View Full Version : روغني شدن شيشه ها
farshid1385
27 May 2007, 12:08 AM
دوستان سلام
من يك پژو پارس 85دارم بعد از مدتي شيشه ها از داخل روغني شدند ايا كسي با اين مشكل روبرو شده است و راه حلي براي ان وجود دارد:icon_ques
secondphoenix
27 May 2007, 12:19 AM
دود سیگار
اگه اشتباه نکنم یکی از عواملش دود سیگاره :icon_surp
پیمان ق
27 May 2007, 12:51 AM
ماشین منم که یه 405 هست گه گاهی از داخل شیشه هاش، بخصوص شیشه جلو چرب میشد. تا 8الی 9 ماه اول همین مشکل رو داشت.
در بعضی مدلها از یه نوع چسب در زیر داشبورد استفاده میشه که اصلاً کیفیت خوبی نداره و وقتی بخار میشه بصورت یه لایه چربی روی شیشه میشینه (البته بیشتر وقتی که ماشین زیره آفتاب هستش)اینهم یکی دیگه از مصادیق کیفیت برتر در صنایع خودروسازی ما !!!:icon_mad:
این مطلب رو یکی از دوستان که متخصص شیمی در یک شرکت چسب سازی معروفه بهم گفت.
زیاد بهش فکر نکن اگه چند ماهی صبر کنی این مشکل خود به خود برطرف میشه .
XIII
27 May 2007, 01:29 AM
نه اين به خاطر كولر هست.وقتي كه شما از كولر استفاده ميكنيد شيشهةا جرم به خودشون ميگيرند و حالت چرب پيدا ميكنند و تو همه ماشينها هم هست
پیمان ق
27 May 2007, 01:44 AM
نه اين به خاطر كولر هست.وقتي كه شما از كولر استفاده ميكنيد شيشهةا جرم به خودشون ميگيرند و حالت چرب پيدا ميكنند و تو همه ماشينها هم هست
XIII (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=19519) جان ، البته نظر شما هم منطقیه ،ولی چرا ماشین من الان یک ساله که حتی یک ذره شیشه هاش از داخل چرب نشدن؟(کثیف میشه ولی چرب نه) من همیشه از ماشین کولر میگیرم.
در ضمن ماشین پدرم که یک زانتیای مدل 83 هستش تا حالا حتی یک بار هم شیشه هاش چرب نشدن!
بنظر من باید بیشتر در این ضمینه پرسو جو بشه.:icon_excl من چندین ماشین دیگه هم دیدم که اینطوری بودن و بعد از مدتی مشکلشون حل شد. :icon_cool
ali14049
27 May 2007, 01:46 AM
همونطور كه بقيه هم اشاره كردند همه اين عوامل ميتونن دخيل باشند:1-استفاده زياد از كولر يا گردش هواي داخل ماشين به مدت زياد كه باعث سنگيني هوا هم ميشه 2-اگر از اسپري داشبورد استفاده ميكنيد، تبخير شدن پوشش و به روي شيشه چسبيدن(حتي اگر ماشين زياد زير آفتاب باشه پوشش داشبورد هم ذوب ميشه كه اين ماده از خودش بخار چربناكي متصاعد ميكنه كه باعث چرب شدن شيشه ميشه)3- كثيف بودن شيشه خودروهاي تازه توليد و ...
راه حل: استفاده مداوم در چند ماه از مايع(اسپري) شيشه شور (اگه ضد بخار بود كه چه بهتر)
farshid1385
28 May 2007, 12:21 AM
سلام من سيگار نميكشم
به نمايندگي مراجعه كردم گفتند شير اواپراتور كولر نشتي دارد
shei2nak
28 May 2007, 01:23 AM
با سلام.
فرشيد جان مشكل %99 از كولر است و به دليل اب بندي نبودن لوله هاي كمپرسور (ماشين ما از اينجا نشتي داشت) . خلاصه مشكل از كولر هست و اگه بري يه كولر ساز خوب خودش ميفهمه نشتي از كجاست و بر ترفش ميكنه.
