View Full Version : ايمن ترين ماشين سواري زير 15 ميليون تومان
1111
15 June 2007, 03:58 AM
با سلام/ به نظر شما ا يمن ترين ماشين سواري زير 15 ميليون تومان چيه؟
1)فقط صفر كيلومتر
2)فقط ا يمني سر نشين در تصادفات مهمه نه جا دار بودن و .....( منظور= وضعيت بدنه ماشين+ تر مز ها و .....)
3)راحتي را نندگي به خاطر ديد خوب ماشين را هم داشته باشه
4) جهت رانندگي داخل و خارج شهر
Foad
15 June 2007, 10:54 AM
206 و لوگان با توجه به تست تصادف
[Only registered and activated users can see links]
vahidsesariii
15 June 2007, 04:06 PM
البته بهتر بود يه نظرسنجي هم مي زاشتي
206 و لوگان خوبن
گل هم خوبه
El Padrino.
15 June 2007, 07:39 PM
گل به خواطر ایربگش ورنا به خواطر تعادلش
z_qz54
15 June 2007, 08:56 PM
پژو 206 با سیستم ضد قفل و کیسه هوا
به شرط اینکه مقدار کمی کمک های عقب ارتفاع کم کنند
Pontiac
15 June 2007, 10:15 PM
با سلام
بسیار خوشحالم که بالاخره ما ایرانی ها هم کم کم درایم برای جان خود ارزش قائل می شویم:icon_sad:
به عقیده بنده 206 به علت داشتن 4 ستاره از5 تاو در درجه بعد لوگان به دلیل داشتن 3 ستاره می توانند انتخاب های قابل تعملی باشند.
در مورد گل و ورونا اطلاعی در مورد نتیجه تست تصادف ندارم.در مورد سایر خودرو ها از قبیل پژو های اتشین و سمند های قشنگ هم تست تصادفی قابل اتکا به هیچ عنوان وجود ندارد.سیناد هم گواهنامه تست تصادف از انگلستان را داراست ولی ظاهرا دیگر تولید نمی شود(صفر ندارد) و از لیست شما خط خواهد خورد.عذر می خواهم اگر اطلاعات ناقص بود:icon_neut
در کل خودم به شخصه 206 را از نظر ایمنی برتر می دانم(حتی در صورت چپ کردن و معلق زدن)اما انتخاب با شماست
applepie
15 June 2007, 11:35 PM
از بین ماشین هایی که داشتم سمند ال ایکس و ورنا رو که جدیدن خریدم با توجه به آیتم های شما مناسب تر از همه می بینم .
1111
15 June 2007, 11:54 PM
با سلام
بسیار خوشحالم که بالاخره ما ایرانی ها هم کم کم درایم برای جان خود ارزش قائل می شویم:icon_sad:
به عقیده بنده 206 به علت داشتن 4 ستاره از5 تاو در درجه بعد لوگان به دلیل داشتن 3 ستاره می توانند انتخاب های قابل تعملی باشند.
در مورد گل و ورونا اطلاعی در مورد نتیجه تست تصادف ندارم.در مورد سایر خودرو ها از قبیل پژو های اتشین و سمند های قشنگ هم تست تصادفی قابل اتکا به هیچ عنوان وجود ندارد.سیناد هم گواهنامه تست تصادف از انگلستان را داراست ولی ظاهرا دیگر تولید نمی شود(صفر ندارد) و از لیست شما خط خواهد خورد.عذر می خواهم اگر اطلاعات ناقص بود:icon_neut
در کل خودم به شخصه 206 را از نظر ایمنی برتر می دانم(حتی در صورت چپ کردن و معلق زدن)اما انتخاب با شماست
ضمن تشكر از همه دوستان كه نظر دادند و پوزش از سوالي كه به جهت بي اطلاعي برايم مطرح هست
در صورت انجام يك تصادف با شرايط حدودا يكسان و فرضا از روبرو توسط 206 و مثلا 405 يا پرشيا با يك وسيله ديگر____ در ان صورت يعني206 با توجه به فرم كاپوت اون و ... ( كه ظاهرا بيشتر به سر نشين خسارت وارد مي كند) خسارت جاني ( توجه كنيد كه خسارت مالي ماشين برايم كمتر مهم هست ) كمتري به سر نشين وارد مي كند تا 405 يا پرشيا؟؟؟
من تصور مي كردم كه 405 يا پرشيا با توجه به ظاهر بدنه مطمئن تر باشند
Foad
16 June 2007, 12:31 AM
ببینید دوست من:
اصولا از روی جثه و ظاهر هر چیز نمیشه در مورد خصوصیات و رفتار مکانیکیش اظهار نظر کرد .مثال بارز در مورد خودرو با جثه بزرگ پاتروله.شما اگر با این کوه آهنی به جایی برخورد کنید کمترین آسیبی به ماشین میرسه ولی آنچنان ضربه رو به راننده منتقل میکنه که استخوانهای آدم جابجا میشه!
