PDA

View Full Version : شروع نصب BTS هاي اپراتور جديد

ah838383
28 January 2005, 01:33 AM
با سلام به دوستان
در نزديكي منزلم ...بر روي پشت بام منزلي انتن BTS را حدود يك سال و نيم پيش بود كه نصب كرده بودند
امروز صبح كه از منزل داشتم مي امدم بيرون ديدم جلوي اون خونه خيلي شلوغه
كمي نگران شدم و رفتم پرسيدم كه چه خبره گفتن كه اومدن به اين دكل تجهيزات اپراتور جديد تلفن همراه رو اضافه كنن :( :( همان BTS
بعدازظهر بود كه برگشتم خونه ديدم كه يك هرم مانندي روي دكل اضافه شده و يك ظلع ان نيز يك BTS نصب شده بود . :twisted: :twisted:
اين اولين مشاهده من از شروع به كار نصب تجهيزات اپراتور جديد بود ..حالا خودم موندم هنوز معلوم نيست جريان اين اپراتور به كجا رسيده و از اين ور دارن تجهيزاتشو نصب ميكنند
دوستان شما هم اگه چيزي ديدين لطفا در اينجا ذكر كنيد ... :o
ممنون :!:

زيگورات
18 February 2005, 10:34 AM
دوست عزيز خبر نداري تشعشعات اين دكل ها براي بدن انسان بسيار مضر هستند و مخابرات اين را پنهان ميكند و سرطان زا ميباشد....

سود انباشته
18 February 2005, 12:37 PM
پس واي به حال اونهايي كه كارمند فني مخابرات هستند و كارشون با اين طور چيزهاست و دايما در سوييچيينگ مخابرات هستند. و...

keyvan-GSM
18 February 2005, 01:01 PM
اولا در مورد سرطانزا بودن بي تي اس ها بايد بگم كه چنين چيزي از نظر علمي تاپيد نشده كه اگر شده بود حداقل در كشورهاي پيشرفته اين موضوع بيخ پيدا مي كرد...شما در بهترين حالت بيشتر ار -60 dbm توان دريافتي نداريد كه اگر بر حسب وات در نظر بگيريم بسيار بسيار اندك خواهد بود كه بساير بعيده براي بدن در حد ايجاد بيماري ضرر داشته باشه...بيشترين ميزان تشعشع ابزار الات مخابرات مربوط راديوهاي فركانس بالا هست كه در سيستم هاي انتقال بين شهري از اونها استفاده مي شه و البته انواع قديمي ان كه از لامپهاي كلايسترون در تقويت كننده هاشون استفاده مي كردن تشعشع زا بودند ...به همين دليل بسياري از كساني كه در قسمتهاي مايكرويو در سالهاي دور كار مي كردن دختر زا هستند..در حال حاضر نسل اين راديوها برچيده شده است

شركت مخابرات قصد داره كه براي دو برابر كردن ظرفيت ايستگاهها از باند 1800 مگا هرتز هم استفاده كنه و احتمالا انتنها مربوط به اون باند بودن...در ضمن اگه بگيم مثلا بي تي اس ها سرطان زا هستند و فلان هستند و با اين بهانه از نصبشون جلوگيري بشه پس چطوري مي خوايم يه شبكه موبايل كار امد داشته باشيم؟؟؟

RoSo
18 February 2005, 02:18 PM
من متوجه نشدم....اين BTS ها مربوط به [ ايران سل ] ميشه يا مربوط به [ تالي ] ؟؟؟
يعني مال اپراتور دوم هست يا مال سيم كارت هاي اعتباري؟؟؟
و آيا هر 2 تاي اين اپراتورها بايد براي خودشون BTS جدا نصب كنن يا ميتونن از BTS هاي مخابرات استفاده كنن؟