منصرف بشید
سگهای عروسکی بسیار حساس هستند و اگر تنها بزاریدشون خیلی زود دق می کنن !
مخصوصا نژاد تریر که دوست داره همیشه کنار صاحبش باشه و شیطونی کنه
ممنون از جوابت..
نه منظورم این نیست که سگ رو ول کنم تو حیاط زیر بارون و برف و ... منظورم اینه که نمیتونم ببرمش داخل خونه رو مبلمان و فرش و ... چون مامانم خیلی بدش میاد.. یکی به خاطر ریزش موهاش یکی هم به خاطر دستشویی سگ.
به نظرت یه توله بخرم یا یک سگ بالغ؟
Light
5 April 2007, 03:55 PM
100% توله چون تربیت پذیر هست از نظر دستشویی اگر تربیت شده باشه هیچ مشکلی نداره
سگ خودم هر وقت نیاز به دستشویی داشته باشه میره کناره در با 2تا دستاش میزنه به در
که درو براش باز کنم .
در کل اگر می خوایید سگ رو توی حیاط نگه دارید باید خیلی بهش توجه کنید و پیشش باشید
اینجور سگها خیلی زود افسرده میشن
لیلی
6 April 2007, 01:11 AM
این سگ از چه نژادی هست؟؟؟
http://www.paulooi.com/wp-content/June/q_doggie4a.JPG
Abolfazl2006_p
6 April 2007, 07:57 PM
تریر (terrier) است
لیلی
6 April 2007, 08:40 PM
خیلی ممنون از کمکت :icon_wink .
من از همین نژاد سگ میخوام.. :icon_excl :icon_wink
به دامپزشک سفارش بدم بهتره یا از دوستانم یه توله بگیرم؟؟
من الان خیلی وسواس و حساسیت دارم برای انتخاب و تربیت و .... یه کمی هم میترسم:icon_redf
Light
6 April 2007, 09:04 PM
از دامپزشک بگیرید بهتره کم سن هم باشه که بتونید راحت تربیتش کنید
سگ موجودی هست که نیاز داره براش وقت بگذارید اما بعد از یک مدت اینقدر بهش عادت می کنید
که اگه 1 روز نبینیدش دلتون براش تنگ میشه !
مخصوصا نژاد بامزه و شیطون تریر
mohsen3544
6 April 2007, 10:52 PM
اين نژاد مالتيز هست و وزنش هم معمولا يک کيلويي هستش. اين عکس فکر نکنم ترير باشه!
McAcE
23 April 2007, 11:43 PM
سلام دوستان
من یه سوال هایی اساسی دارم اونایی که تجربه دارند یا اطلاعاتی دارند اگه ممکنه راهنمایی بفرمایند
سوال های من در رابطه با خرید سگ از دامپزشکی هاست
1 وقتی میخوای سگی توله 1 ماهه یا 2 ماهه بخری مثلا تریر وقتی نمیدونی اون سگ در اینده چه شکلی میشه یا قیافش همونی میشه که شما بخوای چه جوری میشه انتخاب کرد ایا شما رو راهنمایی میکنند؟
2 پانسیون هایی که برای سگ هاست یه چه منظوره و چه کارهایی رو انجام میدن ایا مرکز و دامپزشکی هست که سگ شما رو تربیت و در 2 یا 3 ماهگی تحویل بده و واکسن های اون سگ رو زده باشه؟
بهترین سن برای خرید سگ های خانگی مثل شیتسو یا تریر چند ماهگی یا چند سالگی است؟
بهترین مرکز فروش و دامپزشکی رو کجا میدونید
البته من خودم سگ 3 ساله شیتسو دارم از دوستم گرفتم اما دوستم مدتی به ایران برگشته و قصد دارد سگش را با خود ببرد:icon_cry:
sir_mohammad
24 April 2007, 01:22 AM
جواب سوال 1:قبل از خرید اول با چند نفر صحبت کن که اون نژاد رو داشته باشن .بعد تو اینترنت سرچ کن ...عکس نر و مادش که بزرگ شدن رو بگیر ....میفهمی که سگت بزرگ شه چه شکلی میشه..
درباره تعیلم بله اگه خواستی به این ایدی پی ام بده شماره یه نفر رو بهت بدم که کارش همینه مدرک جهانی داره..........
درباره پانسیون معتبر هم منتظر میمنونم بقیه دوستان راهنمائی کنن
s_i_r_mohammad@yahoo.com
McAcE
24 April 2007, 03:25 PM
جواب سوال 1:قبل از خرید اول با چند نفر صحبت کن که اون نژاد رو داشته باشن .بعد تو اینترنت سرچ کن ...عکس نر و مادش که بزرگ شدن رو بگیر ....میفهمی که سگت بزرگ شه چه شکلی میشه..
درباره تعیلم بله اگه خواستی به این ایدی پی ام بده شماره یه نفر رو بهت بدم که کارش همینه مدرک جهانی داره..........
درباره پانسیون معتبر هم منتظر میمنونم بقیه دوستان راهنمائی کنن
s_i_r_mohammad@yahoo.com
فکر نمیکنم که اینطور باشه ما 10 مدل فرضا نژاد تریر داریم که هر کدومشون بزرک بشن به چند شکل در میان ؟ ولی فمر منم خود مراکز در تهران بهت عکس های بزرگیشونو نشان بدن بهر حال ممنون منتظر بقیه اساتید هم میمونم ولی کلا بخش حیوانات خانگی کاربر فعال کم داره و نیاز هست مدیران محترم فکری به حال این بخش کنند
sir_mohammad
24 April 2007, 04:33 PM
دوست عزیز شما هم یه نوع خاصی رو انتخاب میکنی و عکس نر و مادش هم مخصوص همون نژاده
Abolfazl2006_p
25 April 2007, 12:05 AM
http://i12.tinypic.com/2aihac8.jpg
http://i12.tinypic.com/2i0xiye.jpg
سلام.
این سگ خریدن هم دردسری داره که نپرس..
من الان حدود یکماهه که میخوام سگ بخرم اما هنوز هم دو دل هستم.
میخوام تریر بگیرم اما نمیدونم اون توله وقتی بزرگ میشه چه شکلی میشه؟ یکی از دوستام میگفت حتی بعضی از دامپزشکها هم برای فروش خودشون الکی یه عکس عکس از نت دانلود کردن بهت نشون میدن میگن این شکلی میشه .. یا فروشگهای اینترنتی اکثرا عکس سگهای خارجی هست ..
یکی هم اینکه من هر چه میگردم درباره تریر مطلب کمتر میبینم بیشتر رباره اسکای تریر یا اسکاتیش تریر یا آردل تریر مطلب هست امات در مورد تریر نه.
شما اگر اطلاعاتی درباره تریر دارید لطفا منو راهنمایی کنید.ممنون
sir_mohammad
3 May 2007, 01:13 AM
لطفا اسم دقیق نژادتون رو بنویسید یه موقع سایتی دیدیم براتون بزاریم..............اخه تریر چند تا هست ..مثلا مثل بولداگ فرانسوی انگلیسی......دقیق اسمش رو بنویسید براتون پیدا میکنیم
sir_mohammad
3 May 2007, 01:19 AM
شما اگه نزاد اصیل تو ایران گیر بیارید حتما مثل همون عکس خارجیش میشه .فرقی نمیکنه
لطفا اسم دقیق نژادتون رو بنویسید یه موقع سایتی دیدیم براتون بزاریم..............اخه تریر چند تا هست ..مثلا مثل بولداگ فرانسوی انگلیسی......دقیق اسمش رو بنویسید براتون پیدا میکنیم.
خب همون تریر دیگه.. اسکای تریر نه، اسکاتیش تریر نه، آردل تریر نه، فقط تریر..
ببین مثلا این سگها همه در شناسنامه ای که دارن نوشته شده تریر.
http://www.drhooman.com/members/Windy.jpg
http://www.drhooman.com/members/jojo.jpg
http://www.drhooman.com/members/joly.jpg
http://www.drhooman.com/members/Lucky.jpg
حالا بگو من چه کار کنم؟
sir_mohammad
4 May 2007, 01:30 AM
بیبینید اینها نژادهای تریر هست هر جا رفتیم گفتیم تریر خالی همه گفتن نیست .....شاید این عکسی که گذاشتی رگه داره درهم پر هم نباشه
Airedale Terrier
American Staffordshire Terrier
Australian Terrier
Bedlington Terrier
Border Terrier
Bull Terrier
Cairn Terrier
Dandie Dinmont Terrier
Fox Terrier
Fox Terrier (Wire)
Irish Terrier
Kerry Blue Terrier
Lakeland Terrier
Manchester Terrier
Minature Bull Terrier
Minature Schnauzer
Norfolk Terrier
Norwich Terrier
Parson Russell Terrier
Rat Terrier
Scottish Terrier
Sealyham Terrier
Skye Terrier
Soft Coated Wheaton Terrier
Staffordshire Bull Terrier
Welsh Terrier
West Highland White Terrier
paeezan27
6 May 2007, 05:42 PM
سلام.
میخوام تریر بگیرم اما نمیدونم اون توله وقتی بزرگ میشه چه شکلی میشه؟ یکی از دوستام میگفت حتی بعضی از دامپزشکها هم برای فروش خودشون الکی یه عکس عکس از نت دانلود کردن بهت نشون میدن میگن این شکلی میشه .. یا فروشگهای اینترنتی اکثرا عکس سگهای خارجی هست ..
یکی هم اینکه من هر چه میگردم درباره تریر مطلب کمتر میبینم بیشتر رباره اسکای تریر یا اسکاتیش تریر یا آردل تریر مطلب هست امات در مورد تریر نه.
سلام به این 2 تا سایت سر بزن فکر کنم بدرد بخوره
www.woofwoof.ir www.atropatpet.com
McAcE
8 May 2007, 08:25 PM
.
خب همون تریر دیگه.. اسکای تریر نه، اسکاتیش تریر نه، آردل تریر نه، فقط تریر..
ببین مثلا این سگها همه در شناسنامه ای که دارن نوشته شده تریر.
http://www.drhooman.com/members/Windy.jpg
http://www.drhooman.com/members/jojo.jpg
http://www.drhooman.com/members/joly.jpg
http://www.drhooman.com/members/Lucky.jpg
حالا بگو من چه کار کنم؟
سلام
این همون سگی هست که من 1 ماهی دنبالشم و تا حالاهم ناموفق بودم یعنی اکثر توله رو که دیدم بعید میدونم بزرگ شن این شکلی بشن خیلی خوشگل هستش اما برای این نژاد و نحوه ی شناسایی تولش باید از اساتیدی نظیر : RoSo-Kave-pedram ,... کمک بگیریم که متاستفانه نیستند و این بخش هنوز با کمبود مدیر و کاربر خوب مواجه است که من از انوش عزیز میخوام با درایتوشون ما رو در این بخش کمک و یاری کنند ممنون
در ظمن شما اگه این نوع نژاد رو گیر اوردید حتما به من خبر بدید...
Edalati
15 May 2007, 11:33 PM
[quote=لیلی;364413]
سلام.
برای این نمیتونین چیزی از تریر پیدا کنین که همچین چیزی وجود نداره
یعنی Terrir خالی ثبت شده نیست و همشون یه پیش اسمی دارند مثل همونای که گفتین
در مورد عکسهای خارجی که گفتین درسته خیلی از فروشگاه ها عکس خارجی میزارن
این سایت رو بیبین
من خودم مسولش هستم . عکس ها معلومه ایرانی هستند :icon_cool
www.rashtpet.com (http://www.rashtpet.com)
Www.rashtpet.ir (http://www.rashtpet.ir)
www.puppy.ir (http://www.puppy.ir)
همه اینا یه سایته:icon_evil
لیلی
16 May 2007, 12:36 AM
سلام دوست عزیز
مشکل شما در ایران طبیعی
ما گونه های مختلفی تریر در Fci که سازمان جهانی سگ هست داریم
و همه اصیل و کاملاً جدا از بقیه هستند
اما در ایران به علت جفت گیری نژادهای مختلف تریز سگهای زاییده می شند که نمی شه گفت که عضو کدوم دسته هستند
به فرض شما سگ ماده اصیل Skye Terrier دارید زمان جفت گیری به علت نبودن سکی هم نژاد به ناچار با نژاد دیگری جفت میزنید به طور مثال یک سگ اصیل Scottish Terrier !
توله ها میکس می شن ! یعنی شبیه هر دو ، حال این توله ها بزرگ می شوند و زمان جفت گیری می رسد و صاحب کنونی آنها هم کاری که شما کردید را می کند !
پس در ایران سناختن نژاد تریر مشکل
ما هم همیشه تو کلینیک موقع دادن شناسنامه این مشکل رو دارین و به ناچار به علت ناشناس بودن نژاد سگ و فقط داشتن فاکتورهای تریر نژاد رو تریر خالی ثبت می کنیم
سلام.
خب حالا ما که میخواهیم یک تریر خوشکل و زیبا شبیه همون عکسها که گذاشتم بخریم از کجا بفهمیم این توله بزرگ که میشه همین شکلی میشه؟
یعنی همینجوری یه توله رو بخرم و بیارم خونه؟:icon_twis
یک سوال دیگه: 150 تومان برای خرید یک تریر خوشکل و نسبتا اصیل کافیه؟:icon_redf (آخه دیگه بیشتر از این ندارم).:140:
:154:
Edalati
16 May 2007, 02:04 AM
[quote=لیلی;369631]
سلام.
خب حالا ما که میخواهیم یک تریر خوشکل و زیبا شبیه همون عکسها که گذاشتم بخریم از کجا بفهمیم این توله بزرگ که میشه همین شکلی میشه؟
یعنی همینجوری یه توله رو بخرم و بیارم خونه؟:icon_twis
یک سوال دیگه: 150 تومان برای خرید یک تریر خوشکل و نسبتا اصیل کافیه؟:icon_redf (آخه دیگه بیشتر از این ندارم).:140:
شما برای انتخابتون 4 راه دارین
1. پدر مادر توله رو ببینید ( که البته کار سختی ، چون موسسه های مثل ما همیشه توله ندارن و مجبورن از بیرون خرید کنند و پدر و مادر سگ موجود نیست)
2. با متخصصی صحبت کنین و عکس سگی که می خواهین بخرین رو بهش نشون بدین تا راهنمایتون کنه
(بهتره فروشنده نباشه ، بقال نمی گه ماستم ترشه:icon_surp )
3.توله 6.7ماهه خریداری کنین که از بچگی در اومده باشه و شکل و قیافش ملوم باشه ( مواظب باشین بجای 6.7 ماهه 2.3 ساله ندن بهتون . حتماً برای اطلاع از سن به دامپزشک مراجعه کنین)
4.و راه آخر که به یکی از فروشندگان اطمینان کنید
امیدواریم یکی از این 4 راه ، راه رسیدن به حیوان دلخواهتان باشد:icon_cool
Www.RashtPet.Com (http://www.RashtPet.Com)
Lord of Darkness
12 June 2007, 12:29 AM
یکی از آشنایان یه سگ تریر خریده.11 ماهشه.این سگ پلک سوم داره ولی موقع خرید فروشنده گفته که این مریضی شایعه بین سگا و اصلا مهم نیست(سگ خودشم داشته و اون عمل نکرده و مشکلی هم پیش نیومده) ولی وقتی بردن سگ رو واکسن بزنن بهشون گفتن اگه پلک سومشو عمل نکنید آب چشمش خشک میشه و رنگ چشمش تیره میشه.البته دکتره گفته این نژاد با پلک سوم این مشکلو داره.اما اونجا یسری دانشجوی دامپزشکی بودن که گفتن سگ 11 ماهه واسه بیهوشی خیلی کوچیکه.
میخواستم بدونم کسی اطلاعاتی داره در این زمینه
Edalati
12 June 2007, 02:40 AM
یکی از آشنایان یه سگ تریر خریده.11 ماهشه.این سگ پلک سوم داره ولی موقع خرید فروشنده گفته که این مریضی شایعه بین سگا و اصلا مهم نیست(سگ خودشم داشته و اون عمل نکرده و مشکلی هم پیش نیومده) ولی وقتی بردن سگ رو واکسن بزنن بهشون گفتن اگه پلک سومشو عمل نکنید آب چشمش خشک میشه و رنگ چشمش تیره میشه.البته دکتره گفته این نژاد با پلک سوم این مشکلو داره.اما اونجا یسری دانشجوی دامپزشکی بودن که گفتن سگ 11 ماهه واسه بیهوشی خیلی کوچیکه.
