PDA

View Full Version : Apple iPhone

صفحه ها : [1] 2

nitman
10 January 2007, 10:38 AM
اینم مشخصاتش
General Network GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced 2007, January
Status Coming Soon
Size Dimensions 115 x 61 x 11.6 mm
Weight 135 g
Display Type Touchscreen, 16M colors
Size 320 x 480 pixels, 3.5 inches
- Multi-touch input method
- Accelerometer sensor for auto-rotate
Ringtones Type Polyphonic, MP3
Customization Download
Vibration Yes
Memory Phonebook Advanced, Photocall
Call records Yes
Card slot No
- 4/8 GB shared memory
Data GPRS Yes
HSCSD No
EDGE Yes
3G No
WLAN Wi-Fi 802.11b/g
Bluetooth Yes, v2.0
Infrared port No
USB Yes, v2.0
Features OS Mac OS X v10.4.8
Messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging
Browser HTML (Safari)
Games Yes
Colors Black
Camera 2 MP, 1600x1200 pixels, video
- Google Maps
- Widgets applications
- iPod audio/video player
- PIM including calendar, to-do list
- Photo browser/editor
- Voice memo
- Integrated handsfree
Battery Standard battery, Li-Ion
Stand-by
Talk time Up to 5 h
دو مدل 4 و 8 گیگ داره که 4q 2007 ,1q 2008 ریلیز میشن اول 4 گیگ میاد

castilla_ht
10 January 2007, 10:02 PM
[Only registered and activated users can see links]

قیمتش 450 دلار تا 550 دلاره
دو مدل 4 گیگ و 8 گیگ هم داره ....
منبع

castilla_ht
10 January 2007, 10:30 PM

lover
11 January 2007, 12:48 PM
معرفی تلفن همراه 'جادویی' اپل
پس از مدتها انتظار، کمپانی اپل از طرح تازه اش برای ورود به بازار تلفن های همراه با ارائه "آی فون" پرده برداشته است.
این تلفن همراه که تا چند ماه دیگر در آمریکا عرضه خواهد شد، توسط استیو جابز، مدیر اپل در نمایشگاه سالانه فن آوری مک ورلد در سانفرانیسکو به حضار نشان داده شد. کاربران می توانند با اين تلفن همراه موسیقی و ویدئو پياده (دانلود) کنند.

آقای جابز از طراحی این تلفن تمجید کرد و به حضار گفت که این "ابزار جادویی" می تواند به "انقلابی در صنعت تلفن همراه" بدل شود.
آی فون که بهای آن از 499 دلار تا 599 دلار متغییر است، در ماه ژوئن در آمریکا و پس از آن در اروپا به بازار خواهد آمد.
در این نمایشگاه، اپل همچنین محصولی به نام "تلویزیون اپل" را ارائه کرده است که به کاربران اجازه می دهد فیلم و موسیقی روی کامپیوترشان را به صورت بی سیم به روی تلویزیون در اتاق نشیمن منتقل و تماشا کنند.
"فوق العاده هوشمند"
ارائه این تلفن همراه جدید به ماهها حدس و گمان درباره آی فون خاتمه داد که به جای کلیدهای معمول، در آن از صفحه بزرگ حساس (touch-screen) استفاده شده است.
در آی فون که 11 مميز 6 میلیمتر ضخامت دارد، از فن آوری تازه ای برای صفحه کلید به نام "مولتی تاچ" استفاده شده است.
به این ترتیب می توان از صفحه کلید لمسی آن برای نوشتن پیام های کوتاه استفاده کرد، این تلفن همچنین یک دوربین عکاسی دو مگا پیکسلی نیز دارد.
مدير اپل می گوید: "این تلفن جادویی و انقلابی عملا از سایر تلفن های همراه پنج سال جلوتر است."
به علاوه به گفته آقای جابز این تلفن، فوق العاده هوشمند است و لمس غیرعمدی صفحه کلید را نادیده می گیرد.
تاثیر آی پاد
مدیر اپل هنگام به نمایش گذاردن این تلفن، موسیقی "ریتای محبوب" بیتل ها را پخش کرد.
او گفت: "آی پاد در سال 2001 همه چیز را تغییر داد، ما دوباره در سال 2007 با آی فون همان کار را تکرار می کنیم."
آی فون در دو مدل وارد بازار خواهد شد، یکی با حافظه چهار گیگابایتی و دیگری با حافظه هشت گیگابایت.
پس از معرفی این تلفن، ارزش سهام اپل در بازار بورس هشت درصد ترقی کرد.

منبع سایت بی بی سی

mahdyshr
11 January 2007, 01:07 PM
من در مورد این گوشی تو gsm arena خوندم گوشی جالبی ولی:
1. زمان عرضه که نوشته تو آمریکا june2007 و تو آسیاتا حدود 2008 یکم دیره.
2.فکر نمی کنی تا اون زمان 2mpبرای دوربین کمه؟
به غیر از این دو مورد بقیه اش خوبیه.
به نظر من این گوشی الان عالیه ولی در زمان عرضه مطمین نیستم.
این هم سایت :[Only registered and activated users can see links]

nitman
11 January 2007, 01:15 PM
من که فک نمیکنم هیچ شرکتی ماکروسافت یا اپل بتونن رقیبی برای نوکیا یا سونی باشند تازه اگه گوشی های خیلی خوبی هم بدن محبوبیت و سابقه ندارن وکلی تول میکشه تا محبوب شن

lover
13 January 2007, 11:03 AM
شرکت اپل و محصول ipod اش بقدر کافی در آمریکا محبوبیت داره که وقتی محصولی جدید بیرون میده برایش 2 روز صف وایمیستند و همین بازار آمریکا برایش کافی هستش و به اسیا و اروپا زیاد اهمیت نمیده

Moriss
13 January 2007, 11:49 AM
من میخواستم بدونم که اگر من این گوشی را که حدود دسه ماه دیگر وارد بازار آمریکا میشود را از آمریکا خریداری کنم در ایران کار میکند ؟

nitman
13 January 2007, 12:22 PM
من شخسا از شرکتهای خوشم میاد که فقط توی یک زمینه کار میکنن و توی اون زمینه اولن
مس نوکیا موبایل
حضور ذهن ندارم و....
واسه این خوشم نمیاد از شرکت هایی که توی هر زمینه خودشونو قاتی میکنن

lover
13 January 2007, 01:27 PM
من میخواستم بدونم که اگر من این گوشی را که حدود دسه ماه دیگر وارد بازار آمریکا میشود را از آمریکا خریداری کنم در ایران کار میکند ؟نباید مشگلی داشته باشه

من شخسا از شرکتهای خوشم میاد که فقط توی یک زمینه کار میکنن و توی اون زمینه اولن
مس نوکیا موبایل
حضور ذهن ندارم و....
واسه این خوشم نمیاد از شرکت هایی که توی هر زمینه خودشونو قاتی میکنناتفاقا من برعکس فکر میکنم این شرکت ها نه دیگه ابداعی دارند نه نوع آوری ای و شرکت های جدید ثابت کردند که نه تنها خدمات بهتری میدهند بلکه امکانات بینظیری نیز هم میدهند
همین سامسونگ . گیگا بایت و asus و ایمیت و خیلی از برند های دیگه ثابت کردند که چقدر نوع آوری میشه کرد . اصلا همین صاایران خودمون چشه؟؟ چرا نباید از تولیدات جدید حمایت کرد؟ چیزی که شما میگید میشه انحصار گرایی. در واقع صنعت دیجیتال مثل ماشین نیست که بگیم ماشین فقط آلمانی ( الانم دیگه اینم نمیشه گفت ماشین های ساخت ژاپن و چین و کره از همه بهتر شده)
همین نوکیا دو سه مدل تلفن تاچ اسکرین داده بیرون که افتضاح هست و سیستم عاملش را با سیمبین شریکه گوشیاش رو بزور دوربیناش که تازگی داره با کارل زایس میده میفروشه اما شرکتی مثل اپل سیستم عاملش ماله خودشه قبلا به رو بعضی از گوشی های موتورولا هم بود و اینقدر نوع آوری داره که بتونه سهم زیادی از بازار را داشته باشه.

nitman
14 January 2007, 10:41 AM
من گفتم شخسا خوشم نمیاد
ولی موافقم که این شرکت ها معمولا محسولاتشون بهتره چون کلی تجربه دارن شما تو هر زمینه ای به سونی اریکسون نگاه نی میبینی که تو اون زمینه کلی پیشینه داره
دوربین ال سی دی و....

lover
14 January 2007, 11:28 AM
شرکتهای Research & Development (تحقيق و توسعه) ای مانند HTC و سامسونگ و... نشون دادند که در ظمینه الکترونیک چقدر حرف برای گفتن دارند. همین شرکت اپل با فروش بالای شصت میلیون آی-پاد نشون داده که توانایی اش را داره و مطمئنن این تلفن همراهی هم که قراره به بازار بده همینطور خواهد بود البته انگار سر اسم تجاریش با شرکت سیسکو دعوای حقوق معنوی دارند تا ببینیم چی میشه

saeedtb
14 January 2007, 12:12 PM
من فکر می کنم فروش خوبی داشته باشه
مخصوصا برای هوشمند بودن صفحه کلید لمسی و ظرفیت ذخیره8 گیگ ان
و تنها ضعف ان دوربین 2 مگش است .

Sina-Ts
14 January 2007, 03:10 PM
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Small box -- would have thought it was a wireless Mighty Mouse. [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Sina-Ts
14 January 2007, 03:24 PM
اين ويديو رو ببينيد تا بفهمين عجب شاهکاريه ، محشرهههههههههههههههههههههههه

دانلود ([Only registered and activated users can see links])

boyboy72000
16 January 2007, 07:37 PM
این گوشی دارای سنسوری هست که وضعیت گوشی نسبت به افق را حس می کنه و به محض اینکه گوشی رو به صورت افقی در دست بگیرید تصویر اون هم 90 درجه میچرخه (دیگه لازم نیست مثل بقیه گوشیها از دکمه full screen استفاده، چون اینکار اتوماتیک انجام میشه) .
یه سنسور فاصله سنج هم داره که به محض نزدیک شدم گوشی به گوش شما Lcd اون رو خاموش میکنه تا باطری کمتر مصرف بشه !!!

X_Man
17 January 2007, 06:43 PM
معرفی تلفن همراه 'جادویی' اپل
پس از مدتها انتظار، کمپانی اپل از طرح تازه اش برای ورود به بازار تلفن های همراه با ارائه "آی فون" پرده برداشته است.
این تلفن همراه که تا چند ماه دیگر در آمریکا عرضه خواهد شد، توسط استیو جابز، مدیر اپل در نمایشگاه سالانه فن آوری مک ورلد در سانفرانیسکو به حضار نشان داده شد. کاربران می توانند با اين تلفن همراه موسیقی و ویدئو پياده (دانلود) کنند.

تصاویری از نمایشگاه:

X_Man
17 January 2007, 06:51 PM
اين ويديو رو ببينيد تا بفهمين عجب شاهکاريه ، محشرهههههههههههههههههههههههه

دانلود ([Only registered and activated users can see links])

لینک باز نمیشه تصحیحش کنید.

Javid
18 January 2007, 02:36 PM
اپل هم ظرافت سامسونگ رو داره و هم امکاناته سونی و نوکیا... تازه ابداعاته جدید مثله همون سنسوری که فرمودن. این گوشی با این امکانات واقعا باید خوب باشه... فقط یه چیزه مایوس کننده داره اونم دوربینشه! البته باید ببینیم چه کیفیتی داره چون دو مگاپیکسلی داریم تا دو مگا....

Moriss
18 January 2007, 03:47 PM
من میخواستم بدونم که آیا سیستم مخابراتی Iphon در ایران جواب میدهد و بدون هیچ مشکلی کار میکند ؟

boyboy72000
18 January 2007, 09:58 PM
من میخواستم بدونم که آیا سیستم مخابراتی Iphon در ایران جواب میدهد و بدون هیچ مشکلی کار میکند ؟

بلههههههههههه !!!! قابلیت پشتیبانی از gsm 800/850/900/1800 داره-----> تو ایران هم باید کار بکنه:icon_cool

KING_OF_NET
29 January 2007, 10:22 AM
دنيارو گشتم از پشت اين گوشي عكس گير نياوردم!!!
كسي از پشتش عكس نداره؟

XIII
29 January 2007, 04:56 PM
اگه cingular باشه تو ايران و جاهاي ديگه كار نخواهد كرد

Javid
29 January 2007, 06:32 PM
میشه کمی در مورد سینگولار که فرمودید توضح بفرمایید...
با تشکر.

llvllohsen
29 January 2007, 11:54 PM
ایا این گوشی تو ایران اومده؟اگر نه کی میاد؟؟؟؟:icon_sad:
قیمتش چجوریه؟؟؟
راستی کسی در مورد صداش چیزی میدونه؟

XIII
30 January 2007, 02:34 AM
میشه کمی در مورد سینگولار که فرمودید توضح بفرمایید...
با تشکر.

cingular فقط مخصوص شبكه آمريكاست و براي همين جاهاي ديگه مار نميكنه.حتي تو اروپا

PoYo
30 January 2007, 03:02 AM
گوشی بسیار جالب و خوبیه

اما باید دید که زمانی وارد ایران بشه با چه فاجعه ای در مقیاس قیمت روبرو خواهیم شد....

