PDA

View Full Version : كلوپ pocket pc هاي ديگر مانند HP ,Gsmart-i120 , ....

saeed-nafas
6 June 2007, 03:04 AM
سلام دوستان .

من گوشیم Gsmart i120 هست . تقریبا یه ماهی هست که گرفتمش .
دیروز یه نرم افزار به اسم LEng_farsi_2003 واسه فونت فارسی نصب کردم رو گوشی و یه پیغام اومد که وقتی ok کردم گوشی خاموش شد .
الان گوشی startup میشه ولی بالا نمیاد . کامپیوتر usbشو نمیشناسه و وقتی به کامپیوتر وصله چراغ شارژش رو گوشی روشن نمیشه .
از یه روش هم که ( on + off + reset ) استفاده کردم جواب نداد.
چی کار باید بکنم ؟:icon_cry: :icon_cry:
تا حالا کسی با چنین مشکلی روبرو نشده ؟
لطفا راهنماییم کنین.........
ممنون.

mohammad51
6 June 2007, 09:33 AM
سلام دوستان .

دیروز یه نرم افزار به اسم LEng_farsi_2003 واسه فونت فارسی نصب کردم رو گوشی و یه پیغام اومد که وقتی ok کردم گوشی خاموش شد .
الان گوشی startup میشه ولی بالا نمیاد . کامپیوتر usbشو نمیشناسه و وقتی به کامپیوتر وصله چراغ شارژش رو گوشی روشن نمیشه .
ممنون.

دوست عزیز

با این مسائلی که شما عنوان کردید برنامه ای که نصب کردید روی رام ویندوز تون نشسته و موجب شده تا دستورات رو نگیره به نظر من اگر گارانتی داره ببرید گارانتی تا رام جدید روش نصب کنه واگر گارانتی نداره ببرید یکی از این دوستان تعمیر کار ببیندش تا با فلش های تخصصی این مشکل شما رو حل کنن:icon_cool

mohammad51
8 June 2007, 03:56 AM
لطفا تمامی موارد (لوازم جانبی. مشکلات. ایراد های فنی و مشخصات دستگاه) مربوط به این گوشی ها را در این کلوپ مطرح کنید البته بجز بحث خرید و فروش و قیمت که در بخش قیمت ها و راهنمايي خريد گوشي موبايل باید مطرح بشود:icon_cool

saeed-nafas
12 June 2007, 03:22 AM
مشکل من با فلش کردن حل شد.
ولی هنوز نتونستم فونت فارسی پیدا کنم و راستش دیگه میترسم نصب کنم.
مسئله اینه که توی گوشی فونت فارسی هست ولی به صورت جدا جداست و هر کلمه رو به صورت حرف حرف مینویسه .
اگه کسی میتونه این مشکلو حل کنه ممنون میشم.

aries boy
18 June 2007, 04:18 PM
سلام به همه
با توجه به این موضوع که تعداد کاربرانی که از اورکس استفاده می کنن در این سایت کم است با اجازه مدیران عزیز و زحمتکش تصمیم گرفتم یه پست مخصوص کاربران اورکس ایجاد کنم تا عزیزانی که از این مدل گوشی استفاده می کنن بتونن به راحتی گفتگو های مربوط به گوشیشون رو اینجا پیدا کنن و اگر اشکالی داشتن مطرح کنن تا انشاا... مشکلشون بر طرف شه و اگر هم کسی اطلاعاتی در مورد این محصول داره اینجا مطرح کنه تا همه بتونن استفاده کنن
مرسی:icon_neut :icon_wink

shahin SssS
18 June 2007, 10:04 PM
سلام.
ميشه عكسي و مشخصات اين گوشي رو بزاري ببينيم.مرسي

woodybed2003
19 June 2007, 02:21 PM
با سلام خدمت اساتید
می خواستم بدونم hyundai A200 یا همونAnexTEK moboDA 3360 خوبه یا نه؟ نظرتونو دربارش بگین.اگر کسی هم قیمتی از این گوشی داره بگه
ممنون

am!n
19 June 2007, 03:44 PM
اين همه مارك -- چرا سراغ اين مارك رفتي-مارك هاي مرقوب تر و بهتر و مطمئن تر هم هست...

mohammad51
20 June 2007, 12:36 AM
سلام به همه
با توجه به این موضوع که تعداد کاربرانی که از اورکس استفاده می کنن در این سایت کم است با اجازه مدیران عزیز و زحمتکش تصمیم گرفتم یه پست مخصوص کاربران اورکس ایجاد کنم تا عزیزانی که از این مدل گوشی استفاده می کنن بتونن به راحتی گفتگو های مربوط به گوشیشون رو اینجا پیدا کنن و اگر اشکالی داشتن مطرح کنن تا انشاا... مشکلشون بر طرف شه و اگر هم کسی اطلاعاتی در مورد این محصول داره اینجا مطرح کنه تا همه بتونن استفاده کنن
مرسی:icon_neut :icon_wink

دوستان عزيز

فعلان تاپيك جديدي در مورد pocket pc ها جديد نزنيد و صبر كنيد تا اگركاربران درمورد يك گوشي به تعداد ي رسيدن كه لازم شد.تاپيك جداگانه زده خواهد شد:icon_cool

woodybed2003
20 June 2007, 09:03 PM
اين همه مارك -- چرا سراغ اين مارك رفتي-مارك هاي مرقوب تر و بهتر و مطمئن تر هم هست...
اگر عزیزم یه نگاهی به review می انداختی می فهمیدی چی چی می گم. :icon_evil من قیمت دقیقشو نمی دونم اما شنیدم حدودا 350 تومن.:icon_twis
کسی دیگه نظری نداره؟؟
ممنون

shahin SssS
29 June 2007, 09:32 PM
سلام.
اين مدل به نامهاي g-Smart i (128 وg-Smart i120 در بازار هست

اين مدل هم جديدا اومد. سايت پارت آسيا (http://www.partasia.com/Fa/) گذاشته واسه فروش

T600
اينم مشخصاتش

Service GSM 850/900/1800/1900, GPRS Class 10
Main Display 2.6”, 260k color VGA TFT LCD touch panel, 480*640 pixels
CPU Marvell PXA270, 520 MHz
Size 110 x 55.5 x 18.5mm
Weight 140g (Including battery)
Battery Li-lon 1300 mAh
Talk Time Up to 4 hours
Standby Up to 150 hours
Multimedia Messaging Service Windows Mobile Direct Push E-Mail, SMS, MMS, Messenger
Memory ROM 256MB, RAM 64MB
External Memory MicroSD Card
TV Supported systems: DVB-T / DVB-H / T-DMB;
Built-in player: DVB-T
Radio T-DMB/DAB
Camera 2 Mega-pixel with macro function, auto focus, digital zoom, and video recording
Music/Video MP3 Player
Audio 192 polyphonic channels, AAC, AAC+, MP3 playback, MP4 recording and playback
Data Transfer Interface Bluetooth 2.0 + EDR, Mini USB 2.0
Wi-Fi WLAN 802.11b/g
Application Pocket MSN, IE, Windows Media Player, PowerPoint Mobile, Excel Mobile, Word Mobile
Operating Sys. Windows Mobile 6 Professional
Note Actual talk time and standby time may vary due to variations in local networks and usage
http://www.upload.ps/uploads130607/86a603a748.jpg

Saeed_k750
20 July 2007, 06:08 PM
بين دو گوشي Gsmart i120 و Gsmart i300 كدوم بهتره ؟ و اينكه آيا Gsmart i300 تلويزيون هم مي گيره ؟
ممنون .

mohammad51
20 July 2007, 08:36 PM
بين دو گوشي Gsmart i120 و Gsmart i300 كدوم بهتره ؟ و اينكه آيا Gsmart i300 تلويزيون هم مي گيره ؟
ممنون .

دوست عزيز

اين موضوع هم سليقه اي هست و هم به پولي كه شما ميخواهيد پرداخت كنيد ربط داره و هم به مشخصات فني كه شما از يك گوشي ميخواهيد پس با توجه به اين ايتم ها انتخاب بفرماييد:icon_cool

Saeed_k750
21 July 2007, 12:37 AM
آيا Gsmart i300 تلويزيون هم مي گيره ؟

ghost
21 July 2007, 04:47 PM
tv نداره فقط gps داره

Saeed_k750
22 July 2007, 12:40 AM
به گوشي Gsmart i120 آيا مي شه gps وصل كرد ؟

babaki
22 July 2007, 02:40 AM
بله میشه میتونید یک gps جدا بخرید و با بلوتوث به gsmart i120 وصل کنید

Saeed_k750
22 July 2007, 11:02 AM
لصفا كمي از معايب و مزاياي gsmart i120 بگيد و اينكه ارزش خريد داره (از لحاظ امكانات )
ممنون.

babaki
22 July 2007, 02:18 PM
گوشی خوبیه من راضیم ولی براش wm6 نیست و اگه نور صفحه کم باشه بخاطر شارژ. در افتاب ضعیف عمل میکنه راستش یعنی هیچی نمیبینی یه سر به اینجا بزن از این کاملتر نمیشه گفت
http://www.gsmarena.com/gigabyte_g_smart_i120-1795.php:icon_cool

Saeed_k750
23 July 2007, 12:35 AM
منظورم كيفيت و بلندي صدا و دوربين و سرعتشه

mohammad51
23 July 2007, 12:50 AM

دوست عزيز

نصبت به قيمتي كه شما ميخواهيد بپرداخت كنيد خوبه البته تو اين رنج قيمت گوشي هاي ديگه اي هم هست :icon_cool

Saeed_k750
23 July 2007, 01:06 AM
لطفا اگه مدل بهتري تو اين رنج قيمت سراغ داريد معرفي كنيد (اگه tv داسته باشه بهتره ولي زياد مهم نيست)
ممنون .

mohammad51
23 July 2007, 02:08 AM
لطفا اگه مدل بهتري تو اين رنج قيمت سراغ داريد معرفي كنيد (اگه tv داسته باشه بهتره ولي زياد مهم نيست)
ممنون .

