View Full Version : كلوپ 5700...
moderator
16 July 2007, 04:31 AM
سلام دوستان من هرچي گشتم ديدم تو اين انجمن از نوكيا 5700 خبري نيست لازم دونستم يه تاپيك واسه اين گوشي با اجازه بزرگترها بزنم...
گوشيه توپيه دوست من تازه خريده خيلي عاليه...
پيشرفت شده 3250... در 3250 چند تا ايراد بود كه تو اين گوشي بر طرف شده...
1.نداشتن فلاش
2.نداشتن اينفرارد
3.نگرفتن فيلم با فرمت Mp4و با سايزه بالا
4.كيفيت پائين ال سي دي و اندازه كوچك ال سي دي
5. كه زاهمه مهمتره سرعت گوشي كه خيلي مهشره
صدا تو اين گوشي مهشره هم اسپيكراش و هم هندزفريهاش عاليه عالي
:lover: http://img.gsmarena.com/w/pics/nokia/nokia-5700-00.jpg
جدول مشخصات گوشي
تصویرhttp://www.gsm.ir/images/phone/nokia/small/nokia-5700.gif مشخصاتنام گوشي :5700Xpressmusic تاريخ معرفي :ماه مارچ سال 2007 باند فركانس:
باند :
UMTS / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 سيستم عاملنوع:Symbian OS v9.2, S60 rel. 3.1 مشخصات ظاهريوزن(گرم):115 سايز (طول - عرض - ضخامت):108 * 50 * 17رنگ بندي گوشي :قرمز - مشکی مشخصات صفحه نمايشنوع:TFT با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ ابعاد:240x 320 پیکسل صفحه نمايش لمسي :ندارد حالت اسكرين سيور:
دارد تصوير زمينه:دارد مشخصات دوربيننوع:2 مگاپیکسل قابليت بزرگنمايي:4 برابر ابعاد عكس :1600x1200 پیکسل قابليت فيلمبرداري:دارد مدت فيلمبرداري:به میزان حافظه فلاش:دارد مشخصات صداي زنگنوع:پلی فونیک 64 کاناله قابليت دريافت زنگ:دارد پخش MP3 به جاي زنگدارد مشخصات پخش كننده موزيكنوع:MP3 player قابليت پخش:AAC, AAC+, eAAC+, MP3, MP4, M4A, WMA, Mobile XMF, SP-MIDI, AMR (NB-AMR), RealAudio 7,8,10, True tones (WB-AMR), WAV مشخصات حافظهحافظه گوشي:35 مگابایت و 64 مگابایت SDRAM و 128 مگابایت ROM دارای پردازنده ARM 11, 369 MHz حافظه مموري كارت :دارد (microSD (TransFlash با قابلیت ارتقا تا 2 گیگا بایت دفترچه تلفن:دارد نمايش تصوير تماس گيرنده:دارد ابزار ارتباطي گوشيپورت:miniUSB بلوتوث:دارد اينفرارد:دارد GPRS دارد EDGEدارد HSCSDدارد 3G
دارد Wireless LANنداردبازينام بازي:دارد مرورگر اينترنتWAPدارد xHTMLدارد HTMLندارد ساير مشخصاتmessaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging تايپ هوشمند T9دارد ويبرهدارد آيفوندارد منشي تلفنيندارد سيستم ضبط صدا:دارد سيستم شماره گيري با صوت:دارد فرمان صوتي
دارد راديودارد چراغ قوه:دارد فن آوري Push to talkدارد مكالمه تصويري:دارد قابليت ويرايش آفيس:ندارد قابليت نمايش Pdf
ندارد قابليتهاي ديگر:
Java MIDP 2.0 مشخصات باترينوع:Standard battery, Li-Ion 900 mAh زمان مكالمه:مداوم
3 ساعت و 30 دقیقه زمان آماده به كار
290 ساعت وسايل جانبيهندفري:
مدل HS-44 هندفري بلوتوث:
مدل HDW-3 و مدل HS-13W و مدل HS-12W و مدل HS-26W و مدل BH-200 و مدل BH-800 و مدل BH-900 كاركيت:
كاركيت بلوتوث:
مدل CK-15W و مدل CK-20W و مدل CK-7W و مدل HF-6W كابل:
مدل DKE-2 هلدر:
مدل Nokia Universal قابليت نصب دوربين:
كيبورد بيسيم:
شارژر:
مدل AC-5 شارژر فندكي:
مدل DC-4
Tommy Angelo
16 July 2007, 12:23 PM
من که رفتم تو کفش میخوام بخرم خداییش گوشیه سرحالیه البته باید ببینم از کار در میاد یا نه.دوستان نمیدونین صداش چقدره ؟
moderator
16 July 2007, 11:39 PM
صداش از 3250 بيشتره و با كيفيت تره... يه هندزفري ان95 هم داره روش...
قيمتش متغير هست دوستان از 300 تا330 تومان ميدن... بازم سوالي داشتين من در خدمتتون هستم دوستان...
Tommy Angelo
17 July 2007, 12:49 AM
من امروز 310 قیمت گرفتم ولی یارو 300 هم میداد راستی کیفیت دوربینش چطوره اندازه ی N90 هست ؟
alitpm
17 July 2007, 01:11 AM
با سلام باید عرض کنم قیمت این گوشی امروز تو تبریز 270000 تومان بود
یک آیسی مخصوص برای پخش موزیک تو این گوشی گذاشته شده قدرت cpu هم 369 mhz است که نسبت به n73 که 220 mhz و نسبت به p990 که 196 mhz خیلی بیشتره .
moderator
17 July 2007, 03:15 AM
بله سرعتش خيلي خوبه عاليه...
نه دوست عزيز ضعف اين گوشي در دوربينش هست...
فيلم رو با فرمت Mp4 ميگيره ولي باسايزه 240/320 فيلم ميگيره عكساش هم 1200/1600 هست...
alitpm
17 July 2007, 11:34 AM
یکی هم اینکه این گوشی کلا ساخت مجارستان است و من تو بازار 5700 ساخت فنلاند ندیدم و یکی هم که رنگ قرمزش ظاهری دخترانه دارد ولی من رنگ سیاه با دور سفید رو دوست دارم
moderator
17 July 2007, 02:33 PM
خوب رنگ كه سليقه اي هست دوست عزيز قرمز فقط دخترانه نيست...
من وقتي 6600 داشتم يه طمانس قاب قرمز زرشكي مينداختم رو گوشي يا 6630 و يا ان70...
تازه اين گوشي فنلاند هم داره شما نتونستين پيدا كنين دوست من فنلاندشو خريده... :lover:
abbaspoor
19 July 2007, 11:14 AM
دوستان سلام...
دیروز با دوستم رفتیم علاءالدین و یه 5700 براش گرفتیم.
تو این دو روز کلی باهاش ور رفتم. در ادامه یه توضیح کلی در مورد گوشی میدم:
طراحی گوشی که ترکیبی از 5300 و 3250 هست. ولی از 3250 نازک تره و اندازشم وقتی کنار n73 خودم گذاشتم دقیقا یکی بود. دکمه ها خیلی خوب و راحتند، فقط دو دکمه کمتر از ان73 داره یکی مداد و یکی شرتکات.
اندازه صفحه نمایش هم اندازه 3250 و ان91 هست ولی با کیفیتی فوق العاده که فقط باید ببینید. (16ملیون رنگ) تو تنظیمات دستگاه میشه اندازه فونتو از بین کوچک، متوسط و بزرگ انتتخاب کرد که وقتی کوچیک باشه انگار کوچیک بودن LCD به چشم نمیاد. خوب می رسیم به منوها، یه چیز جدید و جالبی که دیدم این بود که تو گزینه Change menu view چهار گزینس: Grid، list، V-shape و …. که خیلی خوش به حالم شد.
گوشی دارای 5 تم پیش فرض هست که جز Nokia teme(مثل ان95) بقیشو تو هیچ گوشی یافت نمیشه و مخصوص 5700 هست.
یه خورده هم درباره دوربین بگم، عکس برداری دوربین تعریفی نداره ولی از 3250 بهتره، فلشم داره. گزینه Panorama هم تو منوی دوربین وجود داره که فکر کنم نوکیا واسه اولین بار این کارو کرده. فیلم برداری گوشی خیلی بهتر از 3250ست. و با رزولشن 240*320 و فرمت MP4 فیلم میگیره که خویه. درکل کسی که گوشی رو میگیره نباید عشق دوربین باشه.
موزیک پلیر گوشی هم که همون سری MusicEdition هست. فقط اکولایزر هاش خیلی کمه 4 تا و متاسفانه Bass Booster نداره. تو قسمت visualation استایلهای جدیدی پیدا میشه که جذابیت خودشو داره. بقیه چیزاشم مثل سایر گوشی موزیکه.
صدای گوشی از اسپیکر خیلی با کیفیت و خوبه، بلندش به پای 73 نرسید و یه چیزی تو مایه های 3250 هست. هندزفری گوشی تو تیکس با ریموت و قسمتی که تو گوشی میره هم مثل سونی اریکسونه. کیفیتش بد نیست ولی به نظرم باس نداره و n73 خیلی بهتره.
از اونجاییکه گوشی symbian9.2 هست منوبندی یه خورده عوض شده، مخصوصا قسمت setting و theme که متحول شده.
چند چیز جدید دیگه هم داره: 5،6 تا ScrrenSaver با حال داره. تو قسمت create muvee هم style ها کاملا عوض شده.
در این گوشی ازquck office خبری نیست و باید خودتون نصبش کنید. راستی یادم رفت infrared هم داره.
در پایان به نظرم این گوشی نسبت به قیمتش (310-300) شدیدا ارزش خریدن داره بعلاوه اینکه رم 1G هم روشه (micro)
سوال داشتین در خدمتم.......
درضمن چند عکس از قسمت های مختلف گوشی گرفتم که همراه با چند نمونه فلیم و عکس به زودی می ذارم...
پایان
حالا یه سوال دارم اگه ممکنه جواب بدین: بعد از اینکه گوشی رو گرفتیم فهمیدیم که فنلاند نیست. و پشتش زده made in Hungary. میشه بگین کجاس و یه توضیحی راجع به کیفیتش بدین؟؟؟
moodix
28 July 2007, 03:13 AM
hungry كشور مجارستان هست و فعلا با كيفيت ترين 5700 رو عرضه ميكنه.اين گوشي تو فنلاند ساخته نميشه وكشور اصلي سازنده مجارستان هست
تنها مشكل 5700 اينه كه دوربينش خوب نسيت .من قبلا 6630 داشتم.حتي عكساش كيفيت 6630 رو ندارن.ولي كلا باري عكس گرفتن موبايل خوب نسيت .يه دوربين CYBER Shot سوني بگيرين و خودتونو راحت كنين.ولي در كل گوشي فوقالهاده اي است .هم از سرعت هم از چيزاي ديگه.من كه باهاش خيلي راحتم
http://kooshyar.persiangig.com/phalls/nokia_5700_zoom1.jpghttp://kooshyar.persiangig.com/phalls/articlenokia5700flap.jpgچند تا عكس از 5700http://kooshyar.persiangig.com/phalls/5700_lowres.jpg
vahid579
28 July 2007, 03:49 PM
تنها مشكل 5700 اينه كه دوربينش خوب نسيت .من قبلا 6630 داشتم.حتي عكساش كيفيت 6630 رو ندارن
شما واقعا راست میگید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فکر کنم شما 6630 نداشتین بلکه N73 بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!
moodix
28 July 2007, 11:07 PM
نه.اشتباه مي كني.من دليلي نداره دروغ بگم.:icon_redf
اگه بخواي دقت كني ميبيني گوشي كه اينقدر امكانات داره نبايد اينقدر ارزون باشه.1.سرعت بالا 2.كيفيت بالاي ال سي دي 4.داراي دو اسپيكر 5.برخورداري از آي سي مخصوص موزيك و...............
واقعا گوشي خوبيه ولي دوربينش 2زار نمي ارزه :icon_mad: .البته اين نظر منه:icon_mrgr
در ضمن 2مگا پيكسل دليل بر كيفيت نيست .پيكسل تعداد نقطه ها هست.سرعت پردازش نقطه ها در ثانيه دليل بر كيفيته.يادتون باشه:icon_cool
--------------------------------------
MoodiX نسل جديد تكنولوژي:icon_sad:
Tommy Angelo
29 July 2007, 11:51 AM
یعنی کیفیت عکساش از N72 هم بدتره ؟؟!! فکر نکنم دیگه اینقدرام کیفیته دوربینش پایین باشه ؟؟!!
moodix
30 July 2007, 02:37 PM
البته منظور من اين نبود.اگه با K750مقايسه كنيد.كيفيت عكساي5700 معمولي است.ولي ميتونيد تو منوهاش كيفيت عكسو بالا ببريد كه واقعا توپ ميشه
samuraii40
30 July 2007, 05:16 PM
دوربین استفاده شده در 5700 توشیبا بوده و دقیقا همونی هستش که در 3250 استفاده شده واز لحاظ کیفیت با 3250 هیچ تفاوتی نداره میتونید تست کنید فقط بهش فلش هم اضافه شده.
من خیلی علاقمند به این گوشی شدم میخواستم بدونم کیفیت mp3 این گوشی چه جوری هستش؟بعدش اینکه بلندی صدای این گوشی چه در اسپیکر و چه در هدفون به 3250 میرسه؟خواهشا دوستانی که این گوشی رو دارن نظر بدن.حقیقتش بعد از خوندن review این گوشی در mobile review dیکمی نظرم در مورد Mp3 player این گوشی عوض شدش.
http://www.mobile-review.com/review/nokia-5700-en.shtml
Moein273
30 July 2007, 08:56 PM
دوربین استفاده شده در 5700 توشیبا بوده و دقیقا همونی هستش که در 3250 استفاده شده واز لحاظ کیفیت با 3250 هیچ تفاوتی نداره میتونید تست کنید فقط بهش فلش هم اضافه شده.
من خیلی علاقمند به این گوشی شدم میخواستم بدونم کیفیت mp3 این گوشی چه جوری هستش؟بعدش اینکه بلندی صدای این گوشی چه در اسپیکر و چه در هدفون به 3250 میرسه؟خواهشا دوستانی که این گوشی رو دارن نظر بدن.حقیقتش بعد از خوندن review این گوشی در mobile review dیکمی نظرم در مورد Mp3 player این گوشی عوض شدش.