میخواستم بدونم کسی اطلاعاتی داره در این زمینه
این بیماری در بسیاری از تریر ها رایجه و فروشنده درست گفت اما خوب این سک خیلی زود به این بیماری دچار شد
اما اینکه طاقت بیهوشی رو داره یا نه نمیشه دقیق گفت و باید سگ رو دید و نظر داد که در این باره بهتره با یک دامپزشک متخصص جراحی صحبت کنی اما ما خدمون نظرمون تا 5-6 ماهگی و بعدش بیهوشی سطحی رو انجام میدیم اما خطرناکه:icon_ques
در مورد اینکه اصلاً جراحی نشه بیشتر موافقم اما باز باید از نزدیک دید و نظر داد اما ما تریر هایی دیدیم که برای جراحی آوردند اما به پیشنهاد ما از جراحی منصرف شدند و مشکلی هم ندارند
به هر حال باز قید می کنم من سگ رو ندیدم و نظر دادم !:icon_cool حتماً با متخصص صحبت کنید
در آخر خواهشمندم از همه دوستان از مراکز معتبر سگ تهیه کنند تا جلوی این مشکلات گرفته بشه
(در مراکز پرورش سگهای که مشکلی از هر نوع داشته باشند که ارثی باشه از جمع حیوانات خارج میشه بنابر این % اینکه حیوان دچار بیماری ارثی بشه پایین میاد ) امیدوارم تمامی مراکز فروش بجای جیب خود اول به آینده آن سگ و سپس به احساسات مشتری توجه کنند
Lord of Darkness
16 June 2007, 11:47 PM
آقای عدالتی نژاد این سگه که عکسشو گذاشتم چیه؟چون ظاهرا نژاد تریر خالی نداریم یه پیشوندی پسوندی دارن.
Edalati
17 June 2007, 01:39 AM
رفیق درسته تریر خالی نداریم اما چیز خاصی هم نمیشه گفت کلاً به اینا مگن تریر میکس:icon_ques
Light
18 June 2007, 07:45 PM
سلام :)
با تشکر از جناب Edalati که اطلاعاتشون رو در اختیار دوستان قرار می دن .
می خاستم نژاد دقیق این سگ رو بدونم ؟ 100 جور نژاد به من گفتن { کم مونده بگن دوبرمنه ! }
ممنون
http://www.imagebanana.com/img/i9b3mjnq/Untitled1.jpg
Edalati
19 June 2007, 01:11 AM
سلام :)
با تشکر از جناب Edalati که اطلاعاتشون رو در اختیار دوستان قرار می دن .
می خاستم نژاد دقیق این سگ رو بدونم ؟ 100 جور نژاد به من گفتن { کم مونده بگن دوبرمنه ! }
ممنون
http://www.imagebanana.com/img/i9b3mjnq/Untitled1.jpg
دقیقاً درست گفتن بهت :icon_twis اما اگه نژاد بگیم میشه تریر میکس
اما این سگ به غیر از تریر داش هوند هم داره قاطیش و شاید چیزای دیگه:icon_arro
badform
30 June 2007, 03:59 PM
سلام من یه سگ کوچیک منی خوام برا تو آپارتمان و حدود 150 تومنم دارم.می خوام برای توالت حتما آموزش دیده باشه و غیر از روزنامه جای دیگه کارشو نکنه.با این پول گیرم می یاد و چه نژادی؟ضمنا من نصف روز خونه نیستم.می گن سگ اگه تنها باشه و تازه هم آورده باشیش هی پارس می کنه و زوزه می کشه...اینجوری اگه باشه که 2 روزه همسایه ها گیر می دن.
Edalati
30 June 2007, 04:23 PM
سلام من یه سگ کوچیک منی خوام برا تو آپارتمان و حدود 150 تومنم دارم.می خوام برای توالت حتما آموزش دیده باشه و غیر از روزنامه جای دیگه کارشو نکنه.با این پول گیرم می یاد و چه نژادی؟ضمنا من نصف روز خونه نیستم.می گن سگ اگه تنها باشه و تازه هم آورده باشیش هی پارس می کنه و زوزه می کشه...اینجوری اگه باشه که 2 روزه همسایه ها گیر می دن.
150 تومن میتونین تریر بخرین . واسه اینکه آموزش دیده باشه باید بالای 5 ماهه بخرین . واسه پارس کردن هم چند روز اول بی قراری می کنه اما زود عادت میکنه.سن بالاتر بگیرین که کمتر اذیت کنه:icon_cool
greatr9
1 July 2007, 02:16 AM
من یک بار یه دونه تریر سفید خوشکل تربیت شده یک ساله خریدم 150 تومن..اصلا پارس نمیکرد خیلی هم با مزه بود..ولی نذاشتن نگه دارم...اگه شیراز بودین میتونستم راهنماییتون کنم که برای خرید کدوم دامپزشکی برین
pooryab
1 July 2007, 03:42 AM
من یک بار یه دونه تریر سفید خوشکل تربیت شده یک ساله خریدم 150 تومن..اصلا پارس نمیکرد خیلی هم با مزه بود..ولی نذاشتن نگه دارم...اگه شیراز بودین میتونستم راهنماییتون کنم که برای خرید کدوم دامپزشکی برین
میشه بگین کجا ( مشخصات دقیق)
greatr9
1 July 2007, 03:09 PM
میشه بگین کجا ( مشخصات دقیق)
من اینو از دامپزشکی دکتر نوید تو خیابون صورتگر گرفتم...پایین تر از پیتزا بازار(صورتگر یا پوستچی؟)دکتر نوید خیلی آدم خوبیه اگه خودش تو کلینیک باشه ولی از اونجایی که مدتییه نیستش من رفتم دامپزشکیه غزال آخر معالی آباد...اونجا دکتر اکبریه خیلی آدم خوب و با انصافیه...من تمام دامپزشکیای شیرازو رفتم تقریبا...بهتون توصیه میکنم دامپزشکیه خاکشناسی و عفیف آبادو نرین...من از غزال خیلی راضیم...گربه هام رو هم از خود دکتر خریدم یعنی مال خودش بود...یه سر بزنین حتما گیرتون میاد چیزی که میخواین
http://usera.imagecave.com/greatr9/20060504003.jpg
greatr9
1 July 2007, 03:32 PM
http://usera.imagecave.com/greatr9/missy.jpg
من حتی فرصت نکردم ببرمش حموم:angry:
Edalati
1 July 2007, 03:57 PM
هاپو کوچولوهای من خوشکلن ؟:icon_wink
http://www.rashtpet.ir/images/sale/mix-shitzu.jpghttp://www.rashtpet.ir/images/sale/mix-shitzu2.jpg
badform
1 July 2007, 04:10 PM
ممنون از راهنماییتون .از کجای تهران می تونم گیر بیارم؟مشکل من فقط همون صداشه...چون مجرد هستم همسایه ها خیلی رومک زوم می کنن.اگه سر و صدای سگه در بیاد که دیگه هیچی...
Edalati
1 July 2007, 04:37 PM
ممنون از راهنماییتون .از کجای تهران می تونم گیر بیارم؟مشکل من فقط همون صداشه...چون مجرد هستم همسایه ها خیلی رومک زوم می کنن.اگه سر و صدای سگه در بیاد که دیگه هیچی...
من این 2تا رو دارم . تهران دمه در خونتون و به صورت رایگان تحویل میدیم . واسه سر صدا هم باید گفت که سگ الکی شلوغ نمی کنه و کلاً می تونین از دامپزشک و با خودم کمک بگیرین ( حالات بد رو میگید و پیشنهاد داده میشه برای حلش )
McAcE
1 July 2007, 07:24 PM
من اینو از دامپزشکی دکتر نوید تو خیابون صورتگر گرفتم...پایین تر از پیتزا بازار(صورتگر یا پوستچی؟)دکتر نوید خیلی آدم خوبیه اگه خودش تو کلینیک باشه ولی از اونجایی که مدتییه نیستش من رفتم دامپزشکیه غزال آخر معالی آباد...اونجا دکتر اکبریه خیلی آدم خوب و با انصافیه...من تمام دامپزشکیای شیرازو رفتم تقریبا...بهتون توصیه میکنم دامپزشکیه خاکشناسی و عفیف آبادو نرین...من از غزال خیلی راضیم...گربه هام رو هم از خود دکتر خریدم یعنی مال خودش بود...یه سر بزنین حتما گیرتون میاد چیزی که میخواین
http://usera.imagecave.com/greatr9/20060504003.jpg
مبارک باشه سگ خیلی خوشگلیه
چند ماهشه؟ پدر مادرشم دیدی؟ می دونی بزرگ میشه چه شکلی میشه یا رنگش و موهاش بیشتر از این میشه یا نه ؟ اگه موهاش وقتی بزرگ میشه 2 برابر الان بشه واقعا چیزه خوبی گرفتی
نژاد دقیقش چیه اسکای تریر یا میکس تریر یا تریر خالی؟؟ اقای عدلتی نظر بدید ممنون
Edalati
1 July 2007, 08:14 PM
چند ماهشه؟ پدر مادرشم دیدی؟ می دونی بزرگ میشه چه شکلی میشه یا رنگش و موهاش بیشتر از این میشه یا نه ؟ اگه موهاش وقتی بزرگ میشه 2 برابر الان بشه واقعا چیزه خوبی گرفتی
اولاً فکر کنم 12ماه به بالا داره . ازین بزگتر نمیشه :icon_surp البته دیگه بزگتر می شد که ... :icon_arro
رنگش ثابته موهاشم بلندتر میشه
نژادشم که خیلی میکسه اما رنگ غالبش اسکای تریر :icon_cool به هر حال اگه برای ثبت تو شناسنامه اخواین باید نوشده بشه Mixed Terrrir
greatr9
2 July 2007, 12:21 AM
والا من که گفتم من اینو ظهر خریدم عصر فروختم...سنشم 1 سال بود...ولی کاملا تربیت شده بود...من دیگه سگ ندارم....ایشالا دفعه بعد اگه خواستم بخرم هاسکی:bad_smile
راستی آقای عدالتی فکر کنم جیلی داره بچه دار میشه ،شکمش قلمبه شده قرار فردا ببرمش دکتر معاینش کنه...آخی خودش انقدر زشت شده...فرض کنین دمش و کلش گلوله مو ولی بدنشو از ته تراشیدیم...شده فقط اوضاع خنده
aquarium
12 July 2007, 03:47 AM
سلام بر دوستان عزیز .
من در مورده آکواریوم از این سایت کمک گرفتم و خیلی راضیم و حالا در مورده سگ از شما دوستان کمک میخوام .
من میخواستم سگ بگیرم اونم سگ زینتی و همین پا کوتاها هیچ اطلاعاتی هم در زمینه سگ ندارم اگر عکسی یا نژادی یا اسمی دارید ممنون میشم راهنماییم کنید تا یه سگ خوبی بگیرم .
قیمتش هم بین 100 تا 200 هزار تومن باشه و قشنگ باشه ، و بازیگوش و زرنگ باشه خلاصه تنبل نباشه باتشکر .
راستی بعضی از صفحات این تاپیک رو خوندم و بعضی دیگه کپی کردم تا بعدن بخونم .
منتظر راهنمایی شما هستم .
Edalati
12 July 2007, 11:33 AM
سلام بر دوستان عزیز .
من در مورده آکواریوم از این سایت کمک گرفتم و خیلی راضیم و حالا در مورده سگ از شما دوستان کمک میخوام .
من میخواستم سگ بگیرم اونم سگ زینتی و همین پا کوتاها هیچ اطلاعاتی هم در زمینه سگ ندارم اگر عکسی یا نژادی یا اسمی دارید ممنون میشم راهنماییم کنید تا یه سگ خوبی بگیرم .
قیمتش هم بین 100 تا 200 هزار تومن باشه و قشنگ باشه ، و بازیگوش و زرنگ باشه خلاصه تنبل نباشه باتشکر .
راستی بعضی از صفحات این تاپیک رو خوندم و بعضی دیگه کپی کردم تا بعدن بخونم .
منتظر راهنمایی شما هستم .
سلام . سگ خونگی و خوشکل می خوای باید تریر بگیری چون تا 200 فقط میشه تریر گرفت :icon_twis
aquarium
13 July 2007, 08:30 AM
با سلام به دوستان عزیز آیا سایتی از عکس سگهای خانگی نژاد تریر ، هست که به ما معرفی کنید .
و بهترین نژاد تریر کدام نژادشه . باتشکر
Edalati
13 July 2007, 01:02 PM
با سلام به دوستان عزیز آیا سایتی از عکس سگهای خانگی نژاد تریر ، هست که به ما معرفی کنید .
و بهترین نژاد تریر کدام نژادشه . باتشکر
بهترین نژاد های تریر 2تا هستن : yorkshire terrier و west highland white terrier
میتونی تو www.google.com (http://www.google.com) سرچ کنی عکس زیاد میده بهت اما تو ایرن دنبال این چیزا نگرد چو اصیلش کمه و قیمت حدود 800 تومان :icon_twis تو ایران نژادهای مختلف تریر با هم جفت زده شده و نژادهای به وجود آورده که قابل تشخیص نیست و بهش می گن mixed terrier :icon_surp باز مشکلی بود در خدمتیم:icon_wink
aquarium
14 July 2007, 08:29 AM
آیا خرید اینترنتی تو ایران امکان پذیره و آیا این روش با اینکه ما فقط عکس سگا میبینیم به صرفست و در اون دروغی نیست اگر دوستان به سایتی اطمینان دارند و قیمت های خوبی داره به من معرفی کنند ممنون میشم . و برای نیاز من تو شمال زندگی میکنم ( بابل ) .
dash farshad
18 July 2007, 05:04 PM
با سلام ...امید دارم که این تاپیک مورد توجه قرار بگیره...به جهت سمت و سوق دادن سوالات پرسشها و بدست آوردن اطلاعات مفید در مورد سگهای خانگی این تاپیک رو باز کردم که اگه کسی در مورد سگهای خانگی سوالی داشت فقط و فقط در این تاپیک سوالش رو مطرح کنه ..مثلا کسی در مورد تریر سوال داشت ..یا شیتزو یا .............بیاد اینجا سوالش رو مطرح کنه .........
حالا به عنوان اولین سوال میخواستم بدونم اینکه میگن پکینیز سلطه جو حقیقت داره؟آیا این سلطه جوئی باعث نمیشه که تو نگهداریش تو منزل به مشکل بر بخوریم؟:icon_twis
Edalati
18 July 2007, 07:29 PM
با سلام ...امید دارم که این تاپیک مورد توجه قرار بگیره...به جهت سمت و سوق دادن سوالات پرسشها و بدست آوردن اطلاعات مفید در مورد سگهای خانگی این تاپیک رو باز کردم که اگه کسی در مورد سگهای خانگی سوالی داشت فقط و فقط در این تاپیک سوالش رو مطرح کنه ..مثلا کسی در مورد تریر سوال داشت ..یا شیتزو یا .............بیاد اینجا سوالش رو مطرح کنه .........
حالا به عنوان اولین سوال میخواستم بدونم اینکه میگن پکینیز سلطه جو حقیقت داره؟آیا این سلطه جوئی باعث نمیشه که تو نگهداریش تو منزل به مشکل بر بخوریم؟:icon_twis
مبارکه اما فکر میکنم تاپیک در مورد سگ بست و یا زیاد هم بود
سگهای خانگی هم تاپیک همه چیز درباره سگ (خانگي و گارد) (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=15036) (http://www.phalls.com/vbulletin/images_phalls/misc/multipage.gif 1 (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=15036) 2 (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=15036&page=2) 3 (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=15036&page=3) ... آخرين صفحه (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=15036&page=30))
رو داشتند و نی شد همونجا سوال کرد اما باز هر طور دوستان بخوان ما در خدمتیم
پکینز مشکلی تو خونه نداره ، خیلی هم آروم و بسیار سگ با ادبیه و فقط دوست داره صاحبش ماله خودش باشه و تحمل حیوان دیگه که صاحبش دوستش داشته باشه رو نداره:icon_twis
sir_mohammad
18 July 2007, 11:18 PM
به نظر من این تاپیک میتونه موثر تر باشه البته به شرط اینکه مدیران حذفش نکنن............
آخ حرف از پیکنیز افتاد ..من خودم از شیتزو بیشتر دوسش دارم ...خیلی با نمکه...........آقای عدالتی اگه میشه ..بیشتر این نژاد رو با شیتزو مقایسه کنید ......همچنین از پکینیز هائی که فروختید و یا احیانا عکس دارید بزارید .................قیمت یادتون نره
Edalati
19 July 2007, 12:05 AM
به نظر من این تاپیک میتونه موثر تر باشه البته به شرط اینکه مدیران حذفش نکنن............
آخ حرف از پیکنیز افتاد ..من خودم از شیتزو بیشتر دوسش دارم ...خیلی با نمکه...........آقای عدالتی اگه میشه ..بیشتر این نژاد رو با شیتزو مقایسه کنید ......همچنین از پکینیز هائی که فروختید و یا احیانا عکس دارید بزارید .................قیمت یادتون نره
ببینید سگهای خونگی تقریباً تو یه مایه اخلاقی هستند و بیشتر فرقهای ظاهری دارند .
اما تفاوت مهم اخلاقی پکینیز و شیتزو در مقرور بودن و آرام بودن پکینیز . شیتزو شیطونه
اما پکینیز از اونجایی که سگ سلطنتی ( در کشور پکن به عنوان سگ سلطنتی شناخته شد و اسمش از همانجا نام گذاری شد ) در کل زیاد بازیگوش نیست و در کل سگ با کلاسی
ما در کل پکینیز زیاد نفروختیم ( ما بیشتر رو فروش سگ گارد متمرکزیم) اما این ماده یکی از دوستاس که توله آورد و ما برای دونه ای 150 فروختیم ( هر 3تا رو یه نفر خرید 450 ) واسه همین ارزون بود و قیمت وارداتیش هم حدود 800
http://www.rashtpet.ir/sagfotokhteshode/pekiall.jpg
dash farshad
19 July 2007, 01:33 AM
پیکینیز به نظر من سر تر از تریر و یا شیتزو هست ...واقعا با نمکه .....در عین حال سلطنتی هست ..رفتارش مثل اشرافیهاست ......افاده ها طبق طبق..........
