View Full Version : آیا خودرو های هیوندای بی کلاس هستند؟؟
amir_CLK500
9 June 2007, 01:59 AM
(امیدوارم این تاپیک باعث سوتفاهم نشود و برخی دوستان که از محصولات هیوندای استفاده میکنند به خودشان نگیرند)
یکی از دوستان قدیمیم که 3 سال پیش به دبی برای تحصیل سفر کرده بود چند روز پیش برای سر زدن به اقوام به ایران برگشت.
و من امروز بعد ازقراری که باهاش گذاشتم بعد از سه سال ایشون رو دوباره دیدم.
از همه چی صحبت شد و به ماشین هم رسیدیم و بحث هیوندای و تویوتا و بنز و ...
ایشون در تعجب بود که چرا اینقدر هیوندای در تهران وجود دارد(سوناتا و آزرا و ..)و اذعان داشت که در دبی افراد چیپ و بی پرستیژ پشت فرمون ماشین های هیوندای قرار میگیرند و به ندرت یه شخص درست حسابی پشت ماشیناش میشینن.و تویوتا با این همه دبدبه و کبکبه ماشیناش از نظر کلاس کاری و پرستیژ کاملا معمولی هستند ولی در درجه ای بهتر از هیوندای هستند و ماشین های با کلاس انواع بنز و بی ام و و لکسس و آئودی هستند و افراد مهم و متشخص و به طور کلی طبقه مرفه و ...سوار این دسته ماشین ها میشوند.
من هم در جواب گفتم اینجا کسی به این چیزا کار نداره.مهم اینه که همون سوناتا امکاناتش 10 برابره ماکسیماس ولی در کمال تعجب 3 ملیون تومن از ماکسیما ارزونتره برا همینه که همه میخرن.
ولی یکمقدار حرفاش منو برد تو فکر چون قبلا هم شنیده بودم.به نظر شما واقعا اینگونه است؟؟
Y@TA
9 June 2007, 02:33 AM
با سلام
فکر کنم دوستتون فراموش کردن اضافه کنند این ماشین باکلاسی( کمری) که ازش صحبت کردنند در دبی تاکسی ـست.
به نظر خودم که Azera خیلی زیبا و عالیه
در ضمن از معدود ماشینهای شرقیه که تو اروپا هم استفاده میشه و تبلیغات داره
یا حق
amir_CLK500
9 June 2007, 03:21 AM
من خودم از قبل میدونستم تاکسیهای دبی کمری هستند
البته قدیمیاش
ایشون هم نگفتند با کلاسه گفتند معمولیه شما پست رو درست نخوندید.
samuraii40
9 June 2007, 03:28 AM
به نظر من حرف دوستتون اصلا درست نیست.حالا من دبی رو کاری ندارم ولی یک دوست دارم تو المان که باباش نمایشگاه ماشین داره اون میگفت الان تو المان مثلا میتونی یک بنز 60000 یورو را با 10000 تا پیش قسط و ماهی 250 یورو بخری که حداقل اون بنز تو ایران قیمتش بالای 100 میلیون هستش.این پول برای افرادی مثل مردم المان که قدرت خرید بالایی دارن به نظر من پول کمی هستش حتی تو ایران خودمون هم اگر این شرایط بود همه میرفتن بنز یا bmw میخریدن.بعد من از اون پرسیدم پس چرا همه مردم المان سوار همچین ماشینهایی لوکسی نمیشن اون گفتش که المانیها به راحتی ماشین و تجهیزات اون اهمیت میدن دلیلی نداره کسی که با یک ماشین 10000 یورویی حال میکنه و کارش رو راه بندازه بره یک Bmw بخره.وگرنه شرکتهای دیگه باید تعطیل میکردن.
