PDA

View Full Version : Apple iPhone ا

صفحه ها : 1 [2]

gongsta_021
22 November 2007, 11:29 PM
یعنی چی 1500 دلار اخه واسه چی اینقدر گرون؟؟ کسی میتونه این متنو نرجمه کنه؟؟

Sina-Ts
23 November 2007, 12:22 AM
دليل گرون بودمش اينه که اينطوری شما از خدمات خود تی موبايل ميتونين استفاده نکنين..که يجور ضرر
برای شرکت خواهد بود که ميخواد اينطوری جبران کنه

jaguar
23 November 2007, 05:22 PM
واقعا من عاشق ظاهر این گوشی هستم ولی نمیدونم چرا ویژگی هاش زیاد مطلوب نیست
فقط ظاهرش قشنگه]

hell boy 666
24 November 2007, 04:52 PM
It's finally a fact - Apple iPhone unlocked will be selling officially. We know it's hard to believe but T-Mobile has formally announced it today. And if you are just starting to think it's too good to be true here goes the sobering fact. The handset is going to cost 999 Euro. Yeah, you heard it just right - about $1500 a piece is what T-Mobile is going to charge for the precious unlocked iPhone.

Furthermore, the handset won't be available for online or telephone orders and will only be sold in the telecom's official shops. In case you wondered how come T-Mobile is selling unlocked iPhones just 11 days after the official start of sales in Germany, a court ruling has outlawed the exclusive sales of phones on contract only. With the unlocked handsets costing an arm and a leg, we really wonder if the court decision is of much point really.

The good news is mostly for the customers who bought the iPhone between the 19th of November and the day the first unlocked handsets are released. Their iPhones can be unlocked for free.

سرانجام به واقعیت تبدیل شد؛ فروش رسمی تلفن همراه اپل آی فون بدون هرگونه قفل

کمپانی T-Mobile فروش رسمی تلفن همراه اپل آی فون (Apple iPhone) را بدون هرگونه قفلی آغاز نمود. هرچند که باور آن سخت است اما T-Mobile این خبر را بطور رسمی اعلام کرده است.

قیمت تلفن همراه آی فون ساخت کمپانی اپل ([Only registered and activated users can see links]) بدون هرگونه محدودیت و قفل که از طرف شرکت T-Mobile به فروش خواهد رسید 999 یورو می باشد. بله، درست شنیدید این مبلغ معادل 1500 دلار (تقریبآ 1.500.000 میلیون تومان) است.

به علاوه آنکه، اگر شما قصد خرید آنلاین از طریق اینترنت و یا سفارش تلفنی آنرا داشته باشید T-Mobile هند ست (HandSet) های آی فون را به شما نخواهد فروخت و این بخش تنها برای فروش مستقیم از فروشگاههای آن در نظر گرفته شده است.

اگر متعجب شده اید که چگونه بجای اپل، این T-Mobile است که به فروش آی فون پرداخته است در حالیکه از 11 روز پیش نیز فروش آی فون در آلمان شروع شده بود ([Only registered and activated users can see links]) باید بگوییم، طبق قوانین کشور آلمان فروش یک گوشی موبایل به صورت انحصاری (Exclusive Sales of Phones) امری غیر قانونی به حساب می آید و در حقیقت T-Mobile مجبور به انجام چنین کاری شده است. باید دید تصمیم دادگاه آلمان در اینباره چه تاثیری بر فروش آی فون حتی در سطح بین المللی خواهد داشت.

اما این خبر برای افرادی که از تاریخ 19 نوامبر تا این روز اقدام به خرید آی فون های قفل دار اقدام کرده اند بسیار خوشحال کننده است زیرا نه تنها اکنون T-Mobile وظیفه دارد که آی فون های آنها را بدون قفل نماید بلکه بسته کامل با هند ست را در اختیار دارند.

hell boy 666
24 November 2007, 05:53 PM
طراحی آیفون بی نظیره اما اگه قصد خرید دارین مثل من ، با این مشکلات عدیده بهتره منتظر نسل بعدی آیفون باشید تا این مشکلات رفع بشه تا لا اقل به اندازه پولی که پرداخت میشه استفاده لازم رو از گوشیتون ببرید.
به نظر من مشکلات اساسی اینان:

1) بلوتوث نداره(فقط برای هند فری داره چون در امریکا سیستم بلوتوث رو کند و قدیمی میدونن و از wifi استفاده میشه)

2) صدای کم

3)نداشتن امکان MMS(با راه اندازی این امکانات بصورت گسترده در ایران خیلی ارزش داره.البته امکاناتش رو مخابرات میتونه بر فرار کنه اما به دلایلی اینکار رو مدتی انجام داد و دیگه برداشتش)
4)نداشتن دوربین فیلمبرداری (که البته واسه بعضی ها از جمته من زیاد مهم نیست)بعضی ها هم دیدم میگن دوربین 2 ضعیفه که به نظر من اینطور نیست .توجه کنید که دوربین هایی که به اسم 5 یا بیشتر دادن 5 واقعی نیستن و از 7 یا 8 مگا پیکسل واقعی به بالا اثلا واسه چشم اتسات قابل تشخیص نیس.:icon_eek:

5)جدیدا هم خوندم که همه مسج ها رو نمیشه با هم پاک کرد ( البته چنین عیبی بعیده دیگه!:icon_neut)

یه سری مشکلاتم دیدم هستش مثل نداشتن قابلیت سرچ در شمارهای حافظه که وقتی وقتی یا گوشی کار کنید میبینید اصلا نیاز نداره
بقیه مشکلاتی که دیدم بیشتر مربوط به اینه که گوشی آنلاک شده بوده.

در ضمن قیمت واقعی گوشی این نیست .پولی که شما پرداخت میکنین بابت تکنولوژیه استفاده شدست:icon_cool

در کل برای تجربه اول اپل شروع خوبیه به نظر من

greela
28 November 2007, 02:06 PM
اقا این گوشی gps داره؟

smail
28 November 2007, 03:22 PM
اقا این گوشی gps داره؟
نه

gbg
6 December 2007, 04:36 PM
سرانجام به واقعیت تبدیل شد؛ فروش رسمی تلفن همراه اپل آی فون بدون هرگونه قفل

کمپانی T-Mobile فروش رسمی تلفن همراه اپل آی فون (Apple iPhone) را بدون هرگونه قفلی آغاز نمود. هرچند که باور آن سخت است اما T-Mobile این خبر را بطور رسمی اعلام کرده است.

قیمت تلفن همراه آی فون ساخت کمپانی اپل ([Only registered and activated users can see links]) بدون هرگونه محدودیت و قفل که از طرف شرکت T-Mobile به فروش خواهد رسید 999 یورو می باشد. بله، درست شنیدید این مبلغ معادل 1500 دلار (تقریبآ 1.500.000 میلیون تومان) است.

به علاوه آنکه، اگر شما قصد خرید آنلاین از طریق اینترنت و یا سفارش تلفنی آنرا داشته باشید T-Mobile هند ست (HandSet) های آی فون را به شما نخواهد فروخت و این بخش تنها برای فروش مستقیم از فروشگاههای آن در نظر گرفته شده است.

اگر متعجب شده اید که چگونه بجای اپل، این T-Mobile است که به فروش آی فون پرداخته است در حالیکه از 11 روز پیش نیز فروش آی فون در آلمان شروع شده بود ([Only registered and activated users can see links]) باید بگوییم، طبق قوانین کشور آلمان فروش یک گوشی موبایل به صورت انحصاری (Exclusive Sales of Phones) امری غیر قانونی به حساب می آید و در حقیقت T-Mobile مجبور به انجام چنین کاری شده است. باید دید تصمیم دادگاه آلمان در اینباره چه تاثیری بر فروش آی فون حتی در سطح بین المللی خواهد داشت.

اما این خبر برای افرادی که از تاریخ 19 نوامبر تا این روز اقدام به خرید آی فون های قفل دار اقدام کرده اند بسیار خوشحال کننده است زیرا نه تنها اکنون T-Mobile وظیفه دارد که آی فون های آنها را بدون قفل نماید بلکه بسته کامل با هند ست را در اختیار دارند.