اصولا در طراحی خودرو های نوین در بدنه و شاسی سعی میشه تا جای ممکن ضربه ناشی از تصادف توسط خودرو قبل از رسیدن به کابین سرنشین جذب بشه و بدنه بعنوان یک دمپر عمل کنه تا کمترین تغییر شکل در کابین اعمال بشه . و اما اینکه در مورد امنیت پرشیا در مقایسه با 206 سوال کردید:
اصولا علم در حال پیشرفته و طراحی بدنه 405 به دهه 80 بر میگرده و 206 مربوط به سال 98 است.یکی از شاخه های مهندسی مکانیک ساخت و تولید مبحثی است تحت عنوان نمونه سازی سریع. بدین معنی که قبل از ایجاد یک خط تولید کامل که بسیار هزینه بر و زمانبر است یک نمونه اولیه از محصول می سازند تا آزمایشهای اولیه،میزان رسیدن به هدف،نوع کارکرد و ایده های بهتر بر روی آن اعمال شود تا هم هزینه ها و هم زمان بطور محسوس کاهش یابد.مثال جالب در این مورد هواپیمای بویینک 777 است که کل مراحل طراحی و تست پیش از ساخت محصول نهایی بصورت مجازی و در کامپوتر انجام شده.
ساخت این نمونه سریع بطور مستقیم از روی فایل CAD کامپیوتری است و پردازش آن نیز باید بوسیله کامپوتر انجام شود تا نوع عملکرد و عکس العمل های آن در شرایط مختلف سنجیده شود.پس واضح است که خودرویی که طراحی آن در گذشته انجام شده بدلیل فقدان موارد لازم جهت تست پیش از ساخت هرگز ایمنی خودروهای جدید را ندارد.
vahidsesariii
16 June 2007, 02:28 AM
البته درسته 206 ماشينه به روزي هست و تست تصادفش رو هم شما گفتين(در اين زمينه اطلاعي ندارم) اما من چون دوتا تيپ 5 داشتم و خيلي از 206 خوشم ميومد و مياد اما به نظر من تو سرعتهاي بالا و سر پيچهاي تند 206 ناپايداره گرچه ترمزهاي تيپ5 بسيار پرتوان هستن ولي 206 اگه باش مدارا نكني زود چپ مي شه و من خيلي 206 چپ شده مي بينم
1111
16 June 2007, 03:13 PM
ببینید دوست من:
اصولا از روی جثه و ظاهر هر چیز نمیشه در مورد خصوصیات و رفتار مکانیکیش اظهار نظر کرد .مثال بارز در مورد خودرو با جثه بزرگ پاتروله.شما اگر با این کوه آهنی به جایی برخورد کنید کمترین آسیبی به ماشین میرسه ولی آنچنان ضربه رو به راننده منتقل میکنه که استخوانهای آدم جابجا میشه!
اصولا در طراحی خودرو های نوین در بدنه و شاسی سعی میشه تا جای ممکن ضربه ناشی از تصادف توسط خودرو قبل از رسیدن به کابین سرنشین جذب بشه و بدنه بعنوان یک دمپر عمل کنه تا کمترین تغییر شکل در کابین اعمال بشه . و اما اینکه در مورد امنیت پرشیا در مقایسه با 206 سوال کردید:
اصولا علم در حال پیشرفته و طراحی بدنه 405 به دهه 80 بر میگرده و 206 مربوط به سال 98 است.یکی از شاخه های مهندسی مکانیک ساخت و تولید مبحثی است تحت عنوان نمونه سازی سریع. بدین معنی که قبل از ایجاد یک خط تولید کامل که بسیار هزینه بر و زمانبر است یک نمونه اولیه از محصول می سازند تا آزمایشهای اولیه،میزان رسیدن به هدف،نوع کارکرد و ایده های بهتر بر روی آن اعمال شود تا هم هزینه ها و هم زمان بطور محسوس کاهش یابد.مثال جالب در این مورد هواپیمای بویینک 777 است که کل مراحل طراحی و تست پیش از ساخت محصول نهایی بصورت مجازی و در کامپوتر انجام شده.
