PDA

View Full Version : بعد از سهمیه بندی بنزین کدام یک از این وسایل نقلیه را ترجیه می دهید؟

far55om
30 June 2007, 09:39 AM
به نام خدا
با سلام
بعد از سهمیه بندی بنزین شما برای کارهای روزمره کدام یک از راهکارهای زیر را ترجیح می دهید؟؟؟

استفاده از خودرو شخصی
استفاده از وسائل نقلیه عمومی
استفاده از دوچرخه

لطفا یک خط هم در مورد انتخابتان بنویسید

far55om
30 June 2007, 11:40 AM
به نام خدا
با سلام
لطفا بگین ماشینتون چی هست و میزان مصرف واقعی بنزینش چطوری ؟؟؟

ماشین من پی کی هست
مصرف بنزینش فکر می کنم 7 در 100 باشه

sogoli
30 June 2007, 02:58 PM
من پراید دارم که قبل از سهمیه بندی صدی 10 میسوزوندکه حالا بعدازسهمیه بندی با تغییر نحوه رانندگی مصرف ماشینم به صدی 8 رسیده...:icon_sad:

rezasmile
30 June 2007, 03:13 PM
من که به گزینه اول رای دادم.ما یه پراید داریم که 100،7 میس وزونه و یه سمند که 100،8 می سوزونه.ولی اگر به گزینه ها اسکیت برد هم اضافه می کردین من حتما به اون رای می دادم.:icon_sad:

El Padrino.
30 June 2007, 06:37 PM
ماتیز توی شهر صدی 5
جاده صدی 3 تا 3.5
آوانته شهر صدی 10
جاده صدی 7.9 با سرعت 110 با سرعت 190 صدی 8.7
من که با همون ماشین می رم ولی ترجیح می دم بیشتر با ماتیز توی شهر برم چون حساب کردم دقیقا همون سهمیه ای که بهم می دن اندازم میشه

kingdariush
30 June 2007, 07:27 PM
گزینه اسب را هم اضافه کنید!

kingdariush
30 June 2007, 07:36 PM
ماتیز توی شهر صدی 5
جاده صدی 3 تا 3.5
آوانته شهر صدی 10
جاده صدی 7.9 با سرعت 110 با سرعت 190 صدی 8.7
من که با همون ماشین می رم ولی ترجیح می دم بیشتر با ماتیز توی شهر برم چون حساب کردم دقیقا همون سهمیه ای که بهم می دن اندازم میشه

آمارتون خیلی خوشبینانست

آوانته شهری حداقل صدی 11 میسوزونه
ماتیز هم خیلی نمیتونه با ام وی ام فرق داشته باشه ام وی ام که شهری صدی 8 میسوزونه . اون آمار جاده صدی 3 هم یک چیزی در حد بهترین خودروهای هیبریدیه! که خیلی بعیده.
این لیست قدیمی الان فکر کنم بیشتر به کار بیاد:

[Only registered and activated users can see links]

نيما 2
30 June 2007, 08:53 PM
من ماشين شخصي رو ترجيح ميدم و بقيه رو به دلايل زير استفاده نمي كنم :

موتور و دوچرخه : چون من ارتوپد هستم و اكثر مشتريام از اين قشر هستن .
وسايل نقليه عمومي : چون براي رفتن به محل كار و يا منزل دسترسي به اون ها ندارم .

hooman62
30 June 2007, 09:58 PM
من که خودم ماشین شخصی ندارم اما با ماشین بابام معمولا رفت وامد میکنیم اون هم گاز سوزه (LPG)
برا همین در رفت و امد من تغییری نمی کنه اما اگرماشین خونه نباشه با مترو چون با ایستگاهش فقط100 متر فاصله داریم اما دوچرخه فقط برا ورزش ساعت 7 عصر عالیه نه برا راه طولانی تا سر کار یا دانشگاه

پیمان ق
1 July 2007, 12:45 AM
من ماشین شخصی رو ترجیح میدم.
دوچرخه که اصلاً ،چون سال قبل یه ماشین زد بهم نه تنها از دوچرخم چیزی نموند بلکه یک ماه پام تو گچ بود.
اتوبوس و مترو هم که فعلاً تبدیل شدن به کارخونه های کنسرو سازی، از یه طرف سالم سوار میشی از طرف دیگه پرس شده پیاده میشی.:icon_surp

GHAHRAMAN
1 July 2007, 03:15 AM
اتوبوس و مترو نمی شه استفاده کرد این دوتا برای قشر کم در آمد و کارگریه در همه جای دنیا نه تنها ایران!
مسیر های شهری هم که اینقد طولانی هستند که امکان استفاده از دوچرخه وجود نداره در ضمن تو ایران فرهنگ استفادشم نیس متاسفانه هر کس به هر دلیلی حتی ورزش و یا توصیه پزشک از دوچرخه استفاده کنه مردم و مخصوصا کسایی که بیرون آدمو می شناسن بد جوری به آدم نگاه می کنن انگار اون فرد مفلسه و نون برا خوردن نداره بدتر این که قبلا ماشین دار بوده باشه!