دوست عزيز

به اين تاپيك يك سري بزن:icon_cool

http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=21301&page=5

Vista_66
23 July 2007, 05:51 PM
سلام
من همین 3 روز پیش یه دونه گرفتم.
کیفیت و بلندی صداش در حد قابل قبولیه.یعنی جدا تو پاکت پی سی ها تکه . ولی دیگه نباید انتظار n73 رو داشته باشید.
ولی از دوربینش اصلا راضی نیستم . موقع گرفتن عکس خیلی طول می کشه و اگه یکم دستت تکون بخوره عکس خیلی خراب می شه... در کل رو دوربینش حساب نکن.
سیستم عاملش هم که می دونی دیگه ویندوز موبایل 5 AKU 3.2 که قبل از Wm6 که جدید اومده بهترین نسخه Wm5 .
بعد مشکل بعدی که داره باطری خورشه . خیلی خیلی باطریش کم می مونه (خودتو بکشی کم استفاده کنی 24 ساعت).البته یه باطری کمکی پر قدرت (1300 میلی آمپر) باهاش هست که من هنوز تستش نکردم.
رامش هم 256 مگابایته و کارت حافظه هم نا محدود می خوره.الان من یه 2 گیگ انداختم روش هیچ مشکلی باش ندارم.
فلاشش هم نسبتا قویه امکان تبدیل شدن به چراغ قوه هم داره.
کیفیت صفحشم عالیه (فقط همون مشکل که دوستمون گفتن رو داره (تو آفتاب شفافیتش کم می شه) که البته همه ال سی دی ها اینجورن و ربطی به این نداره.
تبونر تی وی هم داره ولی خیلی سرش حساب نکن من 3-4 جا تست کردم شبکه 4-تهران و خبر رو نسبتا خوب می گیره ولی 1و2 و مخصوصا 3 رو تقریبا چیزی معلوم نست.البته به منطقه خونتون هم بستگی داره.
یه مشکل دیگه که من باش داشتم نوشتن اس ام اس با کی پد خودش بود.چون من قبل از این گوشی نوکیا داشتم و برا نوشتن اس ام اس با کی پد خیلی راحت بودم.ولی این تقریبا یه کاری می کنه که پشیمون شی با کی پدش اس ام اس بنویسی و بری سراغ همون کی برد مجازی رو صفحش.
ولی در کل گوشی خوبیه. تا حالا مشکل بزرگی جز همین دوتا که گفتم (دوربین و کی پد) نداشتم.
در ضمن من از علائدین خریدم 500000 تومان

saeed-nafas
25 July 2007, 03:18 AM
سلام دوستان.
من 3 ماهی هست که g-Smart i120 دارم و از پایتختم گرفتم.
دوستمون Vista_66 ، توضیحات خیلی خوبی راجع به این گوشی داد و دقیقا" درسته.
فقط یه نکته رو بگم و اون اینه که موقع خریدش دقت کنین و همه چیزشو چک کنین.
من خودم موقع خرید همه فکرمو گذاشته بودم رو قسمت نرم افزاریه گوشی.. چون خیلی نرم افزار میریزم. وقتی خریدم بعد چند روز متوجه شدم 3 تا دگمش کار نمیکنه!!!!!!!!!
ولی راستش زیاد واسم مهم نیست چون به اون شکل کاربرد نداره و رو نوشتن sms با دگمه هاش اصلا" نمیشه حساب باز کرد.چون خیلی سخته ولی از اون طرف میشه چند جور با استفاده از قابلیت Tochش sms نوشت. .
در مورد TVش هم باید بگم که فقط تو تهران و در یه سری مناطق کار میکنه و البته نه همه کانالارو.
حتی تو دبی هم 2 تا کانالو بیشتر نتونست پیدا کنه.
ولی در کل ازش راضیم...از نظر نرم افزاری قویه و خیلی کمتر از گوشیهای دیگه هنگ میکنه و قابل مقایسه نیست با گوشیه ای مثل N73.

مشکلی که از روز اول تا الان داشتم در مورد فونت فارسیشه ....
حروف فارسیو میشناسه ولی موقع نوشتن یه کلمه اونو حرف حرف و بصورت بر عکس مینویسه...
واسه شما هم اینطوریه؟؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنین.خیلی سرش گیرم......

babaki
25 July 2007, 02:47 PM
saeed-nafas عزیز شما برای فارسی از برنامه arabizer استفاده کن

از نظر کیفیت صدا عالیه ولی بلندی نه زیاد .در عوض headphonesh محشره کاملا steareo با n73 و n90 مقایسش کردم تو بلندی بهشون نمیرسید ولی تو کیفیت nokia حرفی برای گفتن نداشت .در حد mp3 player بلکه بیشتر کیفیت داره با headphon خودش البته
من تو دانشگاه باهاش همه شبکه ها رو گرفتم مخصوصا 3 عالی بود .ساختمان جلوش نباید باشه

saeed-nafas
31 July 2007, 02:36 AM
دوست عزیز ؛ babaki جان
ممنون از راهنمایت . ولی من درست متوجه نشدم arabizer چیه ؟!!
فونته یا نرم افزار ؟
از کجا میتونم گیرش بیارم؟

mohammad51
31 July 2007, 10:18 PM
دوست عزیز ؛ babaki جان
ممنون از راهنمایت . ولی من درست متوجه نشدم arabizer چیه ؟!!
فونته یا نرم افزار ؟
از کجا میتونم گیرش بیارم؟

دوست عزيز

arabizer يك برنامه هست كه روي پاكت پي سي ها نصب ميشه براي فارسي كردن كي برد و خوندن sms هاي فارسي :icon_cool

saeed-nafas
1 August 2007, 03:17 PM
مشکل من down load این برنامه هست.
2 تا لینک یکی از دوستان توی یه سایت دیگه واسم گذاشت.
یکیش http://handheld.softpedia.com/progDo...load-4653.html بود که خراب بود.
یکیشم ، http://www.MegaShare.com/239074 بود با Password: Xo-Mobiles که اینم به طور کامل down load نمیشه !:icon_cry: :icon_cry:
اگه لینک دیگه ای از سایت دیگه ای دارین لطف کنین بگین، فقط حتما" تست شده باشه. چون یه برنامه خیلی مدت پیش نصب کردم که گوشیم بالا نیومد و مجبور به فلشش شدم.
دمتون گرم...........

mohammad51
1 August 2007, 08:16 PM
مشکل من down load این برنامه هست.
2 تا لینک یکی از دوستان توی یه سایت دیگه واسم گذاشت.
یکیش http://handheld.softpedia.com/progDo...load-4653.html بود که خراب بود.
یکیشم ، http://www.MegaShare.com/239074 بود با Password: Xo-Mobiles که اینم به طور کامل down load نمیشه !:icon_cry: :icon_cry:
اگه لینک دیگه ای از سایت دیگه ای دارین لطف کنین بگین، فقط حتما" تست شده باشه. چون یه برنامه خیلی مدت پیش نصب کردم که گوشیم بالا نیومد و مجبور به فلشش شدم.
دمتون گرم...........

دوست عزيز

شما اگر در تاپيكي كه براي برنامه ها گذاشته شده يك سري بزني ميتوني لينكش رو پيدا كني و اون رو دانلود كني:icon_cool

saeed-nafas
2 August 2007, 01:59 AM
ممنون دوستان..
از همون لینک دومی که تو پست 29 گذاشته بودم ردیفش کردم...

ramram_ramram
15 August 2007, 05:23 AM
از دوستان کسی هست با HTC S710 آشنایی داشته باشه؟ میخوام بدونم چه جور گوشی هست؟ ممنون میشم اگه راهنمایی بکنید

mohammad51
15 August 2007, 11:26 PM
http://www.cnet.co.uk/i/c/blg/cat/mobiles/htcnewstuff/htcsseven.jpg

The HTC S710 (pictured) looks and feels like a normal candybar phone. The difference, however, is that it runs on Windows Mobile 6.0 Standard (Smartphone edition) and has a full slide-out Qwerty keypad. It also packs quad-band connectivity, Wi-Fi and stereo Bluetooth. On the back there's a 2-megapixel camera and on the side there's an expandable microSD slot.

We had a play around with it this morning and it's not bad. Windows Mobile 6.0 gives you access to Windows Live Messenger and hotmail on the go, and the slide-out Qwerty keypad is great for tapping out emails, but you also have the option to text using the normal keypad and predictive text.

According to the press release, the S710 will be available through Orange in the first half of this year

son_of_devil
17 August 2007, 08:44 PM
با سلام
2 تا سوال داشتم
1 ) wm6 براي i120 هست يا نه ؟
2 ) تقويت صداي هندزفري امكتن پذير هست يا نه ؟ از طريق رجيستري بايد بشه چون خود هندزفري خوبه ولي ويندوز بهش اجازه بلند پخش كردن رو نميده

mohammad51
17 August 2007, 10:33 PM
با سلام
2 تا سوال داشتم
1 ) wm6 براي i120 هست يا نه ؟
2 ) تقويت صداي هندزفري امكتن پذير هست يا نه ؟ از طريق رجيستري بايد بشه چون خود هندزفري خوبه ولي ويندوز بهش اجازه بلند پخش كردن رو نميده

دوست عزيز

بعضي از ريليز هاي wm6 به اين گوشي ميخوره ولي كامل نيست براي تقويت صداي هندزفري كاري نميشه كرد :icon_cool

son_of_devil
17 August 2007, 11:26 PM
خوب برنامه اي هست كه بشه صداي خروجي هندزفري اضافه بشه ؟
اصلا راهي نيست ؟

mohammad51
18 August 2007, 01:55 AM
خوب برنامه اي هست كه بشه صداي خروجي هندزفري اضافه بشه ؟
اصلا راهي نيست ؟

دوست عزيز

فكر نميكنم با نرم افزار بشه كاري انجام داد چون ساپورت هاردوري اجازه نميده دوست عزيز اما ميتوني يكي از اين اسپيكر ها خريداري كني براي استفاده كردن هر موزيكي با صداي بلندتر:icon_cool

son_of_devil
18 August 2007, 02:00 PM
خوب اين مژده رو بدم كه اين مشكل رو حل كردم
مبدل فيش هندزفري به استريو بايد رو پك باشه اگه نبود تهيه كنيد
ميريد علاالدين طبقه دوم روبه رو پله هاي وسط ميگيد يه آمپلي براي هدفون ميخوام
حالا بريد ببنيد گوشي هست كه صداي هندزفريش به برا شما برسه يا نه

saeed-nafas
20 August 2007, 02:43 AM
سلام دوستان
کسی میدونه آنتن و قلم i120 از کجا میتونم گیر بیارم؟
ممنون....

mohammad51
21 August 2007, 05:04 PM
سلام دوستان
کسی میدونه آنتن و قلم i120 از کجا میتونم گیر بیارم؟
ممنون....

