PDA

View Full Version : پیشنهاد خودرو با قیمت 8 میلیون

Alireza.N
31 May 2007, 01:01 PM
من می خوام یه اپل کورسا بخرم و بعد تا حدود 1 تا 1.5 خرجش کنم :icon_neut بیشترم ندارم ولی می خوام بدونم ماشینی بجز اپل کورسا تو رنج زیر 8 تا 9 ملیو ولی قدیمی چی خوبه :icon_wink آخه از ماشینای قدیمی خوشم میاد :icon_arro
ممنون :icon_evil

El Padrino.
31 May 2007, 01:15 PM
در این رنج
دوو سیلو
دوو اسپرو
فکر کنم گالانت
اپل امگا

simba
31 May 2007, 02:00 PM
سلام.دوست عزيز.
امگا در حدود 15 تومنه.كمتر از اين ديگه لگنه.
كورسا هم حدود 5-6 تومنه ديگه خيلي تميز باشه 7 تومن.
تعمير كار -قطغات يدكي-قيمت قطعات رو هم فكر كن.
تو اين رنج
تويوتا كريسدا تميز 9تومن گير مياري-ديگه تو رنج 10 تومن هوندا آكورد

Pontiac
1 June 2007, 11:47 PM
با سلام
دوست عزیز اگه نوع ماشینی که می پسندین رو عنوان میکردن بهتر میشد نظر داد و اینکه منظورتو از 1.5-1 خرج کردن به چه منظوریه؟
اگر به منظور اسپرت کردن میخواین توصیه من گلف 92 هست :icon_sad: اگر چندان تمایل به اسپرت کردن ماشین ندارید هوندا سیویک 94 گزینه خوبیه:icon_mrgr (که از ضاهر و قابلیت اسپرت شدن خوبی هم بهرمنده) در درجات بعد گالانت , دوو(اسپیرو و سیلو),لنسر و تویوتا کریسیدا هم ماشینهای خوبی هستند
اگر از ماشین امریکایی هم خوشت میاد بگو تا بهت یکی دو مدل معرفی کنم
اگر خودم جات بودم گلف بر می داشتم یا سیویک تمیز :icon_cool

shei2nak
2 June 2007, 12:21 AM
با سلام
دوست عزيز پونتياك جان درست فرمودند شما نوع اتومبيلي كه مي خواهيد رو بگيد ما بهتر مي توانيم راهنمايي كنيم.
به نظر من اگه برا خانواده مي خواهيد هوندا اكورد يا تويوتا كريسيدا و يا گالانت بسيار مناسب هستند . اما اگه برا اسپرت و اين كارا مي خواهيد اول گلف بعد سيويك و اخر از همه اپل كورسا .
باز هم هرجور كه خودتون صلاح ميدونيد !!!!!!

Alireza.N
4 June 2007, 02:15 AM
از همه شما دوستان متشکرم . :183:
ولی من نوع خورویی که می خوام رو به صورت تقریبی مشخص کردم ! :183:
در ضمن من یه ماشین میخوام به جز اسپورت ( نه حرفه ای ) برای سفرهای بیرون شهری می خوام . :133:
الان یه پرشیا مدل 82 دارم ولی با بابام شریکی استفاده می کنم و بابام کمی ( خیلی زیاد ) حساسه ! :186:
واسه همین یه همچین ماشینی می خوام تا بتونم هر روز از کرج برم تهران ! :198:
به جز راحتی اگه وسایل جانبی و یدکیش ارزون باشه بهتره ! اخه یه دانشجوم :baffle:

shei2nak
4 June 2007, 03:43 AM
سلام علي رضا جان!
با اين تفاصيري كه شما فرموديد به نظر من يه هوندا سيويك بگيري بهتره . چون هم به صورت مادر زادي اسپورت هست و هم موتور قوي اي داره و از امنيت خوبيم برخورداره و براي جاده بايد گزينه مناسبي باشه!!!!
پيروز و پاينده باشي...

Ramtin329
5 June 2007, 10:09 PM
سلام علي رضا جان!
با اين تفاصيري كه شما فرموديد به نظر من يه هوندا سيويك بگيري بهتره . چون هم به صورت مادر زادي اسپورت هست و هم موتور قوي اي داره و از امنيت خوبيم برخورداره و براي جاده بايد گزينه مناسبي باشه!!!!
پيروز و پاينده باشي...

شما فکر میکنید سیویک سالم و به درد بخور پیدا بشه ؟؟؟ من که شک دارم .... دلیلش هم موتور قوی و شتاب خوبشه که زیر پا هر کس باشه دوست داره پدال گاز فشار بده برای همین محبوب جوانتر ها بود . گمان نمی کنم پیدا کردن سالمش به این راحتی باشه .. اگر هم باشه 8 میلیون نیست

XELTEK
5 June 2007, 11:47 PM
100% سی یلو

که تو کل کل ها هم شرمنده نشی !

یا یه پراید هاچ بک !