بلندی صدای 5700 از 3250 کمتره اما کیفیت پخشش از 3250 بهتر هست
samuraii40
2 August 2007, 10:27 PM
معین جان ممنونم.
امروز من این گوشی رو برای یکی از دوستانم تهیه کردم مشگلی که دوستم با این گوشی داشت این بود که دکمه های Play بروی هندزفری گوشی کار نمیکردند.یعنی هیچیک از دکمه های بروی هندزفری کار نمیکردند میخواستم بدونم بقیه دوستان هم این مشگل رو دارند یا فقط دوست من مشگل داره.
Profession@l
3 August 2007, 02:18 PM
هندزفریش تقلبیه، منم N73 خریدم از همین خرابا بهم دادن که هیچکدوم از دگمه ها کار نمی کرد و رادیو هم کار نمی کرد . بعد رفتم عوض کردم . شما هم برو عوض کن. کیفیت صداشم این تقلبیا خیلی خیلی پایینه.
moodix
3 August 2007, 08:09 PM
معین جان ممنونم.
امروز من این گوشی رو برای یکی از دوستانم تهیه کردم مشگلی که دوستم با این گوشی داشت این بود که دکمه های Play بروی هندزفری گوشی کار نمیکردند.یعنی هیچیک از دکمه های بروی هندزفری کار نمیکردند میخواستم بدونم بقیه دوستان هم این مشگل رو دارند یا فقط دوست من مشگل داره.
بغل هندزفري يه دكمه هست كه بايد به سمت بالا(به طرف مارك نوكيا روي هندزفري) :icon_cool بمونه تا كار كنه.منم اول فكر ميكردم كه خرابه:153:عجب صدايي داره
samuraii40
3 August 2007, 09:29 PM
عزیز جان من این کار رو هم انجام دادم ولی باز هم کار نکرد حتی دکمه ای که باهاش تلفن رو جواب میدی هم کار نمیکنه.فکر کنم یا هندزفری خراب هستش یا قلابی هستش.
samuraii40
4 August 2007, 05:14 PM
من امروز هندزفری گوشی رو عوض کردم و مشگلم حل شد.در ضمن یک 5700 هم برای خودم تهیه کردم.
به شخصه گوشیهای نوکیا رو زیاد نمیپسندم ولی این گوشی بدجوری چشم من رو گرفته بود.از نکات مفیدی که در این گوشی هستش و من در گوشیهای دیگر نوکیا ندیدم رو میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1-سرعت بسیار عالی گوشی که واقعا در هنگام کار با این گوشی از لحاظ سرعت از یک گوشی جاوا به هیچ عنوان کم نمیاره.
2-صفحه نمایش بسیار عالی این گوشی
3-طراحی شیک و قابل قبول این گوشی
4-استفاده از پورت mini usb که در اکثر مکانها در دسترس هستش.
5-پورت هندزفری به 2.5mm تغییر کرده.
6-امکانات جدیدی که در سیستم سیمبیان این گوشی اضافه شده.مانند:نمایش منو به 4 حالت-نمایش ویدیو به عنوان زنگ-قسمت پانوراما در دوربین-auto lock و چیزهای دیگه که الان یادم نیست.
به هر حال با توجه به قیمت 257 بدون گارانتی برای این گوشی خرید این گوشی قابل قبول هستش.
از نقاط ضعف این گوشی هم میشه به دوربین اون اشاره کرد که با 3250 یکی بوده و در روز عکسهای قابل قبولی میگیره ولی در نور کم نویز از سر و روی عکس میباره.به هر حال برای کسانی که به صدا بیشتر از دوربین اهمیت میدن مثل من این گوشی توصیه میشه.
f_a_r_i_d
5 August 2007, 12:27 PM
من امروز هندزفری گوشی رو عوض کردم و مشگلم حل شد.در ضمن یک 5700 هم برای خودم تهیه کردم.
به شخصه گوشیهای نوکیا رو زیاد نمیپسندم ولی این گوشی بدجوری چشم من رو گرفته بود.از نکات مفیدی که در این گوشی هستش و من در گوشیهای دیگر نوکیا ندیدم رو میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1-سرعت بسیار عالی گوشی که واقعا در هنگام کار با این گوشی از لحاظ سرعت از یک گوشی جاوا به هیچ عنوان کم نمیاره.
2-صفحه نمایش بسیار عالی این گوشی
3-طراحی شیک و قابل قبول این گوشی
4-استفاده از پورت mini usb که در اکثر مکانها در دسترس هستش.
5-پورت هندزفری به 2.5mm تغییر کرده.
6-امکانات جدیدی که در سیستم سیمبیان این گوشی اضافه شده.مانند:نمایش منو به 4 حالت-نمایش ویدیو به عنوان زنگ-قسمت پانوراما در دوربین-auto lock و چیزهای دیگه که الان یادم نیست.
به هر حال با توجه به قیمت 257 بدون گارانتی برای این گوشی خرید این گوشی قابل قبول هستش.
از نقاط ضعف این گوشی هم میشه به دوربین اون اشاره کرد که با 3250 یکی بوده و در روز عکسهای قابل قبولی میگیره ولی در نور کم نویز از سر و روی عکس میباره.به هر حال برای کسانی که به صدا بیشتر از دوربین اهمیت میدن مثل من این گوشی توصیه میشه.
مبارک باشه
منم بدجوری رفته تو سرم که بخرمش فقط یه چیز منو دودل کرده
تو بعضی از سایتای ریویو گفتن که بیسش خوب نیست(هدفون) ولی به نظر خودم که با داشتن هدفون فیلیپس که روش می گذارند نباید بیسش بد باشه
نظر شما که گوشی رو خریدید چیه نسبت به ان 73 موزیک بیسش چه طوره؟
بعد یه سوال دیگه شما مشکل ریست شدن گوشی رو ندارید؟
خیلی ممنون
:lover: :lover: :lover: :lover: :lover: :lover: :lover: :lover:
samuraii40
5 August 2007, 01:02 PM
کلا هدفون گوشی بیس ضعیفی داره.اگر بیس قوی میخواهید باید فکر یک هدفون خوب باشید.
از لحاظ ریست و هنگ هم من تاکنون مشگلی نداشتم.
f_a_r_i_d
5 August 2007, 01:43 PM
کلا هدفون گوشی بیس ضعیفی داره.اگر بیس قوی میخواهید باید فکر یک هدفون خوب باشید.
از لحاظ ریست و هنگ هم من تاکنون مشگلی نداشتم.
با تعویض هدفون مشکلش حل میشه ؟
شما خودت هدفونو عوض کردی خوب شد؟:122:
f_a_r_i_d
5 August 2007, 06:31 PM
یه چیزی تو فروم موبایلستان خوندم که بدجوری حالمو گرفت به نظر شما راسته؟
بدليل مشكلات اين گوشي يكي از موبايل فروشي ها مي گفت كه فروش اين گوشي خيلي پايين و در حد صفر شده است . در ضمن مي گفت كه تا حال دو تا فروخته كه هر دوتاشون دوسه بار اومدند و از مشكل ريستارت گوشي شكايت مي كنند و خواستار تعويض گوشي هستند .همين مسائل باعث شده قيمت اين گوشي تا حد 260 تومان با رم 1 گيگ پايين اومده كه احتمالا پايين تر هم مي آيد.
samuraii40
5 August 2007, 07:43 PM
شما زیاد به این حرفها توجه نکنید.گوشی خود من مثل ساعت کار میکنه و از اونجایی که من بروی گوشی خیلی حساسم و کوچکترین ایرادی اگر از گوشی ببینم 1 روزه ردش میکنم بره به شما توصیه میکنم که این گوشی رو بخرید و به حرف فروشندگان گرامی توجه نکنید.در ضمن بیسش با هدفون w810 کمی بهتر میشه و به حد قابل قبولی میرسه.
f_a_r_i_d
5 August 2007, 08:18 PM
شما زیاد به این حرفها توجه نکنید.گوشی خود من مثل ساعت کار میکنه و از اونجایی که من بروی گوشی خیلی حساسم و کوچکترین ایرادی اگر از گوشی ببینم 1 روزه ردش میکنم بره به شما توصیه میکنم که این گوشی رو بخرید و به حرف فروشندگان گرامی توجه نکنید.در ضمن بیسش با هدفون w810 کمی بهتر میشه و به حد قابل قبولی میرسه.
به عنوان آخرین سوال گوشیشما فارسی داره یه نه (علت سوالمو بعدا می گم)؟
samuraii40
6 August 2007, 01:28 AM
هیچ گوشی سیمبیانی فارسی رو ساپورت نمیکنه.شما میتونید گوشی با کیپد و زبان عربی بگیرید که در دریافت و فرستادن sms فارسی مشگلی نداشته باشید.
f_a_r_i_d
6 August 2007, 12:30 PM
هیچ گوشی سیمبیانی فارسی رو ساپورت نمیکنه.شما میتونید گوشی با کیپد و زبان عربی بگیرید که در دریافت و فرستادن sms فارسی مشگلی نداشته باشید.
در قسمت writing language برای ارسال sms اگر زبان فارسی بود پس فارسی بهش اضافه شده و اگر نبود که هیچ.
این نوشته ی آبی رنگ به نقل یکی از بچه ها بود به هر حال مثل اینکه بعضی از گوشیهایی که تو بازاره فارسی داره و هموناست که مشکل ریستارت شدن داره:icon_roll :icon_roll
:lover: :lover:
samuraii40
6 August 2007, 07:32 PM
دوست عزیز شما برای خرید این گوشی به طبقه 5 یا 6 علاالدین برید و این گوشی رو تهیه کنید و مطمین باشید گوشیهایی که در این 2 طبقه به فروش میرسه بر عکس زیر زمین یا همکف هیچ دخل و تصرفی در گوشی صورت نگرفته و با اطمینان خاطر خرید کنید.بازم میگم هیچ گوشی سیمبیانی فارسی نداره.
f_a_r_i_d
7 August 2007, 10:30 AM
دوست عزیز شما برای خرید این گوشی به طبقه 5 یا 6 علاالدین برید و این گوشی رو تهیه کنید و مطمین باشید گوشیهایی که در این 2 طبقه به فروش میرسه بر عکس زیر زمین یا همکف هیچ دخل و تصرفی در گوشی صورت نگرفته و با اطمینان خاطر خرید کنید.بازم میگم هیچ گوشی سیمبیانی فارسی نداره.
آقا دستت درد نکنه اگه میشه اسم و آدرس مغازه ای رو که ازش گوشیتونو خریدید به همراه قیمت برام pm بفرستید
باز هم تشکر
:icon_cool :icon_cool :icon_cool :icon_cool :
samuraii40
7 August 2007, 04:36 PM
امروز من علاالدین بودم طبقه 5 و 6 نداشتن.همون مغازه ای هم که ازش خریدم نداشت.من 257 گرفتم و فقط همکف این گوشی رو دیدم که 260 میدادن.
f_a_r_i_d
8 August 2007, 08:37 PM
پاساژ قائم امروز ساعت6:30 بعد از ظهر
بدون گارانتی 260
گارانتی پارس تل 265
گارانتی نیا 300
یه سوال دیگه اینکه قسمتی که می چرخه بعد از یه مدت لق نمیشه؟
:icon_cool :icon_cool
amirinline
9 August 2007, 11:10 AM
سلام دوست عزیز من هفته گذشته 5700 را به قیمت 258 تومان از علاالدین خریدم و فرمایشات شما کاملا درست میباشد فقط یک مشگل که من دارم اینه که بعضی وقتها در حین اجرای دو کار همزمان گوشی خاموش روشن میشه اگر ممکنه راهنمایی کنید
دوستان سلام...
دیروز با دوستم رفتیم علاءالدین و یه 5700 براش گرفتیم.
تو این دو روز کلی باهاش ور رفتم. در ادامه یه توضیح کلی در مورد گوشی میدم:
طراحی گوشی که ترکیبی از 5300 و 3250 هست. ولی از 3250 نازک تره و اندازشم وقتی کنار n73 خودم گذاشتم دقیقا یکی بود. دکمه ها خیلی خوب و راحتند، فقط دو دکمه کمتر از ان73 داره یکی مداد و یکی شرتکات.
اندازه صفحه نمایش هم اندازه 3250 و ان91 هست ولی با کیفیتی فوق العاده که فقط باید ببینید. (16ملیون رنگ) تو تنظیمات دستگاه میشه اندازه فونتو از بین کوچک، متوسط و بزرگ انتتخاب کرد که وقتی کوچیک باشه انگار کوچیک بودن LCD به چشم نمیاد. خوب می رسیم به منوها، یه چیز جدید و جالبی که دیدم این بود که تو گزینه Change menu view چهار گزینس: Grid، list، V-shape و …. که خیلی خوش به حالم شد.
گوشی دارای 5 تم پیش فرض هست که جز Nokia teme(مثل ان95) بقیشو تو هیچ گوشی یافت نمیشه و مخصوص 5700 هست.
یه خورده هم درباره دوربین بگم، عکس برداری دوربین تعریفی نداره ولی از 3250 بهتره، فلشم داره. گزینه Panorama هم تو منوی دوربین وجود داره که فکر کنم نوکیا واسه اولین بار این کارو کرده. فیلم برداری گوشی خیلی بهتر از 3250ست. و با رزولشن 240*320 و فرمت MP4 فیلم میگیره که خویه. درکل کسی که گوشی رو میگیره نباید عشق دوربین باشه.
موزیک پلیر گوشی هم که همون سری MusicEdition هست. فقط اکولایزر هاش خیلی کمه 4 تا و متاسفانه Bass Booster نداره. تو قسمت visualation استایلهای جدیدی پیدا میشه که جذابیت خودشو داره. بقیه چیزاشم مثل سایر گوشی موزیکه.
صدای گوشی از اسپیکر خیلی با کیفیت و خوبه، بلندش به پای 73 نرسید و یه چیزی تو مایه های 3250 هست. هندزفری گوشی تو تیکس با ریموت و قسمتی که تو گوشی میره هم مثل سونی اریکسونه. کیفیتش بد نیست ولی به نظرم باس نداره و n73 خیلی بهتره.