نتیجه گیری کلی:پس ما به این نتیجه میرسیم که در کشورهای پیشرفته برند یک ماشین اصلا مهم نیست مهم راحتی اون فرد با ماشین مورد علاقش و تجهیزات و امکاناتی هستش که در قبال پرداخت مبلغ اون ماشین گیرش میاد هستش.
hossein_s89
9 June 2007, 03:33 AM
به نظر من حرف دوستتون اصلا درست نیست.حالا من دبی رو کاری ندارم ولی یک دوست دارم تو المان که باباش نمایشگاه ماشین داره اون میگفت الان تو المان مثلا میتونی یک بنز 60000 یورو را با 10000 تا پیش قسط و ماهی 250 یورو بخری که حداقل اون بنز تو ایران قیمتش بالای 100 میلیون هستش.این پول برای افرادی مثل مردم المان که قدرت خرید بالایی دارن به نظر من پول کمی هستش حتی تو ایران خودمون هم اگر این شرایط بود همه میرفتن بنز یا bmw میخریدن.بعد من از اون پرسیدم پس چرا همه مردم المان سوار همچین ماشینهایی لوکسی نمیشن اون گفتش که المانیها به راحتی ماشین و تجهیزات اون اهمیت میدن دلیلی نداره کسی که با یک ماشین 10000 یورویی حال میکنه و کارش رو راه بندازه بره یک Bmw بخره.وگرنه شرکتهای دیگه باید تعطیل میکردن.
نتیجه گیری کلی:پس ما به این نتیجه میرسیم که در کشورهای پیشرفته برند یک ماشین اصلا مهم نیست مهم راحتی اون فرد با ماشین مورد علاقش و تجهیزات و امکاناتی هستش که در قبال پرداخت مبلغ اون ماشین گیرش میاد هستش.
samuraii40 جان كشورهاى خليج رو نميشه با كشورهاى اروپايى مقايسه كرد. تنوع ماشين در كشور هاى خليج مخصوصا دبى ميتونم به جرات بگم بيشتر از حتى كشورهاى اروپايى من جمله المانه. توى كشورهاى اروپايى هم بسته به مدل ماشين ماليات گرفته ميشه در صورتى كه در كشورهاى خليج اينطور نيست.
اصغر
9 June 2007, 10:35 AM
سلام
دوستان يه نكته رو هيچ وقت فراموش نكنيد. از قديم گفته اند :
شرف مكان به مكين است .
اين شخصيت آدما است كه به اتوموبيلشون ارزش مي ده و نه بر عكس.هممون سبزي فروشا و دلالا و ... اي رو مي شناسيم كه سوار مرسدس و پرادو و ... مي شن و استادان دانشگاهي رو هم مي شناسيم كه سوار RD مي شن. وضعيت اقتصادي ايران وضعيت اسفباريه. فكر خودتونو با اين چيزاي بي اهميت مشغول نكنيد.
يه نكته ي ظريف : دوستان خواهش مي كنم از اين عبارت مجعول خليج به جاي خليج فارس استفاده نكنيد. اگه خودمون رعايت نكنيم چه جوري از دنيا انتظار داشته باشيم رعايت كنند ؟
ali_tech
9 June 2007, 11:07 AM
البته حتما ميدونيد كه در كشور هاي عربي خليج فارس فرهنگ مصرفگرايي بسيار شديدي حاكمه و ارزش آدمها رو از روي مدل ماشين، مارك لباس، موبايل و ساعتشون مشخص مي كنند. و مثلا اگه از يك مدل ارزون قيمت يا مدل دو سه سال پيش استفاده كني تحويلت نمي گيرند و مسخره ات مي كنند (بر عكس كشور هاي اروپايي و آمريكا).
البته اينجا هم كمابيش همينطوره ولي كساني كه در اين كشورها مخصوصا دوبي زندگي مي كنند ميدونن كه اين مساله چقدر شديده در اونجا.
به هر حال تفاوتهاي اصلي جهان اول و جهان سوم در اينطور چيز ها مشخص ميشه نه در برج و ...
ببخشيد كه بحث كمي منحرف شد!:icon_surp
El Padrino.