mmoeimifar
1 July 2007, 03:48 AM
با این کارای اشتباهی که دارن انجام میدن بهتره بریم سراغ همون اسب و الاغ های مامانی خودمون .هم برای جذب توریست خوبه هم هوا آلوده نمیشه و باعث انبساط خاطر کشورهای دیگه هم می شیم
اینا فکر شهرهای دیگه ای که نه مترو دارن نه اتوبوس واحدهم کردن شرکت اتوبوسرانی تو بعضی شهرا تعداد اتوبوس هاشون در حد یک تاکسی سرویسه.
واقعآ فکر مردم بدبختی هم بودن که زندگی شون با پولی میچرخه که از کار مسافر کشی با ماشینشون کسب می کنن
میدونم این صحبت ها با این تایک زیاد هماهنگ نیست ولی دیگه گفتم

shei2nak
1 July 2007, 04:02 AM
سلام
به نظر من موتور گازي يا براوو رو هم اضافه كنيد :icon_razz چون با اين وضع سهميه بندي حتي اين موتور هاي 50سي سي هم كم ميارن:icon_eek: ولي اينها يه نكه قوت دارن كه وقتي بنزين تموم شد ميتونيد با ركابش پا بزنيد و هم ورزش كنيد و هم به اونايي كه ماشينشون وسط خيابون بدون بنزين مونده نيشخندي هم بزنيد:D :icon_mrgr
ماشين هاي cng هم كه تغريبا بايد دورشو خط بكشيد چون اگه دلتون به خودتون نمي سوزه به ما cng دار ها بسوزه كه روزي 1:30 ساعت تو صف گاز هستيم.... :icon_cry:
(اون اقايي كه اين بلا رو سر مردم در اورد خودش كه نمياد تو اين صف هاي طولاني زير افتاب كه ببخشيد سگ تب ميكنه واسته:icon_bigg )

ali_tech
1 July 2007, 10:14 AM
[quote=GHAHRAMAN;385074]اتوبوس و مترو نمی شه استفاده کرد این دوتا برای قشر کم در آمد و کارگریه در همه جای دنیا نه تنها ایران!
quote]

ببخشيد كي گفته كه همه جاي دنيا اينها براي قشر كم درآمده؟ اين تفكريه كه توي كشورهاي جهان سوم وجود داره و افراد استفاده از ماشين شخصي رو تفاخر و استفاده از وسايل نقليه عمومي رو نوعي افت كلاس!! ميدونند! بهتره يك نگاهي به كشور هاي ‍‍ژاپن، آلمان، انگلستان فرانسه و حتي امريكا بندازيد تا اين مساله رو ببينيد.

اتفاقا به نظر من وسايل نقليه عمومي در ايران بهترين راه حله. اتوبوس و مترو كه كاملا ميشه گفت رايگانه. تاكسي و مسافر كش هم نسبت به كشور هاي ديگه قيمت بسيار پاييني داره( حتي با در نظر گرفتن سطح درامدي). كجاي دنيا شما تقريبا در هر ساعتي از شبانه روز در شهري مثل تهران با حداكثر 5000تومان از اين سر شهر به اون سرش ميتونيد بريد؟

من فكر مي كنم بايد ياد بگيريم كه از وسايل نقليه عمومي بيشتر استفاده كنيم(حداقل وقتي كه ميتونيم) هيچكس دوست نداره در شهري پر از سروصدا و آلوده و مهمتر از همه پرترافيك زندگي كنه.

El Padrino.
1 July 2007, 10:54 AM
آمارتون خیلی خوشبینانست

آوانته شهری حداقل صدی 11 میسوزونه
ماتیز هم خیلی نمیتونه با ام وی ام فرق داشته باشه ام وی ام که شهری صدی 8 میسوزونه . اون آمار جاده صدی 3 هم یک چیزی در حد بهترین خودروهای هیبریدیه! که خیلی بعیده.
این لیست قدیمی الان فکر کنم بیشتر به کار بیاد:

راستش ماشین من که توی شهر صدی 10 میسوزه
همین دوشنبه پیش بنزینش کردم کیلومتر و نشانگر سوختش رو صفر کردم و فقط باهاش توی شهر رفتم دیروز که بنزین زدم دقیقا ماشین 50 لیتر گرفت و 500 تا کار کرده بود نمایشگرش هم صدی 10 نشون می داد صدی 11 مال اونایی که دائم در حال شتاب گرفتن هستند
ماتیز موتورش 800 هست و آوانته 2000 چه طور ماتیز می تونه صدی 8 بسوزه و آوانته صدی 11 (از دیدگاه شما)!!!! ماتیز توی شهر صدی 5 می سوزه و توی جاده باسرعت 110 ثابت صدی 3 و منم مدرکم ماتیزیه که زیر پامه !!

kingdariush
2 July 2007, 12:13 AM
راستش ماشین من که توی شهر صدی 10 میسوزه
همین دوشنبه پیش بنزینش کردم کیلومتر و نشانگر سوختش رو صفر کردم و فقط باهاش توی شهر رفتم دیروز که بنزین زدم دقیقا ماشین 50 لیتر گرفت و 500 تا کار کرده بود نمایشگرش هم صدی 10 نشون می داد صدی 11 مال اونایی که دائم در حال شتاب گرفتن هستند
ماتیز موتورش 800 هست و آوانته 2000 چه طور ماتیز می تونه صدی 8 بسوزه و آوانته صدی 11 (از دیدگاه شما)!!!! ماتیز توی شهر صدی 5 می سوزه و توی جاده باسرعت 110 ثابت صدی 3 و منم مدرکم ماتیزیه که زیر پامه !!

