View Full Version : پارتیشن بندی هارد لپتاپ
Malkemid
9 July 2007, 03:16 PM
سلام
می خوام هارد یه لپتاپ سونی رو پارتیشن بندی کنم چون فقط 1 درایو داره.لم خاصی داره؟
از partition magic استفاده کردم ولی ارور داد...چکار کنم؟:icon_ques
smojtaba_akbari
9 July 2007, 06:25 PM
چه errorی داده ؟ من لپ تاپ خودم رو با پارتیشن مجیک پارتیشن بندی کردم. هیچ مشکلس هم پیش نیومد.
smail
9 July 2007, 06:31 PM
درايوي كه در آن ويندوز است نميتوان split كرد
بهترين راه گرفتن بك آپ از ويندوز است با نورتون گوست بر روي dvdيا cd و بعد فرمت كردن و split كردن و ريختن بك آپ سر جاش
cotgnx
9 July 2007, 08:53 PM
درايوي كه در آن ويندوز است نميتوان split كرد
بهترين راه گرفتن بك آپ از ويندوز است با نورتون گوست بر روي dvdيا cd و بعد فرمت كردن و split كردن و ريختن بك آپ سر جاش
با partition magic میشه درایوی که ویندوز توش هست رو split کرد و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد
ATOS
9 July 2007, 09:19 PM
سلام
می خوام هارد یه لپتاپ سونی رو پارتیشن بندی کنم چون فقط 1 درایو داره.لم خاصی داره؟
از partition magic استفاده کردم ولی ارور داد...چکار کنم؟:icon_ques
سعی کنبد موقع کار با این برنامه هر عملیات رو در مرحله جدا انجام بدید و چند کار رو با هم Apply نکنید:icon_evil
برای ایجاد درایو جدید نیازی به Split کردن ندارید:icon_surpکافیه یک درایو جدید ایجاد کنید و در قسمتی که ازتون سوال میکنه از فضایی برای ایجاد درایو جدید استفاده کنه ، درایو C رو تیک بزنید:icon_cool
Malkemid
10 July 2007, 02:18 AM
یعنی با همون پارتیشن مجیک می شه؟یه قسمت از درایو رو با * نشون داده...اون چیه؟
Malkemid
10 July 2007, 01:29 PM
مشکل حل شد...از یه index ایراد می گرفت که حذفش کردم درست شد.
منتها مشکل الان اینه که درایوهای جدید که ساخته شده بعد از دی وی دی قرار گرفته...مثلا دی وی دی شده E...اونها شدن F ,G ...نمیشه عوضشون کرذ؟
یه چیز دیگه اینکه هارد من اسما 120 هست ولی 105 تا دارم...یکم مقدار کم بودنش زیاد نیست؟
در مورد اون قسمت * که گفتم چیه؟
lvloh3nn
12 July 2007, 10:53 AM
براي تغيير نام درايو ميتونيد روي my computer راست كليك كنيد و از قسمت Manage گزينه Disk management رو انتخاب كنيد
اونجا ميتونيد درايو لتر ها رو عوض كنيد
در ضمن اگر نميشه جاي سي دي قرار بديد اول سي دي رو Remove كنيد تا حرف مربوط به اون باز بشه و بعد از درست شدن نام درايوها سي دي رو addكنيد
كه اين كار نياز به درايور نداره و خود ويندوز سي دي رو ميشناسه
NEC
12 July 2007, 11:57 AM
چرا راخت fdisk نمی کنین ؟
Malkemid
12 July 2007, 02:39 PM
براي تغيير نام درايو ميتونيد روي my computer راست كليك كنيد و از قسمت Manage گزينه Disk management رو انتخاب كنيد
اونجا ميتونيد درايو لتر ها رو عوض كنيد
در ضمن اگر نميشه جاي سي دي قرار بديد اول سي دي رو Remove كنيد تا حرف مربوط به اون باز بشه و بعد از درست شدن نام درايوها سي دي رو addكنيد
كه اين كار نياز به درايور نداره و خود ويندوز سي دي رو ميشناسه
سی دی رو چجوری remove کنم؟
smail
12 July 2007, 03:16 PM
ميتوانيد در mange كامپيوتر قسمتDisk Management نام درايو را عوض كنيد يا آنرا remove كنيد
Malkemid
12 July 2007, 04:29 PM
مرسی از همه دوستان...مشکلم حل شد.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.