PDA

View Full Version : مشکل عجیب در ماتیز

Glimpser
29 May 2007, 01:24 AM
ماتیز یکی از رفقا یک مشکل عجیب پیدا کرده گفتم اگر از دوستان قبلا تجربه ای در این مورد دارند راهنمایی کنند
مشکل اینه که بعضی از اوقات موقع دنده عقب رفتن ماشین بدجوری میلرزه بیشتر به نظر میاد اگر در شروع حرکت فرمان کج باشه این اتفاق می افتد ولی ظاهرا لرزیدن یا نلرزیدنش موقع دنده عقب حساب کتاب خاصی نداره به نظر خودم اگر از کلاج باشه توی تمام حالت ها و همینطور دنده جلو هم باید این اتفاق بیفته ..... من که سر در نیاوردم :icon_eek:

XELTEK
29 May 2007, 10:41 AM
به خاطر دنده مرده است !!!

موقعي كه ميخوان دنده عقب برن قبل از اينكه كلاج رو ول كنن بايد يه مقداري گاز هرز به ماشين بدن !!!

البته خيلي كم !

Glimpser
29 May 2007, 05:26 PM
به خاطر دنده مرده است !!!

موقعي كه ميخوان دنده عقب برن قبل از اينكه كلاج رو ول كنن بايد يه مقداري گاز هرز به ماشين بدن !!!

البته خيلي كم !

لرزش خیلی بیشتر از این حرفها است با گاز زیاد هم پیش میاد

XELTEK
29 May 2007, 05:48 PM
رو دنده هاي جلو چي‌؟؟؟

لر‍زش داره ؟

shei2nak
30 May 2007, 02:47 AM
دوست عزيز من منظورت رو از لرزيدن درست متوجه نشدم (اتاق ميلرزه يا موتور و گيربكس ميلرزه).
به نظرم شايد مشكل از دسته موتوره اونارو يه چك بكن. :icon_cool

رامتين123
30 May 2007, 09:30 AM
اگر در شروع حركت و زماني كه فرمان كج هست اين لرزش رو داره مشكل از پولسشه . ببريد جلوبندي ساز اين مشكل رو چك كنه .

El Padrino.
30 May 2007, 11:38 AM
منم زمانی که سیلوم واشر سر سیلند سوزونده بود این طوری میشد چون آب به داخل موتور می رفت و ماشین می لرزید
زمانی که ماشین در جا کار می کرد لرزش زیادی داشت ولی زمانی که باهاش راه می افتادم و شتاب می گرفتم جد و آبادم جلوش چشمم می اومد