تست های مصرف از روی یک استاندارد خاص محاسبه میشوند مقدار مسافت طی شده و مقدار مصرف با دقیقترین ابزارها اندازه گیری میشوند. این که شما بیایید و با درجه های حدودی روی خودروتون و مسیری که باب میلتونه و مسافتی که معلوم نیست چقدر دقیق باشه محاسبه کنید و عدد بدست آمده را هم به نفع کارخانه کرمانخودرو گرد کنید عدد درستی به شما نخواهد داد.
نتایج جدول سازمان بهینه سازی سوخت مسلما بسیار معتبرتر و کاربردی تر از حدسیات و گمانه زنیهای فردی است که حتی ممکنه علاقه یکنفر به یک خودرو اونو تغییر بده هست حتی میزان مصرفی که سازنده ها در تبلیغاتون بیان میکنند هم چندان کاربردی نیست.
در مورد ماتیز هم مطمئنم اشتباه میکنید این خودرو هیبریدی نیست که اینقدر کم مصرف باشه درسته کم مصرفه ولی اغراق نکنید. این لینک رو ببینید.اسمارت کم مصرفترین خودروی تک سوخته جهانه و مسلما ماتیز از این خودروی 700 سی سی مصرف بسیار بیشتری خواهد داشت. من فکر میکنم مصرف ماتیز همون مصرف ام وی ام باشه و در حالت خوشبینانه حداکثر یک لیتر کمتر یعنی هفت و خورده ای.
[Only registered and activated users can see links] da.php
خودروی اسمارت محصول دایملر كرایسلر با مصرف ۷/۴ لیتر در هر ۱۰۰كلیومتر با موتور ۷۰۰سی‌سی سومین خودروی كم مصرف دنیا به شمار می‌رود

El Padrino.
2 July 2007, 01:07 AM
نه خیر کم مصرف ترین خودرو یک نوع تویوتا هست که در سال 2005 معرفی شد که صدی 1 می سوزوند

El Padrino.
3 July 2007, 12:04 PM
تست های مصرف از روی یک استاندارد خاص محاسبه میشوند مقدار مسافت طی شده و مقدار مصرف با دقیقترین ابزارها اندازه گیری میشوند. این که شما بیایید و با درجه های حدودی روی خودروتون و مسیری که باب میلتونه و مسافتی که معلوم نیست چقدر دقیق باشه محاسبه کنید و عدد بدست آمده را هم به نفع کارخانه کرمانخودرو گرد کنید عدد درستی به شما نخواهد داد.
نتایج جدول سازمان بهینه سازی سوخت مسلما بسیار معتبرتر و کاربردی تر از حدسیات و گمانه زنیهای فردی است که حتی ممکنه علاقه یکنفر به یک خودرو اونو تغییر بده هست حتی میزان مصرفی که سازنده ها در تبلیغاتون بیان میکنند هم چندان کاربردی نیست.
در مورد ماتیز هم مطمئنم اشتباه میکنید این خودرو هیبریدی نیست که اینقدر کم مصرف باشه درسته کم مصرفه ولی اغراق نکنید. این لینک رو ببینید.اسمارت کم مصرفترین خودروی تک سوخته جهانه و مسلما ماتیز از این خودروی 700 سی سی مصرف بسیار بیشتری خواهد داشت. من فکر میکنم مصرف ماتیز همون مصرف ام وی ام باشه و در حالت خوشبینانه حداکثر یک لیتر کمتر یعنی هفت و خورده ای.
[Only registered and activated users can see links] da.php
خودروی اسمارت محصول دایملر كرایسلر با مصرف ۷/۴ لیتر در هر ۱۰۰كلیومتر با موتور ۷۰۰سی‌سی سومین خودروی كم مصرف دنیا به شمار می‌رود

اصلا چنین نیست موتور mvm و ماتیز فرق دارن
موتور ام وی او 12سوپاپ 812 سی سی حجم موتور موتور DOHC
موتور ماتیز 8 سوپاپ 786 سی سی حجم موتور موتور ساده

salar68
3 July 2007, 12:37 PM
سلام

ماشین شخصی هر جا نیاز باشه استفاده کنم !!!!!
چون هیچ استفاده ای از خودروی شخصی ندارم
بغا این که دو تا ماشین تو خونه هست
تازه یه 6تا کارت سوخت هم دارم !!

از اول سهمیه بندی هنوز بنزین نزدم !

یه چیز باحالتر تازه یه بیوک قدیمی بابام سال 50 و اینا داشت یه 30 سال پیش بعد این ماشین ناکاوت شده نیست سال 70 اینا اسقاط شد رفت ولی االان کارت سوخت داره !

