PDA

View Full Version : ریو آره یا نه !؟

pooryab
20 June 2007, 03:25 AM
این نظر سنجی رو ایجاد کردم تا فقط کسانی که ریو داشتن و یا تجربه ای یا اطلاعاتی از او دارن اینجا نظرشون رو بدن ! تا با توجه به رای های داده شده افرادی که قصد خرید این اتومبیل رو دارن از نظر دیگران با خبر بشن ! :lover:
و خواهش دیگه ای هم دارم اینه که انتخاب از رو تعصب نباشه !!! :icon_cool

maany_a
20 June 2007, 12:08 PM
به نظر من افزایش قیمت بی دلیل بزرگترین ضربه رو به ریو زده و با قیمت فعلیش اصلاً نمی تونه رقابت کنه، جالبه که با این قیمت ABS و Airbag هم آپشنال هستش. شاید تنها خاصیت تندر 90 این باشه که از این به بعد انتظار نصب تجهیزات ایمنی بر روی مدل های پایه بصورت استاندارد رو داشته باشیم. :icon_cool
کیفیت بعضی قطعات مثل دستگیره داخلی درب ها و محل نصب دگمه های شیشه برقی جلو تا حدی خنده داره. اکسل یکپارچه عقب که این روزا دیگه برای یه ماشین دیفرانسیول جلو ( البته ماشین های هم کلاس ریو) خیلی عجیبه اثر منفیش رو کاملاً روی سواری ماشین نشون میده. برای نمونه اون رو با تعلیق پیشرفته Multilink عقب هیوندایی ورنا (که البته گرون تر هستش) مقایسه کنید. صدای موتور ریو هم زیاده.
اون مدلی که من راجع بهش تجربم رو میگم بعد از فقط 20000 کیلومتر دچار مشکل جلوبندی و لرزش فرمون شده بود.:icon_mad:
خیلی هم بی انصافی نشه .نکات مثبتش رو هم باید در نظر داشت...موتور قوی ، شتاب خوب و گیربکس با عملکرد نسبتاً خوب و طرح ظاهری به نسبت مدرن و زیبا ( تندر 90 زیبایی ریو رو پر رنگتر خواهد کرد!!! ) البته زیبایی بدنه سلیقه ای هستش و کاملاً شخصی .

kingdariush
20 June 2007, 09:10 PM
دوستان اگه دلیلی دارن از گفتن اون دریغ نکنند !!!:byebye::red_heart:

من تا دم خرید این ماشین رفتم ولی ماشینی رو که قبل از عید 11 و نیم بوده الان میدن 12 و هفتصد! واقعا زور داره!

rezasmile
21 June 2007, 01:52 AM
این ماشین از نظر کیفیت داشبورد و قطعات داخلی حرفی برای گفتن نداره.ظاهرش که سلیقه ای است.استیله رانندگی با ریو بسیار شبیه به سیلو است.دارای موتور با شتابی است و موتورش هم قدرت خوبی داره.ترمز های قابل قبولی داره. از نظر فنر بندی و جلوبندی هم مثل پراید ضغیف است.نمیدونم چرا باهاش وقتی از روی سرعت گیر یه مقدار سریع رد میشی مثل پاترول دو در عقب می پره.در کل به این قیمت نی ارزد.

kingdariush
23 June 2007, 12:04 AM
در مورد رنگش کسی میتونه کمک کنه؟ چه رنگهایی بهش میاد؟ البته جز سفید و نقره ای! چه رنگهایی داره اصلا؟

Ramtin329
23 June 2007, 08:47 PM
مهمترین دلیل گران شدن ریو مشکل در راه واردات قطعات این خودروست که موجب کندی خط تولید ریو و 206 هم شده . در کل انتخاب من بعد از سمند ریو خواهد بود البته در قیمت 10 تا 11 میلیون

pooryab
28 June 2007, 08:53 PM
به نظر من با سهمیه بندی بنزین مصرف کم ریو یکی از فاکتور های مثبت برای خرید این ماشین میشه!

reza engine
4 July 2007, 11:23 AM
به نظر قيمتش اگه 11.500 بود، ارزش خريد رو داشت ولي الان خيلي گرونه،
يكي از دوستان من صفرش رو خريد و چون كارخونشون تو شهر قمه، ماشينش خيلي كار كرده، البته كيلومترش قطعه ولي با يه حساب سر انگشتني، 25000 تا شده. از كم مصرف بودن و شتاب و گيربكسش خيلي تعريف ميكنه.
من تو جاده هراز پشتش نشستم، خيلي حال كردم، تو پيچ فوق العاده است. از 405 كه تجربش رو داشتم بهتر بود. ولي براي آدم قد بلندي مثل من، راحت نيست. جاداري پژو رو نداره، اين ماشين يه بار ECU سوزوند كه رايگان تعويض كردن كه من اونو بي ربط به قطع غير اصولي كيلومتر نمي بينيم. ديگه تا الان هيچ خرجي نداشته. لوازمي هم كه از روش دزديدن تو بازار پيدا مي شه. مثل پروژكتور و نمد زير كاپوت.

reza_s29
5 July 2007, 12:06 PM
ریو ماشین خوبیه تقریبن شبیه دوو هست مخصوصن موتورش که فقط 16 سوپاپ شده . عزیزانی که با این ماشین مخلفن بهتره یه کم تعصب رو کنار بذارن و واقع بینبنه تر نگاه کنن . من هم دوو داشتم هم انواع پژوها رو هم پراید . در کل ماشین خوبیه انقدر هم گیر الکی بهش ندیم حداقل خوبیش اینه که خدماتش حرف نداره ه مثلن ماله من ضبطش خراب شد رفتم اونجا سریع تعویض کردن کولرش هم 2 ساعته کمپرسور و تجهیزاتش رو عوض کردن . ولی پژو داشتم واسه تعمیر جلوبندیش تو گارانتی بیچارم کردن .بعدشم این ماشین هنوز کمه دست هر کسی نیست .

GHAHRAMAN
6 July 2007, 01:38 AM
دوست عزیز ایراداتی رو که مربوط به خودشون بوده و مصرفی نبوده رو براتون به راحتی عوض کردن مطمئن باشید اگه لوازم مصرفی بود اصلا عوضش نمی کردن .
جلو بندی پژو هم به خاطر افتادن توی چاله چوله و دست انداز و سواری در جاده های خاکی دچار مشگل می شه پس بنابر این سخت عوض می کنن براتون.
این در مورد ریو هم صادقه!
در ضمن کم بودن این ماشین به علت عدم استقبال مردم هستش نه چیزه دیگه ای ماشین های گرون قیمت بیشتر از این تو خیابون ها دیده می شن مثل پرشیا چون مردم می پسندنش هم از نظر قیافه هم از نظر فنی.
ولی برای مثال ام وی ام در سطح بسیار کم به فروش رفته به علت عدم اقبالش!

danial_2006
31 July 2007, 12:26 PM
اخه شما بايد ميگفتي براي چه كسايي ودر مقايسه با چه ماشيني. چون من كه پرايد دارم موافقم حالا بقيه دوستان رو نميدونم

mohamadtj
11 August 2007, 11:04 AM
دوست عزیز ایراداتی رو که مربوط به خودشون بوده و مصرفی نبوده رو براتون به راحتی عوض کردن مطمئن باشید اگه لوازم مصرفی بود اصلا عوضش نمی کردن .
جلو بندی پژو هم به خاطر افتادن توی چاله چوله و دست انداز و سواری در جاده های خاکی دچار مشگل می شه پس بنابر این سخت عوض می کنن براتون.
این در مورد ریو هم صادقه!
در ضمن کم بودن این ماشین به علت عدم استقبال مردم هستش نه چیزه دیگه ای ماشین های گرون قیمت بیشتر از این تو خیابون ها دیده می شن مثل پرشیا چون مردم می پسندنش هم از نظر قیافه هم از نظر فنی.
ولی برای مثال ام وی ام در سطح بسیار کم به فروش رفته به علت عدم اقبالش!
سلام
دوست عزیز کم بودن این ماشین بخاطر تولید کم اون در مقایسه با 206 که میگید هست نه عدم استقبال!
و تولید کم اون هم بخاطر کوچک بودن خط تولید و در حال حاضر هم نداشتن قطعات است.
در ضمن اگر باز هم با 206 مقایسه کنی ریو تازه 2 ساله اومده ولی 206 5-6 ساله که هست !
در کل به نظر من که سواریش حرف نداره اینو کسایی که تجربه سیلو رو دارن میتونن بفهمن به نظر من نرمی فرمون و سواریه خوب ریو و سیلو رو اصلا نمیشه با پژو 206 یا 405 مقایسه کرد. از نظر موتوری هم که از 206 تیپ 2 خیلی قوی تر است از تیپ 5 هم خیلی کم ، کم میاره !
صدای موتورش یه مقدار میاد ولی من که با صداش حال میکنم در ضمن اگه ضبطی روشن باشه که اصلا شنیده نمیشه.
فقط حیف که روی این ماشینم دزدی های لوازم به صورت احسن انجام شده!

masoud x7
16 August 2007, 03:10 PM
دوستان باید خدمتتون عرض کنم که ایرادات و محسنات ریو از نظر من بعد از 1سال رانندگی به شرح زیره:
الف:محسنات :
1-موتور با کیفیت و پرتوان.
2-کیفیت سواری خوب در مقایسه با پژو 405 و سمند.(من 405 و سمند هم داشتم)
3-صندلیهای نسبتا نرم.