از اونجاییکه گوشی symbian9.2 هست منوبندی یه خورده عوض شده، مخصوصا قسمت setting و theme که متحول شده.
چند چیز جدید دیگه هم داره: 5،6 تا ScrrenSaver با حال داره. تو قسمت create muvee هم style ها کاملا عوض شده.
در این گوشی ازquck office خبری نیست و باید خودتون نصبش کنید. راستی یادم رفت infrared هم داره.
در پایان به نظرم این گوشی نسبت به قیمتش (310-300) شدیدا ارزش خریدن داره بعلاوه اینکه رم 1G هم روشه (micro)
سوال داشتین در خدمتم.......
درضمن چند عکس از قسمت های مختلف گوشی گرفتم که همراه با چند نمونه فلیم و عکس به زودی می ذارم...
پایان
حالا یه سوال دارم اگه ممکنه جواب بدین: بعد از اینکه گوشی رو گرفتیم فهمیدیم که فنلاند نیست. و پشتش زده made in Hungary. میشه بگین کجاس و یه توضیحی راجع به کیفیتش بدین؟؟؟
amirinline
9 August 2007, 11:36 AM
دوست عزیز من این گوشی را یک هفته پیش خریدم مجارستانیه و کیفیت صداش فوقالعاده است بخصوص
منوهای جالبی در رابطه با تغییر صدای استریو داره قدرت صداش از N73 کمتره ولی کیفیت آن به خاطر استفاده از CPU 369Mhz عالیه واز 3250 و N73 خیلی بالاتره / دوربینش با منو تنظیمات کاملی که داره در روز عکسهای خیلی عالی گرفتم و در شب با فلاش عکسهای خوب و قابل قبولی میگیره و فیلمبرداریش هم خیلی خوبه و صدای بلندگو هاش مثل N73 قوی نیست ول کیفیت صداش از همه بالاتره.
f_a_r_i_d
12 August 2007, 04:56 PM
منم بالا خره پنجشنبه این گوشی رو خریدم
واقعا گوشی تو پی هست من فقط می ترسیدم کیفیت صداش خوب نباشه که اونم خیلی عالیه بیسش هم خوبه.
مثل اینکه تقاضا برای خریدشم رفته بالا مخصوصا مشکیشمن که رفتم بخرم به چند موضوع جالب بر خوردم
1) یه مغازه توی علاء الدین بود که روی گوشی هاش پشت ویترین قیمت داشت اول زده بود 269بعد از نیم ساعت که یه چرخ زدم و برگشتم کرد 272
2) علاءالدینیها همه با هم یهو تصمیم به گران کردن با هم می گیرند و به طور هماهنگ قیمت رو می برند بال
ا3) تو علاء الدین مشکیش زیر 280 تومن نبود و خیلی هم کم بود ولی من از یه پاساژ دیگه با گارانتی متفرقه (ایرافون) خریدم 268 در صورتی که قرمزش رو 265 هم می داد در کل الان دارم باهاش زندگی می کنم تازه فارسی هم نداره
4) یه چیز دیگه اینکه یه دیکشنری روش ریختم که روی گوشی داداشم(n73me( کند میومد ولی این می ترکونتش
:icon_sad: :icon_sad:
t.A.T.u
12 August 2007, 09:53 PM
گوشیه خوبیه فقط دوربینش جالب نیست مثل 3250 فقط فلش به دوربین اضافه شده اگه دوربینشو عوض میکردن بهتر بود اما خوب نصبت به قیمتش نباید انتظار بیشتر از اینو داشته باشیم .
Tommy Angelo
13 August 2007, 11:11 PM
صدای گوشی به اندازه ی 3250 و N73 نیست ولی در کل گوشیه خیلی سرحالیه !
dezman_2005
14 August 2007, 04:22 AM
درکل گوشی خیلی ردیفی هست .
یکی از دوستان تو یه فروم دیگه میگفت علت ری استارت شدن این گوشی رو برای نوکیا میل زده که در جوابش اومده که وقتی که گوشی هنگ میکنه باطری زیادی مصرف میکنه ، این گوشی هم سی پی یوش بالاس و مصرف 2 چندان میشه به علت حفظ باطری وقتی این گوشی مشکل هنگ پیدا میکنه خود گوشی به صورت خودکار ری استارت میشه که گویا 7 ثانیه هم بیشتر طول نمیکشه . که توی بازار ایران این یه عیب بزرگ و نابخشودنی هست !
masoud x7
18 August 2007, 10:12 PM
سلام
من دوستم 5700 داره.من که از صداش راضی نیستم...شاید کیفیت صداش خوب باشه ولی بلندی صداش اصلا خوب نیست.صدای 3250 خیلی بیشتره.در ضمن کیفیت عکسای دوربینش دقیقا مثل 3250 هست /که بازم به پای دوربین 1.3 مگا پیکسلی 6630 نمیرسه.ولی در کل نسبت به قیمتش گوشی خوبیه(اگه رستارت کردن رو هم نداشت میتونستیم بگیم عالیه)
master_shz
19 August 2007, 12:00 AM
قاب این گوشی الآن توی بازی هست؟
لطفا اگر کسی از بچه ها میتونه یک آموزش تصویری هم از تعویض قاب گوشی بذاره
ممنون
amirinline
19 August 2007, 12:50 PM
سلام
من دوستم 5700 داره.من که از صداش راضی نیستم...شاید کیفیت صداش خوب باشه ولی بلندی صداش اصلا خوب نیست.صدای 3250 خیلی بیشتره.در ضمن کیفیت عکسای دوربینش دقیقا مثل 3250 هست /که بازم به پای دوربین 1.3 مگا پیکسلی 6630 نمیرسه.ولی در کل نسبت به قیمتش گوشی خوبیه(اگه رستارت کردن رو هم نداشت میتونستیم بگیم عالیه)
حق با شماست صداش بلند نیست ولی دوربینش در نور روز خیلی خوبه ونور شب معمولیه و بزرگترین عیبش که منو اذیت میکنه جوی استیک اونه که گاهی اوقات گیر میکنه و خود سر وارد منو و فون بوک میشه و خود سرانه شماره گیری میکنه که باید حواست به دکمه جوی استیک باشه .:icon_redf
hamedbo
20 August 2007, 02:10 AM
سلام
ببخشيد اين پانوراما كه گفتيد به دوربين اضافه شده خيلي برام آشناس ولي هرچي فكر مي كنم يادم نمياد چي بود؟
amirinline
20 August 2007, 09:01 AM
سلام
ببخشيد اين پانوراما كه گفتيد به دوربين اضافه شده خيلي برام آشناس ولي هرچي فكر مي كنم يادم نمياد چي بود؟
حالت پانوراما : تصویر با زاویه باز از طرفین و زاویه بسته از بالا وپائین که در 5700 این ویژگی در زمان عکاسی قابل انتخاب بوده و میتوان دو عکس از یک منظره با زاویه باز و پیوسته به هم گرفته و خود گوشی این دو عکس را به هم میچسباند و یک عکس با زاویه باز ( پانوراما ) میسازد.
masoud x7
20 August 2007, 11:31 PM
amirinline جان 5700 شما ریستارت نمیکنه ؟
amirinline
21 August 2007, 10:40 AM
amirinline جان 5700 شما ریستارت نمیکنه ؟
در صورت هنگ کردن ریستارت میکنه که اوایل دو سه بار ریستارت کرد ولی مدتی هست گوش شیطون کر فعلا خوب کار میکنه.
hamedbo
21 August 2007, 04:20 PM
ناراحت نشيد ولي يكم شبيه كتلت نيست؟
من امروز يكي از دوستام گرفته بود ،به نظرم پهن اومد.
خدا كنه مثل 6600 نشه!!!
dezman_2005
24 August 2007, 02:44 AM
آقا کتلت دیگه چیه !!!!
نه خدارو شکر مثل اینکه قرار نیست 66جواد شه چون موقع خرید اکثر فروشنده ها نداشتن و الکی میگفتن این گوشی ایراد داره !!
ملت هم عقلشون توی دهن فروشنده ی ...... هست !!
پس با این استدلال این گوشی خز نخواد شد . چه بهتر !
masoud x7
27 August 2007, 12:07 AM
بالاخره 5700 بگیرم یا نه؟ آخه 3 تا ایراد اساسی داره:
1-ریستارت کردن
2-دوربین ضعیف
3-صدای خیلی کم
البته اینایی رو که گفتم مال 5700 مجارستان بود.نمیدونم فنلاند یا آلمانیش هم اینجوریه یا نه؟؟؟؟؟؟؟
ali.pb
31 August 2007, 10:43 PM
مسعود جان ... راستش برای من توی این 3 روز روی هم رفته 2 بار بیشتر ریست نکرد اونم فط به خاطر فشاری بود که من بهش میورردم .... چند تا برنامه باز می خواستم عکس هم بگیرم ...
دوربینش هم توی روز عالیه ... اما شب ها مث باقیه دوربین هاس ....
اما صداش با توجه به دو بانده بودنش ... خیلیث خوبه .... نمیدونم چرا دوستان ایراد گرفتن .... (اینو باید در نظر بگیریم که بابا مگه چقد پول پاش دادیم ... ؟؟؟؟ ها .... جمیله هم می خواهیم برقصه ؟؟؟ )
اما برنامه خورش خیلی توپ و ملسه .... نانیتورش هم همینطور.... خیلی توپه .... به نظرم از n73 بهتر میاد ... چون تا اونجایی که یادمه اگه دست روی مانیتورn73 میزدی ... روی مانیتور تاثیر داشت ... اما اینجا اینطور نیست ...
تنها ایراد اساسی که داشت باعث می شد من این گوشیو نخرم این بود که یه دکمه نداره ....
(اینجا هیچکی اینو نگفته ... نمیدونم چرا ؟؟؟)
دکمه ی مداد (pen) ....
اما بعدا فهمیدم که مشکلش جور دیگه ای بر طرف شده ....
masoud x7
1 September 2007, 12:38 AM
صفحه نمایش 5700 بایدم بهتر از N73 باشه.چون 16 میلیون رنگه.
ولی خداییش بین N 73 -3250 -5700 موندم.نظر شما چیه ؟ کدوم رو بگیرم؟
samuraii40
1 September 2007, 02:02 PM
5700 هیچ مشگل ریستارتی نداره یعنی در دو هفته ای که دست من بود حتی یکبار هم ریست نکرد زیاد هم با گوشی ور میرفتم نمیدونم این دیگه چه شایعه جدیدی هستش که برای این گوشی مد شده.صداش از 3250 کمتر بود ولی با کیفیت تر بود.به جز صدای کمی کمتر 100 تا حسن نسبت به 3250 داشت.n73 هم که از لحاظ قیمتی با این گوشیها قابل مقایسه نیست واینکه بسیار خز شده است.:icon_arro
amirinline
3 September 2007, 12:36 PM
مسعود جان ... راستش برای من توی این 3 روز روی هم رفته 2 بار بیشتر ریست نکرد اونم فط به خاطر فشاری بود که من بهش میورردم .... چند تا برنامه باز می خواستم عکس هم بگیرم ...
دوربینش هم توی روز عالیه ... اما شب ها مث باقیه دوربین هاس ....
اما صداش با توجه به دو بانده بودنش ... خیلیث خوبه .... نمیدونم چرا دوستان ایراد گرفتن .... (اینو باید در نظر بگیریم که بابا مگه چقد پول پاش دادیم ... ؟؟؟؟ ها .... جمیله هم می خواهیم برقصه ؟؟؟ )
اما برنامه خورش خیلی توپ و ملسه .... نانیتورش هم همینطور.... خیلی توپه .... به نظرم از n73 بهتر میاد ... چون تا اونجایی که یادمه اگه دست روی مانیتورn73 میزدی ... روی مانیتور تاثیر داشت ... اما اینجا اینطور نیست ...
تنها ایراد اساسی که داشت باعث می شد من این گوشیو نخرم این بود که یه دکمه نداره ....
(اینجا هیچکی اینو نگفته ... نمیدونم چرا ؟؟؟)
دکمه ی مداد (pen) ....
اما بعدا فهمیدم که مشکلش جور دیگه ای بر طرف شده ....
دوست عزیز میشه لطفا بفرمائید چگونه کمبود دکمه مداد در 5700 برطرف شده. چونکه من به موردی که شما اشاره کردین بر نخوردم.
behesht1979
11 September 2007, 10:58 PM
کسی میدونه اسپیکر بازر این گوشی را از کجا می شه تهیه کرد من تبریز را هر چه قدر گشتم نتونستم پیدا کنم اخه یکی از پایه های اسپیکر بازر شکسته و الان صدای طرف مقابل نمیاد.
dr_mehry
12 September 2007, 08:54 AM
من یه دونه 6630 دارم خیلیم ازش راضیم . کاری هم به دوربین موبایل ندارم .می خواستم بدونم از نظر سرعت میتونه مثل 6630 عمل کنه یا نه . کلا بنظر شما گوشیمو بدم 5700 بگیرم .ضمنا فروشنده می گفت باید 90 تومان سر بدی تا برات عوض کنم.
mayhem
13 September 2007, 09:38 PM
دوستان من خودم 3250 دارم و این گوشیم واسه موزیکش گرفتم اما حالا گوشیم یه خورده مشکل پیدا کرده و می خوام گوشیمو عوض کنم موندو دوباره 3250 بگیرم یا 5700 چون من از 3250 به خاطر موزیکش خیلی راضی بودم.می خوام بدونم 5700مثل اون از نظر موزیک جواب میده یا نه؟در ضمن بیشتر از هدفون استفاده میکنم تا اسپیکر خوده گوشی واسه موزیک گوش دادن
abbaspoor
14 September 2007, 05:49 PM
من یه دونه 6630 دارم خیلیم ازش راضیم . کاری هم به دوربین موبایل ندارم .می خواستم بدونم از نظر سرعت میتونه مثل 6630 عمل کنه یا نه . کلا بنظر شما گوشیمو بدم 5700 بگیرم .ضمنا فروشنده می گفت باید 90 تومان سر بدی تا برات عوض کنم.
