View Full Version : مناسبترين Hard به نظر شما كدومه ؟
Duran
16 August 2004, 12:42 AM
دوستان در اين مورد ميتونن تجربشون رو ارايه بدهند و يا اطلاعات فني
مكستور - وسترن ديجيتال - سي گيت ماركهاي معمول بازار هستند
دوستاني كه از هاردهاي اسكازي هم استفاده ميكنند لطف كنند و بطور توصيفي همراه كنند
در مورد مسعله ATA-SATA رو هم اگر نظري هست بفرماييد
abtin
16 August 2004, 08:05 AM
من تقريبا تست هاي زيادي روي مكستور و وسترن انجام دادم هاردهاي مكستور بعد از مدتي به صدا ميافتند ولي وسترن اصلا صدا نداره و با سندرا هم كه تست كردم دوتا هارد مكستور و وسترن 200 گيگ با 8 مگ بافر كه پارتيشن دوم 25 گيگ خالي بود هارد وسترن 5 درصد سرعت زيادتري نسبت به ماكستور داشت و لي در كل هردو هاردهاي خوبي نسبت به بقه ماركهاي بازار دارند 8)
حاجي
16 August 2004, 10:46 AM
مكستور عمرش هم خوبه و وسترن ديجيتال هم به نسبت قديمي و خوب كاركردش.
هارد سي گيت كه تو ايران هست با موتور باراكودا توليد مي شه اما اوني كه تو خارج هست موتورش چيتا هست و كيفيتش بهتر نسبت به باراكودا.
بنا براين فقط يا مكستور يا وسترن
Duran
16 August 2004, 09:09 PM
در مورد نصب hard SATA در xp دوستان تجربه اي دارند ؟
kinz
16 August 2004, 10:10 PM
Duran,
اگه هارد بی صدا میخوای سی گیت کیفیت مارکای دیگه به سی گیت نمیرسه در مورد مطلبی که دوستمون گفتند شرکتها محصولات متفاوتی دارند و در زمان خرید مشخصه کدوم رو میخرید ....
هاردای مکستور هم هوبند مخصوصا از نظر قیمت مشکل صدا و ... هم در مدل های جدیدی که من تست کردم خیلی بهتر بودند معمولا گرما روی صداشون تاثیر داره و همچنین روی عمرشون بهتره یه فن بالاش قرار بدی البته فاصله 4 5 سانتی رو در نظر بگیر که میدان مغناطیسی فن روش تاثیر نذاره.
اگه هارد سریع میخوای بهتره یه سری به نمایندگی هیتاچی بزنی ببینی هاردای هیتاچی موجود دارند یا نه سرعتش خیلی بهتر از هارد های دیگست همون خط تولید ibm هست که منتقل شده بهش.
در مورد sata که حتما و حتما و حتما اگه میخوای حدود قیمتهای هاردای ide بگیری sata بگیر و حتی sata 2 که اختلاف سرعت خیلی زیادی داره با هاردای معمول و گفته میشه که اینجوری ادامه پیدا کنه بازار هاردای اسکازی رو تنگ میکنه.
تنها مشکل مشکلیه که در انتخاب مادربرد ایجاد میکنه چون فقط ساپرت کردن مادربرد کافی نیست بعضی از مادربردها با بعضی از نسخه های بایورزشون اجازهء بوت از sata رو نمیدند و مشکلات اینچنینی
اما چشم بسته sata رو به ata , ... ترجیح بده
اصولا کامپیوتر هایی که برای دوستام میگیرم معمولا اگه مقدار پولشون امکان گرفتند رم بهتر مثلا بجای 256 مگ 512 مگ و یا به سی پیو بهتر مثلا بجای 2.4 2.8 و هارد sata بجای ata بده بدون تردد sata رو ترجیح میدم تو انتخابم چون برای هر سطح کاربری بیشترین تفاوت محسوسی که حس میکنند با هارد سریعتره که از همون لحظه بالا اومدن ویندوز شروع میشه و یه چند ثانیه ای جلوترند مخصوصان هم که هاردای ata بعد از چند تا فایل حجیم کپی کردن و ... سرعتشون کاهش پیدا میکنه اما این کاهش رو من با sata به اون صورت تجربه نکردم و بهتر جواب میده.
ضمننا من یه 5 6 7 ماهی هست هاردم sata هست و مشکلی با ویندوز نداشتم و ...
از شروع بالا اومدن ویندوز یعنی صفحه ای که یه چند تا مربع در حال حرکتند تا اومدن ولکام ویندوز حدود 4 5 ثانیه طول میکشه. و هیبرینیت هم یک مقدار بیشتر و اونم دلیلش ازدیاد رمم هست با رم 256 فکر نکنم بیشتر از 3 ثانیه طول بکشه بالا اومدن ویندوز
ضمننا هارد گرفتی این رو در نظر بگیر که دو هارد با مدل یکسان و حجمای متفاوت هارد با حجم کمتر سریعتر هست.