ب)ایرادات:
1-صدای موتور بیش از حد در داخل اطاق
2-ترمز های ضعیف(در صورت تعویض رینگ 13 آن با رینگ 14 تا حدودی بهتر میشه)

بازم اگر یادم بیاد براتون مینویسم.ولی در کل ماشین نرمیه و رانندگی باهاش لذت بخشه:icon_arro

asdadras
18 September 2007, 05:43 PM
ب)ایرادات:
2-ترمز های ضعیف(در صورت تعویض رینگ 13 آن با رینگ 14 تا حدودی بهتر میشه)

من الان شش ماهه ریو دارم و حدود 6000 کیلومترم باهاش رانندگی کردم که حدودا 3000 کیلومتر اون تو جاده بوده ، ترمزاش از نظر من خیلی عالیه مواردی داشتم که اگه ترمز خوب عمل نمیکرد حالا اینجا نبودم

mehrdad_ati
20 September 2007, 02:46 PM
من دقیقا 1 سال و 2 ماهه ریو دارم ترمزاش از بس قویه با اون رینگ و لاستیک خودش(13 و 175 کویر) همش قفل میکنه اما از وقتی رینگ 15 با لاستیک 205 یوکوهاما اداختم زیرش از این رو به اون رو شده دیگه همش میترسم ماشین پشتی بهم بوخوره ! از لحا شتاب که ترکونده من تیپ 5 هم باهاش گرفتم چه برسه به 405 و پارس top speed هم تو جاده سرعت 170 به بالا کمی ناپایداره که از این لحاظ سمند و 405 که من تجربشون رو دارم بهترن اما از 206 بهتره سر پیچ ها عالیه و در کل تعادل خوبی داره اما این میل تعادل عقبش خیلی پایینه (15 سانت) تو اتوبان قزوین 210 تا رفتم دور موتور 6 نرسیده بود هنوز! راستی کات آفشم رو دوره 7 هست خرجاییم که تو این 1 سال براش کردم یک بار یک الگانس از بغل کوبوند بهم که 2 تا در رو عوض کردم (بیمه بدنه بود که اصلا پول ندادم) تازگیها هم فیلتر هواشو 3000 تومن برام عوض کردند دیگه هیچی به غیر از رینگ و لاستیک

achachi
24 September 2007, 08:40 AM
من هیچکدوم رو ندارم ولی با هردوی اینها چند بار مسافرت رفتم ، بنظرم ریو از نظر نرمی و راحتی رانندگی بهتر باشه و من ترجیهش میدم، ولی 206 از نظر مونتاژ و کیفیت ظاهری قطعات سرتر هستش .

soheil86
24 September 2007, 12:08 PM
پس با این حساب ریو ماشین خوبیه ...

اوایل یه سری از دوستان گفتن از نظر اینمنی رتبه ی آخر رو آورده و منو منصرف کردن تا حدودی ولی بعدا فهمیدم که این رتبه بین ماشینهای آمریکاییه ....

Pontiac
24 September 2007, 01:36 PM
بدون اینا فکر نکنم ستاره بگبره

سلام
دیگه اینطور هم نیست.درسته که ایربگ در حفظ جان سرنشین خیلی مهمه اما چیزی که تو این تست ها در نتیجه پارامتر کلیدی هستند اتاق و شاسی و ... اند که واکنش اصلی رو نسبت به ضربه نشون میدن.مطمئنا ریو بدون این ایر بگ ها و.. 4 ستاره نمی گیره اما بی ستاره هم نمیشه.
متاسفانه دزدین وسایل دیگه باید برای ما عادی باشه:icon_twis مخصوصا وسایلی که به ایمنی و سلامت و جان سرنشینان مربوط میشه.206تیپ 2 هم بدون ایربگ ارائه میشه و از این نظر وضعش به عقیده من مثل ریوست.این مطلب در مورد بقیه ماشین ها تو این رنج که بعضی از اونها به دلیل اینکه در عهد باستان تست تصادف انجام نمیشده و اجباری نبوده و اصلا تستی ندارند هم صادق است.
به عقیده من این واقعیت که از ماشین های ما میزنند تلخ است اما باید واقع بین برخورد کرد و یک مقدار عادلانه تر مقایسه کرد و متعصب نشد...

fafal
24 September 2007, 01:40 PM
البته تاثیر کمربند ایمنی پیش کشنده خیلی زیاده که متاسفانه اونم نداره

nojex
24 September 2007, 05:32 PM
در مورد ایمنی ریو حذف میله های ضربه گیر در ها و کاهش سایز لاستیک باعث آسیب پذیری این خودرو شده . بنده در جاده ساوه در تصادف یک ریو با یک 405 شاهد بودم که تمام در های ریو جا خورده بود در صورتی که آن چنان شدت تصادف زیاد نبود

سیاساکتی
29 September 2007, 02:17 AM
دوست عزیز باید بگم که میله های فولادی ضربه گیر درها حذف نشده. بلکه محافظ پلاستیکی درها حذف شده که اصطلاحا بهش "ضربه گیر در" و یا "زه کنار در" گفته میشه.
یعنی همون نوارهایی که در بیرون درها توسط چسب و یا خار ، به درها متصل هستند.
زمانی که شما در کنار ماشینهای دیگه پارک میکنید ؛ این نوارها نمیذارن که رنگ در خودروی شما بر اثر برخورد درهای ماشینهای کناری ، آسیب ببینه.
فقط همین. این 4 تا نوار پلاستیکی هم تاثیری در ایمنی ماشین نداره.
نمیدونم چرا ما عادت داریم در مورد مطلبی که اطلاع نداریم ، بیخورد اظهار نظر کنیم.

اینم میله های فولادی محافظ درون درهای ریوی ایران:

[Only registered and activated users can see links]

icha
29 September 2007, 03:10 AM
من با خرید این ماشین موافق نیستم چون بعد چند ماه افتادگی شدیدی داره.

fafal
1 October 2007, 11:14 AM
دوست عزیز باید بگم که میله های فولادی ضربه گیر درها حذف نشده. بلکه محافظ پلاستیکی درها حذف شده که اصطلاحا بهش "ضربه گیر در" و یا "زه کنار در" گفته میشه.
یعنی همون نوارهایی که در بیرون درها توسط چسب و یا خار ، به درها متصل هستند.
زمانی که شما در کنار ماشینهای دیگه پارک میکنید ؛ این نوارها نمیذارن که رنگ در خودروی شما بر اثر برخورد درهای ماشینهای کناری ، آسیب ببینه.
فقط همین. این 4 تا نوار پلاستیکی هم تاثیری در ایمنی ماشین نداره.
نمیدونم چرا ما عادت داریم در مورد مطلبی که اطلاع نداریم ، بیخورد اظهار نظر کنیم.

اینم میله های فولادی محافظ درون درهای ریوی ایران:

آلبته نتایج تست یورو ان کپ چیز دیگهای رو میگه
البته برای ریو آخر 2005 نه این ریو

میتونیدبهسایتش مراجعه کنیدوببینید
اطلاعات شما هم زیادمیشه :icon_mad:

pooryab
2 October 2007, 10:31 PM
من با خرید این ماشین موافق نیستم چون بعد چند ماه افتادگی شدیدی داره.
آیا کسی که ریو داشته گفته ایشون رو تایید می کنه :icon_roll ؟

سیاساکتی
4 October 2007, 05:40 PM
با عرض معذرت میشه بفرمایید افتادگی یعنی چی؟؟؟؟
اگه منظورتون افت قیمت هست که فکر نکنم تو افت قیمت ، هیچ ماشینی به پای سمند برسه.
اگه منظورتون لش شدن و خسته شدن ماشین پس از مدتی کوتاه هست ، که بازم سمند رتبه اول رو داره. اگه به ریوی های قدیمی (اونایی که عقبشون مه شکن نداره) نگاه کنید میبینید که هیچ تفاوتی با ریوی جدید (اونایی که 2 تا مه شکن در سپر عقب دارن) نداره و ماشین کاملا سر پا هست.
میتونید که به آمار شرکت صنایع و نوسازی مراجعه کنید که امتیازات کیفیت ماشینها رو نوشته.
حتی کیفیت ریو ، از ورنا و آوانته بالاتر قرار گرفته.
اگه دوستان امتیازات منفی ریو رو با خودورهایی مثل 405 و سمند و پارس مقایسه میکردن (طبق آمار شرکت صنایع) ، متوجه میشدن که این ماشینهای ایرانی که فقط اسم پژو رو به یدک میکشن ، چه فاصله زیادی از نظر کیفیت ، با ریو دارن.

reza_s29
4 October 2007, 07:09 PM
من ریو دارم ماشین خوبیه اما توجه کنید که باید به اندازه خودش ازش توقع داشت در ضمن این ماشین تا حدود زیادی شبیه به سیلو هست ولی یه کمی خشک تر. همین وگرنه از لحاظ قدرت و شتاب و اصطحلاک پایین مشکلی نداره فقط لاستیکش کویر تایره که توصیه میکنم اگه میخواین ماشین تعادل داشته باشه عوضش کنید.(منظورم اینه که لاستیک کویر پوسته پوسته میشه و بلانس هم معمولا نمیشه و باعث میشه ماشین گیج بزنه)

سیاساکتی
4 October 2007, 09:07 PM
من با نظر آقای reza_s29 کاملا موافقم. لاستیک 70/175 کویر تایر که گذاشتن روش واقعا در ترمز و کنترل ماشین تاثیر منفی گذاشته.
من خودم لاستیک 60/205 کمهو انداختم. ترمز و چسبندگی ماشین واقعا عالی شده.
این هم همون آمار کیفیت خودروهای داخل که خدمتتون عرض کردم.