به من ماهی یه باک بدن کافیمه
خوشبختانه تا حالا سهمیه هیچ فرقی واسم نداشته

config
3 July 2007, 12:47 PM
سلام
پرايدم صدي 7.9و ب ام و هم برام مهم نيست. چون كارت من سهميه ش براي پرايده 870 ليتر در اولين روز سهميه بندي بود:icon_excl :icon_excl نمي دونم چرا :icon_razz

kingdariush
3 July 2007, 11:15 PM
نه خیر کم مصرف ترین خودرو یک نوع تویوتا هست که در سال 2005 معرفی شد که صدی 1 می سوزوند

همونطور که گفتم خودروهای هیبریدی بحثشون فرق میکنه ماتیز یک خودروی بنزین سوزه و با اون تویوتای هیبریدی هیچ تناسبی نداره. اختلاف موتور ماتیز و ام و وی ام هر چقدر باشه 3 لیتر مطابق ادعای شما! نخواهد بود. در خوشبینانه ترین حالت شاید یک لیتر کمتر از ام وی ام باشه که اونهم خیلی شک توشه

El Padrino.
3 July 2007, 11:39 PM
همونطور که گفتم خودروهای هیبریدی بحثشون فرق میکنه ماتیز یک خودروی بنزین سوزه و با اون تویوتای هیبریدی هیچ تناسبی نداره. اختلاف موتور ماتیز و ام و وی ام هر چقدر باشه 3 لیتر مطابق ادعای شما! نخواهد بود. در خوشبینانه ترین حالت شاید یک لیتر کمتر از ام وی ام باشه که اونهم خیلی شک توشه

کی گفته mvm صدی 8 می سوزه
ام وی ام باید صدی 6 بسوزه و ماتیز صدی 5.5

kingdariush
4 July 2007, 12:37 AM
کی گفته mvm صدی 8 می سوزه
ام وی ام باید صدی 6 بسوزه و ماتیز صدی 5.5

آقا لینک دادم خدمتتون! 8 و 12 صدم در شهر میسوزونه! میگم که شما آمارتون یک دو سه لیتری به همه خودروها ارفاق کرده!
اینم لینک:

Alireza-B
4 July 2007, 02:33 AM
دوستان عزیز سلام
من هر چقدر تلاش کردم پاسخ مورد نظر خودم در این نظر سنجی را پیدا نکردم، بخاطر همین اگه خلاف قوانین فروم نیست ترجیح میدم که نظر خودم رو به صورت مکتوب (نه انتخابی) و با ارائه دلیل به دوستان عزیز خودم منتقل بکنم.
البته قبل از پرداختن به موضوع اصلی جا داره که از دوستان خوبی که این نظر سنجی را راه اندازی کرده اند کمال تشکر داشته باشم.

نظری اجمالی بر هوشمند شدن سوخت:
حرکت مادر صنعت است، این مساله بر کسی پوشیده نیست. طبق قوانین فیزیک، بدون مصرف انرژی حرکتی صورت نخواهد گرفت. صنعت و زیر مجموعه های آن همه نیازمند انرژی هستند که در کشور ما انرژی مورد نیاز با سوختهای فسیلی تأمین می شود. همانطور که همۀ انسانها می دانند، دخیرۀ سوختهای فسیلی کرۀ زمین روزی به پایان خواهد رسید بنابراین امروزه نیاز به برنامه ریزی و مدیریت صحیح مصرف سوخت بیشتر از هر زمانی احساس می شود. حال چه باید کرد؟ آیا باید مصرف بی رویه را ادامه داد؟

کابوسی که به واقعیت پیوست
کلمات کوپن، سهمیه بندی و صرفه جویی برای ما ایرانیان غریب نیست. شاید تا یک ماه قبل با شنیدن این کلمات به یاد دوران جنگ و صف های طویل قند و شکر و روغن و... می افتادیم اما واقعیت این است که از این پس در کنار صف طویل اقلامی مثل قند و شکر و پنیر باید صف طویل بنزین را هم شاهد باشیم. اما علاج در چیست؟
فرهنگ استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی در ایران جایی ندارد. استفاده از دوچرخه هم فقط برای پنجاه درصد از افراد جامعه امکان پذیر است، بانوان جامعۀ ما به دلیل باورها و فرهنگ های غلط حق استفاده از این نوع وسیلۀ حمل و نقل که استفاده از آن هم به نفع محیط زیست است و هم به نفع سلامتی را ندارند. بیرون آوردن خودروی شخصی هم این روزها دل شیر می خواهد. بنابراین در زمان حال استفاده از هر سه گزینه به صرفه نیست. پس راه حل چیست؟