9 June 2007, 11:45 AM
درسته توی دبی هیوندای کلا کم هستند برای این که اونجا ینز و بی ام وه همه کلاسی دارند از ارزون تا گرون ولی کلا فرهنگ دبی از فرهنگ ما هم پایین تره مثلا توی ایران پلاک تهران از همه گرونتره توی دبی وضعیتی بد تر از ما دارن مثلا اون جا پلاک 3 رقمی 4 رقمی و 5 رقمی هست و هر پلاک مربوط به شخصی هست که پلاکشو می تونه بفروشه اگه 3 رقمی باشه گرونه اگه 4 رقمی...... وتازه اگه رند باشه قیمت دو برابر میشه توی دبی هر کی توی کار بیزینس باشه اگه بنر یا بی ام وه نداشته باشه تازه اگه پلاک ماشینش 5 رقمی باشه اصلا هیچ جا روش حساب نمی کنن و نمی تونه کار کنه یکی از اقوام ما دبی هست و توی کار بیزینس اول برای کارش یک ایکس فایو خرید براشم یک پلاک 4 رقمی معمولی که رند نبود خرید کارش نمی گشت به محض این که پلاک 3 رقمی خرید کارش گشت شاید شنیده باشید همین چند وقتا یک عرب یک پلاک 1 رقمی که اصلا حروفی هم روش نبود فکر کنم به قیمت 100 هزار درهم خرید!!!!!!هرفم از این حرف ها بود که بگم دبی هم دسته کمی از ما نداره حتی فرفنگشون از ما هم پایین تره ولی برعکس آلامانی ها در حال حاضر تمامی تاکسی های دبی کمری 2007 هستند من تابستونی که رفته بودم دبی 95 درصد تاکس هاش کمری بودند 2 درصد کرولا 2 درصد 406 1 درصد سوناتا
hossein_s89
9 June 2007, 12:15 PM
يه نكته ي ظريف : دوستان خواهش مي كنم از اين عبارت مجعول خليج به جاي خليج فارس استفاده نكنيد. اگه خودمون رعايت نكنيم چه جوري از دنيا انتظار داشته باشيم رعايت كنند ؟
جسارت نشه , همه ميدونند كه خليج فارس، خلیج فارس بوده و هست و خواهد بود.براى همين از
فارس فاكتور گرفتم. چشم هرچى بزرگان انجمن بگن همونه.:icon_excl
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
*علی*
9 June 2007, 12:24 PM
(امیدوارم این تاپیک باعث سوتفاهم نشود و برخی دوستان که از محصولات هیوندای استفاده میکنند به خودشان نگیرند)
یکی از دوستان قدیمیم که 3 سال پیش به دبی برای تحصیل سفر کرده بود چند روز پیش برای سر زدن به اقوام به ایران برگشت.
ایشون در تعجب بود که چرا اینقدر هیوندای در تهران وجود دارد(سوناتا و آزرا و ..)و اذعان داشت که در دبی افراد چیپ و بی پرستیژ پشت فرمون ماشین های هیوندای قرار میگیرند و به ندرت یه شخص درست حسابی پشت ماشیناش میشینن.و تویوتا با این همه دبدبه و کبکبه ماشیناش از نظر کلاس کاری و پرستیژ کاملا معمولی هستند ولی در درجه ای بهتر از هیوندای هستند و ماشین های با کلاس انواع بنز و بی ام و و لکسس و آئودی هستند و افراد مهم و متشخص و به طور کلی طبقه مرفه و ...سوار این دسته ماشین ها میشوند.
من هم در جواب گفتم اینجا کسی به این چیزا کار نداره.مهم اینه که همون سوناتا امکاناتش 10 برابره ماکسیماس ولی در کمال تعجب 3 ملیون تومن از ماکسیما ارزونتره برا همینه که همه میخرن.
ولی یکمقدار حرفاش منو برد تو فکر چون قبلا هم شنیده بودم.به نظر شما واقعا اینگونه است؟؟
امیر خان از شما بعیده
شما دارید برای ما از شهری میگید که تا 15 تا 20 سال پیش که مثلا تهران در خاورمیانه بهترین بود دبی شنزاری بیشتر نبود و همین ساکنان دبی برای تفریح و در فصل تابستان به شهرهایی چون لار و ...... در ایران میامدند از زمانی که ایالات متحده با پول نفت و پیمانکاران آمریکایی در دبی وارد ساخت و ساز شد در طول کمتر از 20 سال این شهر را به عروس تبدیل کرد . پس کشوری چون امارات و شهری چون دبی اصلا از نظر سطح تمدن قابل مقایسه با فرهنگ غنی ایران نیستند (درست است که فرهنگ ما هم رشد نزولی داشته اما هنوز بالاتر است .