من دیدم که تو یکی از پیغامها که گفته شده بهترین سگهای خانگی کدومن...گفته شده اشپیدز .....اشپیدز مگه زیاد شیطون نیست؟ میگن سرو صدا داره ..با کودکان خوب نیست درسته؟
sir_mohammad
19 July 2007, 01:44 AM
فرشاد جان .....اشپیدز هم سگ خوبیه ولی به نظر من اشپیدز مثل هاسکی میمونه ...تو خوشگلی بی همتاست ...از نزدیک وقتی میبینیش اینقدر این زیبائی داره که نگو ...
Anoush
19 July 2007, 10:24 AM
دوستان فکر میکنید اینقدر مطلب در مورد سگ های کوچک داریم که تاپیک جدا داشته باشه و از سگهای گارد جدا بشه؟
فکر نمیکنید باعث سردر گمی تازه وارد ها بشه؟
به هر حال اگر زیاد اصرار دارید که این تاپیک باشه من حرفی ندارم به شرط اینکه فعال باشه و گرنه بهتره تو همون تاپیک کلی سگهای خانگی و گارد ادغام بشه.
Edalati
19 July 2007, 11:46 AM
دوستان فکر میکنید اینقدر مطلب در مورد سگ های کوچک داریم که تاپیک جدا داشته باشه و از سگهای گارد جدا بشه؟
فکر نمیکنید باعث سردر گمی تازه وارد ها بشه؟
به هر حال اگر زیاد اصرار دارید که این تاپیک باشه من حرفی ندارم به شرط اینکه فعال باشه و گرنه بهتره تو همون تاپیک کلی سگهای خانگی و گارد ادغام بشه.
کاش این تاپیک از اول ایجاد میشد و بحث سگهای گارد و خونگی جدا میشد . نه تنها باعث سر در گمی نمیشه بلکه تازه وارد به راحتی وارد یکی از بحث ها میشه و فقط مطالب مخصوص همون مدل سگ رو میخونه :icon_surp
Edalati
19 July 2007, 04:28 PM
من نمی دونم چرا اینقدر مدیران سعی دارن هی تاپیک ببندن ..بابا به نظر من اگه فکر میکنید که فرضا باعث میشیه فضای بیشتری رو بگیره برای سایت برید سراغ اون تاپیکهائی که 1000 ساله باز شده ولی 5 نفر بیشتر جواب ندادن ..نه این تاپیک که از 2 روز پیش تا حالا 5..6 نفر پاسخ دهتده داشته
2:دیگه این حرف از مدیران سایت بعیده ...چرا این تاپیک باعث سر در گمی بشه ..خیلی راحت تازه وارد میاد میبینه که یه تاپیک مخصوص برای سگهای خونگی هست ....دیگه 2 ساعت بره تو تاپیک سگهای گارد و هانگی ببینه کدوم صفحه در مورد نژادی که میخاود اصلا صحبتی شده یا نه...اگه نشده یهو بیاد وسط فرضا بحت باکسر تو اون تاپیک گل انداخته بیاد بگه آقا شیتزو چه جور سگیه .....به نظر شما مدیران این جوری سر در گمی هست یا انکه تاپیک مخصوص اون دسته از نژاد جدا باشه؟؟؟؟؟!!!!!!
الکی و بیهوده :132: نکنین !!! جواب مدیران با من :icon_surp بهتره نشون بدیم که تاپیک مفیده . در ضمن دوستانتون رو دعوت کنید به جمع ما تا سوالات بیشتر و کاملتر بشه و کلاً اطلاعات مردم بالا بره:icon_cool
sir_mohammad
19 July 2007, 07:21 PM
خوب بگذریم ...آقا یکم پیکینیز رو آنالیز کنیم .........آقای عدالتی شروع کن ........analiz pikinez
روحیات....رفتار نسبت با غریبه .....رفتار با صاحب......تو ایران آیا طرفدار زیاد داره یا نه .و الی آخر
مشکلا و بیماریهاش وووووووو
Edalati
19 July 2007, 08:09 PM
خوب بگذریم ...آقا یکم پیکینیز رو آنالیز کنیم .........آقای عدالتی شروع کن ........analiz pikinez
روحیات....رفتار نسبت با غریبه .....رفتار با صاحب......تو ایران آیا طرفدار زیاد داره یا نه .و الی آخر
مشکلا و بیماریهاش وووووووو
پِکینیز
رفتار این سگ تلفیقی است وقار و لجاجت که آنرا نزد صاحبش عزیز می سازد. رفتار آرام و مطیع بودن آن باعث گشته که در سراسر جهان بعنوان یک موجود صمیمی مطرح گردد. اما به دور از اعضای خانه از هیچ چیزی بیشتر از بازیگوشی و سر و صدا لذت نمی برد. حالت تهاجمی ندارد ، سگی است صبور که نگهداری از آن آسان است. سینه پهن و پشتی صاف دارد. پوزه کوتاه و پهن دارای چین خوردگی می باشد. موها بلند و صاف است و حالت فر خورده و پشمی ندارد. به انواع رنگها از قبیل قرمز ، حنایی ، سیاه ، سفید و قهوه ای وجود دارد. اصولاً یک سگ آپارتمانی است و اندازه متوسط آن ترجیح دارد
پیکینیزها سگهای کوچک و شجاعی هستند که رفتاری شبیه به شیر دارند. آنها حساس ، استقلال طلب ، مبارزه طلب و بسیار احساساتی نسبت به صاحبشان هستند در عوض با غریبه ها خو نمی گیرند. سگی است مشتاق برای جلب توجه تا آن حد که اگر بفهمد غذا نخوردن او باعث جلب توجه صاحبش می شود ، از خوردن غذا اجتناب خواهد کرد! اگر بیش از اندازه به آن غذا داده شود استعداد خوبی در فربه شده دارد. اصولاً سگ حسودی است. پر سر و صدا است و می تواند دیدبان خوبی باشد. برای کودکان پیشنهاد نمی شود
وزن در نرها: (3-6) ک.گ ، وزندر ماده ها: (3-6) ک.گ
ارتفاع در نرها: (30-45) س.م ، ارتفاع در ماده ها: (30-45) س.م
به نظرمی رسد که نسبت به سرما خوردگی ضعیف و حساس است. در زایمان مشکل دارد. مشکلات کشکک ، برگشتگی پلک به سمت داخل ، بیماریهای قلبی و مشکلات تنفسی از جمله بیماریهای شایع می باشد.
برای زندگی درآپارتمان مناسب می باشد و اصولاً در داخل خانه آرام است و نیازی به حیاط برای زندگی ندارد.
اگر چه پیکینیزها نیاز به فعالیت بدنی چندانی ندارند اما با مقداری ورزش و فعالیت بدنی می توان آنها را سلامت تر نگه داشت. پیاده روی های کوتاه برای آنان مناسب است.
در حدود 10-15 سال عمر میکنند .
پوشش مضاعف آن نیاز به شانه کشیدن و برس زدن روزانه دارد. در ماده ها ریزش موی فصلی وجود دارد اما اصولاً ریزش مو در این نژاد متوسط می باشد. صورت و گوشه چشم ها باید هر روز تمیز شوند.
منشأ پیکینیز کشور چین است. اما تاریخ آن مورد تردید می باشد. اولین گزارش حاکی از وجود این نژاد مربوط به قرن هجدهم میلادی است. معرفی این نژاد به غرب در سال 1860 و بدنبال غارت کاخ خای سلطنتی Peking بدست انگلیسی ها صورت گرفت و در باز گشت به انگلستان پنج قلاده آن به ملکه ویکتوریا اهدا گردید. ثبت آن برای اولین بار در سال 1906 و در کشور آمریکا صورت گرفت.
کافی این آنالیز ؟ :icon_arro
http://imagesource.art.com/images/-/Thomas-Fall/Group-of-Four-White-Pekingese-Puppies-in-a-Basket-Owned-by-Stewart-Photographic-Print-I12352551.jpeg
dash farshad
20 July 2007, 01:02 AM
آقای عدالتی این آنالیز که تو سایتا نوشتند ...من فکر کنم منظور دوست عزیزم این بود که خودتون آنالیز کنید ..مثلا اگه داشتید تا حالا چه رفتارهائی از این سگ دیدید ؟خوبی بدی دیدید؟ از این چیزها ........حالا نمیدونم منظور دوست عزیزم sir_mohammad همین بوده؟
Edalati
20 July 2007, 01:24 AM
آقای عدالتی این آنالیز که تو سایتا نوشتند ...من فکر کنم منظور دوست عزیزم این بود که خودتون آنالیز کنید ..مثلا اگه داشتید تا حالا چه رفتارهائی از این سگ دیدید ؟خوبی بدی دیدید؟ از این چیزها ........حالا نمیدونم منظور دوست عزیزم sir_mohammad همین بوده؟
کلاً این چیزی که نوشتم چیز کاملی و واسه شناخت کافی . اما اگه تجربه خودم رو بخواید :
سگی مهربان ،وفادار و عاشق برای صاحبش . بی اعصاب و بی اعتنا و بد بین به غریبه
:icon_wink
sir_mohammad
20 July 2007, 04:24 AM
دقیقا همینطوره ..که البته آقای عدالتی تو نوشته بعدی نظر شخصیشون رو گفتن ......tnx
:icon_cool :icon_cool :icon_cool :icon_cool
Ronan
20 July 2007, 05:33 AM
کلاً این چیزی که نوشتم چیز کاملی و واسه شناخت کافی . اما اگه تجربه خودم رو بخواید :
سگی مهربان ،وفادار و عاشق برای صاحبش . بی اعصاب و بی اعتنا و بد بین به غریبه
:icon_wink
البته شديدا هم فوضوله ... زود بايد فضولي كنه ببينه چه خبره ... سگ من Shih Tzu , Terrier و
جالبيش اينه كه تلفن زنگ ميزنه بايد فوضول خانم بياد روي پاي من ببينه اون طرف خط كيه داره
حرف ميزنه :icon_arro ولي من عاشق پيكينيز هستم و شايد يه پيكينيز هم گرفتم :icon_cool
Ronan
20 July 2007, 06:21 AM
راستي من موندم كه اين شيوا هوا چي داره كه خيلي ها دوستش دارن ؟
نه مو داره نه قيافه نه هيچي ي ي ي ي ي يي :icon_cry: بدم مياد از اين سگ :icon_twis:icon_arro
sir_mohammad
20 July 2007, 07:23 PM
البته شديدا هم فوضوله ... زود بايد فضولي كنه ببينه چه خبره ... سگ من Shih Tzu , Terrier و
جالبيش اينه كه تلفن زنگ ميزنه بايد فوضول خانم بياد روي پاي من ببينه اون طرف خط كيه داره
حرف ميزنه :icon_arro ولي من عاشق پيكينيز هستم و شايد يه پيكينيز هم گرفتم :icon_cool
حالا اینکه خوبه بابا پیکینیز ..بی شرف ایقدر با ناز نگاه میکنه ...با نگاهش مجوز انجام هر غلطی رو به خودش میده ......بی شرفه...:icon_arro
Edalati
20 July 2007, 10:08 PM
دو تا پودل آوردیم واقعاً زیبا :icon_wink از روسیه اومدن :icon_arro
http://rashtpet.persiangig.com/image/poodle.jpg
http://rashtpet.persiangig.com/image/poodle2.jpg
این رو میدونین پودل باهوش ترین و تربیت پذیر ترین سگ خونگی ؟:icon_wink بخاطر همین از پودل در سیرک استفاده میشه :icon_wink
این هم برای اطلاعات نژادی :
پودل نژادی شاداب ، مغرور و حساس است و استعداد زیادی در آموختن دارد. این نژاد را ه و روش ها را به خوبی می آموزد و برای آموزش درسیرک ایده آل است. برخی از صاحبان این سگ ادعا می کنند که پودل می تواند معنای کلمات را درک کند! پودل از تنها ماندن عذاب می کشد و با غریبه ها زیاد خو نمی گیرد برهمین اساس بهتر است تا در زمان تولگی آنرا اجتماعی کرد. با سایر سگها و حیوانات مهربان است. مهربانی بیش از اندازه و فهم بالای آن باعث شده تا صاحبان این نژاد او را عضوی جدا نشدنی از خود می دانند و زندگی بدون او را سخت می دانند
McAcE
20 July 2007, 11:51 PM
تعجب میکنم چرا هیچ اسمی از تریر و شیتسو بخصوص تریر نمیاد؟ من خودم عاشق میکس تریر های هستم که به قول اقای عدالتی لطف میکنید از زفتار این دو نژاد بگید مثلا در رابطه با رفتار با کودکان و میزان سرو صدا ؟ آرامترین نژاد سگ از نظر خلق و خو و سرو صدا رو بگید و اینکه من اگه تریر بخرم چی کار کنم که از گاز گرفتن و پارس کردن بپرهیزه چون ممکنه که دردسر بشه من سگ دلخواهمو دوبار ه بزارم اینجا http://i12.tinypic.com/4tqbpyw.jpg
نگاه کنید به این سگ من که خیلی باهاش حال میکنم مخصوصا این میکس تریرهای ایرانی
Ronan جان میشه عکس سگات رو بزاری ممنون.:icon_wink :icon_wink
Edalati
21 July 2007, 01:01 AM
تعجب میکنم چرا هیچ اسمی از تریر و شیتسو بخصوص تریر نمیاد؟ من خودم عاشق میکس تریر های هستم که به قول اقای عدالتی لطف میکنید از زفتار این دو نژاد بگید مثلا در رابطه با رفتار با کودکان و میزان سرو صدا ؟ آرامترین نژاد سگ از نظر خلق و خو و سرو صدا رو بگید و اینکه من اگه تریر بخرم چی کار کنم که از گاز گرفتن و پارس کردن بپرهیزه چون ممکنه که دردسر بشه من سگ دلخواهمو دوبار ه بزارم اینجا
تربیت سگهای خونگی فوق العاده راحته و کافی 1بار که یه کاری کرد تنبیه کنیدش دیگه تکرار نمیکنه
باز هم برای یا گرفت آموزش دادن کتاب بخونید یا از سایت ما هم میتونین استفاده کنید
تو سگهای خونگی پکینیز از همه آرومتره . در مورد گاز گرفتن اینا هم زود یاد میگیره این کارو نکنه:icon_cool
payam64
21 July 2007, 01:27 AM
راستي من موندم كه اين شيوا هوا چي داره كه خيلي ها دوستش دارن ؟
نه مو داره نه قيافه نه هيچي ي ي ي ي ي يي :icon_cry: بدم مياد از اين سگ :icon_twis:icon_arro
منم 100%باهاتون موافقم واقعا سگ گندیه همش سرو صدا میکنه یکی از همسایه ها داشت منم چون صداش کلافم کرده بود خیلی ازش بدم میومد همچین با لگد زدم زیر پوزش که دیگه هر موقع منو میدید میخواست خودشو جر بده:icon_arro
نصف شب بی دلیل پارس میکرد
من با اینکه شناخت زیادی از سگ ندارم ولی شیواهوا به نظرم اصلا به درد نگهداری تو اپارتمان نمیخوره
hamidiiiii
21 July 2007, 03:12 AM
آقای عدالتی ،
این پودل همین اندازه میمونه؟؟
و اینکه چقدر پارس میکنه (تو آپارتمان میشه نگهش داشت یا نه ؟؟)
Edalati
21 July 2007, 11:19 AM
آقای عدالتی ،
نه سایز ش بزگتر میشه یه مقدار اما این نوع که ما آوردیم زیاد گنده نمیشه چون پودل توی هست و با پودل معمولی فرق داره . این نژاد کلاً کم پارس و حرف گوش کنه . و 100% هم مخصوص خونه:icon_cool
nish
21 July 2007, 11:31 AM
آقای عدالتی ،
قیمتش چنده و در صورت درخواست چطوری می تونید به شهرستان ارسال کنید
Edalati
21 July 2007, 02:08 PM
قیمتش چنده و در صورت درخواست چطوری می تونید به شهرستان ارسال کنید
قیمت 450 تومانه به همراه مدارک از مسکو . به بچه های که تو این تالار فعال بودن تخفیف ویژه میدیم
400 تومان :icon_cool هر جای ایرن هم باشی ارسالش کاری نداره . فقط بگین کدوم شهر بگم چقدر هزینه راه داره
از فردا هر کی میخواد از ما سگ بخره عضو اینجا میشه تخفیف بگیره ( تخفیف فقط برای کاربرهای فعال )
Ronan
21 July 2007, 02:27 PM