دوست عزيز

شما تو پايتخت هر دوي اينها رو ميتونيد تهيه كنيد :icon_cool

hamed_71919
6 September 2007, 11:42 PM
1- به نظر شمادر بین i-mate ها بهتر از jasjam از نظر سرعت و امکانات بروز و جدید بودن وجود دارد ؟
2- گوشی ازنظر سرعت و امکانات و بروز و جدید بودن و با حافظه بالا از بین برندهای مختلف بهتر از n95 و jasjam وجود دارد ؟ لطفا معرفی کنید .
3- n95 بهتر است بخرم یا jasjam ؟
4- به نظر شما از بین برند های pocket pc کدام برند وکدام مدل خاص از همه قوی تر و سرعت بالاتر و امکانات بروزتر و بیشتر و دارای حافظه بالا و معتبرتر است ؟؟ { قیمتش زیاد مهم نیست . } :icon_roll

rezareza364
7 September 2007, 09:45 AM
با سلام...
دوست من...

1-چیزی بنام بهترین و کامل ترین و بی نقص ترین اصلا وجود خارجی نداره....از یک طرف سیاست شرکت های سازنده حکم می کنه که جای پایی برای ارائه محصولات بعدی خودشون داشته باشند و از طرف دیگه قصد دارند که با پخش کردن امکانات در مدلهای مختلف ضمن دادن تنوع به فروش هرچه بیشتر آن نیز کمک کنند...
2-اگر به سایت های معتبر مراجعه کنید و مقایسه ای دقیق بین مارکهای مختلف pocket pc انجام بدید به خوبی درخواهید یافت که همگی از اصول مشترک و امکانات تقریبا مشابهی بهره می برند...تغییر در میزان حافظه و سرعت پردازنده و ROM و RAM دستگاه و اخیرا استفاده از پردازشگر های گرافیکی مستقل تنها ابداعات کوچکی هستند که به مرور به این تیپ pocket pc اضافه شده اند..البته اندازه صفحه نمایش را نیز نباید از نظر دور داشت...
3-اگر واقعیت را بخواهید عرض کنم باید بگویم که امکانات یک pocket pc بسیار فراتر از نیازهای یک فرد اماتور ارزیابی می شود و در کلام کلی تر اینکه امکانات تکنولوژیک امروزین تمامی دستگاه های الکترونیکی بسیار فراتر از نیازهای عمومی یک کاربر بوده و در حد نیازهای تخصصی وی طبقه بندی می شود و اگر دقت کنید اکنون رشد انفجاری افزودن امکانات گوناگون در این تیپ دستگاه ها به نسبت سابق از افت قابل توجهی بهره برده که بدلیل همان موردی است که در بالا ذکر کردم....
این مطلب همچنین به شرکت های بازار یاب نیز کمک می کند که با شناخت هرچه بیشتر از نیازهای مختلف و گاه گوناگون کاربران در اقصی نقاط دنیا بویژه با توجه به پیشرفت های مخابراتی این گونه کشورها دستگاه ها و مدلهایی متناسب با شرایط آن کشورها بسازند..
4-هیچ گاه نمی توان یک smartphone را با یک pocket pc مقایسه نمود...هریک در جایگاه خاص خود قرار می گیرد و من گاه دیده ام که اشخاصی از هردو بهره می برند...
مهم اینجاست که ببینیم نیازهای ما در چه حدی است و چه انتظاری از دستگاه خود داریم...در اینجا می توان پیشنهاد خوبی هم ارائه داد...ابتدا بهتر است از یک smartphone حال نه چندان گران برای شروع استفاده نمود و سپس در صورت برطرف نشدن نیازها و احساس ضرورت به ارتقا از یک pocket pc هم بهره گرفت..دقت کنید که این تنها یک پیشنهاد است ولی توجه هم داشته باشید که اگر قادر به سروکله زدن با smartphone بوده باشید و بقول اهل فن دل و روده اش را بیرون بیاورید و به تمامی سوراخ سنبه های آن سرک بکشید..در آن صورت می توانید به ارتقا و قدم گذاردن به مرحله بعدی فکر کنید..
5-من نزدیک سه ماه در حال تحقیق و جستجو بودم...در این بین مدلهای مختلف pocket pc را از نظر گذراندم و فوروم های معتبر خارجی در این زمینه را تا جایی که مقدور بود بدقت خواندم..بویژه اینکه می خواستم دستگاهی تهیه کنم که تا سه سال حداقل نیازهای مرا بخوبی تامین کند...در این بین متوجه شدم که از زمانی که HTC خود شروع به فعالیت نموده و دستگاه های خود را تولید می کند سری I-MATE از افت کیفیت قابل توجهی برخوردار شده و تعداد ارجاع مشتریان نیز زیاد شده...ضمن اینکه این شرکت تایوانی از پشتیبانی نرم افزاری خوبی هم برخوردار است...
تنها به همین هم بسنده نکردم و برای خود مقام دومی هم در نظر گرفتم...در این مقام از اپراتور انگلیسی o2 نکته ها شنیده بودم و در نهایت به انتخاب یک مدل از همین شرکت نیز اقدام کردم تا در لیست خرید من قرار گیرد...
6-در بین smartphone نیز در مقام اول سونی اریکسون مدل p990i را برای سرکله زدن با توجه به افت قیمت مناسبی که نموده و همچنین N73 در مقام بعدی در نظر گرفتم که با توجه به وسع و بودجه نسبت به تهیه یکی از این دو اقدام کنم....
پس می بینید که سخن بسیار فراتر از آن است که بتوان تنها در چند خط خلاصه نمود...

mohammad51
7 September 2007, 06:25 PM
دوستان عزيز

باتشكر از دوستمون rezareza364 كه پاسخ گوي ايندوستمون hamed_71919 بودن اولا كه اگر به تيتر اين تاپيك نگاهي بندازيد جايي هست كه هيچ ربطي به اين برند ها نداره و دوستمون جاي بدي رو براي زدن پست جديد انتخاب كردن در ثاني من كه خودم به شما hamed_71919 مواردي رو عرض كرده بودم كه باز هم متاسفانه يك پست جديد زديد اگر راهنمايي ميخوايد در تاپيك راهنمايي براي خريد گوشي پست تون رو بزنيد تا دوستان جواب گو باشند :icon_cool

r

saeed-nafas
12 September 2007, 02:17 AM
سلام دوستان.
من هنوز نتونستم آنتن واسه تماشای تلویزیون از گوشیم(gsmart i120) تهیه کتم.
از اونجا که ساکن تهران نیستم ، دنبال خرید اینترنتیشم .
اگه کسی در این رابطه اطلاعی ، لطف کنه و راهنماییم کنه.
ممنون.......

Vista_66
16 September 2007, 08:47 AM
راستی من اینقدر سرگرم این گوشی شدم که سوال خودم یادم رفت
من 1-2 ماهیه یه گوشی Gigabyte Gsmart I120 خریدم.تا حالا مشکل خاصی باش نداشتم جز کیفیت افتضاح دوربینش (در مقابل گوشی Nokia 6680 قبلی خودم) و البته پیغام گیر و ضبط مکالمش...
پیغام گیرش که واقعا افتضاح صدای طرف مقابل رو ضبط می کنه جوری که اصلا نمی شه فهمید طرف داره چی می گه(هم صدای ضعیف، هم تیکه تیکه(قطع و وصل می شه) و هم یه برگشتی تو صداش هست.
وقتی هم که می خوام مکالمات تلقن رو ضبط کنم فوق العاده کیفیت صدای من و طرف مقابل افتضاح می شه به نحوی که مجبور می شم ضبط صداشو قطع کنم تا بفهمم طرف مقابل چی می گه(یه جورایی تو صدا نویز قوی می افته)
خواستم ببینم شما هم با گوشی تون این مشکل رو دارید؟
و اینکه آیا کسی راه حلی برای رفع این مشکل داره؟
خیلی ممنون می شم اگه سریع جوابم رو بدید

mohammad51
16 September 2007, 12:47 PM
راستی من اینقدر سرگرم این گوشی شدم که سوال خودم یادم رفت
من 1-2 ماهیه یه گوشی Gigabyte Gsmart I120 خریدم.تا حالا مشکل خاصی باش نداشتم جز کیفیت افتضاح دوربینش (در مقابل گوشی Nokia 6680 قبلی خودم) و البته پیغام گیر و ضبط مکالمش...
پیغام گیرش که واقعا افتضاح صدای طرف مقابل رو ضبط می کنه جوری که اصلا نمی شه فهمید طرف داره چی می گه(هم صدای ضعیف، هم تیکه تیکه(قطع و وصل می شه) و هم یه برگشتی تو صداش هست.
وقتی هم که می خوام مکالمات تلقن رو ضبط کنم فوق العاده کیفیت صدای من و طرف مقابل افتضاح می شه به نحوی که مجبور می شم ضبط صداشو قطع کنم تا بفهمم طرف مقابل چی می گه(یه جورایی تو صدا نویز قوی می افته)
خواستم ببینم شما هم با گوشی تون این مشکل رو دارید؟
و اینکه آیا کسی راه حلی برای رفع این مشکل داره؟
خیلی ممنون می شم اگه سریع جوابم رو بدید