BloodReza
30 January 2007, 09:04 AM
iPhone بین 595 تا 600 پوند قیمت خواهد داشت

احتمال دارد که iPhone از قیمت بیشتری نسبت به قیمت ارائه شده در آمریکا برخوردار باشد که این میزان طبق صفحه قبلی‌ پیش فروش این گوشی‌ در سایت Amazon.de، در مدل 4 گیگابایتی‌ 600 پوند و در مدل 8 گیگابایتی‌ 660 پوند می‌ باشد که با مقایسه آن در آمریکا که 255 و 306 پوند می‌ باشد میزان این اختلاف مشخص می‌ شود.

همچنین برخی‌ از ویژگی‌ های iPhone به هنگام عرضه در اروپا نیز منتشر شده است که از میان آنها می‌ توان به موارد زیر اشاره کرد:

- هنگام ارائه iPhone در اروپا، این گوشی‌ از سیستم شبکه 3G پشتیبانی‌ نخواهد کرد و احتمال اعمال آن تا پایان سال 2007 وجود دارد.

- iPhone دستگاهی‌ با سیستم عامل بسته می‌ باشد و تنها نرم افزارهایی‌ که توسط اپل ارائه خواهد شد را اجرا می‌ کند.

- در این گوشی‌ از سیستمی‌ استفاده می‌ شود که فقط امکان اجرای موسیقی‌ های خریداری شده از سرویس iTunes را فراهم می‌ کند.

- احتمال دارد اپل iPhone را با همین نام در اروپا عرضه کند و این بستگی‌ به موفقیت آن بر سر مشکلات پیش آمده در مورد نام iPhone دارد.

منبع : دنیای آی تی(به نقل از winbeta.net)

Javid
30 January 2007, 10:11 AM
cingular فقط مخصوص شبكه آمريكاست و براي همين جاهاي ديگه مار نميكنه.حتي تو اروپا
ببخشید. ولی منظورم خود سیستم سینگولار بود که به چه صورته... یعنی چی رو محدود کرده که فقط در آمریگا کار بکنه؟
SMN
31 January 2007, 12:26 AM
فقط میدونم بعد این همه گوشی عوض کردن نباید در مورد گوشی که دستت نگرفتی و باهاش ور نرفتی نظر بدی

XIII
31 January 2007, 12:43 AM
ببخشید. ولی منظورم خود سیستم سینگولار بود که به چه صورته... یعنی چی رو محدود کرده که فقط در آمریگا کار بکنه؟
راستش فكر ميكنم سيستم شبكه آمريكا باشه يا فركانس كارشون كلا فرق فرق داره(فكر ميكنم).چون بعضي گوشي ها هستند كه فقط مخصوص آمريكاي شمالي عرضه ميشن مثل 6620

am!n
31 January 2007, 03:05 AM

مشخصات:
صفحه:3.3-inch (720x480 pixels-)
داراي ويندوز موبايل 6.0 --WinCE 6.0
ابعاد دستگاه:57x105x11.5mm.
داراي بلوتوس و دوربين 3 مگا پيكسل--Bluetooth, a 3-megapixel camera
داراي TV-out, line in/out

مشخصات اضافي:
and video recording capabilities of 30fps at 720x480 resolution. The phone supports GSM networks and has the Chinese TD-SCDMA 3G radio.
There's been no word on pricing, but I am betting that it will be the iPhone prices by a long-shot. With the more common operating system and inclusion of a digital camera, the Meizu M8 may give the Apple iPhone a run for its money. Apple lawyers and executives can't be too pleased right now.
منبع:<A href="[Only registered and activated users can see links]"">Via Engadget

KING_OF_NET
31 January 2007, 01:58 PM
دوربينش 3 مگا پيكسل شد؟!!!!
ايول بابا ديگه تكميله تكميل شد:143:

HES@M
31 January 2007, 02:54 PM
این که الان مشخصاتش در بالا آمده به نظر میاد تفاوتهایی با قبلی داره . احتمال داره یه مدل متفاوت باشه. چون حتی ازنظر اندازه با اون چیزی که تو جی اس ام آرنا معرفی شده فرق میکنه و اینکه من عکسهایی که از اولی دیده بودم پشت گوشی کاملا استیل بود یه چیزی مثل آی پاد

KING_OF_NET
31 January 2007, 03:58 PM
این که الان مشخصاتش در بالا آمده به نظر میاد تفاوتهایی با قبلی داره . احتمال داره یه مدل متفاوت باشه. چون حتی ازنظر اندازه با اون چیزی که تو جی اس ام آرنا معرفی شده فرق میکنه و اینکه من عکسهایی که از اولی دیده بودم پشت گوشی کاملا استیل بود یه چیزی مثل آی پاد

حق با شماست.هم ضخامتش بيشتره و هم به جايه جو استيك پايينش دكمه هايه كنرترل آهنگ قرار گرفته!
مطمئنين كه اينم آي-فون هست؟؟؟؟؟:icon_ques

KING_OF_NET
31 January 2007, 04:05 PM
راستي اين كه ماركه پشتشم فرق داره : MEIZLI mini one فكر ميكنم كلهم از بيخ و بن يه چيز ديگست.

lover
31 January 2007, 05:48 PM
این گوشی یک پاکت پی سی هستش که شبیه آیفون ساختنش البته طرحش ارایه شده فکر نکنم تولید بشه

khoshnam55
31 January 2007, 07:03 PM
خیلی از شرکت ها دارن از مدل apple تقلید می کنن من فکر می کنم apple چون توی همه

چیز اوله در گوشی موبایل هم اول می شه و به خاطر همین شرکت های دیگه می خوان از طرح این

شرکت تقلید کنن تا شاید در آینده با ورود این گوشی دچار مشکل نشن البته به جز nokia و سونی

چون خودشان بزرگترین تولید کننده های گوشی موبایل هستن راستی اطلاعاتی راجب سیستم عامل

این گوشی وجود نداره ؟ چون تو سایت ها فقط کمی از امکانات این سیستم عامل اطلاعات امده که این اطلاعات

تو همه ی این سایت ها یکسانه و کامل هم نسیت {فکر میکنم}

HES@M
1 February 2007, 12:08 AM
این حتی سیستم عاملش به آی فون فرق داره و ویندوز موبایله و دیگه اینکه آی فون اون طوری که یادم میاد 3G نبود ولی این هست و دوربینش هم که 3 مگاپیکسله که برای آی فون 2 مگا بود حالا این که قابلیت فوکوس رو داره یا نه مشخص نیست.
اگر تولید بخواد بشه در مواردی برتری داره به آی فون غیر از مشخصات بالا که نوشتم ظاهرا هم صفحه نمایش بزرگتری داره و هم دقت بالاتری داره فیلمبرداریش هم اونجوری که نوشته باید فوق العاده باشه اگر این مدل تولید بشه با توجه به اینکه آی فون تو مطالب نوشته شده قرار شده فقط برای سینگولار تولید بشه تو آسیا بازار خوبی خواهد داشت.

HES@M
7 February 2007, 11:44 PM
دنيارو گشتم از پشت اين گوشي عكس گير نياوردم!!!
كسي از پشتش عكس نداره؟

خوب دیگه لازم نیست دنیا رو بگردی این هم عکس از پشت این گوشی برای شما .

Glimpser
8 February 2007, 12:19 AM
حالا پیشنهاد میدم مارکش رو بیخیال شید و بگید چه مارک و مدلی از گوشیها توی بازار مشخصات فنی بهتری از این گوشی داره بعدش معلوم میشه این بابا داره نون اسمش رو میخوره یا نه واقعا یک کارایی کرده " قیمت فراموش نشه "

lover
8 February 2007, 12:40 AM
حالا پیشنهاد میدم مارکش رو بیخیال شید و بگید چه مارک و مدلی از گوشیها توی بازار مشخصات فنی بهتری از این گوشی داره بعدش معلوم میشه این بابا داره نون اسمش رو میخوره یا نه واقعا یک کارایی کرده " قیمت فراموش نشه "
donner48 عزیز این گوشی هنوز در امریکا بطور گسترده ارایه نشده که بشه در موردش نظر داد ولی از روی مشخصاتی که در پرزنت این گوشی ارایه شد میشه فهمید که از نظر تکنولوژی پیشرفته هست هرچند اپل روی قسمت دوربین آن زیاد کار نکرده اما با توجه به کیفیت ipod میشه پیشبینی کرد که کیفیت این گوشی نیز بسیار بالاست یک ایراد دیگری که به آن گرفتند حافظه کم ان هست که بسیاری بر این عقیده بودند که اپل میتوانست باتوجه به ipod هایش در iphone نیز از حافظه بیشتری استفاده بکند (هرچند که حافظه 4 گیگابایتی و 8 گیگابایتی را کمتر smart phone ای دارند)
همیشه اپل با محصولات خودش یک چیز جدید را معرفی کرده و همین باعث محبوبیت آن شده در اخباری که مایکروسافت بطور رسمی ویندوز ویستا را منتشر کرد در نظر خواهی که شده بود کاربران اپل گفته بودند که از امکانات گرافیکی که تازه مایکروسافت در ویستا ارایه کرده خیلی وقت هستش در اپل بهره میبردند همچنین با تمام تلاش مایکروسافت برای ارایه zune به عنوان رقیب برای ipod به شکست مواجه شدش احتمالا این گوشی نیز در میان دیگر توسعه دهندگان و کمپانی های عظیم smart phone چیز های برای عرضه خواهد داشت

PAYAM
19 February 2007, 05:51 PM

شرکت Apple، گوشی خود را موسوم به iPhone معرفی کرده است، این گوشی همان طور که در تصویر آن می توان دید تنها دارای یک کلید آست.

تمام کارهای گوشی جدید اپل با استفاده از صفحه نمایش لمسی آن انجام می گیرد و نکته ی جالب درباره ی این محصول جدید آن است که، زمانی که در حال صحبت با تلفن هستید و آنرا را در کنار گوش خود قرار داده اید حسگرهای حرارتی صفحه ی نمایش متوجه می شوند و خاصیت لمسی نمایشگر موقتا غیرفعال می شود تا کلیدی به اشتباه زده نشود.

این محصول به عبارتی یک iPod نیز می باشد چرا که توانایی بی نظیری در بین تلفنهای همراه برای پخش فایلهای صوتی و تصویری دارد. صفحه ی نمایش نسبتا بزرگ آن کاربر را برای دیدن تصاویر و قطعه های تصویری یاری می کند، دوربین 2 مگاپیکسلی این محصول نیز به برتری های آن می افزاید و در نهایت حافظه ی 4 و 8 گیگابایتی آن خیال کاربر را درباره ی حافظه راحت می کند.

کاربر به وسیله ی این گوشی به راحتی و با استفاده از تکنولوژی هایی نظیر WiFi به اینترنت متصل می گردد و در اینترنت می تواند با استفاده از سرویس هایی نظیر سرویس Google Earth نقشه ی راهها را مشاهده کند. همچنین او می تواند ایمیل های خود را چک کرده و یا با ارائه نگارش جدید iTunes ، آهنگ های روز را خریداری و دانلود نماید.

این گوشی دارای یک صفحه کلید مجازی نیز می باشد که همانند صفحه کلید کامپیوتر است و شما به راحتی و با استفاده از انگشتان خود می تواند متن مورد نظر را تایپ کنید. محیط نرم افزاری iPhone نیز بسیار زیبا و کارآمد است.

اپل (Apple) امیدوار است تا با عرضه ی این محصول بتواند جایی در بازار گوشی های همراه پیدا کند و رقیبی برای نوکیا (Nokia) و دیگر سازندگان بزرگ موبایل باشد.

این گوشی پنج ماه دیگر عرضه خواهد شد و با قیمتی بین 300 تا 500 دلار آمریکا، بفروش می رسد.

مشخصات گوشی:

Screen size 3.5 inches
Screen resolution 320 by 480 at 160 ppi
Input method Multi-touch
Operating system OS X
Storage 4GB or 8GB
GSM Quad-band (MHz: 850, 900, 1800, 1900)
Wireless data Wi-Fi (802.11b/g) + EDGE + Bluetooth 2.0
Camera 2.0 megapixels
Battery Up to 5 hours Talk / Video / Browsing Up to 16 hours Audio playback
Dimensions 4.5 x 2.4 x 0.46 inches / 115 x 61 x 11.6mm
Weight 4.8 ounces / 135 grams

چند عکس دیگر از Iphone

X_Man
19 February 2007, 10:56 PM
Apple's iPhone in detail -16 pictures ([Only registered and activated users can see links])

BMW first in line with Apple iPhone integration - report ([Only registered and activated users can see links])

Sina-Ts
20 February 2007, 01:52 AM
دانلود مجله mac world ماه مارس که بطور اختساسی به معرفی iphone پرداخته

ali_tech
20 February 2007, 05:50 PM
خيلي زيباست ولي فكر ميكنم حتي اگر به ايران هم بياد و از نظر كار كردن در شبكه مشكلي نداشته باشه، بازم خيلي فايده اي نداشته باشه چون بيشتر امكانات اين گوشي كه اينهمه روش مانور مي كنند امربوط به اينترنت و GPRSو EDGEو... ميشه كه ما فعلا هيچكدوم از اينها رو تو ايران نداريم (فكر نمي كنم حالا حالا ها هم داشته باشيم البته به ايرانسل يه كم اميدواريم تا ببينيم چي ميشه!) بنا بر اين خيلي استفاده اي ازش نميشه كرد.:icon_redf

راستي! اين گوشي سيستم عامل نداره؟ يعني هيچ نوع نرم افزاري نمي خوره؟:icon_twis

Sina-Ts
20 February 2007, 08:27 PM
نرم افزار هايی که خود اپل براش تهيه ميکنه روش نصب ميشه

sepehr_sn
20 February 2007, 11:00 PM
انصافا دیزاین فوق العاده ای داره .... من که اگه تو ایران بیاد سریع W900i را رد میکنم این را میگیرم ...

apachiaband
21 February 2007, 11:01 PM
کسی میدونه قیمت اولیه این گوشی زمانی که به ایران وارد بشه چند است
نکنه مثله n95 و n93 نجومی است
در ضمن تعرفه های جدید رو که قرار لحاظ بشه رو هم لحاظ کنید
ممنون

am!n
25 February 2007, 05:13 PM
دوستان کسی میتونه این را ترجمه کنه؟

3G iPhone Coming 2008!