تعجب میکنم چرا هیچ اسمی از تریر و شیتسو بخصوص تریر نمیاد؟ من خودم عاشق میکس تریر های هستم که به قول اقای عدالتی لطف میکنید از زفتار این دو نژاد بگید مثلا در رابطه با رفتار با کودکان و میزان سرو صدا ؟ آرامترین نژاد سگ از نظر خلق و خو و سرو صدا رو بگید و اینکه من اگه تریر بخرم چی کار کنم که از گاز گرفتن و پارس کردن بپرهیزه چون ممکنه که دردسر بشه من سگ دلخواهمو دوبار ه بزارم اینجا http://i12.tinypic.com/4tqbpyw.jpg
سلام :
ميتونم بگم كپي همينه ... حتي رنگش ... بلندي موهاش .... نگاهش و همه چيش
الانم دارم ميرم كيش يه مدت فعلا نميتونم عكس بزارم ... اما عكساي جديدش رو
ميگيرم براتون ميزارم ... واقعا جيگريه كه دومي نداره :icon_arro
McAcE
23 July 2007, 12:50 AM
dash farhad عزیز تشکر که این تایپکو زدی تا ماهم تو تایپیک سگ های خانگی و گارد هی نخوایم دنبال مطلب درباره سگ های خانگی بگردیم
بهتره که یه مقداریم از شیتسو بگیم من یه زمان اوایل تایپیکی زدم که توش اونایی که سگ خونگی دارن بیان سگشونو معرفی کنند عکسم ازش بزارن و خوشگل ترین سگ را کاربرا انتخاب کنند که به دلیل کمبود کاربر امکان پذیر نبود
یه 2 سوالم از اقای عدالتی عزیز دارم که با ورودشون به این فروم واقعا چند ماهی رونق خاصی این بخش ها گرفته سگ خودتون اونکه تو خونه داریذ چیه ؟ چه نژادی اگه میشه عکس و قیمتشم بگید. و اینکه گران ترین نژاد سگ تو دنیا چه نژادی است و با چه قیمتی؟ و گرانترین نژاد سگ درایران چیست و با چه قیمتی؟ اگه ممکنه عکسم بزارید مرسی
dash farshad
23 July 2007, 01:49 AM
dj babay شما لطف دارید ...ممنون ...من هم از همین موضوع ناراحت بودم و امید داشتم که بتونه تاپیک کار آمدی باشه برای دوستان ..موفق باشید
Edalati
23 July 2007, 02:42 PM
dash farhad
یه 2 سوالم از اقای عدالتی عزیز دارم که با ورودشون به این فروم واقعا چند ماهی رونق خاصی این بخش ها گرفته سگ خودتون اونکه تو خونه داریذ چیه ؟ چه نژادی اگه میشه عکس و قیمتشم بگید. و اینکه گران ترین نژاد سگ تو دنیا چه نژادی است و با چه قیمتی؟ و گرانترین نژاد سگ درایران چیست و با چه قیمتی؟ اگه ممکنه عکسم بزارید مرسی
مرسی . باعث رونق شور و اشتیاق خدوتونه . سگ خود من میکس شی هوا هوا مو بلنده . اینم عکس پسر من
http://www.rashtpet.ir/images/yourpet/jimi-chihuahua.jpg
قیمت هم اینکه این رو یک نفر توله بود یادگاری بهم داد . اما تا 600 مشتری داشتم اما نمی تونم بفروشمش:icon_wink در مورد گرانترین سگ نمیشه دقیق گفت اما کلاً گریت دین یکی از گرانترین نژادهای دنیاس . جرمن شپردهای آموزش داده هم خیلییییییییییی گرونن مثلاً دادم 20 ملیون:icon_twis
McAcE
23 July 2007, 03:59 PM
مرسی . باعث رونق شور و اشتیاق خدوتونه . سگ خود من میکس شی هوا هوا مو بلنده . اینم عکس پسر من
http://www.rashtpet.ir/images/yourpet/jimi-chihuahua.jpg
قیمت هم اینکه این رو یک نفر توله بود یادگاری بهم داد . اما تا 600 مشتری داشتم اما نمی تونم بفروشمش:icon_wink در مورد گرانترین سگ نمیشه دقیق گفت اما کلاً گریت دین یکی از گرانترین نژادهای دنیاس . جرمن شپردهای آموزش داده هم خیلییییییییییی گرونن مثلاً دادم 20 ملیون:icon_twis
این چقدر خوشگله ... میکس چه نوع نژادیه؟ به نظر من اصلا نفروشش اگه خواشتی بالا500 بدش میشه بازم ازش عکس بزارید :icon_wink :icon_wink :icon_wink :icon_sad: :icon_twis :icon_twis :icon_twis :icon_twis :icon_twis :icon_twis :icon_twis :icon_twis :icon_twis
Edalati
23 July 2007, 07:22 PM
این چقدر خوشگله ... میکس چه نوع نژادیه؟ به نظر من اصلا نفروشش اگه خواشتی بالا500 بدش میشه بازم ازش عکس بزارید :icon_wink :icon_wink :icon_wink :icon_sad: :icon_twis :icon_twis :icon_twis :icon_twis :icon_twis :icon_twis :icon_twis :icon_twis :icon_twis
گفتم که میکس شی هوا هوا مو بلند . عکس هم چشم . یه مقدار سرم شلوغه اما باز میزارم:icon_wink
Edalati
23 July 2007, 09:56 PM
این هم یه عکس از جیمی ( بچم خوابیده بود ):icon_wink
http://rashtpet.persiangig.com/image/jimi.Sleep.JPG
Moein273
24 July 2007, 11:23 AM
این عکسهای که میبینید عکسهای پولی سایت Webshots در مورد سگ هست اگر دوستان هر کدوم از این عکسها رو در سایز اصلی خواستند میتونن بگن براشون ارسال کنم :
http://serv2.imagehigh.com/imgss/6167555_2.jpg
http://serv2.imagehigh.com/imgss/6167554_1.jpg
http://serv2.imagehigh.com/imgss/6167556_3.jpg
http://serv2.imagehigh.com/imgss/6167557_4.jpg
http://imgserv2.imagehigh.com/imgss/6167581_5.jpg
McAcE
25 July 2007, 02:55 PM
سگ دلخواهم اقای عدالتی یادتون نره من مشتری اینچنین سگ هایی هستم
http://i17.tinypic.com/62xauj6.jpg
Edalati
25 July 2007, 03:11 PM
چشم حتماً . حواسم هست :icon_wink
McAcE
25 July 2007, 04:09 PM
اینم یکی دیگه تقدیم به طرفداران نژاد میکس تریر
http://i14.tinypic.com/6bmqt02.jpg
http://i11.tinypic.com/4pttd1v.jpg
این دومیم تقدیم به طرفداران شیتسو
Edalati
25 July 2007, 10:30 PM
سلام . امروز یه ایمیل برای اومد که میگفت میخواد بفروشه و سه تا تریر داره. تا خوندم به یادت افتادم .
ببین اگه خوشت میاد از هر کدوم برات بردارم . فعلاً قیمت ندارم اما گفتم تماس بگیره با ما
حالا ببین خوشت میاد
http://rashtpet.persiangig.com/image/DSC00036.JPG
http://rashtpet.persiangig.com/image/DSC00104.JPG
http://rashtpet.persiangig.com/image/DSC00102.JPG
kasra 2005
26 July 2007, 12:08 PM
http://www.pups4sale.com.au/yorkshire_terrier_pups_03a.jpg
kasra 2005
26 July 2007, 12:09 PM
http://www.mistylakespetresort.com/images/reba_russian_terrier.jpg
kasra 2005
26 July 2007, 12:10 PM
http://www.pedigreesroyal.com/images/dogs/fullsize/poodle.jpg
kasra 2005
26 July 2007, 12:11 PM
http://www.petsplace.co.za/_borders/dogs_3.gif
kasra 2005
26 July 2007, 12:11 PM
http://www.grizzlyrun.com/Files/Images/Image_Gallery/toy_poodle.jpg
kasra 2005
26 July 2007, 12:12 PM
http://www.bbc.co.uk/comedy/littlebritain/images/gallery/poodle.jpg
kasra 2005
26 July 2007, 12:13 PM
http://www.best-dog-photos.com/images/Terrier-Puppy.jpg
zxcvmohsen
7 August 2007, 12:43 AM
سلام دوستان
من يه سگ كوچولوي پشمالو دارم كه هنوز دو سالش نشده
متاسفانه امكان نگهداريشو ديگه ندارم، اگه از دوستان كسي هست كه بتونه ازش خوب نگهداري كنه و تو خونه نگهش داره و اذيتش نكنه سگم رو به طور رايگان در اختيارش مي ذارم و اگه كمكي هم خواست بش مي كنم
در صورت تمايل به من پيغام خصوصي بدين يا pm بزنيد...
متشكرم
yahoo ID: shah_pesar_2005
Edalati
7 August 2007, 01:52 AM
سلام دوستان
من يه سگ كوچولوي پشمالو دارم كه هنوز دو سالش نشده
متاسفانه امكان نگهداريشو ديگه ندارم، اگه از دوستان كسي هست كه بتونه ازش خوب نگهداري كنه و تو خونه نگهش داره و اذيتش نكنه سگم رو به طور رايگان در اختيارش مي ذارم و اگه كمكي هم خواست بش مي كنم
در صورت تمايل به من پيغام خصوصي بدين يا pm بزنيد...
متشكرم
yahoo ID: shah_pesar_2005
بهتره یه عکس از سگتون بزارید :icon_cool
Edalati
31 August 2007, 11:57 PM
توله های تریر فسقلی ناز ما آماده فروش شدند . ببینین چه نازن :icon_wink:icon_wink:icon_winkشاید باعث بشه تاپیک از بیحالی در بیاد
http://rashtpet.persiangig.com/image/Terrir5..jpg
hajsar
20 September 2007, 01:04 AM
به نظر من ترير رو بيخيال شيد فقط گريت دين يا بولداگ.اگه بتونين يه توله ي اصيلشو گير بياريد عـــــــــــــــــــــاليه
payam64
20 September 2007, 01:30 AM
به نظر من ترير رو بيخيال شيد فقط گريت دين يا بولداگ.اگه بتونين يه توله ي اصيلشو گير بياريد عـــــــــــــــــــــاليه
این سلیقه ایه و این قسمت مخصوص سگای کوچک خانگیه شما حسابشو بکن گریت دین شب تو اپارتمان یه پارس بکنه صبح همه همسایه ها هم سگو هم صاحبشو از ساختمون میندازن بیرون
McAcE
20 September 2007, 04:55 PM
توله های تریر فسقلی ناز ما آماده فروش شدند . ببینین چه نازن :icon_wink:icon_wink:icon_winkشاید باعث بشه تاپیک از بیحالی در بیاد
http://rashtpet.persiangig.com/image/Terrir5..jpg
سلام آقای عدالتی
قربان قرار بود هروقت سگی با اون مشخصات که قبلا ذکر کردم پیدا کردید به من اطلا بدید ولی انگار...
به هر حال این سگ هایی که اینجا گزاشتین بزرگ میشن چه شکلی میشن؟
karash501
20 September 2007, 06:27 PM
قیمتشون چنده؟
hajsar
20 September 2007, 11:47 PM
اينا چندن؟پشمالو ميشن يا همين طوري بزرگ ميشن؟نكنه شما مدير رشت پتيد؟
Light
21 September 2007, 12:31 AM
این هم سگ من
نژاد : تریر
http://i6.tinypic.com/2jdi888.jpg
metalboys
21 September 2007, 12:39 AM
این هم سگ من
http://i16.tinypic.com/66wa6it.jpg
babak_deghat
20 October 2007, 11:01 PM
بابا اینقدر نگید تریر تریر .....ما بیش از 80 نوع تریر جور واجور و مختلف داریم که هر کدوم با یکی دیگه کلی فرق داره.....آقای عدالتی شما که متخصص امر هستید یه چیزی بگین.....ما آیردل تریر داریم که تقریبا قد ژرمن بزرگ میشه و حتی تو کارهای پلیسی ازش استفاده میکنن.....یرکشایر تریر هم داریم که حدود 20 سانتی متره.....باید بگید چی چی تریر یا تریر چه جوری.....
Light
21 October 2007, 12:38 AM
babak_deghat (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=22309) عزیز قبلا این سوال رو از جناب آقای عدالتی پرسیدم ایشون فرمودن این نژادها تریر میکس هستن
این هم دوتا عکس دیگه از سگ من
http://img3.imagebanana.com/img/4geb40fj/mook.jpg
2 .
http://img3.imagebanana.com/img/c9miwm52/mook3.jpg
Edalati
21 October 2007, 10:59 AM
بابا اینقدر نگید تریر تریر .....ما بیش از 80 نوع تریر جور واجور و مختلف داریم که هر کدوم با یکی دیگه کلی فرق داره.....آقای عدالتی شما که متخصص امر هستید یه چیزی بگین.....ما آیردل تریر داریم که تقریبا قد ژرمن بزرگ میشه و حتی تو کارهای پلیسی ازش استفاده میکنن.....یرکشایر تریر هم داریم که حدود 20 سانتی متره.....باید بگید چی چی تریر یا تریر چه جوری.....
سلام . همونطور که دوستمون گفتند من یک بار به صورت کامل این موضوع رو توضیح دادم
در ایران به علت رعایت نکردن نژادها در جفت گیری هر سگ پشمالویی دیدن با هم جفت زدن و این امر بعد از گذشت چند نسل باعث شده تریر های عجیبی به وجود بیاد که نمیشه گفت ار کدام یک از نژادهای ثبت شده تریر هستند بنابراین به این دسته از تریر ها میکس تریر یا همون تریر گفته میشه و کسی که میخواد تریر بخره باید حتماً از جایی بخره که اطلاعات درست بده بهش چون تریری داریم که 3 کیلو باشه تریری داریم که 10 کیلو و ... مثلاً این تریر های جدید ماست . اینا هم میکس حساب میشند اما سایزشون ریز و حدود 7کیلو میشن:icon_winkاینقدر هم مهربون و لوسن همه عاشقشون می شن
http://rashtpet.persiangig.com/image/2/terrirrr.jpg
babak_deghat
24 October 2007, 10:00 PM
سلام . همونطور که دوستمون گفتند من یک بار به صورت کامل این موضوع رو توضیح دادم
در ایران به علت رعایت نکردن نژادها در جفت گیری هر سگ پشمالویی دیدن با هم جفت زدن و این امر بعد از گذشت چند نسل باعث شده تریر های عجیبی به وجود بیاد که نمیشه گفت ار کدام یک از نژادهای ثبت شده تریر هستند بنابراین به این دسته از تریر ها میکس تریر یا همون تریر گفته میشه و کسی که میخواد تریر بخره باید حتماً از جایی بخره که اطلاعات درست بده بهش چون تریری داریم که 3 کیلو باشه تریری داریم که 10 کیلو و ... مثلاً این تریر های جدید ماست . اینا هم میکس حساب میشند اما سایزشون ریز و حدود 7کیلو میشن:icon_winkاینقدر هم مهربون و لوسن همه عاشقشون می شن
عجب....پس عجب شیر تو شیرییه.......ماروباش که فکرمیکردیم اینجااستانداردهای بین المللی رعایت میشه....:icon_sad:
Edalati
25 October 2007, 10:50 PM
عجب....پس عجب شیر تو شیرییه.......ماروباش که فکرمیکردیم اینجااستانداردهای بین المللی رعایت میشه....:icon_sad:
رو بعضی از سگها رعایت میشه اما تریر یه چیزی فراتر از شیر تو شیر:icon_arro
babak_deghat
28 October 2007, 02:02 PM
بهترین نژاد سگ برای کسی که میخواهد برای اولین بار سگ نگهداری کند به نظر شما کدام است؟منظورم این است که مثلا راحتتر تربیت بشه.....
Edalati
28 October 2007, 03:31 PM
بهترین نژاد سگ برای کسی که میخواهد برای اولین بار سگ نگهداری کند به نظر شما کدام است؟منظورم این است که مثلا راحتتر تربیت بشه.....