ساخت این نمونه سریع بطور مستقیم از روی فایل CAD کامپیوتری است و پردازش آن نیز باید بوسیله کامپوتر انجام شود تا نوع عملکرد و عکس العمل های آن در شرایط مختلف سنجیده شود.پس واضح است که خودرویی که طراحی آن در گذشته انجام شده بدلیل فقدان موارد لازم جهت تست پیش از ساخت هرگز ایمنی خودروهای جدید را ندارد.
با تشكر / 1 سوال باز برام پيش اومده شرمنده اگر تكراريه
ببينيد ماشيني مثل پرشيا كه تست تصادف در خارج مانند 206 نشده
بنابراين با توجه به تجربه و اون مواردي كه شاهد بوديم در ايران باز به نظر شما 206 از فرضا پرشيا ايمن تره
به ذهن من ميرسه كه وقتي صحبت ايمني ميشه به نتايج تست ها مراجعه ميشه كه جاي امثال پرشيا خاليه( من هيچ تعصبي رو پرشيا يا . ....ندارم فقط جداي از نتايج تستها كه براي هر 2 موجود نيست نظر خودتون را مي خوام بدونم) ممنون
z_qz54
16 June 2007, 03:51 PM
ممنونم از فواد عزیز به دلیل توضیحات تکمیل و درست
به نظر من توی ایران،زیاد نمیشه رو نتایج تست های گرفته شده ایمنی(خصوصا از رو به رو)حساب باز کرد.
فرضا برخورد یک 206 با پاترول گارد دار جوش داده شده به شاسی دیگه چیزی نیست که بخواهیم در مورد تست تصادف صحبت کنیم چون عملا" پاترول میاد روی شیشه ماشینتون!!!!!!
ایمنی تست های زمانی مشاهده میشه که فرضا یک 206 به یک خودرو در سطح خودش بزنه نه به یک کامیون یا وانت نیسان و هر و وسیله ای که مقاومت بسیار بالایی داشته باشه!!!
با فواد عزیز در مورد پیشرفت علم طراحی خصوصا در زمینه ایمنی کاملا موافقم.
امروزه به دلیل کم بودن فاصله بین سرنشین و انتهای بیرونی درب جانبی خودرو در هنگام تصادف، حداقل زمان باز شدن کیسه هوای جانبی خودرو ها رو تا4 برار نسبت به کیسه هوای جلویی کاهش دادند تا سریعتر از رسیدن ضربه به سرنشین باز شود!!
ولی باز هم این موارد نمیتوانند عامل قطعی نجات سرنشین باشند و یا حتی خودرویی که 8-10 کیسه هوا داره!!!!!(البته توی ایران)
ببخشید که از موضوع تاپیک منحرف شدم
Pontiac
16 June 2007, 05:01 PM
با سلام
عزیزان ما یک مقدار دست از قضاوت بی جا بر داریم بهتراست.دوست خوبم, با توجه به گفته شما که 206 های زیادی را دیده اید که چپ کرده اند ایا می توان به این نتیجه رسید 206 ها زود چپ می کنند؟به عقیده من پاسخ منفیه چون ممکن است شخص دیگری سمند یا پرشیای چپ شده بیشتری دیده باشد. اروپا و کشور های اروپایی مثل ایران نیستند که هر چیزی را بتوان به عنوان خودروی مناسب به انها عرضه کرد و موسسات تست تصادف هم به راحتی و بی جهت به خودرویی ستاره نمیدهند و برای اعتبار خود ارزش قائل می باشد 206 خودرویی است که در چند سال اخیر اقبال مناسبی در بازار های سخت گیر اروپایی پیدا کردبازرهایی که انقدر رقابت سنگین است که حتی یک عیب کوچک خودرویی را از رقبا عقب می اندازد.اما نباید چندان هم ارمان گرا و چشم و گوش بسته قضا وت کرد این مضایا و معایب همگی نسبی هستند و این نکته که 206 ایرانیزه شده را نیز نباید از نظر دور داشت و البته ارتفاعی که در قسمت عقب خودرو (همان طور که استاد خوبم جناب z_qz45عنوان فرمودن) نیاز به تصحیح دارد.و یا میزان پهنا و سایز رینگهایی که در محصولات داخلی فدای طمع بی پایان تولید کننده داخلی میشود.