موفق و پيروز باشي:icon_cool
XIII
28 May 2007, 01:23 AM
والا من كه تا حالا تو هر ماشيني نشستم و از كولر استفاده كردم اين مشكل رو داشتم.جناب پيمان شما دكمه بستن دريچههايي كه هوا رو از بيرون به داخل ميارن ميبنديد يا باز ميذاريد؟
پیمان ق
28 May 2007, 01:36 AM
والا من كه تا حالا تو هر ماشيني نشستم و از كولر استفاده كردم اين مشكل رو داشتم.جناب پيمان شما دكمه بستن دريچههايي كه هوا رو از بيرون به داخل ميارن ميبنديد يا باز ميذاريد؟
تا وقتی که کولر روشنه دریچه رو میبندم. ولی2الی3 دقیقه قبل از خاموش کردن ماشین، کولر رو خاموش میکنم و فن کولر رو با دریچه باز روشن میزارم. (این روش رو تو کاتالوگ قدیمیه یه کادیلاک خوندم):icon_surp
میشه بپرسم ، چطور مگه؟ :icon_ques کاره بدی کردم؟:icon_neut :icon_redf
XIII
28 May 2007, 01:51 AM
نه خوب منم ميبندم.گفتم شايد بازش از اين چربي جلوگيري ميكنه.زانتياي شما هم فك كنم خارجيه چون ايني كه ما توش نشستيم هم چرب ميشه:icon_surp
پیمان ق
28 May 2007, 02:08 AM
نه خوب منم ميبندم.گفتم شايد بازش از اين چربي جلوگيري ميكنه.زانتياي شما هم فك كنم خارجيه چون ايني كه ما توش نشستيم هم چرب ميشه:icon_surp
شما هم از این روشی که گفتم از ماشین کولر بگیر ،ببین درست میشه یا نه. چون شاید حق با شما باشه و از کولره. شاید چون از روشی که گفتم ،استفاده میکنم شیشه ها چرب نمیشن. ولی شیشه ی جلوی روآیی که دارم با وجود استفاده از این روش بازهم گاه گاهی چرب میشه اما نه زیاد. تازه از ماشین خیلی کم کولر میگیرم.
در مورد زانتیا هم باید بگم ساخت خود ایرانه:icon_surp چون بجای اینکه شیشه هاش چرب بشن ، ترمزاش دود میکنن:icon_mrgr .(چند روز پیش مادرم ترمز ســـــــــــــــوزوند:icon_razz تا حالا فقط میشنیدیم طرف ترمز بریده ولی...:icon_lol: )
موفق باشی.
mohamad15
30 May 2007, 02:55 PM
دوستان سلام
من يك پژو پارس 85دارم بعد از مدتي شيشه ها از داخل روغني شدند ايا كسي با اين مشكل روبرو شده است و راه حلي براي ان وجود دارد:icon_ques
سلام دوست عزيز
مشكل شما از فيلتر اتاق يا همون فيلتره بدنه هست.البته يادت باشه كه فيلتر اتاق با فيلتر هوا تفاوت داره و در كنار مخزن آب پژو پارس نصب ميشه كه چون خيلي شناخته شده نيست كسي عوضش نميكنه.قيمته ايرانيش حدود 3500 تومان و اصليش 16000 تومنه.عوضش كن مطمئنا درست ميشه.
سود انباشته
30 May 2007, 04:17 PM
دوستان سلام
سلام
بلی این مشکل برای من هم وجود داره البته برای پژئ 206
دود سیگار
اگه اشتباه نکنم یکی از عواملش دود سیگاره :icon_surp
من که اصلا سیگاری نیستم و هیچ یک از دوستان و فامیل و کسانی که سوار ماشین من میشند هیچکدام سیگاری نیستند.
پس ربطی به سیگار نداره.
این مشکل در زمستان هم وجود داره و من حتی در زمستان برای یک دقیقه هم کولر روشن نمیکنم.