من که باور نمي کنم
مي توني همين الان آيفونت رو به اينترنت وصل کني و آپديتش کني :icon_arro
بعد گوشيت خاموش و روشن ميشه و بعد صفحه active iphone رو ميبيني :icon_lol:
امتحانش مجانيه هرکي مي خواد امتحان کنه
موفق باشيد :icon_cool

shervin_6668
6 December 2007, 07:12 PM
مشكل كمي صداي آيفون تو ورژن 1.1.2 حل شده كه صداش تقريبا 4 برابر شده.

msaket
10 December 2007, 01:28 AM
مشكل كمي صداي آيفون تو ورژن 1.1.2 حل شده كه صداش تقريبا 4 برابر شده.

مطمئنی؟

ArmiN
12 December 2007, 07:03 PM
بالاخره ما نفهمیدیم Iphone بخریم یا Ipod Touch یا هیچ کدوم

arash banikarim
14 December 2007, 08:23 AM
بچه ها الان تو جی اس ام ارنا دیدم که بالاخره با ایفون هم میتونید فیلم برداری کنید. به وسیله دانلود یه رنامه و نصب اون در ایفون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!این هم لینک:
[Only registered and activated users can see links]

Moein273
14 December 2007, 11:00 AM
5 ثانیه البته میتونید فیلم برداری کنید !

پدرام پ
21 December 2007, 12:08 PM
دوستان نظر شما در مورد iPhone taiwan که به تازگی با قیمت کمی وارد بازار شده چیست؟ آیا این Apple iPhone اصل است؟

shervin_6668
31 December 2007, 05:04 PM
دوستان نظر شما در مورد iPhone taiwan که به تازگی با قیمت کمی وارد بازار شده چیست؟ آیا این Apple iPhone اصل است؟

خير دوست عزيز اين آيفون اصل نيست .آيفون اصل براي كشور آمريكا هست كه تحت ليسانس شركت apple تو كشور چين اسمبل ميشه.

امكانات و كارايي كه آيفون اصل داره مثل حافظه 8gb و غيره رو نداره اما يك حسن داره اون هم بلوتوثش هست.

موفق باشيد.

nish
1 January 2008, 10:56 AM
دوستان اخیرا توی یزد موبایلهای آیفون یک طرفه شده ( مشکل از مخابراته ) و فقط میشه بهش زنگ زد شنیدم توی تهران هم این مشکل وجود داره دوستان در خرید دقت کنند که بعد دچار مشکل و احتمالا پشیمانی نشوند

X_Man
1 January 2008, 11:22 AM
دوستان اخیرا توی یزد موبایلهای آیفون یک طرفه شده ( مشکل از مخابراته ) و فقط میشه بهش زنگ زد شنیدم توی تهران هم این مشکل وجود داره دوستان در خرید دقت کنند که بعد دچار مشکل و احتمالا پشیمانی نشوند
این مشکل برای تمام iPhone ها ایجاد شده؟ چه مدته؟

nish
1 January 2008, 03:13 PM
بله برای همه آیفون ها پیش اومده و حدود دو تا سه هفته هستش که این مشکل هستش

ghost
1 January 2008, 10:26 PM
دوست عزیز اینجا فقط نمیشه بهش زنگ زد

shervin_6668
3 January 2008, 04:55 AM
چرا گوشيتون زنگ ميخوره ولي نميتونيد زنگ بزنيد.

اين مشكل هم تو تهران پيش اومده كه اين مشكل از طرف مخابرات هست و احتمالا تو همين چند وقته حل بشه احتمالا هم مشكل از رجيستر هست.

castilla_ht
16 March 2008, 05:35 PM
دوستان زحمت بکشید هر وقت مشکل ایفون با خط های اپراتور اول (0912) حل شد اطلاع بدید که بتونیم برای خرید اقدام کنیم
ممنونم
حامد

msaket
16 March 2008, 10:26 PM
من 0912 دارم عاليم كار ميكنه بدون هنگ و درد سر و... باآخرين ورژن يعني 1.1.4

