PDA

View Full Version : عدم پاسخگویی شرکت های تولید کننده خودرو!

arman1356
9 July 2007, 01:34 PM
از دوستانی به هر نوعی از قیمت های محصولات ایران خودرو ( مخصوصا" ) و خدمات بعد از فروش آنها نا رضایتی دارند ، سری به این لینک
[Only registered and activated users can see links] بزنند تا شاید خدایی نکرده:icon_razz بعضی ها :icon_bigg شنیدن که ای بابا مصرف کننده ها *** ( بلانسبت همه ) نیستند :icon_roll

z_qz54
9 July 2007, 11:24 PM
پیشاپیش از تمام دوستان تقاضا دارم که از بحث های بیمورد و توهین به شرکت ها پرهیز کنند چون نهایتش به قفل شدن تاپیک ختم میشه!
عنوان تاپیک شما به عدم پاسخگویی شرکت های تولید کننده تغییر کرد و به بحث های کلی منتقل شد تا در مورد مسائل کلی بحث بشه.

به نظر من تا وقتی که مشتری برای محصول باشه یعنی شرکت ها انحصاری باشند؛نمیشه کاری کرد و باید سوخت و ساخت!
شما 12 میلیون پول دارید و میخواهید خودرو خریداری کنید،به غیر از محصولات ایرانی چه چیزی میتونید بخرید؟
وقتی توی این رده قیمت یک شرکت خاص مثل ایرانخودرو بازار رو به دست میگیره طوری که 5-6 محصول برای این قیمت داره؛انتخاب شما چی میتونه باشه؟
از شرکت های دیگه 2-3 تا ماشین بیشتر نمیمونه!
پس بازاری که دست مشتری نیست،در خدمات پس از فروش هم از دست مشتری خارج خواهد شد!!

arman1356
10 July 2007, 06:32 PM
پیشاپیش از تمام دوستان تقاضا دارم که از بحث های بیمورد و توهین به شرکت ها پرهیز کنند چون نهایتش به قفل شدن تاپیک ختم میشه!
عنوان تاپیک شما به عدم پاسخگویی شرکت های تولید کننده تغییر کرد و به بحث های کلی منتقل شد تا در مورد مسائل کلی بحث بشه.

به نظر من تا وقتی که مشتری برای محصول باشه یعنی شرکت ها انحصاری باشند؛نمیشه کاری کرد و باید سوخت و ساخت!
شما 12 میلیون پول دارید و میخواهید خودرو خریداری کنید،به غیر از محصولات ایرانی چه چیزی میتونید بخرید؟
وقتی توی این رده قیمت یک شرکت خاص مثل ایرانخودرو بازار رو به دست میگیره طوری که 5-6 محصول برای این قیمت داره؛انتخاب شما چی میتونه باشه؟

شما که خودت اینقدر از انحصار ناراحت هستی چرا انحصاری عمل می کنی ؟؟:icon_bigg
بهتر بود اول این اعتراض رو می خوندی بعد انتقال می دادی:icon_roll
بعدش چرا باید اجازه بدیم تا چند تا شرکت شکم گنده تنبل با ایجاد رانت فضای رقابتی را به دست خودشان بگیرند و بین خود تقسیم کنند و هر چی می خواهند سر ملت بیاورند .
من به دنبال این نیستم که بخوام 18 میلیون پول بدم و تویوتا کمر ی سوار شم . و 700 هزار نفر در ایران بیکار بشن . اعتراض من به این هست که چرا و چرا و چرا باید یک شرکت خودرو سازی خیلی بیشتر از عرف های بین المللی کسب سود خالص کند و آخرش هم با کمبود نقدینه گی مواجهه شود ؟؟؟؟!!!!:icon_idea
این نشانگر عدم مدیریت صحیح و بالا بودن میزان هزینه های غیر موجهه است . برای مثال شما همین اپراتور دوم تلفن همراه را ببیندید که اپراتور دولتی چه بلایی بر سرش می آورد ! خدماتی را خودش نمی تواند ارائه دهد برای دیگران هم محدود می کند . چون بازار را از دست خواهد داد.
حالا خودتان می دانید ، یا این تایپیک را بر می گردانید یا همانند آن اعتراض برای شما هم اعتراضی با عنوان لابی شرکتهای خودرو ساز با فروم فالس درست می کنم :icon_arro :icon_razz
در