بر اساس آمار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران خودرو های مونتاژ داخل و همچنین خودرو هایی که از اون ها به عنوان خودرو های بومی یاد می کنیم امتیازات زیر را به خودشون اختصاص دادن:

- با کیفیت ترین های ساخت داخل :
1- ماکسیما : 79 امتیاز منفی
2- مزدا : 92 امتیاز منفی
3- کوراندو : 100 امتیاز منفی
4- زانتیا : 100 امتیاز منفی
5- پاجرو : 102 امتیاز منفی
6- رونیز : 103 امتیاز منفی

خودرو های مونتاژ شده در کشور :
1- کیا ریو : 115 امتیاز منفی
2- هیوندای آوانته : 117 امتیاز منفی
3- فولکس واگن گل : 129 امتیاز منفی
4- هیوندای ورنا : 126 امتیاز منفی
5- پروتون ویرا : 176 امتیاز منفی

خودرو های معمولی ساخت داخل :
1- پژو 206 : 107 امتیاز منفی ( 6 امتیاز منفی تر نسبت به سال 85)
2- پژو 405 : 249 امتیاز منفی ( 10 امتیاز منفی تر نسبت به سال 85)
4- سمند : 268 امتیاز منفی ( 10 امتیاز منفی تر نسبت به سال 85)
5- پژو پارس : 275 امتیاز منفی
6- پراید : 324 امتیاز منفی (3 امتیاز منفی تر نسبت به سال 85)

بی کیفیت ترین های ساخت داخل :
1- پی کی : 495 امتیاز منفی
2- پراید 141 : 383 امتیاز منفی
3- پراید نسیم : 374 امتیاز منفی
4- پژو آر دی : 370 امتیاز منفی
5- سایپا 141 پارس خودرو : 328 امتیاز منفی

NIMA-MEM
13 October 2007, 06:12 PM
من 206 تیپ 5 دارم و یکی از دوستانم ریو دارد
زمانی که از حالت سکون هر دو باهم استارت می زنیم توی دنده 1 تقریبا کنار هم هستیم . دنده 2 206 شروع به افزایش فاصله میکنه و دردنده 3 دیگه ریو کم می یاره
شتاب گیری خوبی در دنده 1و2 داره ولی دردنده 3 نقاط ضعف موتورش مشخص میشه . در سرعت بالا تعادل خوبی نداره ترمز ها نیز به نظر من برای این شتاب ضعیف است
نرمی خوب - مصرف پایین - خدمات نمایندگی از خوبیهای این اتومبیل است
درمجموع اتومبیل شهری خوبی است البته نه بااین قیمت!

Srfazel
15 October 2007, 01:07 PM
با عرض معذرت میشه بفرمایید افتادگی یعنی چی؟؟؟؟
اگه منظورتون افت قیمت هست که فکر نکنم تو افت قیمت ، هیچ ماشینی به پای سمند برسه.
اگه منظورتون لش شدن و خسته شدن ماشین پس از مدتی کوتاه هست ، که بازم سمند رتبه اول رو داره. اگه به ریوی های قدیمی (اونایی که عقبشون مه شکن نداره) نگاه کنید میبینید که هیچ تفاوتی با ریوی جدید (اونایی که 2 تا مه شکن در سپر عقب دارن) نداره و ماشین کاملا سر پا هست.
میتونید که به آمار شرکت صنایع و نوسازی مراجعه کنید که امتیازات کیفیت ماشینها رو نوشته.
حتی کیفیت ریو ، از ورنا و آوانته بالاتر قرار گرفته.
اگه دوستان امتیازات منفی ریو رو با خودورهایی مثل 405 و سمند و پارس مقایسه میکردن (طبق آمار شرکت صنایع) ، متوجه میشدن که این ماشینهای ایرانی که فقط اسم پژو رو به یدک میکشن ، چه فاصله زیادی از نظر کیفیت ، با ریو دارن.

دوست من، اگر منظورتون از شركت صنايع سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران هست (كه فكر مي كنم همينطوره) بايد عرض كنم اين سازمان مقايسه خودروها را در كلاس خودشون انجام ميده و اگه دقت كنيد ريو در كلاس خودروهاي كوچك و 405 و سمند در كلاس خودورهاي متوسط ارزيابي شده اند. امتياز منفي هر گروه در مقايسه با خودروهاي كلاس خودش هست و در اين مورد خاص نمي تونيد به اين آمار استناد كنيد و امتيازهاي دو كلاس متفاوت رو ملاك قضاوت خودتون قرار بديد. روي سخنم با شما دوست عزيزم نيست با همه اعضاي اين فروم هست كه دوستان خوبي براي هم هستيم. باور كنيد اگه تعصب بي جا رو بذاريم كنار خيلي بهتر مي تونيم بهم كمك كنيم، ياد بديم و ياد بگيريم. چرا بايد ريو رو مسخره كنيم؟ چرا بايد از روي تعصب و شنيدها در مورد سمند قضاوت كنيم و نقاط ضعفش رو بزرگ كنيم؟ چرا بايد 405، پرشيا و .... كه خودروهايي هستند كه اكثر ما به عنوان قشر متوسط باهاشون سر و كار داريم رو يا در حد بهترين، با كيفيت ترين و مدرن ترين خودروي دنيا بالا ببريم يا از اون طرف بام بيافتيم و در حد يه ارابه 4 چرخ بكوبيمش؟ من هميشه گفتم باز هم دوست دارم بگم براي اينكه خودم يادم باشه، قبول كنيم نظر هر كس محترمه، انتخاب هر كس كه بر اساس سليقه و شرايط خودش انجام گرفته براش محترم، ارزشمند و قابل دفاعه و باور كنيم كه اين انتخاب به طور مستقيم به ارزشي كه هر كس براي منطق و شعور خودش قائله بر مي گرده و براي همين هممون متنفريم از مسخره شدن انتخابمون و علاقمنديم به تحسينش. باور كنيم ما داريم در ايران زندگي مي كنيم، كره اي كه ما خوب بودن ريو رو به اون مربوط مي دونيم،‌ كره اي كه هنوز پرايدش و قطعاتش تو بازار ما خواهان بيشتر و كيفيت بالاتري دارن ديرتر از ما خودروسازي رو شروع كرده. چرا؟ چرا وقتي پيكاني كه 35 سال پيش برادران خيامي در فكر جايگزيني اش بودن تو مملكت ما تا 2-3 سال پيش توليد شد و ما هم خريديم و سوار شديم. دارم از منظور اصلي دور مي شم ولي مي خوام خواهش كنم احترام به نظر ديگران، توجه به خواسته ديگران، تمايل به راهنمايي همديگر رو از همين جا و همين فروم آغاز كنيم. همه ما اعضاي فروم گرداندگان آينده اين صنعتي هستيم كه تا حالا جز لعن و نفرينش كاري نكرديم (والبته حق هم داشتيم) كسي كه از ما راهنمايي مي خواد مشتري ماست از همين جا احترام به خواست مشتري رو تمرين كنيم كه فردا چيزي نسازيم كه خودمون مي پسنديم. بياين با هم يار و ياور باشيم و از هم ياد بگيريم كه فردا حسرت چين و ... نخوريم. تا وقتي ما از هر ماشين مشكل داري استقبال مي كنيم، چند برابر ارزش واقعي اش براش پول خرج مي كنيم، مدتها منتظر مي مونيم و دم نمي زنيم و بعد چشممون رو به روي ايرادهاش مي بنديم و در نهايت نجابت ساعتها و شايد روزها را در نمايندگي ها براي رفع عيب مي گذرونيم نبايد انتظار داشته باشيم پيشرفت كنيم ما هم مقصريم. بياين از همين جا، همين لحظه و از جمع دوستانه خودمون يادگرفتن و ياد دادن رو شروع كنيم.
مي بخشيد ، زياده گويي شد.

اینجانب
15 October 2007, 08:12 PM
دوست من، اگر منظورتون از شركت صنايع سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران هست (كه فكر مي كنم همينطوره) بايد عرض كنم اين سازمان مقايسه خودروها را در كلاس خودشون انجام ميده و اگه دقت كنيد ريو در كلاس خودروهاي كوچك و 405 و سمند در كلاس خودورهاي متوسط ارزيابي شده اند. امتياز منفي هر گروه در مقايسه با خودروهاي كلاس خودش هست و در اين مورد خاص نمي تونيد به اين آمار استناد كنيد و امتيازهاي دو كلاس متفاوت رو ملاك قضاوت خودتون قرار بديد.
فکر نکنم اینطور باشه. نمره منفی در جدولی نمایش داده میشه که خودروها را به چهار گروه تقسیم میکند: 1- سواری (که SUV را هم شامل میشود) 2- وانت 3- اتوبوس و مینی بوس 4- کامیون و کامیونت
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
مصرف سوخت بر اساس ابعاد خودرو طبقه بندی میشود.

Srfazel
16 October 2007, 10:26 AM
فکر نکنم اینطور باشه. نمره منفی در جدولی نمایش داده میشه که خودروها را به چهار گروه تقسیم میکند: 1- سواری (که SUV را هم شامل میشود) 2- وانت 3- اتوبوس و مینی بوس 4- کامیون و کامیونت
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
مصرف سوخت بر اساس ابعاد خودرو طبقه بندی میشود.