گزینۀ چهارم
در زمان حال که سیاست کلی تمام خودرو سازان این شعار است: "هر انسان، یک خودرو" چگونه می توان با سهمیه بندی سوخت تبر به ریشۀ صنعت خودرو سازی که یکی از زیربنایی ترین صنایع هر کشور است زد؟ سهمیه بندی سوخت فقط پاک کردن صورت مسأله است. راه درمان مصرف بی رویۀ سوخت سهمیه بندی نیست. امروزه بر تمام ما انسانها آشکار شده که تنها سوخت موجود در جهان بنزین و گازوئیل نیست، تعداد فزایندۀ خودروهای هیبریدی خود گواه بر این مدعاست.
نه اشتباه نکنید، منظور من خودروی گاز سوز نیست. چرا که گاز هم در رستۀ سوختهای فسیلی جای دارد و بنا به ماهیت فسیلی بودن محکوم به فناست. انرژی برق (البته در صورتی که از منابع تجدید پذیر بدست آید) سالم ترین و به صرفه ترین سوخت در جهان است. خودرویی که از این نوع انرژی استفاده کند هم دوستدار محیط زیست است و هم محافظ منابع تجدید ناپذیر و رو به پایان زمین. البته این نوع خودرو فقط یکی از برگهای برندۀ دانشمندان در زمینۀ حفظ منابع فسیلی جهان است. سوختهای جایگزین دیگری هم هستند که استفاده از آنها به نفع همه است. سوختهای گیاهی، اتانول و ... جایگزین های مناسبی به شمار می روند اما افسوس که در لیست خودروهای وارداتی ما، در کنار نام این خودروها کلمۀ غیر مجاز خودنمایی می کند. من شخصاً جزء حامیان جملۀ "هر انسان، یک خودرو" هستم. به نظر بنده استفاده از حمل و نقل عمومی در کنار خودروی شخصی مفید است. در کلان شهری همانند تهران با ده میلیون جمعیت و میلیونها مسافر در روز استفادۀ صرف از سیستم حمل و نقل عمومی عقلانی نیست. در مترو که نه سیستم تهویۀ مناسب هست و نه جای سوزن انداختن نمی توان با اعصاب راحت به سفر پرداخت. اتوبوسها که از مقولۀ زمان عقب هستند و تابع ساعت معین حرکت نیستند. تاکسی کولردار که برای برخی از رانندگان محترم تاکسی [غالب آنها] بی معناست. تمام مقولۀ حمل و نقل درون شهری ما به این سه گزینه ختم می شود. آشنا کردن مسافران محترم مترو با حمام، مقرراتی کردن رانندگان محترم اتوبوس و آموزش محل قرار گیری ادوات کنترل کولر خودرو برای رانندگان محترم تاکسی کاری زمان بر و نیازمند زمینه سازی است. پس همانطور که مستحضرید استفاده از خودروهایی با سوخت جایگزین و همچنین خودروهای هیبریدی علاج قطعی و دائم آلودگی هوا و مصرف بی رویۀ سوخت است. در کنار تمام اینها فرهنگ سازی، آموزش غیر مستقیم در مدارس و ترقیب کودکانمان برای استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی مشکل گشای گره کور ترافیک است. باید قبول کرد که آموزش به انسانهای بالغ سخت تر از آموزش به کودکان است. کودکان امروز رانندگان، صنعتگران و کارمندان فردا هستند. با آموزش صحیح به آنها می توان ذهنیت قبلی نسبت به استفاده از حمل و نقل عمومی را تغییر داد.
همچنین نباید فراموش کرد که مردم امروز که معتاد به مصرف بی رویۀ سوخت هستند را با اعمال بازدارنده ایی همانند سهمیه بندی بنزین نمی توان با شخصیت کرد. چرا که اعتیاد (به هر چیز) یک بیماری لاعلاج است. ما انسانهای بالغ سرزمین ایران معتاد به مصرف سوخت هستیم، برای ما درمانی وجود ندارد بلکه فقط می توان نوع اعتیاد ما را عوض کرد. اگر تا امروز فقط از بنزین و گازوئیل استفاده می کردیم از فردا می توان با سیاست های وارداتی صحیح (تولید از قلم نیافتد) از انرژی های تجدبد پذیر استفاده کرد. اما عدم استفاده از خودروی شخصی هرگز!:icon_mad:
در پایان از تمام دوستان عزیز که به بنده لطف داشته اند و مطلب بنده را مطالعه کردند تشکر می کنند همچنین از مدیران محترم فروم خواهشمندم در صورتی که جای این نوشته در این تاپیک نیست آن را به محل مورد نظر منتقل بنمایند.

Malkemid
4 July 2007, 02:57 AM
من با ماشین خودم می رم...چون جور دیگه نمیشه...حمل و نقل عمومی که صفر...زمان بندی که اصلا وجود نداره...ممکنه 2 ساعت وایسی اتوبوس نیاد!!! من چجوری زمانمو تنظیم کنم که به کارام برسم؟دوچرخه که ماشالا... از کجا با دوچرخه برم؟!! از وسط خیابون یا از تو پیاده رو؟ یا از تو لاین سمت راست که همیشه یه ابله دوبله پارک کرده یا یه تاکسی یهو میپیچه اونجا؟