به نظر من عوض کن. چون اولن سرعت فوق العاده ای داره و از 6630 بیشتر نباشه کمترم نیست. ضمن اینکه فکر کنم دیگه وقتش باشه بری سراغ سیمبین9
reza_s29
17 September 2007, 02:27 AM
سلام تنها بدیش اینه که رنگ دکمهای منو بعد از مدتی در مدل سفید یشمی از بین رفت):
dr_mehry
18 September 2007, 03:43 PM
صدای هدفونوش در مقابل n 70 چجوریه ؟ باس و کیفیت صداش به پای n70 میرسه ؟
master_shz
18 September 2007, 04:31 PM
به n70 که میرسه هیچ، میخورتش :icon_arro
__faraz__
21 September 2007, 05:36 PM
سلام
من وقتی تو گالری عکس هارو mark all میکنم و move to folder رو میزنم فقط یکی از عکسهارو move میکنه این مشکلو شما هم دارین راستی ماله من فارسی داره و2ماهه خریدم تا حالا ریست نکره
mayhem
21 September 2007, 06:01 PM
دوستان من خودم 3250 دارم و این گوشیم واسه موزیکش گرفتم اما حالا گوشیم یه خورده مشکل پیدا کرده و می خوام گوشیمو عوض کنم موندو دوباره 3250 بگیرم یا 5700 چون من از 3250 به خاطر موزیکش خیلی راضی بودم.می خوام بدونم 5700مثل اون از نظر موزیک جواب میده یا نه؟در ضمن بیشتر از هدفون استفاده میکنم تا اسپیکر خوده گوشی واسه موزیک گوش دادن
mori_kntu
29 September 2007, 05:33 PM
خوب کسانی که 5700 دارن و منتظر آپدیت بودن
فریم ور جدید این گوشی اومده که نسخه 3.83.1 هستش
و 74.6 مگابایت حجم داره
چند تا از اشکالات عمده حل شده مثل Last Call Duration و Organise کردن گالری و برنامه ISlamic Organiser 1.04 هم به گوشی اضافه شده...
تغییرات دیگه رو هنوز متوجه نشدم
mori_kntu
29 September 2007, 05:44 PM
در مورد زبان فارسی هم که دیدم یکی از دوستان با اطمینان کامل میگه هیچ گوشی سیمبینی فارسی نداره!!!!!!!!!
دوست من اگه اطلاعی نداری کسی رو گمراه نکن! گوشی های سیمبین 9.2 سری سوم که شامل N95,N73,5700 بودن همه به صورت پیش فرض فارسی دارن. البته اگه برای منطقه ی خاور میانه باشن! و اگه گوشی کسی فارسی نداره مال منطقه ی خاورمیانه نیست! هیچ مشکل ری استارت هم ندارن! اگه کسی مشکل ری استارت داره گوشیش مشکل داره و ربطی به فارسی نداره
f_a_r_i_d
30 September 2007, 01:26 PM
n73 سیمبینش 9.1 هست
mori_kntu
1 October 2007, 06:30 AM
ببخشید منظورم N76 بود!
reza_s29
3 October 2007, 05:05 PM
سلام . دوست من گوشییش رو اپدیت کرده سرعتش بالا رفته صداش هم بهتر شده به هیچ عنوان هم هنگ نمیکنه . شما هم امتحان کنید
samuraii40
3 October 2007, 06:41 PM
دوستانی که گوشیشون فارسی هست لطف کنند product code گوشی رو قرار بدن تا بقیه هم بتونن استفاده کنند.
اینارو من پیدا کردم
0545329 03.83.1 apac2
0515768 03.83.1 mea_b
0515736 03.83.1 mea_a
0544787 03.83.1 scandinavia
0544847 03.83.1 euro1
0548278 03.83.1 0548278 RM-230 5700 EURO1 CTV UK RED
0549941 03.83.1 mea_f
0544842 03.83.1 hebrew
0549425 03.83.1 RM-230 CTR THAI RED OPV_AIS
0514781 03.83.1 apac2
0514787 03.83.1 hongkong
0548934 03.83.1 RM-230 CTR RED STROKE CTV_HK
0551365 03.83.1 RM-230 APAC1 BLACK STROKE CTV_SG
0544794 03.83.1 russian
0542832 03.83.1 baltian
0544810 03.83.1 euro3
0544729 03.83.1 euro1
0523340 03.83.1 hongkong
0542486 03.83.1 apac1
0552732 03.83.1 RM-230 5700 CTV ES SHREK BLACK
0551872 03.83.1 RM-230 5700 O2 DE MTV-EDITION KHAKI
0514794 03.83.1 apac2
0551477 03.83.1 RM-230 5700 VIPNET CROATIA RED
0514780 03.83.1 apac2
0548030 03.83.1 RM-230 5700 CTV POSTCARD SWEDEN BLACK
0515740 03.83.1 mea_b
0551367 03.83.1 RM-230 APAC1 RED STROKE CTV_SG
0552162 03.83.1 RM-230 5700 TMN PORTUGAL RED
0515739 03.83.1 mea_b
0548706 03.83.1 RM-230 5700 SCAND ELISA FINLAND BLACK
0545338 03.83.1 thai
0515765 03.83.1 mea_a
0545335 03.83.1 apac1
0515753 03.83.1 mea_a
0544849 03.83.1 euro2
0514778 03.83.1 apac2
0551372 03.83.1 RM-230 CTR APAC2 LATIN RED CTV_INDIA
0550826 03.83.1 RM-230 5700 EURO2 CTV GERMANY BLACK
0550829 03.83.1 0550829 RM-230 5700 EURO2 CTV GERMANY KHAKI
0549645 03.83.1 RM-230 5700 SCAND TDC DENMARK BLACK
0545040 03.83.1 taiwan
0548031 03.83.1 0548031 RM-230 5700 SCAND CTV POSTCARD SE RED
0537170 03.83.1 euro1
0548366 03.83.1 0548366_SCAND_TELENOR_NO_RED
0549422 03.83.1 RM-230 CTR THAI BLACK OPV_AIS
0551676 03.83.1 RM-230 5700 TIM IT BLACK
0548981 03.83.1 RM-230 CTR THAI BLACK OPV_MLINK
0544930 03.83.1 balkans
0549263 03.83.1 RM-230 CTR RED STROKE OPV_CSL
0548932 03.83.1 RM-230 CTR DARK GREY STROKE CTV_HK
0549256 03.83.1 RM-230 CTR BLACK BOPOMOFO OPV_TWM
0552204 03.83.1 RM-230 5700 ONE AUSTRIA2 RED
0549442 03.83.1 RM-230 5700 EURO1 ONE AUSTRIA RED
0552161 03.83.1 RM-230 5700 TMN PORTUGAL BLACK
0548707 03.83.1 0548707_SCAND_ELISA_FINLAND_RED
0548718 03.83.1 RM-230 5700 EURO1 SFR FRANCE RED
0514795 03.83.1 apac2
0544913 03.83.1 baltian
0548234 03.83.1 0548234 RM-230 5700 EURO1 CTV SWITZERLAND RED
0515767 03.83.1 mea_b
0542853 03.83.1 balkans
0542824 03.83.1 euro2
0542825 03.83.1 euro2
0544933 03.83.1 hebrew
0514785 03.83.1 apac2
0515762 03.83.1 mea_f
0548928 03.83.1 RM-230 5700 SCAND TELENOR SWEDEN BLACK
0515738 03.83.1 mea_b
0515755 03.83.1 mea_b
0545239 03.83.1 vietnam
0548983 03.83.1 RM-230 CTR THAI RED OPV_MLINK
0549700 03.83.1 RM-230 5700 SCAND SONERA FINLAND RED
0549520 03.83.1 RM-230 CTR STROKE KHAKI OPV_SINGTEL
0544804 03.83.1 russian
0542850 03.83.1 russian
0544846 03.83.1 baltian
0544801 03.83.1 russian
0544929 03.83.1 euro3
0542822 03.83.1 euro1
0548949 03.83.1 RM-230 CTR DARK GREY BOPOMOFO CTV_TW
0514789 03.83.1 apac2
0521829 03.83.1 taiwan
0531216 03.83.1 vietnam
0543604 03.83.1 hebrew
0515746 03.83.1 mea_f
0549401 03.83.1 RM-230 5700 EURO2 VODAFONE NL RED
0548930 03.83.1 RM-230 5700 SCAND TELENOR SWEDEN KHAKI
0544925 03.83.1 russian
0515760 03.83.1 mea_b
0551680 03.83.1 RM-230 5700 TIM IT KHAKI
0515769 03.83.1 mea_d
0515758 03.83.1 mea_b
0548935 03.83.1 RM-230 CTR BLACK BOPOMOFO CTV_TW
0542834 03.83.1 russian
0548277 03.83.1 RM-230 5700 EURO1 CTV UK BLACK
0544811 03.83.1 balkans
0552733 03.83.1 RM-230 5700 CTV ES SHREK RED
0515737 03.83.1 mea_a
0514788 03.83.1 apac1
0515764 03.83.1 mea_a
0544754 03.83.1 euro2
0545334 03.83.1 apac2
0544843 03.83.1 hebrew
0551366 03.83.1 RM-230 APAC1 KHAKI STROKE CTV_SG
0544916 03.83.1 russian
0552734 03.83.1 RM-230 5700 CTV ES SHREK KHAKI
0544874 03.83.1 euro2
0548931 03.83.1 RM-230 CTR BLACK STROKE CTV_HK
0549261 03.83.1 RM-230 CTR BLACK STROKE OPV_CSL
0549400 03.83.1 RM-230 5700 EURO2 VODAFONE NL BLACK
0544890 03.83.1 euro1
0549944 03.83.1 mea_f
0549402 03.83.1 RM-230 5700 EURO2 VODAFONE NL KHAKI
0544934 03.83.1 hebrew
0542836 03.83.1 russian
0542828 03.83.1 euro1
0545337 03.83.1 vietnam
0545045 03.83.1 apac1
0545339 03.83.1 apac2
0551371 03.83.1 RM-230 CTR APAC2 LATIN KHAKI CTV_INDIA
0515750 03.83.1 mea_a
0549424 03.83.1 RM-230 CTR THAI KHAKI OPV_AIS
0548365 03.83.1 RM-230 5700 SCAND TELENOR NO BLACK
0549702 03.83.1 RM-230 5700 SCAND SONERA FINLAND KHAKI
0545304 03.83.1 apac2
0544779 03.83.1 euro1
0548950 03.83.1 RM-230 CTR RED BOPOMOFO CTV_TW
0544848 03.83.1 euro1
0550828 03.83.1 0550828 RM-230 5700 EURO2 CTV GERMANY RED
0548789 03.83.1 RM-230 5700 EURO1 SFR FRANCE BLACK
0549519 03.83.1 RM-230 CTR STROKE BLACK OPV_SINGTEL
0542831 03.83.1 scandinavia
0544806 03.83.1 russian
0542851 03.83.1 russian
0544728 03.83.1 euro1
0544924 03.83.1 russian
0545301 03.83.1 thai
0549094 03.83.1 0549094_SCAND_SONOFON_DENMARK_RED
0549699 03.83.1 RM-230 5700 SCAND SONERA FINLAND BLACK
0548708 03.83.1 0548708_SCAND_ELISA_FINLAND_KHAKI
0549258 03.83.1 RM-230 CTR GREY BOPOMOFO OPV_TWM
0550385 03.83.1 mea_f
0551368 03.83.1 RM-230 CTR APAC2 LATIN BLACK CTV_INDIA
0549262 03.83.1 RM-230 CTR GREY STROKE OPV_CSL
0542852 03.83.1 euro3
0514784 03.83.1 apac1
0544927 03.83.1 russian
0548367 03.83.1 0548367_SCAND_TELENOR_NO_KHAKI
0548929 03.83.1 RM-230 5700 SCAND TELENOR SWEDEN RED
0545331 03.83.1 apac2
0542856 03.83.1 hebrew
0552163 03.83.1 RM-230 5700 TMN PORTUGAL KHAKI
0544744 03.83.1 euro2
0550159 03.83.1 RM-230 5700 EURO3 VODAFONE HU BLACK
0515766 03.83.1 mea_b
0544845 03.83.1 hebrew
0544912 03.83.1 scandinavia
0548982 03.83.1 RM-230 CTR THAI KHAKI OPV_MLINK
0548032 03.83.1 0548032 RM-230 5700 SCAND CTV POSTCARD SE KHAKI
0514782 03.83.1 thai
0549521 03.83.1 RM-230 CTR STROKE RED OPV_SINGTEL
0545306 03.83.1 apac1
0515761 03.83.1 mea_d
0545044 03.83.1 hongkong
0514786 03.83.1 taiwan
0549092 03.83.1 RM-230 5700 SCAND SONOFON DENMARK BLACK
0515772 03.83.1 mea_f
0515745 03.83.1 mea_d
0548233 03.83.1 RM-230 5700 EURO1 CTV SWITZERLAND BLACK
0549260 03.83.1 RM-230 CTR RED BOPOMOFO OPV_TWM
moderator
3 October 2007, 07:22 PM
دوستان چه تغييراتي كرده گوشي كلاً من امروز ميخوام ماله دوستمو آپ كنم... آيا ارزش داره؟؟؟
reza_s29
13 October 2007, 01:43 AM
سلام مموری من دیگه باز نمیشه!!! با کامپیوتر هم فرمت نمیشه ؟ سوخته؟ میگه ویندوز ممیتونه فرمتش کنه چکارش کنم؟؟
reza_s29
13 October 2007, 12:12 PM
دوباره سلام من امروز تونستم مموریم رو با خود گوشی فرمت کنم اما وقتی اومدم اسمش رو عوض کنم دوباره خراب شد . کامپیوتر هم دیگه نمیشناستش چکار کنم؟
reza_s29
13 October 2007, 12:31 PM
راهی برای اپدیت سریعتر وجود نداره مال من با 128 نزدیک 4 ساعت طول میکشه .75 مگ دانلود میکنه
reza_s29
13 October 2007, 12:38 PM
اقا من اومدم دوباره اپدیت کنم تا 41 مگ دانلود میکنه بعد میگه هیچ اپدیت جدیدی برای گوشی شما وجود نداره پروداکت کدم هم 0515764 هست
amirinline
15 October 2007, 10:30 AM
و 74.6 مگابایت حجم داره
چند تا از اشکالات عمده حل شده مثل Last Call Duration و Organise کردن گالری و برنامه ISlamic Organiser 1.04 هم به گوشی اضافه شده...