دوست عزیز

فکر کنم اگر شما رام جدیدش رو بگیرد و نصب کنید مشکلتون حل بشه:icon_cool

Vista_66
16 September 2007, 06:55 PM
ممنون از اینکه جوابم رو دادید
من وقتی گوشیم رو گرفتم خودش آخرین ورژن رام روش بود(دقیقا نوشته Version:ENG V1.14.84 2006/12/6) تو سایتش هم که نگاه کردم آخرین ورژن رامش همینه...حالا نمی دونم لازمه دوباره همین ورژن رو دانلود کنم و نصب کنم؟ممکنه این کار مشکل منو حل کنه؟ یا حتی ممکنه یه ورژن قدیمی تر نصب کنم مشکلم حل بشه؟
راستی آقا محمد شما خودت Gsmart داری؟ با پیغام گیرش مشکل نداری؟

mohammad51
16 September 2007, 08:07 PM
ممنون از اینکه جوابم رو دادید
من وقتی گوشیم رو گرفتم خودش آخرین ورژن رام روش بود(دقیقا نوشته Version:ENG V1.14.84 2006/12/6) تو سایتش هم که نگاه کردم آخرین ورژن رامش همینه...حالا نمی دونم لازمه دوباره همین ورژن رو دانلود کنم و نصب کنم؟ممکنه این کار مشکل منو حل کنه؟ یا حتی ممکنه یه ورژن قدیمی تر نصب کنم مشکلم حل بشه؟
راستی آقا محمد شما خودت Gsmart داری؟ با پیغام گیرش مشکل نداری؟

دوست عزيز

نه من خودم ندارم ولي اين مشكلاتي كه گفتيد نشون دهنده اينه كه رام گوشيتون مشكل داره و اگر اپديت بشه ممكنه مشكلتون حل بشه :icon_cool

Vista_66
18 September 2007, 10:21 AM
من امروز گوشی Gsmart I120 خودم رو با فریم ور Ver 1.14.84 Turkey Version آپدیت کردم.خیلی از مشکلاتش حل شد از جمله اون مشکل ضبط مکالمش.اما هنوز با پیغام گیرش مشکل دارم. )):
وقتی که تلفن زنگ می خوره بعد از زمان مقرر (مثلا 10 ثانیه) پیغام برای فردی که پشت خطه به درستی پخش می شه ولی تقریبا هیچی از حرفایی که طرف مقابل زده رو ضبط نمی کنه(فقط یه نویزهای خیلی ضعیفی با قطع و وصل ضبط می شه).خواستم ببینم کس دیگه ای با I120 این مشکل رو نداره؟
اگر آره: آیا تونسته حلش کنه؟چجوری؟
اگر نه: الان کدوم ورژن فریم ور روی گوشیش نصبه.بگه که منم همون رو نصب کنم
ممنون می شم اگه یه نفر جوابم رو بده...

mohammad51
18 September 2007, 04:43 PM
من امروز گوشی Gsmart I120 خودم رو با فریم ور Ver 1.14.84 Turkey Version آپدیت کردم.خیلی از مشکلاتش حل شد از جمله اون مشکل ضبط مکالمش.اما هنوز با پیغام گیرش مشکل دارم. )):
وقتی که تلفن زنگ می خوره بعد از زمان مقرر (مثلا 10 ثانیه) پیغام برای فردی که پشت خطه به درستی پخش می شه ولی تقریبا هیچی از حرفایی که طرف مقابل زده رو ضبط نمی کنه(فقط یه نویزهای خیلی ضعیفی با قطع و وصل ضبط می شه).خواستم ببینم کس دیگه ای با I120 این مشکل رو نداره؟
اگر آره: آیا تونسته حلش کنه؟چجوری؟
اگر نه: الان کدوم ورژن فریم ور روی گوشیش نصبه.بگه که منم همون رو نصب کنم
ممنون می شم اگه یه نفر جوابم رو بده...

دوست عزیز

به نظر من بهتر گوشیتون رو به یک تعمیر کار نشون بدید چون اگر مشکلتون سافت وری بود با تعویض رامی که انجام دادید باید مرتفع میشد ولی نشد پس بهتره که گوشیتون رو یک تعمیر کار ببینه تا بشه مشکلش رو کاملا حل کرد:icon_cool

sarkar
3 November 2007, 11:59 AM
سلام

دوستان لطفا کمک کنید:icon_cry:

من گوشیم قاطی کرده نمی دونم چیکار کنم:icon_cry:

می خوام گوشیم مثل روز اولی که از کارخونه اومده بشه چیکار کنم؟؟؟:icon_cry:

مدل گوشی HP IPAQ RW 6828

mohammad51
3 November 2007, 12:06 PM
سلام

دوستان لطفا کمک کنید:icon_cry:

من گوشیم قاتی کرده نمی دونم چیکار کنم:icon_cry:

من می خوام گوشیم مثل روز اولی که از کارخونه اومده بشه چیکار کنم؟؟؟:icon_cry:

مدل گوشی HP IPAQ RW 6828

دوست عزیز

شما یک بار هارد ریست کنید و دوبار ویندوز نصب کنید گوشیتون مثل اولین روزی میشه که شما خریداری کردید :icon_cool

sarkar
3 November 2007, 12:11 PM
من نحوه هارد ریست و نصب مجدد ویندوز را بلد نیستم

چیکار باید کنم؟

mohammad51
3 November 2007, 01:57 PM
من نحوه هارد ریست و نصب مجدد ویندوز را بلد نیستم

چیکار باید کنم؟

دوست عزیز

من خودم این گوشی رو نداشتم اما فکر میکنم شما با گرفتن کلید های دوسمت گوشی و فشار دادن کلید ریست گوشیتون هارد ریست بشه در مورد نصب ویندوز هم باید بگم که اگر دستوراتی رو که روی صفحه میاد به درستی اجرا کنی میتونی به راحتی ویندوزت رو نصب کنی این کار ها رو انجام بده اگر مشکل پیش اومد من در خدمتتون هستم :icon_cool

saeed-nafas
20 December 2007, 12:55 PM
سلام دوستان
... دارن Gsmartیه سوال داشتم از بچه هایی که گوشی
دارمGsmart i120من خودم گوشیه
دلخواهتونو میذارین؟sms میخواستم بدونم شما چطور آهنگ
با نرم افزار یا از طریق رجیستر یا آدرس خاص داره جهت کپی آهنگ؟
من تا حالا چند تا نرم افزار نصب کردم ولی درست کار نمی کنه و هر کدوم یه مشکلی داره
میخواستم ببینم میشه از طریق رجیستر کاری کرد یا نه؟
ممنون دوستان

mohammad51
20 December 2007, 04:48 PM
سلام دوستان
... دارن Gsmartیه سوال داشتم از بچه هایی که گوشی
دارمGsmart i120من خودم گوشیه
دلخواهتونو میذارین؟sms میخواستم بدونم شما چطور آهنگ
با نرم افزار یا از طریق رجیستر یا آدرس خاص داره جهت کپی آهنگ؟
من تا حالا چند تا نرم افزار نصب کردم ولی درست کار نمی کنه و هر کدوم یه مشکلی داره
میخواستم ببینم میشه از طریق رجیستر کاری کرد یا نه؟
ممنون دوستان

دوست عزيز

شما بايد اهنگ مورد نظر خودتون رو در داخل فايل اصلي ويندوزتون كپي كنيد و بعد ميتونيد اهنگ مورد نظرتون رو انتخاب كنيد :icon_cool

saeed-nafas
28 December 2007, 08:32 PM
دوست عزیز mohammad51 ممنون از پاسخت
در مورد گذاشتن آهنگ که خودمم میدونم و سادست.
windows=> ring
ولی آهنگهایی که توی این قسمت کپی میشه، تو قسمت sms نمیاد!!!:icon_cry:
به همین خاطر همه از نرم افزار استفاده می کنن.
ولی من دنبال یه آدرسم تا بتونم آهنگای sms رو هم جایی تو ویندوز کپی کنم که بتونم انتخاب کنم..

بازم ممنون از جوابت...

mohammad51
29 December 2007, 01:31 AM
دوست عزیز mohammad51 ممنون از پاسخت
در مورد گذاشتن آهنگ که خودمم میدونم و سادست.
windows=> ring
ولی آهنگهایی که توی این قسمت کپی میشه، تو قسمت sms نمیاد!!!:icon_cry:
به همین خاطر همه از نرم افزار استفاده می کنن.
ولی من دنبال یه آدرسم تا بتونم آهنگای sms رو هم جایی تو ویندوز کپی کنم که بتونم انتخاب کنم..

بازم ممنون از جوابت...

دوست عزيز

من اگر اين مورد رو گفتم خودم دارم استفاده ميكنم ولي ممكنه روي مدل گوشي شما جواب نده واگر ميبينيد دوستان دنبال برنامه مي گردن بخاطر اينه كه بتونن از روي استريج كارتشون اين اهنگ ها رو استفاده كنن تا از حجم داخلي رمشن گرفته نشه:icon_cool

Vista_66
30 December 2007, 02:25 AM
دوست عزيز

من اگر اين مورد رو گفتم خودم دارم استفاده ميكنم ولي ممكنه روي مدل گوشي شما جواب نده واگر ميبينيد دوستان دنبال برنامه مي گردن بخاطر اينه كه بتونن از روي استريج كارتشون اين اهنگ ها رو استفاده كنن تا از حجم داخلي رمشن گرفته نشه:icon_cool

فکر نمی کنم این مسئله ای باشه که از یک گوشی تا گوشی دیگه تفاوت کنه.این به خاطر نقصیه که ویندوز موبایل 5 داره و امکان گذاشتن mp3 به عنوان زنگ SMS رو نداره...که برای حل این مشکل از برنامه Ringo یا Smiley SMS می شه استفاده کرد.البته برای گذاشتن فایل های wav و mid به عنوان زنگ SMS نیازی به برنامه نیست و از همین روش کپی کردن تو فلدر ویندوز می شه استفاده کرد...
فکر می کنم سو تفاهم شما دو عزیز هم سر نوع فایل زنگ (SMS یا WAV) بوده.شایدم ورژن ویندوز موبایلتون متفاوت باشه...