I.R.C
4 July 2007, 03:28 AM
من بعد از سهمیه بندی اصولا پا رو ترجیح دادم . چون کرایه ها 2-3 برابر شده . بعدشم این پراید ما که هر 3 روزی 30 لیتر میخوره . من نمیدونم این گوینده ی رادیو که شخصی رو که از سهمیه بندی ناراضی بود ، مسخره کرده بود ، به این فکر نبود که من با روزی 3.333334 لیتر بنزین چطور خواهر و برادرم رو ببرم و بیارم و برم دانشگاه ( دانشگاه چمران از بزرگترین دانشگاههای کشوره که فاصله ی بین داشکده هاش خیلی زیاده و نمیشه پیاده رفت ) و بین چندتا دانشکده باید بچرخم و بعدش هم عضم بر ترک کنم و برگردم ؟؟ تو این گرمای 50 درجه ای اهوازم که کولر ماشین جز لاینفک رانندگیه تا حداقل بدن بوی تعفن عرق رو نگیره . حالا چطور جرعت کنم ماشین بیرون بیارم ؟؟؟ آره اینطوری خیابونها خلوت میشه . راننده ها هم به جون هم میوفتن و الا آخر . پس پا بهترین وسیله ی نقلیه ای هست که برای اون فعلا کارتی صادر نشده .

پیمان ق
4 July 2007, 10:57 PM
من با ماشین خودم می رم...چون جور دیگه نمیشه...حمل و نقل عمومی که صفر...زمان بندی که اصلا وجود نداره...ممکنه 2 ساعت وایسی اتوبوس نیاد!!! من چجوری زمانمو تنظیم کنم که به کارام برسم؟

دوست عزیز Malkemid جان ، به مطلب مهمی اشاره کردی که من در عجبم چرا مسئولین کشور بهش توجه نمیکنند ! همیشه مطرح میشه که وقت طلاست ولی فکر کنم تنها چیزی که در این مملکت اصلاً ارزش نداره وقته . با وجود این سیستم حمل و نقل عمومی چرا باید انتظاری غیر از این داشت؟

وقتی ملت باید سروقت سر کار و کلاس و درسش حاضر بشه و از وسیله شخصی خودش هم نتونه استفاده کنه و از طرفی نامنظم بودن سرویس و کمبود کمی و کیفی سیستم حمل ونقل عمومی وجود داشته باشه، دور نیست آینده ای مانند کشورهای هند و پاکستان که مردم حتی رو سقف اتوبوس سوار میشن ...
این خود یک نوع راز بقاست پس این وسط وقت چه ارزشی داره !!
با تمام این تفاسیر چرا مردم تمایل به استفاده از خودروی شخصی نداشته باشن ؟
چون ناچارند.

shei2nak
4 July 2007, 11:24 PM
با سلام!
راستش وقتي پست هاي شما عزيزان رو مي خونم كه مي دونم هر كدام از شما با چه دل خوني اين پست را نوشته ايد از ناراحتي مي خوام داد بزنم!!!! اخه من كه هرچي فكر مي كنم با عقلم جور در نمياد كه يعني اين موضوع سهميه بندي ايا واقعا كارشناسي شده است يا خير ؟ خب هر كدام از اين پست ها مي تونه يه اشكال اين كار رو بيان كنه ...
تا اونجايي كه من ميدونم تو هر جاي دنيا كه بخان يه كار كوچك انجام بدهند از قبلش تمام امكانات رو فراهم مي كنند بعد دست به كاري مي زنند چه برسه به اينكه بخوان همچين كار عطيمي رو انجام بدهند ... احتمالا مسوولين از اين مثال كه ميگه ما كارو شروع كنيم بعد خودش درست ميشه استفاده كردند .:icon_mrgr
درضمن ايا شما در اين هفته اتوبوس جديدي را در ناوگان حمل و نقل عمومي ديديد ؟؟؟؟؟ (اخه گفتند كه 1000 اتوبوس به ناوگان تزريق شده است:icon_razz )

amahdavi2004
5 July 2007, 07:38 PM
من قبلا يك رنو 5 فكسني مدل 61 داشتم كه به خواهرم داده بودم و خواهرم هم كه دلش را زده بود و از پرداخت هزينه هايش هم شاكي بود (خب زور داشت براي ماشيني كه كه قيمتش حداكثر 800 هزار تومان است هر سال لااقل 400 هزار تومان خرج بيمه و لاستيك و باطري و ... كني) مي خواست از شرش خلاص شود، الآن كه بنزين سهميه بندي شده است من مجددا آن را برداشته ام (البته گوشه خيابان خاك مي خورد و خرجي برايم ندارد) ولي با افزودن 100 ليتر بنزين ماهانه اش به سهميه ماشين خودم مشكل بنزينم كاملا حل شده است و در نهايت نيز روزي كه نوبت به اسقاطش بشود بيشتر از قيمتش را از دولت خواهم گرفت.(سود سرمايه خوابيده اين چند سالم هم جبران مي شود)
فكر مي كنم با يك محاسبه ساده ديگران نيز به همين نتيجه خواهند رسيد و با خريدن يك يا دو خودروي ارزان قيمت در شرف اسقاط (با توجه به مصرف سوختشان) مشكل سوختشان را حل كنند.
اگر بنزين آزاد را لااقل 500 تومان محاسبه كنيم (اگر گير بيايد) هزينه خريد يك ژيان يا فولكس 500 هزار توماني طي يك سال مستهلك مي شود و تاره خود ماشين هم سر جايش است و دولت 5/1 ميليون تومان مي خرد.
وقتي عملكرد دولت ملي در اجراي يك طرح ملي باعث نارضايتي ملي مي شود ملت هم به اين ترفندها روي مي آورند.