دوست گرامی سلام.
برای دانلود نرم افزار ورژن 3.83.1 به آدرس سایت نوکیا مراجعه کردم ولی بجای آن Nokia Software Updater Setup دانلود میشه. لطفا در صورت امکان لینک مستقیم آنرا معرفی و یا بزرگواری کرده در صورت دانلود در اختیار دیگر دوستانتان در این صفحه قرار دهید و با ذکر طریقه آپگرید کردن آن. قبلا از لطف بسیار ومحبتتان بی نهایت سپاسگزاریم. منتظر پاسختان هستیم.
amirinline
15 October 2007, 10:54 AM
سلام . دوست من گوشییش رو اپدیت کرده سرعتش بالا رفته صداش هم بهتر شده به هیچ عنوان هم هنگ نمیکنه . شما هم امتحان کنید
آقا رضا سلام لطفا از این دوستت سئوال میکنی که دقیقا از چه آدرسی ورژن 3.83.1 دانلود کرده وهمچنین طریقه آپگریدش را ممنون میشم و اگر لطف بزرگی بکنی نرم افزار بدست آمده در سایت بگذاری
بی نهایت ممنون.
Ahmadreza_b
15 October 2007, 04:39 PM
سلام amirinline (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=43346)
شما راه را درست رفتی
درسته اول Nokia Software Updater Setup دانلود میشه و بعد خود این نرم افزار شروع به دانلود ورژن 3.83.1 میکنه
این هم عکس نرم افزار در هنگام آپدیت
به قسمت های 1 و 2 که با باکس قرمز معلوم کردم توجه کن
http://i22.tinypic.com/10fswme.jpg
باید توجه داشته باشی که فایروال ویندوزت خاموش باشه
اگه سوالی بود در خدمتم :lover:
این آدرس سایتم : http://www.parsianonline.com
این هم آدرس ایمیل : webmaster@parsianonline.com
reza_s29
15 October 2007, 11:55 PM
چرا پست من که جواب دوست خوبمون amir in line رو داده بودم پاک شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
reza_s29
16 October 2007, 12:02 AM
amir in line جان دوباره میگم : اقا اول باید همون نوکیا سافت ویر اپدیتور رو دانلود کنی بعد نصبش کنی شارژ گوشیت رو فول کنی ازش بک اپ (بوسیله پی سی سوییت) بگیری . بعد بزاریش رو پروفایل جنرال (نظر شخصی) و برنامه اپدیتور رو اجرا کنی کابل هم باید به گوشیت وصل باشه خودش بهت میگه چه ورژنی نصبه اگه بهت reinstall داد که یعنی اپدیت جدید نداره اگه continue داد یعنی داره و ادامه بده 75 مگ هس با سرعت 128 /4 ساعت طول میکشه . مواظب باش کابل از گوشیت جدا نشه یا خاموشش نکنی که تعطیل میشه . برای اطلاعات بیشتر یه جستجو تو همین سایت بکنی اموزش تصویریش هست و بیشتر گوشیای نوکیا عین هم اپدیت میشن در ضمن اگه انترنت پر سرعت نداری اینکار رو نکن. موفق باشی
amirinline
16 October 2007, 09:08 AM
سلام amirinline (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=43346)
شما راه را درست رفتی
درسته اول Nokia Software Updater Setup دانلود میشه و بعد خود این نرم افزار شروع به دانلود ورژن 3.83.1 میکنه
این هم عکس نرم افزار در هنگام آپدیت
به قسمت های 1 و 2 که با باکس قرمز معلوم کردم توجه کن
http://i22.tinypic.com/10fswme.jpg
باید توجه داشته باشی که فایروال ویندوزت خاموش باشه
اگه سوالی بود در خدمتم :lover:
این آدرس سایتم : http://www.parsianonline.com
این هم آدرس ایمیل : webmaster@parsianonline.com
سلام Ahmadreza_b
ضمن تشکر از راهنمائی و محبت جنابعالی موفق به آپگرید نوکیا 5700 پس از 3.5 ساعت شدم و تنها چیزی که تغییر کرد اضافه شدن Organizer اسلامی بود و بر خلاف تصور من ، زبان فارسی اضافه نشد و آیا امکان اضافه کردن زبان فارسی به 5700 هست و اگر این امکان وجود داره لطفا محبت کنید راهنمائی نمائید.
پیشاپیش از محبتتان سپاسگزارم.
amirinline
16 October 2007, 05:37 PM
آقا رضا تشکر بابت راهنمائی آپگرید 5700 ، موفق شدم و با DialUp 56K 3.5 ساعت طول کشید و ورژن جدید شد و یک منو Islamik Organizer اضافه شد و دیگر تغییر دیگه ای ندیدم و فکر میکردم زبان فارسی اضافه میشه که نشد،آیا به نظر شما تغییرات مهمی کرده ؟در ضمن دوست خوبمان آقایاحمدرضا هم توضیحات جالبی دادن که مثل شما جای تشکر و قدر دانی دارند ، بهر حال از لطف شما سپاسگزارم.
Ahmadreza_b
16 October 2007, 06:10 PM
آقا رضا تشکر بابت راهنمائی آپگرید 5700 ، موفق شدم و با DialUp 56K 3.5 ساعت طول کشید و ورژن جدید شد و یک منو Islamik Organizer اضافه شد و دیگر تغییر دیگه ای ندیدم و فکر میکردم زبان فارسی اضافه میشه که نشد،آیا به نظر شما تغییرات مهمی کرده ؟در ضمن دوست خوبمان آقایاحمدرضا هم توضیحات جالبی دادن که مثل شما جای تشکر و قدر دانی دارند ، بهر حال از لطف شما سپاسگزارم.
یکی از تفاوتهای دیگش که تو همین تاپیک هم ازش یاد شده در گالری امکان فرستادن دسته جمعی فایلها به پوشه تصحیح شده(قبلاً وقتی میخواستیم چند فایل را در گالری با هم در فولدری جا بدیم موفق نمی شد.)
تغییر دیگه هم که به نظر من داشته بیان زمان صحیح رسیدن SMS ها در Inbox هست.
و مدت زمان آخرین مکالمه راه هم دیگه درست نشون میده.
به مورد اولی و آخری در همین تاپیک توسط دوستان اشاره شده بود.
reza_s29
16 October 2007, 06:18 PM
راستی یه چیزی شاید بدونید اما بیانش میتونه مفید باشه توی این مدل گوشی دکمه مداد حذف شده اما کارش بین دو دکمه * و # تقسیم شده مثلا اگه مربع رو نگه دارید . جوی استیک رو به بالا یا پایین بکشید میتونید چند تا فایل رو با هم مارک کنید و اگه ستاره رو تو قسمت مسیج نوشتد در قسمت TO فشار بدید گزینه آلفا مود و نامبر مود رو میبینید. اگه میدونستید ببخشید
amirinline
16 October 2007, 11:59 PM
سلام دوست عزیز
در مورد افزودن زبان فارسی به 5700 آیا امکانش هست و اگر هست به چه طریق ؟ باید منتظر فریم ور جدید باشیم.
ممنون.
f_a_r_i_d
21 October 2007, 01:41 PM
باید پروداکت کد گوشی رو قبل از آپدیت عوض کنید
amirinline
21 October 2007, 03:22 PM
باید پروداکت کد گوشی رو قبل از آپدیت عوض کنید
آقا فرید سلام ، میشه لطفا توضیح و راهنمائی بیشتری نمائید ، الان که گوشی آپدیت شده ، حالا باید چکار کنم.
ممنون میشم که راهنمائی نمائید.
f_a_r_i_d
22 October 2007, 01:26 AM
آقا فرید سلام ، میشه لطفا توضیح و راهنمائی بیشتری نمائید ، الان که گوشی آپدیت شده ، حالا باید چکار کنم.
ممنون میشم که راهنمائی نمائید.
این pdf رو دانلود کنید امیدوارم مشکلتون حل بشه
http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=58727&d=1183709541
:icon_cool:icon_cool
samuraii40
22 October 2007, 03:51 AM
لینک فایل بالا
http://rapidshare.com/files/64241961/utf-8__Mobile_20Firmware_20Upgrade_By_20IMAN.zip.html
در ضمن در این راهنما پروداکت کد 5700 وجود ندارد!
f_a_r_i_d
23 October 2007, 11:13 AM
ببخشید من چون خودم عضو این سایت فوریوم هستم اون لینکو گذاشتم
این فایل مربوط به آموزش کلی آپگرید گوشی ها بود برای داشتن فارسی باید دو رقم آخر پروداکت کد را 60 کنید
:lover::lover:
amirinline
24 October 2007, 09:28 AM
ببخشید من چون خودم عضو این سایت فوریوم هستم اون لینکو گذاشتم
این فایل مربوط به آموزش کلی آپگرید گوشی ها بود برای داشتن فارسی باید دو رقم آخر پروداکت کد را 60 کنید
:lover::lover:
فرید جان خیلی متشکرم از راهنمائی دقیقتون ، 5700 من با راهنمائی شما دوست عزیز مجهز به منو فارسی شد ، در ضمن نرم افزار NSS آیا کاربرد دیگری دارد؟ و بسیار خوشحال میشوم بازهم از استاد خودم آموزههای بیشتری یاد بگیرم.
در ضمن جا دارد از مدیریت محترم سایت بابت ایجاد این سایت گفتگوی علمی و آموزنده، برای هر کاربر که
خیلی مفید و جالب میباشد تشکر وقدردانی بنمایم.
f_a_r_i_d
24 October 2007, 07:25 PM
فرید جان خیلی متشکرم از راهنمائی دقیقتون ، 5700 من با راهنمائی شما دوست عزیز مجهز به منو فارسی شد ، در ضمن نرم افزار NSS آیا کاربرد دیگری دارد؟ و بسیار خوشحال میشوم بازهم از استاد خودم آموزههای بیشتری یاد بگیرم.
در ضمن جا دارد از مدیریت محترم سایت بابت ایجاد این سایت گفتگوی علمی و آموزنده، برای هر کاربر که
خیلی مفید و جالب میباشد تشکر وقدردانی بنمایم.
خواهش میکنم وضیفم بود به بچه های گل phalls هر چی می دونم منتقل کنم اگرچه خودم مبتدیمو اول راه :icon_cool
moeinifar
29 October 2007, 09:14 AM
درخواست:
دوستان من هر دیکشنری انگلیسی به انگلیسی رو که خواستم نصب کنم نصب نشد کسی تونسته از این دیکشنری ها چیزی رو نصب کنه لینکشو بدین بهم به شدت نیاز دارم مرسیی
masoud x7
29 October 2007, 11:43 PM
راستی با این کار مشکل ریستارت شدن گوشی حل میشه ؟(منظورم update کردن گوشیه)
reza_s29
30 October 2007, 01:18 AM
سلام مسعود جان بله حل میشه . یعنی مال دوستم رو اپ کردم مشکلش حل شد
f_a_r_i_d
31 October 2007, 12:23 AM
درخواست:
دوستان من هر دیکشنری انگلیسی به انگلیسی رو که خواستم نصب کنم نصب نشد کسی تونسته از این دیکشنری ها چیزی رو نصب کنه لینکشو بدین بهم به شدت نیاز دارم مرسیی
من این دیکشنری رو نصب کردم خیلی خوبه(قسمت فقط انگلیس -انگلیسی رو)
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=35390
Empress
31 October 2007, 05:11 PM
من تازه 5700 خریدم. میخوام یکی که حوصله داره از اول برام بگه که برای ریختن برنامه و چیزهای دیگه باید دقیقا چی کار کنم. خیلی ممنون.
Ahmadreza_b
31 October 2007, 05:43 PM
بهترین راه برای این کار استفاده از کارت ریدر هست. اما اگه در دست رس نیست میتونید از کابل USB که واقاً از شاهکارهای طراحی این مدل هست استفاده کنید.در صورتی که از کابل استفاده میکنید برای اینکه راحتتر باشید PC-Suite را نصب کنید.البته سوالتون خیلی کلی هست ولی:
برای نصب برنامه ها هم بهتره اونها را روی گوشی توسط کارت ریدر انتقال بدید (مثلاً به پوشه Others ) و بعد توسط Browser خود گوشی اونها را اجرا کنید.اگر هم از PC-Suite و کابل استفاده میکنید کافیه که فایل SIS را روی سیستم درحالی که گوشی به کابل وصله اجرا کنید و دیگه سایر مراحل را مانند حالت کارت ریدر انجام بدید.( البته بدون نصب PC-Suite همراه با کابل هم میتونید به مموری کارت خود دسترسی داشته باشید که دقیقاً مانند کارت ریدر برای شما یک درایو جدید میسازه. )
کپی کردن موسیقی و عکس هم دقیقاً مانند یک کپی ساده هست که هر یک را در پوشه مربوطه کپی میکنید.
(نکته: اگر از PC-Suite استفاده میکنید برای دسترسی به مموری کارت یا فون مموری باید Nokia Phone Browser را از My Computer باز کنید.)
آیا توضیحات کافیه؟ در صورتی که مشکلی هست بفرمایید!
Empress
1 November 2007, 11:17 AM
سلام.
وقتی که گوشی رو به کام وصل می کنیم، message و contact جایی save میشه؟ اگه میشه کجا؟
ممنون.
یه سوال دیگه. جریان call durattion که اشتباهه چیه؟
مثلا بین این چند باری که من صحبت کردم، یه بار last call duuration رو 0 ثانیه ثبت کرده بود. چه جوری این مشکل رفع میشه؟
Empress
1 November 2007, 03:23 PM
یه مشکل دیگه ام هست. ساعت SMS ها رو اشتباه نشون میده در حالیکه ساعت خود گوشی درسته و تنظیمش کردم! چی کار کنم؟
Ahmadreza_b
1 November 2007, 05:40 PM
یه مشکل دیگه ام هست. ساعت SMS ها رو اشتباه نشون میده در حالیکه ساعت خود گوشی درسته و تنظیمش کردم! چی کار کنم؟
این مشکل را من نتونستم حل کنم با 3250 هم همین مشکل را داشتم و فکر میکنم این مورد عیب از سیستم عامل خود گوشی هست و به تنظیمات زمان برمیگرده.
