View Full Version : تفاوت TABLET PCوLAPTOP
GHAHRAMAN
7 July 2007, 04:49 AM
دوستان یک مقدار در مورد تفاوت های لپ تاپ و تبلت پی سی در صورت امکان اطلاعات می خواستم
ایا تفاوتشون فقط در اینه که تبلت پی سی قابلیت چرخش ال سی دی داره و لپ تاپ فاقد امکان هستش یا تفاوت دیگه ای هم دارن؟
mohammad_zhyan
11 July 2007, 08:24 PM
البته تابلت پی سی ها یک مداد لیزری هم دارند
کسی میدونه ویندوزش را چطوری میشه یافت ؟
من یکی نیاز دارم .
d@nial
11 July 2007, 11:25 PM
تفاوت خاصی ندارن، همون قابلیت Tabletبودنه
البته رو لپتاپهای tablet سیستم عامل مخصوص نصب میشه
Glimpser
12 July 2007, 12:42 AM
تابلت ها معمولا تاچ اسکرین هستند و قلم دارند ضمنا توانایی ساعت کار بیشتری هم دارند فکر کنم سیستم عامل مخصوص بخود دارن
GHAHRAMAN
12 July 2007, 01:29 AM
منظور شما از tablet بودن چیه؟
فرقه عمده تاچ اسکرین بودن و امکان نوشتن با قلم هست
متخصص
12 July 2007, 11:46 AM
تفاوت Tablet با Laptop
1- در TabletPc از سیستم عامل Windows xp TabletPC edition 2005 استفاده می شود که دقیقا همان XP است باضافه ی امکانات تشخیص دستخط و تشخیص صدا و حرکت ماوس با قلم
2- صفحه TabletPC الزاما Finger Tuch نیست اما الزاما به قلم مخصوص حساس است
3- TabletPc ها الزاما مانند Laptopها نیستند –می توانند بدون کی برد باشند و شاید هم صرفا یک LCD بزرگ باشند و سی درایو و....نداشته باشند ولی در بازار ایران بیشتر با قابلیت Laptop موجود است
4- در TabletPc با استفاده از قلم کارهای زیادی می توانید انجام دهید.از جمله نوشتن جزوه در سر کلاس ضبط صدای استاد و ضمیمه کردن صدا به شکل و دیاگرامی که استاد کشیده است و.......
موفق باشید
mohammad_zhyan
12 July 2007, 07:50 PM
سلام متخصص جان
برای نوشتن با مداد به صورت handwriting recognation فارسی ساپورت نمیشه !
میشه یک نرم افزار براش معرفی کنی ؟
I.R.C
12 July 2007, 08:36 PM
سلام آقا پیام .
یه تابلت پی سی خوب با امکانات بالا میشه معرفی کنید آخه چندوقته که دودلم لپتاپ بگیرم یا تابلت پی سی . البته چندتا توشیبا رو معرفی کردند اما از لپتاپهای توشیبا خوشم نیومد . خیلی دنگو فنگ داشت . گفتم شاید تابلتهاشم اینطوری باشه .
متخصص
13 July 2007, 05:25 PM
سلام متخصص جان
سلام محمد جان
تا حالا نرم افزاری نتوانستم برایش پیدا کنم ( جهت تشخیص دستخط فارسی )
اگر موردی پیدا کردم حتما به دوستان معرفی می نمایم
متخصص
13 July 2007, 05:38 PM
سلام آقا پیام .
یه تابلت پی سی خوب با امکانات بالا میشه معرفی کنید آخه چندوقته که دودلم لپتاپ بگیرم یا تابلت پی سی . البته چندتا توشیبا رو معرفی کردند اما از لپتاپهای توشیبا خوشم نیومد . خیلی دنگو فنگ داشت . گفتم شاید تابلتهاشم اینطوری باشه .
سلام دوست قدیمی
حال شما؟
دراین مورد باید تحقی بیشتری نمایید بنده صرفا از طریق اینترنت پس از تحقیق زیاد با توجه به چند عامل در سال 2004 یک TabletPC از آمریکا خریداری نمودم که پس از رسیدن به دستم دیدم Made in China بود (Averatec C3500) گرچه از برخی جهات بسیار مناسب است اما توصیه من این است که حتما اول Review ها را بررسی و سپس از نزدیک ببینید وبعد اقدام به خرید نمایید.
در حال حاضر آخرین ورژن سیستم عامل TabletPc همان Windows Xp TabletPC editin 2005 است.
موفق باشید:icon_cool
I.R.C
14 July 2007, 02:33 AM
سلام متخصص جان
چند وقت پیش ( یعنی خیلی چند وقت پیش ) تلویزیون ایران در اخبارش از تولید نرم افزار تشخیص دست خط فارسی خبر داده بود ، البته نه تولید در سطح انبوه بلکه منظورم اینه که همچین چیزی ساخته شده . هنوزم تصویر اون گزارش تو ذهنمه :icon_arro . البته ساختن همچین نرم افزاری خیلی سخته احتمالا با قیمت و کپی رایتهای خفن :icon_arro و اونم به تعداد کم تو بازار و البته قیمت بالا بتونید پیدا کنید .
GHAHRAMAN
15 July 2007, 02:04 AM
این تاپیک تبدیل شد به تاپیک معرفی تابلت پی سی!
اگر من همین مورد رو توی تاپیک دیگه ای می نوشتم پستم پاک می شد و یه اخطار هم می گرفتم چون تجربه این نوع موارد رو داشتم.
متخصص
21 July 2007, 03:52 PM
این تاپیک تبدیل شد به تاپیک معرفی تابلت پی سی!
اگر من همین مورد رو توی تاپیک دیگه ای می نوشتم پستم پاک می شد و یه اخطار هم می گرفتم چون تجربه این نوع موارد رو داشتم.
دوست عزیز
دراین تاپیک دوستانی که علاقه مند هستند تا تفاوتهای بین این دو سری از لپ تاپهارو بررسی نمایند عموما کسانی هستند که در پی خرید یکی از این دو مدل هستند.
در نتیجه ممکن است در بین این راهنماییها چند سوال و جواب در ارتباط اینکه کدام مارک ویا کدام مدل بهتر است نیز هم مطرح شود.دراین مورد شاید جالب نباشد که به ازای یک سوال کوچک تاپیک جدیدی زده شود.توجه نمایید که برخی از تاپیکها بیننده کمی دارند و خرد کردن مطالب آنها زیاد پسندیده نیست.
همین پست بنده هم یکی از پستهایی شد که ارتباط به موضوع کمتر دارد از یکی از مدیران می خواهم پس از چند روز این پست حذف نماید.
با تشکر
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.