YasharX
10 July 2007, 07:56 PM

اساسی ترین مشکل این هست که خود ملت و مردم با خرید تولیدات آشغال داخلی حمایت میکنن ، اگر مردم تولیدات داخل را نخرن و تولیداتشون رو دستشون باد کنه انوقت هست که ماشین و درب منزل میارن تحویل میدن و مثل خارج ماشین از دم قسط با بهره 4 درصد ، نه اینکه 405 که آتیش میگیره ولی ملت هنوز دارن تهیه می کنن از 6 ماه پیش نیروی انتظامی یک ماه یک ماه داره بهشون فرصت میده که درست کنن و همش داره تمدید میکنه ( چون به نعفشونه )
ولی همین امروز تو رادیو شنیدم که تو یزد یه 405 اتیش گرفته و طرف 2 بار هم فراخوان برده و در آخر این بلا سرش اومده
آخه چرا ؟ 12 - 13 سال واردات ماشین ممنوع بود که مثلا ایران تولید کننده شه ولی در عمل 12 سال که جیبه یک عده پر داره میشه و در آخر ماشین دهه 80 فرانسه با قیمت 3 برابر قیمت واقعی داره تولید میشه و با بدترین کیفیت و ......
ماشینهای خارجی مدلهای 90 تا 95 شرافت دارن به صفر تولیدات داخلی

z_qz54
11 July 2007, 12:38 AM
arman1356 عزیز حد اعتدال خودتون رو رعایت فرمائید!!!!
نوشته شما نشان دهنده شخصیت شماست!
پس مراقب نوع نوشتار و نگارش خود باشید تا...

arman1356
12 July 2007, 01:59 PM
arman1356 عزیز حد اعتدال خودتون رو رعایت فرمائید!!!!
نوشته شما نشان دهنده شخصیت شماست!
پس مراقب نوع نوشتار و نگارش خود باشید تا...

دوست عزیز من به نوع نوشتار خودم کاملا" آگاه هستم و قصد اهانت به شما و سایت محترمتان را هم نداشتم . اما عدم اعتراض ما همواره گامی به عقب و رضایتمندی تلقی شده است.
من از شما مسئول محترم درخواست کردم این اعتراض در جای مناسب قرار دهید تا سایر اعضاء به راحتی به آن دسترسی داشته باشند تا حداقل به پائین بودن کیفیت اعتراض کنند .

z_qz54
12 July 2007, 04:56 PM
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]عنوان تاپیک شما به عدم پاسخگویی شرکت های تولید کننده تغییر کرد و به بحث های کلی منتقل شد تا در مورد مسائل کلی بحث بشه.!!
معنی این نوشته چیزی جر همان که شما فرمودید نبود و نیست!
موفق باشید

pesaremelli
13 July 2007, 01:35 AM
لطفن این حرفها رو کنار بزارید ما اینجا هستیم تا بحث های علمی کنیم نه اینکه سر جای تاپیک با همدیگه کل کل کنیم
حالا من یه بحثی رو که امروز تو نمایندگی دیدم براتون باز کنم امروز چند تا سمند ال ایکس سال برای تحویل آورده بودند که همشون نوع رینگشون speedline (همون رینگهای قدیمی ال ایکس )بود و این خیلی برام تعجب برانگیز بود چونکه ایرانخودرو حتی توی سایت خودش هم یکی از تغییرات سمند سال رو تغییر نوع رینگها اعلام کرده بود و حالا در کمال بی تفاوتی نسبت به مشتری که با اگاهی از تغییرات اعلام شده ماشین رو ثبت نام کرده ماشین رو با همون رینگهای قدیمی که قول تغییرش داده شده تحویل میده و مشتری بدبخت هم هیچگونه حق اعتراضی نخواهد داشت این یک نمونه از ظلم هاییست که به مشتریان خودروهای ایرانی میشه و مشتری مجبور به پذیرش اونه واقعن هیچ گونه منبعی برای مراجعه و اعلام اعتراض وجود نداره
به نظر شما چرا باید اینجوری باشه ؟
چرا خودروسازهای ما باید هر بلایی دلشون بخواد سر مشتری بیارن ؟
تا کی باید افرادی که کمربند ایمنی میبندند تا جون خودشون رو حفظ کنند قربانی همون کمر بند غیر استاندارد بشن
تا کی باید افراد جامعمون شاهد خودسوزی ماشینشون باشن
تا کی باید ماشین از رده خارج کره ایها که الان هیچکدومشون بدلیل ایمنی پایین حاضر به سوارشدنش نیستند پر تیراژ ترین خودروی ایران باشه و تازه 8000 هزار دلار بفروش برسه
به نظر شما چطور میشه به این این وضعیت پایان داد لطفن در بارش فکر کنید و جواب بدید ایا میشه یه همدلی بین مردم ایجاد بشه که بخوان بطور گسترده به این وضعیت اعتراض کنن