Duran
16 August 2004, 10:19 PM
120 seagate SATA گرفتم چند روز پيش 88 تومن با وجودي كه دوستمون اشاره كرد باراكودا هستش ولي تا جايي كه پيگيري كردم به نسبت قيمتش يكي از بهترين آپشنهاست . مشكل خاصي با مكستور ندارم ولي سيگيت رو ترجيح دادم بخاطر نموداراي بهتري كه ازش تو سايتهاي خارجي ديدم . وسترن ديجيتال ساتا رو هم راستش تو پايتخت پيدا نكردم . فروشنده هاي وسترن ديجيتال اطلاعات درستي از اين مارك نداشتند مثلا مي گفتند بافرش 8 هست كه البته بافر معمولي و 2 بود
kinz
17 August 2004, 12:10 AM
بافر فکر نکنم پایین 8 مگ برای sata چیزی بشه پیدا کرد.
مبارکه
البته سوال پیش اومد چه نموداری ازش دیدی چون سی گیت کمترین صدا رو داره بهترین کیفیت و ... رو داره اما تو ضمینه سرعت کندترین هست تقریبا و فکر نمیکنم داخل نمودارها چیز جالبی برای نشون دادن داشته باشه از این نظر.
برای دسکتاپ ata و sata تمامشون باراکودا هستند و چیتا فقط مربوط به هاردای scsi هست
mohammad
17 August 2004, 12:27 AM
من از يك هارد 80sata با مارك مكستور استفاده ميكنم در ويندوز xp احتياج به نصب خاصي نيست و xp ان را ميشناسد ولي براي انكه سيستم هارد را بشانسد در setup سيستم بايد تغييراتي داد اگر احتياج به جزپيات بيشتر ........
اما براي اينكه بهتر از اين نوع هارد بهر گرفت ميتوان نرم افزاري كه براي chipset مادربورد است
(به عنوان مثال من مادربورد msi دارم و از نرم افزار intel chipset updatekvl استفاده ميكنم) اينستال كرد در اينصورت در dvice manager ان را به عنوان sata ميشناسد
abtin
17 August 2004, 08:09 AM
با ويندوز 98 كسي با sata مشكلي نداشته
Duran
17 August 2004, 03:26 PM
ممنون كينز :!: به نظرم وسترن ديجيتال تو سرعت جلوتر باشه از سيگيت ولي مكستور خيلي گرم ميكنه كه برعكس اين سيگيت خيلي خنكتره به نسبت
راستش دوستان من اصلا تعصبي ندارم به seagate چون اولين تجربم با ساتا است و تا چند brand ديگر رو هم تجربه نكنم و از نظرات دوستان مطلع نشم / نظر قطعي در مورد مزيتهاي ماركهاي مختلف نميتونم بدم
راستي يادم هم نمياد كجا بنچماركها رو خونده بودم ولي اينو همين الان پيدا كردم در مورد 120 sata seagate
در مورد نصبش هم مشكل با چيپ ستهاي sis كه روي مادر بوردم بود وجود نداشت فقط يكخورده گيج كننده بود براي بار اول ولي اينطور كه ميگن با چيپستهاي اينتل حتي مسعله براي نصب هم خيلي ساده است.
اتفاقا من رو 98 بدون هيچ مشكلي نصبش كردم ولي xp اولش يك كم گيج كننده بود برام كه وقتي فايل اصلي رو از روي cd مادر بورد ريختم رو ديسكت مسعله حل شد و الان دارم باهاش گاز ميدم اونم تخته 8)
ولي كلا به نظرم مياد ديگه زمان ata گذشته باشه چون با اين هارد كاملا ميتونم سرعت رو حس كنم
اگر دوستان brand هاي ديگه اي رو هم تست كردن خوشحال ميشم اينجا عنوان كنند چون احتمالا ظرف دو ماه آينده سيستم رو كلا ميخوام عوض كنم(حدس ميزنيد كه چي ميخوام بگيرم :mrgreen: ) و خوشحال ميشم دوستان تجربشون رو در اختيارم بگذارند در مورد هاردهاي ساتا
Model Number:ST3120026AS
Capacity:120 GB
Speed:7200 rpm
Seek time:8.5 ms avg
Interface:Serial ATA
Features
350gs non-op shock
3D Defense System
7200RPM desktop performance and 8MB cache; SATA interface
Benefits
Protection against handling damage
Protection against handling damage and data loss
Top performance
Distinctions
Best-in-class non-operating shock for excellent reliability
Best combination of performance, acoustics and robustness
Idle acoustics of 2.5 bels- the industry's best
World's first SATA desktop drive
WAREZ
17 August 2004, 06:01 PM
خدا بيامرز كوآنتوم اما حالا مكستور دور بالا
hamed200267
17 August 2004, 06:21 PM
منم ميگم الان مكستور تو دوره
kinz
17 August 2004, 06:31 PM
کلا معمولا سری رپتور وسترندیجیتال بالاترین سرعت رو داره از نظر سرعت موتور (sata) ولی از نظر سرعت خوندن نوشتن و .... معمولا خیلی پایینه
در مورد گرم کردن مکستور های sata که من این مشکل رو ندارم بدون فن دماش نرماله تقریبا برای هارد و با یه فن کوچیک انگار خاموشه
RoSo
20 August 2004, 05:35 PM
من هيچ توضيح فني ندارم ولي كلا از سي گيت خيلي راضي ام. در حالي كه 4 سال از مكستور استفاده ميكردم ولي الان از سي گيت خيلي بيشتر راضي ام.........توضيح فني هم ندارم :arrow:
Alian
21 August 2004, 12:52 AM
كينز گفته اند:
در مورد sata که حتما و حتما و حتما اگه میخوای حدود قیمتهای هاردای ide بگیری sata بگیر و حتی sata 2 که اختلاف سرعت خیلی زیادی داره با هاردای معمول و گفته میشه که اینجوری ادامه پیدا کنه بازار هاردای اسکازی رو تنگ میکنه.