So you can't wait to get your hands on Apple's new iPhone ([Only registered and activated users can see links]) set to be released this coming June? Well, talk is going around about 2nd version of the popular iPhone. The phone will be feature an upgrade from the EDGE data capability with a faster 3G connectivity. Expect the 3G iPhone 2 to be available sometime in January 2008

sepehr_sn
25 February 2007, 08:45 PM
میگه صحبتش هست که ورژن دوم این گوشی معروف ( Iphone ) وارد بازار بشه که امکانات این گوشی به روز شده و همراه با سیستم 3G و EDGE ارایه میشه و در حدود جون سال 2008 هم وارد بازار میشه ....

موفق باشید ....

shahram2006_m
25 February 2007, 09:53 PM
میگه صحبتش هست که ورژن دوم این گوشی معروف ( Iphone ) وارد بازار بشه که امکانات این گوشی به روز شده و همراه با سیستم 3G و EDGE ارایه میشه و در حدود جون سال 2008 هم وارد بازار میشه ....

موفق باشید ....

ممنون از دوستمون من فقط تصحیح میکنم.
با توجه به این نوشته iphone 2 در ژانویه 2008 وارد بازار میشه و باید منتظر iphone محبوب (ورژن 1) در جون 2007 باشیم.

lover
26 February 2007, 01:29 AM
البته نسل سوم با تکنولوژی جدید EDGE هم اگر الان بیادش تو ایران فایده نداره چون 10 سال دیگه ظاهرا تو ایران اینجور چیزا بیاد هنوز ما Video Calling را در مبایل که ماله نسل دوم هست رو نداریم و بزور GPRS رو ایرانسل که ماله نسل اول هست تازه دارن میدن به ملت مگر اینکه فرجی بشه و در ایران هم شاهد حرکت های مخابرات و ... باشیم ( شتر در خواب بیند پنبه دانه)

taher12112
3 March 2007, 04:33 AM
خدمت دوستان عزیزی که مساله Cingular رو مطرح کرده بودند باید عرض کنم که iPhone محصول همکاری Apple با این کمپانی هست و این موضوع اصلاً ربطی به عدم هماهنگی با شبکه GSM ایران نداره. مطمئن باشید که این گوشی در ایران به راحتی کار میکنه.

فکر میکنم قیمتش حتی برای مدل 4GB از 1 میلیون در ایران شروع بشه و یواش یواش تا 600 تومان هم پایین بیاد.

am!n
6 March 2007, 10:58 AM

چیزایی که ازش گیر آوردم-tv out و صفحه vga و ویندوز موبایل 6

lover
6 March 2007, 11:24 AM
امین جان تاپیک را از I-phone به پاکت پی سی کشاندید بهتر نیست در پاکت پی سی مطرح میکردید؟

am!n
6 March 2007, 01:31 PM
آخه فرشید جان اینم آیفون هست-هر جور شما صلاح می دونید.انتقال بدم به بخش پاکت پی سی؟؟

lover
6 March 2007, 05:48 PM
پاکت پی سی هستش که شبیه i-phone طراحیش کردند

am!n
29 May 2007, 02:29 AM
iPhone with GPS next year

از سال 2008 اپل براي روي گوشي هاي جديد iPhone سيستم GPS را ميگذارد.

Navigadget has posted a rumor that there will be the iPhone with the GPS-receiver announced in spring 2008. Reportedly, it will be likely built on SiRF Star III chip. Apple plans to apply Assisted GPS (A-GPS) technology, the source says. It stands out for minimum location time and the capability to work in environment with lots of objects disturbing the signal, for example, buildings and trees

El Padrino.
31 May 2007, 12:30 AM
اگه اشتباه نکنم مال اپل هست
مشخصاتشو ندارید؟

am!n
31 May 2007, 03:16 AM
نه متاسفانه-مااند قبلي هاست اما در اين مدل كه در سال 2008 مياد تو بازار gps هم داره...

sepehr_sn
1 June 2007, 10:43 PM
مطمعنا GPS اوون تو ایران جواب نمیده ....:icon_surp

am!n
2 June 2007, 07:03 AM
جي پي اس به ماهواره وصل ميشه ديگه ربطي به ايران يا كشور ديگه نداره

abaratian
2 June 2007, 08:08 PM
منظورشون اینه که نقشه هاش برای ایران موجود نیست

mahdyshr
29 June 2007, 08:44 PM
بالاخره Iphone هم اومد.
اینم لینک خبرش از سایت یاهو

Sina-Ts
2 July 2007, 10:33 PM
وشی موبایل چند رسانه ای کمپانی اپل با نام iPhone بعد از ماهها انتظار علاقهمندان به بازار آمد. تولید این دستگاه در ماه ژانویه سال جاری میلادی توسط استیو جابز اعلام شد و دیروز در تاریخ 29 ماه ژوئن فروش رسمی آن در بازار ایالات متحده آمریکا آغاز گردید.

iPhone با داشتن قابلیت هایی همچون صفحه نمایش لمسی، صفحه نمایش مناسب 3.5 اینچ برای دیدن تصاویر و ویدئو ها، دارای فناوری بدون سیم Wi-Fi، 4 تا 8 گیگابایت حافظه، مرورگر Safari، دوربین 2 مگاپیکسلی و دیگر امکانات منحصر بفرد اسلحه قدرتمند شرکت اپل در رقابت با دیگر شرکت های عرصه موبایل های هوشمند می باشد.

در فروشگاه رسمی فروش iPhone در سایت Apple، این دستگاه از نرخ 499 دلار آمریکا قیمت گذاری شده است. این دستگاه هم اکنون در دو مدل مختلف 8 گیگابایتی و 4 گیگابایتی فروخته میشود که مدل 8 گیگابایت آن در حال حاضر 599 دلار آمریکا ارزش دارد.

گفتنی است که در روزهای نزدیک به تاریخ آغاز فروش iPhone ، شرکت اپل چندین قابلیت بی نظیر دیگری را به امکانات این دستگاه اضافه کرد. امکاناتی همچون تماشای ویدئو های سایت YouTube و یا جست و جو در نقشه گوگل (Google Maps) از دسته امکاناتی هستند که بار دیگر این دستگاه را با دیگر دستگاه های مشابه متمایز می کند.

فروش iPhone در امریکا آغاز شد اما شهروندان کشورهای اروپایی مانند انگلستان همچنان باید برای خرید این دستگاه صبر نمایند. گفته میشود که فروش این دستگاه در اروپا در اواخر سال 2007 میلادی آغاز خواهد شد.

منبع خبر: WinBeta.Net

Sina-Ts
2 July 2007, 10:33 PM
سرانجام پس از مدتها انتظار، عرضه تلفن همراه "آی فون" محصول شرکت اپل، در فروشگاه های آمریکا از روز جمعه 29 ژوئن (8 تیر ماه) آغاز می شود. برخی از مردم روزها در برابر فروشگاه های اپل و شرکت AT& T در صف ایستاده اند تا اولین کسانی باشند که این گوشی را می خرند.

انتظار می رود هزاران نفر دیگر نیز در طول اولین روزعرضه تلفن همراه، برای خرید آی فون صف بکشند زیرا فروشگاه ها، فروش این تلفن را تازه از ساعت 18 بعدازظهر (به وقت محلی) آغاز خواهند کرد. آپل می گوید به هر نفر بیش از دو آی فون فروخته نخواهد شد.

عرضه آی فون در اواخر سال 2007 در اروپا و در سال 2008 در آسیا آغاز خواهد شد. از زمانیکه در ژانویه 2007 این تلفن همراه در نمایشگاه سالانه فن آوری "مک ورلد" در سانفرانیسکو توسط استیو جابز، مدیر اپل معرفی شد، بسیاری از رسانه ها به این موضوع پرداختند.

برخی از وبلاگ ها با گزارش لحظه به لحظه از صف های تشکیل شده مقابل فروشگاه های اپل بر هیجان مشتاقان این گوشی تلفن افزوده اند. یک سایت اینترنتی به نام "گیزمودو" هم که اختصاص به وسایل الکترونیکی دارد، به طور زنده تصاویر ویدئویی از مقابل فروشگاه اپل در ساتفرانسیکو پخش می کند.

در این تلفن که یک صفحه نمایش 3.5 اینچی دارد، به جای کلیدهای معمول، در آن از صفحه بزرگ حساس لمسی (touch-screen) استفاده شده است. به این ترتیب می توان از صفحه کلید لمسی آن برای نوشتن پیام های کوتاه استفاده کرد، این تلفن همچنین یک دوربین عکاسی دو مگاپیکسلی نیز دارد.

به علاوه، با آی فون می توان به اینترنت متصل شد، مانند آی پاد به موسیقی گوش داد و یا ویدئو تماشا کرد.

آی فون در دو نوع، با چهار یا هشت گیگابایت حافظه وارد بازار شده است. اپل می گوید باطری این تلفن همراه برای هشت ساعت مکالمه، شش ساعت استفاده از اینترنت و یا هفت ساعت تماشای ویدئو مناسب است.

نقدهایی که این روزها درباره تلفن همراه آی فون منتشر شده، همگی کمابیش مثبت بوده است اما کسانی که به این گوشی دسترسی داشته و مدتی با آن کار کرده اند می گویند استفاده از صفحه لمسی برای تایپ کردن خیلی آسان نیست و سرعت بارگذاری اطلاعات در آی فون نیز بسیار کند بوده است.

به علاوه، این تلفن همراه در شبکه های مخابراتی نسل سوم کار نمی کند و قابلیت تبادل همزمان پیام کوتاه به صورت زنده را ندارد و تنها امکان انتخاب 25 نوع زنگ که از قبل در آن گذاشته شده را دارد.

اپل می گوید که امیدوار است تا سال 2008، ده میلیون دستگاه از این نوع تلفن را به فروش برساند که در این صورت یک درصد از بازار تلفن همراه را به دست خواهد آورد.

قیمت نسبتا بالای آی فون نیز مساله ای دیگر برای علاقمندان این گوشی است. آی فون به بهای 499 یا 599 دلار (با توجه به ویژگی های آن) عرضه می شود.

منبع خبر: BBC Persian

Sina-Ts
2 July 2007, 10:34 PM
ر حالیکه دو روز از ارائه گوشی شرکت Apple به بازار می گذرد تمام وب سایت های مربوط به تکنولوژی پر از اخبار مربوط به این گوشی تلفن همراه شده است.

از نرم افزارها و هک های مربوط به iPhone گرفته تا خبرهایی در مورد استحکام و کسانی که ظرف همین دو روز iPhone خود را شکسته اند. اما در این میان اطلاعات سخت افزاری دقیق تری راجع به مشخصات CPU این گوشی به دست آمده است.

این گوشی دارای یک پردازشگر با سرعت 620Mhz است که با 16 کیلو بایت کش کار می کند. این سی پی یو مجهز به سیستم ARM یا همان سیستم هوشمند مدیریت انرژی است که باعث می شود میزان مصرف آن 25 تا 50 درصد کاهش پیدا کند. اخبار تائید نشده ای سازنده ی این پردازشگر ها را شرکت Samsung اعلام کرده است.

آیفون دارای امکانات سخت افزاری لازم برای اجرای گرافیک های سه بعدی و نرم افزار های الحاقی جاوا نیز می باشد.

سرعت پردازشگر این گوشی بسته به استفاده تا 700Mhz هم می تواند افزایش پیدا کند. این سخت افزارهای قدرتمند آدم را بیشتر یاد کامپیوتر های پینتیوم 3 می اندازد تا یک گوشی کوچک تلفن همراه!

Sina-Ts
2 July 2007, 10:37 PM
شرکت Apple همه نظرها را با محصول جدید خود iPhone که قرار است در تاریخ June 29 به بازار بیاید جلب کرده است.صحفه لمسی شیشه ای ،چرخیده شدن صحفه هنگام چرخاندن موبایل ،11.6 mm ضخامت موبایل ،صفحه تصویر 3.5 اینچی ،باطری قوی(8 ساعت به صورت مکالمه) ،طراحی منحصر بفرد و بسیار مشخصه دیگر که این موبایل را در رتبه برترین موبایلهای دنیا قرار داده است.این موبایل همراه شارژر ،Headset و Bluetooth عرضه خواهد شد.البته شرکتهای مختلفی نسخه های تقلبی از این محصول را با کیفیت بسیار پایین عرضه کرده اند که قابل مقایسه با نمونه اصلی آن نیست.به تازگی شرکت Apple یک ویدیو 25 دقیقه ای از مشخصه ها و کارکردهای این موبایل ارایه کرده که در آن به چگونگی قفل کردن موبایل ،چگونگی برقراری تماسهای تلفنی و برگزاری کنفرانس در حال تماس اشاره شده است که توصیه می شود در صورت امکان حتما آن را ببینید.ولی تا وقتی این موبایل به بازار نیاید نمی توان در باره تمام امکانات این موبایل قضاوت کرد.البته قرار است که شرکت Apple نسخه های جدید این محصول را به نامهای iPhone Nano,iPhone shuffle به بازار عرضه کند

futuredream
3 July 2007, 12:12 PM
اين apple ايران هم اومده؟ ميشه از اونور اورد با توجه به اينكه ميگن كوشي رو رجيستر ميكنن؟

nuzzle72
3 July 2007, 12:58 PM
اين apple ايران هم اومده؟ ميشه از اونور اورد با توجه به اينكه ميگن كوشي رو رجيستر ميكنن؟
این گوشی هنوز به اروپا نيومده و در 6 يا و 7 ماه آينده به بازار های اروپا خواهد امد.