mohammad51
30 December 2007, 09:13 AM
دوست عزیز

من ویندوز موبایلم 6 هست و در ضمن با حرف شما در مورد سو تفاهم موافقم چون شما نگفته بودید mp3 رو میخواهید روی گوشیتون نصب کنید :icon_cool

mahdi200
29 January 2008, 02:11 PM
استاد گرامی چطوری میتوان smsفارسی دریافت فونتش مشکل دار

MorteZah
29 January 2008, 02:32 PM
چطوری میتوان smsفارسی دریافت فونتش مشکل دار

سلام دوست عزیز.
برای دریافت و یا ارسال (تایپ) SMS فارسی در ppcها، باید یک فارسی ساز متناسب با گوشیتون نصب کنید.
این تاپیک رو ببینید:
"فارسی ساز برای پاکت پی سی (http://www.phallz.com/showthread.php?t=38559)"

چند فارسی ساز توضیح داده شدند.
ببینید کدوم با ورژن ویندوز گوشیتون سازگاره، همونو نصب کنید.
:icon_coolموفق باشید:icon_cool

mohammad51
29 January 2008, 02:41 PM
استاد گرامی چطوری میتوان smsفارسی دریافت فونتش مشکل دار

با تشکر از دوست خوبمMorteZah بستگی داره گوشیتون چی باشه والبته اگر رامش عربی باشه با نصب عربیزر مشکلتون حل میشه البته توسط دوتان برنامه های زیادی معرفی شده که باید ببینید کدوم یکی بهتر جواب میده و مشکل شمارو حل میکنه:icon_cool

mil-i300
1 February 2008, 11:20 AM
سلام............
تمامی صحبت ها و اشکالات در مورد i300 رو اینجا بیان کنید تا جامع و کامل بشه...........

سوال اول رو هم خودم میپرسم....
موقعی که بلوتوث رو روشن میکنم .... باید LED آبی روشن بشه یا نه...
چون برایه من روشن نمیشه... راهنمایی کنید لطفا....!! :icon_ques

Vista_66
4 February 2008, 10:29 PM
سلام
لطفا روشن کنید که منظور کدوم i300 هستش؟؟؟
Samsung I300 یا Gigabyte Gsmart I300 .
اگه گیگابایته که من در بست در خدمتم.آره اون چراغ آبیشم روشن می شه...
اما اگه منظور Samsung باشه که متاسفانه هیچ اطلاعاتی ازش ندارم...
راستی اون Samsung I300 هم Pocket PC هستش نه؟؟؟

mil-i300
5 February 2008, 07:33 AM
سلام
لطفا روشن کنید که منظور کدوم i300 هستش؟؟؟
Samsung I300 یا Gigabyte Gsmart I300 .
اگه گیگابایته که من در بست در خدمتم.آره اون چراغ آبیشم روشن می شه...
اما اگه منظور Samsung باشه که متاسفانه هیچ اطلاعاتی ازش ندارم...
راستی اون Samsung I300 هم Pocket PC هستش نه؟؟؟

سلام.....
حرفه شما درسته... منظورم Samsung SGH-i300 هستش... فرقی نداره... برایه هر دو تاش باشه..!!!
ولی ماله من روشن نمیشه.... چکار کنم... باید رام ش رو دوباره نصب کنم..!!!؟؟

در مورد سوالتون : نه SGH-i300 یک Smartphone هست.. ولی WM2003SE داره..

mohammad51
5 February 2008, 09:54 AM
سلام.....
حرفه شما درسته... منظورم Samsung SGH-i300 هستش... فرقی نداره... برایه هر دو تاش باشه..!!!
ولی ماله من روشن نمیشه.... چکار کنم... باید رام ش رو دوباره نصب کنم..!!!؟؟

در مورد سوالتون : نه SGH-i300 یک Smartphone هست.. ولی WM2003SE داره..

دوست عزیز

در مورد سئوال شما باید بگم که این led فقط روشن خاموش میشه وچشمک میزنه نه اینکه همیشه روشن بمونه اگر این کار رو انجام نمیده فکر نمیکنم مشکل نرم افزاری داشته باشه ولی میتونید امتحان کنید ببینید مشکل حل میشه یانه:icon_cool

mil-i300
5 February 2008, 03:21 PM
ببخشید...
میدونم که فقط چشمک میزنه.. ولی ماله من موقع روشن کردن بلتوث همون چشمک رو هم نمیزنه...
ولی با نرم افزار میتونم روشنش کنم........
یعنی LED اش روشن میشه... ولی در موقع روشن کردن بلوتوث هیچکاری انجام نمیده....!!!
کمک کنین.....!!!

mohammad51
5 February 2008, 03:28 PM
ببخشید...
میدونم که فقط چشمک میزنه.. ولی ماله من موقع روشن کردن بلتوث همون چشمک رو هم نمیزنه...
ولی با نرم افزار میتونم روشنش کنم........
یعنی LED اش روشن میشه... ولی در موقع روشن کردن بلوتوث هیچکاری انجام نمیده....!!!
کمک کنین.....!!!

دوست عزیز

یک بار هارد ریست کنید ببینید مشکل حل میشه اگر نشد رام گوشیتون رو دوباره نصب کنید امیدوارم مشکلتون حل بشه:icon_cool

mil-i300
5 February 2008, 03:37 PM
مرسی
من تازه نیست که اینو گرفتم... یکسال و خرده ای هست.... چندین بار هم هارد ریست کردم... افاقه نداشته...!!!
رام گوشی رو از کجا گیر بیارم و دوباره نصب کنم.. شما اگر دارین یا طریقه ی نصبشو بلدین راهنمایی کنین لطفا..!!!:icon_eek:

mohammad51
5 February 2008, 03:44 PM
مرسی
من تازه نیست که اینو گرفتم... یکسال و خرده ای هست.... چندین بار هم هارد ریست کردم... افاقه نداشته...!!!
رام گوشی رو از کجا بیار و دباره نصب کنم.. شما اگر دارین یا طریقه ی نصبشو بلدین راهنمایی کنین لطفا..!!!

دوست عزیز

شما باید برید تو سایت سامسونگ ودر اونجا ثبت نام کنید و بعد اخرین ورژن رام گوشی خودتون رو دانلود کنید و البته طریقه نصبش رو هم باید توضیح داده باشه :icon_cool

mil-i300
5 February 2008, 03:56 PM
من تو سایت سامسونگ ثبت نام کردم...
ولی مثل سایت HTC و imate نیست که بخواد رام رو برای دانلود داده باشه یا بخواد آخرین ورژن داشته باشه....!!!

حالا چیکار کنم........؟؟!!!

mohammad51
5 February 2008, 04:27 PM
من تو سایت سامسونگ ثبت نام کردم...
ولی مثل سایت HTC و imate نیست که بخواد رام رو برای دانلود داده باشه یا بخواد آخرین ورژن داشته باشه....!!!

حالا چیکار کنم........؟؟!!!

پس چی داره؟بلاخره یک جایی برای معرفی رام های گوشی هاش باید داشته باشه اگر هم در داخل سایت اصلیش نداشته باشه شما باید یک نامه بزنید به جایی که برای پاسخ گویی سئوالات دارن تا جواب گوی شما باشن در مورد رامی که خود سایت اصلی چیزی نداره فکر نکنم جای دیگهای بتونید جواب بگیرید :icon_cool

bingoo_mdd
25 February 2008, 09:15 AM
سلام دوستان .

ممنون.
سلام دوست من منم دقیقا با همین مشکل مواجه شدم این برنامه که میگی فقط روی wn mobile 5 کارای داره یعنی برای من که کار کرد بازم اگه کار داشتی در خدمتم

NEC
4 March 2008, 12:43 PM
سلام . در اینجا مسائل مربوط به این گوشی رو مطرح می کنیم . نام این گوشی htc s710 است البته گاهی با نام htc vox هم شناخته می شود . اینم اطلاعاتش :

The HTC S710

http://www.htc.com/product/PRODUCTS_IMAGES/s710_141x228.jpg
Overview

The HTC S710 is the most compact messaging phone with an auto-sliding QWERTY keyboard. It is the first smartphone powered by the new Windows Mobile® 6 Standard platform. This new platform provides genuine mobile Office Outlook® experience, greater control of Outlook® Mobile Calendar, better Internet Explorer® Mobile browsing experience and Windows Live™. It also offers greater interoperability with Exchange Server 2007 providing you with improved e-mail management (such as Fetch Mail and Set Flags), Out-of-Office assistant, and HTML e-mail viewing capabilities.

With the S710, manage your contacts and calls more efficiently with improved integration between Contacts and Call History. View Microsoft Office documents and PDF files on the go using the document viewers on the phone. Use Windows Live™ to chat with friends, search information, and send e-mail. With the S710, you stay connected and productive while on the move.