Nitro_boom021
17 March 2008, 02:14 AM
آخرين ورژن (1,1,4) نسبت به ورژن هاي قبلي تغيير خاصي هم كرده ؟

msaket
17 March 2008, 06:52 PM
بهينه شده ورژن 1.1.3 هست ( آيكونهاي قابل حركت و صفحات با حركت افقي)

tooraj2001
4 April 2008, 12:12 AM
الان آی فون جدید ترین ورژن چنده ؟ یکی فوری میخوام

msaket
7 April 2008, 05:12 PM
1.1.4

hondol
3 May 2008, 01:06 PM
1.1.4
دوست عزيز
AnySim 1.1.4 رو داري؟
يه دونه گرفتم ولي نميتونم بازش كنم. فعلا no service هست

mehranhome
10 May 2008, 09:25 AM
دوست عزیز من هم فکر میکردم باید دنبال ANYSIM1.1.4 باشم ولی بعد از این که کلی پای اینترنت نشستم مجبور شدم 20000تومن پیاده شم تا IMEI رو عوض کنم البته اگه گوشیت با IRANCELL کار میکنه این راه جواب میده.

hondol
10 May 2008, 12:15 PM
دوست عزیز من هم فکر میکردم باید دنبال ANYSIM1.1.4 باشم ولی بعد از این که کلی پای اینترنت نشستم مجبور شدم 20000تومن پیاده شم تا IMEI رو عوض کنم البته اگه گوشیت با IRANCELL کار میکنه این راه جواب میده.
پس اين نامردا تو علاءالدين سريال گوشي رو عوض ميكنن؟!!!
راه ديگه اي نداره؟ يعني اينكه از طريق مخابرات و ثبت گوشي امكانپذيره؟ يا مخابرات رجيستر نميكنه؟

msaket
11 May 2008, 07:20 PM
سلام

فقط با برنامه ziephone كرك كنيد هيچ چيزي نميخواد.....

hesamhf
23 May 2008, 01:00 AM
من یه آیفون 1.1.4 دارم متاسفانه در اصفهان یک طرفس اگه کسی میخره قیمت بده

ghost
23 May 2008, 04:30 PM
خيلي جاها درست شده منم مشكل داشتم سمت دليجان اين هفته درست شد

saeedsat
8 June 2008, 10:58 PM
chetori phonebooke gooshi ro paak konam

چطوری Phone book گوشی رو پاک کنم

خواهش ميکنم پيش از پست زدن قوانين رو مطالعه کنيد و پينگليش ننويسيد

secretboy66
12 June 2008, 12:26 AM
سلام دوستان داشتم تو وب میچرخیدم یهو اینو دیدم:

iPhone 3G رسما معرفی شد با قیمت 199 دلار: By Aliasghar Honarmand Monday, 09 June 2008 [Only registered and activated users can see links]

پخش زنده: شایعات به حقیقت پیوست. خبر داغ این است که بالاخره استیو جابز آیفون جدید دیگری را به نام iPhone 3G معرفی کرد.

باریک تر و با پشت تمام پلاستیکی، و از همه مهم تر : ازران

استیو جابز گفت که این گوشی به خاطر سرعت بیشتر صفحات وب را 36 درصد سریع تر گوشی هایی مانند نوکیا N95 و Treo750 باز میکند.

مشخصات باطری شامل: 300 ساعت در حالت انتظار، 8 تا 10 ساعت مکالمه در حالت 2G و 5 ساعت در حالت 3G .

7 ساعت در حالت پخش ویدیو و 24 ساعت در حالت پخش موسیقی.

GPS و WiFi هم در آیفون 3G وجود دارد. این مدل قرار است در 70 کشور ارایه شود.

با قیمت کمتر : مدل 8 گیگابایت 199 دلار و مدل 16 گیگابایت 299 دلار

تاریخ ارایه از 11 جولای

به روز رسانی جدید :

22 کشوری که تا یک ماه دیگر iPhone 3G را خواهند داشت:
استیو جابز گفت که ایفون 3G در 11 جولای در بیست و دو کشور زیر ارایه میشود. و بقیه باید بیشتر (آیفون تا پایان سال 2008 میلادی در تمام 70 کشور گفته شده خواهد بود ) صبر کنند. البته قطعا ایران جزو این کشور ها نیست.

Australia, Austria, Belgium, Canada, Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, Ireland, Italy, Japan, Mexico, Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland, UK and the US.

به روز رسانی:

تغییرات دیگر شامل ورودی هدفون : Flush Headphone Jack و بهبود چشمگیر کیفیت صدا هستند. ضمنا آیفون 3G در یک مدل سفید رنگ هم عرضه میشود.