I.R.C
4 July 2007, 03:45 AM
سیستم عاملش باید mac باشه ؟ درسته ؟

ArmiN
4 July 2007, 11:15 AM
اگه بگیم از اون ور برامون بفرستند تو ایران کار میکنه یا باید کارای دیگه ای بکنیم

Sina-Ts
4 July 2007, 08:56 PM
نه فايده نداره. چون با باند ايران سازگار نيست..بايد تا اولای سال 2008 صبر کنيد

Cyber boy
5 July 2007, 02:53 PM
نه فايده نداره. چون با باند ايران سازگار نيست..بايد تا اولای سال 2008 صبر کنيد

سیستم اپراتور آمریکا فرق میکنه ولی مگه آیفون با باند gsm کار نمیکنه ؟

ارتباطات سیار رو نمی دونم ولی ایرانسل رو فرکانس 1800 و 900 مگ کارمیکنه که ایفون هم از GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 پشتیبانی میکنه من که فکر نمی کنم تو ایران مشکلی داشته باشه

Cyber boy
5 July 2007, 04:16 PM
البته یه نکته رو فراموش کرده بودم در حال حاضر گوشی های ایفون طوری طراحی شدن که فقط با سیم کارت شرکت AT&T کار کنن که البته AT&T این کار رو با گوشی های دیگه هم کرده بود اما معمولا هکرها این مشکل رو رفع میکنن

taher12112
5 July 2007, 09:58 PM
دوستان عزیز ، خواهشاً شایعه پراکنی نکنید. اولاً آمزیکا تنها یک پرووایدر AT&T رو نداره ، بلکه تعداد پرووایدر هاش زیاده. بنابراین اصلاً چنین چیزی صحت نداره که فقط با سیم کارت های AT&T کار میکنه. فقط طبق قراردادی که Apple با AT&T داره ، سیم کارت های AT&T به عنوان یک Offer تو سایت Apple فروش میره و در عوض گوشی های Apple هم در نمایندگی های AT&T به فروش میرسه.

راجع به سازگاری با شبکه های سایر کشورها باید بگم که این گوشی 4 بانده هست و با هر نوع GSM و در هر جای دنیا که از GSM استفاده میکنند سازگار هست. تنها محدودیت این گوشی ها در کشور هایی مثل ایران هست که نیاز به رجیستر کردن IMEI گوشی در شبکه ها هست ، که البته وقتی گوشی رجیستر بشه ، هیچ مشکلی از نظر کارکرد نداره. Cingular هم تنها طرح مخابراتی گوشی رو پیاده کرده. دقیقاً مثل Sony Ericsson ، که شرکت Ericsson کارهای مخابراتی گوشی رو انجام میده و Sony جنبه های Design و Entertainment گوشی ها رو کار میکنه.

سیستم عامل گوشی MacOS X هست. هسته اصلی MacOS X در حقیقت همون Unix هست که البته به نحوی طراحی شده که دیگه Open Source نیست که کسی بتونه اون رو به راحتی Modify کنه. بنابراین دقیقاً مثل Windows براش Application های زیادی منتشر خواهد شد و به فروش خواهد رسید.

برای Sync کردن گوشی هم نرم افزار iTunes v7.xx در نظر گرفته شده که در حقیقت وظیفه انتقال فایل های موسیقی رو به گوشی داره. نه اینکه حتماً باید توسط iTunes موزیک رو خریداری کنید ، بلکه با iTunes فایل ها رو به گوشی انتقال میدید و البته در کنارش هم میتونید از فروشگاه آنلاین iTunes موسیقی و ویدئو خریداری کنید و به گوشی انتقال بدید.

فقط چیزی رو که بهش مشکوکم ، این هست که به احتمال بسیار زیاد Apple سیستم رو طوری طراحی کرده که نشه با Bluetooth فایل های موسیقی که با iTunes به گوشی فرستاده شدند رو به گوشی دیگه فرستاد. چون اینجوری قانون Copyright نقض میشه.

ولی خیالتون راحت ، اگر فک و فامیل یا دوست و آشنا تو آمریکا دارید ، بگید براتون بفرسته ، چون هم مطمئن باشید که اینجا کار میکنه و هم توی قیمتش خیلی صرفه جویی میشه. چون بیاد تو ایران ، شک نکنید 1 میلیون بالاتر خواهد بود.

از نظر امکانات هم که فوق العاده هست. بیخودی به دوربینش هم عیب نگیرید. به نظر من 2MP واقعاً برای یک گوشی موبایل کافی هست. چون اگر کسی بخواهد عکس حرفه ای بگیره باید بره دوربین خرفه ای بخره. این دوربین ها فقط برای ثبت لحضات هست ، نه عکس برداری حرفه ای.

در کل وقتی میگید محصول ساخت Apple هست ، دیگه شکی توش نیست و جای مقایسه با هیچ چیز دیگه هم توش وجود نداره !

موفق باشید.

mahdyshr
6 July 2007, 02:22 AM
میشه یکم از معایب این گوشی هم صحبت کنید.

nuzzle72
6 July 2007, 03:19 AM
دوستان عزیز ، خواهشاً شایعه پراکنی نکنید. اولاً آمزیکا تنها یک پرووایدر AT&T رو نداره ، بلکه تعداد پرووایدر هاش زیاده. بنابراین اصلاً چنین چیزی صحت نداره که فقط با سیم کارت های AT&T کار میکنه. فقط طبق قراردادی که Apple با AT&T داره ، سیم کارت های AT&T به عنوان یک Offer تو سایت Apple فروش میره و در عوض گوشی های Apple هم در نمایندگی های AT&T به فروش میرسه.

System Requirements To Active iPhone
iPhone activation requires an Internet connection; an iTunes Store account or a major credit card; a valid Social Security number (as required by AT&T); the latest version of iTunes available at [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) and a PC or Mac with a USB 2.0 port and one of the following operating systems: Mac OS® X v10.4.10 or later; Windows XP Home or Professional with Service Pack 2 or later; or Windows Vista Home Premium, Business, Enterprise or Ultimate Edition. iPhone requires a new two-year AT&T service plan. Customers with existing AT&T accounts will have the option of keeping their existing phone number and upgrading their account to work with iPhone. See separate iPhone Service Plan press release for further details

همان طور که در نوشته بالا ديديد کاربران iPhone در حال حاضر مجبور هستند که به طور انحصاری گوشی را از طريق شرکت ارتباطی AT&T فعال کنند و بدون این فعال سازی نميتوانند از هيچ يک از امکانات گوشی,چه ارتباط تلفنی چه iTunes و WiFi استفاده کنند.
در حال حاضر گوشی توسط کسی به طور کامل Crack نشده که به توان با استفاده از ان از تمام امکانات گوشی بدون نياز به فعال سازی توسط شرکت AT&T استفاده کرد.اگر این کار انجام بشه استفاده از این گوشی در هر جايی از جمله اروپا ممکن خواهد بود.
البته crack هايی معرفی شده اند ولی هيچ کدام از انها امکان ارتباط تلفنی را ایجاد نميکنند.يکی از کسانی که crack ی برای این گوشی درست کرده Jon Lech Johansen هست که آن را در مقاله ای در وبلاگش ([Only registered and activated users can see links]) معرفی کرده است.البته این crack هم قابليت تماس تلفنی را ایجاد نميکند.فقط امکان استفاده از iTunes و WiFi را فراهم ميکند.
در کل وقتی میگید محصول ساخت Apple هست ، دیگه شکی توش نیست و جای مقایسه با هیچ چیز دیگه هم توش وجود نداره !
مطمعن باشيد این گوشی رقيب های سرسختی در حال حاضر و آينده دارد و خواهد داشت.
شرکت هايی مثل Sony Ericsson يا Nokia که سال های زيادی است که در این عرصه فعاليت ميکنند نمی گذارند Apple که تازه اولين گوشيش را معرفی کرده به راحتی از انها جلو بزند!

Cyber boy
6 July 2007, 12:11 PM
آقای taher12112 من از وقتی آقای جابز تو نمایشگاه CES آیفون رو معرفی کرد اخبارش رو دنبال میکنم

اولا بازم تاکید میکنم که آیفون فقط با سیم کارت شرکت AT&T سازگاره حتی تو اولین عکس که از آیفون منتشر شد اسم اپراتور cingular نوشته شده بود
آیفون چون اولین تجربه apple در مورد ساخت گوشی بود AT&T بهش کمک کرد
در این هم شکی نیست که اپل موفقیت های خیلی بیشتری بدست میاره

ATOS
6 July 2007, 12:38 PM
فقط چیزی رو که بهش مشکوکم ، این هست که به احتمال بسیار زیاد Apple سیستم رو طوری طراحی کرده که نشه با Bluetooth فایل های موسیقی که با iTunes به گوشی فرستاده شدند رو به گوشی دیگه فرستاد. چون اینجوری قانون Copyright نقض میشه.
موفق باشید.
نمیشه ارسال کرد:icon_evil
در گوشی MOTOROLA V3i و MOTOOLA E1 که برنامه iTune دارن کلیه آهنگ هایی که با iTune ریخته شده رو نمیشه با بلوتوس انتقال داد:icon_razz

Sina-Ts
6 July 2007, 01:03 PM
چند تا اشکال اساسی داره:
دوربينش فيلم برداری نداره
قابليات دريافت و فرستادن mms نداره
فعلا فقط ميشه از 25 تا رينگ تون خود گوشی استفاده کرد
باتريش قابل تعويض نيست..بعد تموم شدن عمرش بايد خود نمايندگی اپل عوضش کنه و 85 دلار هم قيمت داره

taher12112
6 July 2007, 05:30 PM
همان طور که در نوشته بالا ديديد کاربران iPhone در حال حاضر مجبور هستند که به طور انحصاری گوشی را از طريق شرکت ارتباطی AT&T فعال کنند و بدون این فعال سازی نميتوانند از هيچ يک از امکانات گوشی,چه ارتباط تلفنی چه iTunes و WiFi استفاده کنند.
در حال حاضر گوشی توسط کسی به طور کامل Crack نشده که به توان با استفاده از ان از تمام امکانات گوشی بدون نياز به فعال سازی توسط شرکت AT&T استفاده کرد.اگر این کار انجام بشه استفاده از این گوشی در هر جايی از جمله اروپا ممکن خواهد بود.
البته crack هايی معرفی شده اند ولی هيچ کدام از انها امکان ارتباط تلفنی را ایجاد نميکنند.يکی از کسانی که crack ی برای این گوشی درست کرده Jon Lech Johansen هست که آن را در مقاله ای در وبلاگش ([Only registered and activated users can see links]) معرفی کرده است.البته این crack هم قابليت تماس تلفنی را ایجاد نميکند.فقط امکان استفاده از iTunes و WiFi را فراهم ميکند.

مطمعن باشيد این گوشی رقيب های سرسختی در حال حاضر و آينده دارد و خواهد داشت.
شرکت هايی مثل Sony Ericsson يا Nokia که سال های زيادی است که در این عرصه فعاليت ميکنند نمی گذارند Apple که تازه اولين گوشيش را معرفی کرده به راحتی از انها جلو بزند!

دوست عزیزم ، من تحقیق کردم و متوجه شدم که گفته های شما صحت داره. واقعاً از Apple بعید بود که چنین کاری بکنه !! :icon_conf

اما واقعاً شک نکنید که کسی به پای Apple نمیتونه برسه. سالیان سال هست که IBM و Microsoft تلاش کردند که به Apple برسند ، اما اپل هنوز هم یک سر و گردن از همشون بالاتر هستش. حالا هم که رفته تو کار تولید گوشی ، مطمئن باشید که هیچ کس به پاش نمیرسه.

میدونید ، بیشتر ما ها از یک گوشی توقعات بی جا داریم و در حقیقت اسیر تبلیغات شدیم. هر چی مگا پیکسل دوربین های گوشی ها بالاتر میره ، فکر میکنیم که اون گوشی بهتره ، در صورتی که اگر به فکر دوربین هستیم ، خوب یک کله بریم یک دوربین حرفه ای بخریم که هم به کیفیت ایده آل برسیم و هم در هزینه صرفه جویی کنیم. اما اگر دنبال یک دستگاه معقول با امکانات خوب و متعادل هستیم ، به نظر من iPhone به راحتی میتونه نیازهای ما رو پاسخگو باشه ، چون یک دوربین 2MP داره که میتونه لحضات رو برامون ثبت کنه. یک iPod خوب داره که میتونیم همیشه به موسیقی گوش بدیم و Video های خودمون رو نگاه کنیم. امکانات خوبی برای اینترنت داره ، که با رشد GPRS در ایران و فکر کنم همزمان با عرضه گوشی در آسیا ، بتونیم از امکاناتش به صورت کامل استفاده کنیم. سیستم Wi-Fi داره که میشه با استفاده از اون به شبکه Office خودمون وصل بشیم و ...

من به شخصه ترجیح میدم که iPhone رو داشته باشم تا یک نوکیا مثلاً با دوربین 10 مگا پیکسل ! چون Apple رو با توجه به گذشته اش میشناسم. به شخصه با محصولاتش کار کردم و میدونم که چه کیفیت و قدرتی داره.

موفق باشید.