Ahmadreza_b
1 November 2007, 05:50 PM
سلام.
وقتی که گوشی رو به کام وصل می کنیم، message و contact جایی save میشه؟ اگه میشه کجا؟
ممنون.
یه سوال دیگه. جریان call durattion که اشتباهه چیه؟
مثلا بین این چند باری که من صحبت کردم، یه بار last call duuration رو 0 ثانیه ثبت کرده بود. چه جوری این مشکل رفع میشه؟
در صورتی که از طریق کامپیوتر و Nokia Phone Browser ، نامها را وارد کنید را وارد کنید و یا وقتی گوشی را وصل میکنید دکمه آپدیت را بزنید اسامی در اون قسمت ذخیره میشه و هربار که گوشی را وصل میکنید حتی اگه از موبایل پاک شده باشند قابل مشاهده و انتقال هستند. در صورتی که قصد حفظ SMS ها و contact خود را دارید پیشنهاد میکنم SMS ها را روی فون مموری نگهدارید و از فون مموری بکاپ بگیرید.
در مورد دوم هم باید با ارتقا سیستم عامل این مشکل میتونه حل بشه، البته در صورتی که ADSL دارید چون با Dial Up خیلی طول میکشه، در ضمن ارتقا دادن سیستم عامل مزایای دیگری هم داره.
mammad_shatle
6 November 2007, 01:58 PM
خداییش تهه گوشیه من 3 هفته پیش یکی خریدم 285000 از زنجان
dr_mehry
8 November 2007, 10:38 PM
تصور من این بود که کیفیت تصاویر کا 750 بهتر از 5700 هستش . ولی اگه به این دو عکس که در یک شرایط نوری و حداکثر کیفیت هر دو دوربین گرفته شده دقت کنید می بینید که من اشتباه می کردم.
http://i81.imagethrust.com/images/3XMV/view-image/untitled-1.html
http://i81.imagethrust.com/t/944813/untitled1.jpg (http://i81.imagethrust.com/images/3XMV/view-image/untitled-1.html)
f_a_r_i_d
10 November 2007, 02:39 AM
--------------------------------------------------------------------------------
من گوشیمو با پروداکت کد 60 آپدیت کردم (فارسی دار شده)
حالا بعضی از فایلای تصویری رو که باز میکنم بعضی جاهاش گیر میکنه نمی دونم قبل از آپدیت هم ای توری می شد یا نه مثلا این clip crazy frog رو براتون می ذارم هر کی خواست کمک کنه با گوشیش بازش کنه ببینه چی میشه مال من تا ثانیهی 10 خوبه بعد شروع می کنه به گیر کردن
http://rapidshare.com/files/66206021/crazy_frog.mpg.mp4.html
Empress
14 November 2007, 11:26 AM
--------------------------------------------------------------------------------
حالا بعضی از فایلای تصویری رو که باز میکنم بعضی جاهاش گیر میکنه نمی دونم قبل از آپدیت هم ای توری می شد یا نه مثلا این clip crazy frog رو براتون می ذارم هر کی خواست کمک کنه با گوشیش بازش کنه ببینه چی میشه مال من تا ثانیهی 10 خوبه بعد شروع می کنه به گیر کردن
منم این مشکلو با یه فایل صوتی داشتم. البته الان اون فایلو ندارم. اما وقتی می خواستم اجراش کنم تا 7 ثانیه اول خوب بود بعد گیر می کرد. اما اگه مثلا از ثانیه 4 تا 15 رو سریع رد می کردم ادامه آهنگو اجرا می کرد. در حالیکه توی گوشی های دیگه مثل N70 یا W950 بدون مشکل اجرا می شد.
f_a_r_i_d
14 November 2007, 01:15 PM
منم این مشکلو با یه فایل صوتی داشتم. البته الان اون فایلو ندارم. اما وقتی می خواستم اجراش کنم تا 7 ثانیه اول خوب بود بعد گیر می کرد. اما اگه مثلا از ثانیه 4 تا 15 رو سریع رد می کردم ادامه آهنگو اجرا می کرد. در حالیکه توی گوشی های دیگه مثل N70 یا W950 بدون مشکل اجرا می شد.
داداشم n73 me داره خودشو میکشه فقط صداشو پخش میکنه
:icon_cool
مال شما بعد از آپدیت این طوری شد؟
Empress
14 November 2007, 06:13 PM
داداشم n73 me داره خودشو میکشه فقط صداشو پخش میکنه
:icon_cool
مال شما بعد از آپدیت این طوری شد؟
نه. من تا حالا آپدیت نکردم. باهاش مشکلی ندارم. فعلا که خوبه.
f_a_r_i_d
15 November 2007, 08:03 PM
اینم عکسی که خودم با گوشی گرفتم برای یکی از بچه ها که خواسته بود
http://aycu34.webshots.com/image/35113/2002168925977276270_th.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2002168925977276270)
amirinline
17 November 2007, 08:54 AM
سلام آقا فرید
اشکال از فایل Crazy Frog هست چون منهم قبل از آپگرید با این فایل مشگل داشتم وحالا که با پروداکد 60 آپدیت کردم باز با این فایل مشگل هست،و میتونم بگم واقعا نرم افزار خورش ملسه عین PC اکثر نرم افزار ها را اجرا میکنه.
nader875
18 November 2007, 12:41 PM
سلام به همه من از این گوشی خوشم اومده می خوام بخرم نظرتون راجبش چیه نرم افزار خورش چه طوریه؟ همشون مشکل ریستارت شدن و دارن ؟ sms فرستادن باهاش راحته؟
f_a_r_i_d
18 November 2007, 01:18 PM
سلام به همه من از این گوشی خوشم اومده می خوام بخرم نظرتون راجبش چیه نرم افزار خورش چه طوریه؟ همشون مشکل ریستارت شدن و دارن ؟ sms فرستادن باهاش راحته؟
من که الان 5 ماهه این گوشی رو دارم.
سر جمع 4 بار ریستارت شده
برنامه هم همه چی بهش میخوره ( سیمین 9.1 و 9.2)
کلا گوشی خیلی ردیفی هستش
حتما برو بخر
nader875
18 November 2007, 09:40 PM
ببخشید اما منظور از سیمبین 9.1 همون سری 60 ورژن 3 هست(نمیدونم خب نخندین)
PAYAM
19 November 2007, 04:22 AM
ببخشید اما منظور از سیمبین 9.1 همون سری 60 ورژن 3 هست(نمیدونم خب نخندین)
سیمبین سری 60 ویرایش سوم یا همون سیمبین 9.1 به بالا
Symbian Series60 3rd Editon یا Symbian 9.1
Godf@ther
21 November 2007, 03:31 PM
دوستان من دیروز میخواستم این گوشی رو بخرم ... از 275000 تا 300000 تومن بهم قیمت دادن .
یکی از فروشنده ها میگفت که مال من اصله (قیمت 300000) و اونهایی که کمتر میدن گوشی جمع شده است !
من زیاد وارد نیستم برای همین شک کردم و نخریدم .
آیا این گوشی اصلی و تقلبی داره ؟
اگه اینطوره چطوری بفهمم که تقلبی نیست ؟
ممنون.
f_a_r_i_d
27 November 2007, 01:50 PM
دوستان من دیروز میخواستم این گوشی رو بخرم ... از 275000 تا 300000 تومن بهم قیمت دادن .
یکی از فروشنده ها میگفت که مال من اصله (قیمت 300000) و اونهایی که کمتر میدن گوشی جمع شده است !
من زیاد وارد نیستم برای همین شک کردم و نخریدم .
آیا این گوشی اصلی و تقلبی داره ؟
اگه اینطوره چطوری بفهمم که تقلبی نیست ؟
ممنون.
گوشی جمع شده یعنی چی؟
منم که میخواستم خرم هر کس برای اینکه بزنه تو سر مال اون یکی یه چیزی میپروند زیاد توجه نکن به این فروشنده ها که95% اگه بتونن حتما سرت کلاه میزارن
وقتی خواستی بخری فقط مواظب باش مموری و هدفون و رابط اون اصل باشه
در ضمن برای اینکه قیافه ی قلابیشو ببینی میتونی به سایتhttp://www.madeinchina.com بری و توش 5700 سرچ کن و عکساشو ببین فرق قلابیهاش با اصلش دستت میاد
mea2002
3 December 2007, 12:24 PM
گوشي نوكيا 5700 همراه با 1 گيگابايت مموري كارت ارائه ميشود اما وقتي كه در خود گوشي وضعيت حافظه مموري كارت را نگاه ميكنيم (با توجه به اينكه طبق عرف كامپيوتر هر 1 گيگا بايت برابر با 1024 مگابايت است)
ظرفيت مموري كارت را 970 مگا بايت نمايش ميدهد.كسي از دوستان علت اين امر را ميداند؟:icon_surp
mea2002
4 December 2007, 11:51 AM
يك سئوال در خصوص استفاده از اين كيفهاي كمري آهنربايي براي 5700 ميباشد آيا استفاده از اين كيفها به اين گوشي آسيب ميرساند؟ اصولاً چه مدل كيف براي اين گوشي مناسب است ؟ممنون از راهنمايي شما.
Ahmadreza_b
4 December 2007, 11:35 PM
گوشي نوكيا 5700 همراه با 1 گيگابايت مموري كارت ارائه ميشود اما وقتي كه در خود گوشي وضعيت حافظه مموري كارت را نگاه ميكنيم (با توجه به اينكه طبق عرف كامپيوتر هر 1 گيگا بايت برابر با 1024 مگابايت است)
ظرفيت مموري كارت را 970 مگا بايت نمايش ميدهد.كسي از دوستان علت اين امر را ميداند؟:icon_surp
تمامه مموری هایی که من تا به حال در بازار دیدم همین طور بوده این قضیه به گوشی مربوط نمیشه. مموری ظرفیت نامیش 1 گیگ هست در صورتی که ظرفیت واقعی کمتر از این مقدار است.
اگه دقت کرده باشید این قضیه در مورد رم و هارد دیسک کامپیوتر هم صادق است.
f_a_r_i_d
5 December 2007, 01:03 PM
يك سئوال در خصوص استفاده از اين كيفهاي كمري آهنربايي براي 5700 ميباشد آيا استفاده از اين كيفها به اين گوشي آسيب ميرساند؟ اصولاً چه مدل كيف براي اين گوشي مناسب است ؟ممنون از راهنمايي شما.
چرا از این مدلای چسبی استفاده نمی کنی؟
آهنربا فکر کنم بهش ضرر برسونه
کلا بیشتر لوازم الکترونیکی باید از آهنربا دور باشند
mea2002
10 December 2007, 10:28 AM
با توجه به عكس ذيل ميخواستم بدانم كه اين قابها و متعلقات مربوطه در ايران موجود ميباشد ؟اگر موجود است قيمت آن چقدر است؟بطور كلي تعويض قاب 5700 به چه صورت ميباشد؟
http://img.auctiva.com/imgdata/4/0/9/2/6/1/webimg/74882771_tp.jpg
f_a_r_i_d
12 December 2007, 09:01 PM
با توجه به عكس ذيل ميخواستم بدانم كه اين قابها و متعلقات مربوطه در ايران موجود ميباشد ؟اگر موجود است قيمت آن چقدر است؟بطور كلي تعويض قاب 5700 به چه صورت ميباشد؟
http://img.auctiva.com/imgdata/4/0/9/2/6/1/webimg/74882771_tp.jpg
این طور که معلومه کار آسونی نیست و باید چند تا پیچ باز بشه
Ahmadreza_b
12 December 2007, 09:58 PM
نه نه اصلاً پیچی نیست. یکم دقت میخواد. قسمت سر و انتهاشو اگر بتونید در بیارید به راحتی از هم جدا میشه سایر قسمتاش.
فقط برای در آوردن قسمتهای سفید رنگ باید یکم از هم باز کنید دوطرفشو و به آرومی به عقب بکشیدش.
mea2002
13 December 2007, 09:56 AM
نه نه اصلاً پیچی نیست. یکم دقت میخواد. قسمت سر و انتهاشو اگر بتونید در بیارید به راحتی از هم جدا میشه سایر قسمتاش.
فقط برای در آوردن قسمتهای سفید رنگ باید یکم از هم باز کنید دوطرفشو و به آرومی به عقب بکشیدش.
درخصوص قيمت اين قابها در ايران كسي اطلاع ندارد؟چون در سايتهاي خارجي كه قيمتش حدود 9 دلار است.
Ahmadreza_b
14 December 2007, 10:50 PM
درخصوص قيمت اين قابها در ايران كسي اطلاع ندارد؟چون در سايتهاي خارجي كه قيمتش حدود 9 دلار است.
من اصفهان خیابان احمدآباد قابش را دیدم هفت هزار تومان، ولی به جنس و ظرافتش دیگه دقت نکردم ببینم جنسش مرغوب هست یا یکبار مصرفه.
خودم فکر میکنم اگه قاب اصلیش گیرتون بیاد باید حدود پانزده هزار تومان قیمتش باشه.
f_a_r_i_d
15 December 2007, 10:14 PM
امروز رفته بودم علاالدین اکثر مغازه ها داشتند
قیمتشم ششو پونصد بود
ولی فکر نکنم کیفیت ارجینالشو داشته باشه
اورجینالشو یه جا میگفت 42 تومن!!!!:icon_eek:
Empress
17 December 2007, 08:56 PM
من از یکی از مغازه دارهای علاالدین پرسیدم گفت از 40 تومن قاب هست تا 3،4 تومن. که خوب کیفیتش با هم فرق می کنه. البته اون موقع خودش قاب نداشت اما رنگهایی هم که توی بازار هست قرمز (نه نارنجی)، یشمی و مشکیه.
اگه کسی خیلی دقیق و با عکس بتونه توضیح بده که چه جوری میشه قابش رو عوض کرد خیلی ممنون میشم.
f_a_r_i_d
18 December 2007, 01:18 PM
من از یکی از مغازه دارهای علاالدین پرسیدم گفت از 40 تومن قاب هست تا 3،4 تومن. که خوب کیفیتش با هم فرق می کنه. البته اون موقع خودش قاب نداشت اما رنگهایی هم که توی بازار هست قرمز (نه نارنجی)، یشمی و مشکیه.
