PDA

View Full Version : 3650و اينفراد و ي مشكل



شبگو
31 January 2005, 08:42 AM
تو 3650 وقتي اينفراد رد رو فعال ميكنم قبل از اينكه كامل با پي سي كانكت بشه و نرم افزار اونو بشناسه غير فعال ميشه چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولي مطمئن هستم سند و ريسيو اون كار ميكنه
در ضمن ميتونم بوسيله xp و اينفرا رد به اون برنامه بدم ولي اين برنامه ها ميره تو اينباكس ميشينه و از اونجا بايد اينستال كنم ولي چيزي نميتونم از گوشي روي پي سي بريزم چون برنامه xp يطرفه كار ميكنه يعني فقط سند داره و تشخيص ميده ي پي سي با اينفرا رد وجود داره كه ميشه به اون فايل ارسال كرد..
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
راستي آخرين برنامه 3650 چيه ؟
منظورم سيستم عامل اونه براي 256
آيا از اون جديدتر هم هست

امير رضايي
31 January 2005, 01:34 PM
سلام

ولي من از گوشي با اينفرا عكس به كامپيوتر توي XP فرستادم ها! اگه send کني با گوشي و گوشي توي برد اينفراي کامپيوتر باشه يه پيام مياد و ازت ميپرسه که يک device ديگه داره فايل كيفرسته رو كامپيوتر. بگيرمش يا نه و بگو كه بگيره و حله! 8)

دانيال
31 January 2005, 06:46 PM
سلام خسته نباشيد

دوست عزيز شما روي فايل مورد نظر كليك كنيد و از گزينه send واژه اينفرارد رو انتخاب كنيد .بقيه موارد رو آقا امير توضيح دادن .

يا حق............... :evil:

keyvan-GSM
5 February 2005, 09:28 PM
جناب دانيال عزيز

من سرعت اينفرام خيلي كمه و هر چي هم در propertiesهم دست كاري مي كنم تغييري ايجاد نمي شه.....115كيلو بيت بر ثانيه كانكت مي شه اما به نظرو سرعت انتقالش همون 9600 هستش...راهي به نظر دوستان نمي رسه؟

kamy3
6 February 2005, 12:59 PM
سلام دوستان
من يه مشكل عجيب با اينفرا دارم
وقتي به كامپيوتر وصل ميشه اونو فقط به عنوان يك پورت usb ميشناسه ولي اينفرا رو نيميشناسه بنظر شما
چه مشکل ميطونه داشته باشه

شبگو
6 February 2005, 01:43 PM
من خودم جورايي حل كردم
براي اينكه بتوني سند كني بايد سرعت اينفرارد پي سي رو بياري پايين.
تامشكل حل شه
فعلا تا ببينم ديگه چه كار ميشه كرد

kamy3 عزيز درايور اينفرا رد رودوباره نصب كن

نويد hp
6 February 2005, 02:04 PM
kamy3, مشكل از درايور اينفرارد شما است . اگر با درايور همراه اينفرارد مشكلتون حل نشد درايور جديدش رو از وب سايت شركت سازنده دانلود كنيد .

kamy3
6 February 2005, 03:18 PM
نويد جان همه اينكارارو كردم ولي نمي دونم چرا جواب نميده
داشت كار ميكرد ولي نمي دونم چي شد يهو اينجوري شد
ممكن خراب شده باشه