و مثال شهر دبی به آدم تازه به دوران رسیده ای میماند ک فقط پول نفت توانسته به او ذرق و برق بدهد .
و کاملا طبیعی است که مردم تازه به دوران رسیده این شهر اتومبیل را جز شخصیت خودشون حساب کنند و در کنار برند هایی با قیمت بالا اتومبیل های مثل تویوتا و هیوندا را بیکلاس بدونند .
چون هیوندا و تویوتا در جهان به این مشخصه ( پول کم در مقابل امکانات زیاد و استهلاک کم و مصرف کم معروفند .) نه کلاس بالا
برای یک آدم عاقل فکر کنم که اتومبیل فقط یک وسیله مصرفی است
amir_CLK500
9 June 2007, 01:55 PM
امیر خان از شما بعیده
شما دارید برای ما از شهری میگید که تا 15 تا 20 سال پیش که مثلا تهران در خاورمیانه بهترین بود دبی شنزاری بیشتر نبود و همین ساکنان دبی برای تفریح و در فصل تابستان به شهرهایی چون لار و ...... در ایران میامدند از زمانی که ایالات متحده با پول نفت و پیمانکاران آمریکایی در دبی وارد ساخت و ساز شد در طول کمتر از 20 سال این شهر را به عروس تبدیل کرد . پس کشوری چون امارات و شهری چون دبی اصلا از نظر سطح تمدن قابل مقایسه با فرهنگ غنی ایران نیستند (درست است که فرهنگ ما هم رشد نزولی داشته اما هنوز بالاتر است .
و مثال شهر دبی به آدم تازه به دوران رسیده ای میماند ک فقط پول نفت توانسته به او ذرق و برق بدهد .
و کاملا طبیعی است که مردم تازه به دوران رسیده این شهر اتومبیل را جز شخصیت خودشون حساب کنند و در کنار برند هایی با قیمت بالا اتومبیل های مثل تویوتا و هیوندا را بیکلاس بدونند .
چون هیوندا و تویوتا در جهان به این مشخصه ( پول کم در مقابل امکانات زیاد و استهلاک کم و مصرف کم معروفند .) نه کلاس بالا
برای یک آدم عاقل فکر کنم که اتومبیل فقط یک وسیله مصرفی است
صحبت های شما متین علی جان ولی آخه تمدن و فرهنگ چه ربطی به سوار هیوندای شدن و .. داره؟؟
اگه ایران تمدن داره که داره پس چرا پیکان انقدر زیاده؟؟ممکنه یه آدم فوق العاده پولدار و یه آدم مستمند هر دو پشت پیکان قرار بگیرند.این مسائل به طبع آدم ها برمیگرده نه تمدن گذشته.
تو دبی هم همه مهاجر هستند از اروپا و آمریکا و بیشتر جمعیتش رو توریست ها و کسانی که اقامت دارند رو تشکیل میدهند پس بنابراین نمیشه گفت که عرب ها این حرف رو زدند.
fek konam dooste shoma ke omade poofo paaf karde vase shoma mikhaste kelas bezare va khodesh hata ye mashin ham nadare onja
اولا پینگلیش تایپ نکنید
دوما تاپیک رو با این پست های بیهوده به انحراف نکشانید
اصغر
9 June 2007, 02:05 PM
جسارت نشه , همه ميدونند كه خليج فارس، خلیج فارس بوده و هست و خواهد بود.براى همين از
فارس فاكتور گرفتم. چشم هرچى بزرگان انجمن بگن همونه.:icon_excl
قصد جسارت نداشتم اما اين قضيه رو عرب ها توي سال هاي اخير جا انداخته اند كه مدتي به خليج فارس بگويند خليج تا بتونن كم كم خليج عربي رو جا بندازند.
