PDA

View Full Version : تحویل پرشیای معمولی

siavash8867
4 July 2007, 05:49 PM
سلام دوستان
ما پارسال دی یه پرشیای معمولی نام نویسی کردیم. موعد تحویلش هم تیر ماهه. الان از طریق سایتشون (sales.ikco.com) که پیگیری می کنم، نوشته وضعیت قرارداد= فاکتور شده و مانده حساب مشتری= 0. سند خودرو هم به صورت کامل به نام زده شده و شماره بدنه و بقیه ی اطلاعات به صورت کامل نوشته شده. پلاک ماشین هم تخصیص داده شده یعنی حتی شماره پلاک رو هم نوشته. حالا می خواستم از دوستانی که تا به حال محصولات ایران خودرو به خصوص پرشیای معمولی رو ثبت نام کردن یا اطلاع دارن بپرسم کی ماشین ما رو تحویل میدن؟ ممکنه تاخیر زیادی داشته باشه یا با این مراحلی که طی شده دیگه احتمال تاخیر نداره؟ ممنون میشم راهنماییم کنین. با تشکر، سیاوش

fafal
4 July 2007, 10:41 PM
88362626 تماس بگیر بگو شماره اداره حمل رو میخوام فکر کنم 44504855 باشه بعد اونجا زنگ بزن شماره بدنه رو بده بهت میگه کدوم پارکینگه سندتم توی مرکز فروش ایران خودرو هست اگه تا حالا نمایندگی نیومده باشه

siavash8867
6 July 2007, 11:39 AM
fafal (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=41978) جان دیروز (پنجشنبه) هر چی زنگ زدم به 88362626 وصل نشد، یعنی رفتم تو صف انتظار ولی هر چقدر که منتظر موندم وصل نکردن. احتمالا ساعت کاریشون تموم شده بود. امروزم که جمعه هست نیستن. فردا زنگ میزنم.

راستی کارت سوخت رو که پیگیری میکنم این پیغامو میده: "اطلاعات خودرو به شماره شاسي 707..... و شماره موتور 124........ هنوز براي صدور کارت هوشمند سوخت ارسال نشده است. لطفاً براي کسب اطلاعات بيشتر در هفته‌ آينده از طريق همين سايت پيگيري فرماييد."

این پیغام یعنی چی؟ چقدر دیگه طول میکشه کارت سوخت بیاد؟
این قضیه ی کارت سوخت موقت که میگن برای ماشین های صفر میاد چیه؟ همین کارته یا یه کارت دیگست؟ لطفا اگه اطلاعاتی دارین راهنماییم کنین.

mmf_ie
6 July 2007, 12:24 PM
با سلام
شما باید به اداره خدمات پس از فروش شرکت ایران خودرو واقع در شهرک غرب مراجعه فرمایید.
وشماره بدنه را دریافت وبه واحدی که در طبقه همکف واقع است مراجع وسند ماشین را دریافت
کرده.سپس به کارخانه واقع در جاده کرج رفته ونسبت به تحویل پلاک وماشین اقدام نمایید.

siavash8867
6 July 2007, 01:09 PM
با سلام
شما باید به اداره خدمات پس از فروش شرکت ایران خودرو واقع در شهرک غرب مراجعه فرمایید.
وشماره بدنه را دریافت وبه واحدی که در طبقه همکف واقع است مراجع وسند ماشین را دریافت
کرده.سپس به کارخانه واقع در جاده کرج رفته ونسبت به تحویل پلاک وماشین اقدام نمایید.

مگه هر کی میخواد ماشینشو بگیره این کارها رو باید بکنه؟؟ در ضمن من اصفهانم، نمیتونم این همه راه بیام تهران که...

mmf_ie
6 July 2007, 04:04 PM
اگر کسی بخواهد سریعتر اقدام کند و نخواهد ماشین به نمایندگی تحویل داده شود .
ولی چون شما در شهرستان هستید باید به نمایندگی که ثبت نام کردید مراجع کنید تااز طریق نماینده نمایندگی دنبال کار شما باشند وماشین را به شما تحویل دهند.

siavash8867
7 July 2007, 01:44 AM
fafal (http://phalls.com/vbulletin/member.php?u=41978) و mmf_ie (http://phalls.com/vbulletin/member.php?u=33315) عزیز از راهنماییتون خیلی ممنونم.
لطفا اگه کسی در مورد کارت هوشمند هم اطلاعاتی داره دریغ نکنه. کارت رو ماشین میاد؟ این که میگن موقته یعنی چه جوریه؟

پیمان ق
7 July 2007, 02:09 AM
سلام دوستان
ما پارسال دی یه پرشیای معمولی نام نویسی کردیم. موعد تحویلش هم تیر ماهه. الان از طریق سایتشون (sales.ikco.com) که پیگیری می کنم، نوشته وضعیت قرارداد= فاکتور شده و مانده حساب مشتری= 0. سند خودرو هم به صورت کامل به نام زده شده و شماره بدنه و بقیه ی اطلاعات به صورت کامل نوشته شده. پلاک ماشین هم تخصیص داده شده یعنی حتی شماره پلاک رو هم نوشته. حالا می خواستم از دوستانی که تا به حال محصولات ایران خودرو به خصوص پرشیای معمولی رو ثبت نام کردن یا اطلاع دارن بپرسم کی ماشین ما رو تحویل میدن؟ ممکنه تاخیر زیادی داشته باشه یا با این مراحلی که طی شده دیگه احتمال تاخیر نداره؟ ممنون میشم راهنماییم کنین. با تشکر، سیاوش

معمولاً بعد از فاکتور شد ، (در صورتی که ثبت نام در شهرستان صورت گرفته باشه) در وضعیت قرار داد قید میشه : در حال حمل . که بعد از یک هفته خودرو تحویل داده میشه.

siavash8867
11 July 2007, 07:48 PM
کسی در مورد کارت هوشمند سوخت خودروهای صفر چیزی نمیدونه؟

من نمی فهمم یعنی 1 نفر اینجا پیدا نمیشه جواب این سوالمو بده؟ این سومین باره می پرسم. حداقل از مدیران سایت انتظار دارم جواب بدن.

باتلاق
11 July 2007, 08:33 PM
امروز شنيدم براي خودرو هاي صفر كيلومتر كارت سوخت موقت مدت دار صادر ميشه تا زماني كه كارت اصلي براشن صادر بشه. مشكلي وجود نداره