PDA

View Full Version : ((سوال)) کم هزینه ترین روش برای تماس گرفتن با شهرستان ؟!

m.al
9 June 2007, 11:21 AM
با سلام
من به خاطره مسئله کاریم مجبورم روزی تقریبا 1 ساعت با شهرستان تماس داشته باشم به خاطره همینم 2 ماه 1 ... بار به خاطر هزینه بالاش کلی تو خرج میافتم

حالا میخواستم بپرسم کم ((هزینه ترین)) راه برای ((ارتباط صوتی)) برقرار کردن با شهرستان چیه ؟!

آیا راهی هست مثل این ((کارتای تلفن خارج)) که روش میزنه دقیقه ای 11تومن همچین چیزی برای شهرستان هم هست ؟!

ممنون میشم کمکم کنین به ازای هر ریال که بشه صرفه جویی کنم دعاتون می کنم ...
:icon_excl

Tommy Angelo
10 June 2007, 01:44 PM
بعد از ساعت 10 شب تعرفه ها کاهش پیدا میکنن فکر کنم اون موقع بهترین وقت برای تماس باشه !!

PAYAM
10 June 2007, 02:05 PM
خير، راهي به اون‌صورت وجود ندارد. البته كارت‌هايي مشابه همين كارت‌هاي فون تو فون وجود داره كه به ال‌كارت معروف هستن منتهي از نظر هزينه محاسبه شده بيشتر از نرخ تلفن معمولي هستند پس به‌درد شما نمي‌خورن. (تنها حسنشون اينه كه از تلفنايي كه صفرشون بسته ست يا حتي قطعه هم مي‌تونيد با شهرستان تماس بگيرين چون يه تلفن چهار رقمي مي‌گيريد كه هزينه تماس‌تون رو هم قبلا پرداخت كرديد)

alioj
22 October 2007, 05:57 PM
از روش هک کردن کارتهای تلفن هم میتونید

سلماز
22 October 2007, 08:49 PM
ایرانسل بخر.... به اون جایی هم که می خواهی زنگ بزنی ایرانسل بده! مجانی میشه

reza_s29
23 October 2007, 01:45 AM
سلام بهترین راه کاری هست که سلماز جان اشاره کرد اما میتونی از کارتهای هوشمند مخابرات استان تهران هم استفاده کنی قیمتش هم 1600 تومنه

رحيم توكلي
23 October 2007, 11:49 AM
قول تبلیغات ایرانسل رو نخورید که کمتر کسی تونسته بیش از سه دقیقه قطعی نداشته باشه مال من یه دقیقه هم قطع میشه به فکر راههای دیگه باشید

simbaleo
23 October 2007, 06:06 PM
نیم ساعت که صحبت کنی پول 3 دقیقه میافته، یک ساعت پول 6 دقیقه و... بگیر برو بالا، اینا به شرطی هست که وسطش قطع نشه و یه نفس صحبت کنی، حیف که جوونیای ما ایرانسل اختراع نشده بود! البته ایرانسل 12 شب به بعد کلا مجانیه!

F.®.A
23 October 2007, 06:36 PM
لطفا مباحث مربوط به ایرانسل و جزئیات آن را فقط در تاپیک مربوط به خودش پیگیری کنید
تالار مربوط به تلفن ثابت میباشد در ضمن بعد از این پست های غیر مرتبط پاک خواهد شد
ممنون

cotgnx
28 October 2007, 01:48 AM
راهی که وجود نداره ولی میشه از کارت شبکه هوشمند استفاده کنی که 1600 تومان هست و 2000 تومان اعتبار داره

mohammad51
5 November 2007, 02:41 PM
دوست عزیز

شما میتونی از خود مسنجر استفاده کنی اگر یک خط adsl بگیری که ماهانه 14 هزار تومن پرداخت کنی میتونی به راحتی ارتباط چه نوشتاری و چه صوتی داشته باشی و دیگه به فکر مبلغش هم نباشی فقط مشکل اینجاست که باید هردو شما کامپیوتر داشته باشید و ان باشید :icon_cool

Hamid1000
8 November 2007, 10:24 PM
بعد از ساعت 10 شب تعرفه ها کاهش پیدا میکنن فکر کنم اون موقع بهترین وقت برای تماس باشه !!
آقا شوخی نکن تو رو خدا...
تا اونجایی که من یادمه 9 شب بودا !!!!
من چندین ماهه رو همین 9 برنامه ریختم:icon_cry:

liszt
23 January 2008, 04:54 PM
آقا شوخی نکن تو رو خدا...
تا اونجایی که من یادمه 9 شب بودا !!!!
من چندین ماهه رو همین 9 برنامه ریختم:icon_cry:
تاييد ميشه 9 شب به بعد و ايام تعطيل