PDA

View Full Version : کنترل مووي کليپ در فريمي ديگر،چگونه؟

R.He!!boy
16 July 2007, 10:39 PM
لطفا به من کمک کنيد.مي خوام کاري کنم وقتي به فريم بعدي رفتم ، بلافاصله مووي کليپي که در آن فريم هست کارش رو شروع کنه.
اگه اين کار صورت بپذيره ميشه از شروع مجدد هر فريم جلوگيري کرد و وقتي دوباره به فريم مورد نظر رفتي ادامه ي کار ها را در آن فريم انجام بدي... متاسفانه فقط راهش رو نمي دونم.آيا کسي هست کمک کنه؟

Light
16 July 2007, 11:15 PM
سلام دوست عزیز

بله این کار امکان پذیر هست

شما می تونید با فریم های تو در تو این کار رو انجام بدید

توضیح بیشتر بده تا بتونم راهنماییت کنم

R.He!!boy
18 July 2007, 01:16 PM
راستش من در حال ساخت بازيي ساده هستم،ابتدا ميخواستم در يک فريم مووي کليپ هاي متعدد قرار بدم تا هر وقت کاربر اون رو فراخوني کرد مختصات مکانيش عوض شه و وارد کادر بشه و مووي کليپي که در کادر بود خارج بشه، اين کار رو باx_و y_انجام دادم اما چون حجم کار بالا ميرفت و همه ي مووي کليپ ها در يک فريم بودن سرعت بازي کند ميشد.خواستم هر قسمت بازي رو در فريمي جداگونه بزارم که با اين کار اگه به طور مثال از فريم 2 به 3 بريم و دوباره برگرديم تمام تغييراتي که داديم به حالت اوليه برميگرده ...من ميخوام اين طور نشه و با اکشني به طور مثال if و else که تا حدودي دارم نزديک ميشم.از اين مشکل جلوگيري کنم.شما راهي رو در نظر دارين؟

Light
18 July 2007, 03:16 PM
سلام
برای اینکار اکشن خاصی نیاز ندارید
شما میتونید به موی کلیپ دستور بدید که فقط یک بار اجرا بشه
ولی خوب چون شما میخواید برگردید و شاید لازم بشه دوباره اجراش کنید
راهی که به ذهن من میرسه استفاده از دستور Goto هست مثال :

موی کلیپ رو از فریم یک شروع نکنید و به فریم یک دستور goto رو به فریم 11 بدید
{منظور این هست که حرکت رو از فریم یک شروع نکنید نه اینکه کلا خالی باشه }
و به فریم 11 Stop بدید به این صورت هرجا که نیاز داشتید براحتی میتونید به فریم 2 برگردید و دفعات اجرا را کنترل کنید