اگه بخواد کوچیک و خونگی باشه ، شیتزو ، پکینیز ، مالتیز خوبن اما اگه بزرگ باشه باکسر:icon_wink
babak_deghat
28 October 2007, 07:17 PM
اگه بخواد کوچیک و خونگی باشه ، شیتزو ، پکینیز ، مالتیز خوبن اما اگه بزرگ باشه باکسر:icon_wink
کسی که مبتدی هست احتمالا نمیتونه سگهایی مثل شیتزو . مالتی و غیره که نیاز به مراقبت زیاد دارند رو نگهداری کنه....در ضمن جز باکسر چه سگهایی دیگری واسه مبتدی ها خوبن که تربیتشون هم آسونه و باهوش هم هستند؟
Edalati
29 October 2007, 05:24 PM
کسی که مبتدی هست احتمالا نمیتونه سگهایی مثل شیتزو . مالتی و غیره که نیاز به مراقبت زیاد دارند رو نگهداری کنه....در ضمن جز باکسر چه سگهایی دیگری واسه مبتدی ها خوبن که تربیتشون هم آسونه و باهوش هم هستند؟
نگهداری کلاً کار سختی نیست و فقط شما باید یک سری اصول رو بدونیدو این اصول رو هم با خوندن مقالات و کتابها میشه یاد گرفت :icon_coolجز باکسر هم میشه از نژادهای مثل هاسکی ، دالماسین ، بیگل و ... استفاده کرد
babak_deghat
29 October 2007, 08:25 PM
نگهداری کلاً کار سختی نیست و فقط شما باید یک سری اصول رو بدونیدو این اصول رو هم با خوندن مقالات و کتابها میشه یاد گرفت :icon_coolجز باکسر هم میشه از نژادهای مثل هاسکی ، دالماسین ، بیگل و ... استفاده کرد
میگم شما گلدن ریتریور هم وارد میکنین؟لابرادور رتریور چی؟
Edalati
30 October 2007, 02:46 AM
میگم شما گلدن ریتریور هم وارد میکنین؟لابرادور رتریور چی؟
بله یک دونه گلدن رتریور آوردیم حدودو 1 سال پیش که از روسیه بود و 900 تومن برای خریدار دراومد:icon_surp
sourena_8888
30 October 2007, 09:45 AM
شاید امروز یه تریر گیرم بیاد ....این درحالیه که من من حضانت یه بچه گربه یتیم هم برعهده دارم ... میگید چکار کنم ؟؟
گربه ام فکر کنم دو ماهشه یا کمتر .... توله هم 50 روزشه
چه جور به هم معرفیشون کنم
.....شیراز وسایل بهداشتی و غذایی سگ از کجا میتونم گیر بیارم ؟؟ داروخونه هایه دامپزشکی دارن؟؟
Edalati
30 October 2007, 11:55 AM
شاید امروز یه تریر گیرم بیاد ....این درحالیه که من من حضانت یه بچه گربه یتیم هم برعهده دارم ... میگید چکار کنم ؟؟
.....شیراز وسایل بهداشتی و غذایی سگ از کجا میتونم گیر بیارم ؟؟ داروخونه هایه دامپزشکی دارن؟؟
چون هر دو سن کمی دارند به احتمال زیاد مسکلی ندارند . کنار هم بذاریدشون و خودتون هم مواضب باشید که درگیر نشند . انشاالله که با هم دوست میشند
وسایل و کلینیک رو دوستان دیگه کمک می کنند:icon_cool
babak_deghat
30 October 2007, 01:47 PM
وسایل بهداشتی رو میتونی از دام پزشکیهای سطح شهر به دست بیاری.چند تاشو میگم که بدونی:
دامپزشکی قصردشت-میدان قصردشت
دامپزشکی غزال-فرهنگ شهر-محله ی سجادیه ی
دامپزشکی شیراز-فرهنگ شهر-ایستگاه14(فکر کنم)-پهلو شعبه ی قضایی دایره معاضدت
دامپزشکی عفیف آباد-خیابان عفیف آباد-بغل بیمارستان دکتر میر
sourena_8888
2 November 2007, 03:38 PM
قیمت این سگا چنده ؟؟
نژادشون چیه ؟؟
چه خصوصیاتی دارن ؟؟
http://i23.tinypic.com/241l6s2.jpg
Edalati
2 November 2007, 04:30 PM
قیمت این سگا چنده ؟؟
نژادشون چیه ؟؟
چه خصوصیاتی دارن ؟؟
نژادشون اشپیتزه (جاپنیز اشپیتز ) سگهای فعال،زرنگ،باهوش و در کل خوبی هستند . حدود قیمت توله اینا 15 تا 200:icon_surp
pooria83
8 November 2007, 11:09 AM
سلام دوستان
من کجا می تونم سگم رو برای گردش ببرم که مشکلی برام پیش نیاد؟
ممنون
mohsen3544
8 November 2007, 03:00 PM
شب ساعت 10 به بعد.البته نمیدونم موقعیت شما دقیقا چه جوریه اما گشت و گذار تو کوچه ها و خیابونا که خلوت هستن فکر کنم چاره کار شما باشه.
soheil86
9 November 2007, 07:20 PM
سلام خدمت همگی
یکی از فامیلای ما میخواد یکی از این سگای پشمالو بخره تا حدود 100 تومن. (فک کنم نژادشون تریر باشه)
اصلا با این قیمت میشه چنین چیزی خرید؟
دوس داره ماده باشه و ترجیحا رنگش روشن باشه.
دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم.
Edalati
10 November 2007, 12:18 AM
سلام خدمت همگی
یکی از فامیلای ما میخواد یکی از این سگای پشمالو بخره تا حدود 100 تومن. (فک کنم نژادشون تریر باشه)
اصلا با این قیمت میشه چنین چیزی خرید؟
دوس داره ماده باشه و ترجیحا رنگش روشن باشه.
دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم.
با 100 میشه تریر خرید اما واسه اینکه سگ سالم و واکسن خورده گیرش بیاد بهتره که تا 120 - 130 هزینه کنه :icon_cool حتماً هم از جاهای معتبر همراه با شناسنامه ، واکسن و ضد انگل بگیرید که خدای نا کرده مشکلی پیش نیاد
pooria83
11 November 2007, 10:12 AM
سلام
1 اسکای تریر که یکی دو روز از اومدنش به خونه جدیدش می گذره اگه چند ساعت تو خونه تنها باشه ممکنه خیلی سر و صدا بکنه یا خونه رو به هم بریزه؟
تو یه اتاق بذارمش تو اون چند ساعت یا تو خونه آزاد باشه؟
pooria83
11 November 2007, 01:11 PM
سلام
عزیزان توی تهران هر کس جایی رو برای پانسیون کوتاه مدت سگ میشناسه بهم معرفی کنه لطفا.
ممنون
Edalati
13 November 2007, 04:22 PM
سلام
1 اسکای تریر که یکی دو روز از اومدنش به خونه جدیدش می گذره اگه چند ساعت تو خونه تنها باشه ممکنه خیلی سر و صدا بکنه یا خونه رو به هم بریزه؟
تو یه اتاق بذارمش تو اون چند ساعت یا تو خونه آزاد باشه؟
ببینید سگ زمانی که وارد خونه جدید میشه احساس ترس و اضطراب میکنه و شما رو به عنوان صاحبش یه شخص امین و مورد اطمینان میدونه و تا شما هستید شلوغ نمیکنه اما زمانی که شما از خونه خارج میشید باز سگ دچار ترس میشه برای اینکه عادت کنه بهتره که اول مدتهای کم مثل 10 دقیقه تنهاش بگذارید و عاکس العملش رو ببینید و اگر دیدید داد میزنه درو باز کنید با لهن خسن بگید : من الان بر میگردم . ساکت !!!! در رو هم محکم ببیندید و دوباره از در فاصله بگیرید . اگر شلوغ نکرد اندکی صبر کنید و به داخل خانه برگردید و او را ناز کنید که هم علاقه بیشتری ایجاد بشه هم اینکه بداند نباید داد بزند و بداند که شما به زودی بر میگردید . باز مشکلی بود با من تماس بگیرید 09113378147
یه مدت کار زیاده نمیتونم سریع جواب بدم :icon_twisاز همه دوستان شرمنده
saeid_omrani
2 December 2007, 10:06 PM
سلام
یه چند تا سوال :
1- سگی که تن تن داشت چه نژادی هست؟ D: فکر کنم Norfolk Terrier باشه.
2- Yorkshire Terrier ها همشون موهاشون بلند هست یا مو کوتاه هم داره؟ مثل این عکس پایین. یا این چون توله هست موهاش کوتاهه و بزرگ که شه موهاش بلند میشه؟
3- تو تهران کجا میشه رفت که سگ های خونگی داشته باشه و دید؟
ممنون.
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:J1Ej67sxBk64xM:http://www.pups4sale.com.au/yorkshire_terrier_pups_03a.jpg
babak_deghat
2 December 2007, 10:17 PM
سلام
یه چند تا سوال :
1- سگی که تن تن داشت چه نژادی هست؟ D: فکر کنم Norfolk Terrier باشه.
2- Yorkshire Terrier ها همشون موهاشون بلند هست یا مو کوتاه هم داره؟ مثل این عکس پایین. یا این چون توله هست موهاش کوتاهه و بزرگ که شه موهاش بلند میشه؟
ممنون
سگی که تن تن داشت،(میلو به فرانسوی،اسنویی به انگلیسی،برفی به فارسی)
یک سگ wired fox terrierمو مجعد سفید بود
Edalati
4 December 2007, 03:33 PM
سلام
ممنون.
این چون توله موهاش کمه:icon_cool
هنوز که نمایشگاهی راه ننداختن واسه سگها:icon_arroنمیشه جای خاصی سگ دید
saeid_omrani
4 December 2007, 03:43 PM
منظورم نمایشگاه نیست. جایی برای فروش تو تهران. رشت که دوره نمی تونم بیام پیش شما :icon_neut
مولوی رفتم، اما خوف کردم باهاشون برم...:icon_twis
nish
5 December 2007, 10:10 AM
نگاهي به بازار چهارراه مولوي
از سيمرغ تا دايناسور، همه رقم موجود است!
اميرهادي انواري
كوچه مرغي، انبار گندم، خيابان صاحب جمع، اينجا چهارراه مولوي است. جمعه بازار منحصر به فرد تهران كه شايد چون تنها بازار فروش حيوانات در تهران به شمار ميرود، كسي به بساطهاي پهن شده روي زمينهايش توجه نميكند.</B>
http://www.donya-e-eqtesad.com/News/1400/m01-01.jpg (javascript:PopupPic('1400/m01-01.jpg '))
عكس ها : آكو سالمي
جمعههاي كوچه مرغي
آينه شكسته موتور، آتاري، ميكروي اوراق شده، دندان مصنوعي، تپانچه عهد مشروطه، دوربين فانوسي، شانه چوبي قجري، مهره مار (به شرط امتحان)، رمل اسطرلاب، نعل اسب، كيف مدرسه، كفش دست دوم، چوب سيگار، كتاب دعا و فنون احضار جن و ... همه كالاهاي عجيب و غريبي هستند كه در اين بازار به فروش ميرسند.
اگر كفشهايتان را در يك مجلس ختم دزديدهاند يا پخش ماشينتان دزديده شده، داشبورد ماشينتان را خالي كردند و ... اينجا سراغ وسايل خودتان را بگيريد.
از دست فروشها كه بگذريم و وجه سنتي كوچه مرغي كه نام كوچه مرغي هم از همان گرفته شده به پرنده و حيوان فروشها ميرسيم. هر جمعه كوچه مرغي ميعادگاه عاشقان جنگ خروس و كفتر بازها و عشق قناريها هم هست.
از صبح ساعت 8 و9 تا حوالي عصر چيزي عجيبتر از كبوتر و مرغ و خروس و در نهايت شايد توله سگ نيست. اما از ساعت 3 به بعد كاسبهاي خاص بازار آرام آرام كنار خيابان ميآيند.
پيشترها كنار خيابان، عقاب، جغد و قوش هم دست ميگرفتند اما به تازگي كمتر در انظار عمومي كار ميكنند. از طاووس تا مار و عقرب و ... همه چيز هست. يك باغ وحش خصوصي كامل!
موجود باشد به يكي از خانههاي نيمه مخروبه اطراف ميرويد و حيوان را از نزديك ميبينيد. اگر هم موجود نباشد دلسرد نشويد سر قيمت كه كنار بياييد شماره رد و بدل ميشود و در اسرع وقت حيوان مورد نظرتان را برايتان پيدا ميكنند.
از سمت خيابان انبار گندم كه وارد كوچه مرغي ميشويد ناگهان با خيل انبوه جمعيت مواجه ميشويد. بساطها از همان ابتداي ورود پهن شدهاند. سمت راست كوچه به فروشندگان سهره، قناري، فنچ و پرندگان كوچك اختصاص دارد و سمت راست به فروشندگان خاص.
چند سرباز نيروي انتظامي هم با باتوم دايم در حال گشتزني هستند هر از چندي در اين بازار ناگهان صداي عربدهاي بلند ميشود. مواظب باشيد ممكن است يكي از بساطچيها به شما اتهام بزند كه ساعتي كه در دست داريد يا حتي خودكارتان را از بساط او دزديدهايد.
به چشم برهم زدني انگار تمام كوچه مرغي دور شما جمع ميشوند و تا بياييد ثابت كنيد ساعتتان براي خودتان است جيبهايتان به طور كامل تخليه شدند.
خيلي از فروشندگان اين بازار كارتنخواب، معتاد و در يك كلام «آفتابهدزد» هستند. سهميهبندي بنزين كوچه را هم متحول كرده. كنار بساطها كه راه برويد و سوييچ ماشينتان را ببينند برايتان كارتسوخت 600ليتري ميآورند. اما از آنجا كه 10هزار تومان ميفروشند، مطمئن باشيد كارت سوخته است.
جلوتر به فروشندگان آچار و ابزارآلات دستدوم اختصاص دارد. لوازم خودروي اوراقشده هم هست. اما از همه جالبتر عتيقهفروشها هستند. طبرزين، ظروف قلمكاري مسي و برنجي، نقره، تپانچه عهد مشروطه با باروت دان، شانه چوبي قجري، دوربين فانوسي و ... همه چيز هست. احتمالا عتيقهبازهاي خيابان منوچهري و پاركينگ فردوسي خبر از كوچه مرغي ندارند كه براي يك سرمهدان ساده چند100هزار تومان ميدهند!
دستگاه آتاري، ميكرو، سيدي، كيتهاي اوراق شده راديوضبطهاي قديمي، تاكسي مترو و... هم بازار الكترونيك كوچهمرغيها است كه البته به نظر نميرسد هيچكدامشان كار كنند، چه كسي آنها را ميخرد معلوم نيست. نوار كاست خوانندههاي دهه 40 و 50 به همراه پوسترهاي قديمي اين خوانندگان هم جالب توجه است.
با اينكه مشخص است خيلي از اين كالاها دزدي هستند، تعجبآور آنكه مسوولان مربوطه اقدام خاصي در ممانعت از برگزاري اين بازار نميكنند.
كفترفروشها
اواسط كوچه، نرسيده به زيرگذر به كفترفروشها و اغذيهفروشيها اختصاص دارد. تخممرغ، سيبزميني و شلغم آبپز همينطور جگر مرغ و گوسفند، ساندويچ فلافل كه در محل بدون رعايت حداقل اصول بهداشتي غذاهاي خاص اين جمعه بازار هستند.
اما كفترفروشها دنياي خاص خودشان را دارند. كفتر، قناري و خروس سه پرندهاي هستند كه نوسان قيمت آنها بسيار بالا است.
بعضي از كفتربازها براي انواعي از كفتر حاضرند تا چند صدهزار تومان پرداخت كنند. كفترها به 2دسته كلي تقسيم ميشوند. اولين دسته كفترهايي هستند كه مورد استفاده كفتربازها هستند. كفترهاي توكقندي، كله-دمسبز، پرشي و ... گرانقيمتها هستند. بعضي به خاطر شكل ظاهري مثل كله-دمسبزها و بقيه به خاطر تواناييهاي خاص. مثلا در گروبنديهاي كفتربازها كه گاه از ارقام ميليوني برخوردار هستند داشتن كفترپرشي خوب برگ برنده كفترباز به شمار ميرود. جهتيابي خوب و توانايي پرواز از اصليترين مشخصههاي تعيينكننده قيمت يك كفتر پرشي به شمار ميرود. يك كفتر پرشي كه از جهتيابي خوبي برخوردار باشد و بتواند تا بيش از 3ساعت پرواز كند ممكن است بيشتر از 500هزار تومان قيمتگذاري شود. اما بدبختترين كفترها، آنهايي هستند كه نه ظاهر خاصي دارند و نه توانايي پرواز آنچناني. بعضي از اطباي سنتيخوردن گوشت كفتر، گنجشك و ياكريم را براي درمان بعضي از امراض توصيه ميكنند. اين كفترها با قيمتهاي بسيار نازل براي اين مصرف به فروش ميرسند.
كف خيابان به كرات خون ميبينيد، به اندازه خون گوسفند و مرغ و خروس نيست. اين خون كفترهايي است كه بعد از خريداري سر بريده ميشوند. گنجشك و ياكريم و كفتر چاهيها هم به همين روزگار دچار ميشوند. بعضي ديگر را دارندگان پرندگان شكاري مثل قوشبازها ميخرند تا به پرندگانشان بدهند.
تجارت خرافات
مهره مار زياد هم افسانه نيست. بستههاي مهرهمار شامل دو تكه استخوان دايره شكل و سفيد و نسبتا شفاف كوچك به قطر حدودا 3ميليمتر و ضخامت كمتر از يكميليمتر است و دو تكه ديگر استخوان كشيده و مخروطي شكل (شبيه به دندان نيش مار) به طول 3ميليمتر است. مهره مار را براي درست كردن طلسم و موارد ديگر استفاده ميكنند كه در اين بازار به وفور پيدا ميشود.
روش امتحان آن هم ساده و كمي غيرمنطقي است. براي امتحان مهرهمار در يك نعلبكي كوچك كمي سركه ميريزند و مهرهها را در سطح آن رها ميكنند. اگر مهرهها به هم نزديك شوند، مهره مارها اصل هستند اگر نه اصل نيستند.
رمل اسطرلاب، كتاب دعا و اوراد مخصوص احضار ارواح و جن و... هم فروخته ميشود. البته كنار اين بساطها هم متخصص امر حضور دارد. پيرمرداني با ريش و سبيلهاي بلند و كشكول و... كه ادعا ميكنند ميتوانند مشكلات ماشين مسروقه، زندگي به هم خورده و... را با اين ابزار خاص مرتفع كنند!