ضمن تائيد فرمايش شما بايد عرض كنم به خاطر نوع و زمينه كاري خودم گزارش رده بندي كيفي خودروها كه توسط سازمان گسترش و نوسازي صنايع كشور با طبق بندي كه عرض كردم در فواصل زماني 6 ماهه به دستم مي رسيد. البته چون اين اطلاعات از طرف سازمان ديگري به ما اعلام ميشه عليرغم اينكه منبع اطلاعات همان سازمان گسترش و نوسازي هست احتمال اينكه دسته بندي كه عرض كردم از طرف سازمان واسطه انجام شده باشد وجود داره و حقيقت مطلب اينه كه نمي دانم و در صورتيكه اشتباه كرده باشم عذرخواهي مي كنم ضمن اينكه تا جايي كه يادم مي آد مجله ماشين هم با طبقه بندي كه عرض كردم رده كيفي خودروها رو چاپ مي كرد. خلاصه لينك شما گواه درستي فرمايش شماست

askarizadeh
29 October 2007, 11:58 AM
در همين لينيك كه دوستان فرستنادن(سازمان گسترش..) يك ايتمي داره به نام "موتور و انتقال قدرت" كه براي ريو حدود 18 هستش و خودرويي مثل وانت يا پي كي يا خودروهايي از اين ردزه چنين امتياز منفي يا بيشتر دارن ..كسي ميتونه در اين مورد توضيح بده كه چرا امتياز منفي موتور ريو اينقدر بالاست؟ در صورتيكه موتور كره اي هست

masoud x7
29 October 2007, 10:57 PM
من 206 تیپ 5 دارم و یکی از دوستانم ریو دارد
زمانی که از حالت سکون هر دو باهم استارت می زنیم توی دنده 1 تقریبا کنار هم هستیم . دنده 2 206 شروع به افزایش فاصله میکنه و دردنده 3 دیگه ریو کم می یاره
شتاب گیری خوبی در دنده 1و2 داره ولی دردنده 3 نقاط ضعف موتورش مشخص میشه . در سرعت بالا تعادل خوبی نداره ترمز ها نیز به نظر من برای این شتاب ضعیف است
نرمی خوب - مصرف پایین - خدمات نمایندگی از خوبیهای این اتومبیل است
درمجموع اتومبیل شهری خوبی است البته نه بااین قیمت!

شما دور موتور ریو رو موقع تعویض دنده روی چه عددی عوض میکنین ؟ من با تیپ 5 یه بار تو دور موتور 6000 تعویض دنده کردم که تو دنده 2 به بعد تیپ 5 ازم جلو زد.ولی یه بار دیگه تو دور موتور 5500 عوض کردم که تقریبا یکی رفتیم:icon_arro

nader875
30 October 2007, 12:07 AM
سواری با ریو همون حسی رو بهت میده که با پراید میرونی .....حسه جالبی نمی تونه باشه با این قیمت

masoud x7
30 October 2007, 12:30 AM
سواری با ریو همون حسی رو بهت میده که با پراید میرونی .....حسه جالبی نمی تونه باشه با این قیمت
شما رو چه حسابی این حرف رو میزنین ؟ اصلا ریو روندین تا حالا ؟ ریو رانندگیش از ماشینای هم قیمت خودش(مثل 405-پارس-سمند...) خیلی خیلی بهتره.باورم نمیشه :icon_twis

askarizadeh
30 October 2007, 09:47 AM
بايد بگم سواري با ريو آنقدر لذت بخش و عال و خستگي ناپذيره كه با ماشينهايي مثل سمند و پژو جي ال ايكس نميشه مقايسه كرد...
خواهش ميكنم فقط كساني مقايسه كنند كه واقعا سوار ماشينهاي مختلف شده اند حتي پژو SD موقع پيچ به خاطر صندوق عقبش تعادل خوبي نداره درحاليكه ريو تعادل بسيار خوبي داره .

fafal
30 October 2007, 10:23 AM
د حتي پژو SD موقع پيچ به خاطر صندوق عقبش تعادل خوبي نداره .

من دقیقا خلاف اینو دیدم و شنیدم و امتحان هم کردم
پیچیدن اس دی ولیز خوردن روی چرخها سر پیچ تقریبا محاله
ولی ریو به خاطر سایزلاستیک فابریک کارخونه زود منحرف میشه که با عوض کردنش خیلی بهترمیشه
شتاب اولیه خوبی داره ولی نسبت به اون شتاب ثانویش کمه
صدای موتور زیاده که با عای قزیر درب موتور شاید 5 درصد کم بشه
خیلی توی ایرن ازش دزدیدن
قیمت جهانیش با امکانات کامل و همین موتور , 7000 تا 8000 دلاره

tabeta_03
31 October 2007, 02:11 AM
دوست عزيز اگه خيلي علاقه به تخريب يه چيزي كه خوشت نمياد داري حد اقل يه حرفي بزن نزديك به عقل باشه عزيزم يا يه روز بيا يه ريو بدم برو يه دور بزن يا حداقل بشين پشتش بوقشو بزن بعد نظر بده.:icon_twis

persianking62
31 October 2007, 02:35 AM
ریو یه اشکال خیلی بدی که داره اینه که عایق صداش خوب نیست.یعنی هم صدای موتور داخل اتاق میاد هم صدای چرخ ها.اگه میشد این مشکل حل کرد به نظر من در مقایسه با سمند و 405 خیلی بهتر هست از لحاظ کیفیت.

nader875
31 October 2007, 02:42 AM
دوست عزيز اگه خيلي علاقه به تخريب يه چيزي كه خوشت نمياد داري حد اقل يه حرفي بزن نزديك به عقل باشه عزيزم يا يه روز بيا يه ريو بدم برو يه دور بزن يا حداقل بشين پشتش بوقشو بزن بعد نظر بده.:icon_twis

ohohohoho چه متعصب من ریو روندم فکر کنم شما پراید سوار نشدی ببینی که فرقش با ریو چهههههههههههههههه قدره !!!! شما یکم به یه پراید برس یه ریو گیرت میاد ........

VIGO
31 October 2007, 08:45 AM
دوستان لطفا کل کل نکنید و به یکدیگر بی احترامی نکنید.

دوست گرامی همونطور که میدونید ریو بعد از یک دهه از تولید پراید توسط شرکت KIA ساخته شده. شما یه گربه رو که تربیت کنید چارتا کار جدید یاد میگیره، عقل هر کسی بهش میگه شرکتی مثل KIA مرکز تحقیقاتی و طراحی داره که شبانه روز در حال تحقیق و فعالیتند. چطور میشه بعد از یک دهه هنوز پراید تولید کنن ؟؟؟

achachi
31 October 2007, 08:49 AM

لطفا" منطقی تر حستون ! رو بیان کنید ...
من نه ریو دارم نه 405 و نه هیچکدوم از ماشینای ساخت ایران ، ولی تو این رنج قیمت با 206 و ریو و 405 مسافرت کردم .... نظر شخصیم اینه که ریو احساس آرامش و لذت بیشتری داره نسبت به بقیشون ...

VIGO
31 October 2007, 09:16 AM
در ضمن من نمیدونم شما روی چه اصولی یه ماشین اسپرت هاچبک (206) رو با یک ماشین سدان شهری خانوادگی (ریو،405) مقایسه می کنید ؟

Suba_sa
31 October 2007, 09:17 AM
آقا هر برندي يک خصوصياتي داره. معلومه که ريو بايد رگه هايي از پرايد داشته باشه چون مال يک برنده. لابد شما چون 307 شبيه 405 هست سوار 307 نميشي!!!

achachi
31 October 2007, 09:32 AM
در ضمن من نمیدونم شما روی چه اصولی یه ماشین اسپرت هاچبک (206) رو با یک ماشین سدان شهری خانوادگی (ریو،405) مقایسه می کنید ؟

درسته ، من فقط از نظر راحتی در مسافرت چون تقریبا" هم قیمتا" گفتم ...

askarizadeh
31 October 2007, 09:35 AM
متاسفانه بايد بگم بعضي از اعضاي نمايندگيهاي ايران خودرو و ساپيژا كه رقيب هم هستند در اين انجمن ها مجادله و كل كل ميكنند و اطلاعات غلط به دوستان مي دهند... به هرحال سوال من اين بود كه چرا نمره منفي ريو از نظر موتور و انتقال قدرت يه نمره غير قابل قبولي نسبت به بقيه ماشين ها هست درصورتيكه رتبه 5-6 در بين ماشنيهاي ساخت داخل را داره و از سمند و پژو باكيفيت تر ارزيابي شده؟

reza engine
31 October 2007, 10:18 AM
يه زماني مردم عبارت DAEWOO يا HYUNDAI رو پشت ماشين ها ميديدن، حتي نميتونستن و نميدونستن اينا چطوري تلفظ ميشه ولي ميگفتن اينا كره اي هستن اشغالن نمي ارزن، پولتو ريختي دور.

حالا يقين دارم اگه ماتيز و سيلو با همون شكل دوباره توليد شن، مردم صف ميكشن. (يكيش من)
چون تفاوت ها رو تشخيص مي دن.
حتي كساني كه تخصص زيادي در خودرو ندارن اگه پشت پرايد و ريو بشينن و رانندگي كنن 1000 تا تفاوت ميشمرن
ما سال 85 پژو 405 گرفتيم به خاطر ايرادات زياد با كلي كلي كلي دوندگي بالاخره سندش رو باطل كردن و با كلي كلي دوندگي تونستيم پولمونو پس بگيريم.
به نظر من كه ريو به 405 و سمند در مجموع و در حال حاضر ارجحيت داره.