از كجا بفهميم ساتا 1 است يا 2
من روي مينب رد يك ساتا 0 داشتم و يدونه يك كه من به صفر زدم
اولا مي شه الان به يكش زد يا مي پره
بعد از كجا ساتا دو را بفهميم
kinz
21 August 2004, 03:56 AM
نه Alian جان 0 و 1 هر دو مربوط به sata هستند و نسخهء sata رو نشون نمیدند
اما sata 2 استاندارد جدید تر هست مثل فرق usb , usb 2
البته اگه قرار نیست مدت طولانی مینبوردت رو نگه داری زیاد حساسیت نشون نده چون هنوز حجم انتقال هارد ها به هجم انتقال sata نرسیده و sata 2 برای ایندست بیشتر اما خب فرقایی داره که با هاردای sata معمول هم نشون بده
به هر حال تو اینده اگه قصد ارتقاء کامپیوتر داشته باشی باید مین رو تغییر بدی و روی مین جدید حتما ساپرت میشه برای این مین رو باید تغییر بدی چون ati اعلام کرده تخمین میزنه از سال ایندهء میلادی حدود 90% کارت های گرافیکی که روی پی سی های جدید فروش میره pci express خواهند بود
ساپرت agp رو هم اینتل از روی سیپیو هاش نسل جدیدش برداشته به این صورت باید امادهء تغییر کلی داخل کامپیوترامون باشیم و هر چیزی که الان بگیریم زیاد همچین قابلیت ارتقاء خاصی نداره و نهایتا تا دو سال دیگه با مشکل قطعات جدید براش روبرو میشیم.
نیازی به توضیح نداره که pci express جای pci رو میگیره ولی کارتای pci معمولی رو هم ساپرت میکنه یه تیکه در ادامهء اسلات pci اضافه شده در pci express یعنی اگه کارت pci پشتش یکم پایین باشه داخلش نمیره و قابل استفاده نیست
برای اطلاعات بیشتر
http://www.serialata.org/
http://www.pcisig.com/home
R.s
21 August 2004, 08:57 PM
من قصد خريد SATA 250 or 300 GB رو دارم ..... مادر بوردم هم A7N8X-Deluxe هست .....
دوستان .... كدوم مارك رو پيشنهاد ميكنيد ؟؟؟؟؟؟
مشكلات احتمالي به نظر شما چيه ؟؟؟؟؟؟؟
خودم يك وسترن 120 و يك مكستور 120 دارم ...... وسترن ... زمين تا زير زمين با مكستور فرق داره ....
من تا حالا 1 دونه seagate 120 و يك seagate 80 سوزوندم !!!!
مكستور ..... زياد سوختني نيست !!!!
وسترن رو به هر حال ترجيح ميدم ....
حاجي
21 August 2004, 10:59 PM
وسترن رو ترجيح مي دي يا مكستور ؟ چرا ؟
R.s
24 August 2004, 02:12 PM
مكستور يه جورايي به نظر من خر كاره .... سيگيت خوب نيست ..... و اصلا به درد كسي كه روزي 10-15 ساعت كامپيوترش روشنه به درد نميخوره ....