ضمنن بزرگي از شماست :icon_neut
Senator
15 July 2007, 01:18 PM
بي كلاس؟! بستگي داره
آخه مثلا سوناتاي 17000دلاري يا آزراي 24000دلاري كجاش ارزون؟!
شما با اين پول توي آمريكا يا اروپا ميتونيد كلي كار انجام بديد.اونجا هر كس بر حسب نيازش ماشين ميخره.اونائي كه پولشو دارن و زندگي خيلي رسمي دارن مثلا يارو سناتور هستش ميره بنز S class ميخره و....من تعجب ميكنم چرا بعضي از دوستان مرتب دبي و كلا كشورهاي عربي رو مثال ميزنن!!!جائي كه تا 20سال پيش هيچ بود!گرچه همين الانشم هيچ به خاطر اينكه تراز و موقعيت يك منطقه فقط با پول و ثروتش سنجيده نميشه بلكه فرهنگ و متمدن بودن مردمش خيلي فاكتور مهميه اگه اينجور نبود به دبي نميگفتن دبي ميگفتن پاريس يا ...
واسه مردم غرب مساله ي ماشين و اين چيزا خيلي وقت كه حل شده و ما تازه...!مثلا يه آدمي مثل ديويد بكهام كه تو تموم دنيا معروف و پولشم از پارو بالا ميره به X3و لامبورگيني بسنده مي كنه ولي فوتباليست هاي ما اگه اون شرايطو داشتن فكر نميكنم به كمتر از بوئينگ و كنكورد راضي ميشدن!!!!
منظورم از اين بحثا اين بود كه لطفا خودتونو با يه مشت عرب...مقايسه نكنيد
arash p mbz bmw
15 July 2007, 02:44 PM
سلام
بلخره توی هر کشوری و هر مردمی و هر فرهنگی این موضوع هست
هر کی میگه نه اشتباه میگه!!!
توی امریکا اغلب ملت عشق SUVدارن و بیشتر سوار این کلاس ماشین میشن!!!!
توی فرانسه بیشتر ملت عشق پژو هستن
توی همین ایران خودمون رو ببینید
هر کی اردی یا پیکان داره ملت چرت میگن درموردش بماند که طرف از لحاظ شعور و شخصیت خیلی از این بنز سوارها بالاتره!!!!
هیوندایی هم به نظر من اتفاقا عشاق خاص خودشو داره
اصلا این مطرح نیست که مثلا یه ملتی مثل ملت عرب چون سوارش نمیشن پس این ماشین بی کلاسه که!!!!
همین هیوندایی فعلا داره بازار کشور خودمونو قبضه میکنه!!!!
این ملت عرب رو هم که خدا ایشالله به راه راست هدایتشون کنه چون اومدن از گذشته و سابقه ی بنز و ب ام و شنیدن خیلی بهَش علاقه مندن
بماند که عربا میمیرن برای شورلت
کلا اصلا منظور من اینه که مردم در هر کشوری یه نوع خودرو رو دوست دارن و اونو جزو خودروهای با کلاس میدونن اما این دلیلی بر بی کلاسی ماشینای دیگه نیس!!!
amir_CLK500
15 July 2007, 02:46 PM
دوست عزیز در چند پست بالاتر گفتم پرستیژ یه برند چه ربطی به تمدن داره آخه؟؟
دبی که میفرماید اکثرا مهاجر و توریست از سرتاسر دنیا هستند.
ضمنا این عرب ها اینجور که شما میگید هر کی ندونه فکر میکنه حیوون یا نسل جدید آدم ها هستند!!!!!
بالاخره اونام آدمند.سعی کنید دست از این تفکرات ناسیونالیست گرانه دست بردارید که عرب و عجم فلانند و ...و فارس و ترک فلانند...
این مسائل مثل همون مسائلیه که 100 سال پیش بین سیاه ها و سفید ها بود است.
arash p mbz bmw
15 July 2007, 02:56 PM
گه دوست عزیز در چند پست بالاتر گفتم پرستیژ یه برند چه ربطی به تمدن داره آخه؟؟
دبی که میفرماید اکثرا مهاجر و توریست از سرتاسر دنیا هستند.