shei2nak
8 July 2007, 08:38 PM
دوست عزيز بايد بگم كه زياد دلتون رو خوش نكنيد چون اين دولتي كه من مي بينم به اين راحتي ها نم پس نميده:icon_mrgr ..... در ضمن اين رنو و ژياني كه شما فرموديد 3سيلندر هستند و شامل اقساط با 1500 نميشود...

Ramtin329
8 July 2007, 09:23 PM
دوست عزيز بايد بگم كه زياد دلتون رو خوش نكنيد چون اين دولتي كه من مي بينم به اين راحتي ها نم پس نميده:icon_mrgr ..... در ضمن اين رنو و ژياني كه شما فرموديد 3سيلندر هستند و شامل اقساط با 1500 نميشود...

رنو چهار سیلندر و ژیان 2 سیلندر هست ... برای رنو اسقاطی 150000 می دهند .. حرف دوستمون درسته

amahdavi2004
10 July 2007, 01:05 PM
مسأله اصلي استفاده از سهميه سوخت است اسقاط آن را خيلي جدي نگيريد

baabi
10 August 2007, 08:21 PM
آقا منم دقیقا همینکارو کردم. یه تویوتای قراضه داشتیم که بعد از کشیدن همه 600 لیتر دادیمش واسه اسقاط و هیچ مشکلی هم نداشت.
رنو که هیچ ، ماشینای عتیقه تر از این حرفا هم اسقاط میشن
راستی من یه نظری دارم : قبل از سهمیه بندی امیدوار بودم یکپارچگی بیشتری بین مردم باشه ، ابتدای سهمیه بندی هم یه چیزایی دیدم ، اما الان هر کی به فکر خودشه (از جمله خودم!)
اگه همه ناراضی اند پس چرا؟؟؟؟؟
-------------------------------------------------
در ضمن من هم با ماشین 405 ای که دارم ، دارم متوسل به ترفند هایی برای کم کردن سوخت میرم ، گرچه با همه این صرفه جویی کردن ها ( با توجه به استفادده از کولر در شهر بندرعباس در تمامی ساعات شبانه روز ) 150 تا تو ماه اول سوزوندم!

آریو
11 August 2007, 12:55 AM
استفاده ازخودروهای دیزل
مثلا یک ون 9نفره هست که جمع وجور هست و دیزل که اگه اشتباه نکنم باموتور85اسب و140اسب فعلا هم که برای گازوییل برامه ای ندارند قیمتش هم درحدود12 میلیون هست که موتوروگیرباکس هم مال میتسوبیشی هست واکاملا ورداتی هست
وارد کننده هم
مجتمع خودروسازی مازایران هست

amir_CLK500
11 August 2007, 02:42 PM
:icon_roll :icon_twis :icon_roll اتوبوس و مترو نمی شه استفاده کرد این دوتا برای قشر کم در آمد و کارگریه در همه جای دنیا نه تنها ایران!
مسیر های شهری هم که اینقد طولانی هستند که امکان استفاده از دوچرخه وجود نداره در ضمن تو ایران فرهنگ استفادشم نیس متاسفانه هر کس به هر دلیلی حتی ورزش و یا توصیه پزشک از دوچرخه استفاده کنه مردم و مخصوصا کسایی که بیرون آدمو می شناسن بد جوری به آدم نگاه می کنن انگار اون فرد مفلسه و نون برا خوردن نداره بدتر این که قبلا ماشین دار بوده باشه!
دوست عزیز رو چه حسابی به ای نتیجه رسیدید که مترو و اتوبوس ماله قشر کارگریه؟؟
مسیری که با ماشین 3 ساعت طول میکشه رو تو 20 دقیقه آدم با مترو میره چه ربطی به قشر کارگری که میگید داره؟؟

Raminium2001
29 August 2007, 10:04 PM
توی کشور ما که قیمت ماشین اینقدر گرونه، اگه کسی نمی خواست ازش استفاده کنه مگه مغزش تاب داشت که بخره؟
من فکر میکنم خودروهای هیبریدی بهترین گزینه در شرایط فعلی باشند. یک تاپیک هم در این زمینه ([Only registered and activated users can see links]) قرار دادم که خوشحال میشم دوستان نظرشون رو اونجا قرار بدن تا همه استفاده کنیم.
آیا در حال حاضر ماشین هیبریدی تو ایران هست یا برنامه وارداتش وجود داره؟

پروژه گازسوز کردن همون طور که همه میدونید شکست خواهد خورد (با توجه به هزینه بر بودن، نبود امکانات، پیمایش بسیار کم، دمای احتراق بالا، استفاده از ذخایر طبیعی و ...). یک جایی هم خوندم ایران خودرو دنبال تولید خودروهای هیبریدی هستش.