كشتارگاه گذري
«بره تو دلي» و «دنبلان» خوراكيهاي ممنوعي هستند كه در اين بازار به فروش ميرسند. بره تو دلي همان جنين ناقص گوسفند است كه از شكم مادر بيرون ميكشند. در اصل بايد جنين سالم از بدن مادر سالم بيرون كشيده شود. اما اكثر اين بره تودليها براي گوسفندان بارداري هستند كه به هر دليلي (شايد بيماري) تلف شدهاند و بره آنها را به فروش ميرسانند.
بره تو دلي به خاطر برخورداري از گوشت ترد، متقاضي خاص خود را دارد، البته خوردن آن در شريعت اسلام تقريبا مثل خوردن دنبلان است.
مرغهاي گوشتي و تخمگذاري كه به علت بيماري و ضعف يا پيري و كهولت به اين بازار ميآيند، بخش ديگري از بازار را به خود اختصاص دادهاند. اين مرغها از فرط پيري و مريضي، توانايي ايستادن ندارند و فقط براي كشتهشدن فروخته ميشوند.
براي درمان بعضي از امراض هم خوردن گوش جوجه توصيه ميشود، جوجههاي رسمي و ماشيني هم براي همين اينجا هستند. جوجه رسمي از جوجه ماشيني گرانقيمتتر است. مرغها و جوجهها را همانجا كنار خيابان سر ميبرند. گويا اين بازار از نگاه تيزبين حاميان حيوانات دور مانده.
خروسبازها
به نظر جنگ خروس ممنوع است، اما خروسهاي لاري (جنگي) كه ارتفاع بعضي از آنها به 80 سانتيمتر ميرسد به وفور در انتهاي كوچهمرغي فروخته ميشوند. موقع فروش به آنها فلفل ميخورانند يا به قسمتهاي خاصي از بدنشان فلفل ميزنند تا پرندههاي بيچاره بيقرار و خشمگين جلوه كنند.
قيمت يك خروس جنگنده بنا به توانايي او در جنگ متفاوت است، ممكن است خروس لاري تا 150هزار تومان و شايد بيشتر هم قيمتگذاري شود. به هر حال عشق خروسبازها قيمت آنها را تعيين ميكند.
بعضي از دستفروشها هم داروي تقويتي براي جلوگيري از «پرريزي» پرندگان زينتي، شقايق براي درمان قارچ كف پاي طوطي، كف دريا براي جلاي نوك پرندگان و... ميفروشند.
نوار و سيديهاي صداي قناري و ساير پرندگان آوازي هم در اينجا موجود است. از آنها براي فريب دادن جنس مخالف استفاده ميشود.
در حاشيه خيابان فروشندگان مار را هم ميبينيد، لاكپشت و خرچنگ نيز خريد و فروش ميشود. خرگوش، سنجاب و «موش همستر» هم موضوع جديدي نيستند.
اگر سگ، تولهسگ، گربه، عقاب، شاهين، باز، جغد، كبك، بلدرچين، طوقي و قمري هم بخواهيد موجود است، اما شما را به خانههاي قديمي و متروكهاي راهنمايي ميكنند كه شايد جرات ورود به آنها را نداشته باشيد، در آنجا ميتوانيد حيوان مورد نظر را ببينيد.
البته در گذشته اين حيوانات در حاشيه خيابان هم به نمايش گذاشته ميشدند، اما از چند سال پيش به دليل اعمال بعضي از محدوديتها كمي مخفيانهتر خريد و فروش ميشوند.
زبانبستههاي گرانقيمت
طوطي كاسكو بنا به استعدادي كه درحرف زدن داشته باشد و تعداد كلماتي كه به زبان بياورد قيمتگذاري ميشود. طوطي كاسكو از ارزانترين 150هزار تومان تا حدود يك ميليون تومان قيمت دارد، البته حد و حدودي براي قيمتگذاري اين پرنده وجود ندارد.
قيمت سگ و تولهسگ بسته به نژاد و نوع آموزشي كه ديده متغير است و بلبل و قناري به خاطر آوازي كه بخوانند. مرغ عشق و طوطي هلندي و بلبل اهوازي و... تا موش همستر و سنجاب زياد نوسان قيمت ندارند.
اما از كاسكوهاي گرانقيمت، گرانتر عقاب و قوش و جغد هستند. اين پرندههاي شكاري هم متقاضي خود را دارند.
بعضي از آنها به كشورهاي حاشيه خليجفارس فرستاده ميشوند و بعضي ديگر در تهران نگهداري ميشوند. اين پرندهها اگر براي شكار دستآموز و آموزش ديده باشند، قيمتهاي بسيار بالايي دارند. اما انواع وحشي و آموزش نديده كه بيشتر زينتي به شمار ميروند قيمت پايينتري دارند.
خانواده آقاي جيم
آقاي «جيم» پسر 26سالهاي است كه تا سيكل بيشتر نخوانده است. بچه ميدان خراسان است. شلوار جين مشكي با كاپشن خلباني به تن كرده است. روي گردن هم جاي ضربه چاقو و بخيه دارد. ميگويد پدر و برادرش هم در همين بازار هستند. انگار خانوادگي به طور تخصصي حيوانفروشند.
برادر و پدرش مرغ و خروس ميفروشند، اما او فقط در كار كفتر است.
در داخل كاپشنش 2كفتر دارد كه هر از چندگاهي در داخل حركت ميكنند، ولي روي او تاثيري ندارد. مشخص است با اين حيوانات اخت شده، ميگويد هرازچندگاهي وقتي ميريزند و كاسبها را اذيت ميكنند، الكي گير ميدهند. منصف كه باشيم سربريدن حيواناتي مثل مرغ وخروس كه براي ما دلخراش و ناراحتكننده است، شغل اين افراد به حساب ميآيد. مرغها را پرورش ميدهند و سر ميبرند. تنها فرق كشتارگاه و كوچه مرغي اين است كه در اين خيابانها اين كار در انظار عمومي انجام ميشود!
و خوب اين كار در بين بوميهاي اين منطقه زياد هم دلخراش نيست. فراموش نكنيم آنها از اين راه امرارمعاش ميكنند. اين بازار امروز پيدا نشده و طبيعي است كه در مدت زمان كوتاه نيز نميتوان آن را از بين برد.
http://www.donya-e-eqtesad.com/News/1400/m02-01.jpg
http://www.donya-e-eqtesad.com/News/1400/m03-01.jpg
http://www.donya-e-eqtesad.com/News/1400/m03-02.jpg </B>
پرستوو
15 December 2007, 11:39 AM
با سلام
من یه سگ تریر نر 5 ساله دارم که تا حالا جفت گیری نکرده حالا که واسش جفت پیدا کردیم یه سری میگن حالا که سنش بالا رفته دیگه نذارین جفت گیری کنه چون عادتهای بد پیدا میکنه .میگن عقیمش کنیم.می شه لطف کنین راهنمایم کنین؟
Edalati
27 December 2007, 04:21 PM
با سلام
من یه سگ تریر نر 5 ساله دارم که تا حالا جفت گیری نکرده حالا که واسش جفت پیدا کردیم یه سری میگن حالا که سنش بالا رفته دیگه نذارین جفت گیری کنه چون عادتهای بد پیدا میکنه .میگن عقیمش کنیم.می شه لطف کنین راهنمایم کنین؟
سگ شما در سن بدی برای جفت گیری نیست و مشکلی برای جفت گیری نداره . بهتره که عقیمش نکنید چون مشکلاتی روحی در پی خواهد داشت:icon_cool
babak_deghat
28 December 2007, 04:16 PM
بزرگترين و كوچكترينسگ دنيا در برابر هم قرار گرفتند
دور دنيا- همشهری آنلاین:
سگهای رکوردار که نامشان در کتاب گینس ثبت شده است با یکدیگر ملاقات کردند.
به گزارش دیلی، "گیبسون" که از نژاد معروف گریددن است و نامش را به عنوان بزرگترین سگ دنیا ثبت کرده است با "بو بو" کوچکترین سگ دنیا ملاقات کرد.
http://www.niksalehi.com/public/khabar/bigdog-es.jpg
گیبسون که 107 ساتنیمتر قد دارد در کنار سگی که تنها 10.16 سانتیمتر قد دارد قرار گرفت تا در روز جهانی رکورداران از آنها عکسی به یادگار گرفته شود.
http://www.niksalehi.com/public/khabar/bigdog-2-es.jpg
اندازه بو بو آنقدر کوچک است که به گفته صاحبش زمانی که او به دنیا آمد تنها به اندازه یک انگشت شست دست بود.
------------------------------------------------------------------------------
به نظر شما سگ کوچیکه پاپیلون نیست؟
Edalati
31 December 2007, 12:40 AM
به نظر شما سگ کوچیکه پاپیلون نیست؟
این فسقلی نژادش شی هوا هوا لانگ هیر Chihuahua Long Hair
tabeta_03
9 February 2008, 12:49 PM
سلام ميخواستم از دوستان و اساتيد سئوال كنم اين سگ از چه نژاديه و ويژگي هاي اون چيه و در كل ارزش نگهداري داره؟
http://aycu03.webshots.com/image/44722/2001553329388385711_rs.jpg
babak_deghat
9 February 2008, 01:14 PM
این احتمالا گلدن ریتر یور هست.(بازیاب طلایی)
گلدن ریتر یور اصلا یک سگ شکاریه.ولی خیلی سگ باهوشیه.حتی خیلی ها باهوشیشو از ژرمن شپرد هم بیشتر دونستن.خیلی دوست و صمیمیه و باهات رفیق میشه و با کودکان هم رفتار خوبی داره.سایزش یه کم بزرگه و گنده میشه.موهاش هم بلند میشه اما اگه گلدن ریتر یور نباشه(دم لاغرش منو به شک انداخت-چون گلدن ریتریور دمش خیلی بیشتر مو داره.مگه اینکه بچه باشه)احتمالا یا نژاد مختلته یا یه چیز دیگن.اصلا بزار نظر بقیه رو هم بفهمیم.....
tabeta_03
9 February 2008, 03:32 PM
این احتمالا گلدن ریتر یور هست.(بازیاب طلایی)
گلدن ریتر یور اصلا یک سگ شکاریه.ولی خیلی سگ باهوشیه.حتی خیلی ها باهوشیشو از ژرمن شپرد هم بیشتر دونستن.خیلی دوست و صمیمیه و باهات رفیق میشه و با کودکان هم رفتار خوبی داره.سایزش یه کم بزرگه و گنده میشه.موهاش هم بلند میشه اما اگه گلدن ریتر یور نباشه(دم لاغرش منو به شک انداخت-چون گلدن ریتریور دمش خیلی بیشتر مو داره.مگه اینکه بچه باشه)احتمالا یا نژاد مختلته یا یه چیز دیگن.اصلا بزار نظر بقیه رو هم بفهمیم.....
احتمالا درسته در مورد دم مثل اينكه چون سنش كمه اينطوريه توي اين عكس هم دم همين شكليه باز استايد نظرشون چي باشه.
http://www.dkimages.com/discover/previews/837/20404208.JPG
babak_deghat
9 February 2008, 06:50 PM
ببین در مورد Golden Retriever بودن این شک ندارم ولی در مورد سگ تو کمی در مورد Golden Retriever بودنش شک دارم.بزار اصلا بقیه هم یه نظری بدن
http://www.gotpetsonline.com/pictures-gallery/dog-pictures-breeders-puppies-rescue/golden-retriever-pictures-breeders-puppies-rescue/pictures/golden-retriever-0138.jpg
tabeta_03
10 February 2008, 12:08 PM
او عكس قبليه توازن سقيدي نداره شايد اينا بتونه به تشخيص بهتر كمك كنه:
http://aycu25.webshots.com/image/44664/2006085439668573562_rs.jpg
http://aycu10.webshots.com/image/44009/2006001244575711842_rs.jpg
http://aycu16.webshots.com/image/42095/2006003578811751993_rs.jpg
babak_deghat
10 February 2008, 02:34 PM
از کجا گیرش آوردی؟
tabeta_03
10 February 2008, 05:27 PM
از کجا گیرش آوردی؟
يكي برام همينطوري اورده زنش پرت كرده بيرون!!! چطور؟!!:icon_razz
babak_deghat
10 February 2008, 07:35 PM
آخه می خواستم ببینم اگه خریدیش با چه قیمتی بوده،که بتونم از قیمتش هم یک اظهار نظری کنیم
tabeta_03
25 February 2008, 12:22 AM
سلام دوستان نژاد ابن سگ چيه؟و ديگه اينكه اينو نگه دارم يا اوني كه تو چند پست قبل عكسشو گذاشتم؟
http://aycu20.webshots.com/image/46499/2005080031848068851_rs.jpg
babak_deghat
25 February 2008, 12:38 AM
تازه من در مورد golden reterierبودن همون سگ قبلی شک دارم!چنین نژادی رو به آسونی تو ایران نمیشه گیر آورد و فقط از خارج وارد میکنن!احتمالا هم این که عکسشو گذاشتی و هم قبلیه هر دو یه جور نژاد مختلط هستند!!!
ariyapet
25 March 2008, 02:47 PM
دوست عزیز سگ اول نژادش سگ ولگرد است شاید شبیه گلدن رتریور باشه ولی خیلی از خصوصیاتش رو نداره . در مورد سگ دوم هم که نژادش میکس ژرمن است .
mansour****
31 March 2008, 11:51 PM
تریر 70 هزار تومان عیدی ما به شما
http://www.istgah.com/images/2008/01/31/223081_yeaicc_m.jpg
برای این ادعا گواه داریم
1: تایید سلامت حیوان بدین صورت :
از ابتدای زمان از شیر گرفتن توله ها وبعد از آن سگها و گربه های ما با غدا های مخصوص فرسکی فرانسه تغذیه میشوند
2 : در زمان تولد با سرمهای ویژه و آغوز مخصوص سگ وگربه تغذیه شده
3: در زمان معین واکسنهای مخصوص ابتدا با تستهای آنتی بادی آزمایش شده و در صورت زمان مناسب بودن زمان واکسن (پارو و دیستمپر به توله ها )تزریق میگردد و مجدا 15 روز بعد تست پارو و دیستمبر cpv . cdv انجام شده و واکسیناسیون برای بار دوم تکرار میشود تا حیوان ایمنی کامل داشته باشد .
4: درز مان معین با داروهای گلد تابلت ضد اتگل درمان انگلی شده شده که نیاز به تکرار ندارد همنچنین باضد انگل خارجی ساخت کارخانه مریال تزریق میگردد .
5 : میکروچیپ الکترونیکی در زیر پوست حیوان کاشت میشود و پس ازتایید توسط سازمان آمار دام برای فروش ارایه میشود
سپس ویتامین تراپی همراه ویتامن های سری ب و ا دی سه و ویتامین سی و .... برای اطمینان از داروهای جدید که از کارخانه فیزر آلمان خریداری شده دراکس این تزریق میگردد که تا 15 روز از هرگونه بیماری حیوان کاملا در امان باشد تمامی اقدامات انجام شده در بانک اطلاعات حیوانات ایران درج میگردد و قابل پیگیری توسط تمامی دامپزشکان میباشد بعد از تشکیل پرونده و ایجاد فرم فروش پس از 10روز به معرض فروش قرار خواهد گرفت در آخر بازهم برای حفظ سلامت حیوان دامپزشکان ما برای تزریق هاری به منزل شما آمده و حیوان را واکسیناسیون میکند . د و تا سه روز پس از تحویل حیوان پاسپورت حیوان به درب منزل ارسال میشود پس در هنگام خرید کد پستی 10 رقمی به همراهتان باشد برای
شما میتوانید از طریق سایت شماره میکروچیپ سگ موردنظر را به هردامپزشک در هرکجای دنیا بدهید تا او درباره سلامت حیوان شما نظردهد .حیوان سالم و اصیل داشن حق شماست !
6:از انجا که تمامی مولد ها ی مانیز دارای شجره نامه میباشند شما میتوانید تا 4 نسل قبل حیوان خانگی خود را ببینید و از اصالت رنگها و بسیاری اطلاعا دیگر بهره مند شوید
لازم به توضیح است پرشیا دام برای این اقدامات هیچ گونه مبلغی دریافت نمیدارد
سلامت حیوان خانگی برای ما از اهم امور است زیرا که با سلامت فرد رابطه ای غیر قابل انکار دارد
آنان که به سلامت خود اهمیت میدهند پرشین پت را انتخاب میکنند .