آرمان
6 July 2007, 09:54 PM
قابل توجه علاقه مندان iPhone

عیبهای بزرگ iPhone از قول مصرف کنندگان و نیویورک تایمز

1- کارت حافظه نمی خورد No card Slot
2- هیچ برنامه برای چت کردن ندارد
3- Voice Dialing ندارد
4- قابلیت نصب برنامه ندارد . جز اینکه خود اپل برای آن برنامه های محدودی را بسازد
5-مرورگر اینترنت آن جاوا و فلش را ساپورت نمی کند
6-دوربین آن فقط عکس برداری می کند و امکان فیلمبرداری ویدئو وجود ندارد.
7-امکان ارسال MMS وجود ندارد و این سرویس غیر فعال است
8- باتری iPhone غیر قابل تعویض است و برای تعویض فقط باید آن را به خود اپل بدهید.این باتری یک بار مصرف است.یعنی کل دستگاه باید باز شود تا باتری آن عوض شود.
9- نسل سوم 3G را ساپورت نمی کند.
10-طول عمر پائین باتری
11-تایپ با on screen keyboard آن بسیار سخت است.
12-دوربین iPhone فلش ندارد
13-شبکه HSDCD را ساپورت نمی کند
14-دوربین آن فقط 2 مگا پیکسل است.
15- با تمام شبکه های GPRS سازگاری ندارد
16- text copy and paste انجام نمی دهد
17- A2DP (stereo bluetooth) غیر فعال است
18-MP3 ringtones را ساپورت نمی کند
19-IrDA ندارد
20-FM Radio ندارد
21- دست آخر اینکه بسیار گران است.

I.R.C
10 July 2007, 12:19 AM
قابل توجه علاقه مندان iPhone

عیبهای بزرگ iPhone از قول مصرف کنندگان و نیویورک تایمز

1- کارت حافظه نمی خورد No card Slot
2- هیچ برنامه برای چت کردن ندارد
3- Voice Dialing ندارد
4- قابلیت نصب برنامه ندارد . جز اینکه خود اپل برای آن برنامه های محدودی را بسازد
5-مرورگر اینترنت آن جاوا و فلش را ساپورت نمی کند
6-دوربین آن فقط عکس برداری می کند و امکان فیلمبرداری ویدئو وجود ندارد.
7-امکان ارسال MMS وجود ندارد و این سرویس غیر فعال است
8- باتری iPhone غیر قابل تعویض است و برای تعویض فقط باید آن را به خود اپل بدهید.این باتری یک بار مصرف است.یعنی کل دستگاه باید باز شود تا باتری آن عوض شود.
9- نسل سوم 3G را ساپورت نمی کند.
10-طول عمر پائین باتری
11-تایپ با on screen keyboard آن بسیار سخت است.
12-دوربین iPhone فلش ندارد
13-شبکه HSDCD را ساپورت نمی کند
14-دوربین آن فقط 2 مگا پیکسل است.
15- با تمام شبکه های GPRS سازگاری ندارد
16- text copy and paste انجام نمی دهد
17- A2DP (stereo bluetooth) غیر فعال است
18-MP3 ringtones را ساپورت نمی کند
19-IrDA ندارد
20-FM Radio ندارد
21- دست آخر اینکه بسیار گران است.

oh my favorite ؛
پس این چی اره ؟ فکر کنم با این اوصاف jam خودم بهترش باشه . ولی چرا اینقدر کشته مرده داره ؟

am!n
10 July 2007, 02:13 AM
چند تا مدل داره حتي با دوربين 5 مگا پيكسلي...

Sina-Ts
10 July 2007, 02:14 AM
قابليت اصلی اين گوشی استفاده از سرويس itunes هست که اينجا هيچ کاربردی نداره
سوای اين ظاهر و اينترفيس جالبی داره
کلا به نظر من هم يکم زيادی بزرگ شده ..که اينم به خاطر اسم و رسم اپله
من که سد در سد ppc و ترجيح ميدم

Sina-Ts
10 July 2007, 02:16 AM
چند تا مدل داره حتي با دوربين 5 مگا پيكسلي...

اون کپی هايی که زدن واسه شرکت های ديگست ..وگر نه اين گوشی فقط 2 مدل داره که يکی 4 گيگابايتيه
و يکی 8

Javid
10 July 2007, 11:08 PM
بنده با نظر سینا جان موافقم. این گوشی در مقابل پاکت پی سی هایی مثل HTC P4550 و O2 XDA Flame و با ورود تازه وارد هایی مثل Gigabyte g-Smart t600 حرف زیادی برای گفتن نداره و خیلی زیاد بزرگش کردن. اون همه قابلیت های عجیب غریبی هم که تعریفش را میکنن لااقل تا چندین سال آینده شبکه ی مخابرات ما پاسخگوش نیست...

taher12112
11 July 2007, 10:30 AM
دوستان عزیز. آخرین خبر ها از این قرار هست که سیستم ارتباط سریال این گوشی هک شد. بنابراین کاربر میتونه به تغییرات بنیادی در گوشی اقدام کنه. کرک های زیادی هم برای Unlock کردن سیستم Wi-Fi و iPod منتشر شده. اما هنوز مسابقه برای Unlock کردن سیستم تلفن گوشی ادامه داره. نگران نباشید ، امروز 11 جولای 2007 هست. مطمئن باشید تا 30 جولای بیشتر طول نمیکشه که اون هم هک میشه و دیگه میشه از این ماشین جادویی در سر تا سر دنیا استفاده کرد.

Your friends at #iPhone made a major breakthrough this morning.
we got a serial console working, here is how
the serial has the same pinouts as iPod serial
use a 6.8kish resistor from pin 21 to gnd
tie pin 11-sergnd to the real ground
use iphoneinterface to send the following commands in recovery mode:
setenv debug-uarts 1
saveenv
reboot
that should work

IT GIVES YOU A FULL INTERACTIVE SHELL
I REPEAT, A FULL INTERACTIVE SHELL

The command list is:

You need a level convertor, like the max 232 to make this work

I.R.C
12 July 2007, 04:54 AM
بنده با نظر سینا جان موافقم. این گوشی در مقابل پاکت پی سی هایی مثل HTC P4550 و O2 XDA Flame و با ورود تازه وارد هایی مثل Gigabyte g-Smart t600 حرف زیادی برای گفتن نداره و خیلی زیاد بزرگش کردن. اون همه قابلیت های عجیب غریبی هم که تعریفش را میکنن لااقل تا چندین سال آینده شبکه ی مخابرات ما پاسخگوش نیست...

مارکتینگ قوی و تبلیغات وسیع در دنیای امروز حرف اول رو میزنه . مطمئنا هرکس جذب این گوشی شده اول به خاطر اسم اپل ( شرکت معتبر در زمینه ی IT ) و بعد هم به خاطر اونهمه تبلیغ و سروصدایی که کرد و حتی اخبار تلویزیونهای ایران هم اونو برای اپل تبلیغ کردن . .

احسان خان
12 July 2007, 10:46 PM
بالاخره فرصتی دست داد و تونستم با این گوشی یه مقدار کار کنم.
(برای یکی از آشناهاست که از امریکا با خودش آورده و به مبلغ 500$ خریداری کرده)

و اما مزایا و معایبی که تا الان ازش دیدم:

1_در وهله اول ظاهر گوشی بسیار زیبا و شکیل هست که به چشم میاد.
مخصوصا ضخامت بسیار باریک آن

2_وزن گوشی یکم زیاده

3_صفحه نمایشش از نظر کیفیت رنگ بسیار عالی هستش

4_صفحه نمایشش در لایه خارجیش عین یه شیشه میمونه و سرتاسر صفحه نمایش و قسمتهای دیگه گوشی با هم یه دست هستند و صفحه نمایش مثل گوشیهای touch screen حالت ژله ای نداره.

5_قلم هم نداره و همه کارها رو با دست باید انجام داد

6_کار با on screen keyboard واقعا سخته.
به نظر من میتونه یه راه چارش استفاده از قلم یه گوشی دیگه باشه.

7_نحوه نمایش منوها و تصاویرشون به نسبت پاکت پسی های معمول تا حدی همانند فرق ویندوز ویستا در مقابل xp هستش.

8_من نتونستم سیم کارتی که درونش هست رو در بیارم و با سیم کارت ایران تعویض کنم
فکر کنم جوری تعبیش کردند که این طور نباشه

9_در مورد باتریشم همانطور که ذکر شده بود به همین صورته.
کسانیکه با Ipod کار کردند دقیقا میدونند ماجراشو

10_کیفیت صدای پخشش (loud speaker) عالیه

11_لنز دوربینش بسیار کوچیکه که در نوع خودش جالبه

12_سرعت باز شدن منوها بالاست

khoshnam55
14 July 2007, 04:09 PM
یه مغازه تو پایتخت برای iphone ثپت نام می کنه می گه قیمتش بالای یک میلیون و دویست می شه

طبقه هم کف بود کنار همون فروشگاه اکسون

ghost
14 July 2007, 08:08 PM
چرانقشه فقط براي تهران و كرج هست ولي كامل نيست

ghost
14 July 2007, 08:33 PM
oooooooooooh چه خبره اين پايتختيها خيلي زرنگن
4gb با همه هزينهاش 600 در مياد(پست...)بعدشم هنوز معلوم نيست hack بشه تو ايران استفاده كرد

ghost
15 July 2007, 02:32 PM
wacko::wacko:اقا یه مغازه تو پایتخت 2 تا اورده
اول گفت فروشی نیست بعد گفت
2000000
unlock هم نشده

khoshnam55
16 July 2007, 01:37 AM
کدوم مغازه ؟ می خوام فقط از نزدیک ببینمش

ghost
16 July 2007, 01:41 AM
از در پشت که بری سمت چپ مشخصه همه محصولات apple رو داره

ghost
17 July 2007, 11:44 AM
رمضانی هم iphone اورده البته اونم unlock نیست گفت دارن روش کار میکنن
ولی قیمت حدود 2000000

Cyber boy
17 July 2007, 12:10 PM
این لینک فایل unlock آیفونه ولی ققط %75 امکاناتشو فعال میکنه و همچنان امکان ارتباط تلفنی قطعه

اینم لینک سایت هایی که در مورد شکستن قفل ایفون فعالیت میکنن

taher12112
17 July 2007, 04:16 PM
یه مغازه تو پایتخت برای iphone ثپت نام می کنه می گه قیمتش بالای یک میلیون و دویست می شه

طبقه هم کف بود کنار همون فروشگاه اکسون

ببینم ، ثبت نام رایگان هست یا باید بیعانه بدی ؟ چقدر باید بدیم ؟

khoshnam55
17 July 2007, 06:49 PM
نمی دونم ولی فکر کنم باید یه پولی پیش بدی البته چند روز پیش که رفتم پیش طرف

گفتم شما کی وارد می کنید و به کس هایی که ثپت نام کردن تحویل می دید گفت باید اول هک کامل بشه

چون من بهش گفتم می خوام بدم از خارج از کشور برام بیارن گفت فعلا هک نشده بدردت نمی خوره

صبر کن البته طرف اصلا وارد نبود و فقط چیزهایی که بهش گفتن رو تکرار می کرد و فکر نکنم اصلا

از iphone سر در بیاره به نظر من که ریسک ادم ثپت نام کنه من خودم می خوام iphone بگیرم ولی

حاضر نیستم به این مغازه پول الکی بدم فعلا صبر می کنم ببینم چی می شه

taher12112
22 July 2007, 03:54 PM
نمی دونم ولی فکر کنم باید یه پولی پیش بدی البته چند روز پیش که رفتم پیش طرف

گفتم شما کی وارد می کنید و به کس هایی که ثپت نام کردن تحویل می دید گفت باید اول هک کامل بشه

چون من بهش گفتم می خوام بدم از خارج از کشور برام بیارن گفت فعلا هک نشده بدردت نمی خوره

صبر کن البته طرف اصلا وارد نبود و فقط چیزهایی که بهش گفتن رو تکرار می کرد و فکر نکنم اصلا

از iphone سر در بیاره به نظر من که ریسک ادم ثپت نام کنه من خودم می خوام iphone بگیرم ولی

حاضر نیستم به این مغازه پول الکی بدم فعلا صبر می کنم ببینم چی می شه

هک گوشی یک مرحله دیگه هم جلوتر رفته. یعنی کسانی که از قبل مشترک AT&T بودند ، میتونند گوشیشون رو اکتیو کنند و نیاز به بستن قرارداد جدید نیست. مطمئن باشید تا آخر این ماه همه چیز حله.

تازه یارو گفته هنوز هک نشده ، چه فرقی میکنه. حداقل میشه از iPod و Wi-Fi الان استفاده کرد. وقتی هم کامل هک بشه هم نرم افزار هاش Release میشه ، خودمون اینجا استادش میکنیم :icon_surp

lover
22 July 2007, 04:43 PM
یک unlocker دیگه برای ویندوز.
OS: Microsoft Windows 98/ME/NT/2000/XP. (No Mac OS version has been planed yet)
Transfer/Rip DVD to iPod movie requires a DVD-ROM drive.
One click to unlock your iPhone. Use your iPhone as an iPod and PDA without signing up AT&T service.

No computer knowledge needed, simply download the software and unlock your iPhone in seconds. No wonder, it is the easiest way to unlock your iPhone.

