PDA

View Full Version : بریدن کمک فنر (توجه کمک فنر نه لول فنر)

kavycool
11 June 2007, 01:53 AM
سلام :icon_surp
من شنیدم برای اینکه وقتی ارتفاع میزنی ماشین نکوبه و خشک نشه، خود کمک فنر رو میبرن تا اندازه لول بشه. بعد سر کمک رو دوباره رزوه میکنن. اینجوری کمک اندازه لول میشه و دیگه نمیکوبه ! :icon_excl
میخوام ببینم کسی اینجا هست که این کارو کرده باشه ؟
آیا واقعا جواب میده ؟

مرسی :icon_cool
کاوه

El Padrino.
11 June 2007, 08:37 PM
چرا این کار کنید برای خابوندن از کمک های اسپرت و کم ارتفاع استفاده نمی کنید

nader875
7 July 2007, 08:27 AM
ارتفاع فنر لول اسپرت چه قدر كمتره؟ از فابريك

arash p mbz bmw
8 July 2007, 02:22 PM
در این حد بگم که دیگه فضای اضافی بین گلگیر و لاستیک از بین میره
البته اگه فنر لول درست بگیرین

z_qz54
10 July 2007, 12:00 AM
من هم پیشنهاد میکنم که کمک فنر در اصطلاح اسپرت بگیرید
این کار رو میکنند که توی دست انداز ها ماشینتون نپره؛توی کم شدن کوبش هم تاثیر داره.ولی بیشتر موقعی خودش رو نشون میده که روی موج جاده و... میرید،ماشین بالاپایین نمیشه
یعنی مثل کشتی نمیشه !
ولی با نصب فنر لول اسپرت یا بریده شده روی کمک استاندارد؛چون فصله طاق ها تغییری نکرده،فشار بین طاق تغییر میکنه(کم میشه) و باعث میشه به هر موجی به صورت اتوبوسی بالاپایین کنه!
من اول فقط فنر لول اسپرت داشتم(405) بعد که کمک رو هم تغییر دادم؛ سیستم تعلیق از این رو به اون رو شد!

sajjadnegaresh
15 July 2007, 11:42 AM
برای برش میل کمک فنر استاندارد باید کمک فنر استاندارد را با فنرلول استاندارد تنظیم کنیم .
فاصله بین انتهای میل کمک فنر تا بالاترین سطح فنرلول استاندارد را اندازه میگیریم.
حال کمک فنر استاندارد را با فنرلول اسپرت تنظیم می کنیم. در این حالت مشاهده می شود که فاصله بین کمک و فنر استاندارد در این حالت از بین رفته و انتهای میل کمک و فنر حالت برابری دارند.
حال به همان نسبت اندازه گیری شده میل کمک فنر را برش می دهیم.
حال نوبت به تراشکاری و رزوه کردن سر میل کمک فنر برش داده شده می رسد.
برای کاهش سطح روغن نیز بایستی روغن داخل پیستون کمک فنر را بیشتر کنیم.

nader875
20 July 2007, 06:40 AM
کمک فنر در اصطلاح اسپرت چنده؟ اسمش همينه ؟ بگيم كمك فنر اسپرت ؟ چه قدر ارتفاع كم ميشه؟

sajjadnegaresh
23 July 2007, 09:50 PM
کمک فنر اسپرت ، کیت کاملی از فنرلول و کمک فنر هستش که ارتفاع ماشین را در حدود 4 سانت کاهش میده.
ست کامل کمک فنر اسپرت برای پرشیا با مارک تجاری MAD : قیمت 480 هزار تومان

http://www.mad-tooling.com/catalogus/index.php?lang=en

صادق اصفهان
27 September 2007, 01:44 AM
سلام من فنر bmw رو انداختم خيلي خوبه

nader875
18 October 2007, 02:59 AM
پس حالا که گفتین از چه کمک فنر ی استفاده کنی(mad)م آدرس واسه خریدن هم بدین چون خیلی از دست این کوبش ماشین با رینگ 17 حالم گرفته میشه..تشکر