آیا ادعای این فروشنده صحت دارد یا خیر؟
mansour****
31 March 2008, 11:54 PM
درضمن اگرمن این تریر را گرفتم این سگ درداخل منزل چگونه مدفوع وادرارمی کند آیا ریزش مومثل گربه دارد یا خیر؟
آیا شبها میشود درداخل سبد نگهداری نمود؟
هزینه نگهداری درماه چقدر است؟
این عکسی که دربالا گذاشتم دقیقا چه نژادی است؟
Edalati
1 April 2008, 12:11 AM
سلام دوستان نژاد ابن سگ چيه؟و ديگه اينكه اينو نگه دارم يا اوني كه تو چند پست قبل عكسشو گذاشتم؟
این سگ نژادش جرمن شپرده یه خورده هم علایم دوبرمن دیده میشه توش
سگ اول سگ ولگرد بود و هیچ ارزشی نداره اما این دومی خوبه:icon_cool
Edalati
1 April 2008, 12:18 AM
تریر 70 هزار تومان عیدی ما به شما
http://www.istgah.com/images/2008/01/31/223081_yeaicc_m.jpg
برای این ادعا گواه داریم
1: تایید سلامت حیوان بدین صورت :
از ابتدای زمان از شیر گرفتن توله ها وبعد از آن سگها و گربه های ما با غدا های مخصوص فرسکی فرانسه تغذیه میشوند
2 : در زمان تولد با سرمهای ویژه و آغوز مخصوص سگ وگربه تغذیه شده
3: در زمان معین واکسنهای مخصوص ابتدا با تستهای آنتی بادی آزمایش شده و در صورت زمان مناسب بودن زمان واکسن (پارو و دیستمپر به توله ها )تزریق میگردد و مجدا 15 روز بعد تست پارو و دیستمبر cpv . cdv انجام شده و واکسیناسیون برای بار دوم تکرار میشود تا حیوان ایمنی کامل داشته باشد .
4: درز مان معین با داروهای گلد تابلت ضد اتگل درمان انگلی شده شده که نیاز به تکرار ندارد همنچنین باضد انگل خارجی ساخت کارخانه مریال تزریق میگردد .
5 : میکروچیپ الکترونیکی در زیر پوست حیوان کاشت میشود و پس ازتایید توسط سازمان آمار دام برای فروش ارایه میشود
سپس ویتامین تراپی همراه ویتامن های سری ب و ا دی سه و ویتامین سی و .... برای اطمینان از داروهای جدید که از کارخانه فیزر آلمان خریداری شده دراکس این تزریق میگردد که تا 15 روز از هرگونه بیماری حیوان کاملا در امان باشد تمامی اقدامات انجام شده در بانک اطلاعات حیوانات ایران درج میگردد و قابل پیگیری توسط تمامی دامپزشکان میباشد بعد از تشکیل پرونده و ایجاد فرم فروش پس از 10روز به معرض فروش قرار خواهد گرفت در آخر بازهم برای حفظ سلامت حیوان دامپزشکان ما برای تزریق هاری به منزل شما آمده و حیوان را واکسیناسیون میکند . د و تا سه روز پس از تحویل حیوان پاسپورت حیوان به درب منزل ارسال میشود پس در هنگام خرید کد پستی 10 رقمی به همراهتان باشد برای
شما میتوانید از طریق سایت شماره میکروچیپ سگ موردنظر را به هردامپزشک در هرکجای دنیا بدهید تا او درباره سلامت حیوان شما نظردهد .حیوان سالم و اصیل داشن حق شماست !
6:از انجا که تمامی مولد ها ی مانیز دارای شجره نامه میباشند شما میتوانید تا 4 نسل قبل حیوان خانگی خود را ببینید و از اصالت رنگها و بسیاری اطلاعا دیگر بهره مند شوید
لازم به توضیح است پرشیا دام برای این اقدامات هیچ گونه مبلغی دریافت نمیدارد
سلامت حیوان خانگی برای ما از اهم امور است زیرا که با سلامت فرد رابطه ای غیر قابل انکار دارد
آنان که به سلامت خود اهمیت میدهند پرشین پت را انتخاب میکنند .
آیا ادعای این فروشنده صحت دارد یا خیر؟
نژاد این عکس مالتیس و هیچ ربطی به تریر نداره ! کارهایی هم که گفته شد همچین کار بزرگی نبود
واکسیناسیون و ضد انگل و ویتامین تراپی کار سختی نیست . توی این آگهی فقط سعی شده از کلمات علمی (قلمبه سلمبه)استفاده بشه تا خواننده فکر کنه چه کار یزرگیه
اما این رو قید میکنم که پرشین پت یکی از بهترین و معتبرین همکارهای ماست و مسولینش از دوستای خود من :icon_wink
در مورد سوال هاتون هم اینکه تربیت واسه ادرار کار سختی نیست فقط سعی کنید توله بین 3 تا 5 ماه بگیرید که زود یاد بگیره:icon_cool
اگه از اول عادتش بدین بله میشه داخل سبد هم نگهداری کرد
هزینه خاصی به جز غذا نداره که اون هم میتونید از غذای خونگی بدید
mansour****
1 April 2008, 12:43 AM
این تریر را میشود تا چه قیمتی تهیه کرد شما دارید؟
Edalati
1 April 2008, 12:50 AM
این تریر را میشود تا چه قیمتی تهیه کرد شما دارید؟
این تریر نیست و مالتیسه و آرایش شده . توله مالتیس حدود 400 تومنه
ariyapet
2 April 2008, 08:56 PM
یادتون نره یکی با سابقه ترین و معتبر ترین مراکز فروش سگ پرشین پت است:icon_wink
tabeta_03
2 April 2008, 09:50 PM
این سگ نژادش جرمن شپرده یه خورده هم علایم دوبرمن دیده میشه توش
سگ اول سگ ولگرد بود و هیچ ارزشی نداره اما این دومی خوبه:icon_cool
مرسي از راهنماييت ميخواستم سوال كنم ميشه با جراحي كاري كرد كه گوشهاي اين سگ اول هم مثل دوميه كه جرمن شيپرده صاف بيسته؟تكون ميده خودش ولي مثل اون يكي كامل بلند نميشه؟!:icon_ques
Edalati
2 April 2008, 11:22 PM
مرسي از راهنماييت ميخواستم سوال كنم ميشه با جراحي كاري كرد كه گوشهاي اين سگ اول هم مثل دوميه كه جرمن شيپرده صاف بيسته؟تكون ميده خودش ولي مثل اون يكي كامل بلند نميشه؟!:icon_ques
بله میشه با جراحی تخصصی میشه گوش رو صاف کرد 70 تومن هزینه داره که فکنر نمیکنم برای سگ گله ارزش داشته باشه:icon_cool
tabeta_03
4 April 2008, 11:54 AM
اين جرمن شيپرد من بعضي وقتا مدفوع خودشو ميخوره علتش چيه؟چي كار بايد بكنم براش؟يه سوال ديگه وقتي اسهال ميگيره و بي حوصله ميشه چي كار بكنم؟
babak_deghat
10 April 2008, 10:58 AM
اين جرمن شيپرد من بعضي وقتا مدفوع خودشو ميخوره علتش چيه؟چي كار بايد بكنم براش؟يه سوال ديگه وقتي اسهال ميگيره و بي حوصله ميشه چي كار بكنم؟
این رفتار در خیلی از سگها مخصوصا گلدن رتریور و ژرمن شپرد دیده میشود.دلایل مختلفی میتواند داشته باشد مثلا سگتون هنوز گرسنه است یا یک دلیل مهم دیگر کمبود ویتامین و مواد معدنی در غذای سگتان است. تربیت ناصحیح هم شاید دلیلی بر این عمل سگ باشد.
برای این کار میتوانید یک عدد کپسول مولتی ویتامین مینرال را 4 روزی یکبار،کپسول آهن را 3 هفته یکبار و کپسول روی را هفته ای یکبار باز کنید و محتویاتش را روی غذای سگتان بریزید و بدهید بخورد(توجه داشته باشیدهرگز از 2 کپسول همزمان بر روی یک وعده غذایی استفاده نکند)در کنار درمان با ویتامینها باید تربیت انجام بدین شما.مثلا یکیش اینه که غذای کم بهش ندید واگه دیدید داره با وجود اینکه کلی غذا خورده باز داره مدفوعشو میخوره با روزنامه ی لوله شده بزنین تو سرش یا سر و صدای زیاد و وحشتناک بهش اخطار بدین و همراه همه ی اینها تو صورتش نگاه کنین و بهش بگین : نه!
وقتی هم اسهال میگری بی حوصله میشه و بی حوصلگیش به خاطر همین اسهال گرفتنشه و باید با تجویز دکتر درمان بشه تا الش خوب بشه و دوباره حوصلش بیاد سر جاش.ولی یک درمان گیاهی برای اسهال در سگها وجود داره که اونهم گل گاو زبانه!بله!گل گاو زبان!گل گاو زبان غلیظی دم کن و با سرنگ بریز تو دهنش بخوره.موثره.....
Edalati
18 April 2008, 02:26 PM
پکینز های ما زایمان کرد . 6 تا بودن . با اینکه رو سایت نزدیمشون 3 تاشو فروختیم 3 تا مونده . واقعاً زیبا و اصیل و فوق العاده . قیمت 450 فقط هم نر مونده . تخفیف ویژه به کاربرهای این تالار ( تخفیف برای
Newcomer ها نمی باشد :icon_ques)
عکسشون ( بالایی پدر و مارشونن )
http://www.persianupload.com/files/w50oyr1dqkvx59ldavmw.jpg
MEHMIR
29 April 2008, 11:19 AM
درود
من يه ترير دارم از وقتي اونو از يه دست يه ادم بيتوجه وبيخيال نجات دادم يه سال ميگذره بردمش پيش دکترگفت اين کجا بوده گفتم تو يه معدن سنگ بازيچه کارگرا بوده چطور مگه؟ گفت آخه سوء تغذيه داره و.... خلاصه تاامروز که سر حال وبازيگوش شده وبسيار به من وخونوادم وابسطه شده به دلايل زياد از جمله ادرار کردنش نميتونم تو خونه نگهداريش کنم البته تو حياط بزرگي هست وتو زمستون هم تو انباري جاي خيلي گرمو راحتي داشت منم تازه با اينجا اشنا شدم کلي سئوال دارم که اگه لطف کنيد بهم جواب بديد خيلي خيلي منو شرمنده کرديد فردا اگه عمري بود عکسشو ميذارم فقط ميدونم تريره اما نژادشو نميدونم ماده هم هست زماني که شناسنامه براش گرفتم دکتر گفت حدودا 10 ماهشه الان ميشه تقريبا دو ساله
Edalati
29 April 2008, 11:06 PM
درود
من يه ترير دارم از وقتي اونو از يه دست يه ادم بيتوجه وبيخيال نجات دادم يه سال ميگذره بردمش پيش دکترگفت اين کجا بوده گفتم تو يه معدن سنگ بازيچه کارگرا بوده چطور مگه؟ گفت آخه سوء تغذيه داره و.... خلاصه تاامروز که سر حال وبازيگوش شده وبسيار به من وخونوادم وابسطه شده به دلايل زياد از جمله ادرار کردنش نميتونم تو خونه نگهداريش کنم البته تو حياط بزرگي هست وتو زمستون هم تو انباري جاي خيلي گرمو راحتي داشت منم تازه با اينجا اشنا شدم کلي سئوال دارم که اگه لطف کنيد بهم جواب بديد خيلي خيلي منو شرمنده کرديد فردا اگه عمري بود عکسشو ميذارم فقط ميدونم تريره اما نژادشو نميدونم ماده هم هست زماني که شناسنامه براش گرفتم دکتر گفت حدودا 10 ماهشه الان ميشه تقريبا دو ساله
سلام دوست عزیز . خوش اومدین . هر سوالی بود من و دوستان در خدمتیم :icon_cool
MEHMIR
30 April 2008, 09:46 AM
سلام دوست عزیز . خوش اومدین . هر سوالی بود من و دوستان در خدمتیم :icon_cool
درود
واقعا از لطف و بذل توجه شما سپاسگذارم آقاي عدالتي اول بايد از شما بخاطر سايت تخصصيتون تشکر کنم همه قسمتهاش رو ديدم ولذت بردم از قيمت بعضي حيوونا هم شاخ در آوردم :icon_sad:ولي در کل سپاس:icon_cool
اولين سئوالم اينه که من به سگم سنگدون پاک شده وخرد شده خام با بال وگردن مرغ آبپز شده ،بيسکوييت ،نون سبزيجاتي مثل کاهو و ميوه (سيب، خيار و...) و استخونهاي مرغ و غذاي اضافي خودمون رو ميدم بخوره بعضي از اين غذاها رو خوب ميخوره بعضي هارو نه مثلا چند وقته بال و گردن آبپز رو با اينکه خورد ميکنم بهش ميدم نميخوره و تا فرداش هم جلوش ميمونه سنگدونم اگه با دست بهش بدم ميخوره واگه بريزم تو ظرفش فقط چند تا ميخوره و بقيه ريخته ميشه دور درکل کم خوراک شده اما علايمي در اون نميبينم ببخشيد پر حرفي کردم :icon_mrgrعکسش هم آماده نبود تو اولين فرصت
Edalati
30 April 2008, 12:36 PM
درود
واقعا از لطف و بذل توجه شما سپاسگذارم آقاي عدالتي اول بايد از شما بخاطر سايت تخصصيتون تشکر کنم همه قسمتهاش رو ديدم ولذت بردم از قيمت بعضي حيوونا هم شاخ در آوردم :icon_sad:ولي در کل سپاس:icon_cool
اولين سئوالم اينه که من به سگم سنگدون پاک شده وخرد شده خام با بال وگردن مرغ آبپز شده ،بيسکوييت ،نون سبزيجاتي مثل کاهو و ميوه (سيب، خيار و...) و استخونهاي مرغ و غذاي اضافي خودمون رو ميدم بخوره بعضي از اين غذاها رو خوب ميخوره بعضي هارو نه مثلا چند وقته بال و گردن آبپز رو با اينکه خورد ميکنم بهش ميدم نميخوره و تا فرداش هم جلوش ميمونه سنگدونم اگه با دست بهش بدم ميخوره واگه بريزم تو ظرفش فقط چند تا ميخوره و بقيه ريخته ميشه دور درکل کم خوراک شده اما علايمي در اون نميبينم ببخشيد پر حرفي کردم :icon_mrgrعکسش هم آماده نبود تو اولين فرصت
سلام . نظر لطفتونه :icon_winkغذای خام اصلاً ندین ایجاد انگل میکنه :icon_mad: در کل سگ بالای 1-2 سال میشه غذاش کم میشه . اگه سر حاله مشکلی نیست :icon_coolاز دست هم که گفتین ماله اینه که سگ نیاز به محبت داره و با این کار احساس میکنه دوستش دارید :icon_winkدر روز 1 وعده غذایی اصلی بهش بدین و 1 وعده شام جزی که شام هم نخورد مهم نیست . برنج،تخم مرغ ، سیب زمینی ، سبزیجات ، و چیزهایی که رو سایت نوشتم استفاده کنید خوبه براش
MEHMIR
3 May 2008, 11:26 AM
http://i29.tinypic.com/4vj0cn.jpg
http://i31.tinypic.com/2q354ar.jpg
http://i27.tinypic.com/qpkxoh.jpg
http://i25.tinypic.com/20syedx.jpg
درود
اينم چند تا عکس از تيلي TILLI ما
آقاي عدالتي ميبخشيد غذاي پخته شده بال وگردن يا حتي استخون مرغ که اينقدر دوست داشت رو نمي خوره سنگدون خام رو مز مزه ميکنه چند تاتيکشو ميخوره پخته شده اونو نگاه هم نميکنه
سئوال ديگه اينکه دوره داروهاي ضد انگل و واکسنهاي لازم چند وقت يکباره؟
Edalati
4 May 2008, 01:16 AM
درود
اينم چند تا عکس از تيلي TILLI ما
آقاي عدالتي ميبخشيد غذاي پخته شده بال وگردن يا حتي استخون مرغ که اينقدر دوست داشت رو نمي خوره سنگدون خام رو مز مزه ميکنه چند تاتيکشو ميخوره پخته شده اونو نگاه هم نميکنه
سئوال ديگه اينکه دوره داروهاي ضد انگل و واکسنهاي لازم چند وقت يکباره؟
اگه سر حاله و مدفوع سفت مشکلی نیست و میتونین از مولتی ویتامین استفاده کنید ولی اگه اون 2 مشکل نباشه غذای کم مشکلی نیست . درمان ضد انگل هر 3 ماه . واکسن های چندگانه هر 1 سال . هاری هر 9ماه:icon_coolدر ضمن نژاد سگ شما میکس تریر و شیترو :icon_cool:icon_wink
MEHMIR
4 May 2008, 10:06 AM
درود
الان چند ماهه که از وقت داروهاش ميگذره ببرم پيش دکتر يا ميتونم داروها رو خودم از داروخونه تهيه کنم لطفا اسم داروها و دوز مصرفي اونو بگيد براي واکسن حتما ميبرمش پيش دکتر
راستي دوره پريودي اون متغييره اين اشکالي نداره؟
Edalati
4 May 2008, 11:52 AM
درود
الان چند ماهه که از وقت داروهاش ميگذره ببرم پيش دکتر يا ميتونم داروها رو خودم از داروخونه تهيه کنم لطفا اسم داروها و دوز مصرفي اونو بگيد براي واکسن حتما ميبرمش پيش دکتر
راستي دوره پريودي اون متغييره اين اشکالي نداره؟
شربت پیپرازین هر 5 کیلو 1 سی سی
قرص مبندازول هر 10 کیلو 1عدد
درونسیت هر 10 کیلو 4/1 قرص
پریوونیوم هر 10 کیلو 1 سی سی
قرص یونیورم هر 20 کیلو 1 عدد
اونایی که قرمز نوشتم رو باید از داروخونه انسانی بگیرید و بقیه رو از داروخانه انسانی :icon_cool
saye*
4 May 2008, 04:21 PM
این هم سگ من
http://i16.tinypic.com/66wa6it.jpg
چه نازه
این نوع سگ اسم خاصی نداره ؟ ایا ؟
همینایی که بیشتر شبیه بره هستن تا سگ
موهای کوتاه و فر که خیلی نازه
دقیقا مثل بره تازه متولد شده
قیمت اینا چقد میشه حدودا ؟
شرایط نگهداری و تغذیشون به چه شکله ؟
چه دردسرایی داره
ایا واقعا تمیز هستن
یعنی ریزش مو و ... ندارن ؟
من بیش از حد نگرانیه گثیف کاریشو دارم چه تو خونه چه بیرون تو خیابون
چیکار میشه کرد
اصلا کاری میشه کرد که خیلی ضایع نباشه ؟:icon_twis
MEHMIR
5 May 2008, 10:27 AM
شربت پیپرازین هر 5 کیلو 1 سی سی
قرص مبندازول هر 10 کیلو 1عدد
درونسیت هر 10 کیلو 4/1 قرص
پریوونیوم هر 10 کیلو 1 سی سی
قرص یونیورم هر 20 کیلو 1 عدد
اونایی که قرمز نوشتم رو باید از داروخونه انسانی بگیرید و بقیه رو از داروخانه انسانی :icon_cool
درود
ممنون از پاسختون، ببخشيد هر چند وقت يکبار بايد از داروها استفاده کنم؟ و آيا ميشه چند دارو رو با هم به حيوون داد يا نه ؟:icon_ques اگر مورد مصرف هر کدوم رو هم بفرماييد ممنون ميشم :icon_cool
سئوال آخري رو جواب نداده بوديد (شرمنده جسارت نباشه):icon_neut
tabeta_03
7 May 2008, 11:38 PM
سلام دوستان اين سگ ما شبا الكي وق وق ميكنه غر ميزنه بازيش مياد صبح تا شب ميگيره ميخوابه شب بعد پدر در مياره مجبورم ببرمش بيرون بدو دنبال دوچرخم تا خسته بشه بگيره بخوابه.سوالم اينه چطوري بهش بفهمونم ساكت باشه صدا نكنه؟
http://i27.tinypic.com/6r1xmg.jpg
Edalati
9 May 2008, 02:23 AM
سلام دوستان اين سگ ما شبا الكي وق وق ميكنه غر ميزنه بازيش مياد صبح تا شب ميگيره ميخوابه شب بعد پدر در مياره مجبورم ببرمش بيرون بدو دنبال دوچرخم تا خسته بشه بگيره بخوابه.سوالم اينه چطوري بهش بفهمونم ساكت باشه صدا نكنه؟
سگ شما در سن بازی و شیطونی به سر میبره . بهتره درکش کنید ! اما تربیت درست بهترین راهه .