Download iPhone Unlock Toolkit ([Only registered and activated users can see links]) for Windows (0.2MB)

am!n
22 July 2007, 09:32 PM
اينم دو نوع كيس يا همون كيف براي اپل آيفون:

Cyber boy
23 July 2007, 01:21 PM
خبر هایی در مورد طراحی یه iphone کوچکتر با نام nano پخش شده که فکر کنم درست باشه و اپل داره تجریه ipod رو تکرار میکنه
در ضمن چند تا review از ایفون رو میذارم

ghost
4 August 2007, 01:31 AM
خبر جدیدی از hack iphone نیست?

illusionist
8 August 2007, 09:36 AM
در این میان بنده مطلبی رو متوجه نمیشوم با این خیال که اقوام و دوستان یه عدد تلفن همراه iPhone برای شما تهیه کردند iPhone ی که در اختیار شماست از شرکت AT&T تهیه شده و دارای یک عدد سیم کارت Default هست. حال اینکه این سیم کارت از iPhone شما جدا نمی شود. مگر اینکه به iPod و امکاناتی از آن که احتیاجی به شبکه ندارد قناعت کنید....

boyboy72000
8 August 2007, 07:37 PM
برنامه ای هست که بشه برنامه های Net. رو روی Iphone اجرا کرد ؟؟؟؟؟؟

برديا 67
19 August 2007, 07:50 PM
برنامه ای هست که بشه برنامه های Net. رو روی Iphone اجرا کرد ؟؟؟؟؟؟
.Net که فکرشم نکن. iPhone ee Pocket PC که نیستش. اصلاً برنامه بجز اون هایی که خود شرکت Apple ارائه می ده براش روش نصب نمی شه هیـــچ، حتی زنگ و ringtone دلخواه هم نمی تونید روش نصب کنید!

Cyber boy
23 August 2007, 02:21 PM
فروشندگان آیفون در اروپا معرفی شدند شرکت O2 در انگلستان Orange در فرانسه T-Mobile در آلمان توزیع کنندگان آیفون خواهند بود
فعلا که خبری از عرضش تو اسیا منتشر نشده اگه این طور هم پیش بره فکر نمی کنم اپل بخواد آیفون رو از طریق فروشگاه ها بفروشه که در اون شرایط هم به ایران نمی یاد

TUBORG
24 August 2007, 02:05 AM
الان تو ایران میشه پیدا کرد ؟؟؟ کجا ؟؟؟؟؟؟؟

boyboy72000
24 August 2007, 10:29 AM
تو مجتمع پایتخت دیدم، . یک میلیون و صد هزار تومان (البته 2 هفته پیش). همه کاری میکرد جز برقرارای ارتباط تلفنی :icon_arro

shahrokh_al
24 August 2007, 11:46 PM
تو مجتمع پایتخت دیدم، . یک میلیون و صد هزار تومان (البته 2 هفته پیش). همه کاری میکرد جز برقرارای ارتباط تلفنی :icon_arro
تو مجتمع تندیس هم هست

shahryar
25 August 2007, 01:25 PM
مثل اینکه یک گروه علاقه مند به iPhone ([Only registered and activated users can see links]) و امور هک و کرک طی پروژه یی با عنوان Finding JTAG موفق شده اند iPhone را هک کنند و محدودیت استفاده از سیم کارتهای و سرویسهای AT&T را از آن حذف نمایند و این گوشی را با سیم کارت سایر ارائه دهندگان سرویسهای GSM مثل T-Mobile و غیره مورد استفاده قرار دهند.
در وبلاگ این گروه ([Only registered and activated users can see links])یک دستورالعمل ۱۰ مرحله ایی برای هک کردن iPhone آورده شده که بایستی توسط آن در این گوشی تغییراتی نرم افزاری و سخت افزاری ایجاد کنند که البته به گفته خود تهیه کننده این دستورالعمل این شیوه ممکن است به گوشی صدمات جدی برساند و بایستی در انجام آن دقت بسیاری به خرج داد. یکی از اعضای این گروه در مصاحبه یی گفته است ما هنوز کار را تمام نکرده ایم و شاید فرصت تمام کردنش را هم پیدا نکنیم ولی اگر کسی می خواهد هک کردن iPhone را توسعه دهد مرحله بعدی این است که راهی پیدا کنند تا تنها از طریق نرم افزاری بشود محدودیت سرویس AT&T را حذف کرد.
پیش از این AT&T در مجله ی معتبر PC Magazine ([Only registered and activated users can see links]) اعلام کرده بود هر کسی که iPhone را آنلاک یا هک کند بر اساس قوانین FCC توسط این کمپانی مورد پیگرد قرار میگیرد. البته در حال حاضر اپل قصد دارد iPhone را تا مدتی دیگر به اروپا عرضه کند و احتمالش کم نیست تا ضعفهای که تا کنون سبب هک شدن iPhone شده است را پیش از عرضه به اروپا برطرف نماید.

به هر حال گروهی که iPhone را آنلاک کرده اند تصویری در وبلاگشان قرار داده اند از قوطی های نوشیدنی های هایپری که در طول مدت تابستان و طی پروژه هک کردن iPhone مصرف کرده اند و گفته اند هک کردن iPhone دقیقا به همین مقدار انرژی احتیاج دارد :-).

چشم عسلي
25 August 2007, 02:14 PM
یعنی الان دیگه مشکل برقراری ارتباطشم حل شد ؟ میشه با خطوط ایران هم باش کار کرد

Sina-Ts
25 August 2007, 08:30 PM
- نوجوانی كه آی فون را هک کرد : نوجوانی باریک‌اندام با موهای فرفری که تنها تجهزیاتش یک دستگاه لحیم و مقدار زیادی نوشیدنی انرژی‌زا بود ، موفق شد راهی پیدا کند تا آی فون را در دسترس تعداد بیشتری از دوست‌دارانش قرار بدهد.
[Only registered and activated users can see links] ked_nyjc102.jpg

«جورج هاتز» George Hotz اهل گلن راک ایالت نیوجرسی در تعطیلات تابستان ، قبل از آغاز شدن زمان کالج ، همه وقتش را صرف گشودن قفل آی فون کرد تا این وسیله الکترونیکی برتر سال ، دیگر تنها به شرکت مخابراتی AT&T محدود نباشد و بتوان آن را در هر جایی استفاده کرد.

آی فون گوشی موبایل شرکت اپل با صفحه لمسی‌ و قابلیت‌های پخش چند رسانه‌ای‌اش علاقمندان زیادی در تمام دنیا پیدا کرده است ، اما به سبب اینکه به صورت پیش فرض تنها شرکت AT&T می‌تواند خدمات‌رسانی مخابراتی‌اش را انجام دهد در خارج از ایالات متحده غیرقابل استفاده بود. تلاش این نوجوان هفده ساله باعث شده این محدودیت برطرف شود.

این نوجوان روز جمعه برای اینکه خبر هک کردن گوشی آی فون را به اطلاع عموم برساند ، گوشی هک شده را به محل خبرگزاری آسوشیتدپرس آورد و بعد سیم کارت T-Mobile یکی از خبرنگاران را درآورد و در آی فون گذاشت و موفق شد با اتصال به شبکه T-Mobile یک تماس تلفنی برقرار کند.

البته هک گوشی برای همگان ساده نیست و مراحل ده گانه پیچیده‌ای دارد و هم مرحله دستکاری سخت‌افزاری و هم جنبه نرم‌افزاری دارد.

جورج هاتز ویدئویی در یوتیوب منتشر کرده است ،‌در این ویدئو وی نخستین آی فون هک شده را که می‌تواند از خدمات T-Mobile استفاده کند ، ‌نشان می‌دهد و با این گوشی تماسی با تلفن منزلش برقرار می‌کند.وی برای این کار 500 ساعت وقت صرف کرده بود. البته وی در این کار تنها نبود و 4 نفر دیگر هم به او کمک می‌کردند. دو نفر از این افراد روسی بودند و به صورت آنلاین با وی همکاری می‌کردند.

باز هم جالب است بدانید که هوتز گوشی هک شده را برای فروش در سایت eBay گذاشته است و تا حالا بیشترین مبلغی که برای خرید پیشنهاد شده است 12,600 دلار برای این گوشی 600 - 500 دلاری بوده است!

هک کردن گوشی موبایل در آمریکا یک کار غیرقانونی نیست. سال گدشته کنگره آمریکا از قفل در آوردن گوشی موبایل را از شمول قانون کپی‌رایت مستثنی کرده بود.

سخنگویان شرکت اپل و شرکت AT&T تا به حال در این مورد اظهار نظری نکرده‌اند. اما به هر حال هاتز بسیار مشهور شده است و در برنامه‌های و شبکه‌هایی مانند Today Show, CNN, NBC, CBS, G4, CNBC به وی و کاری که انجام داده اشاره شده است و حتی مطلبی در مورد وی در فوربس نوشته شده است.

2- اما این نوجوان تنها کسی نبوده که آی فون را هک کرده است ، سایت engadget هم دیروز خبری داشته است مبنی بر اینکه یک گروه دیگر نرم‌افزار هک آی‌فون را منتشر کرده‌اند.

3- شرکت Uniquephones که دربلفاست قرار دارد هم ادعا کرده است که آی فون را هک کرده است. رئیس این شرکت John McLaughlin گفته است که روز شنبه در سایت [Only registered and activated users can see links] نرم‌افزار لازم را منتشر خواهد کرد. مهندسان شرکت او از زمانی که گوشی به صورت رسمی وارد بازار شد برای شکستن 8 قفل این گوشی تلاش می‌کردند.
البته شرکت او این کار را در راه رضای خود! و مشهور شدن انجام نمی‌دهد و 20 تا 50 دلار پول بابت نرم‌افزارش می‌گیرد. در ضمن وی گفته است که از اشخاصی که قبلا در سایتش ثبت‌نام کرده اند پول به مراتب کمتری خواهد گرفت. جالب است بدانید 450 هزار نفر، قبلا در این سایت ثبت‌نام کرده‌اند. خودتان حساب کنید پولی را که این شرکت از هک آی فون کاسبی خواهد کرد!

گوشی هک شده همه کارهای آی فون هک نشده را به جز میل صوتی تصویری Visual Voicemail خواهد داشت.

با این حساب من فکر می‌کنم ظرف 6 تا 12 ماه آینده سر و کله گوشی در ایران هم پیدا خواهد شد و البته قیمتی بیشتر از 1000 دلار پیدا خواهد کرد ، هم بابت هزینه ورود به ایران و هم بابت هزینه هک شدن و سازگار کردنش با سیستم مخابرات ایران.

البته شاید تا آن زمان سونی اریکسون و یا نوکیا گوشی‌هایی به بازار بفرستند که ضمن داشتن خصوصیات برجسته‌ آیٰ فون ، برتری‌هایی هم داشته باشند و بازار قاچاق و هک آی فون را در ایران به کلی کساد کنند!

BloodReza
28 August 2007, 08:27 AM
بالاخره اولین iPhone رو تو ایران آنلاک کردیم! ([Only registered and activated users can see links])

soheil86
29 August 2007, 01:41 PM
این آی فون همچین آش دهن سوزی هم نیست :icon_surp

بیشتر از همه چیز زیباییش آدم و جذب حودش میکنه که اونم بعد چند مدت عادی میشه ! :icon_surp

منم اولش که دیدم خیلی ازش خوشم اومد ولی با این قیمت بالا و این مشکلای اساسی که داره دیدم بازم ویندوز موبایل از همه جهت بهتره. :icon_cool

PAYAM
30 August 2007, 04:49 AM
فيلم مربوط به ادعاي هك كردن آي‌فون توسط گروه ايراني رو مي‌تونيد از اينجا ([Only registered and activated users can see links])دريافت كنيد.
براي ديدن آن احتياج به برنامه پلير با قبليت پخش FLV داريد كه flv Player و RivaFLVPlayer و ... از آن جمله‌اند.

GHAHRAMAN
1 September 2007, 09:08 AM
یک نوجوان اهل نیوجرسی قفل آی فون، گوشی تلفن همراه شرکت اپل را شکسته و به این ترتیب راه را برای استفاده شبکه های مخابراتی غیرآمریکایی از این گوشی باز کرده است.
به گزارش شبكه BBC ، جرج هوتز 17 ساله موفق شده است قفل آی فون را بشکند و این گوشی را روی شبکه تی- موبایل (T-Mobile)، از رقبای شرکت آمریکایی AT&T که انحصار استفاده از آی فون را در اختیار دارد، استفاده کند.
از ماه ژوئن که این تلفن محبوب شرکت اپل وارد بازار آمریکا شد، هکرها و کارشناسان امنیت فن آوری به دقت مشغول بررسی آن بوده اند تا هرگونه نقاط ضعف احتمالی این دستگاه را کشف کنند.
موضوعی که بیش از هر چیز دیگری مورد توجه آنها قرار داشته است، شکستن کد و قفلی بوده است که انحصار پشتیبانی از این تلفن را در اختیار شبکه تلفنی AT&T قرار می دهد.
این هکر نوجوان می گوید ، شکستن این قفل حدود دو ساعت وقت می برد و شامل مقداری لحیم کاری و کارهای نرم افزاری است.
دو شرکت اپل و AT&T هنوز در این مورد اظهارنظر نکرده اند.
کارشناسان معتقدند که پیش از عرضه آی فون به بازارهای اروپایی، شرکت اپل ممکن است هنوز فرصت کافی داشته باشد تا با اعمال اصلاحاتی در خط تولید آی فون، گوشی های جدید را از دستکاری هکرها محفاظت كند.
جرج هوتز می گوید ، برای شکستن قفل آی فون از طریق اینترنت با 4 نفر دیگر همکاری داشته که2 نفر از آنها در روسیه هستند.
این هکر اهل نیوجرسی می گوید ، از ۲۹ ام ژوئن که کار روی این پروژه را آغاز کرده، ۵۰۰ ساعت وقت صرف کرده است ، تا توانسته موفق شود.
او گفت، اکنون گام بعدی کشف روشی نرم افزاری برای شکستن این قفل است، به طوری که احتیاجی به دستکاری های سخت افزاری و لحیم کاری نباشد.