به روز رسانی:
مراسم تمام شد و آقای استیو جابز از همه تشکر کردند! ما هم از ایشان تشکر میکنیم که قیمت آیفون را از 600 دلار اولیه برای مدل 8 گیگابایت به 199 دلار کاهش دادند. ولی فکر میکنم که احتمالا هم اکنون مدیرعامل شرکت نوکیا در حال خودکشی باشد.

از:[Only registered and activated users can see links]

secretboy66
12 June 2008, 12:33 AM
و
خوب امروز واقعا یک پست جنجالی براتون دارم .
ساعاتی پیش کمپانی Apple ورژن جدید Iphone را با مشخصات کامل و تاریخ ورود معرفی کرد .
تفاوت اصلی و مهمترین علت ساخت این گوشی وجود سیستم نصل سوم موبایل یعنی همان 3G هست .
برخلاف نظر خیلی از منتقدان و صاحب نظران , Apple ثابت کرد که با اضافه کردن امکانات گوشی Iphone نه تنها از زیباییهای این گوشی کم نمیشه بلکه ثابت کرد که هنوز زیبایی رکن اول محصولات Apple هست و هر چه امکانات و تکنولوژی محصولات Apple پیشرفت کند بی شک به زیبایی آن نیز اضافه خوهد شد.
همانطور که گفتم Iphone 3G با Iphone معمولی تفاوتهای چشمگیری کرده , به نمونه عکس Iphone معمولی نگاه کنید :

از تفاوتهای اصلی این دو گوشی میتوان به موارد زیر اشاره کرد :

ظاهر گوشی
جی پی اس
نصل سوم تلفن همراه 3G
پیشرفت سیستم عامل نصبت به Iphone معمولی
بیشتر شدن مدت زمان Stand by و Talk Time
حسگر نور Ambient light sensor
این یکی جان شما نمیشه باید مژدگانی بدید [Only registered and activated users can see links]

فقط دوست دارم به مدتی پیش برگردیم دقیقا به پست نرم افزار SDK برای Iphone ([Only registered and activated users can see links])در این پست گفته بودم که Apple اصلا بی سیاست نیست و گفته بودم بلاخره شما از بولوتوس Iphone استفاده خواهید کرد , آری درست خواندید بلاخره پس از کلی جنجال Apple کوتاه اومد و بولوتوس را در نسخه جدید Iphone باز کرد .(مژدگانی ندادیا اما اشکالی نداره [Only registered and activated users can see links] من خودم خیلی با دیدن این خبر خوشحال شدم [Only registered and activated users can see links] به هر حال خدا را شکر [Only registered and activated users can see links] ) ا
شاید این درست باشه که گفته من در رابطه با باز شدن بولوتوس در پک نرم افزاری اشتباه بود اما به شما گفتم که بالاخره بولوتوس Iphone بدون هیچ مشکلی باز میشه .
خوب حالا بعد بحث بولوتوس میرسیم به بحث سیستم عامل آیفون که در رابطه با این مسئله هم من در پست نرم افزار SDK برای Iphone ([Only registered and activated users can see links]) به شما گفته بودم .
همانطور که پیشبینی کرده بودم سیستم عامل آیفون از ورژن Mac OS X v10.4.8 به Mac OS X v10.4.10 ارتقاع یافت و اگر در عکس دقت کنید میبینید که سه گذینه You tube و Apple store و i tuns به نسخه جدید اضافه شدند .
و اما مسئله دیگر که وجود دارد زمان پخش این وژن از گوشی Iphone در جهان هست که در کشورهای زیر در جولای اعلام شده :(این بخش عرضه گوشی مستقیما از سایت Apple گرفته شده که برای دیدن صفحه اصلی میتوانید به این لینک ([Only registered and activated users can see links]) مراجعه کنید . )
کشور هاش رو تو پست قبلی گفتم!

خوب این هم توضیحاتی کامل در رابطه با Apple Iphone 3G بود که شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر مستقیما به صفحه اصلی Iphone 3G در سایت Apple ([Only registered and activated users can see links]) مراجعه کنید .
<LI class=month>به زودی منتظر اطلاعات Iphone معمولی و Iphone 3G دربخش "ادامه مطلب" باشید.
توجه کنید ذره ای از این مطلب کپی نبوده وطبق قانون عدل و شرافت انسانی کپی برداری فقط با ذکر منبع مجاز هست.