Highlights

http://www.htc.com/images/gfx/bulletSquare_7x11.gif Reach a new level of phone functionality with the Windows Mobile® 6 Standard platform http://www.htc.com/images/gfx/bulletSquare_7x11.gif Auto-sliding QWERTY keyboard for easier typing http://www.htc.com/images/gfx/bulletSquare_7x11.gif Large 2.4” QVGA TFT LCD display (Portrait and Landscape modes) http://www.htc.com/images/gfx/bulletSquare_7x11.gif Receive e-mails as they arrive with Direct Push technology http://www.htc.com/images/gfx/bulletSquare_7x11.gif Improved Calendar functionalities http://www.htc.com/images/gfx/bulletSquare_7x11.gif Windows Live™ http://www.htc.com/images/gfx/bulletSquare_7x11.gif Windows Vista synchronization via Windows Mobile Device Center
Specification

Processor
TI's OMAP™ 850, 201 MHz
Platform
Microsoft® Windows Mobile® 6 Standard
Memory
ROM: 128 MB
RAM: 64 MB SDRAM Dimension
101.5 mm(L) x 50 mm(W) x 18.6 mm(T)
Weight
140g (with battery)
LCD Type
2.4” Transmissive LCD with white LED back light
Network
GSM/GPRS/EDGE Quad-band module
(850/900/1800/1900MHz) Device Control
5-way Navigation Control
Keyboard
Sliding QWERTY keyboard for text input
Connectivity
Bluetooth® 2.0
Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g
HTC ExtUSB™ (11-pin mini-USB and audio jack in one)
Camera
2 mega-pixel CMOS imaging sensor
Audio Built-in microphone and 3-in-1 speaker
Headphone: AMR/AAC/WAV/WMA/ MP3 codec
Battery Rechargeable Lithium-ion Polymer battery
Capacity: 1050 mAh
Standby time: 175 hours
Talk time: Up to 7 hours Expansion Slot microSD™
AC Adapter Voltage range/frequency: 100 - 240V AC, 50/60 Hz
DC output: 5V and 1A

NEC
4 March 2008, 01:00 PM
گاهی اوقات موقعی که bluetooth روشنه و دارید با گوشی تماس میگیرید یک دفعه تماس قطع میشه . خود سایت htc یک برنامه برای fix کردن این موضوع و رفع اون ارائه کرده که می تونید از اینجا دانلود کنید :

http://rapidshare.com/files/96918071/S710_BT_Hotfix.zip

NEC
4 March 2008, 01:04 PM
این برنامه هم به inbox این دستورات رو اضافه میکنه : 'Delete All' and 'Mark All as Read'

http://rapidshare.com/files/96918623/InboxExtender.CAB

NEC
4 March 2008, 01:06 PM
این برنامه Cookies / History / Cache مربوط به internet explorer گوشی رو از phone memory به storage card انتقال میده :

http://rapidshare.com/files/96918900/Card_Cache.CAB

NEC
4 March 2008, 01:09 PM
این برنامه امکان ایجاد پرونده های جدید (new file) رو برای word و excel گوشی فراهم میکنه :

http://i26.tinypic.com/29y37uf.jpg

http://rapidshare.com/files/96919245/DoNew.cab

NEC
10 March 2008, 02:25 PM
به زودی رام wm6.1 هم براش میاد . اینم مزایای ویندوز موبایل 6.1

Some of the new features of WinMo 6.1 are below:

* Copy / Paste
* Domain Enroll in Settings (Enrolling in a domain will connect your device with company resources.)
* New home screen (pan left and right to check out missed calls, notifications like email, sms, etc.)
* Change Master Security Code
* Added text input settings
* Recent Programs when pressing Start menu
* Threaded SMS!
* When you compose an email, or SMS, and start typing the name of the contact in the "To:" field, the contact names finally pop up like Windows Mobile Professional!
* Internet Explorer now lets you define a homepage, and also zoom in and out using a nice and clean interface
* Task Manager now shows CPU usage as a whole, and also lists it by process
* Internet Explorer offers 6 zoom modes and copy / paste functionality
* IE also uses a new font, which looks worlds better
* ActiveSync will now try to automatically configure your Exchange settings once you enter an email address
* Wi-Fi indicator in the status bar, just as in Windows Mobile Professional
* New "Vista" home screen and theme

NEC
10 March 2008, 02:38 PM
فعلا این رام جدید رو که خود شرکت htc به صورت official ارائه کرده رو بگیرید :

http://rapidshare.com/files/98398353/RUU_Vox_HTC_WWE_1.34.405.1_4.1.13.54_03.10.90_Ship .exe

اینم تغییرات بعد از نصبش :

CE BS 5.2.1622 (Build 18128.0.4.4)
Radio 4.1.13.54_03.10.90
RIL 2.002
CE ROM-Update 5.2.1622.18128
ROM 1.34.407.1
SPL 1.34

اینم مزایاش :

Windows Live 10.6.0033.0600
OfficeMobile 6.1
Connection Setup application for many Providers and Countrys البته ایران توش نیست :icon_eek:
Windows Update works now

و به نظر من یکم سریعتر شده .

El Padrino.
18 March 2008, 10:15 PM
با سلام
گفتم تاپیکی تشکیل بدم تا در مورد این گوشی ها صحبت کنیم و از اونجایی که تقریبا مثل هم هستند برای دوتاشون یک تاپیک زدم

hossein505
8 April 2008, 06:26 PM
http://i.expansys.com/i/b/b154060.jpg
از اونجایی که این گوشی جدیدا وارد ایران شده البته نه به صورت عمده و اشخاص آوردن
که یکیشون از دوستانم هست ولی در یک انجمن دیگه هست و اینجا فعالیت نداره
ولی حیفم اومد که اینجا مطالب رو نزارم
ایشون یک ریویو کامل داده از این گوشی ولی باید بگم یا خودش بیاد اینجا بزاره یا اجازه بده به من که بزارم
فعلا اطلاعاتی که خودم پیدا کردم رو اینجا میزارم تا ببینیم چی میشه

اول از همه صفحه اختصاصی خوده گوشی از سایت toshiba

http://www.toshiba-europe.com/mobile/Images/G900_FO_Main_EN.jpg
لینک (http://www.toshiba-europe.com/mobile/Mobile2Live.aspx?WCI=PageNavigate&WCE=&WCU=%3BLANG%3D1%3BPID%3D166%3BTYP%3D17%3BPNT%3D0%3 BSEC%3D2)

hossein505
8 April 2008, 06:27 PM
ویدیو های youtube رو اینجا میزارم

HTC TyTN II vs Toshiba G900 (http://ca.youtube.com/watch?v=gykoaUHp9M8)
این ویدیو بیشتر از نظر ظاهری مقایسه کرده این دو گوشی رو
که مقایسه خوبی میتونه باشه برای wvga ,qvga
--------------------------------------------------------------

Toshiba G900 Review (http://ca.youtube.com/watch?v=-pi9nXZmN-w)
Toshiba G900 battery 3000
(http://ca.youtube.com/watch?v=t8Kak2j1woY)
باطری 3 هزار برای سامورایی !!
Toshiba Portégé G900 screen (http://ca.youtube.com/watch?v=KEqRlzNTcZ8)
تست اسکرین گوشی
Toshiba Portege G900 (http://ca.youtube.com/watch?v=KEqRlzNTcZ8)
این ویدیو هم آنباکس هست
Toshiba Portégé G900 unboxed (http://ca.youtube.com/watch?v=GFmcAe0mik4)
اینم یکی دیگه
این آخری رو حتما ببنید این آقا پلیسه بیکار با اون سیبیل نازش مقایسه فیلم برداری 3 گوشی n95,kaiser,g900 رو انجام داده
Video quality compare: N95 vs G900 vs TyTN II (http://ca.youtube.com/watch?v=IAu9-fzbVNo)

ولی انصافا فیلم برداری قیصر از این فیلمی که نشون داده بهتر هست پس نمیشه 100 درصد به این فیلم اعتماد کرد !

hossein505
8 April 2008, 06:28 PM
این قسمت هم ریویو های سایت های معتبر رو میزارم

--------------------------
http://i32.tinypic.com/qq6fbs.jpg
از سایت gsmarena
لینک (http://www.gsmarena.com/toshiba_g900-review-185.php)
http://www.tracyandmatt.co.uk/blogs/media/blogs/tracyandmatts_blog/G900_main_open.jpg
از سایت tracyandmatt
لینک (http://www.tracyandmatt.co.uk/blogs/index.php/2007/07/24/toshiba_portege_g900_review)
http://x.msmobiles.com/portal/images/phones/toshiba/toshiba-g900-6.jpg
از سایت msmobiles
لینک (http://msmobiles.com/news.php/6050.html)

-------------------------
http://i30.tinypic.com/2remvkk.jpg
از سایت softpedia
لینک (http://news.softpedia.com/news/Toshiba-Portege-G900-Review-66585.shtml)

-------------------------
http://www.phonearena.com/htmls/showimage.php?m=Reviews.Images&f=name&id=18199&v=thumb
از سایت phonearena
لینک (http://www.phonearena.com/htmls/Toshiba-Portege-G900-Review-review-r_1787-p_3.html)
تمامی صفحاتش رو ببنید

اینم گالری عکس های گوشی از زوایای مختلف (http://www.phonearena.com/htmls/Toshiba-Portege-G900-Review-review-gallery-r_1787.html)

hossein505
8 April 2008, 06:57 PM
اینم از کلوب گوشی های 6150 و 8150
این دوگوشی از اونجایی که بردشون یکی هست و شباهت بسیاری به هم دارن رو در یک تاپیک قرار دادم

اول به 6150 میپردازیم
نکته ای که خیلی مهمه در مورد این گوشی این هست که
به تازگی شرکت imate اعلام کرده که این گوشی gps هم داره و همه رو قافلگیر کرد
این عکس روببنید
http://i28.tinypic.com/2w324ow.jpg

شرکت اعلام کرده که بعدا پچی رو انتشار میده که gps گوشی رو فعال کنه البته فقط در مدل 6150

این هم لینک دانلود کل بروشور (http://www.imate.com./Support_DeviceSupport.aspx?key=1aec5452-98b2-4032-826f-72c3d1adf765&cmd=generaldocs)

hossein505
9 April 2008, 07:49 PM
یک ویدیو در مورد خروجی tv گوشی 8150
http://i29.tinypic.com/e037ec.jpg

لینک (http://uk.youtube.com/watch?v=33TU14sialk)

mohammad51
10 May 2008, 02:47 PM
دوست عزيزhossein505

اين تاژيك براي معرفي گوشي هاي جديد نيست و فقط براي رفع ايراد هاي گوشي هايي كه در رده بالا قرار گرفته اند راه اندازي شده ولي شما در داخل اين تاپيك به معرفي گوشي هاي جديد پرداختيد لطفا يك مقدار به اسم تاپيك دقت كنيد تا دوستان به مشكل برنخورن :icon_cool

El Padrino.
10 May 2008, 05:13 PM
این تاپیک رو مخصوص گفتگو در مورد این دو گوشی ایجاد کردم

El Padrino.
26 May 2008, 08:41 PM
یک سوال در مورد ویندوز آرتمیس داشتم
با توجه به این که این گوشی قدیمی تر از 3350 هست و توی همه ی سایت ها زده ویندوز موبایل 5 پس چرا در بعضی از گوشی های داخل ایران و خارج (3300) ویندوز 6 دارند ؟
http://gsm.ir/a411.asp?phoneid=1299
http://www.gsmarena.com/htc_p3300-1693.php

mate
27 May 2008, 11:35 PM
سلام
من میخواهم یک موبایل بگیرم که ارزش پولش را داشته باشد و افت قیمتش را کرده باشد و بعد از این افت قیمت زیادی نداشته باشد و خط دهی اش خوب باشد(برای ایرانسل) و شبکه بیسیم و سیستم عامل و دوربین نیز داشته باشد.

i-mate SP5 با توجه به قیمت و امکاناتش نظر من را به خود جلب کرده است. رمضانی با گارانتی 198 هزار و Qtek بدون گارانتی را 178 هزار تومان میدهد. آیا rom های i-mate بر روی Qtek نصب میشوند و آیا با قیمت ارزانتری سراغ دارید؟من چند جا که نگاه کردم برنامه هایش نسبت به سیمبین و پاکت پی سی کم نمی آورد. آیا شما این نظر را قبول دارید؟

شرکت آفاق سیستم تبریز O2 XDA mini S که همان i-mate K-JAM است را با نام W500 مونتاژ کرده و با توجه به کاتالوگش تنها فرق آن دوربین 2 مگاپیکسلی آن است. قیمت آن هم با گارانتی شرکت 335000 تومان است. چطور میتوان فهمید که دوربینش واقعا 2 مگاپیکسل است با نه؟

لطفا اگر ارزشش را دارد با بیان مزیتهای آن من را برای خرید آن و دو برابر کردن هزینه ام تشویق کنید.