منبع خبر: SAT2M (نقل از وین بتا)

PAYAM
1 September 2007, 07:26 PM
كافي است ki و imsi سيمكارت خود را بدست آوريد سپس با استفاده از آن يك كپي از سيمكارت بگيريد در نتيجه سيمكارتي داريد كه حاوي كد هاي پروايدر at&t است .
يعني گوشي فكر مي كند كه سيمكارتat&t در آن است ولي با شبكه مخابرات كشور كار مي كند
امولاتور سيمكارت at&t در اينترنت موجود است و كافي است آنرا روي سيلور كارت رايت كنيد و سپس در گوشي گذاشته و ki وimsi را وارد كنيد
البته اين يك كار نرم افزاري است بايد سيمكارت شما از comp vI 128 استفاده بكنه تا بشه ki وimsi را بدست آورد.
smail

KING_OF_NET
2 September 2007, 02:05 PM
smail
بالاخره تو ايران هم ميشه باهاش مكالمه داشت؟!
چون دوستمون گفت بايد سخت افزاري هك بشه!!!

PAYAM
2 September 2007, 03:30 PM
فعلا فقط به صورت ديتكاري سخت‌افزاري جواب مي‌دهد كه البته اصلا معقول نيست و اموليتور نرم‌افزاري آن ريليز نشده است. در سايت‌هاي مرتبط خبر از تكميل شدن آن مي‌دهند كه اما هنوز چيزي به صورت عمومي پابليك نشده است.

hmalek61
2 September 2007, 05:02 PM
سلام
من این گوشی رو با روش supersim راه انداختم. (البته برای درست کردن سخت‌افزارش هم از smail راهنمایی گرفتم که همینجا باز ازش ممنونم)
این لوگوی مخابرات روی آیفون:
و آیفون در حال انجام مکالمه:
اما این وسط یه مشکلی هست. اونم اینه که گوشی فقط توی نقطه‌ای کار می‌کنه که اولین بار به شبکه مخابرات وصل شده. بقیه جاها no service میده.
من حدس میزنم مشکل از ثبت نشدن imei گوشی در مخابرات باشه. که دادم گوشی رو ثبت کنن که یه ۱۰ روزی طول میکشه. ولی اگر مشکل این باشه خیلی عجیبه که تونسته در یک نقطه به شبکه وصل بشه و همه‌ی امکاناتش هم کار بکنه. (cail in/out sim in/out). البته آیفون quad band هست و بنابراین نباید مشکلی در فرکانس اون باشه.

دوستان اینجا کسی تجربه‌ای با گوشی‌هایی که از خارج اومده و ثبت نشده داشته؟ شده بعضی جاها کار بکنه و بعضی نقاط کار نکنه؟ یا بجای registrestion faild خطای دیگه‌ای بگیرین؟

اگر مشکل از ثبت نشدن نباشه اونوقت احتمالا این روش توی ایران کار نخواهد کرد. باید برم سراغ روش geohot.

Cyber boy
3 September 2007, 02:31 PM
من فکر نمی کنم مشکل از ثبت نشدن IMEI باشه الان دیگه یکی دو ماهه که گوشی ها احتیاج به رجیستر ندارن تقریبا همه ی دوستام گوشی هاشون قاچاقن هیچ مشکلی هم ندارن
به نظر من مشکل از خود آیفون هست از یه روش دیگه استفاده کن

الان من خودم هم گیج شدم همزمان سه گروه مختلف ادعا کردن که آیفون هک کردن هر کدوم به یه روش

hmalek61
3 September 2007, 03:21 PM
والا همین دوستی که با روش geohot گوشی رو آنلاک کرده و فیلمشو رو اینترنت گذاشته من باهاش صحبت می‌کردم می‌گفت سیم‌کارت مخابرات رو که گذاشته توی iphone خطای registration faild گرفته. من هم که رفتم مخابرات وقتی گفتم می‌خوام گوشی رو ثبت کنم سریع یه فرم دادن گفتم پر کن و ۱۰ روز دیگه ثبت میشه. یعنی هنوز حداقل برای یه سری گوشی‌ها لازمه imei ثبت بشه.

الان سه روش تائید شده هست. یکی همین کاری که من کردم. یکی unlock سخت‌افزاری که لازمه گوشی رو باز کنید و یکی هم روش turbosim که لازمه یه چیزی رو بخرید. که البته هر کدوم هم مشکلات خودشو داره.
اخیرا سه گروه هم ادعا کردن نرم‌افزاری قفل آیفون رو شکوندن. که یکیوشن سرکاری بود. یکی دیگه میگه از AT&T بهشون زنگ زدن گفتن اگر منتشر کنید عواقبشو میبینید. و بنابراین فعلا منتشر نکردن. مونده یه گروه دیگه که engadget و cnn هم کارشون رو تائید کردن و ظاهرا قراره بزودی نرم‌افزارشون رو بفروشن.

vatoovatoo80
3 September 2007, 04:03 PM
اطلاعات جدیدی در مورد کرک هایی که فقط بخش IPOD رو فعال میکنه دارید؟

hmalek61
3 September 2007, 04:31 PM
اطلاعات جدیدی در مورد کرک هایی که فقط بخش IPOD رو فعال میکنه دارید؟

روش‌های مختلفی پیدا شده. به نظر من بهترین نرم‌افزار برای این کار روی ویندوز ibrickr و روی مک iactivator هست.

taher12112
5 September 2007, 08:38 AM
بهترین کرک که به صورت صرفاً نرم افزاری هم کار میکنه ، محصول تیم Dev Wiki هست :

موفق باشید.
:icon_cool

Sina-Ts
5 September 2007, 04:55 PM
بعد از همه ی جنجال هایی که این گوشی رویایی در جهان داشت گفتم بد نیست که چند دلیل ضعف این گوشی رو هم بنویسم تا با دید بازتری به این گوشی نگاه کنیم . البته نه این که بگم گوشی خوبی نیست بلکه نظر من این است که اگر این ها به امکانات آیفون اضافه می شد دیگه می توانستیم آیفون رو یک گوشی بدون عیب و نقص و کامل بدونیم .

1- نداشتن شبکه 3G
شبکه 3G به شما این امکان را می دهد تا مکالمه ی تصویری بر قرار کنید . دوربین دومی در قسمت جلو گوشی وجود ندارد و البته در قسمت نرم افزار هم چیزی نیست پس نمی توانید در جایی که شبکه ی 3G وجود دارد با آیفون به صورت تصویری ارتباط برقرار کنید .
2 - نداشتن امکان اجرای فایل های آفیس
امروزه پک آفیس یکی از پرکاربرد ترین نرم افزار هایی است که در تمام جهان برای همه نقش آب را در زندگی دارد . حتی در گوشی های قدیمی که با Windows Mobile کار می کنند هم این امکان وجود دارد ولی شما به هیچ وجه در آیفون نمی توانید مثلا فایل Word را اجرا و متنی را تایپ کنید و این در پاکت پی سی ها امکانی پیش پا افتاده است .
3- دوربین فوق العاده ضعیف و نداشتن امکان فیلم برداری
یکی ار معیار های اصلی کسی که برای خرید یک گوشی به بازار می رود این است که گوشی که قرار است خریداری کند دوربین با کیفیتی داشته باشد پس آیفون نمی تواند انتخاب خوبی برای این گونه افراد باشد .
تمام گوشی های موجود با این رنج قیمت در بازار های بین المللی در حال حاضر قابلیت فیلم برداری دارند اما اگر آیفون داشته باشید و بخواهید از یک لحظه فیلم برداری کنید … نه بهتر است چند عکس پیاپی بگیرید ! البته اگر شب بود گوشی را در جیبتان بگذارید و به هیچ کدام فکر نکنید زیرا دوربین آیفون فلاش ندارد .
4- کیفیت صدای ضعیف
صدا هم معیار خیلی ها برای خرید گوشی است . صدای پلی فونیک این گوشی را اگر بخواهید مثلا با گوشی های 2 سال پیش نوکیا مقایسه کنید مطمئن می شوید که نوکیای 2 سال پیش کیفیتی بهتر دارد .
5- نداشتن امکان پخش فرمت های رایجWMA,WMV
این دو فرمت از پر کاربرترین فرمت های صوتی و تصوریری هستند و نمی شود به سادگی از آنها گذشت .
6- آیفون ، مموری کارت ندارد !
مموری گوشی های موبایل نیز برای صاحبانشان امکانات زیادی رو به وجود می آورند ، به عنوان مثال شما می توانید برخی از فایل های دلخواهتان را همیشه همراه داشته باشید و هر کجا که خواستید آن را در کامپیوتر یا موبایل دوستان قرار داده و از اطلاعات کپی بگیرید .
7- نداشتن امکان اجرای کتاب های الکترونیک با فرمت PDF
یکی از کارهای مهمی که در سراسر جهان تقریبا مد شده است همین خواندن کتاب با گوشی مویایل است ، فرمت اکثر کتاب های الکترونیک هم که PDF است و کسی که آیفون دارد چه می کند ؟
8- نداشتن مرورگر WAP در کنار GPRS
WAP نسخه ای از سایت ها است که برای موبایل ها طراحی می شود و حجم و ابعاد خاصی دارد و در صورتی که کسی با گوشی موبایل به وبگردی بپردازد نسخه WAP سایت برای مشاهده بهتر و سرف هزینه کمتر برای اون نشان داده می شود . و به نظر می رسد این ضعف بزرگی برای آیفون باشد .
9- نداشتن امکان شماره گیری با صوت
شماره گیری صوتی چند سالی است که روی اکثر گوشی های موبایل قرار می گیرد و برای بعضی ها نیز خیلی کاربر دارد . اما در آیفون نمی توانید این کار را انجام دهید .
10- نداشتن امکان نوشتن با دست خط شخصی
در اکثر گوشی های تاچ اسکرین این امکان وجود دارد که با قلم گوشی روی صفحه آن با دست خط خودتان بنویسید و آن تبدیل به نوشته معمولی می شود ، اما آیفون قلم ندارد و به خاطر همین شما نمی توانید از این امکان فوق العاده جالب و پرکاربرد استفاده کنید .

El Padrino.
5 September 2007, 06:15 PM
توی ایران اومده ؟ من یکی که حاضرم هر چقدر که بخوان بابتش پول بدم دوستان لطف کنن اگه جایی دیدن حتما خبر بدهند

PAYAM
5 September 2007, 06:22 PM
بله ايران هم هست. پاساژ پايتحت طبقه اول راهروي سمت راست يك مغازه هست كه IPod و مشابهات مي‌فروشه و iPhone هم داره، هرچند كه به نظر من خريدش حماقته.

lover
5 September 2007, 07:35 PM
فروشگاه کریستال اسمش هست شخصی بنام نیما. گوشیش اما آنلاک نیستش

hmalek61
5 September 2007, 07:48 PM
من امروز متوجه شدم که مخابرات imei این گوشی رو ثبت نمیکنه. ظاهرا مخابرات تنها گوشی‌هایی رو ثبت میکنه که کد imei اونها با 35 شروع بشه که درباره‌ی iphone این شماره با 11 شروع میشه. بنابراین ظاهرا iphone رو نمیشه با سیم‌کارت‌های مخابرات ایران راه انداخت. کسی اگر میخواد از iphone در ایران استفاده کنه باید بعد از unlock کردن از سیم‌کارت‌های ایران‌سل یا تالیا استفاده کنه.

مخابرات با این کارهاش صرفا مشتری‌های خودشو از دست میده...