به نظر من و با توجه به اظهار نظر شخصی شما دوستان گرامی
به احتمال زیاد به تنفس انسان مربوط میشود که حاوی چربی میباشد. که به مرور زمان به شیشه اتومبیل میچسبد.
alexjooya
30 May 2007, 05:02 PM
سلام
بلی این مشکل برای من هم وجود داره البته برای پژئ 206
این مشکل در زمستان هم وجود داره و من حتی در زمستان برای یک دقیقه هم کولر روشن نمیکنم.
.
دوستان من هم پرشیا 84 دارم این مساله وجود دارد. علت آن ورود هوای موتور (خارج از مجرای فیلتر شده) به داخل کابینه. من بوضوح وزش باد از پنل های تهویه را حس می کنم. هرچه خودرو بیشتر سرعت می گیرد وزش باید بیشتر می شود.
حتی چند بار به نمایندگیهای مجاز مراجعه کرده ام نتوانسته اند اشکال را برطرف کنند و گفته اند طبیعی است. قبلا 2 تا بی ام و داشتم به هیچ وجه چنین مشکلاتی نداشت. شیشه چرب نمی شد. (البته نمی خوام این دو خودرو را مقایسه کنم و نمی خوام خدا نکرده هوای پاک تهران را با وین مقایسه کنم در اینجا هر سه ماه یکبار باید پرده های خونه را بدی بشورند !!!). بنظر من علت قطعا ورود هوای غیر مجاز فیلتر نشده به داخل خودرو است. به احتمال قوی دریچه های تهویه خوب کار نمی کنند یعنی ایزوله نیستند. من دیروز برای این مشکل تعمیرگاه مرکزی ایران خودرو بودم. گفتند این یک قلم و 2-3 قلم دیگه رو بی خیال شم چون ذاتی این خودروهای وطنیه . به من گفتند شما خیلی حساسی !! سایر موارد اعتراض من:
1. چرا در اکثر ماشین های وطنی سیستم بازگشت بخارات بنزین به باک را حذف کرده اند. نتیجه آن انتقال بخارات بنزین از سمت راننده به بیرون و تبخیر بیهوده بنزین و آلودگی هوا است. وقتی ماشین در هوای گرم داغ می شود این بو از اکثر خودروهای داغ که این سیستم را ندارند استشمام می شود.
2. صدای فس فس خفیف ناشی از چرخاندن فرمان - گفتند در سیستم های فرمان هیدرولیکه و طبیعی است....گفتم هیدورلیک ندیده نیستیم ....گفتند این هم مختص خودروی وطنیه .
با تشکر از مشارکت دوستان و ایجاد کننده این تاپیک لازمه بحث رو تا رسیدن به نتیجه روشن ادامه بدهیم.
ضمنا لوله های تهویه پشت داشبورد پرشیا است داشبورد در می آید و دسترسی از داخل کابین جلوی شاگرد ممکنه . اما قاب ذیربط خار سرخود داره اگه بشکنه باید کل قاب را عوض کنید. قراره من اطلاعاتی در خصوص نحوه بازو بسته کردن تزيینات داخلی خودرو بدستم برسه.
ضمنا صداگیری ستونها- داشبورد و رگلاژ دربها در مرکزی بسیار خوب انجام شد.
ارادتمند علی
Anoush
30 May 2007, 06:00 PM
من فکر میکنم چرب شدن شیشه ها (بجز دوده گرفتن که خودش چربی هست و در اثر جریان هوا بوجود میاد) بستگی زیادی به جنس پلاستیک ها و چسب های مورد مصرف در ماشین داره.
همکارم ماشین گالانت مدل 80 خودش رو که هیچوقت این مشکل رو نداشت بعد از تصادف برد و قسمت های پلاستیکی پشت شیشه عقب رو با ساخت وطنی اون تعویض کرد و بعد از اون شیشه عقب چنان چرب میشد که به سادگی پاک نمیشد و حتی دید رو مختل میکرد.
بعد از چند سال که ماشین رو داشت میفروخت پلاستیک عقب ماشین تقریبا از بین رفته بود و میزان چرب شدن هم کم شده بود.