در مورد برخورد پاترول گارد دار و حتی کامیون باز هم حق با جناب z_qz45 است,اما این نکته را هم باید در نظر گرفت که تصادفات حالات و زوایای مختلفی دارند و به عقیده بنده خودرو مناسب خودرویی است که به صورت نسبی از امتیاز خوبی در تصادف بر خوردار باشد.صد البته کامیون هنگام تصاف با دیگر خودروها مقاوم است و لی هنگام پرت شدن از ارتفاع چطور؟هنگام چپ شدن چه؟ پس حتی این قول اهنی هم ضعف دارد...
در مورد نقش کاپوت در تصادف از جلو تا حدودی حق با شماست و داشتن کاپوتی که شرایط تصادف در ان لحاظ شده مفید است.اما به عقیده من هیچ از خودروهای کاپوت بلند داخلی از نظر رعایت قوانین تصادف امروزی یا حتی نزدیک به ان نیستند.
در انتها اگر شما از تصادف روبرو حراس زیادی دارید خب میتوانید لوگان را برگزینید که نسب به 206 هم کاپوت بلند تری دارد.ابته همه اینها نسبیند واین بدان معنی نیست که 206 یا لوگان یا مگان و یا هر خودروی دیگری حتما 100 مقاوم است و کشته نمیدهد ,چرا اگر سرعت تصادف و ضربه وارد زیاد باشد حتی بنز هم اسیب پذیر است... ولی سعی نکنید بر روی گفته های غیر علمی تکیه نمایید و به گفته فلان شخص که فلان خودرو محکم است پس حتما ایمنی است توجه ننمایید.در دنیای امروز خودرو , ایمنی محکم بودن نیست
z_qz54
16 June 2007, 07:24 PM
سلام
ممنون از ایجاد بحث خوبتون
حق با شماست
ولی منظور من از ایران،وضعیت خودرو های داخل ایران است+شرایط رانندگی و جاده بود!
توی ایران در جاده های 2طرفه تک بانده،خودرویی مثل همان پاترول و یا هرچه با سرعتی برابر با شما از فاصله کمتر از 1 متری شما میگذرد! اینجاست که ایرانی بودن شرایط مشخص میشود.
در چپ شدن و معلق زدن هم نمیشه قاطعانه نظر داد !! هیمشه شرایط فرق میکنند!
روی لوگان هم خیلی مانور ندید چون اون هم نقص فنی داره و در تست تصادف های گرفته شده با آن اشاره ای نشد.
این عکس ها رو دوست عزیزم fizzi در سایت irplaces.com ([Only registered and activated users can see links]) گذاشته بودند.
و در ماهنماه دانش خودرو هم به این مطلب اشاره شد. مشکل خم شدن ستون A خودرو است که توضیحی در مورد آن به وسیله سازنده داده نشد!!
خیلی از ماها سمند حداقل از قسمت پشت خودرویی مقاوم و ایمن!! به شما میرود ولی حدود 2 هفته است که نظر من کاملا عوض شده!!!!خود من هم سمند دارم ولی بدون هیچ حرفی قضاوت رو به پای خود شما میگذارم!!!(سرعت ماشین 8 کیلومتر د ساعت،سر خورده و از پشت خودره به یک کاروان سایپا)
Foad
17 June 2007, 02:12 AM
با تشكر / 1 سوال باز برام پيش اومده شرمنده اگر تكراريه
ببينيد ماشيني مثل پرشيا كه تست تصادف در خارج مانند 206 نشده
بنابراين با توجه به تجربه و اون مواردي كه شاهد بوديم در ايران باز به نظر شما 206 از فرضا پرشيا ايمن تره
به ذهن من ميرسه كه وقتي صحبت ايمني ميشه به نتايج تست ها مراجعه ميشه كه جاي امثال پرشيا خاليه( من هيچ تعصبي رو پرشيا يا . ....ندارم فقط جداي از نتايج تستها كه براي هر 2 موجود نيست نظر خودتون را مي خوام بدونم) ممنون
ببینید دوست من، بحث تعادل خودرو یک موضوع دیگر است که به سیستم تعلیق بر میگرده. همونطور که میدونید 206 تولید شده در داخل سیستم تعلیقش با 206 تولیدی اروپا تفاوت داره و این موضوع باعث همین مورد چپ کردن های مکرر 206 میشه.عرض من در مورد ایمنی بدنه بود و نه تعادل.