اگه کسی خیلی دقیق و با عکس بتونه توضیح بده که چه جوری میشه قابش رو عوض کرد خیلی ممنون میشم.
من پیشنهاد میکنم ه قابتو با این ارزونا عوض نکنی چون خیلی آشغالن:icon_mad:
ولی برای تنوع بد هم نیست آبی و نارنجی و رنگهای جالبی داره
:icon_arro
Empress
22 December 2007, 09:05 PM
سلام
2 روزه قسمت log و message گوشی من قاطی کرده.
در حالت عادی وقتی که sms می فرستادم، delivery اون sms توی قسمت report وارد می شد. به این صورت که تا قبل از اینکه deliver بشه اونجا می نوشت pending. توی قسمت log هم فقط علامت یه دونه sms که فرستاده شده رو میذاشت. وقتی ام که delivery می رسید، چیزی عوض نمیشد. فقط pending تبدیل میشد به delivered.
اما حالا برای بعضی از sms هام این اتفاق میفته.
وقتی که می فرستم، توی قسمت report به همون صورت pending می مونه. پیغام اینکه sms رسیده ام نمیاد. اما توی قسمت log علاوه بر اون علامتی که برای sms فرستاده شده میذاره، یه علامت برای یه sms وارد شده میذاره. در حالی که من sms جدید نداشتم. اونی که اونجا میاد در حقیقت delivery که توی قسمت log به صورت sms وارد شده نمایش داده میشه.
چی کار کنم که به همون حالت قبل برگرده؟؟!!!
(خیلی سعی کردم که خوب و کامل توضیح بدم. اگه جاییش نا مفهوم بود، بپرسید تا توضیح بدم)
ممنون.
Profession@l
22 December 2007, 09:27 PM
مدل موزیک ادیشنش دقیقا چه تفاوتهایی داره یا معمولیش ؟
f_a_r_i_d
23 December 2007, 02:30 AM
مدل موزیک ادیشنش دقیقا چه تفاوتهایی داره یا معمولیش ؟
5700 یه مدل بیشتر نداره و همون یه مدل xpress music هست که جزو سری موزیک نوکیا به حساب میاد
f_a_r_i_d
23 December 2007, 02:32 AM
سلام
2 روزه قسمت log و message گوشی من قاطی کرده.
در حالت عادی وقتی که sms می فرستادم، delivery اون sms توی قسمت report وارد می شد. به این صورت که تا قبل از اینکه deliver بشه اونجا می نوشت pending. توی قسمت log هم فقط علامت یه دونه sms که فرستاده شده رو میذاشت. وقتی ام که delivery می رسید، چیزی عوض نمیشد. فقط pending تبدیل میشد به delivered.
اما حالا برای بعضی از sms هام این اتفاق میفته.
وقتی که می فرستم، توی قسمت report به همون صورت pending می مونه. پیغام اینکه sms رسیده ام نمیاد. اما توی قسمت log علاوه بر اون علامتی که برای sms فرستاده شده میذاره، یه علامت برای یه sms وارد شده میذاره. در حالی که من sms جدید نداشتم. اونی که اونجا میاد در حقیقت delivery که توی قسمت log به صورت sms وارد شده نمایش داده میشه.
چی کار کنم که به همون حالت قبل برگرده؟؟!!!
(خیلی سعی کردم که خوب و کامل توضیح بدم. اگه جاییش نا مفهوم بود، بپرسید تا توضیح بدم)
ممنون.
یک بار master reset بکن فکر کنم درست بشه
Koorosh
23 December 2007, 02:58 AM
صدای دوربین موقع عکس گرفتن در حالت سایلنت چرا قطع نمیشه ؟
f_a_r_i_d
23 December 2007, 10:51 PM
صدای دوربین موقع عکس گرفتن در حالت سایلنت چرا قطع نمیشه ؟
کلا در هیچ حالتی صدای دوربین قطع نمیشه و این یکی از قوانین در دوربین موبایل هست
یه جایی خوندم که علت این کار هم اینه که بعضیا به طور مخفیانه از مردم فیلم میگرفتن و برای همین صدای عکس گرفتن موبایلو از توی منو یا جایی دیگه نمیشه قطع کرد
ولی یه سری برنامه هست که فکر کنم این کار رو بکنه
Koorosh
24 December 2007, 01:12 PM
چه مسخره واقعا . من 6630 داشتم وقتی سایلنت می کردیم صدای دوربینش خفه می شد .. .
Empress
24 December 2007, 07:46 PM
یک بار master reset بکن فکر کنم درست بشه
نشد. دیگه چی؟؟
f_a_r_i_d
25 December 2007, 12:56 PM
نشد. دیگه چی؟؟
شرمنده من دیگه بیشتر بلد نیستم در بخش زیر مطرح کن امیدوارم مشکلت حل بشه
http://www.phalls.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=95
mr.soheil
25 December 2007, 01:50 PM
سلام من يه سوال دارم. چطوري ميشه تم هايي كه قبلا نصب كردم را پاك كنم؟ جايي واسه حذف نداره انگار!!!!
Ahmadreza_b
25 December 2007, 06:09 PM
فکر کنم در قسمت App. Manager بتونید تم ها و کلاً برنامه ها را پاک کنید. البته ممکنه با اسمی که شما دنبالش میگردید اون تم را پیدا نکنید.
f_a_r_i_d
25 December 2007, 08:45 PM
بعضی از تم ها تو app manager نمیاد و اینطوری پاک نمیشه
mr.soheil
26 December 2007, 01:06 AM
دوست عزيز اينجايي كه شما ادرس داديد اصلا جايي واسه پاك كردن من پيدا نكردم. ممكنه كامل تر توضيح بديد؟ اگه از بقيه دوستان هم كسي ميتونه در اين مورد به من كمك كنه ممنونش ميشم
Empress
26 December 2007, 01:31 AM
دوست عزيز اينجايي كه شما ادرس داديد اصلا جايي واسه پاك كردن من پيدا نكردم. ممكنه كامل تر توضيح بديد؟ اگه از بقيه دوستان هم كسي ميتونه در اين مورد به من كمك كنه ممنونش ميشم
من خودم همین الان امتحان کردم. از منو، گزینه setting و بعد .data mgr رو انتخاب کنید و از اونجا .app. mgr رو باز کنید. فایل های که instal کردید توی این قسمت هستند. البته بعضی هاشون هم نیستند. از اینجا هر کدوم که می خواهید پاک بشه، از قسمت option گزینه remove رو انتخاب کنید، پاک میشه.
فقط همین اشکال می مونه که بعضی از اونهایی که instal شده توی این قسمت نیست.
mr.soheil
26 December 2007, 10:39 AM
من خودم همین الان امتحان کردم. از منو، گزینه setting و بعد .data mgr رو انتخاب کنید و از اونجا .app. mgr رو باز کنید. فایل های که instal کردید توی این قسمت هستند. البته بعضی هاشون هم نیستند. از اینجا هر کدوم که می خواهید پاک بشه، از قسمت option گزینه remove رو انتخاب کنید، پاک میشه.
فقط همین اشکال می مونه که بعضی از اونهایی که instal شده توی این قسمت نیست. بسيار سپاسگذارم من به اشتباه توي phone setting رفته بودم. ولي به قول شما همه تم ها اينجا نيست. با اين حال خيلي لطف كرديد.
dr_mehry
26 December 2007, 12:51 PM
من و یکی از دوستان از طرق ایمیل از سایت نوکیا در مورد کم بودن صدای هدفون این گوشی انتقاد کردیم .بعد از 24 ساعت جوابیه شرکت نوکیا رسید . شرکت علت کم بودن صدا رو اعمال استاداردهای شرکت نوکیا در رابطه با سلامتی سیستم شنوایی و گوش داخلی اعلام کرده بود .ضمنا جهت بیشتر شدن باس هدفون پیشنهاد کرده بود که هدفون را کاملا داخل گوش فرو نکنید . من امتحان کردم واقعا جواب داد.صدای باس به نحو وحشتناکی زیادتر شد.
Ahmadreza_b
26 December 2007, 06:30 PM
در این که هدفون این گوشی کیفیت خوبی داره هیچ شکی نیست و از نظر علمی هم گوشی های مخروطی کمترین تاثیر را بر روی شنوایی خواهد گذاشت. ولی بر خلاخ چیزی که دوستمون گفتن باسش وحشتناک نیست و در مقایسه با Sony Ericcson و یا حتی N91 خیلی هم کم هست ولی در کل کیفیت مطلوبی در این مدل نسبت به 3250 ارائه شده. البته جنس لاتکسی که در 3250 بود خیلی بهتر به نظر میرسید.
در ضمن استفاده طولانی مدت از این هدفون ها باعث ناراحتی میشه.
dr_mehry
26 December 2007, 10:16 PM
در این که هدفون این گوشی کیفیت خوبی داره هیچ شکی نیست و از نظر علمی هم گوشی های مخروطی کمترین تاثیر را بر روی شنوایی خواهد گذاشت. ولی بر خلاخ چیزی که دوستمون گفتن باسش وحشتناک نیست و در مقایسه با Sony Ericcson و یا حتی N91 خیلی هم کم هست ولی در کل کیفیت مطلوبی در این مدل نسبت به 3250 ارائه شده. البته جنس لاتکسی که در 3250 بود خیلی بهتر به نظر میرسید.
در ضمن استفاده طولانی مدت از این هدفون ها باعث ناراحتی میشه.
دوست عزیز .گفتم که ؛ اگر شما هدفون را کاملا در گوش فرو نکنید باس گوشی با نحو محسوسی بیشتر احساس میشه .البته باید چند دفعه امتحان کنی تا به نتیجه برسی .ضمنا باسش در حالت عادی که فرقی با n91 نداره .بعدش هم ما 2543214 مدل گوشی سونی اریکسون داریم .کدومش مد نظرتونه؟؟؟!!!!!
Ahmadreza_b
27 December 2007, 06:02 PM
من هم با هدفون 3250 و هم 5700 و هم N91 آهنگای یکسان گوش کردم و تو گوشم هم کامل فرو نکردم ولی N91 از باس بهتری برخوردار بود و صداشم کلاً بلندتر بود.
و در مورد سونی اریکسون مگه بیش از یک نوع گوشی مخروطی داره؟
اگه میخواین کیفیت واقعی را احساس کنید یک گوشی مخروطی Creative تهیه کنید اونوقت میتونید از صدا لذت ببرید هم جنسش توپه هم کیفیتش.
mr.soheil
30 December 2007, 01:39 PM
سلام. گوشي من در روز يه بار بعضي وقتها هم دو بار خود به خود خاموش و روشن ميشه. كسي ميتونه به من بگه مشكلش از چيه و راه حلش چيه و اينكه چه كارايي باعث ميشه اين اتفاق بيفته؟ ممنون ميشم اگه كسي كمكم كنه...
mea2002
30 December 2007, 03:32 PM
ميخواستم بپرسم بيشترين ظرفيت مموري كارتي كه اين گوشي ساپورت ميكند چقدراست؟چون در برخي از مشخصات اين گوشي اين ظرفيت 2گيگا بايت و در بعضي جاها 4 گيگا بايت ذكر شده است.قيمت مموري كارت micro sdبا كيفيت در اندازه هاي 2 و 4 گيگا بايت چقدر است؟با تشكر:icon_surp
Ahmadreza_b
30 December 2007, 05:14 PM
ميخواستم بپرسم بيشترين ظرفيت مموري كارتي كه اين گوشي ساپورت ميكند چقدراست؟چون در برخي از مشخصات اين گوشي اين ظرفيت 2گيگا بايت و در بعضي جاها 4 گيگا بايت ذكر شده است.قيمت مموري كارت micro sdبا كيفيت در اندازه هاي 2 و 4 گيگا بايت چقدر است؟با تشكر:icon_surp
بیشترین مقدار رم برای این گوشی 2 گیگابایته.من هم تاحالا تو هیچ سایت معتبری 4 گیگ را ندیدم. البته ممکنه 4 گیگا را هم ساپورت کنه ولی با مشکل مواجه بشه مثلا افت شدید سرعت یا قفل کردن های پشت سرهم.
قیمت مموری 2 هم باید حدود 20 هزار تومان باشه البته در مارکهای مختلف این قیمت یکی دو هزار تومان بالا پایین داره.
Ahmadreza_b
30 December 2007, 05:25 PM
سلام. گوشي من در روز يه بار بعضي وقتها هم دو بار خود به خود خاموش و روشن ميشه. كسي ميتونه به من بگه مشكلش از چيه و راه حلش چيه و اينكه چه كارايي باعث ميشه اين اتفاق بيفته؟ ممنون ميشم اگه كسي كمكم كنه...
ممکنه برنامه ای نصب کرده باشید که با گوشی سازگار نباشه و یا اینکه گوشی شما به ویروس آلوده باشه البته اینا مشکلاتین که به نظر من میرسه ممکنه هیچ کدوم هم صحیح نباشه.
برای اینکه خیالتون از بابت مورد ویروس راحت بشه بهتره که ابتدا یک آنتی ویروس نصب کنید و برای حل مشکل اول حذف برنامه ای که حدس میزنید ایجاد اختلال میکنه و در صورتی که درست نشد مستر ریست که در اکثر قریب به اتفاق موارد مشکل با مستر ریست حل خواهد شد.
Farzad_j
30 December 2007, 07:41 PM
در اینطور موارد بهترین کار کمک از سایت رسمی سازنده است.
Memory functions
hot swappable microSD memory card slot for up to 4 GB of expanded memory
http://europe.nokia.com/A4382129
dr_mehry
30 December 2007, 08:00 PM
مموری ساپورت 6630 هم 512 ذکر شده بود ولی من با 1 گیگ هم براحتی باهاش کار میکردم .مموریم هم تا 850 پر بود فکر نکنک با این سی پی یو 5700 تا 4 گیگ مشکل داشته باشه
homan66
30 December 2007, 08:45 PM
آیا این گوشی قابلیت مودم شدن را داره
اگه لطف کنید بگید کدام یک از گوشی های نوکیا قابلیت مودم شدن را دارند ممنون میشم
f_a_r_i_d
1 January 2008, 01:14 AM
قیمت 2 گیگ مارک trans card 23 تومن هست
و این گوشی مودم هم میشه
4 گیگ هم راحت ساپورت میکنه(امتحان شده)
mr.soheil
1 January 2008, 08:08 PM
از دوستان كسي برنامه call record امتحان شده داره كه صداي بوق نداشته باشه؟ اگه لطف كنيد لينك دانلود بديد ممنون ميشم.
