View Full Version : کار با Cpanel
hossein68
28 June 2007, 03:23 PM
سلام عزیزانی که با پنل مدیریت سایت Cpanel کار کرده اند لطفا من را راهنمایی کنند
برای اینکه مطالب و موضوعات رو در سایت منتشر کنم باید از Ftp استفاده کنم ولی ftp اینجانب
درست کار نمیکنه یعنی وقتی میزنم ftp://supertuning.ir اصولا باید از من کلمه رمز بخواد که اصلا هیچی نمیاره ؟!
چگونه میتونم برای سایتم موضوع تعیین کنم.مثل گالری عکس .... اخبار خودرو .. تیونینگ و ... !!!!
اگر من رو راهنمایی کنید ممنون میشم .با تشکر
d@nial
28 June 2007, 03:51 PM
چه ربطی به Cpanel داره؟
یه بار با یه برنامه Ftp manager مثلا Filezila امتحان کنید، اگه جواب نداد با ساپورت هاستینگتون تماس بگیرید، ممکنه ftp قطع شده باشه یا کلا غیر فعال باشه
در مورد سوال دوم هم که بر میگرده به طراحی وب!
داود18
28 June 2007, 11:18 PM
شما پروتکل Ftp را اصلا نزنيد و اين آدس را در مروگر خود تايپ کنيد : ftp.supertuning.ir (ftp://ftp.supertuning.ir) را تايپ کنيد
در مرورگر IE هم حتما اين کار را بکنبد بعد از اينکه آدرس را زديد يک ارور به شما ميدهد وقتي ارور را داد به منوي فايل در مرورگر رفته و گزينه ي login as... را انتخاب کنيد
و منوي يوزر پاس مياد ميتونيد وارد کنيد ولاگين بشيد
سولا دوم هم
داود18
28 June 2007, 11:21 PM
شما پروتکل Ftp را اصلا نزنيد و اين آدس را در مروگر خود تايپ کنيد : ftp.supertuning.ir (ftp://ftp.supertuning.ir) را تايپ کنيد
در مرورگر IE هم حتما اين کار را بکنبد بعد از اينکه آدرس را زديد يک ارور به شما ميدهد وقتي ارور را داد به منوي فايل در مرورگر رفته و گزينه ي login as... را انتخاب کنيد
و منوي يوزر پاس مياد ميتونيد وارد کنيد ولاگين بشيد
سولا دوم هم نامفهومه
Light
28 June 2007, 11:33 PM
دوست گرامی Cpanel کاری به FTP نداره شما این آدرس رو وارد کن site.com:2082 یوزرنیم و پسورد رو وارد کن بعد FileManager از این طریق میتونی سایتی که طراحی کردی به هاست منتقل کنی
hossein68
25 September 2007, 06:23 PM
با تشکر از تمامی دوستان
d@nial
25 September 2007, 11:43 PM
با تشکر از تمامی دوستان
http://www.phalls.com/vbulletin/images_phalls/buttons/post_thanks.gif
Makan
18 July 2008, 09:45 PM
با سلام
اگه می شه توضیح بدید چگونه از فایل هایی که upload کریدم به هاست . اونی که می خواهیم رو فایل اصلی ( همون فایلی که وقتی آدرس رو تایپ میکنیم نمایش داده می شه ) انتخاب کنیم .
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم .
با تشکر
d@nial
19 July 2008, 01:43 AM
با سلام
اگه می شه توضیح بدید چگونه از فایل هایی که upload کریدم به هاست . اونی که می خواهیم رو فایل اصلی ( همون فایلی که وقتی آدرس رو تایپ میکنیم نمایش داده می شه ) انتخاب کنیم .
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم .
با تشکر
معمولا اسم فایل اصلی که با تایپ آدرس صفحه اون رو لود کنه، index هست
حالا
index.html یا index.htm یا index.php یا ...
البته تو بعضی سرورها هم default و اینجور چیزاست
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.