nish
6 September 2007, 02:34 PM
شرکت اپل گوشی فوق العاده iPhone را در نمایشگاهی در ژانویه 2007 به نمایش گذاشت اگرچه مدتها بود اسم آن و فرم ظاهری آن بر سر زبانها افتاده بود. iPhone مشکلات پیش روی خود مثل عجله LG در به نمایش گذاشتن و عرضه گوشی مشابه آي فون يعني (LG Perada) و یا شکایت یک شرکت بزرگ که مدعی بود نام iPhone را زودتر به ثبت رسانیده است ، را پشت سر نهاد و چند ماهی ست که به بازار آمریکا و دقیقا به بازار بزرگ AT&T که یکی از بزرگترین اپراتورهای آمریکاست راه یافته است.
دوباره به این نکته اشاره میکنم که iPhone فقط و فقط در اپراتور AT&T ارائه میگردد و از قرار معلوم رقم قرارداد میان اپل و این اپراتور به حدی ست که اپل حالا حالا ها حتی قصد ارائه این گوشی برای سایر اپراتورهای آمریکا را هم ندارد چه برسد به بقیه دنیا. خب پس فعلا تکلیف روشن شد که به این زودی منتظر iPhone در ایران نباشید.
بدون شک در برخورد اول با iPhone اولین چیزی که به چشم می آید صفحه نمایش عظیم 3.5 اینچی آن است که با رزولوشن 320×480 پیکسل و 16 میلیون رنگ، تصویری بسیار درخشان تر از آن چیزی که تا بحال از یک موبایل دیده اید را پیش رویتان میگذارد که حتی در نور مستقیم خورشید نیز کاملا خواناست.
ولی در این میان کمی هم باید به کاستی های نجندان قابل رویت آن اشاره کرد: از جمله تراکم پیکسلی در این صفحه نمایش 160PPI میباشد که به نسبت برترین های این رده (مثل نوکیا N80) آنچنان حرفی برای گفتن ندارد، که البته همانطور که در مورد N95 نیز گفته شد ([Only registered and activated users can see links]) این معیار آنچنان تاثیری در روند خوانائی صفحه نمایش ندارد و بجز در مواردی که با دقت بسیار بالا طرف هستیم متوجه آن نمیشویم.
از دیگر موارد منفی این صفحه نمایش یکی زاویه دید نچندان مناسب آن است که از گوشی در این رده کاملا بعید به نظر میرسد و دیگری توانائی فوق العاده iPhone در جذب اثر انگشت بروی خود است که از این نظر در رتبه اول کثیف ترین گوشی ها قرار میگیرد! اما ذکر این نکته مهم است که بدانیم صفحه نمایش iPhone از نوع لمسی خازنی بوده و این بدان معنی ست که دیگر احتیاحی به قلم برای لمس این صفحه لمسی نداریم و همه کارها با سر انگشت ما صورت میگیرد که در عین فوق العاده بودن، به کثیف شدن هرچه بیشتر آن کمک فراوانی میکند (ولی خبر خوب این است که بدنه شیشه ای iPhone تقریبا ضد خش است پس هر چه می خواهید آن را به شلوارتان بمالید نا تمیز شود).
بر بالای صفحه نمایش علاوه بر محل خروجی صدا (بصورت یک بیضی کشیده)، دوتا از سنسورهای سه گانه گوشی واقع شده است که این سنسورها به ترتیب عبارتند از: حس گر موقعیت یاب (Orientation)، خس گر نوری و حس گر تقارب (Proximity) که از این میان شاید دومی را در گوشی های دیگر نیز دیده باشید که نقشش کاهش یا افزایش نور صفحه نمایش با توجه به محیط است .حس گر موقعیت یاب به این صورت عمل میکند که با چرخاندن گوشی از یک حالت افقی به حالت افقی دیگر منوها را نیز کاملا میچرخاند که البته در این میان علاوه بر مواردی که امکان این امر نیست(مثل وقتی که از مرورگر اینترنتی استفاده میکنیم)، بعضی وقتها این حس گر به قول معروف کاملا قاط میزند.
سومین حس گری که در اینجا به آن اشاره میکنیم چیزی ست که شاید کسانی که موبایل های Touch Screen دارند در آرزوی آن باشند شاید برای شما هم پیش آمده که در حین صحبت با یک چنین موبایل هائی هنگامی که آن را به گوش خود چسبانده ایم بطور اتفاقی چیزی بروی صفحه نمایش لمس گردیده است (و چه بد که این چیزی که لمس شده دکمه قرمز رنگی باشد!) در اینجاست که راه حل منحصر به فرد iPhone پیش روی ماست: حس گری به نام Proximity (که معنی آن نزدیکی ست) و طرز کار آن بسیار جالب است بدین صورت که با فعال شدن آن به محض اینکه گوشی به فاصله 0.75 اینچی (1.9 سانتیمتری) گوش برسد بلافاصله صفحه نمایش خاموش میشود و وقتی که فاصله گوشی از بدن به 1 اینچ (2.5 سانتیمتر) رسید مجددا صفحه نمایش روشن میشود. جالب بود نه؟

nish
6 September 2007, 02:36 PM
برخلاف صفحه نمایش کاملا لمسی گوشی که حالتی مدرن را به iPhone میدهد، دکمه های جانبی گوشی کاملا مکانیکال بوده و کاملا قابل لمس و حرکت میباشند. بر روی گوشی تنها دکمه از این سنخ دکمه ایست که دقیقا در زیر صفحه نمایش واقع شده است به نام Home( که البته این نام را خود اپل بروی آن نهاده است ) که با توجه به نامش شما را در هر وضعیتی، به منوی اصلی رهنمون میکند.
در سمت چپ گوشی دو دکمه وجود دارد که عبارتند از دکمه های دوگانه افزایش و کاهش صدا و یک دکمه جدید که واقعا جایش در همه موبایل ها خالیست و آن هم دکمه ای جهت خاموش و روشن کردن صدای زنگ گوشی ست که بسیار کارآمد به نظر میرسد و انجام این کار (خاموش کردن زنگ) با یک تک ویبره به اطلاع شخص میرسد. نکته جالب اینجاست که خاموش کردن زنگ، صدای سایر برنامه ها را خاموش نمیکند مثلا صداي آهنگهای در حال اجرا و یا آلارمها.
بر بالای گوشی شاید غیر منتظره ترین چیزی که ممکن است انتظار داشته باشید قرار گرفته است و آن هم چیزی نیست مگر محل قرارگیری سیمکارت ! که بطور از پیش انجام گرفته یک سیمکارت AT&T در درون آن وجود دارد که البته به راحتی قابل تعویض است. در کنار آن نیز بزرگترین دکمه موجود بروی iPhone دیده میشود که دکمه روشن وخاموش دستگاه و یا به عبارتی دکمه Sleep / Wake می باشد بطوریکه با فشردن آن و انتخاب از روی صفحه نمایش دستگاه به حالتی شبیه Stand-by میرود و فشردن مجدد آن دستگاه را به حالت عادی میبرد .بدیهی است که با فشردن این دکمه و نگه داشتن آن دستگاه کاملا خاموش میشود.البته این دکمه کاربردهای دیگری نیز دارد از جمله با یک تک فشردن زنگ دستگاه خاموش میشود و با دوبار فشردن پشت سرهم در حین صحبت کردن تماس دوم به بخش پیغام گیر صوتی انتقال داده میشود.
در کنار این دکمه نیز پورت 3.5 میلیمتری عجیبی برای اتصال به هدفون قرار گرفته است که معلوم نیست قصد اپل از آن چیست چون از طرفی قرار دادن چنین پورتی در یک گوشی به این معنی ست که میتوان بصورت دلخواه هر نوع هدستی را به دستگاه متصل کرد ولی از طرفی دیگر این پورت آنچنان در عمق قرار گرفته است که تنها عده معدودی از هدست ها قابل اتصال به دستگاه هستند.
در پشت دستگاه هم لنز دوربین 2 مگاپیکسلی iPhone بهمراه لوگوی زیبای اپل و مشخصات کلی دیگری از گوشی مثل سریال IMEI دیده میشود .
از شکل ظاهری دستگاه که بگذریم منوهای iPhone بیش از هر چیز دیگری ترکیب هوشمندانه ای از سیستم عامل Mac OSX بهمراه دستگاه پخش موسیقی iPod است . اپل در تمجید از این طفل نوپای خود میگوید : تمامی گوشی های تلفن همراه تماس برقرار میکنند ،موسیقی و فیلم پخش میکنند و بعضی از آنها دارای نقشه و ردیاب هستند و... ولی هیچکدام نمیتوانند چنین ترکیب پویائی را با این هماهنگی که iPhone برقرار میکند ، مهیا نمایند که البته زیاد به آن توجه نکنید چون از این حرفها راجع به پلیر (به نظر من) مزخرف iPod هم میزنند.
شاید یکی از جالب ترین خصوصیات iPhone این است که شما حق ندارید Theme های دلخواه خود را نصب نمائید و تنها کاری که مجاز به انجام آن هستید تغییر پس زمینه (Background) است .که این هم از کارهای مخصوص اپل است. عمو استیو به جای همه تصمیم میگیرد!
تازه جالب اینجاست که رنگ های Theme اصلی نیز از یک برنامه به برنامه دیگر تغییر میکند مثلا محیط های SMS ،تقویم ، نقشه ها و مرورگر به رنگ آبی هستند در حالیکه مثلا منوی آب وهوا به رنگ مشکی ست و یا منوهای مربوط به iPod،YouTube و ساعت، ترکبی از رنگ سیاه و آبی هستند .تازه فکاهی به اینجا هم ختم نمیشود و در درون این برنامه ها نیز همچنان تداخل رنگ وجود دارد (مثلا در مرورگر Safari).

nish
6 September 2007, 02:37 PM
یکی از مواردی که با نگاه اول به iPhone خودنمائی میکند عدم وجود یک صفحه کلید واقعی ست که این مشکل را iPhone با ارائه نمونه مجازی آن تا حدودی مرتفع کرده است. البته معمولا استفاده از یک صفحه کلید مجازی هیچ گاه جای یک صفحه کلید واقعی را نمیگیرد چون احساسی که از فشردن یک کلید واقعی و سرعت تایپی که با آن بدست می آید هیچ گاه قابل مقایسه با هیچ صفحه کلید مجازی نیست. که البته در مورد صفحه کلید مجازی موجود در iPhone مشکلاتی وجود دارد که تنها یکی از آنها ممکن است شما را تا سر حد دیوانگی پیش ببرد مثلا تصور کنید که در صفحه کلید اصلی مجازی آن خبری از " نقطه" نیست و در هر بار میبایست به بخش Symbol ها مراجعه کرده آن را جایگذاری کنید! این ماجرا در مورد تمامی سمبل ها صدق میکند مثلا خبری از کاما ، علامت سوال ، علامت تعجب ، ویرگول ، دونقطه نقل قول و یا حتی پرانتز در صفحه کلید اصلی نیست .
و یا فکر کنید که در هر حالت استفاده از حروف بزرگ و یا کوچک صفحه کلید همواره به یک صورت نمایش داده میشود و یا اینکه هنگامی که در حالت تایپ عددی هستید اگر یک بار بین اعداد از Space استفاده کنید مجددا به فرم حروفی باز گردانده میشوید.
در این میان صفحه کلید مخصوصی هم برای استفاده در مرورگر Safari دستگاه تعبیه شده است که از لحاظ کاربردی بسیار از صفحه کلید اصلی کارا تر است ولی به هیچ وجه نمیتوان از آن در جاهای دیگر غیر از مرورگر استفاده کرد. این هم از عجایب دیگر اپل است.
همانگونه که از نام iPhone بر می آید وظیفه اصلی آن برقرار کردن تماس است و در اصل این یک تلفن همراه است و نه یک پلیر فانتزی . در اینجا اپل موفق عمل کرده است و تمامی امکانات یک تماس موفق در آن گنجانیده شده است، البته باز هم در این میان مشکلاتی از نوع صفحه کلیدی بروز میکند مانند اینکه مثلا در هنگام گشتن در میان لیست دفتر تلفن خبری از جستجوی الفبائی با یک صفجه کلید نیست و باید با چرخ آن در میان چندین و چند Contact گشت.
قسمت برقراری تماس به پنج دکمه تقسیم شده است:
Favorites: که با افزودن اسامی به این لیست میتوان شماره گیری سریع برای هرکدام در نظر گرفت.
Recent: که محل نگه داری اطلاعات کلیه تماس هاست که در کمال تعجب فقط Missed Call ها دسته بندی شده اند و خبری از Answered و یا Dialed نیست. نکته جالب توجه این است که در مورد اسامی که در لیست گوشی نیستند بطور خودکار از روی شماره دریافتی نام محل تماس زیر آن نوشته میشود.
Contacts: که درحقیقت دفترچه تلفن همراه گوشی است و جالب این جاست که شماره گوشی در بالاترین قسمت این لیست به نمایش در می آید.
Dialpad: که همان صفحه کلید مفقوده ماجراست که برای تماس استفاده میشود ولی به خاطر داشته باشید که این شماره هائی که در حین برقراری تماس وارد میکنید در هیچ جائی ثبت نمیشوند که بعدا بتوانید به آن مراجعه کنید.
Voice Mail: که جهت ذخیره پیغام های صوتی ست.
در رده برقراری تماس iPhone دارای امتیاز نسبتا متوسط رو به بالائی ست و از این لحاظ امتیاز نسبتا قابل قبولی را کسب میکند ولی نکته مهم در این باره این است که در حین برقراری تماس و صحبت کردن (برخلاف بسیاری از گوشی های هوشمند) امکان برقراری دیتا نیست (البته برای ما هیچ گاه امکان برقراری دیتا نیست چه برسد به هنگام صحبت کردن !)
در این رابطه بدنیست بدانید که iPhone امکان برقراری کنفرانسی متشکل از پنج تماس مختلف را دارد و تماس ششم به حالت انتظار میرود (البته این از خدمات AT&T است).
شرط میبندم این یکی دیگر شما را شگفت زده کند وقتی بفهمید iPhone حتی اجازه تغییر زنگ گوشی و یا استفاده از این همه آهنگ موجود در آن بعنوان زنگ را به شما نمی دهد! (عمو استیو فکر همه جا را کرده است!)
با این حال اگر هنوز هم علاقه به iPhone دارید باید بگویم که البته از حق نگذریم آهنگ های پیش فرض موجود در iPhone کاملا منحصر به فرد و جالب هستند. در مورد قدرت ویبره آن نیز باید گفت که در حد بسیار بالائی ست .

nish
6 September 2007, 02:38 PM
شاید بدترین قسمت و جائی که باعث میشود این موجود زیبا را با یک ضربه زیباتر به دیوار بکوبید قسمت Mail آن است جائیکه با یک برنامه بسیار ضعیف همراه با تاخیر بسیار زیاد طرف هستید . و این تاخیر وقتی کاملا بروز میکند که بخواهید نامه های رسیده را Delete کنید بطوریکه اگر بتوانید در یک نوبت بدون پرتاب گوشی مثلا 20 نامه را حذف کنید ، شما کاملا مناسب نامزدی برای نوبل صلح هستید!!
تازه جالب کار این جاست که هیچ گزینه ای برای خالی کردن Trash نیست و تنها کار ممکن این است که این کار را به گوشی سپرده تا با گزینه ای به نام Auto Del در پایان روز آنها را حذف کند. مرورگر پیش فرض این گوشی، مرورگر همیشگی سیستم های اپل یعنی Safari ست که از لحاظ کاربردی شباهت زیادی به Opera Mini و یا مرورگر های نوکیا سری 60 دارد ولی بسیار کارآمد و سریع عمل میکند و تقریبا هیچگاه با مشکل تطبیق اندازه با صفحه مواجه نیستیم.
بدیهی ست که پخش موسیقی یکی از اصلیترین کاربردهای یک وس