PDA

View Full Version : موستانگ

Pontiac
3 June 2007, 03:37 AM
"قدرتمندترین موستانگ تا سال 2008 "

<SPAN lang=FA style="FONT-SIZE: 10pt; LINE-HEIGHT: 115%; FONT-FAMILY: ">کمپانی 50 ساله ی شلبی به مدیریت مدیر معروف و نو آور در زمینه اتومبیل کرول شلبی هم اکنون پس از گذشت 50 سال از تولید اولین محصول خود تصمیم گرفته تا آن محصول را با روح فورد موستانگ زنده کند ، این خودرو نسل جدید فورد موستانگ هست که با همکاری کمپانی فورد طراحی و تولید خواهد شد ، به گفته ی مدیر کمپانی شلبی " این قوی ترین موستانگی است که تا حالا تولید شده و دوباره می توان لقب سلطان جاده ها را روی آن گذاشت و من به این خودرو افتخار می کنم.

Pontiac
3 June 2007, 04:05 AM
عزیزان نمیدونم چرا نوشته هام کامل لود نشدن. از همگی عذز میخوام و از مدیران خواهش میکنم این صفحه را اصلاح نمایند

(==>hell lord<==)
3 June 2007, 09:20 AM
من عاشق اتومبیل های آمریکایی هستم واقعا حیبتی که اینا دارن هیچ اتو دیگه ای نداره.

Pontiac
3 June 2007, 03:50 PM
کمپانی50ساله شلبی به مدیریت مدیر معروف و نوآور در زمینه اتومبیل کرول شلبی هم اکنون پس از گذشت 50 سال از تولید اولین محصول خود تصمیم گرفته تا آن محصول را با روح فورد موستانگ زنده کند،این خودرو نسل جدید فورد موستانگ هست که با همکاری کمپانی فورد طراحی و تولید خواهد شد،به گفته مدیر کمپانی شلبی((این قوی ترین موستانگی است که تا به حال تولید شده و دوباره می توان لقب سلطان جاده ها را روی آن گذاشت و من به این خودرو افتخار می کنم:icon_mrgr )).
همان طور که می شد پیش بینی کرد فورد موستانگ پس از فراز و نشیب هایی که از سال 2000 شروع شد و بدنه ی این خودرو کم کم شروع به بازگشت به حالت قدیمی خودش کرد ، امسال هم انتظار می رفت این خودرو با طرحی عالی و زیبا با درون مایه همان فورد موستانگ سال های 60 باشد . امتیاز تولید این خودرو رسما توسط مدیریت فورد تا سال 2008 به مدیریت شلبی اعطا شد و قرار است مدل اصلی این خودرو در نمایشگاه خودرو های سال 2008 شیکاگو به نمایش گذاشته شود:icon_sad:.
بهار سال 2008 از این خودرو 1000 دستگاه به صورت محدود تولید خواهد شداسم این خودرو دیگرموستانگ نیست:icon_redf در حالی که تا امروز 40 سال از روزی که شلبی و فورد اولین خط تولید موستانگ را راه انداختند می گذرد،امسال فورد تصمیم گرفت که نام Shelby Cobra رابرای این خودرو انتخاب کند.مشخصات فنی :موتور 5409 سی سی با موتور آلومینیومی V8 ، 504 :icon_sad: اسب بخار قدرت و سوپر چارجر این خودرو را از هر لحاظ فنی بی حرف و حدیث کرده است.در این خودرو از نسل جدید گیربکس فورد استفاده شده ، این خودرو 6 دنده دستی دارد و در مدل اتوماتیک عرضه نمی شود:icon_twis

z_qz54
10 April 2008, 02:55 PM
تصاویری از این خودرو به روایت سایت netcarshow.com

[Only registered and activated users can see links]