ولي وسترن به نظر بهتر مياد
pharma79
7 October 2004, 07:34 PM
از نظر سرعت كدوم مارك بهتره ؟ من مكستور 80+ دارم و دنبال يه هارد سريعتر هستم . ممنون ميشم راهنمايي كنيد
mohammad
7 October 2004, 08:49 PM
اگر واقعا دنبال هارد سریع هستی مکستور 74 گیگ با 10000 دور و 8 مگ بافر (ساتا) قیمت در حدود 165000 تومان
sohrub99
9 November 2004, 07:29 PM
western digital
چون تنها مارکيه که توی چين نمايندگی نداره!
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
فرکتال
9 November 2004, 08:47 PM
نه من western رو تاپيد نمي كنم چون خيلي مشكل داره از زمان 20 گيگ به اين ور هر چي هارد توليد كرده شايد به جرات بگم 50٪ خرابن خودتون تو سايتش ميتونين سوالات مردم رو ببينيد زمان 20 كه هارداش بع د از يه مدت تق تق ميكرد خودشون هم تو سايت تاپيد كردن و معذرت ولي چه فايده . در ظرفيت 80 هم من دو سه مورد رو ديدم كه به همين درد گرفتار بودن تق تق ميكنه و دستگاه هنگ ميكنه . هر چي نم افزار هم پيشنهاد ميده بدرد نمي خوره
امید رضا
9 November 2004, 10:43 PM
اقا الان من تو گيم نت 12 تا سيستم بستم همشون هم مكستور هستن . روز اول كه بستيم 2تاشون كه كار نكرد و الان هم كه تقريبا 2 سال هست از راه اندازيش بيشتر از 7 تاش خراب شده
ولي رو سرور وسترن بستم از لحاظ سرعت واقعا محسوس هست كه سرعتش بالاتر از مكستور هست و صداش هم خيلي كمتره و تا الان هم هيچ مشكلي براش پيش نيامده
به نظر من مكستور هنوز هم مشكلات قبلي شركت ادقامي (كوانتوم ) رو كه صداي زياد هارداش بود داره يدك ميكشه ولي تو بازار از لحاظ فروش مكستور بالاتر هست چون شركتي مثل الماس گارانتيش ميكنه ( البته وسترن هم تو گارانتي الماس هست ولي نميدونم چرا تبليغات روي مكستور بيشتر هست )
kinz
10 November 2004, 10:42 PM
هنوز هارد 10000 rpm نیومده که سریال ای تی ای استفاده کنه این مشخصاتیه که فروشنده های بی سواد میدند....
کلا مشکل سوخت هارد و خراب شدن سریعش میتونه به چند عامل بستگی داشته باشه یکی قرار گیری به شکل بد یعنی بوردش به سمت زمین نباشه و یا زاویه اش نسبت به زمین بیشتر از 15 درجه باشه.
درجه حرارتش بالا بره و درست خنک نشه ( که با فن قابل حل هست)
به شکل متوالی کار کنه ( که هر مارکی باشه براش مشکل پیش میاد و برای این تیپ کارها هارد اسکازی مناسبتر هست و عادیه بعد از یه مدت هارد ای تی ای از بین بره)
امید رضا
11 November 2004, 12:29 AM
کلا مشکل سوخت هارد و خراب شدن سریعش میتونه به چند عامل بستگی داشته باشه یکی قرار گیری به شکل بد یعنی بوردش به سمت زمین نباشه و یا زاویه اش نسبت به زمین بیشتر از 15 درجه باشه.
kinz جان اين براي هاردهاي قديمي مصداق داشت وگرنه تو هارد هاي جديد فكر نميكنم مشكلي ايجاد كنه چون شما اگه اين كيس هاي mini atx و يا همين سيستم هاي يكپارچه رو دقت كرده باشيد اكثرا هارد بصورت عمودي قرار ميگيره
ولي هارد يه قطعه مكانيكيه و هرچي بيشتر استفاده بشه سريعتر خراب ميشه 8)
Kam-Telecom
11 November 2004, 02:50 AM
در مورد سی گیت من هم معتقدم که بی صداترین ......
توی هاردهای فعلی بازار تقربا طولانی ترین گارانتی رو داره 20 ماه....
ولی یک ضعف متوجه اون هست و این ضعف هم ساخت چین بودنش هست...
kinz
11 November 2004, 09:09 AM
این جزو مواردیه که هنوزم تاثیر داره. من خودمم شده هارد رو بر عکس یا به شکلای دیگه ببندم اما رو سیستم هایی که خیلی کم ازشون استفاده میشه. موردی که یادمه و روی هاردای قدیمی تاثیر داره و روی هاردهای جدید تاثیر نداره میدان مغناطیسی هست (البته در یه حدی). من این مورد زاویه و ... رو جدیدا هم دیدم و فکر نمیکنم تغییری کرده باشند و به هر حال استحلاک رو بالا میبره.
مملست
8 April 2005, 01:09 PM
فقط سي گست هاي قديمي و يه 6.4 دارم هم سن بابا بزرگمه ولي هنوز آخ نگفته
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.