این هم صفحه این POCKET PC
http://www.ast.ir/Productss.asp?pro_id=68

Nokia E51 و Samsung i550 و چند مدل دیگر نیز دیده ام اما در مورد قیمت و موجود بودن در بازار و کیفیتشان اطلاعات دقیق ندارم.

منتظر نظرات و پیشتهادات شما هستم.

با تشکر

GHAHRAMAN
28 May 2008, 03:02 AM
http://www.phalls.com/showthread.php?p=514164#post514164

hossein505
11 June 2008, 08:04 PM
خوب از اونجایی که این گوشی این همه سرو صدا کرده و همه تو امکانات این گوشی موندن گفتم حیفه که
اطلاعات بچه ها پخش و پلا باشه و همش یک جا جمع بشه و یک تاپیک جامع داشته باشه

http://img.gsmarena.com/vv/pics/htc/htc-touch-diamond-00.jpg

http://img.gsmarena.com/vv/pics/htc/htc-touch-diamond-01.jpg

مشخصات گوشی از سایت رسمی HTC
(http://www.htc.com/www/product.aspx?id=46286)

HTC مدل Touch Diamond کامپیوتر جیبی دیگری است که در این‌جا معرفی می‌شود. Touch Diamond اولین مدلی است که بر اساس سیستم عامل Windows Mobile 6.1 طراحی شده است. این نسخه تفاوت چندانی با نسخه‌ی Windows Mobile 6.0 ندارد.
این گوشی در ماه مه 2008 میلادی معرفی شد و با ابعادی در اندازه‌های 11.5×102×51 میلی‌متر، 110 گرم وزن و رنگ مشکی طراحی شده است. Touch Diamond از باندهای GSM 900 / 1800 / 1900 برای کشورهای اروپایی و آسیایی و باندهای GSM 850 / 1800 / 1900 برای کشورهای آمریکایی پشتیبانی می‌کند. Touch Diamond گوشی هوشمندی است که در مقایسه با گوشی‌های هوشمند با ابعاد نسبتا کوچک‌تری عرضه شده است. این گوشی حتی از سامسونگ مدل Soul نیز کوچک‌تر است.
از مشخصه‌های به کار رفته در این گوشی می‌توان به پشتیبانی از HSDPA، HSUPA، GPS، AGPS و مانیتور VGA اشاره کرد. این مانیتور به شکل لمسی طراحی شده و 65.000 رنگی است. 2.8 اینچ اندازه دارد و وضوحی برابر با 640×480 پیکسل را ارائه می‌کند. البته یک مانیتور 2.8 اینچی برای یک گوشی هوشمند کار خارق‌العاده‌ای به شمار نمی‌رود، اما قرار دادن آن بر روی دستگاهی مثل این مدل، تا اندازه‌ای جالب توجه است. کیفیت این صفحه نمایش بسیار عالی است، درست همان طور که دوست دارید. وضوح خوبی دارد و حروف بسیار ریز را هم به شکل بسیار خوبی نمایش می‌دهد.
رابط کاربری به کار رفته در کامپیوتر جیبی Touch Diamond رابط TouchFLO 3D است که عمل‌کرد خوبی دارد. با استفاده از قابلیت‌های 3D می‌توانید کارکردهای بسیاری را اجرا کنید. برای مثلا، در پایین صفحه نمایش گوشی تعدادی آیکن نمایش داده می‌شود و شما می‌توانید با حرکت دادن انگشت خود بر روی این آیکن‌ها، آن‌ها را جابجا کنید.
این گوشی حتی امکان پیش‌بینی وضع هوا را هم فراهم کرده است. البته، کارکرد پیش‌بینی وضع هوا کارکرد تازه‌ای نیست و پیش از این، در گوشی HTC مدل Touch ارائه شده بود. اما در این گوشی به شکل به‌تری کار می‌کند. یکی از قابلیت‌های این گوشی را می‌توان نمایش شرایط آب و هوایی در بیش‌ از یک نقطه دانست. پیش‌بینی وضع هوا برای پنج روز نمایش داده می‌شود. طراحی گرافیکی این نرم‌افزار هم بی‌نظیر است. افکت‌های سه بعدی و تصاویر متحرک آن،... همه‌گی به شکل زیبایی طراحی شده‌اند.
با گوشی هوشمند Touch Diamond مشکلی در تماشای ویدیو و تصاویر ذخیره شده‌ی خود نخواهید داشت. این تصاویر با رزولوشن VGA نمایش داده می‌شوند. زوم کردن روی تصویر نیز کار بسیار راحتی است. با چرخاندن دایره‌ی روی صفحه نمایش در جهت عقربه‌های ساعت و مخالف آن می‌توانید روی تصویر زوم کنید. رزولوشن بالای این صفحه نمایش تماشای فیلم را بسیار لذت‌بخش کرده است. مشخصه‌ی دیگری که می‌توان به آن اشاره کرد مرورگر YouTube است که مطمئنا از کار با آن راضی خواهید بود.
این گوشی به عنوان اولین مدل HTC مجهز شده به Windows Mobile 6.1 عمل‌کرد خوبی را از خود نشان داده و کارکردهای مختلفی را ارائه می‌کند. برای مثال می‌توان به دیلیت کردن فایل‌ها اشاره کرد. Pocket Office نیز از دیگر کارکردهایی است که Windows Mobile 6.1 ارائه می‌کند. نظرتان درباره‌ی چک کردن ای‌میل‌ها در سفر چیست؟
پشتیبانی از زنگ‌های پلی‌فونیک 40 کاناله، MP3، WAV و WMA با قابلیت دانلود، 192 مگابایت حافظه‌ی DDR SDRAM، 256 مگابایت ROM، 4 گیگابایت حافظه‌ی آزاد، نداشتن شیار مخصوص برای کارت حافظه، پردازش‌گر Qualcomm MSM7201A 528 Mhz، بلوتوث 2.0 به همراه A2DP، پشتیبانی از miniUSB، مرورگر WAP 2.0/xHTML، قابلیت ارسال و دریافت پیام‌های SMS، MMS و ای‌میل، پخش‌کننده‌ی MP3، قابلیت خواندن فایل‌های Word، Excel، Outlook و PDF، تکنولوژی TouchFLO 3D، هندزفری داخلی و... از مشخصه‌های دیگری هستند که در این گوشی ارائه شده. باتری مصرفی Touch Diamond یک باتری یون لیتیوم 900 mAh است که برای مدتی معادل 258 ساعت در حالت استندبای و 5 ساعت و 30 دقیقه مکالمه مفید عمر می‌کند.

مشخصه‌های اصلی کامپیوتر جیبی هوشمند HTC مدل Touch Diamond:

• پشتیبانی از باندهای GSM 900 / 1800 / 1900 برای کشورهای اروپایی و آسیایی و باندهای GSM 850 / 1800 / 1900 برای کشورهای آمریکایی
• پشتیبانی از HSDPA، HSUPA، GPS، AGPS
• قابلیت خواندن فایل‌های Word، Excel، Outlook و PDF
• پردازش‌گر Qualcomm MSM7201A 528 Mhz
• Windows Mobile 6.1
• صفحه نمایش 2.8 اینچی 65.000 رنگی TFT
• دوربین 3.15 مگاپیکسلی به همراه اتوفوکوس، فلاش و قابلیت فیلم‌برداری
• دوربین دوم VGA برای مکالمات تصویری
• باتری: یون لیتیوم 900
• ابعاد: 11.5×102×51 میلی‌متر
• وزن: 110 گرم
• مدت زمان مکالمه: 5 ساعت و 30 دقیقه
• مدت زمان استندبای: 258 ساعت

hossein505
11 June 2008, 08:05 PM
خوب میرسیم به بخش شیرین youtube

من تمام ویدیو های این گوشی رو دیدم که این چند تا سرآمد بقیه بودن

نکته ای که هست اینه که در 90 درصد فیلم های موجود فقط با پلاگین جدید htc ور میرن و کار خاصی انجام نمیدن با گوشی
ولی درکل هنوز هم قضاوت کردن برای این گوشی زوده از نظر performance
و فعلا فقط میشه به ظاهر پرداخت تا به دست اشخاص این کاره برسه

http://www.phonemag.com/blog/wp-content/gallery/htc-touch-diamond-may-6-london-event/htc-touch-diamond-cases-5.jpg

----------------
این ویدیو بیشتر به کار با پلاگین پرداخته و مقداری هم گشت تو اینترنت میزنه
(اون بازی با گوی در این فیلم هستش(accelerometer))
HTC Touch Diamond Hands-on video (http://ca.youtube.com/watch?v=CoaXA9un7YE)

