PDA

View Full Version : درخواست عاجزانه از MVM دارها

romeo_1593
20 June 2007, 06:21 PM
سلام... من میخوام MVM 110 بخرم فقط میخوام قبل از خریدش برای اطمیتات یه بار سوارش شم ببینم به دردم میخوره یا نه ؟
اگر کسی وقت داره حتی 10 دقیقه بگه من بیام پیشش که یه دور با هم با ماشینش بزنیم من بنونم ببینم چجور ماشینیه .
ممنون از همه

po2ya
20 June 2007, 11:41 PM
بهتره به رزنامه همشهری مراجعه کنید اوونجا راحت تر میتوونید یه همچین موردی رو پیدا کنید !

romeo_1593
22 June 2007, 12:48 PM
کسی نبود منو یاری کنه ؟

برم توهمشهری دنبال چی چی بگردم دوست من !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mazhar
22 June 2007, 01:28 PM
دوست عزیز شما می تونید به همشهری مراجعه کرده و دنبال کسی که ام وی ام دست دوم می فروشه بگردید. بعد یه قرار با هم بذارید و حضوری خدمت ایشون برسید . بعد کنار صاحب ماشین سوار شوید تا یه تست کوچیک انجام دهید و با هم دیگه دور بزنید. این طوری می توانید ماشین دلخواهتون رو راحت تست کنید. مجبور هم نیستید که از اون بابا خرید کنید ولی این طوری سوار ماشین شدید و تست هم انجام دادید.

این بهترین راه برای تست سواری ام وی ام هست.

romeo_1593
22 June 2007, 04:56 PM
همچین احساس جالبی نیست که بخوای یارو رو سر کار بزاری ، به هر حال این کار رو میزارم آخرین راهووو اگه کسی از دوستان میتونه در این مورد کمکم کنه....که چه بهتر

po2ya
23 June 2007, 09:48 PM
شما که 100 تا ماشین که نمیخوای سوار شی که ! میخوای یه نمونهه سوار شی همه هم که با دید اول یه ماشین رو نمیخرن که !
بخ نظر من بهترین راه و بی دردسر ترین راه و آسووون ترین راه هست!

*علی*
30 June 2007, 10:10 PM
دوستان به نظر شما ارزش داره بنده سمند رو بفروشم و یک ام وی ام بگیرم .؟
ممنون میشم بادلیل جواب بدبد
چون این سمنده خیلی بنزین میخوره کلافه شدم .
آوانته مصرف کمتره از سمندم .

GHAHRAMAN
1 July 2007, 02:50 AM
ام وی ام همون سواریه ماتیز رو داره البته ماتیز یک مقدار قابل توجهی بهتر بود.

سوار شدن ام وی ام به جای سمند غیر ممکنه حتی اگه به خاطر بنزین باشه.
به نظر من سمند رو نگه دارین یه ام وی ام هم بگیرین بیشتر با اون رفت و آمد کنین اگه امکانش هست براتون.

*علی*
1 July 2007, 08:14 AM
ام وی ام همون سواریه ماتیز رو داره البته ماتیز یک مقدار قابل توجهی بهتر بود.

سوار شدن ام وی ام به جای سمند غیر ممکنه حتی اگه به خاطر بنزین باشه.
به نظر من سمند رو نگه دارین یه ام وی ام هم بگیرین بیشتر با اون رفت و آمد کنین اگه امکانش هست براتون.

با تشکر از نظر لطف شما
اما بدبختی اینه که
اولا جای پارکینگ برای سه تا ماشین نداریم .
ثانیا خداییش سه تا ماشین برای دو نفر آدم اسرافه .

فعلا آوانته برای مسافرت و ...... است .
ام وی ام رو برای رفتن و آمدهای داخل شهری میخواستم .
حالا با توجه به این شرایط آیا سمند رو بدم یک ام وی ام بگیرم؟ (یعنی اینقدر ام وی ام بده که قابل قیاس با سمند نیست ) (من تا حالا سوار ام وی ام نشودم )

El Padrino.
1 July 2007, 10:59 AM
علی آقا حالا که می خوای MVM بخری اگه دوست داشته باشی بیا ماتیز من رو تست کن ولی با سهمیه ای شدن بنزین دیگه سمند رو ازتون نمی خره اگه براش مشتری پیدا کردید فورا برو یک mvm بخر الان هم mvm از 4 هفته پیش 800 تومن گرونتر شده

ashinem
10 July 2007, 09:22 AM
منکه از mvm راضیم باهاش مسافرت هم رفتم سواریش خوبه.الان هم که با سهمیه بندی شدن بنزین بهترین انتخاب برای توی شهره.

matinrad
5 August 2007, 12:26 PM
دوستان اگر كسي مي خواد ام وي ام رو امتحان كنه من حاضرم باهاش قرار بذارم و بياد با ماشين من دور بزنه. به نظر من ماشين خوبيه. من هم قبل از خريد دوست داشتم سوار بشم كه رفتم نمايندگي ميدان پونك. يكي از كارمندهاش داشت كه من هم سوار ماشينش شدم و يه دوري زدم.

century21co
16 August 2007, 12:59 PM
ماشین من رو هم میتونید تست کنید...

james_hetfiel
23 October 2007, 12:32 PM
عکسهای تست تصادفش فاجعه بار بود!!!!