ضمنا این عرب ها اینجور که شما میگید هر کی ندونه فکر میکنه حیوون یا نسل جدید آدم ها هستند!!!!!
بالاخره اونام آدمند.سعی کنید دست از این تفکرات ناسیونالیست گرانه دست بردارید که عرب و عجم فلانند و ...و فارس و ترک فلانند...
این مسائل مثل همون مسائلیه که 100 سال پیش بین سیاه ها و سفید ها بود است.
امیر جان موضوع تاپیک رو منحرف نکنیم
اما اگه میخوای عربها رو بشناسی یا فرقشونو با بقیه ی قوم ها متوجه شی یه نیگا به تاریخ بنداز
الانو نیگا کن
بعد ببین تعغیری داشتن از لحاظ فرهنگی یا نه!!!!:icon_eek:
Senator
15 July 2007, 07:55 PM
اگه ميخواستم منظورمو به طور كامل برسونم شايد چند صفحه بايد مينوشتم بنابراين ازاين جور سؤتفاهما پيش مياد.
شما كه ميگفتيد تو فرانسه پژو زياده بيشترش به خاطر اين هست كه كلا فرانسوي ها با محصولات وطنيشون خيلي بيشتر حال ميكنن تا ...مگه اونجا بنز و ماشيناي شاسي بلند نيست و همونطور كه فرموديد در آمريكا به دليل شرايط زندگيشون مثلا يارو تو تعطيلات ميخواد از شهر بره بيرون نميتونه به فرض با 206بره كه همش كفش گير كنه به زمين!!بعدشم وضع اقتصادي مردمش فرق ميكنه اگه تو همين مملكت لندكروز به فرظ به پول ما بود 10تومن من يكي كه عمرا دور بر ماشين ديگه اي نميرفتم.بعدشم شما ايرانو با هيچ كشوري نميتونيد مقايسه كنيد شرايط اينجا واقعا استثنائي هستش!!!:nothing_to_say: كجاي دنيا بازار خودرو انحصاري هستش؟!شما مثلا چنتا ماشين در محدوده ي 30تا40 تومن سراغ داريد خوب تو ايران ماشين هر چي گرونتر باشه بهتره بنابراين نتيجه ميگيريم كه اين مسائل در ايران متفاوت با جاهاي ديگس.مثلا ورنا با پرشيا و سمند مقايسه ميشه و آوانته با زانتيا و...هر كي هم يه سليقه اي داره واسه خودش مثلا چون آوانته هم قيمت زانتياست هيچ وقت به طور مثال از سمند پائينتر نيست و شايد زانتيا طرفدار بيشتري داره چون ماشيناي فرانسوي تو دل مردم ايران جا باز كردن مثل 405كه هنوز كه هنوزه خيليا قبولش دارن
بنابراين بيايم با اين شكل حرفا كه كدوم با كلاستره وقتمونو بيهوده تلف نكنيم هر وقت ايران رفت تجارت جهاني:feel_good: بعد ميتونيم راجع به اين مساله و مقايسش با كشورهاي ديگه صحبت كنيم
kingdariush
15 July 2007, 11:06 PM
آخه دوبی هم شد کشور که اصلا برامون مهم باشه چی اونجا باکلاسه؟ اونجا بیشتر فکر کلاس گذاشتن با پول و مخفی کردن ضعفهای فرهنگیشون هستند. بیایید اروپا رو ملاک قرار بدید
pedram_w204
16 July 2007, 12:30 AM
دوست عزیز شما تو تهران زندگی میکنی و نه دبی! چون که در کشور ثروتمند امارات و نبودن گمرک 90% که مغازه دارها کردنش 150%!!!!!!!
اگه شما تو دبی تویوتا یا مزدا یا هیوندا بگیری چون اغلب دست هندی و پاکستانییه! یه ماشین خیلی چیپیه!
ولی تو دبی میشه با 40000$ که اینجا آزرا میگیری! میشه E class! CLAS دست دو! سری 5! boxtser! cayene! x5! خرید!