محمد رضا محمدي
13 November 2007, 12:05 PM
در اینکه خودروهای کره ای خودروهای خانوادگی با امکانات خوب . استهلاک بسیار پایین . قطعات مصرفی ارزان و خوش دست هستند شکی نیست ولی هیچ وقت نمیتونن اصالت و اسپرت بودن یک خودروی اروپایی رو یدک بکشن ! چرا ؟ چون اکثر اینگونه خودروها طراحی محتاطانه و همه پسندی دارن !
از این جهت ما باید خودروی کره ای رو فقط با کره ای مقایسه کنیم ( البته به توجه به عنوان تاپیک )
ریو برای اشخاصی که به قول معروف دوو سوار هستند انتخاب مناسبیه البته شکل ظاهری و قیمت به شخص خریدار مربوط میشه !!
ولی اگر بخواهیم تا حدودی منصفانه به قضیه نگاه کنیم ریو ارزش خیلی کمی در مقابل مبلغ پرداختی داره ! کیفیت داشبرد و فرمان پایین هستند و مثل بقیه خودروهای کره ای بازهم مشکل فنر بندی در ریو هم احساس میشه . و سروصدا و عایق بندی نا مناسب هم درد مشترک اینگونه خودروهاست:icon_eek: از اکسل عقب که ارتفاع خیلی کمی با زمین داره بگذریم آپشنال بودن AIRBAG و ABS یکمی نا امید کنندس .:icon_razz

askarizadeh
13 November 2007, 02:16 PM
ولی اگر بخواهیم تا حدودی منصفانه به قضیه نگاه کنیم ریو ارزش خیلی کمی در مقابل مبلغ پرداختی داره ! کیفیت داشبرد و فرمان پایین هستند و مثل بقیه خودروهای کره ای بازهم مشکل فنر بندی در ریو هم احساس میشه . و سروصدا و عایق بندی نا مناسب هم درد مشترک اینگونه خودروهاست:icon_eek: از اکسل عقب که ارتفاع خیلی کمی با زمین داره بگذریم آپشنال بودن AIRBAG و ABS یکمی نا امید کنندس .:icon_razz

سلام
چندنفر از دوستانم كه پرشيا و GLX داشتن ريو را دادم و گفتم نقدش كنيد !
گفتند فرمونش عاليه (به مراتب بهتر از Persia va GLX ) فكر ميكنم بد نيست يه بار با ريو رانندگي كنيد.

reza engine
13 November 2007, 03:14 PM
در اینکه خودروهای کره ای خودروهای خانوادگی با امکانات خوب . استهلاک بسیار پایین . قطعات مصرفی ارزان و خوش دست هستند شکی نیست ولی هیچ وقت نمیتونن اصالت و اسپرت بودن یک خودروی اروپایی رو یدک بکشن ! چرا ؟ چون اکثر اینگونه خودروها طراحی محتاطانه و همه پسندی دارن !
از این جهت ما باید خودروی کره ای رو فقط با کره ای مقایسه کنیم ( البته به توجه به عنوان تاپیک )
ریو برای اشخاصی که به قول معروف دوو سوار هستند انتخاب مناسبیه البته شکل ظاهری و قیمت به شخص خریدار مربوط میشه !!
منكر اين قضيه نميشه شد كه بعضي از كمپاني هاي اروپايي اصالت دارن و سالين دراز تجربه كسب كردن و اين تجربيات در توليدات حال حاضرشون هم نمود قابل ملاحظه اي داره. ولي بايد توجه كرد كه همشون هم از اين قاعده پيروي نمي كنن. بنز، آئودي، استون مارتين و ... اصالت خاص خود رو دارن ولي آيا اين امر در ساير خودروساز هاي اروپايي از جمله رنو و پژو كه فرانسوي هستن صادقه؟؟
به عنوان مثال پژو-سيتروئن دست به دامن ژاپني ها شد كه براش SUV طراحي كنن. حالا شما همين 4007 فرانسوي ها رو بزار كنار SUV هايي كه KIA و HYUNDAI زدن. Sportage و ُSorento و Tucson و Santa Fe كجا و 4007 و ايني كه سيتروئن زده كجا؟
درسته خودروسازهاي كره اي قدمت خودروسازهاي اروپايي رو ندارن ولي تونستن در حال حاضر با وجود خيلي از مشكلات در مقابل اونها حرفهاي جديدي براي گفتن داشته باشن.
حالا اينكه ايربگ و ABS رو مونتاژ كاراي ما روش نمي زارن كه عيب سازنده به شمار نمي اد.
منم تا وقتي سوار ريو نشده بود فكر نمي كردم فنر بندي خوبي داشته داشته باشه. ولي چند تا سفر تو جاده هايي مثل هراز و يه كم كم گاز دادن نظرم رو كاملا عوض كرد. نرميش كه نسبت به 405 و سمند محسوسه. ما تو جاده هاي خاكي و همچنين جاده هاي جنگلي نكا كلي با ريو بالا پايين زديم هيچ مشكلي با اكسل عقبش بوجود نيومد. كما اينكه بعضي جاها ماشين همراهيان تهش به زمين گير مي كرد. اگه يه سنگ و يا يه چيز بلند تو جاده باشه شايد به اكسل گير كنه ولي تو ناهمواريها هيچ مشكلي نداره. تازه سر پيچ دلت مي خواد بيشتر گاز بدي از بس پايداره.

بزرگترين بازار مصرف خودرو بازار آمريكاست. همه خودرو ساز هاي دنيا تلاش مي كنن براي بقاي خودشون يه سهم ناچيز از اين بازار رو به خودشون اختصاص بدن. ديگه ببين تو امريكا يه ماشين بايد چه امكانات و خدمات و كيفيت و ... داشته باشه كه طرف ماشين هاي ساخت كشور خودش رو ول كنه و يه ماشين با برند يه كشور ديگه سوار شه/
حالا همون جا كه اثري از نام خودروسازان فرانسوي نيست ببين KIA و HYUNDAI چطور جا باز كردن در بين خريداران
جالبه كه تو برخي از سايت هاشون كه به مسائل خودرو پرداخته حتي اسم بعضي از اين خودروسازان اروپايي نيست.
اينكه يه شركت بتونه به خودروي سدان توليد كنه كه همه پسند باشه مگه بده؟؟

محمد رضا محمدي
14 November 2007, 01:00 PM
سلام
چندنفر از دوستانم كه پرشيا و GLX داشتن ريو را دادم و گفتم نقدش كنيد !
گفتند فرمونش عاليه (به مراتب بهتر از Persia va GLX ) فكر ميكنم بد نيست يه بار با ريو رانندگي كنيد.

اول اینکه: بنده هم تا حدودی حرف شما رو قبول دارم و همونطوری که میبینید در بالا به خوش دست بودن خودروهای کره ای اشاره کردم ! :icon_surp
دوم اینکه: هر چند خودروهایی مثل 405 و مشتقاتش ( سمند و پارس ) خودروهای مناسبی برای مقایسه با ریو نیستند ( اختلاف 15 ساله تکنولوژی ) ولی اگر کمی واقع بین باشیم . ریو از نظر کشش ثانویه . کشش در سراشیبی ها . چسبندگی به جاده و پایداری در مانور ها و سرعت بالا حرفی برای گفتن نداره !
و باز هم میگم انتخاب خودرو بیشتر سلیقه ای هست . تعویض 405 و پارس با ریو توسط افرادی که شما میفرمایید دلیلی بر برتری این خودرو نیست و فقط و فقط میتونه به سلایق رانندگی برگرده وبس !
و مطمئن باشید بنده از روی تعصب صحبت نمیکنم چرا که اصلن از خودرویی مثل 405 خوشم هم نمیاد !

منكر اين قضيه نميشه شد كه بعضي از كمپاني هاي اروپايي اصالت دارن و سالين دراز تجربه كسب كردن و اين تجربيات در توليدات حال حاضرشون هم نمود قابل ملاحظه اي داره. ولي بايد توجه كرد كه همشون هم از اين قاعده پيروي نمي كنن. بنز، آئودي، استون مارتين و ... اصالت خاص خود رو دارن ولي آيا اين امر در ساير خودروساز هاي اروپايي از جمله رنو و پژو كه فرانسوي هستن صادقه؟؟

منظور شما اینه که پژو و سیتروئن دارای اصالت نیستند ؟؟ واقعن جای تعجب داره که خودروسازی که از سال 1919 به ساخت خودرو اشتغال داره و یکی از بهترین سیستم های فنربندی دنیا رو مسازه ( فنر بندی بعضی از مدل های رولزرویس ساخت سیتروئن هستند ) اصالت نداره ؟؟!!:icon_ques

ه عنوان مثال پژو-سيتروئن دست به دامن ژاپني ها شد كه براش SUV طراحي كنن. حالا شما همين 4007 فرانسوي ها رو بزار كنار SUV هايي كه KIA و HYUNDAI زدن. Sportage و ُSorento و Tucson و Santa Fe كجا و 4007 و ايني كه سيتروئن زده كجا؟

همکاری روی پلت فرم های مشترک و طراحی خودرو خارج از مرزهای کشور سازنده چیز جدیدی نیست ! و به هیچ عنوان نمیتونه دلیل بر ناتوانی خودروسازی بشه ! شاید طراحی هزاران خودرو از سراسر دنیا در ایتالیا انجام شده باشه ( هرچند ژاپنی ها هم دارن در عرصه طراحی قد علم میکنن ) و آیا این میتونه نشانی از ناتوانی کشور سازنده باشه ؟؟ باید بگم که تنها دلیلش رقابت فوقالعاده شدیده !:icon_cool

حالا اينكه ايربگ و ABS رو مونتاژ كاراي ما روش نمي زارن كه عيب سازنده به شمار نمي اد

ما هم در مورد این خودروی مونتاژ شده توسط ایران داریم تبادل نظر میکنیم ! وگرنه این خودرو در تمام جهان با طراحی جدید امکانات بالاتر و قیمت مناسب ارائه میشه !