far55om
2 October 2007, 09:20 AM
:icon_roll :icon_twis :icon_roll
دوست عزیز رو چه حسابی به ای نتیجه رسیدید که مترو و اتوبوس ماله قشر کارگریه؟؟
مسیری که با ماشین 3 ساعت طول میکشه رو تو 20 دقیقه آدم با مترو میره چه ربطی به قشر کارگری که میگید داره؟؟

حرف شما کاملا درسته
ولی باید قبول کنیم که خدمات متروی تهران هم در حد مطلوبی نیست

dariushiraz
5 October 2007, 02:00 AM
من فکر می کنم که استفاده از وسایل عمومی مناسبه اما کافی نیست . پس من به استفاده از خودرو شخصی رای دادم . اگر درست مصرف کنیم کم نمی اوریم .

Raminium2001
5 October 2007, 02:01 AM
حرف شما کاملا درسته
ولی باید قبول کنیم که خدمات متروی تهران هم در حد مطلوبی نیست

100% باهات موافقم که مترو و اتوبوس خدمات خوبی ندارند. ولی من که از قشر کارگر نیستم (البته خیلی براشون احترام قائلم و اصلا فرقی نمی بینم) از این وسایل استفاده می کنم یا پدرم که جراح و استاد دانشگاه و اتفاقا از افراد خیلی ثروت مند هست هم از مترو و اتوبوس استفاده میکنه و حتی قبل از سهمیه بندی هم هیچوقت ماشین شخصی استفاده نمی کرد.

amir_CLK500
5 October 2007, 02:26 AM
بابا مایه دار!!!:icon_mrgr
شوخی کردم
هر کسی یه اخلاق بخصوصی داره.بعضی ها نمیتونن با شرایط ترافیکی کنار بیان و از رانندگی کردن اجتناب میکنن ولی خب بعضی هام میتونن.
من خودم شخصا بدون ماشین هیچ جا نمیرم مگه تو طرح باشه که با مترو یا اتوبوس میرم.

salman24h
5 October 2007, 03:03 AM
من که باز هم ماشین شخصی رو ترجیح میدم.

Raminium2001
7 October 2007, 05:25 PM
خوب قطعا ماشین شخصی گزینه بهتریه، منظورم این بود که احساس کردم به قشر خاصی توهین شده و خاستم دفاع کنم

james_hetfiel
12 November 2007, 01:55 PM
من تصميم گرفتم محل زندگيم رو عوض كنم. چون دانشجوي دانشگاه مجازي هستم مشكل حضور در دانشگاه بغير از زمان امتحان ندارم. تصميم گرفتم برم يكي از روستاهاي نزديك قائمشهر!!!جالبه چون اونجا از دود و كثافت و تصادف و ترافيك و اين چيزها خبري نيست!!!! هزينه زندگي هم كمتره!!!تحقيق كردم حتي ADSL هم ميتونم بگيرم :D ببخشيد يكم از موضوع تاپيك دور شدم

jaguar
23 November 2007, 05:30 PM
من که تاکسی رو ترجیح میدم

من تصميم گرفتم محل زندگيم رو عوض كنم. چون دانشجوي دانشگاه مجازي هستم مشكل حضور در دانشگاه بغير از زمان امتحان ندارم. تصميم گرفتم برم يكي از روستاهاي نزديك قائمشهر!!!جالبه چون اونجا از دود و كثافت و تصادف و ترافيك و اين چيزها خبري نيست!!!! هزينه زندگي هم كمتره!!!تحقيق كردم حتي ADSL هم ميتونم بگيرم :D ببخشيد يكم از موضوع تاپيك دور شدم

ای ول فکر خوبیه منم پایم :icon_arro

نگرا
25 November 2007, 01:26 PM
من 2 بار تصمیم گرفتم شهروند حرف گوش کنی باشم و به وضعیت ترافیک و آلودگی هوا کمک کنم ، هر بار حداقل نیم ساعت توی ازدحام جمعیت منتظر شدم تا تاکسی گیرم بیاد . پس چون وقتم و اعصابم رو از سر راه نیاوردم ، همون 206 رو ترجیح دادم .

dariushiraz
25 November 2007, 11:28 PM
به زودی قرار است که بنزین لیتری 600 تومان بیاید . خب تا حد زیادی مشکل بعضی ها حل می شود . البته خیلی گران است ولی بهتر از هیچیه . پس من فکر می کنم که موتور ماشین و ... تفاوتی با هم نداشته باشند و برای استفاده از آنها باید پول پرداخت کرد . به قول نگرا آدم که اعصابش را از سر راه نیاورده .

Abolfazl2006_p
25 November 2007, 11:56 PM
با توجه به اينكه محل كار من نزديك محل زندگيمه از ماشين استفاده نميكنم اما اگر بخوام به جايي برم (خريد ,تفريح...) ترجيح ميدم كه با خودرو شخصي برم بعلاوه اينكه اصلا از ترافيك و رانندگي خسته نميشم نميدونم شايد يك خصيصه ي جالب باشه :D