روزها خستش کند تا شبا بگیره بخوبه . برخی از رفتارهای سگ برای صاحبش ناخوشایند است بنابراین باید برای این رفتارها هم فکری نمود. یکی از این رفتارها واغ واغ کردن سگهاست . بعضی از سگ ها ذاتا پر سر و صدا هستند و دائما واغ واغ می کنند. اکثر صاحبان سگ می خواهند سر و صدا کردن حیوان را تحت کنترل داشته باشند و وقتی به انها می گویند " ساکت شو " اطاعت کنند. برای رسیدن به این مقصود می توانید از روشهایی که گفته می شود استفاده کنید. بهترین کار این است که در هنگام واغ واغ کردن سگ در دهان حیوان اسپری بدمزه و غیر سمی بپاشید. کار دیگر اینکه پوزه های حیوان را بگیرید و فکهایش را به هم قفل کنید و در حین این کار به او فرمان دهید " ساکت شو " را بدهید. علاوه ب این می توانید از فرمان " نه " استفاده کنید. ولی در این مورد سعی کنید که سگ بفهمد به خاطر سر و صدای بی دلیلش مورد توبیخ قرار گرفته است وگرنه واغ واغ سگ وظیفه اش را انجام داد ساکت شود و برای این منظور به او فرمان " ساکت شو " را بدهید. با توجه به دلایل ذکر شده به کار بردن فرمان " ساکت شو " بر فرمان " نه " و یا " شرم کن " ارجحیت دارد. سگ باید با پارس کردن و عو عو کردن بفهماند که مثلا چیزی می خواهد و یا می خواهد به کوچه برود و یا گرسنه است و یا شخص غریبه ای پشت در منزل ایستاده است و یا خطری متوجه شماست. بعد از مدتی تشخیص صدای سگ در هر مورد ممکن خواهد شد و می توان فهمید که سگ چه منظوری دارد. در آخر متذکر می شویم که زوزه کشیدن سگ ناشی از خستگی و تنهایی حیوان باشد و یا علایم بیماری در بدن . پس سعی کنید حیوان را درک کرده و بجای تنبیه دلیل پارس را پیدا کنید اگه بی دلیل بود و به عادت بدی دچار شده تنبیه کنید:icon_cool
MEHMIR
14 May 2008, 10:18 AM
درود
آقاي عدالتي ما همش مزاحميم :icon_neutميخواستم تيلي رو جفت بندازم راهنمايي کنيد لطفا :icon_cool
ميشه دوره پريودي رو زودتر انداخت:icon_arro منظورم اينه که تقويتي ،دارويي ،هورموني چيزي تو اين مايه ها؟ يکبار پارسال آبان ماه بود که پريود شده بود دربدر دنبال سگ نر مناسب گشتم تا يکي پيدا شد با هزار التماس از يارو امانت گرفتم 6 روز هم پيش همديگه بودن اما هيچ غلطي نکردن:icon_mad: هر دوشون هم بار اولشون بود :icon_arro نمدونم تقصير از کدوم بود امسال ايام عيد هم که دوباره پريود شده بود ما مسافرت بوديم خلاصه سرتو درد نيارم راهش چيه؟ ممنون از توجهت
babak_deghat
14 May 2008, 11:07 PM
اگه 6 روز با هم بودن ولی به قول خودتون هیچ غلطی نکردن احتمالا از هم خوششون نیومده چون اگه از هم خوششون میومد باید تو هم 3 روز اول کارشونو میکردن
GUESS
15 May 2008, 12:52 AM
شرمنده
ولي شما مطمئني پريود بوده؟
چون احتمال داشته آبستني كاذب بوده:icon_evil
MEHMIR
15 May 2008, 12:18 PM
شرمنده
ولي شما مطمئني پريود بوده؟
چون احتمال داشته آبستني كاذب بوده:icon_evil
درود
آره از 10 ماه قبلش هيچ سگي باهاش نبود
GUESS
15 May 2008, 04:56 PM
من امروز كنكاش كردم
يه علت ميتونه اين باشه كه شما سگ نر رو آوردين تو محدوده ي ماده هه
همونطوري كه ميدونين اينا واسه خودشون قلمرو تعريف كردن
حالا اگه ماده هه خوشش نياد اجازه نميده جفت گيري كنه
يه حالبم اين بوده كه تو مرحله ي پرو استروس بوده
از سلامتي نره اطمينان كامل داشتي؟
Edalati
16 May 2008, 12:32 AM
درود
آقاي عدالتي ما همش مزاحميم :icon_neutميخواستم تيلي رو جفت بندازم راهنمايي کنيد لطفا :icon_cool
ميشه دوره پريودي رو زودتر انداخت:icon_arro منظورم اينه که تقويتي ،دارويي ،هورموني چيزي تو اين مايه ها؟ يکبار پارسال آبان ماه بود که پريود شده بود دربدر دنبال سگ نر مناسب گشتم تا يکي پيدا شد با هزار التماس از يارو امانت گرفتم 6 روز هم پيش همديگه بودن اما هيچ غلطي نکردن:icon_mad: هر دوشون هم بار اولشون بود :icon_arro نمدونم تقصير از کدوم بود امسال ايام عيد هم که دوباره پريود شده بود ما مسافرت بوديم خلاصه سرتو درد نيارم راهش چيه؟ ممنون از توجهت
سلام . آمپولهای برای جاو انداختن و آماده کردن ماده وجود داره که بهتره با دکترش صحبت کنید
نری هم انتخاب کنید شیطون باشه و وارد به کار:icon_arro
badform
25 May 2008, 10:02 AM
سلام من يك سوال خيلي خيلي فوري داشتم.من يك سگ ترير بيچاره را كه تو گچ و سيمان زندگي مي كرد و دست يك كارگر از خدا بي خبر بود را به خونه آورده ام.سوال اول : در سن يك سالگي مي تونه ياد بگيره تو خونه دستشويي نكنه؟ من تو فكر بودم كه اگر بشه آموزشش بدم با روزنامه اما بلد نيستم چه كار كنم كه براي دستشويي بره تو حياط؟فكر كنم حالت دوم كه هر موقع كار داشت بره تو باغچه بهتره اما نمي دونم آموزشش چطوره؟
سوال دوم كه سوال اصليم هم هست : سگ من نر هستش و گاهي وقت ها با ليسيدن آلتش مثل اينكه خود ارضايي مي كنه! خيلي هم آروم و بي ازاره.ضمنا بعضي وقت ها ( با اينكه تازه 2 روزه اومده!!) با ديدن من هيجان زده مي شه و آْلتش مي زنه بيرون كه منظره ضايعي هستش قرمز و خيس.كه براي توي خونه نگه داشتنش يكم مشكل ايجاد مي كنه.دامپزشك گفته يا ماده بيار يا 50 تومن مي گيريم عقيمش مي كنيم.امكان آوردن ماده را ندارم اما در مورد عقيم كردن هم دلم نمي ياد و هم شايد بخوام يك سال ديگه يه ماده بيارم.ضمنا مي دونم بعد از عقيم كردن ميل جنسيش از بين مي ره اما هيجانش كه سر جاشه.بعضي ها هم مي گن سگ عقيم افسرده مس شه و چاق كه نمي دونم چقدر درست مي گن.منتظر راهنمايي دوستان مخصوصا جناب طنين هستم.با تشكر.
GUESS
25 May 2008, 12:56 PM
50 تومن واسه اخته؟!:icon_roll
رنگ چشمش نرماله؟
يعني سرخ نشده؟
badform
25 May 2008, 05:11 PM
نه رنگ چشماش تغييري نكرده.اين قيمت بالاست يا پايين؟دانشكده داغمپزشكي بهم قيمت داده.لطفا زودتر بهم جواب بديد آخر هفته بهم نوبت داده اگه منصرف بشم بايد زودتر بهشون اطلاع بدم.راستي من ديروز يك قرص يونيورم هم طبق دستور به سگم دادم.48 ساعتم صبر مي كنم براي دفع احتمالي انگل ها.دهن سگ من با اينكه پلاك دنداني نداره واقعا بو مي ده و خيلي هم بوش متعفن و مثل آشغال گنديده است...براي اين مشكل چه كنم؟
GUESS
25 May 2008, 07:22 PM
در مورد قيمت والا نميدونم چي بگم
فكر كنم بيرون كمتر بگيرن
آخه كاري نداره
من خودم كه دانشجوي دامپزشكيم متوسط در عرض 15-20 دقيقه اخته ميكنم
البته اينم در نظر بگيرين كه دانشكده ي دامپزشكي اهوازه
جزو قوي ترين دانشكده هاي دامپزشكيه
به نظر من ارزش 10-20 تومن اينور اونور رو نداره
بده ببرن !
ضمنا حواست باشه ندن به جك و جونور دانشجو:icon_mrgr:icon_razz
البته بعيد ميدونم كه غير استاد كس ديگه اي عملش كنه
Edalati
25 May 2008, 11:38 PM
سلام من يك سوال خيلي خيلي فوري داشتم.من يك سگ ترير بيچاره را كه تو گچ و سيمان زندگي مي كرد و دست يك كارگر از خدا بي خبر بود را به خونه آورده ام.سوال اول : در سن يك سالگي مي تونه ياد بگيره تو خونه دستشويي نكنه؟ من تو فكر بودم كه اگر بشه آموزشش بدم با روزنامه اما بلد نيستم چه كار كنم كه براي دستشويي بره تو حياط؟فكر كنم حالت دوم كه هر موقع كار داشت بره تو باغچه بهتره اما نمي دونم آموزشش چطوره؟
سوال دوم كه سوال اصليم هم هست : سگ من نر هستش و گاهي وقت ها با ليسيدن آلتش مثل اينكه خود ارضايي مي كنه! خيلي هم آروم و بي ازاره.ضمنا بعضي وقت ها ( با اينكه تازه 2 روزه اومده!!) با ديدن من هيجان زده مي شه و آْلتش مي زنه بيرون كه منظره ضايعي هستش قرمز و خيس.كه براي توي خونه نگه داشتنش يكم مشكل ايجاد مي كنه.دامپزشك گفته يا ماده بيار يا 50 تومن مي گيريم عقيمش مي كنيم.امكان آوردن ماده را ندارم اما در مورد عقيم كردن هم دلم نمي ياد و هم شايد بخوام يك سال ديگه يه ماده بيارم.ضمنا مي دونم بعد از عقيم كردن ميل جنسيش از بين مي ره اما هيجانش كه سر جاشه.بعضي ها هم مي گن سگ عقيم افسرده مس شه و چاق كه نمي دونم چقدر درست مي گن.منتظر راهنمايي دوستان مخصوصا جناب طنين هستم.با تشكر.
سلام دوست عزیز . ببخش دیر شد این روزا خیلی سرمون شلوغه
یکی یکی جواب میدم :
میتونه یاد بگیره اگر به شما علاقه مند باشه و مقرور نباشه ! برنامه رو از سایت بخون یا باهام تماس بگیر
در مورد عقیم کردن هم 30 تومن ما میگیریم ضرر هم نداره . راحت میشی :icon_arro یا اینکه ببر جایی جفت بزن اما عقیم کنی دیگه راحت تری و مشکلات جنسی نداری
بعد میگن ماده دردسر داره . بیچاره سالی 2 بار پریود میشه اما نر همیشه :icon_roll:icon_roll
در مورد یونیورم هم ضد انگل قوی و وسیعی . دلیل بوی بد دهن میتونه انگل روده ای باشه و یا غذای بد . یه مدت غذای آماده بده و اصلاً استخون مرغ نده
باز مشکلی بود با شماره کلینیک تماس بگیر
7234296-0131
ترجیهاً ساعت 4 -5 یا 8 تا 10 که سرم خلوت باشه
Edalati
25 May 2008, 11:43 PM
در مورد قيمت والا نميدونم چي بگم
فكر كنم بيرون كمتر بگيرن
آخه كاري نداره
به نظر من ارزش 10-20 تومن اينور اونور رو نداره
بده ببرن !
10 تومن ؟ کتامین و نخ بخیه و داروهای که بزنیم میشه 10 :icon_roll این رو یادت باشه یه دکتر ارزش کارش رو پایین نمیاره :icon_cool شاید تو 10 دقیقه تموم بشه اما اون همه سال زحمت واسه یادگیری ؟!
:lover:
GUESS
26 May 2008, 10:34 PM
والا همين حرف رو بعضي استاداي منم ميگن و ميگن يه كم گرون حساب كنين
ولي من همون حد ميانه به نظرم خوبه
يه سرم تراپي و معاينه معمولي چرا 8 تومن؟!
البته چون تو دام كوچك بحث عاطفه ي صاحب دامه ميشه هر قيمتي گفت !
Edalati
27 May 2008, 02:22 AM
والا همين حرف رو بعضي استاداي منم ميگن و ميگن يه كم گرون حساب كنين
ولي من همون حد ميانه به نظرم خوبه
يه سرم تراپي و معاينه معمولي چرا 8 تومن؟!
البته چون تو دام كوچك بحث عاطفه ي صاحب دامه ميشه هر قيمتي گفت !
من 5 ماه پیش پام پیچ خورد و رفتم پیش یه متخصص ارتوپت حدود 1 دقیقه نگاه کرد و گفت هیچی نیست و یه نسخه نوشت که خودم هم متونسم بنویسم ! 8 تومن گرفت :icon_cool ویزیت سگ 4000 تومن سرم و سرم تراپی که یه 10 دقیقه وقت رو میگیره 400 تومن زیاده ؟! شما از این دسته همکارا میشی که بازار رو خراب میکنی :icon_mad:در کل ارزش کار خودت رو نمی دونی . به هر حال وارد بازار کار میشی متوجه میشی . انشاالله موفق باشید:icon_wink
Pezhman R
28 May 2008, 03:23 PM
سلام به همه دوستان
من دیروز بیشتر گفتگو های این تالار رو خوندم امروز هم عضو شدم خدمت مدیریت و اعضای محترم آن عرض ادب و خسته نباشید دارم. امیدوارم بتونم از مطالب ارائه شده خوب استفاده کنم و با همه دوستان تعامل مثبت داشته باشم.
با احترام
Pezhman R
rett wailer
6 June 2008, 09:02 PM
سگ شی هاوای من 4.4 کیلو هستش میخاستم ببینم اصله یا نه البته یک جفتن
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.