بیشتر از این نمیخوام موضوع بحث تاپیک رو عوض کنم :lover:
پاینده باشید

pooryab
15 February 2008, 10:10 PM
یه سئوال داشتم فقط خدا وکیلی کسایی که ریو داشتن جواب بدن!
ایا کسی شده که از خرید این خودرو نسبت به پولش و این رنج خودرو ها پشیمون شده باشه؟

Suba_sa
5 March 2008, 02:35 PM
یه سئوال داشتم فقط خدا وکیلی کسایی که ریو داشتن جواب بدن!
ایا کسی شده که از خرید این خودرو نسبت به پولش و این رنج خودرو ها پشیمون شده باشه؟

من ريو ندارم ولي اين اتفاق زياد ميوفته و البته بد هم نيست. چون مثلا ميتوني ريويي رو که 2-3 ماه کار کرده با يک افت قيمت خوبي بخري. بعضيها باهاش حال نميکنند و زود ميفروشند.

Ramtin329
6 March 2008, 11:27 PM
انتخاب ریو کاملا سلیقه ای است البته منکر کیفیت این ماشین نیستم ولی یکی از دوستان گفتن سی یلو سوارها سراغ ریو میرن ! ولی برعکس سواری ریو با سی یلو شباهتی نداره خود من اگر قرار باشه برای سی یلو مشابه پیدا کنم ورنا را انتخاب میکنم نه ریو ! اما باید قبول کنیم ریو در بین مردم هنوز جا باز نکرده و الان شهرتش بیشتر بخاطر مصرف کم و کیفیت بالا نسبت به سایر تولیدات هست .

shaggy
22 March 2008, 03:41 AM
بنده هم بر این نظرم که ریو در ایران بد نام شده، بنده خودم قبلا ریو داشتم و بنظرم در بین اتومبیلهایی مثل 405 و 206 تیپ 2 و حتی پرشیا، ریو خیلی حرفها برای گفتن داره و اگر ظاهری ایرونی پسند داشت بیشتر طرفدار پیدا می کرد چون ظاهر ریو رو خیلی از ایرانیها نمی پسندن.
بنظر من ایراد اساسی که ریو داره و از بی فکری و بی وجدانی مسئولین مونتاژ کننده اش ناشی میشه عدم ایمنی کافی برغم موتور پرتوانی هست که روش سواره، اون موقع که من ریو داشتم بهش لقب ارابه مرگ رو دادم!
بطور کلی ریو اتومبیلی نرم هست که رانندگی با اون آدم رو خسته نمی کنه، شتاب اولیه خوبی و داره آدم رو وسوسه می کنه که پدال گازش رو بیشتر فشار بده اما باید توجه داشته باشیم که ریو اتومبیلی هست فاقد ایربگ و ترمز abs و بدنه ای نسبتا ضعیف!
کیفیت صندلیها و داخل اتومبیل چنگی به دل نمی زنه اما شاید بشه به پخش mp3 که داره با 4 باند دل خوش کرد!
مشکل دیگه ریو اکسل عقب اون هست که اگه مسافر داشته باشین و از روی یکی از سرعت گیرهای تپه ای رد بشید به زمین برخورد می کنه.
و سخن آخر اینکه بنده به کسایی که قصد خرید اتومبیل تو حدود قیمت 206 تیپ 2 یا پژو 405 و سمند رو دارن اکیدا توصیه می کنم حتما اول یه دوری با ریو بزنن!

Raminium2001
3 April 2008, 12:42 PM
من یواش یواش داره از ریو خوشم میاد. نرمی این ماشین تو شهر و دست اندازها چجوریه؟ صندلیهاش چی؟ راحت هستند یا مثل پراید ... یه توضیحی در مورد راحتی و آپشنهایی که میشه برای راحتی و نرمی از بازار تهیه کرد بهم بدین ممنون میشم.

pouya_yz
3 April 2008, 01:21 PM
من با ریو خیلی رانندگی کردم و با اون مسافرت هم رفتم .

متاسفانه نسبت به این ماشین خیلی نا مهربانی میشه در حالیکه رقبای خیلی قدر تری هم در بازار نداره !

دوستان حالا که بدنه 405 عین پیکان کهنه شده و مورد قبول هر شخصی از پیر و جوان و در شهر و قصبات شده چرا نسبت به ماشین خوبی مثل ریو موضع گیری بی مورد می کنیم .

امروزه به نظر من اتومبیل یعنی فقط کیفیت و بس !!! اگر پی کی را با کیفیت آزرا به شما دادند از خریدن 405 منصرف بشین . این یک مثال شاید غیر واقعی بود برای اینکه بگم امروزه محصولاتی مثل 405 - پارس و کم کم در آینده 206 هیچ حرفی در کیفیت برای گفتن ندارند و خصوصا خانواده 405 با مشکلات کیفیتی تعجب آوری مواجه هستند و هدف ایرانخودرو فقط اینه که خط تولید نخوابه و ماشین به هر قیمتی که شده خط تولید را ترک کنه حالا مبارک ! مشتری .

اما ریو از نظر کیفیتی: اگر هم مشکلی دیده بشه به پای محصولات معروف ایرانخودرو نمیرسه و واقعا مونتاژقابل قبولی داره البته این کیفیت بهتر نه بخاطر کار در حد "لکسوس" کمپانی سایپا بلکه بخاطر "قطعات اصلی" کره ای است .

ریو ماشینی با : موتور پر قدرت - مصرف کم و عالی - صدای زیاد موتور داخل کابین (عایق زیر کاپوت نصب کنید) - فرمان هیدرولیک نرم تر از محصولات پژو -کلاچ و تعویض دنده های نرم - هندلینگ و ترمز قابل قبول - سیستم صوتی عالی (با این قیمت) - کولر عالی (حتی بهتر از خانواده پژو) بخاری ضعیف (بر خلاف خانواده پژو در سرما 10 دقیقه طول میکشه تا کاملا گرم بشه) طراحی داخلی زیبا - نور پردازی قشنگ داشبورد و مجموعه کیلومتر شمار در شب - جادار تر بودن صندلی عقب و صندوق عقب نسبت به اس دی .

از نظر طراحی بدنه: من اینجا هرچی در مورد ریو خوندم هیچکس راضی نبود و حتی کارشناس مجله ماشین هم نسبت به در صندوق عقب و چراغ عقب اون ایراد وارد کرد ... اما من کاملا مخالفم و نمیگم طراحی عالی و بی نقص و زیبائی مثل سوناتا - آزرا - دوو اسپرو و ... داره اما در نوع خود جالب توجه است . طرح اریب درب صندوق عقب و طرح چراغهای عقب که تا روی صندوق آمده دارای یک رگه طراحی منحصر بفرد و زیباست (این موضوع را با طرح فسیل 405 مقایسه کنید . 405 از نظر بدنه تمام شده است) . طراحی درب عقب بزرگتر و ستون سی واقعی تر از 206 اس دی است (توجه کنید) . مجموع طرح کلی (جلو و عقب و جانبی ) در هماهنگی کامل با یکدیگر میباشد .

این نظرات و تجربیات من بود . ممنون.

Raminium2001
3 April 2008, 02:54 PM
دوستان لطفا به عنوان تاپیک توجه کنید. نظر شما کاملا محترم، ولی در تاپیک مقایسه مطرح کنید.

Foad
20 May 2008, 08:14 PM
دوستان لطفا موضوع تاپیک رو منحرف نکنید.اینجا تاپیک مقایسه نیست

Navid_Aref
20 May 2008, 08:39 PM
از همه معذرت می خواهم که تاپیک را منحرف کردم. اگر صلاح دانستید آن را به تاپیک مربوطه منتقل کنید(البته عنوان تاپیک نوعی مقایسه را تداعی می کند)
مقایسه سمند سورن 206 اس دی ال نود ریو ورنا گل ([Only registered and activated users can see links])

الك دلك
20 May 2008, 10:08 PM
ريو ماشين خوبي تو اين رنج قيمت چنتا مزيت داره كه ميگم
1- مصرف كم بنزين
2- هندلينگ خوب
3- نرمي كمكها
4- زيبايي نسبي
5-تجهيزات مناسب ( نسبي )
6-ترمز مناسب
7-قيمت مناسب
8-موتور پر قدرت
9- شتاب خوب

ATOS
12 June 2008, 12:50 AM
اگه ABS و AirBag داشت قطعا بجای 206 T5 ریو میخریدم:icon_evil

bamshad
12 June 2008, 03:22 AM
ABS از اول تیر روی ریو گذاشته میشه از قول نمایندگی

nader875
12 June 2008, 08:08 AM
گه abs بزارن منم حتما میرم سمت ریو هرچند یه زمانی از این ماشین تنفر قلبی داشتم اما حالا نه دگه

pooryab
12 June 2008, 11:49 PM
تبریک میگم آمار افراد موافق بالاتر از افراد مخالف شد! و این نشون میده که ریو تو دل مردم داره جا باز می کنه و نشون داده که اتومبیل خوبیه !!!

mohsen3544
13 June 2008, 09:05 AM
میدونین تو ایران مشکل اینه که هر ماشینی میاد اکثرا در برابرش جبهه میگیرن.من خودمم زیاد از ریو خوشم نمیومد اما وقتی کم کم از خوبی هاش شنیدم الان دوست دارم ماشینمو عوض کنم ریو بگیرم.به نظر من اگه ای بی اس داشته باشه تا 14 هم می ارزه.

lavson1361
13 June 2008, 01:20 PM
تبریک میگم آمار افراد موافق بالاتر از افراد مخالف شد! و این نشون میده که ریو تو دل مردم داره جا باز می کنه و نشون داده که اتومبیل خوبیه !!!