به نظر من تو ایران اینها ماشین های با کلاس به معنای مرسدس نیستند ولی چیپ هم نیستند!
shei2nak
16 July 2007, 04:13 AM
دوست عزيز اين يه امر مشخصي هست كه هرچه قدر پول بدي اش مي خوري !!! ولي به نظر من هيوندا هم بد ماشيني ديست هم طراحي بدنش خوبه (ازرا و سوناتا)و با كلاس به نظر مياد و هم از لحاظ امكانات خويه پس نميشه گفت كه بي كلاس هست!!!
پيروز و پاينده باشيد
amir_CLK500
16 July 2007, 03:29 PM
با توجه به نتیجه گیری های گرفته شده به نظر من منطقیش اینه که هر ماشین تو هر جایی پرستیژش فرق میکنه.همونجور که پدرام گفت دست هندی و پاکستانی هیوندای و تویوتا هست بنابراین اونجا ماشین چیپی میشه.ولی تو ایران خودمون عمدتا افراد متشخص پشت خودروهای هیوندای و تویوتا قرار میگیرند.با این حساب بحث بی کلاس بودن خودروهای هیوندای تو ایران منتفی است.
kambizpandgir
11 August 2007, 04:49 PM
با سلام به همه دوستان و ضمن احترام به نظر همه
علت فرمایشات اون دوستتون که معتقدند هیوندایی یا تویوتا و ... بی کلاسند (حالا به کار بردن واژه چیپ خیلی قشنگ نیست) مربوط به قیمت خودرو ها می شه.
چون اونجا تویوتا کمری و یا هیوندایی سوناتا از لحاظ قیمت و توان خرید مردم خودروهایی هستند در حد سمند و پژو ما.
همانطور که اینجا هم سمند و پژو ماشینهایی خوب ولی معمولی هستند و مال قشره متوسط جامعه تو
دبی و هیمنطور کشورهای اروپایی و امریکایی مدلهای مختلف تویوتا و هوندا و هیوندایی و .... جزو
ماشین های معمولی و مورد استفاده روزمره و بیشتر ماشینهای دم دستی و کار هستند
و ماشینهای لوکس اونجا ماشینهایی با قیمت بالای 30 هزار دلار هستند تقریبا مانند ایران که ماشینهای بالای 30 میلیون جزو ماشینهای لوکس حساب می شوند
این مورد هم که دوست شما بهش اشاره کردند همینه. ایران به خاطر تعرفه بالا خودروها با قیمت واقعیشون تفاوت بسیاری دارند. برای همین این ماشینها اینجا لوکس جلوه می کنند.
web
11 August 2007, 05:36 PM
اگه شما تو دبی تویوتا یا مزدا یا هیوندا بگیری چون اغلب دست هندی و پاکستانییه! یه ماشین خیلی چیپیه!
اگر از این منظر هم بخواهیم بحث کنیم، همونطور که دوستان هم اشاره کردند اصالت شخصیت به مواردی مثل اتومبیل و یا ملیت اشخاص نیست و طرز تفکر عرب ها در این زمینه خود دلیل روشنی بر فرهنگ پایین و دیدگاه مردود آنهاست.
دوستان بهترین نظرات را ذکر کردند. اما حتی اگر از تمام موارد ذکر شده بگذریم همگان در مقالات توصیفی (review) صاحب نظران آمریکایی و اروپایی دنیای اتومبیل در رابطه با بسیاری از خودروهای هیوندای و تویوتا مانند مدل های ازرا، آوالون، وراکروز و ... عبارت Luxary (کاربری لوکس) را به کرات مشاهده کرده ایم. این هم دلیل دیگری بر رد این دیدگاه میباشد.
امروزه در بیشتر نقاط دنیا هر شخص به اتومبیل با کاربری مناسب نیازش (رفاهی، کاربردی، اقتصادی و ...) فکر میکند و ملاک پرستیژ مسائل بسیار بسیار بالاتری از بنز یا هیوندای بودن (!) اتومبیل هستند. مسائلی مانند سطح تحصیلات، سوابق افراد، مهارت، روابط عمومی و ...
به امید روزی که ایرانی فقید هم مانند گذشته به سطح آرمانی خود بازگردد و از قید این مسائل رها شود.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.