اما در مورد پرشیا:این خودرو یک فیس لیفت مختصر روی بدنه پژو 405 است و سن این ماشین اصلا به تست تصادف قد نمیده اما از روی مدل 406 که بعد از 405 تولید شد و 2 ستاره از 5 ستاره ایمنی رو کسب کرد تا حدود زیادی به میزان ایمنی این ماشین پی میبرید.
Pontiac
17 June 2007, 03:00 AM
با سلام
استاد عزیز علی اقا کاملا حق با شماست و بنده نیز عرض نمودم این مسائلی که عنوان نمودم نسبی است و مسلما نه تنها لوگان بلکه هیچ یک از ساخته های بشر بی نقص نیستند و صد درصد این خودرو ارزان قیمت ایراداتی دارد. اما بحث من بر روی بد و بدتر است به عنوان مثال اگرXهزار عیب دارد از Y که هزار و یک عیب دارد بهتر است که X را برگزینیم.همه ما اطلاع از وضعیت بسته خودرو در ایران داریم و میدانیم پیدا کردن خودرویی که واقعا بتوان به ان ایمن گفت بسیار مشکل است چه رسد به انکه از نظر قیمت نیز محدودیت داشته باشیم. در ضمینه سمند بنده اصلا صحبتی ندارم چون ضاهرا سازنده خودرو فقط مصرف اهن را بالا برده و به نظر میرسه هرجا که رسیده این اهن الات را به درون خودرو تزریق کرده بدون اینکه علمی این کار را انجام دهد(به عقیده من)و این نکته را هم باید در نظر داشت که سمندی که هیچ تست تصادف و ایمنی معتبری نداده و حتی نمونه پیش ساخته ای برای یافتن و از بین بردن ایرادات ایمنی نداشته نمی تواند ایمن باشد.چون این بی توجهی سازنده به این مقوله نشان می دهد ظاهرا دقدقه سازنده بحث ایمنی نبوده پس وقتی سازنده چندان به فاکتور های ایمنی توجه نداشته چطور انتظار میرود محصول خلق شده ایمن باشد؟مگر با فاکتوری مثل شانس:icon_twis .
به همین دلیل است که کارخانه سازنده هرگز وقت خود را صرف پاسخ گویی به نشریات و انتقادات نمیکنند,زیرا دقدقه انها سود است:icon_cry: .
اما برگردیم سر بحث واژه خودرو ایمن و خودرو محکم متاسفانه به غلط در بین ما باب شده است که هر چه خودرویی را محکم تر و با هیبت تر یافتیم نا خوداگاه عنوان کنیم به به این خودرو استحکام بالایی دارد و حتما جان مرا حفظ میکند که این درست نیست. به عنوان مثال اگر پاترلی با حدود 2 تن وزن از رو برو به یک 206 که وزنی حودو 1 تن دارد بر خورد نماید در اثر تکانه ای که دارد ضربه وحشتناکی را به 206 وارد می نماید و همچنین ضربه ایی سنگین به سرنشینان خود به دلیل انکه کل ضربه وارد به شاسی جذب نشده بلکه منتقل می گردد ولی در ظاهر پاترول کمترین صدمه مشاهده میگردد:icon_twis .اما در مورد خودرو 206 چون سیاست ساخت برای ایجاد ایمنی به نحوی هدف گذاری شده که هنگام تصادف برای جذب ضربه و عدم انتقال ان بدنه خورو فدا شود بدنه به کلی دفرمه میشود(از رو به رو) و در مورد سرنشینان به عقیده بنده اگر جمع شدگی اتاق به حدی نباشد که به انها صدمه بزند وضعیت بهتری نسبت به سرنشینان پاترول خواهند داشت.حال اگر این پاترول با مانعی ثابت برخورد کند وضعش به مراتب بدتر است چون انجا دیگر 206ی نیست که مقداری از ضربه را خفه کند:icon_mrgr .