به این دلیله که:
ریو هم توان برابری رو با رقیبان پر حجم خود داره (مثل سمند و 405 و گل و غیره )
و هم مصرف سوخت برابری رو به نسبت رقیبان کم حجم خود داره (مثل 206) .
. یعنی هم از پوئن کم حجمها برخورداره , هم از پوئن پر حجمها
به تعبیر دیگه قدرت را از پرحجمها به ارث برده و هم مصرف را از کم حجم ها .
از لحاظ کیفیت ساخت هم که مقام ششم بهترین خودروهای 87 رو کسب کرده . و به لحاظ برتری تکنولوژی از تمام گروههای رقیبش پیش است( تکنولوژی 2005) . فقط میمونه امکانات که اونم میشه با 1 تومن روی ریو سوار کرد و لذتشو برد . یکی از رفیقای من روی ریو ای بی اس بسته , خدایی ماشین از این رو به اون روشده و با اون شتاب بالا آدم دیگه هیج ترسی نداره(فکر کنم 400 تومن براش تموم شده ,دقیق نمیدونم)

در حال حاضر و با این اوضاع بنزین و بی کیفیتی محصولات خودرویی , نیاز خانوارها به یک اتومبیل همه فن حریف ضروریه . در حال حاضر هیچ ماشینی مقرون به صرفه تر از ریو و 206 اس دی برای یک خانواده , با استتاعت مالی متوسط نیست . (که البته sd یه ذره قیمتش بالاست ومصرف سوختشم بالاتر از ریو هست )

من ,شنبه گذشته این هفته که تعطیل بود , رفتم قم زیارت حضرت معصومه و و حوالی کاشان...
رفت و برگشت , تقریبا" 400 کیلومتر راه رفتم . و تنها 24 لیتر بنزین سوزوندم . تازه کولر هم مدام روشن بود . شما حساب کنید , همون 5 و خرده ای در صد کیلومتر .تازه با کولر . باور کنید من اینو تجربه کردم حتی کولر هم نمیتونه مصرف ریو رو خیلی بالا ببره و این برای من شده علامت سوال و هیچ کسی هم جوابش رو نمیدونه و فقط دلیلش میتونه وجود تکنولوژی جدیدش باشه که ما هنوز ازش اطلاع دقیقی نداریم .
تازه بار هم داشتیم (توی صندوق برای نشستن و غذا و این حرفا پر از خرت و پرت بود) و 5 نفر کامل ماشین پر بود.
به نظر من توی این شرایط وا اسفا , هیچ ماشینی نیازهاتون رو اینجوری برطرف نمیکنه
من هر جور دور خودم میچرخم میبینم ,الان ریو از همه این ماشینای (توی این رنج) بهتره .

توی سربالاییها وقتی یه لحظه کولر رو خاموش میکردم , هر چی ماشین بود , شل و پل میکرد (این ریو وقتی پر گاز باهاش بیای ,سمند ممند حجالیش نیست) . یارو شهرستانیه , توی قم به من میگفت داداش ماشین تقویته ؟؟!!! منم یارو رو گذاشته بودم سر کار میگفتم آره موتور پرایده یه ذره تقویتش کردن اینجوری شده .:icon_lol:

ATOS
13 June 2008, 02:38 PM
بحث کولر دیگه قدیمی شده:icon_mad:
اون 405 که با کولر به خرخر میافته ولی در موتور های جدید ، از جمله 206 T5 و ریو و .... این مشکل حل شده و بشخصه تاحالا تغییری تو قدرت موتور در هنگام استفاده از کولر ندیدم :icon_evil

pouya_yz
27 June 2008, 06:15 PM
به نظر من تاپیک ریو آره یا نه دیگه باید قفل بشه و کارش خاتمه پیدا کنه ! چرا ؟

چون یه زمانی کسی ریو را قبول نداشت و همه می گفتند اگر ... قدر ارزونتر بود ما می خریدیم و این قیمتها نمی ارزه !!

ولی الان می بینیم که با کمال خوشحالی و تاسف ! قیمت آن به 300/14 رسیده و کماکان بازار عطش و مشتری داره و نمونه های صفر ظرف چند ساعت به فروش میره .

با این وضعیت ریو آره یا نه؟ دیگه معنی نداره و الان نزد همه ریو شده آره به همین دلیل پیشنهاد می کنم این تاپیک قفل بشه و خاتمه پیدا کنه .:icon_cool

Senator
27 June 2008, 07:00 PM
به نظر من تاپیک ریو آره یا نه دیگه باید قفل بشه و کارش خاتمه پیدا کنه ! چرا ؟

چون یه زمانی کسی ریو را قبول نداشت و همه می گفتند اگر ... قدر ارزونتر بود ما می خریدیم و این قیمتها نمی ارزه !!

ولی الان می بینیم که با کمال خوشحالی و تاسف ! قیمت آن به 300/14 رسیده و کماکان بازار عطش و مشتری داره و نمونه های صفر ظرف چند ساعت به فروش میره .

با این وضعیت ریو آره یا نه؟ دیگه معنی نداره و الان نزد همه ریو شده آره به همین دلیل پیشنهاد می کنم این تاپیک قفل بشه و خاتمه پیدا کنه .:icon_cool
اتفاقا همين الان خيلي ها هستند كه 405 رو به ريو ترجيح ميدن!:icon_razz

Artemis
27 June 2008, 08:08 PM
من کلا از ریو و رانندگی با اون لذت می برم
ماشین فوق العاده نرمیه
مصرف نسبتا پایینی داره
دید خوبی داره هم از جلو و هم از عقب
ی خواستم نمد زیر کاپوت بندازم براش اما نمایندگی گفت اینکار رو نکن چون موتور ریو در اصل باید 1300 باشه اما 1500 و به همین خاطر احتمال سوختنش هست (نمایندگی محسنیان)
کلا من چون هم پرشیا داریم هم ریو خیلی با ریو راحت ترم جم و جور و سبک و تند و تیز

TheZ
27 June 2008, 10:04 PM
ی خواستم نمد زیر کاپوت بندازم براش اما نمایندگی گفت اینکار رو نکن چون موتور ریو در اصل باید 1300 باشه اما 1500 و به همین خاطر احتمال سوختنش هست (نمایندگی محسنیان)
کلا من چون هم پرشیا داریم هم ریو خیلی با ریو راحت ترم جم و جور و سبک و تند و تیز

موتور ریو از 1300 هست تا 1600. حالا چه ربطی به نمد داره ؟:icon_ques حجم موتور چه ربطی به تولید گرماش داره ؟ من با موتور 1300 ریو در عرض 1 ساعت چنان گرمایی تولید میکنم که کسی نتوانه درب موتور را با دست باز کنه !

Artemis
27 June 2008, 10:30 PM
موتور ریو از 1300 هست تا 1600. حالا چه ربطی به نمد داره ؟:icon_ques حجم موتور چه ربطی به تولید گرماش داره ؟ من با موتور 1300 ریو در عرض 1 ساعت چنان گرمایی تولید میکنم که کسی نتوانه درب موتور را با دست باز کنه !

ابتدا عرض کنم ریویی که داخل ایران تولید میشه حجم موتور 1493 سی سی داره که تقریبا برابر با 1500 سی سی در نظر میگیرن
منبع : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

و ثانیا دمای موتور از تا سقف معینی می تونه بالا بره فکر کنم اینو دیگه می دونید و گرنه باعث مشکلات بعدی از قبیل سوختن واشر سر سیلندر که جزئی ترینشونه تا گیرپاژ کردن

وجود نمد زیر کاپوت باعث جلوگیری از تبادل گرمایی موتور با هوای بیرون میشود :icon_cool

ATOS
27 June 2008, 11:02 PM
وجود نمد زیر کاپوت باعث جلوگیری از تبادل گرمایی موتور با هوای بیرون میشود :icon_cool
این که دلیل نمیشه:icon_razzتمام اتومبیل های جدید این عایق رو دارن و برای 206 تیپ 5 خودمم که این عایق رو گذاشتم کوچکترین تغییری تو دمای موتور ندیدم:icon_evil

TheZ
27 June 2008, 11:07 PM
ابتدا عرض کنم ریویی که داخل ایران تولید میشه حجم موتور 1493 سی سی داره که تقریبا برابر با 1500 سی سی در نظر میگیرن
منبع : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

و ثانیا دمای موتور از تا سقف معینی می تونه بالا بره فکر کنم اینو دیگه می دونید و گرنه باعث مشکلات بعدی از قبیل سوختن واشر سر سیلندر که جزئی ترینشونه تا گیرپاژ کردن

من بهتر از شما میدونم چه تیپ و نوع پیشرانه ای رو ریوی حاضر نصبه، پس لطفا بی خودی تاپیک ریو را محل بحث و جدل نکنید!