arman1356
14 July 2007, 04:28 AM
عدم کیفیت لازم برای خودروها ، علیرغم بالا بودن قیمت آنها همواره یکی از مشکلات ما ایرانیان بوده و است .:icon_cry: اما مهمترین مشکل عدم ایمنی مناسب و عدم پاسخگویی شرکتهای مونتاژ کار داخلی ( تولید کننده گان معظم . دامت حفاظاتو ، EPS بالا لازماتو )حتی برای جان سرنشینان خودرو هاست.هفته گذشته یکی از آشنایان ، به سبب برخورد اتوموبیلش ( پراید ) با یک اسب جان باخت و علت مرگ برخورد سر راننده با ستون کناری درب!!! این انتهای ایمنی است . حالا اگر این دولن محترمه همانطوری که بنزین را برای ملت جیره بندی کرد ، عوارض و حقوق گمرکی لوازم ایمنی ( کمربند های استاندار - کیسه های هوا - ترمز های ABS و.. )را رایگان و نصب آن را در خودروها اجباری می کرد ، تا حالا ما کمتر شاهد یتیم شدن و اسیر شدن بچه های بیگناه می بودیم .
اگر ما در بالا بودن آمار کشته های جاده ای مقام دوم دنیا را داریم ، در آمار تصادفات از برترین ها نیستیم ! اما درصد مرگ و میر های تصادفات بیشتر از سایرن است و آن هم به دلیل عدماستاندارهای لازم ایمنی در ماشین ها و جاده هاست .
امید وارم روزی مردم ما جرات اعتراض کردن را د برابر زورگویی داشته باشند . باز هم از دوستان می خواهم به هر نحوی شده اعتراض خود را به شرکتهای زور گو ، تنبل و بی مسئولیت برسانید.

Senator
9 September 2007, 03:19 AM
با سلام
آقا دمت گرم با اين تاپيك...
ببينيد دوستان اينكه آدم بگه شرايط همينه و بايد سوخت و ساخت به نظر من غلطه! چون هيچ وقت لازم نيست آدم هر چقدر پول داره بيادو به ماشين تبديلش كنه مخصوصا وقتي كه يه لگن از رده خارج داخلي باشه!!!
چون همين باعث شده كه بر عكس جاهاي ديگه دنيا خريدار دنبال فروشنده بگرده و نتيجه بشه ايني كه الان داريم ميبينيم! ومردم بايد پولشونو تازه اونم به صورت نقدي بريزن دور تا آشغال توليد داخل نصيبشون بشه! يعني از ماست كه بر ماست چون اگه خود مردم اين شرايطو به وجود نمي آوردن الان بود كه شركتي مثل ايران خودرو ميومد و ماشيناشو از دم قسط ميداد تازه اونم بدون سود يا با سود فوق العاده كم و اين شكلي نبود كه بخواد واسه مردم تاقچه بالا بزاره و منت محصولات مزخرفشو سر مردم بزاره! مثل همون شرايطي كه در كشورهاي ديگه هست و شما ميتونيد مثلا cls350 با ده تومن پيشو ماهي 250يورو بخريد! گرچه به نظر من تقصير مردم نيستو قضيه از يه جاي ديگه ...شما ببييد ما داريم تو مملكتي زندگي ميكنيم كه تا چندين سال پيش پيكان ماشين اول و لوكسش بود!خوب پس مردم حق دارن با ديدن ماشيني مثل سمند يا پارس به وجد بيان و ماشيناي وارداتي 30-40تومني در حكم slrو lamborghiniبدونن!در حالي كه به گفته ي خيلي از دوستان عضو در سايت بيشتر اينا دست هندي و پاكستانيه...
از مديران محترم سايت خواهش ميكنم كه لطفا مطلبو ويرايش نكنن چون منظور و مفهوم جمله تغيير ميكنه! چون اين اتفاق قبلا واسم افتاده!
با تشكر از همه...

shahram2006_m
9 September 2007, 10:49 AM
دوستان لطفا بحث هاي سياسي رو وارد موضوع نكنيد.

Senator
16 September 2007, 08:47 PM
اينو ببينيد: [Only registered and activated users can see links]

داداش چرا بت بر ميخوره تاپيكو قفل ميكني!!خودتم حتما جزيي از اونا هستي!

حالا فقط همين يه مطلب تو اين سايت غير علمي بود!
واقعا متاسفم ....