از: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

ببخشید یه کم دراززززززززز شد!

secretboy66
12 June 2008, 01:11 AM
تو این سایت همه اطلاعات رو زده

ببخشید تو پست قبلی نیاوردم!:icon_cry:

ArmiN
12 June 2008, 09:52 AM
تو این Page :
IME رو بزنید بعد از 20 روز Register میشید و آنتن میده و مشکل حل میشه با Ziphone عوض نکنید IME رو

این iPhone 3G که فکر میکنید ارزونه اصلا ارزون نیست ، چون باید 2سال قرارداد ببندید بعد به جای ماهی 49$ برای iPhone 2G باید ماهی 69$ پول بدید ، در نتیجه 160$ از iPhone 2G قبلی گرونتر می شه اگه 2 سال قرارداد ببندی

secretboy66
12 June 2008, 06:38 PM
ببخشید من تازه میخوام ایفون بخرم چون k750 ام هر چی که میخواستم تا حالا داشته در کنارش یه پاکت پی سی هم دارم
میخواستم بدونم قضیه این ماهیانه 69$ چیه؟؟؟؟؟:icon_twis

saeedsat
15 June 2008, 12:50 PM
من يک iphone خريدم ورژن 1.1.4 و firmware 04.04.05
ibricke روش کار نميکنه.بايد چيکار کنم?

تورو خدا جواب بدين سريتر.ممنون

kavehmb
15 June 2008, 10:05 PM
ibrick قدیمی شده! میخوای جه کار بکنی؟

secretboy66
16 June 2008, 08:24 AM
تو این Page :
این iPhone 3G که فکر میکنید ارزونه اصلا ارزون نیست ، چون باید 2سال قرارداد ببندید بعد به جای ماهی 49$ برای iPhone 2G باید ماهی 69$ پول بدید ، در نتیجه 160$ از iPhone 2G قبلی گرونتر می شه اگه 2 سال قرارداد ببندی
یکی نمیتونه جواب منو بده که جریان این ماهیاه ها چیه؟

naymz
16 July 2008, 05:22 PM
سلام
iphone 3g آنلاک ؛ قیمتش چنده ؟؟؟؟ کی ایران میاد ؟

A_R_Z
8 August 2008, 12:25 AM
یکی نمیتونه جواب منو بده که جریان این ماهیاه ها چیه؟

این ماهیانه به خاطر قراردادی که طبق اون به ازای دریافت خدمات باید به اپراتور پول بپردازن . البته اینا مربوط به امریکاست و با هک شدن iphone دیگه نیازی به این کارا نیست .

رنجکار
10 August 2008, 09:42 PM
سلام
iphone 3g آنلاک ؛ قیمتش چنده ؟؟؟؟ کی ایران میاد ؟

1میلیون سیصد هزار تومان 8 گیگ . مشکی/

اميرديجي2
6 September 2008, 02:07 PM
الان دقیقا قیمت بازارش چنده ؟!

A_R_Z
7 September 2008, 12:01 AM
1میلیون سیصد هزار تومان 8 گیگ . مشکی/

آخر ما نفهمیدیم Iphone 3G چرا اینقدر گرونه ؟

master_shz
21 September 2008, 01:24 AM
اینطور که من متوجه شدم، هنگام خرید باید با یک شرکت قرارداد ببندی و از اون سیم کارت بگیری
که در هنگام خرید حدود 700$ خواهد شد ....

shining
24 October 2008, 03:40 PM
در بعضی از کشورها هم بدون contract به فروش میرسه.

bijan2021
29 October 2008, 01:07 AM
سلام دوستان
تا اونجایی که من میدونم 3generation ) 3G ) سیستم یا همون تکنو لوژی انتقال فرکانسها( بین گوشی user و آنتن دکل اپراتور ) اطلاق میشه و 3G یعنی نسل سومی که اختراع شده که مصلمآ سرعت و قابلیت هاش نصبت به قبلی ها بیشتره بنابراین این کارایی در ایران هیچ کارایی نداره
برای مثال ایرانسل ایران نسل2.5 (یا2.5G )است
برای هراه اول یا همون 0912 نسل دوم بود که به 2.5G در حال تغییره
در هر صورت من که هیچ مزیتی در 3g نصبت به نوع معمولیش(البته در ایران) ندیدم بنابر این فقط پول بیشتریخواهید داد
پیروز باشید ..