شرکت کیا نفهمیده ، همه شرکتهای تولید کننده اتومبیل نمی فهم فقط نمایندگی محسنیان فهمیده که نمد برای موتور ضرر داره؟ :icon_mad: خیلی جالبه ... اگر اینطوریه نمد باعث محافظت رنگ درب موتور هم میشه چرا اونو در نظر نمیگیرید؟ دوست عزیز امروزه تمام ماشینها نمد زیر درب موتور دارن و دلیلش هم مهار کردن صدا و جلوگیری از صدمه دیدن رنگ درب موتور و ... است !

بعدم وقتی از ساختمان کارکرد یک موتور بی اطلاع هستید لطفا اونو به قوانین فیزیک ربط ندید ! درسته که گرما بالا میره ولی گرمای تخلیه شده از رادیاتور با شدت به سمت پایین پرتاب میشه ... میتوانید وقتی دارید روغن عوض میکنید تشریف ببرید توی چال و احساس کنید !!! درب موتور هم از الیاف کربن ساخته شده که نمیزاره گرمای بیش از حد به درب موتور برسه و گرما را میده توی موتور ... خوبه حداقل این یکی به صورت فابریک روش بوده وگرنه اگر ما میخواستیم بزاریم واشر سر سیلندر میسوزوند !

Artemis
27 June 2008, 11:21 PM
من بهتر از شما میدونم چه تیپ و نوع پیشرانه ای رو ریوی حاضر نصبه، پس لطفا بی خودی تاپیک ریو را محل بحث و جدل نکنید!

شرکت کیا نفهمیده ، همه شرکتهای تولید کننده اتومبیل نمی فهم فقط نمایندگی محسنیان فهمیده که نمد برای موتور ضرر داره؟ :icon_mad: خیلی جالبه ... اگر اینطوریه نمد باعث محافظت رنگ درب موتور هم میشه چرا اونو در نظر نمیگیرید؟ دوست عزیز امروزه تمام ماشینها نمد زیر درب موتور دارن و دلیلش هم مهار کردن صدا و جلوگیری از صدمه دیدن رنگ درب موتور و ... است !

بعدم وقتی از ساختمان کارکرد یک موتور بی اطلاع هستید لطفا اونو به قوانین فیزیک ربط ندید ! درسته که گرما بالا میره ولی گرمای تخلیه شده از رادیاتور با شدت به سمت پایین پرتاب میشه ... میتوانید وقتی دارید روغن عوض میکنید تشریف ببرید توی چال و احساس کنید !!! درب موتور هم از الیاف کربن ساخته شده که نمیزاره گرمای بیش از حد به درب موتور برسه و گرما را میده توی موتور ... خوبه حداقل این یکی به صورت فابریک روش بوده وگرنه اگر ما میخواستیم بزاریم واشر سر سیلندر میسوزوند !

من نگفتم من میگم گفتم نمایندگی محسنیان گفته و اینجا مطرح کردم به نقد کشیده بشه نه اینکه بخوام با امثال شما بحث کنم
و نیز تا جایی که ما دیدیم رادیاتور تا یه حدی میتونه گرما را کم کنه
برای مثال شما ماشینتون روغن نداشته باشه رادیاتور مثل ساعت کار کنه باز هم جوش میاره
پس بالارفتن دمای موتور و عدم اون به چندین عامل بستگی داره و صرفا کاهش دما به وسیله ی رادیاتور کافی نیست اما لازم است!
تاسف خودم را برای نحوه جواب دادنتون عرض میکنم
بنده درس موتورهای احتراقی را با نمره 17 پاس کردم ..اگر گذرتان به دانشگاه تهران میفته بفرمایید شماره دانشجویی و پسووردم را خدمتتون بدم چک بفرمایید
باز هم از سایر کاربران و مدیران بابت انحراف تاپیک عذر می خوام:icon_cool

lavson1361
28 June 2008, 12:19 AM
آقا صلوات بفرسیتید تو رو خدا !!!
ما همه طرفداران ریو هستیم و یک وجه مشترک با هم داریم و اون اعتقاد به این خودرو هست .
جناب Artemis ([Only registered and activated users can see links]) عزیز , اگر تازه ریو خریدید , مبارکتان باشد . باور کنید جناب TheZ ([Only registered and activated users can see links]) هم قصد خاصی ندارد .ایشان یکی از بهترین کاربران بخش ریو در فروم مجله ماشین و این فروم هستند(جای سیا ساکتی و محمود و کامران خالی) . حقیقتا" ایشان هم مثل شما دوست عزیزم , روحیه لطیف و دوستانه ای دارند . باور کنید این مجادلات سوء تفاهمی بیش نیست .

اما در مورد نمد ماشین باید عرض کنم , نمایندگی محسنیان توی تهران دو تا شعبه داره که طبق آخرین برداشتی که عزیزان داشتند (من جمله خود من) مزخرف ترین نمایندگی سایپا هست .
نمد کاپوت و کف هر دو جزء لاینفک یک ریو بوده اند که توسط مهندسان پرتوان ما در سایپا , به یغما برده شدند . من با تعویض سه مدل نمد بالاخره تونستم از میدون قزوین یه نمد خوب و فابریک پیدا کنم و الان که حدود 12هزار کیلومتر با ماشین راه رفتم (از شمال کشور بگیر تا جنوبی ترین بنادر در خلیج فارس با برودت هوای بالای چهل و پنج درجه) هیچ مشکلی برایم پیش نیامد .
نمد علاوه بر محاسنی که عزیزان گفتند , میتونه محافظی برای رنگ روی کاپوت شما باشه . چرا که گرمای داخل موتور میتونه از بدنه به راحتی رد بشه و روی رنگ کاپوت تأثیر بسزایی بگذاره . همچنین صدای موتور رو کمی بم تر میکنه و 20 درصد از صدایی که داخل ماشین در دورهای بالامیپیچه جلوگیری کنه .

lavson1361
28 June 2008, 12:31 AM
اتفاقا همين الان خيلي ها هستند كه 405 رو به ريو ترجيح ميدن!

دوست عزیز قطعا" مطمئن باشد, اون خیلی ها , اغلب توی شهرستانهایی هستند که ریو توش یا نیست یا کمه .
من توی دامغان وقتی داشتم پسته میخریدم , یه نفر که اتفاقا" 405 هم سوار بود به من میگفت آقا اسم این ماشینا چیه ؟ 20 تومن بیشتره ؟؟!؟!:icon_razz
شما اگه تنفر از 405 رو خواستی مشاهده کنی بلند شو بیا تهران یه سر برو مرکز تعویض پلاک دهکده المپیک , ببین چند تا از اول تا آخر صفوف ماشینا , 405 میبینی !!! و نظر چند نفر رو هم که توی صف منتظرند رو هم جویا شو , حساب دستت میآد.
405 با مصرف صدی یه باک , و با اون طراحی قدیمی و تکنولوژی 18 سال پیش , نمیتونه جوابگوی نیازهای خاونوارها و بالاخص جوانان حساسی مثل من و شما باشه .
اغلبه ملتی هم که میرن دنبال 405 یا تا حالا ماشین دیگه سوار نشدن یا به قولی پیر و پاتالن یا اصلا" توی محل زندگیشون , شرایط نگهداری خودروهای جدید مهیا نیست .وگر نه اینو دیگه همه مسدونن که 405 نه به لحاظ قدرت و نه به لحاظ کیفیت و نه بلحاظ تکنولوژی , در برابر خودروهای جدیدی مثل ریو و لوگان حرفی برای گفتن نداره .

?!...sia
28 June 2008, 08:00 AM
از همه این بحث ها گذشته و با توجه به اینکه نمونه های خیلی زیادی از این نمد توی بازار یافت میشه...
اگه یکی از دوستان لطف کنه و عکسی از نمونه اصلی اون بذاره ممنون میشم:icon_wink

bamshad
29 June 2008, 01:48 AM
به آدرس زیو مراجعه کنید:

lgsony
21 July 2008, 08:22 AM
این همه ایراد گیری نکنید اولاً اونای که ریو ندارند یا حداقل 100 کیلومتر با ریورانندگی نکرده اندنظر ندهند بهتر است
مزایا :
1- راحتی رانندگی
2- جادار بودن بیشتر از 206
3-کم مصرف بودن سوخت
4- ترمزهای مناسب با توجه به اینکه abc نیست .
5- قابلیتهای فنی بالا
6- موتور خوب
7- رادیو پخش مناسب وسیستم باندها حداقل برای بالای 30 ساله ها
معایب :
1-صدای موتور
2-پایین بودن سطح
3-دزدیده شده برخی محاسن در آن توسط شرکت سایپا

hosseinabd
26 August 2008, 04:29 PM
فعلا که با این ال 90 توی سر ریو میزنن حالا هرچی که براشون توضیح هم بدی بازم حرفهای خودشونو میزنن من که سوار 2تا ماشین شدم و از ریو بیشتر خوشم اومد.تازه توی اتوبان هم ال 90 نمیتونست ریو رو بگیره اینم قابل توجه کسانی که میگفتند شتاب ثانویه ریو خیلی بده.

Raminium2001
27 August 2008, 10:13 PM
لطفا بحث مقایسه رو اینجا پیش نکشین.