البته تا جایی که من اطلاع دارم در هنگام بر گزاری تست تصادف از روبرو خودرو را با دیواری اهنی و ثابت به وزنی حدود 1800 کیلو(اگر اشتباه می کنم لطفا اساتید تصحیح نمایند) می کوبانند و سپس نتایج حاصل از فشار ها و صدمات وارده که از طریق سنسور های متصل به بدن ادمک های مصنوعی درون خودرو بدست می اید را انالیز و میزان ایمنی خودرو ها را بدست می اورند پس این حالت بد ترین حالت ضربه وارد به خودروست.
در دنیای نوین خودرو سعی بر ان است که اتاق خودرو تا حد امکان مستحکم و مقاوم و به عوض ان سایر نقاط (به ویژه کلگیر های جلو) ضربه پذیر و دمپر ضربه باشند.
چندی پیش در تلویزیون برخورد دل خراش پژوی 405را با اتوبوس بنز 457 مشاهده نمودم در کمال ناراحتی سرنشینان پژو همگی جان باخته بودند در صورتی که خودرو پژو به ان صورت هم نابود نشده بود(از شیشه جلو تا انتهای خودرو سالم بود)حال فکر می کنید علت این مرگ ها چه بوده؟:icon_eek:
بابت زیاده گویی از عزیزان عذر می خواهم در پایان توجه شما را به لینک های زیر جلب می نمایم
pesaremelli
17 June 2007, 10:38 AM
ميگم حالا اين سمنده رو چطور درستش ميكنن دلم به حال صاحبش سوخت بنده خدا
ولي از شوخي گذشته سمند هم توي اروپا تست شده البته سمندي كه ايربگ و كمربند ايمني پيش كشنده و فرمان تلسكوپي داشته ولي خوب بالاخره تاييد شده ديگه ولي در كل به نظرم ايمنترين ماشين 206 تيپ 3 و 5 و بعد از اون هم لوگان و سمند ال ايكس قرار ميگيرن البته با آمدن سورن فكر كنم بتونه جاي لوگان رو بگيره
z_qz54
17 June 2007, 12:56 PM
ميگم حالا اين سمنده رو چطور درستش ميكنن دلم به حال صاحبش سوخت بنده خدا
ولي از شوخي گذشته سمند هم توي اروپا تست شده البته سمندي كه ايربگ و كمربند ايمني پيش كشنده و فرمان تلسكوپي داشته ولي خوب بالاخره تاييد شده ديگه ولي در كل به نظرم ايمنترين ماشين 206 تيپ 3 و 5 و بعد از اون هم لوگان و سمند ال ايكس قرار ميگيرن البته با آمدن سورن فكر كنم بتونه جاي لوگان رو بگيره
سلام
ابتدا از Pontiac عزیز تشکر میکنم.
pesaremelli عزیز،تعویض اتاق میشه البته میتونند اتاق سمند دیگری رو به انتهاش جوش بدند!!!!!
پیوند اعضا در نمایندگی ها ایرانخودرو زیاد رخ میده و این نیز در ایمنی خودرو به شدت تاثیر منفی میگذاره!!!
------------
اما در کل ایمنی به میزان خسارت جانی است که به سرنشین وارد میشه
هرچقدر کمتر،ایمنی بیشتر-حالا طول کاپوت چه 2متر باشه چه 0.5 متر!!
hozhzhat
25 July 2007, 09:58 AM
من میگم 206 تیپ 5 و 6 یا گل
shahram2006_m
25 July 2007, 03:30 PM
دوستان لطفا دلیل انتخاب خودروی مورد نظرتون رو بیان کنید.
tazmani
25 July 2007, 05:53 PM
206 در هنگام تصادف از جلو از نظر بدنه بشدت آسیب می بینه ولی به دلیل طراحی جالب اون در اینگونه تصادفات بجای اینکه موتور به داخل کابین پرتاب بشه و سرنشینها را له کنه ! به سمت زمین حرکت میکنه و عمده نیروهای وارده از تصادف را به زمین منتقل میکنه و کابین سرنشینان سالم می مونه. حالا اگر از کمربند استفاده نکردند و از شیشه به بیرون پرت شدند مقصر سرنشینان هستند!! ولی از نظر پایداری بسیار ضعیف است (حداقل 206 ایران اینطور است) و بسرعت چپ می کند.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.