پیمان ق
30 May 2007, 10:01 PM
قراره من اطلاعاتی در خصوص نحوه بازو بسته کردن تزيینات داخلی خودرو بدستم برسه.
ارادتمند علی
علی جان حتماً اینکار رو بکن،مشتاقیم و منتظر.:icon_excl
من فکر میکنم چرب شدن شیشه ها (بجز دوده گرفتن که خودش چربی هست و در اثر جریان هوا بوجود میاد) بستگی زیادی به جنس پلاستیک ها و چسب های مورد مصرف در ماشین داره.
خوشحالم که شما هم همین نظر رو دارین :icon_sad:
منم با بیشتر متخصصان و اهل فن صحبت کردم این موضوع رو تائید کردن . همونطور که در پستهای قبلی گفتم پژوی من این مشکل رو داشت بعد خودش خوب شد .:icon_surp
469865
15 December 2007, 12:08 AM
سلام.
به نظر من مشکل از پرده ی عقب و جلوداشبردی چرم هست که وقتی ماشین توی آفتاب باشه باعث چرب شدن شیشه ها میشه. من یه پرشیای مدل81 دارم که از وقتی براش پرده ی عقب و جلو داشبردی چرمی گذاشتم, این مشکل رو پیدا کرد, خیلی گشتم تا فهمیدم که مشکل از این دو تاست و از وقتی برشون داشتم مشکل حل شد.
البته یه پراید هم داریم که واسه اون فقط یه جلوداشبردی چرم گذاشته بودم و اون هم شیشه هاش چرب میشد که از وقتی جلوداشبردی رو برداشتم دیگه چرب نمیشه.
Adhil
15 December 2007, 01:15 AM
دوستان عزیز سلام
ماشین من اینجوری نبود تا اینکه توی هوای بارونی از جاده چالوس گذشتم از اون به بعد این مشکل برای من هم پیش اومد که قبلش اصلاً نبود .
AMINS55
7 February 2008, 10:31 AM
با سلام و احترام من چند روزيه كه يه پارس معمولي سفيد خريدم.ميگن باطريشو بايد عوض كني .نميدونم بايد اين گفته ها را توجه كنم يا نه. در ضمن اگه اطلاعات علمي در مورد آب بندي موتور داريد خواهشمندم نظر بدهيد. ممنونم
Raminium2001
7 February 2008, 06:41 PM
دوست من میشه لطف کنی بگی مطلبت چه ارتباطی با چرب شدن شیشه داره؟
Nomad
7 February 2008, 07:26 PM
با سلام و احترام من چند روزيه كه يه پارس معمولي سفيد خريدم.ميگن باطريشو بايد عوض كني .نميدونم بايد اين گفته ها را توجه كنم يا نه. در ضمن اگه اطلاعات علمي در مورد آب بندي موتور داريد خواهشمندم نظر بدهيد. ممنونم
دوست عزیز امین خان با تبریک ورودتون به تالارهای پارسی ، پیرو پست همکار عزیزم رامین جان به اطلاعتون میرسونم که بهتره قبل از ارسال هرگونه مطلبی در سایت به دقت به محل آن توجه کنید . با تشکر . :icon_evil
و اما در مورد چرب شدن شیشه ها :
به نظر من تنفس انسان ، مواد پلاستیکی موجود در تزئینات ، مواد پاک کننده یا براق کننده و افزودنی که خودمون استفاده می کنیم برای تزئینات ، هوایی که از دریچه های کولر خارج میشه اونهم بعلت اینکه اگر حتی مقدار کمی موتور و ملحقاتش چرب باشن و خودرو بعد از مدتی کارکرد گرم بشه ، هوای موجود در اطاق بتدریج چرب میشه . به این موارد میشه هوای آلوده بیرون که از پنجره ها به داخل میاد و همینطور باقیمانده ی خرده های اغذیه توی کف اتومبیل رو هم اضافه کرد . :icon_cool
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.