فیلم کیف این گوشی
یه چیزی رو تو این فیلم نفهمیدم وقتی طرف گوشی رو میزاره داخل کیف برای بیرون اومدنش خوده کیف مقداری اونو میده بیرون که اگع این جوری باشه جالبه (شما چی میگید این جوریه واقعا ؟)
HTC Diamond Touch Case (http://ca.youtube.com/watch?v=FuvJd1UdqYM)

نمایش گوشی در کنفرانس مطبوعاتی HTC
HTC Touch Diamond Mobile Internet Video (http://ca.youtube.com/watch?v=UbdjvTSG23g)

اینم مثل قبیله از یک زاویه باز تر فیلم برداری شده و مقداری هم کاملتر هست
HTC Touch Diamond Launch Event (http://ca.youtube.com/watch?v=i_G9gyUr1Sk)

این ویدیو هم به از همه کامل تر هست و بیشتر با منو های خود گوشی (نه پلاگین) کار کرده از این ویدیو میشه فهمید که ویندوز موبایل 6.1 روی این گوشی هست :D چون همه فیلم های دیگه فقط پلاگین رو نشون میدن
در ضمن در موقع sms زدن accelerometer کار نمیکنه (که سوتی جالبی هست :lol:)

HTC Touch Diamond in action (http://ca.youtube.com/watch?v=HOGo_BtQFvI)

بقیه ویدیو ها هم فعلا ول معطلن :wacko:

hossein505
11 June 2008, 08:06 PM
ویدیو تبلیغاتی این گوشی gsmarena (http://www.gsmarena.com/one_touch_one_htc_touch_diamond-news-498.php)

http://www.gsmarena.com/htc_touch_diamond-2368.php

طراحی این گوشی بسیار چسم گیره
http://i28.tinypic.com/2h7jp6o.jpg

کلید هاش علاوه بر تاچ بودن
مبشه باهاش با چرخش انگشت مثلا zoom کرد و...
http://i31.tinypic.com/2a971mr.jpg

hossein505
11 June 2008, 08:07 PM
موبایل ریویو هم این گوشی رو اضافه کرد

http://www.mobile-review.com/pda/review/image/htc/touch-diamond-fpr/diamond-dimensions.jpg

لینک (http://www.mobile-review.com/pda/review/htc-touch-diamond-fpr-en.shtml)

----
یک ریویو مناسب و با عکس های بسیار با کیفیت توسط phonearena

http://www.phonearena.com/htmls/showimage.php?m=Articles.Images&f=name&id=16679&v=thumb http://www.phonearena.com/htmls/showimage.php?m=Articles.Images&f=name&id=16684&v=thumb http://www.phonearena.com/htmls/showimage.php?m=Articles.Images&f=name&id=16678&v=thumb

لینک (http://www.phonearena.com/htmls/HTC-Touch-Diamond-launch-coverage-article-a_2758-p_2.html)

اینم گالری عکس ها (http://www.phonearena.com/htmls/HTC-Touch-Diamond-launch-coverage-article-gallery-a_2758.html)

hossein505
11 June 2008, 08:08 PM
عکس های باکس این گوشی هم رویت شد

http://i.gsmarena.com/vv/newsimg/08/05/htc-touch-diamond-live/gsmarena_005.jpg
http://i.gsmarena.com/vv/newsimg/08/05/htc-touch-diamond-live/gsmarena_006.jpg

لینک (http://www.gsmarena.com/htc_touch_diamond_caught_live-news-505.php)

hossein505
11 June 2008, 08:10 PM
یک چیز خیلی جالب تر اینکه این گوشی رو یه قیمت 755 میتونید در ایران و بدون هیچ دردسری تهیه کنید
که واقعا قیمت منصافه ای هست ودیگه نیازی به خرید از خارج ندارید

alireza_sk
12 June 2008, 07:46 AM
یک چیز خیلی جالب تر اینکه این گوشی رو یه قیمت 755 میتونید در ایران و بدون هیچ دردسری تهیه کنید
که واقعا قیمت منصافه ای هست ودیگه نیازی به خرید از خارج ندارید

سلام
ممنون از اطلاعات خوبتون اين گوشي رو از كجا ميشه تهيه كرد من هنوز جايي نديدم ، آ يا تحت گارانتي هست ؟
ممنون

hossein505
12 June 2008, 05:04 PM
سلام
ممنون از اطلاعات خوبتون اين گوشي رو از كجا ميشه تهيه كرد من هنوز جايي نديدم ، آ يا تحت گارانتي هست ؟
ممنون

بله تو ایران اومده قیمت جدید این که
شرکت یاس میده 710 !!!!!!!
اینم سایتش
WWW.YAS-CO.IR
اینم یک شرکت دیگه
http://www.iran-pocketpc.com/

;که هر دو گارانتی ایران رو هم دارن

hossein505
12 June 2008, 05:11 PM
http://img.gsmarena.com/vv/pics/htc/htc-touch-pro-01.jpg

http://img.gsmarena.com/vv/pics/htc/htc-touch-pro-02.jpg

http://img.gsmarena.com/vv/pics/htc/htc-touch-pro-03.jpg

این گوشی تقریبا همون دایموند هست + کیبرد - هارد دیسک + TV-out

صفحه این گوشی در سایت رسمی اچ تی سی :

http://www.htc.com/www/product.aspx?id=49518

این هم مقایسه بین تاچ پرو و تاچ دایموند در جی اس ام ارینا :

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2368&idPhone1=2413

ولی از نظر من خیلی زیباتره نسبت به دیاموند

hossein505
13 June 2008, 02:02 PM
دوستان یعنی هیچ کسی از این گوشی استقبال نکرد ؟؟؟؟؟

این گوشی میگن به خاطر کیبوردش به نظر میرسه 100 دلار گرونتر از دیاموند باشه ولی من فکر نمیکنم خیلی هم گرون بشه

diyaco
16 June 2008, 02:34 PM
هیچکدام از دوستان تاکنون گوشی دایموند را خودشان تست کرده اند؟
لطفا" اگر جواب مثبت باشد نظرات و نتایجی که بدست آورده اند را در سایت قرار دهند.

diyaco
16 June 2008, 02:47 PM
ظاهرا" برنامه عربایزر هم برروی دایموند اجرا نمیشود که باتوجه به گران شدن هزینه sms لاتین از ابتدای تیرماه میتواند برای دارندگان این گوشی مشکل ساز شود ):

roozbehmd
30 June 2008, 03:23 PM
با سلام به همه دوستان. به نظرم اومد که با توجه به اینکه HTC Touch Diamon در حال حاضر در بازار موجوده بهتره براش یه ترد جداگانه درست بشه. لطفا این ترد رو خالی بذارین تا اطلاع ثانوی که کم کم پرش کنم. مرسی

roozbehmd
1 July 2008, 05:26 PM
با عرض پوزش به خاطر تاخیر ، فعلا چند تا عکس میذارم. سع میکنم تو روزهای بعد درباره Hardspl و rom های جدیدش مطلب بذارم
http://www.pocket-lint.co.uk/utilities/galleryview.php/REVIEW-3120-87a232dfcfda1c3178092977fffeddc6.jpghttp://www.pocket-lint.co.uk/utilities/galleryview.php/REVIEW-3120-11d2435c70e31cde5e1a7f03d3bc516d.jpg
http://www.pocket-lint.co.uk/utilities/galleryview.php/REVIEW-3120-fc5364cf1d2ab15695bd1963ee558863.jpghttp://www.pocket-lint.co.uk/utilities/galleryview.php/REVIEW-3120-799667e139d6354309d894bc2ed34da1.jpg

roozbehmd
1 July 2008, 06:19 PM
این هم مشخصاتش بر اساس سایت CNET
ProcessorQualcomm® MSM7201A™ 528 MHzOperating SystemWindows Mobile® 6.1 ProfessionalMemoryROM: 256 MB
RAM: 192 MB DDR SDRAM
Internal storage: 4 GBDimensions102 mm (L) X 51 mm (W) X 11.35 mm (T)Weight110 g (with battery)Display2.8-inch TFT-LCD flat touch-sensitive screen with VGA resolutionNetworkHSDPA/WCDMA:
Europe/Asia: 900/2100 MHz
Up to 384 kbps up-link and 7.2 Mbps down-link speeds
Tri-band GSM/GPRS/EDGE:
Europe/Asia: 900/1800/1900 MHz
(Band frequency and data speed are operator dependent.)
Device ControlTouchFLO™ 3D
Touch-sensitive navigation controlGPSGPS and A-GPS readyConnectivityBluetooth® 2.0 with EDR
Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g
HTC ExtUSB™ (11-pin mini-USB 2.0 and audio jack in one)CameraMain camera: 3.2 megapixel color camera with auto focus
Second camera: VGA CMOS color cameraAudioBuilt-in microphone, speaker and FM radio with RDS
Ring tone supported formats:
MP3, AAC, AAC+, WMA, WAV, and AMR-NB
40 polyphonic and Standard MIDI format 0 and 1 (SMF)/SP MIDI
BatteryRechargeable Lithium-ion or Lithium-ion polymer battery
Capacity: 900 mAh
Talk time:
Up to 270 minutes for WCDMA
Up to 330 minutes for GSM
Standby time:
Up to 396 hours for WCDMA
Up to 285 hours for GSM
Video call time: Up to 145 minutes for WCDMA
(The above are subject to network and phone usage.)AC AdapterVoltage range/frequency: 100 ~ 240V AC, 50/60 Hz
DC output: 5V and 1A

am!n
1 July 2008, 07:06 PM
روزبه جان
با تشکر از شما دوست گرامی.
این مدل هنوز مدت زیادی نیست که وارد بازار شده.
وقتی که کاربراش زیاد شد کلوپش راه اندازی میشه.
فعلا این تاپیک قفل میشه اما پاک نمیشه.
تا در آینده ی نزدیک مجددا این تاپیک فعالیتش را شروع کنه.
فعلا اگر بحثی است در تاپیک زیر پیگیر شوید.
با تشکر از توجه شما
کلوپ HTC Touch,Touch Dual (http://www.phalls.com/showthread.php?t=41024)