Ahmadreza_b
1 January 2008, 10:00 PM
از دوستان كسي برنامه call record امتحان شده داره كه صداي بوق نداشته باشه؟ اگه لطف كنيد لينك دانلود بديد ممنون ميشم.
Live PVR برنامه خوبی برای این کار هست که علاوه بر ضبظ مکالمات تلفنی قابلیت ضبط خبرنگاری را هم داره. لینک دانلود هم یادم نیست اما فکر کنم تو همین سایت بود.
mr.soheil
3 January 2008, 06:01 PM
دوست عزيز برنامه live pvr را از چند جا دانلود كردم ولي همه تاريخ مصرفشون گذشته بود. بقيه دوستان اگه call recorder بدون صداي بوق سراغ دارن كه كار بده ممنون ميشم اگه لطف كنن معرفي كنن يا لينك واسه دانلود بدن.
Researcher
4 January 2008, 01:25 AM
یه بار مستر ریست کن ببین چی میشه .
امیدوارم مشکل گوشیه شما سخت افزاری نباشه . این مورد رو تو یه N93 مشاهده کردم که بعداً فهمیدیم مشکل از فلتش بوده ...
mr.soheil
4 January 2008, 11:34 PM
ميشه بگيد واسه مستر ريست كردن گوشيم بايد چه كار كنم؟
يه سوال ديگه هم داشتم. بعد از مستر ريست چه چيزايي از روي فون مموري پاك ميشه و چه چيزايي از روي مموري كارت؟
يه دونه عكس به اسم shutin down display.gif روي مموري كارت من به طور خود به خود اومده. اين چيه؟ ويروسه؟ چه كار كنم باهاش؟
Researcher
5 January 2008, 01:35 AM
فلش دستی کن :
اول گوشیو خاموش کنید ... بعدش : کلیدهای * و 3 و سبز (Call) و Power (دکمه خاموش و روشن کردن) رو همزمان با هم نگه دارید و تا زمانی که گوشی کامل بالا نیومد (تا جایی که اسم شهر رو از شما می پرسه) این دکمه هارو ول نکنید . می تونید از یکی کمک بگیرید تا راحتتر انجام بدید .
با این کد هم مستر ریست میشه : #7370#*
با این کار تمام مسیجها ، دفترچه تلفن و برنامه هایی که روی گوشی نصب شدن پاک میشه .
smtm
6 January 2008, 09:18 PM
و 74.6 مگابایت حجم داره
من چند ماهه این گوشی رو دارم هم فارسی و هم فوق العاده کار میکنه
سوال من اینه که اگه آپ دیتش کنم فارسی باقی میمونه یا نه چون خیلی برام مهمه که فارسی باشه
نکته دیگه اینکه آیا اصلا این کار رو توصیه میکنید یا نه ؟
ضمنا برای آپدیت هم مشکلی ندارم و الان آماده ام
با تشکر فراوان از مدیر و اعضای خوب سایت
arash banikarim
7 January 2008, 09:51 AM
یه بار مستر ریست کن ببین چی میشه .
امیدوارم مشکل گوشیه شما سخت افزاری نباشه . این مورد رو تو یه N93 مشاهده کردم که بعداً فهمیدیم مشکل از فلتش بوده ...
ان70 منم عین این مشکلو داره .با10 ها بار اپدیت و فلش هم درست نشد!!!
مشکلش چیه ؟فلت دیگه چیه؟؟
mr.soheil
7 January 2008, 02:00 PM
من فكر مي كنم كه اين مشكل روشن و خاموش شدن گوشي به خاطر يه ويروسه كه توسط هيچ انتي ويروسي شناسايي نميشه. گوشي من تا حالا فقط توي يه حالت خاموش شده اون هم موقعيه كه دارم مسيج send ميكنم. دقيقا بعد از زدن كلمه send خاموش ميشه!!!! البته نظم خاصي نداره.
Researcher
7 January 2008, 04:53 PM
من فكر مي كنم كه اين مشكل روشن و خاموش شدن گوشي به خاطر يه ويروسه كه توسط هيچ انتي ويروسي شناسايي نميشه. گوشي من تا حالا فقط توي يه حالت خاموش شده اون هم موقعيه كه دارم مسيج send ميكنم. دقيقا بعد از زدن كلمه send خاموش ميشه!!!! البته نظم خاصي نداره.
ممکنه از هر چیزی باشه...اما اگه شما گوشیو فلش و یا مستر ریست کرده باشید ؛ دیگه ویروسی توش نمی مونه که بخواد باعث این مشکلات بشه !
ان70 منم عین این مشکلو داره .با10 ها بار اپدیت و فلش هم درست نشد!!!
مشکلش چیه ؟فلت دیگه چیه؟؟
فلت در اصطلاحه تعمیرکارا به کابل و اجزای پیرامونش گفته میشه که از برد گوشی به صفحه نمایش وصل میشه و زمانی که اتفاقی براش بیفته ، ارتباط بین پردازنده و صفحه نمایش قطع میشه و عملاً تو صفحه نمایش چیزی برای مشاهده وجود نداره . گاهی باعث خاموش شدن گوشی میشه و گاهی هم خاموش نمیشه بلکه شما فکر میکنی خاموش شده . یعنی فقط تصویر ندارید اما گوشی روشنه .
معمولاً تو هر گوشی ای این اتفاق نمیفته..معمولاً فقط تو گوشیهایی که حالت کشوئی ، تاشو و چرخشی دارن بیشتر آسیب پذیره .
mea2002
16 January 2008, 01:40 PM
سلام-دوستاني كه به دنبال چگونگي تعويض قاب نوكيا 5700 بودند.ميتوانند فايل زير را دانلود كنند.در اين فايل ويديويي بطور كامل نحوه مونتاژ و دمونتاژ نوكيا 5700 بطور كامل آموزش داده ميشود.
http://rapidshare.com/files/58155616/5700_Assemble_And_Disassembly_Videos.rar
Empress
20 January 2008, 01:40 AM
در خواست کمک 5700 من روشن نمیشه
من دیروز نرم افزار رادیو اینترنتی برای ان 95 نصب کردم و کار کرد اما امروز نرم افزار ان 91 نصب کردم گوشیم هنک کرد خاموش نمیشد مجبور شدم باطری در بیارم
وقتی که باطری رو جازدم و گوشی روشن کردم نوکیا نوشت و صفحه سیاه شد 3 بار خاموش روشن شد
حالا باید چه کار کنم ؟
ترو خدا کمکم کنید http://forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive%20%2840%29.gif
با فلش درست میشه؟
safe mode نداره ؟
Researcher
22 January 2008, 01:31 AM
در خواست کمک 5700 من روشن نمیشه
من دیروز نرم افزار رادیو اینترنتی برای ان 95 نصب کردم و کار کرد اما امروز نرم افزار ان 91 نصب کردم گوشیم هنک کرد خاموش نمیشد مجبور شدم باطری در بیارم
وقتی که باطری رو جازدم و گوشی روشن کردم نوکیا نوشت و صفحه سیاه شد 3 بار خاموش روشن شد
حالا باید چه کار کنم ؟
ترو خدا کمکم کنید http://forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive%20%2840%29.gif
با فلش درست میشه؟
safe mode نداره ؟
اگه هنوز مشکلتون حل نشده...اگه می تونید با این کد مستر ریستش کنید : #7370#*
اگه اصلاً بالا نمیاد ، با همون روشی که تو چند پست بالاتر گفتم ریست کنید .
f_a_r_i_d
2 February 2008, 08:14 PM
سلام-دوستاني كه به دنبال چگونگي تعويض قاب نوكيا 5700 بودند.ميتوانند فايل زير را دانلود كنند.در اين فايل ويديويي بطور كامل نحوه مونتاژ و دمونتاژ نوكيا 5700 بطور كامل آموزش داده ميشود.
42 مگ یه کم آدم زورش میاد با adsl چه برسه به کسایی که dial up دارن
اگه میشه 3gpش کنی یه دنیا ممنونت میشم
Empress
9 February 2008, 08:41 PM
سلام. یه برنامه میخوام که بشه منوی گوشی رو فارسی کرد. می خواستم توی تالار سیمبین سری 60 ادیشن سوم بذارم که اون تالار قفل شده بود. ممنون میشم اگه زود تر این برنامه رو برام بذارید چون برای کسی می خوام که خیلی عجله داره.
tbooti
17 February 2008, 03:41 AM
امروز كه گوشيمو زدم به شارژ روش نوشت charging بعد باتريشم شروع به بالا پايين رفتن كرد... يني خير سرش داره شارژ ميشه، ولي شارژ نشد!! بعد چند ساعت كه شارژرو كندم يه دونه خط باطريش بيشتر پر نشده بود همش هم اخطار كم بودن باتري ميداد.اول فكر كردم شايد شارژ شده ولي درست نشون نميده اما بعد از يه ربع كار كردن اون يه خط باتريشم تموم شد. هر كاري به ذهنم ميرسيد كردم ولي نشد.
ممكنه يه شبه باتريش خراب بشه... ( تا ديروز عالي كار مي كرد)
به نظر شما مشكل چيه؟
tbooti
17 February 2008, 03:46 AM
امروز كه گوشيمو زدم به شارژ روش نوشت charging بعد باتريشم شروع به بالا پايين رفتن كرد... يني خير سرش داره شارژ ميشه، ولي شارژ نشد!! بعد چند ساعت كه شارژرو كندم يه دونه خط باطريش بيشتر پر نشده بود همش هم اخطار كم بودن باتري ميداد.اول فكر كردم شايد شارژ شده ولي درست نشون نميده اما بعد از يه ربع كار كردن اون يه خط باتريشم تموم شد. هر كاري به ذهنم ميرسيد كردم ولي نشد.
به نظر شما مشكل چيه؟
f_a_r_i_d
20 February 2008, 10:43 PM
به نظر شما مشكل چيه؟
گوشیت زمین نخورده؟
moderator
26 February 2008, 12:50 AM
دوست عزيز آي سي شارژش رفته هوا...
oscar pangoosi
9 March 2008, 09:18 PM
سلام دوستان
گوشی من قرمز هستش
کم کم داره سیاه میشه !
با اب لکه هاش پاک نشد
با چی باید پاکش کنم؟
f_a_r_i_d
19 March 2008, 02:08 AM
خیلی باحاله
هر کس 5700 داره حتما باید ببینه
Empress
19 March 2008, 01:54 PM
من نتونستم دانلود کنم. میشه لینک جدیدشو بذارید؟؟
samuraii40
19 March 2008, 06:42 PM
من نتونستم دانلود کنم. میشه لینک جدیدشو بذارید؟؟
لینک مشگلی نداره تست شد.
f_a_r_i_d
10 April 2008, 12:46 AM
این قابهای مشکی خیلی قشنگ هستند
در اولین فرصت میرم می خرم
نظرتون چیه؟
http://www.upload2world.com/pic84/upload2world_1b70d.jpg (http://www.upload2world.com)
:
http://www.upload2world.com/pic84/upload2world_5e3fc.jpg (http://www.upload2world.com)
f_a_r_i_d
10 April 2008, 12:48 AM
سلام دوستان
گوشی من قرمز هستش
کم کم داره سیاه میشه !
با اب لکه هاش پاک نشد
با چی باید پاکش کنم؟
میتونی قسمت های قرمز رنگشو عوض کنی
Empress
10 April 2008, 02:43 AM
وقتی که خریدید، لطفا بگید از کجا خریدید و قیمتش رو هم بگید.
ضمنا من هنوز میترسم به قاب گوشیم دست بزنم. چون تا حالا چند نفری رو دیدم که موقع عوض کردن قاب، پین ها رو شکوندن و خوب قاب اصلی دیگه قابل استفاده نبوده.
sor0ush
22 April 2008, 05:27 AM
یه سوال دارم
کسایی که 5700 دارن در قسمت New Text Message وقتی دارن مسیج تایپ میکنن یه خطی هست که خاموش روشن میشه مشکیه (موقع تایپ توی کامپیوترم هست که مشخص میکنه کجای نوشته هستین ) اون خط توی تمامی تم ها برای من مشکی هستش حتی اگه عکس پشت زمینه یا تم هم مشکی باشه اون وقت این خط دیده نمیشه
مال شما هم اینجوریه؟ اگه اینجوری نیست پروداکت کد گوشیتون رو بگذارین! (به همراه ورژن گوشی)
توی گوشی شما هم بعضی از آیکون های فلدر های درون منو هم غیر قابل تغییره ؟ مثل فلدر WEB ؟ اگه نه لطفا پروداکت کد گوشی رو بگین! (به همراه ورژن گوشی)
amirinline
4 May 2008, 02:19 PM
این قابهای مشکی خیلی قشنگ هستند
در اولین فرصت میرم می خرم
نظرتون چیه؟
http://www.upload2world.com/pic84/upload2world_1b70d.jpg (http://www.upload2world.com)
:
http://www.upload2world.com/pic84/upload2world_5e3fc.jpg (http://www.upload2world.com)
سلام دوست عزیز اگر قاب جدید گرفتی ،لطفا قیمت و محل فروشش رو هم اعلام فرمائید ،ممنون.
nakisa
11 May 2008, 02:47 AM
با سلام
داداش منم اين گوشي رو تازه خريده
نه منو فارسي داره و نه ميشه اس ام اس فارسي تايپ كرد و فرستاد!!!
آيا برنامه اي وجود داره كه رو اين گوشي نصب كنيم و اس ام اس فارسي تايپ كنيم و بفرستيم؟؟؟
Ahmadreza_b
13 May 2008, 11:25 AM
براي اين كار شما بايد گوشيتون را با پروداكت كد فارسي آپديت نماييد تا هم SMS فارسي بتونيد ارسال كنيد و هم منوهاي گوشي شما فارسي شود.
mashhadkhafan
19 May 2008, 08:16 PM
سلام
منم 5700 دارم خيلي ازش راضيم ولي 2 مشكل دارم يكي اينكه قسمت زيرش كمي لق ميزنه و دوم اي